Lite intressant.

Jag och karlhelvetet satt och snackade  för någon dag sen. Då kom vi in på astrologi och stjärntecken, vi är båda två väldigt intresserade av det. Då sa han att stenbockar (som han är) vill ha en partner de kan visa upp. Han sa att han hade läst det någonstans och att det (tror jag) stämde. Det blev jag lite intresserad av och har funderat på i några dagar. För jag är likadan som oxe. Anledningen till varför jag vill visa upp karlhelvetet är för att oxar är väldigt ägande av sig. Om jag har något så är det mitt, jag äger det. Det stämmer verkligen in på mig något fruktansvärt. Ni som känner mig vet att jag ofta sätter min/mitt framför något. Det är min mamma, mitt karlhelvete. Inte mamma eller Johan. Därför vill jag visa upp karln, för att kunna visa andra vad jag äger. Titta vad jag har, det har inte ni. Det är tur att karln vet om denna sida av mig och är okej med det.
Jag undrar varför stenbockar vill visa upp sin partner? De är ju inte särskilt ägande av sig.

Stay sick!


Mmm.

Det är så skönt när man hittat någon man trivs med. Man blir så mycket gladare och lugnare. Det är inget som krånglar utan allt är bara bra. Det är så jävla skönt att ha det så en liten stund. Det kanske inte alltid kommer vara så, man kan inte ta för givet att det alltid kommer vara så. Så man får passa på och njuta så länge man kan. Det var länge sedan jag spenderade en sommar med någon. Förhoppningsvis blir det fler.

Har The Sounds Crossing the rubicon på repeat nu. Den är så bra, så bra.

 

I believe in this fire burning inside of me.

Lugn helg med familjen.

Först och främst, fan vad varmt det är. Jag sitter i lägenheten och dricker tea och svettas ihjäl. Det var väldigt varmt igår med så jag och karlhelvetet stack ut till pappa. För att ta det lugn och grilla lite. Jag hade även planerat att bada, men vattnet var så kallt att det var omöjligt. Så jag och karln spenderade tiden med att ligga på bryggan och prata och ha det mysigt. Sen kom min bror och Gabban för att grilla lite med oss. Det var trevligt och mysigt att spendera dagen med familjen.
Idag har jag inte haft det lika mysigt dock. Jag vaknade upp hos karlhelvetet men var tvungen att cykla hem för att mata katten. Så det blev mys med katten när jag kom hem istället (och städning). Katten hade hittat en teapåse som var rolig att leka med, så det var tea över hela lägenheten. Men nu är det rent och fint här igen och även katten. Jag tyckte Tissu behövde bada lite, men det tyckte inte han. Så han är lite sur, men ren. Hi hi. Snart så sticker jag och min bror ut till pappa igen för att fixa lite. Så det blir ännu en varm dag ute på landet, precis så som en sommar ska spenderas.

Ha det bra i värmen.

Stay sick!

Och?

Michael Jackson är död, vad kul för honom. Visst jag förstår att en del blir ledsna över detta och det är sorgligt för dem. Men jag bryr mig inte så värst mycket. Det är ju faktiskt en man som blev anklagad för att vara pedofil. En man som ändrade sin kropp från svart till vit. Visst han hade det nog inte så lätt, med pushiga föräldrar som tvingade honom att bli artist. Men jag vill inte höra hans musik på radion konstant en hel dag bara för att han är död.
Jag brydde mig om Lux Interior och blev ledsen när han dog. Men inte spelade de The Cramps på radion hela dagen för det. Inte fick Lux framsidan på kvällstidningarna, utan en liten notis där de hade skrivit fel ålder på honom. Han har också berört och inspirerat människor. Så rest in peace Lux Interior, you kicked ass.
The way I walk is just the way I walk.
Stay sick!

Hej hopp.

Har jobbat idag och det gick bra och var kul. Har börjat att tycka om att vara i packet. Packet är där vi packar all mat som ska ut till de pensionärer som bor hemma. Innan tyckte jag inte riktigt om att vara där för det är så mycket att tänka på. Om jag gör fel så blir en gammal tant eller farbror utan mat och får vänta till det är fixat. Det känns inte så kul att de ska behöva sitta hungriga bara för att jag ha gjort fel. Men än så länge har jag inte missat något eller gjort något fel och då är det rätt kul. Plus att man jobbar själv och i sin egen takt, så man slipper stress förhoppningsvis. Men det viktigaste är att man får välja sin egen musik. Jag behöver inte lyssna på dansband som de gör ute i köket eller pop som det är ute i serveringen. Utan jag kan välja helt själv. Imorgon är det dags igen för mig att vara i packet och allt är förberett och klart. Så jag behöver inte bekymra mig om någonting.

