Om en vecka så gäller det.

Då ska jag och Nicolina se Bullet och Crashdiet i Helsingborg. Fan vad jag längtar och har längtat hela sommaren. Men visst man ska alltid spara det bästa till sist. Men att vänta en hel sommar är lite grymt. Men nu är det bara en vecka kvar.


Jag vet inte hur jag vågade men jag vågade.

Idag gick jag fram till den jättesnygga långhåriga karln på jobbet och sa - Hej jag heter Jamie och jag är intresserad av dig. Vet inte hur jag vågade men jag gjorde det iallafall. Så nu vet han det.


Det regnar ute så...

jag shoppade lite efter jobbet. Jag tyckte jag var värd det för att jag skulle behöva cykla hem i regnet. Tur att det var rea i affärerna för annars hade det nog blivit dyrt. Så idag blev det två par byxor, en tröja och en väska.







Jag orkade inte ta bild på tröjan men den är svart och långärmad. Så ni får tänka ut själva hur den ser ut.


Nu är jag nog nöjd med min header.

Jag har bytt den tre gånger idag så jag får väl vara nöjd nu. Hela datorn är full av bilder på mig nu så får nog rensa lite sen. Men jag har haft kul ute i pappas verkstad med att posa framför kameran. Så vad säger ni? Blev min nya header bra? Eller ska jag göra om den igen?




Vad kul man kan ha med en kamera.

Jag har tröttnat på min header jag har här på bloggen så jag tänkte fixa en ny. Så nu är jag ute hos pappa och tar en massa kort på mig själv. Vet inte riktigt vilket "tema" jag ska ha än men det ska bli en ny header iallafall. Här får ni ett smakprov på de bilder jag har tagit än så länge.


Titta vad jag råkade köpa.

Jag shoppade loss lite på Sweden rock shop innan. Mest bara för att jag hade ett presentkort som jag hade fått av dem för att jag svarade på lite frågor. Man får poäng på allt man handlar och presentkort, Jamie tycker om. Det blev lite fina saker iallafall.


Ett snyggt linne som jag kanske ska ha när jag kollar på Bullet och Crashdiet. Jag måste kanske sy in den lite då den inte fanns i min storlek.


En Bite the bullet LP-skiva.


Ett fint armband. Det är ett Twillight armband men det skiter jag i för jag tyckte det var fint. Vem vet jag kanske tycker om filmerna när jag väl får se dem. Jag älskar ju böckerna.

Väntar och väntar och väntar.

Eftersom jag väntar så fick jag en massa tid över till att experimentera fram lite frukost. Jag måste säga att det var mycket godare att göra fattiga riddare på brödtärningar. Det blev lite mer krispigt och roligt då.


Min pappa är häftig han.

Idag var det ett reportage om gruppen Bullet i våran lokaltidning. Där stog det att Hampus Klang, den snygga gitarristen, bor i en buss vid Tyrolen. Tyrolen är en gammal dansbana för den som undrar. Sen lite senare så pratar jag med min pappa i telefon och han frågar ifall jag har sett att Bullet var med i tidningen? Jag svarar ja det har jag sett. Då börjar min pappa berätta att det var Hampus Klang som visade runt honom på Tyrolen en gång när han var där. Min pappa har blivit guidad av Hampus Klang på Tyrolen utan att jag fick vara med. Det är fusk! Min pappa hade kört förbi och tyckt att det var ett intressant ställe att kolla in. Hampus hade börjat prata med min pappa och visat runt honom. Min pappa tyckte iallafall att det var en redig karl. Jag ska tvinga min pappa att köra dit igen och ta med mig denna gången. Hampus Klang ska bara få komma hem från sommarturnén först.


Det är söndag...

och jag har jobbat idag. Jag fick då även cykla till och från jobbet i ösregn. Så nu skiter jag i detta och bäddar ner mig i soffan och tittar på Morden i Midsommer. Men ni kan få en bild på mig jag hittade igår när jag rotade runt på datorn. Jag fastnade för den av någon anledning.


Mina fina nya saker.

Idag är det ju lördag så då var det loppis igen. Så jag och pappa tog en liten runda där innan vi stack på Pow wow. Idag hittade jag en jättefin kjol i sammet och en morakniv. Sen när vi var och kollade på indianerna köpte jag en snygg t-shirt.




Pow wow.

Idag har jag och pappa varit på en Pow wow på JA Ranch. Så min dag har varit fylld av indianer och cowboys. Det har varit riktigt kul för jag har alltid tyckt det har varit intressant med indianer. Så här får ni lite bilder från min dag.














Ni vet det att jag kan vara lite tjejig ibland?

