Dead by april live på Garvaren nöje.

Fotona blev bättre än förväntat med min Polaroid action cube. Så ja jag är helt kär i min nya kamera. Det blir ju inte som med systemkameran men jäkligt bra ändå. Sen är det ju roligt att de i bandet tyckte kameran var riktigt cool med. Så vad tycker ni om bilderna?
 
 

Sliten som fan.

Jag är trött som fan efter flytten och konserten igår men jag hade kul som fan. Fick träffa bandet efter konserten och de var trevliga som fan. Jag hade med min Polaroid cube kamera och de tyckte den var häftig som fan. Jag kollade bilderna lite snabbt i Thomas dator och de blev faktiskt helt okej. Men ska kolla mer noga när jag kommer hem sen och lägga upp bilderna. Men nu ska jag kramas med min karl tills pappa dyker upp i eftermiddag och skjutsar hem mig. Slö söndag när den är som bäst. 
 

Spontan bärhjälp

Thomas skulle hjälpa en vän att flytta idag så jag tog en runda på stan så länge. Men hade tråkigt så tänkte svänga förbi och pussa på Thomas lite. Det slutade med att jag hjälpte till att bära lådor i några timmar. Men det var roligare än att sitta hemma hos mamma och ha tråkigt helt själv. Men man är lite trött och sliten nu. Men nu är det dags att börja sminka sig och fixa inför konserten ikväll. Kommer nog bli riktigt kul.
 

Umgås med familjen.

Sitter hemma hos mamma och väntar på att alla människor ska dyka upp så man kan få lite mat någon gång. Nu ringde det på dörren iallafall så snart är nog alla samlade. Jag är hungrig som fan nu.
 
 

Det är fredag!

Har en rätt stressig dag framför mig men den kommer nog bli väldigt trevlig med. Ännu trevligare kommer det bli om jag hinner vila lite innan det är dags att umgås med familjen. En trött och sur Jamie är aldrig trevligt. Så det blir hem fort som fan efter jobbet och packa ihop allt jag behöver under helgen. Sen handla snabbt, köra hem maten till mig och sen sticka hem till mamma. Det låter som det kan gå rätt snabbt men det lär säkert dra ut på tiden. Jag har känt mig stressad hela veckan så nu är det fan ännu värre. Inte roligt men det får gå ändå.
 

Leker med nya kameran.

Försöker få mig själv på bättre humör och sluta stressa så mycket genom att leka med nya kameran lite. Det är inte världens bästa bilder men orka vara snygg jämt. Jag ska snart sätta igång och diska upp lite här hemma så det är gjort innan jag ska in till stan i helgen. Imorgon blir det bara hem och sen in til stan igen så då hinns inget med. Så jag får sluta leka med mina kameror nu och göra lite nytta.
 
 

Var inte beredd på att stiga upp idag.

Det var ingen trevlig upplevelse när klockan ringde och det var dags att vakna. Har fått alldeles för lite sömn och varit orolig hela natten. Det är så mycket nu så jag kan inte ens slappna av på natten. Men det blir nog bara i två veckor nu och sen lugnar det nog ner sig igen. Jag har i alla fall en massa kul att se fram emot i helgen. Imorgon ska jag in till mamma och umgås med familjen och extra familjen och på lördag blir det konsert med min karl. Så en massa roligt som händer nu. Men känner att jag hade behövt lite mer dagar i veckan för att hinna med allt. Men det löser sig nog på något sätt.
 

Jag vann inte auktionen.

Men när jag tänker efter så är det lika bra för jackan var i storlek 40. Den var snygg som fan men hade blivit väldigt ledsen om jag fått hem den och så sitter den fult som fan. Så istället kollade jag runt på ebay och hittade en annan snygg jacka i min storlek. Så jag har satt min bror på att bevaka den åt mig. Så nu är det bara att vänta och se hur det blir.
 

Känns så skönt nu.