Stay sick!


Ledigt idag.

Jag har varit ledig idag och spenderade den med pappa. Vi stack till stan för att handla lite. Det blev en kattkorg till Tissu och ett par skor till pappa men inget till mig. Men jag får väl vara glad över kattkorgen jag med, då det var en sån jag alltid velat ha. Tissu tycker om den iallafall, fick dra honom ut ur den.Stay sick!

Kalmar.

Fick flyttkort från Therese igår och kom fram till en sak. Kalmar finns snart inte kvar, nästan alla mina Kalmarkompisar har flyttat. Jag blev lite ledsen då faktiskt. Vet inte om ni tänkt på det, men det blir inga mer Kalmarfester. Ingen mer helg som jag åker dit för att träffa och umgås med mina vänner. För nu är alla utspridda över hela Sverige och inte samlade i Kalmar. Det är lite synd. Varför kunde ni inte stanna kvar där? Tycker vi flyttar dit igen, så vi kan umgås allihopa när vi vill. Nu måste vi ju börja planera och resa över halva Sverige om vi ska träffas allihopa för en fest. Ja, ja, jag saknar er iallafall. Så jag letade upp lite bilder från min tid i Kalmar.


Dessa minnerna betyder mycket för mig, bara så ni vet.

Stay sick!

Ingenting vill fungera nu.

Jag är så trött på allt och vill ha förändring. Så jag började med att möblera om i min lägenhet lite. Det åskade ändå så jag kunde inte göra så mycket mer. För jag kände inte för att bara sitta och glo. Det blev väl bra tror jag, fick lite mer utrymme iallafall. Fixade en lite finare datorplats, men datorn vill inte funka där. Så nu sitter jag mitt på golvet med datorn för det är det ställe som mitt internet fungerar lite på iallafall. Så jag är lite trött på allt nu, mitt internet, min lägenhet, mitt liv etc. etc. Vill ha förändring som sagt, men jag vet inte vad för slags förändring. Vill bara skita i allt och ta sommarlov och inte komma tillbaka till verkligheten förrän till hösten. Men jag kan inte för jag måste jobba hela sommaren. För de kan inte ge mig en semester under sommaren utan ger mig den när sommaren är slut. Men visst då har jag ju ingenting att se fram emot i sommar men väl till hösten, woohoo. Här kommer bilder på min lägenhet som den ser ut nu iallafall.

   

Stay sick för fan!

Midsommar.

Jag är riktigt trött idag. Gårdagen spenderades med att jobba och sen grilla ute hos pappa. Det blev en bra dag och någolunda lugn. Började med att jobba till fyra och tjänade på så sätt goa pengar för det är storhelg, tror jag. Sen stack vi ut till pappa och grillade och umgicks. Vi spelade lite kortspel och jag och karlhelvetet sköt med pilbågen. Vi han även med ett besök hos grannarna som hade bjudit dit oss. Men där gav jag och karlhelvetet upp och gick hem och la oss. De andra höll på i någon timme till tror jag och nu är jag jätte trött och seg.


Geisha och jordgubbar i överflöd på jobbet. Vi hade seriöst 2 kg geisha att äta till middag om vi ville.
Min fruktsallad jag hade till köttet vi grillade hemma hos pappa. Det var riktigt gott.


Min fina karl med pilbågen och lite resultat.
Märk väl att det är min pil som är vid mitten och karlhelvetets pil som är utanför. Hi hi
Men han vinner ju alltid när vi skjuter med luftgeväret så.

Stay sick!

Dum dag idag.