Som tjej så vill jag ha långa ögonfransar, men har ej det naturligt. Så jag köpte Neulash för att få dem lite längre. Neulash är en näring som du penslar på som en eyeliner och som får fransarna att bli längre och starkare. Fan vad de har växt. Jag har använt det i en och en halv månad nu och de är skitlånga. Så ska använda det lite till bara för att. Här har ni före och efter bilder på mina ögonfransar.


Köp inte skor med tänder på.

Det kändes verkligen som om mina fötter höll på att ätas upp av mina zombieballerinas. Så jag fick helt enkelt placera dem på pakethållaren och gå barfota hem. Jag brukar alltid gå hälften av vägen hem från jobbet för att varva ner. Idag fick jag göra det utan skor, det gjorde ont men inte lika ont som med skor på.




Det är en fin kväll...

i mitt egna lilla sommarparadis. Fan vad jag älskar att bo på landet ibland.




Titta vad jag har fått.

Ett fint rosa kakfat. Det passar perfekt till min rosa teakanna.



Jag har även en jävla massa brownies över om det är någon som vill ha? Det är bara att komma hit på en fika, jag orkar inte äta allt själv. Jag kan lägga upp det fint på mitt nya kakfat om ni vill?

Har varit ute på sjön med båten idag.

Jag tog med en stockholmare som fick ro åt mig medan jag låg och solade. Så det har varit en bra dag med båtar, grillning och solning. Nej han fick inte ro hela tiden. Jag rodde på vägen hem, när det var medvind och inte så jobbigt.


Stockholmare som ror i motvind.


Det är inte världens bekvämaste att sola i en liten eka.


Den gigantiska båtspindeln som skrämde skiten ur mig.


En hemsk bild på mig när jag ror. I medvind.

Jamie har bakat brownies.

För egentligen skulle Frida och Evelina ha kommit på besök idag. De skulle ha haft en liten cykelsemester och cyklat till mig. Men de gav upp och cyklade hem igen. Eller det var för dåliga vägar så de cyklade hem igen...?Något var det iallafall, men eftersom de inte kom så sitter jag här själv. Vilket betyder att jag måste äta upp alla brownies själv. Eller nästan iallafall, jag kanske får lite hjälp.

Oj då!

Jag råkade visst beställa den snygga skinnjackan i inlägget nedanför. Plus att jag även beställde en skitsnygg handväska, dumt att inte passa på när man ändå beställer.


Nu ska det bara bli lite kallare ute så man kan börja använda sin skinnjacka. Fast den kommer inte förrän i början av augusti så det kan ju vara varmt i två veckor till iallafall.

Titta...

vilken underbart fin skinnjacka. Jag är helt kär i den och den måste bli min. Jag vill ha och jag vill ha nu.




Det blev en fin dag tillslut iallafall.

Så jag tog på mig min nya fina The Sounds munktröja och gick en liten promenad.





Mina loppisfynd.

Idag är det lördag och då är det som vanligt loppis inne på Gamla Torg i Ljungby. Jag är verkligen glad över att jag gick dit idag. För det jag hittade har jag letat efter hur länge som helst. Men här kommer bilder på det jag hittade.


Här är det jag letat efter hur länge som helst. Fem på spionbal. Jag har samlat på Fem-böcker sen jag lärde mig läsa och jag har alla utom de två sista. De släpptes bara en eller två gånger och finns knappt att få tag på. Idag hittade jag den ena och jag blev helt lycklig. Så nu är det bara Fem och slottsmysteriet kvar till min samling. Så om någon av er hittar den så köp den till mig, snälla. Sen blev det en Tillbaka till Eden bok också.


Hittade även detta fina träkorset eller vad det är som jag ska ha i mitt sovrum.

  
Plus ett skitsnyggt kakfat som egentligen är ett fat och en ljusstake de har satt ihop. Jag tänkte lägga mina ringar och smycken på det.


Såhär ser jag ut när jag fyndar på loppis. Det regnar lite idag så mc-bootsen är på, vill ju inte bli blöt om fötterna.


Nu är jag hemma igen.

Jag är jättetrött och helt sliten trots att jag inte dricker. Men det var det värt för jag hade skitkul. The Sounds var bäst och Maja var skitsnygg. Kolla bara på bilderna på henne.


Frida lyckades fånga mig på bild.

  
Amanda Jensen tycker om att stå på instrument verkar det som.


De gjorde även reklam för Kents konsert på bajamajorna. Bra att de samlar all skit på ett ställe.


Snygga Maja.


Maja flörtar med den snygga långhåriga vakten. Jag förstår henne.



  


Ja bilderna på The Sounds tar snart slut. jag lovar.

  
Bara en sista på snygga Maja och sen kommer The Ark.


The Ark.


Ola Salo.
Som sagt så var det ju The Sounds som lockade så det blev mest bilder på dem.