Jag fick min bokhylla såld idag så det känns skönt. Bra att få in lite pengar för det jag ändå tänkt att byta ut. Så nu hoppas jag de blir nöjda med den. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och väntar ut en auktion på en jacka jag vill ha. Så nu håller vi alla tummar att de andra som är intresserade har somnat och inte hänger med alls på auktionen. Åhh hoppas,hoppas. 
 

Redo för jobb.

Har en rätt lugn morgon än så länge. Vi har soppa idag så behöver inte fixa någon sallad men ska snart städa diskmaskinen. Den ska bara användas klart först. Så istället fixar jag lite på datorn medan jag äter min frukost. Så skönt med en lugn morgon då och då.
 
 

Helt slut ikväll.

Hade kurs till halv fem och sen blev det att köra hem i mörkret för att tömma min bokhylla som ska hämtas imorgon. Jag fick möblera om halva vardagsrummet för att få ut bokhyllan men nu är det gjort och alla möbler är tillbaka på rätt plats. Så nu borde jag egentligen ta och diska upp lite här hemma men jag fastnade i soffan. Jag är helt slut i kroppen och i huvudet men ska nog lyckas diska upp lite av disken iallafall. Finns en risk att jag somnar om jag stannar kvar i soffan.
 

Måndag morgon.

Tar en frukostpaus på jobbet nu för jag är hungrig som fan. Väntar även på att få svar på var kursen ska vara idag. Inget verkar riktigt ha fått reda på det så detta kommer ju bli intressant. Jag är rätt trött och seg idag men blir nog piggare framåt dagen får jag hoppas. Det är alltid så förbannat svårt att stiga upp på måndagarna.
 

Har haft en bra kväll.

Jag har lyckats få upp mina nya tavlor på väggen men fick flytta två andra. Men det blev bättre nu så det är ju bra. Jag har förhoppningsvis även lyckats sälja en av mina bokhyllor som jag vill byta ut. Så nu ska jag bara tömma den imorgon och sen får jag försöka hitta en ny mindre som passar med mina nya. Det är tur att jag fått en massa paket nu på sista tiden så jag har lite lådor att packa ner allt i så länge. 
Nu ska jag ta det lungt och kolla på film och sen sova. Har kurs imorgon efter jobbet men vet inte var eller hur länge det håller på så det gäller att vara utvilad. Hoppas bara jag får lite information imorgon så jag vet var jag ska gå.
 

Skön helg med min karl.

Har precis kommit hem igen från min karl. Känner mig lite ensam nu men får väl försöka roa mig med något. Vi hade en mysig filmkväll igår vilket var riktigt skönt. Bara somna i varandras armar i soffan och äta god mat och sen kramas lite till. Jag fick igång min kamera med så var ju tvungen att testa den lite och fota oss tillsammans. Det blev inga bra bilder men det är skitsamma egentligen. Det är jag och min karl iallafall. 
 
 

Loppislördag.

Blev en loppisrunda med min pappa och bror idag som vanligt. Jag hittade två coola tavlor från Australien som ska pryda min vägg snart. Så jag är nöjd som fan. Testade även min kamera med min brors dator då den hade stängt av sig redigt under natten och den fungerade som den ska. Så ska testa den nu i helgen och se ifall den hänger sig igen eller inte. Just nu sitter den på laddning i Thomas dator iallafall. Hoppas fan inte den krånglar mer. 
 
 

Jag pallar fan inte mer.

Jag har så jävla mycket tankar just nu som stressar mig som fan. Så jag försöker förenkla allt i mitt liv så jag inte ska bli så stressad. Som med mina julklappar, alla är köpta och inslagna så det är gjort och jag slipper stress över det i jul. Men självklart ska min nya kamera som jag fick igår börja krångla. Det är något fel på mjukvaran så jag får inte in den i datorn och nu har den hängt sig och går varken att starta eller stänga av. Den bara lyser och det händer ingenting och datorn känner inte av den alls. Jag blir bara så ledsen och jag känner att jag verkligen behöver gråta och få rensa hjärnan lite men det går inte. Jag orkar seriöst inte med alla tankar och stressen och oron som det skapar. Sen får jag även dåligt samvete för att det känns som jag bara gnäller och att jag inte bryr mig tillräckligt om en del saker som händer. Jag borde finnas där för min familj och bry mig om dem med jag pallar fan inte med det med. Jag borde väl fokusera på mig själv först och främst eller?
Men på måndag ska kundservice kontaktas om kameran så jag får en ny. Nästa vecka kommer lönen så då ska alla räkningar betalas så jag får koll på min ekonomi igen som är åt helvete nu. Sen hoppas jag att lite av stressen försvinner. Jag får vara glad över att jag iallafall vann 10kr på keno idag och jag får träffa min snyggkarl imorgon.
 