Vaknade och steg upp och det var strömavbrott i huset. Så min dag blev förstörd redan där. För strömavbrott betyder inget morgon tea till mig. Får inte jag mitt tea blir jag ett monster. Så jag sminkade mig och cyklade in till stan för att fördriva tiden och träffa karlhelvetet lite. Så jag cyklade in till stan i motvind och tänkte att jag kunde fika med min bror och hans flickvän. På så sätt skulle jag få mitt tea och sällskap medan jag drack det. Men eftersom de var lite för slöa för min smak och inte var inne i stan när jag var klar med min shopping så blev det ingenting av det. De var nog egentligen inte slöa men teamonstret Jamie ville inte vänta på sitt tea. Så jag stack till Roddys och köpte tea för en väldigt för hög summa och så var det kaffegrädde i skiten. Det ska vara mjölk, vanlig standardmjölk i mitt tea och ingen jävla kaffegrädde. Så monstret blev ännu mera sur och ringde karlhelvetet. Karlhelvetet ville först inte träffa mig men efter lite övertalning från min sida gick han med på det. Trots att han hade fullt upp och egentligen inte hade tid. Men jag fick träffa honom en liten stund och fick de kramar och den kärlek jag behövde för att bli glad igen. Men nu är jag sur igen för jag har fått ont i magen av kaffegrädden. Min mage tål nämligen inte grädde och gör väldigt ont om den kommer i kontakt med det.

Men jag vill bara säga förlåt till min bror och Tessan för att jag var ett monster mot dem. Men jag behöver mitt tea. Plus att jag vill säga tack till karlhelvetet som alltid är snäll mot mig även om jag är ett monster.


Mmmmm tea, så som det ska vara.

Hej hopp.

Titta vad jag snubblade över på internet. Lite fina citat sagda av kända människor. Så nu tycker jag ni läser och tar till er vad de har att säga.

I never fit in. I am a true alternative. And I love being the outcast. That's my role in life, to be an outcast.
Meat Loaf

I think it's important for girls to be confident. Believe in yourself and... everybody's hot.
Paris Hilton

It's great being blonde - with such low expectations it's easy to impress.
Pamela Anderson

The day that I ever become hip... please shoot me and put me outta my misery!
Meat Loaf

I have a lot of regrets, but I'm not going to think of them as regrets.
Debbie Harry

The only rule is don't be boring and dress cute wherever you go. Life is too short to blend in.
Paris Hilton

Hoppas ni läste och riktigt tänkte efter över dessa kloka ord. Finns säkert en del människor där ute som skulle behöva lära sig lite av detta.

And remember everybody's hot!

Titta vad jag fick med posten...

...ett vykort från Frida och Therese. De är ju i USA nu och lever livet, medan jag sitter hemma själv. Men jag fick ett vykort iallafall. Ett kort som nu pryder mitt kylskåp, så jag kan se det varje dag.
Idag har jag även beställt lite saker som kommer i min postlåda inom kort. Skulle beställa en födelsedagspresent till min bror. En Queen box som släpptes idag och passade på att beställa lite till mig själv också. Måste ju passa på när man ändå beställer, eller hur? Så förhoppningsvis får jag lite roligt i min postlåda snart och inte bara reklam.


Här är vykortet från Frida och Therese och en bild på mig för dem som är intresserade.

Stay sick!

Lugn dag hemma.

Har haft en lugn dag hemma med lite städning och tvättning idag. Det var rätt skönt att bara ta det lugnt och fixa lite hemma. Sen på eftermiddagen kom karlhelvetet förbi och vi lagade lite mat. Idag blev det danska munkar till middag, för karlhelvetet ville det. Vi hade det på min födelsedag och karln bara älskar när jag lagar det. Danska munkar är bullar av typ pannkakssmet fast med jäst i så de jäser. Plus att man steker dem i ett speciellt munkjärn som är helt omöjligt att få tag på. Sen bara doppar man dem i socker och äter och alla älskar dem. Så här kommer en liten bild på mina munkar.Erkänn de ser goda ut och stay sick!

Halmstad.

Jag , pappa och min bror tog en liten tripp till Halmstad idag. Mest för att det var så fult väder och vi inte hade bättre för oss. Det var pappa som behövde till Halmstad och Biltema, men av någon anledning var det jag som hade mest att bära när vi kom hem. Så det blev lite handlat idag med och det jag är mest glad för är mina nya fina skor.Jag och min bror tog även en runda till loppisen på Gamla torg i Ljungby. Där lyckades jag hitta de två PAIN skivor jag inte har och en skiva med Meat Loaf som jag har letat efter. Hittade även likadana bestick som min mamma har och som vi hade som finbestick när jag var liten. Nu har jag lika fina som jag kan ha vid speciella tillfällen.

Stay sick!

Har shoppat lite idag.