Imorgon åker jag till Helsingborg.

För då ska jag och Frida gå på konsert och det kommer bli så kul. Men nu är det inte så kul, för jag håller på att stressa ihjäl mig. Jag ska ju jobba innan jag åker imorgon så allt måste göras och fixas idag. Så jag har lite smått panik nu, men det går nog över snart. Typ imorgon när jag faktiskt sitter på bussen ner till Helsingborg. Men jag kommer inte kunna blogga imorgon så ni vet det. Nä nu ska jag packa, laga mat, duscha, titta på miss Marple och sova. Kommer jag hinna det? Nej.


Hur man...

gör så man slipper svettat ihjäl när man jobbar i ett kök. Det är extremt jävla varmt att jobba i ett kök i denna värmen. Men jag kom på ett knep så jag slapp svettas idag. Jag blötte ner en handduk och la runt nacken och ner i tröjan. Jag tror jag lurade kroppen att det var svalare då, för jag slutade att svettas. Jag var fortfarande varm men jag svettades inte. Jag är så smart ibland.


Enda nackdelen var att det såg ut som om man hade amningsfläckar om man inte vred ur handduken tillräckligt.

Min älskling.

Jag tvingade pappa att komma och hämta mig efter att jag kommit hem. För jag ville ut till Bölminge och köra moppe och bada. Så pappa och Jim kom in till stan och hämtade upp mig och Gabriella. Det blev både moppe körning och bad kan jag säga. Nu har jag kört min moppe för första gången och det gick bra, fast styret är lite snett. Så lite små fixa kvar att göra, men det mesta är fixat som ett stöd till den och sånt. Sen om jag ska måla om den så får jag göra det sen när jag har lite mer tid. För nu är det bara jobb och konserter som gäller och jag har knappt tid till annat.


Min fina älskling.


Jamie har fått paket.

Äntligen fick jag mina nya skor som jag beställde från Joe Browns, har fan fått vänta i en vecka på att få dem. Men nu är de här, så nu har jag tre par nya skor. Två par från Joe Browns och ett par ballerinaskor som jag fyndade på loppisen i lördags för 30kr.


Ett par svarta pumps med nitar,


ett par grå/blå skor med stenar och nitar på


och dessa fina leopardmönstrade ballerinaskorna.

Dagens dresscode.

Hotpants och skinnväst, lite varmt men jävligt snyggt. Jag är även lite rastlös idag och vill hitta på något, men det är alldeles för varmt för att göra något. Så jag gick ut och satte mig på trappen och gosade med en liten söt kattunge som kom springandes. Men jag tröttnade rätt snabbt på det med, så nu sitter jag här istället.




Erkänn skitsöt kattunge? Tror jag tar upp den till mig och behåller den.

Fest, fest, fest.

Fan vilken rolig kväll det blev igår. Det var riktigt lyckat och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Så här kommer lite bilder från kvällen.


en lite mindre suddig bild på mig.


Fina 50-tals klädda tjejer.

 
Ännu mer fina brudar.


Pool party


Det blev lite blött på golvet.

 
Sen blev det stort vattenkrig i poolen så alla flydde ut och de började bada i kräftdammen istället


och bestiga sandberg. Det kanske inte var det smartaste karln i vita kalsonger kunde gjort. Vita kalsoner, bada i dammen och sen leka bland en massa sand. De kalsongerna var inte vita sen.


Sen hade vi även väldigt roligt med att sjunga karaoke under kvällen. Gärna så många på scenen som möjligt.


Kvällen avslutades ungefär såhär.

Jag skiter nog i håret...

för det blir inte som jag vill iallafall. Men här har ni iallafall mig i mina kläder och skor.


Det kommer nog mer bilder imorgon skulle jag tro.

Det är nog bara jag som kommer på en sån sak.

Jag ska ju på fest ikväll och min klänning är svart och röd. Men de skorna som jag har som är lite 50-tals aktiga är svarta och vita. Det funkar ju inte riktigt så jag tog och målade om mina skor. Så nu är de fint svarta och röda.


Skorna före...


och skorna efter. Erkänn de blev snygga?

Här finns inget vatten i huset.

Tur att det fanns lite vatten i en gryta på spisen så jag kunde få mitt morgon tea. De tror att det är en spricka i brunnen och att den nu är tom på vatten. Så jag tar mitt pick och pack och flyr in till mamma idag. Jag ska ändå sova där för jag ska på födelsedagsfest ikväll. Födelsedagsfest med 50- och 60-tals tema och det kommer bli så kul. Så nu är mc-jackan och mc-bootsen nerpackade tillsammans med en klänning som är lite 50-tal iallafall.
Men nu först och främst så är det loppis på gamla torg igen. Hoppas jag hittar en massa kul att köpa för en billig peng.