Justin Bieber på repeat.

Barnen har börjat öva inför julavslutningen i matsalen så nu går What does the fox say? och Justin Bieber på repeat här. Kommer troligvis få uppleva detta två gånger om dagen nu fram till jul. Men vi stänger in oss i köket och skruvar upp volymen på radion som bara spelar rock. Så förhoppningsvis överlever jag detta.
 

Min första julklapp.

Fick min nya kamera idag och den är verkligen lika söt i verkligheten. Har bara testat den lite snabbt innan batteriet behövde laddas. Men jag är nöjd än så länge. Ska testa den mer sen men nu håller den på att laddas. Men jag älskar att den är vidvinkel och så liten och söt. Erkänn min pepparkakssemla ser god ut genom min polaroidlins?
 
 
 

Mardrömmar.

Jag har drömt mardrömmar hela natten så är trött som fan idag. Drömde att en galen doktor försökte kidnappa mig och jagade mig inne på sjukhuset. Så det var rätt skönt när jag väl vaknade och slapp den jobbiga drömmen. Men inte så skönt att vara helt trött och seg nu. Blir hem och somna i soffan lite efter jobbet sen.
 

Tömde Polaroidkameran på bilder.

Fick en förfrågan att lägga upp bilderna på Thomas och Coffe från när vi filmade på facebook. Så då kom jag på att jag hade bilder kvar i en av mina kameror jag använde så lika bra att lägga upp dem med. Det är rätt roligt att se skillnaden det blir på kvaliten beroende på vilken kamera man använder. Men dessa blev faktiskt rätt okej ändå.
 
 

Snart är den min.

Jag blev på lite bättre humör igår när jag beställde den supersöta Polaroid Cube kameran till mig i julklapp. Jag velade lite då jag får skjuta till lite pengar själv men jag vill verkligen ha den. Så nu är den beställd och kommer förhoppningsvis hem till mig snart. Åhh jag älskar att få nya kameror, det finns fan inget bättre.
 

Bäddade ner mig i soffan.

Det blev ingen kramande med Thomas idag för det blev för sent så jag sitter hemma nu och har tråkigt. Jag är trött som fan och på dåligt humör så lika bra att vara själv och ta det lugnt. Hade dock inte sagt nej till en kram från min karl men får ta det en annan dag. Så istället blir det en lugn hemmakväll och sen hoppas jag på att humöret är bättre till imorgon. 
Känner mig inte upplagd för något nu. Jag har beställt alla julklappar men vet inte vad jag själv ska önska mig. Allt jag hittar är för dyrt så då blir jag bara irriterad för jag hittar inget annat. Så då vill jag bara skita i allt för det känns ändå inte som det blir en redig jul. Min bror med familj ska åka iväg över julen och jag vill hålla på traditionen med att fira hos mamma dagen innan julafton och hos pappa på julafton. Nu blir det helt fel. Jag känner mig mest bara stressad över allt nu och det vill jag inte så reaktionen är att bara skita i allt.
 

Var lite trött igår.

Jag somnade i soffan så fort jag kom hem igår och sen spenderade jag resten av kvällen med att bara ta det lugnt. Men det var faktiskt väldigt skönt så det gör inget att jag inte fick något vettigt gjort. Idag blir en lite mer vettig dag i alla fall för jag ska handla med pappa och sen sticka hem till min karl. Jag kunde inte träffa honom i helgen så ska bli skönt att få krama på honom lite. Vi firade 9 månader tillsammans i lördag så får väl fira det lite idag istället. Så nu hoppas vi att dagen går snabbt på jobbet.
 