Ja jag erkänner jag har köpt ett par regnbyxor så jag slipper bli blöt igen. Men det var inte det viktiga.
Utan det  viktiga är det jag köpte till min lilla älskling Tissu. Jag och pappa var på Lantmännen och tittade regnbyxor och då hittade jag världens snyggaste kattskål. Den skål jag hade var den jag fick av Tessan och den var röd. Jag har ett rosa kök, kan inte ha rött i ett rosa kök. Annars var det inget fel på den, utan en helt fungerande matskål till katten. Men jag vill ha eget som jag bestämt och köpt. Så nu har jag städat och gjort fint med den nya kattskålen i mitt kök.


Den gamla röda matskålen och en vanlig skål till vatten.


Tissus nya matskål. Lite roligare och mer passande i mitt rosa kök.

Regnställ?

Efter en lång dag på jobbet var jag tvungen att cykla hem i ösregn, jippi. Det var så trevligt innan. Jag stängde idag så karlhelvetet kom och höll mig sällskap på jobbet lite. Sen stack vi hem till honom för han håller på att tvätta hela sin lägenhet känns det som. Det tar tid som det iallafall för han har inte tid att komma till mig. Men jag fick en liten mysstund med honom innan jag skulle hem till katten. Men sen blev klockan mycket och katten ensam. Så jag var tvungen att cykla hem i ösregn. Men jag var glad för det, det var rätt skönt och jag fick rensa tankarna lite. Nu är jag trött och katten väldigt kelsjuk, jag tror han har saknat mig idag. Så nu soffa och sen sova, ska ju upp och jobba imorgon med.

Stay sick!

Nu är den fina katten här.Tessan och Jonny har varit och lämnat honom här nu. Nu håller han på att utforska sitt nya hem för fullt. Så det tog ett tag att få honom att sitta still i mitt knä för att ta bild. Men jag lyckades tillsist.

Stay sick!

Fina, fina Tissu.Imorgon får jag kanske katt. Lilla Tissu behöver ett nytt hem och då får han komma till mig. Det är min brors flickvän som inte kan ha kvar honom. För Tissu kan inte leka med andra katter så hennes andra katt Hilton blir lite mobbad. Så då får han komma till mig istället. Jag blir så glad, så glad. Lilla Tissu.

Titta vad jag fick av karlhelvetet.Han är faktiskt väldigt söt mot mig bara så ni vet.

Hey little baby can I take you home?

Nähä...

Men skit i det då. Jag ligger väl kvar i sängen då, orkar inte stiga upp iallafall. Det känns bara meningslöst.

No gold at the end of the rainbow.
No high hopes. Dreams deceive.

Hej hopp.

Gårdagen blev väldigt trevlig och födelsedagsbarnen var nöjda. Min bror blev väldigt nöjd för presenterna han fick av mig, jag var lite osäker på tröjorna han fick. Men det gick hem allihopa han fick så han blev glad.
Kan meddela att Gabriella inte blev full som ett ägg, även om hon söp som en norrlänning. Men en vinflaska och en massa öl räckte visst inte för att få henne full. Men det var kul iallafall utan en massa fulla människor.

Idag har jag mest städat och tvättat som vanligt, kan inte fatta hur snabbt det blir skitigt här. Men nu är det fint igen iallafall. Så nu sitter jag mest och är sur för att folk inte kan passa tiderna. Särskilt när det är de som har satt tiden. Hur svårt ska det vara att komma i tid då? Hatar. Men men.

Stay sick!

Fira lite idag....

och nej jag tänker inte fira nationaldagen. Utan min pappa som fyllde år tidigare i veckan och min bror som fyller år om några dagar. Så det blir lite kalas ute hos pappa idag med vänner, tacos och daimtårta. Tror även att de var och inhandlade lite dricka igår. Ni vet sån äcklig dricka som jag inte dricker men som andra människor dricker. Så förhoppningsvis så kan det bli en rolig Gabriella som ska supa som en norrlänning ikväll. Det är alltid lika roligt och se denna lilla människa springa omkring full som ett ägg. Så det blir nog en underhållande afton så jag får se till att ta med kameran. Så att man kan föreviga alla roliga saker som folk hittar på.

DON'T DRINK AND DRIVE!

Sweden rock festival.