Tror ni jag lyckas förvandla mig från detta till 50-tals aktig idag?

Jag älskar rea shopping.

Så idag blev det lite saker från KappAhl som fick följa med hem. Plus att jag råkade köpa en parfym idag med, det är mitt intresse för stunden. Nyss var det skor, nu är det parfymer. Men parfym-intresset brukar bara hålla i en vecka eller två.


Miss Sixty Rock muse blev parfymen för dagen.


Inne på KappAhl blev det en ny väska...


ett par fina spetshandskar och...


en skinnväst med nitar på.

Jobb, jobb, jobb.

Så jag unnar mig själv en ny parfym, så jag kan lukta gott på jobbet. För om det är något man inte gör när man har jobbat klart så är det lukta gott. Nackdelen med att jobba i ett varmt kök på sommaren är att du svettas som en liten gris.
Jag har även köpt biljetter ner till Helsingborg idag. För nästa vecka blir det konsert tillsammans med Frida och det ska bli så kul. Undrar vad jag ska ha på mig då? Helst av allt skulle man ju vilja sno något ut Majas garderob. Titta bara vad snygg stil hon har...



Här har ni parfymen jag köpte, en Replay.

Mig som bakgrundsbild?

Min jobbarkompis Henke hade med sin nya dator till jobbet idag. Men som bakgrundsbild hade han en ful travhäst. Man kan inte ha en travhäst som bakgrundsbild. Så jag tänkte att eftersom jag är så snäll så ska jag hjälpa honom att hitta en ny fin bakgrundsbild. Så när han gick på lunch så passade jag på att fixa lite...


och hittade denna fina bilden. Tyvärr tyckte ju Henke med att den var fin så han tänkte behålla den. Det var ju inte riktigt det jag hade hoppats på, jag försökte ju jävlas med honom. Så jag hittade en ny bild...


en på Ralf i Mustasch. Den tyckte Henke verkligen inte om och han bytte tillbaka till My little pony direkt. Men sen lyckades vi (jag) enas om en bild och jag måste säga att datorn blev fin.


Vem skulle inte vilja ha en bild på mig och en Husqvarna modell 27 som bakgrundsbild? Då jag inte har en pojkvän som kan ha det, så får väl en jobbarkompis ha det istället.

Sa jag handla mat?

Jag menade handla mat och råka shoppa lite. Titta bara vad fina saker jag hittade och verkligen behövde.


En fin sjal med döskallar på...


och ett halsband.


Jag köpte även ett par nya shorts med nitar på fickorna.

Livet blir så mycket roligare i 12cm klack.

Nu ska jag lite för uppklädd bege mig in till stan för att handla mat. Det blir helt enkelt lite roligare då och det är viktigt att ha roligt.


Jag har tråkigt...

för jag måste städa min lägenhet och solen skiner ute. Jag vill inte vara inne och städa när solen skiner ute. Men här är smutsigt så jag måste. Det enda positiva är att nu när jag har möblerat om i köket igen så funkar mitt internet bättre. Mitt bord måste stå på ett visst sätt för annars blir min dongel sur och vill inte funka. Ja, jag vet. Jävla Telia!

Nu jävlar...

är det grillkväll ute i Bölminge. Orka sitta hemma efter att ha jobbat hela dagen. Nu ska det umgås, grillas och ätas gott. Man ska ju uppenbarligen göra sånt på sommaren och jag är inte den som tackar nej.

Mina loppisfynd från idag.


Två stycken böcker för 10kr.


En Voodoo rock doll tröja. Det står "I tried being nice, but I didn't like it" på den.


En svart bolero, för det är alltid bra att ha.


Plus en svart urringad tröja. Alla tröjorna kostade 50kr tillsammans.


Råkade jag precis beställa hem ett par skor?

Eller var det två par? Såhär ser det ena paret ut iallafall.



Har även varit på loppis idag och fyndat lite, men visar det sen när jag tagit bilder på det.

Vill ni se en blond Jamie?



Nej jag ser inte ut så här i huvudet nu. Usch och fy, jag ser ju helt likblek ut för fan.

Nu har allvaret börjat.

Nu kommer jag att jobba hela sommaren utan mer semester. Tror knappt att jag har mer än två dagar ledigt på raken. Men det ska nog gå bra, hade jag inte jobbat hade jag blivit galen av att gå hemma hela dagarna. Men eftersom jag nu har varit duktig och jobbat hela dagen så har jag spenderat kvällen i tv-soffan. Jag var nämligen tvungen att köpa Alice i Underlandet nu när det har släppts på dvd. Jag tycker om den filmen för den är  så sagolik, då kan man drömma sig bort lite. Kan ju inte leva i verkligheten hela tiden, då blir man ju galen.




RSS 2.0