Regnig måndag idag igen.

Regnet öser ner, det är kallt och mörkt och jag är seg som fan. Men är i alla fall inne i det varma och torra köket så det är ju rätt skönt. Jag har snart gjort klart all sallad för idag med men tog en liten frukostpaus nu. Tycker inte om att jobba hungrig.
 

Seg dag.

Har segat ner mig totalt idag och bara legat framför tv:n och halvsovit. Men nu hade jag tänkt att sätta igång och städa lite här hemma. Jag har precis hängt upp en maskin tvätt så nu är den fixad för idag iallafall. Men det är så skönt att bara ta det lugnt på helgen men måste nog fixa lite hemma idag. Annars blir det fan aldrig gjort. Woohoo vad kul.
 

Det blev en loppisrunda.

Jag är så jävla trött och seg idag så gick och la mig så fort jag kom hem från loppisrundan. Men nu är jag uppstigen och sitter och dricker glögg. Jag hittade lite fint idag iallafall så myser i min nya snygga stickade tröja med fransar nu. Det blev även en virkad väst och en ljuslykta i form av en flaska. Jag hade tänkt att städa lite idag men vet fan inte om jag orkar. Men får väl passa på när Thomas är iväg och jag väl är hemma på helgen. Ska dricka upp min glögg och sen får jag nog fixa lite här hemma så det blir snyggt och fint.
 

Snart helg.

Jag var duktig och gick och la mig tidigt igår men ändå är jag trött som ett as idag. Så jag hoppas att dagen går snabbt så jag kan hem och somna i soffan sen. Ska bara handla en massa efter jobbet men det kommer nog gå rätt snabbt tror jag. Får skynda på det lite så jag kommer hem tidigt. Men först så måste jag jobba klart för idag och dagarna kan vara sega som fan här. Men vi kommer nog ha fullt upp hela dagen så det går snabbt. Ge mig helg nu!
 

Imorgon är det fredag.

Sista jobbdagen för veckan och det kommer bli så jävla skönt. Efter jobbet ska jag handla lite med pappa och sen sticka hem och ta det lugnt resten av kvällen. Blev lite irriterad på allt så behöver få ta det lite lugnt nu. Hade även tänkt att lägga mig någolunda tidigt idag så jag är utvilad och pigg imorgon. Allt blir nog bättre imorgon så lika bra att få fredagen att starta så snart som möjligt. Så dags att ta en lång och skön dusch nu för det har jag förtjänat.
 

Lugn morgon.

Vi har soppa idag på jobbet så jag får en lugn morgon idag och slipper göra sallad. Så jag ska alldeles strax börja rengöra diskmaskinen så den blir skinande ren. Men den används just nu så får vänta lite till. Ska leta upp något annat roligt att göra så länge men först lite frukostpaus. Jag får anpassa rasterna efter arbetsuppgifterna lite. Men det tycker jag bara är bra.
 

Massa fina paket på posten.

Har fått en massa paket denna veckan. Igår fick jag en ny julstjärna som ska hänga och lysa i fönstret sen men det är inte lika roligt som paketet jag fick idag. Jag fick hem mina nya snygga armband som jag beställde från usa. Jag tog två stycken för jag tänkte att min karl skulle få ett av dem. Det har han förtjänat och det passar honom som fan. De är gjorda av gitarrsträngar och riktigt snygga. Så den svarta är min för den heter backstage black vilket passar mig som groupie och den silvriga ska Thomas ha. Kommer fan bli snyggast i länet med dem på. Sen fick jag även hem min första julklapp så nu behöver jag bara vänta på resten. Jag har faktiskt varit så duktig att jag beställt alla julklappar redan. 
 
 

Ville inte lämna den varma sängen.