Nu är jag hemma igen, det var ett litet men intensivt festival besök. Vi hade skit roligt. Vi bodde som vanligt på Halens camping i Olofström. Vi brukar hyra ett rum där för det är så bra och billigt. Så vi åkte dit först för att lämna all packning och fixa till oss lite. Sen gjorde även Olofströms affärer lite osäkra med vår närvaro innan vi stack till festivalen.
Festivalen var skit bra och jag kan säga det att PAIN var skit bra, det var smart av Srf att sätta hans konsert så tidigt. Eftersom de spelade vi 12 hade Peter ju inte hunnit att bli full än och det är ju rätt bra när man har en spelning. Plus att PAIN inte är på turne just nu gjorde att Peters röst var utvilad och helt underbar. De var även väldigt roliga och underhållande mellan låtarna, vilket ni får se på bilderna.
Efter PAIN var det H.E.A.T som gällde men de var inte lika kul. Jag hade hunnit tröttna innan konserten tagit slut. Fast det kan kanske bero på att jag var hungrig och hade ont i huvudet. Så vi gick och åt langos istället. På tal om mat, så åt vi som hästar igår. Vi började med frukost hemma hos mamma och fortsatte med frukost när vi kommot till Olofström. Sen blev det fransk hot dog, popcorn, godis och langos på Sweden rock. Vi avslutade dagen med varsin pizza på Toddez i Olofström.
Men en helt underbar dag fick vi iallafall. Jag har nu två nya PAIN tröjor och två scarfsar. Två Cramps lp-skivor och en med Meat Loaf. Plus att jag köpte present till min bror och till karlhelvetet.

           
När vi kom till Olofström körde vi förbi Volvo fabriken som min pappa jobbade på som ung.
Vi hade även fått turrummet 13 på campingen. Här är våran goda andra frukost.

            
Jag har velat se PAIN live sen jag var 14 och när jag väl fick se honom var han skit bra. Ett helt underbart live framträdande. Detta kommer jag att komma ihåg länge.

    
Peter fyllde år igår så han blev attackerad av tårta. Det var riktigt roligt och det var många kameror som åkte fram då.
Titta bara var snygg han blev.

    
Så här mycket såg jag av H.E.A.T. Men det gjorde inget har ju redan sett dem en gång och då stog jag på scenen.
Min favorit: dessertlangos. Det finns inget bättre. Kommer du ihåg de Frida?

Stay sick!

Sommarfest.

Idag hade vi sommarfest med jobbet. All kökspersonal var bjuden, så vi var runt 40 personer. Det var trevligt med lekar och god mat. Men jag skulle ju självklart få ännu mera träningsverk i mina ben av alla lekar. Har konstant träningsverk i mina ben eftersom jag cyklar till jobbet. Nu blev det såklart för mycket för mina ben så de har nog blivit lite inflamerade i musklerna. Så det finns en chans att jag kommer ha väldigt ont imorgon.
Det är inte bra, för imorgon är det Sweden rock festival. Jag längtar så mycket på att få se PAIN och väskan är packad och allt är fixat. Så nu ska jag bara sova och försöka få mina ben att må bättre så är jag redo imorgon. Så nu hoppas jag på solsken och någolunda varmt väder, plus att det finns en massa fina PAIN tröjor som jag kan köpa.

Have a drink on me.

Dumma schema.

Började diskutera eventuella sommarfester med karlhelvetet och upptäckte en tråkig sak. Jag jobbar varenda helg det händer något kul i sommar. Det enda jag har att se fram emot är Sweden rock festivalen. Allt annat får jag skita i för jag jobbar. Så det blir inget Helsingborgsfestival med Frida, eller sommarfester som jag vet är. Kanske inte ens kan åka ner till Helsingborg, eftersom jag inte har mer än två dagar ledigt på raken. Känns ju inte lönt att åka ner för bara en natt, kommer ju knappt hinna prata med varandra ens. Det är inte ens säkert att jag kan ha min helg i lill stugan ute i skogen heller. Jag började med det förra sommaren. Jag spenderar en hel helg, helt själv i min pappas kompis stuga ute i skogen. Stugan ligger i närheten av var jag bodde när jag var liten, så det är skogarna jag lekte i som barn. Så jag cyklar omkring och går i skogen och badar där jag brukade bada som barn. Det är väldigt skönt att ha en helg då man slipper tänka på andra människor och bara göra det man själv vill. Bara sola, bada och ta det lugnt. Men som det är nu blir väl inte det av heller, jag måste säkert jobba.

Ha det för fan!

RSS 2.0