Det är förjävligt att man ska behöva stiga upp när man sover jämte pojkvännen. Han är ju så varm och har världens bästa kramar. Men lyckades ta mig till jobbet i alla fall även om jag inte riktigt ville. Men det kommer nog bli en bra dag. Det är uppehåll än så länge och jag hoppas det håller sig så. Ska cykla hem idag så hoppas även på medvind och en snäll cykel som rullar på bra. Men först ska jag jobba klart för idag. Så lika bra att fortsätta nu.
 

Jag börjar bli gammal.

Vi upptäckte att Maxi har pensionärsrabatt en dag i veckan och då jag och pappa har gemensamt icakort så får även jag pensionärsrabatt. 10% rabatt är aldrig fel men jag känner mig faktiskt lite gammal nu. Så nu sitter jag hemma hos Thomas och tröstäter choklad. Ska trycka i mig hela chokladkakan helt själv. 

Är så trött på allt.

Jag blev så jävla trött på allt igår. Jag har väl blivit lite höstdeppig troligtvis. Jag satt och kollade upp bussen som går utanför mig. Jag har kollat den innan men då har det inte passat med mina arbetstider men nu passar den perfekt. Men självklart ska busshållplatsen vara långt bort åt helvete åt andra hållet från det jag ska åka. Så det känns lite onödigt att cykla halva resvägen åt fel håll, då kan jag lika gärna cykla hela vägen till jobbet. Så istället kollade jag upp lite elcyklar för det hade underlättat då det är backigt som fan och alltid motvind. Men de ska ju självklart vara svindyra. Jag har inte råd med en kamera på 3,5cm så har absolut inte råd med en ny cykel. Blir bara så trött på allt och känner mig orolig över vintern. Jag har inget emot snö och att cykla men det känns som att det kommer bli halv snöstorm varje dag och blåsa en jävla massa. Jag tror inte vi har sån tur så det blir perfekta snötäckta landskap, plogade vägar och sol precis.
 

Vilken liten sötnos.

Jag är helt kär i den här gulliga action kameran från Polaroid. Den är så liten och söt men ändå väldigt bra sägs det. Den har 6 megapixel stillbildskamera, filmar i HD och har vidvinkellins. Jag vill fan ha men har inte råd. Ingen vänlig själ som känner för att skämma bort mig lite? Snällasöta?
 
 

Måndag igen.

Jag är trött och seg som fan idag så det var riktigt jobbigt att stiga upp i morse. Men nu är jag på jobbet i alla fall och tar en liten frukostpaus. Blev så jävla hungrig nu så lika bra att pausa lite. Men är nästan klar med all sallad så jag ligger bra till tidsmässigt. Jag hoppas fan dagen går snabbt så jag kan hem och vila lite sen. Jag orkar fan knappt hålla ögonen öppna nu.
 

Lite bilder från igår.

Hade en riktigt bra kväll igår med Thomas och Coffe. Vi stack hem till Martin för att filma när de spelade gitarr för Martin har så snygg lägenhet. Så förhoppningsvis så blev det lite bra filmer med. Men då jag aldrig redigt filmat innan så hade jag ingen aning om vad jag gjorde. 
 
 

Bra lördag.

Att spendera lördagen med två gitarrister är aldrig fel.
 
 
 

Loppislördag.

Blev en loppisrunda med pappa och min bror idag. Erikshjälpen har öppnat i Ljungby så vi tänkte kolla det men usch vad mycket folk det var. Så det blev bara in och ut igen. Men sen stack vi upp till Slussen och där var det lite lugnare och mer att fynda. Så jag kom hem med en ny korgbyrå, en visseljohanna och två böcker. Men nu sitter jag hemma hos min karl och umgås med honom och Coffe. De ska filma lite när de spelar gitarr så jag får väl vara kameraman då.
 
 

Fredag hela dagen.

Det är fredag och bara några få timmar kvar på denna jobbveckan. Det känns så jävla skönt. Ska hem och tvätta en massa idag så jag kan ta det lugnt hemma hos min karl i helgen. Så nu hoppas jag att dagen går snabbt så jag kan åka och handla med pappa och sen fixa en massa hemma.
 

Bullet live på Garvaren nöje del.4

 

Redan torsdag.

Veckorna går så förbannat snabbt hela tiden, jag har ju snart jobbat klart för denna veckan. Men det är skönt som fan för jag vill inte behöva ut i regnet mer. Jag tror det öppnar en ny second hand affär i Ljungby i helgen så jag har lite att se fram emot. Sen kommer jag nog spendera helgen med min karl och det ser jag alltid fram emot. Men först så måste jag jobba klart för idag och imorgon. Men det går nog rätt snabbt.
 

Bullet live på Garvaren nöje del.3

 

Sömnlös natt.

Den där jävla fullmånen spökar och stör min sömn som vanligt. Så jag har inte sovit något alls i natt. Så jag är trött som fan nu och det extremt tråkiga vädret gör det inte bättre. Det var inte ens lönt att sminka sig i morse för det hade bara regnat bort i alla fall. Så jag stack lite tidigare från Thomas så jag kunde sminka mig på jobbet. Jag må vara trött som ett as men jag tänker fan inte se ut som det.
 

Regniga tisdag.

Börjar bli lite orolig för vintern nu och att behöva cykla till jobbet. Det regnar och blåser som fan ute. Regn och snö är inte så farligt men blåsten hatar jag. Det blåser som fan hela vägen till jobbet då jag cykla längst med Lagan ån hela vägen till jobbet. Nu går det bra för jag kör fortfarande mopeden men kommer inte kunna göra det hela vintern. Väldigt snart får jag nog börja att cykla in till stan. Jag vill verkligen inte! Jag vet att när man väl sätter igång och blir lite tränad så är det inte så farligt utan rätt skönt. Men just nu vill jag fan bara flytta in till stan och kunna gå till jobbet. Tror jag bosätter mig inne hos min karl över vintern. Nä men ska i alla fall sova hos honom i natt.
 

Bullet live på Garvaren nöje del.2

 

Tillbaka på jobbet igen.

Jag tycker att min lediga vecka tog slut alldeles för snabbt. Det är ju redan måndag och jag sliter på jobbet igen. Jag har drömt en massa konstigt hela natten så har knappt fått någon sömn alls. Så jag är trött som fan just nu. Men det ska nog gå i alla fall.
 

Bullet live på Garvaren nöje del.1

 
 

Blåmärken överallt.

Varför ska folk envisas med att hoppa på dem som står längst fram på konserter? Jag har blåmärken på hela armarna nu och det gör ont som fan. Men det var en bra konsert iallafall. Men man undrar lite hur folk tänker. De hade satt en rökmaskin precis vid publiken så vi fick all rök rätt i ansiktet. Man fick ju förfan nästan en astmaattack av att stå där. Jag sa till min mamma att säga till dem att flytta den och då svarade ägaren att vi behövde ju inte stå så långt fram. Men ska publiken stå fem meter från scenen och kolla på ett band? Hur roligt är det för bandet och publiken? Han stängde av den och flyttade på den iallafall så vi faktiskt kunde se bandet och slapp att hosta ihjäl oss. Men trots att det var lite missöden med rökmaskiner och det var alldeles för lite folk på konserten så var det riktigt roligt att se Bullet igen. Jag har tagit en massa bilder som jag ska gå igenom nu så det kommer upp lite inlägg med det sen. Efter konserten kom min fina karl och mötte upp mig så jag inte behövde gå hem själv. Sen bäddade vi ner oss i soffan och kollade på en film. Hade en helt perfekt kväll och somnade med Thomas armar om mig.
 
 

Umgås med pojkvännen.

Stack in till Thomas vid lunch tid och har totalt tappat bort tiden. Tänker passa på att umgås med honom så mycket som möjligt nu innan det är dags att se Bullet ikväll. Så därför har det varit lite tyst här på bloggen. Får se om jag hinner blogga något ikväll innan konserten. Annars hörs vi när jag kommer hem imorgon. 
 

RSS 2.0