Jahapp.

Då har jag kommit fram till att min chef är idiot också och att man uppenbarligen måste ha en blåslampa i röven på henne för att hon ska fixa något. Har fortfarande problem med kokerskan på jobbet och det blir bara värre. Det är nu väldigt tydligt att hon försöker få mig arbetslös. Hon har gjort mer ändringar på schemat som inte är bra för mig. Så om min idiot till chef inte löser detta denna veckan så går jag till facket. Förhoppningsvis löser det väl sig när vi någon gång i veckan har ett samtal alla tre. Men för säkerhets skull tänker jag kontakta facket imorgon iallafall. Bara för att få lite svar på frågor jag har.

Annars är det inte så mycket roligt som händer. Det är julfest på jobbet snart, men vet inte om jag vill gå längre. Känner inte riktigt för att umgås med folk, särskilt inte de på mitt jobb. De är värre än fjortisar och anser att julfesten är den perfekta dagen för mig att bli full på. Känner inte riktigt att jag ska behöva försvara att jag är nykterist vid en ålder av 24. Fast jag anser ju inte heller att jag ska behöva bli mobbad av en vuxen människa på min arbetsplats. Men det blir jag ju iallafall.

Julstädning.

Japp idag har jag för första gången använt min fina zebramönstrade sopborste. Jag har nämligen sopat hela jävla trapphuset och fan vad skit där var. Det har ju seriöst inte blivit städat där på år och dar. Men nu är det julstädat, så nu behövs det inte göras på ett år igen. Så nu ska jag bara fortsätta med att städa min egen lägenhet så det blir fin till jul.

Ha ha, snyggt Maxi.


Hur lyckades ni sätta upp lapparna utan att märka felet?

Gammalt och nött...

en second hand affär i Ljungby hade idag utförsäljning av böcker. De kostade 1kr styck och självklart var jag där och roffade åt mig. Jag lyckades med att få med mig 15 böcker hem, hade nog kunnat köpa mer men korgen var full. Men jag är så nöjd med de 15 jag köpte, jag älskar dem alla.


En fin gammal Borta med vinden.


Alla fyra böckerna i Charles Dickens Bleak house.


En tredelars roman om Inkafolket.


Ja behövs det en förklaring?


Pemberley fortsättningen på Stolthet
och fördom. Fast skriven av Emma
Tennant istället för Jane Austen.


En bok om Yggdrasil.


Elizabeth Taylors självbiografi. Ännu en
biografi till min samling.


En Alfred Hitchcock bok, Timmarna
och Bridget Jones dagbok.

Nu kommer jag verkligen behöva en till bokhylla.


Nu är det snart advent.

Så nu har jag satt upp stjärnan och ljusstaken och det lyser så fint i mina fönster. Ja, jag har faktiskt tänt dem också. Jag har även helgen till ära köpt pepparkakor, glögg har jag ju redan. Har ju redan lyckats med att dricka upp 6 liter denna hösten.
Annars så har det inte hänt så mycket idag. Jobbat, handlat, lyssnat på en karl som sjöng Arvingarna för mig i telefon och sånt.

Regn, regn, regn.

Det har varit uppehåll och någolunda fint väder hela dagen. Enda tills jag slutar att jobba och ska cykla hem, då börjar det att ösregna. Woohoo vad kul! Men det gick snabbt att cykla iallafall, hade en jävla medvind. Men jag var blöt och kall när jag kom hem. Men iallafall för att det regnade så förbannat struntade jag i att ta posten. Tänkte att det kan jag göra sen när det är uppehåll. Men sen kom jag på att lönebeskedet kommer ju idag och blev så nyfiken att jag var tvungen att hämta posten iallafall. Det var som jag hade räknat ut med lönen och så, inget speciellt med summan. Men sen upptäcker jag en sak, jag har ju fått löneförhöjning för fan. De är generösa ibland. Fick även reda på att timvikarierna får gå på julfesten i år. Så varenda timvik inom kommunen har tackat ja.
Så nu kommer den stora frågan. Vad ska Jamie ha på sig på julfesten?

Jag måste bara visa...

vad jag hittar på. Jag köpte även ris med belysning i idag, som jag ska ha i hallen så det blir lite juligt där med. Der är en lite dålig bild, men det är iallafall svartmålade trägrenar som de satt ljusslinga i. När jag köpte detta kom det i en stor avlång svart låda. Så jag tänkte att den kan man göra något med, då den är svart och fin. Tillsist kom jag på den smarta idén att sätta fast den på väggen som en liten hylla till småsaker.


Vad säger ni? Lite snyggt blev det väl allt.

Idag har jag varit på Jysk.

Där köpte jag fina zebrakuddar och en svart pläd, som jag skulle ha till mina schäslonger. Jag har ju två schäslonger istället för en soffa, för jag sitter ändå aldrig i en soffa utan lägger mig ner. Eftersom schäslongerna är formgivna för att ligga i så passa det ju lite bättre. Sätter man sen ihop två som jag gjort och lägger en mjuk pläd över dynorna så vill man knappt stiga upp sen. Jag byte även ut de gamla ryggstöden mot de nya kuddarna jag köpt.Sen var det bara att lägga ditt alla mina andra zebrakuddar, favoritkudden med döskallen och en filt. Sen kommer jag nog spendera resten av vintern i den tittandes på film.

Att de inte fattar.

Jag och mamma började diskutera Tomten som var på jobbet igår. Hon sa att det var gubben som är chef över "hus avdelningen". De som renoverar och lagar om något går sönder och har hand om fastigheten. Det klagas väldigt mycket på denna gubben. Att han aldrig får något gjort utan -det sa vi till om för två år sen och han har fortfarande inte fixat det.
Men försök själva att ha ett heltidsjobb och vara Tomten samtidigt och se om du hinner med allt. Vad är viktigast julklapper till barnen eller att han sätter dit en ny plåt på utetaket. Dumma människor har de ingen tanke på de stackars barnen och klaga på Tomten sådär utan anledning. Jag tänker vara snäll mot Tomten iallafall, jag vill ha ett piratskepp i julklapp.

Tomten.

Vet ni vad? Tomten var på jobbet idag. Det kom en söt liten rund gubbe med grått skägg och grå toppluva som bröt på finska. Seriöst man blev helt glad när man såg honom, han måste vara tomten. Eller så har han varit det i ett tidigare liv.

Men nu till hemskare saker, kokerskan kommer tillbaka till jobbet imorgon. Chefen ska ju prata med henne om varför hon har suddat ut dagar från mitt schema och gett till andra timvikar. Så jag är lite rädd för hur hon kan tänkas reagera. Tänk om hon blir jättearg på mig och behandlar mig ännu värre. Är fan livrädd ibland och vill verkligen inte mer. Men jag vet att om något händer så har jag människor som stöttar mig och det är jätte skönt. Annars hade jag fan skitit i det för länge sen och grävt ner mig i sängen och vägrat stiga upp. Men nu med dessa människor i ryggen tänker jag fan inte ge upp. Subban ska fan få så hon lär sig.

Kom på en sak...

om man tittar på hur min önskelista med julklappar ser ut, så lär jag behöva önska mig en bokhylla också. Det är bara böcker, böcker, böcker och ännu mera böcker. Eftersom jag inte har plats till alla böcker jag har nu, hur kommer det då se ut efter jul. Får nog skriva dit en Billy bokhylla på listan. Hoppas bara jag får en massa böcker nu också, så de inte köper en massa annan skit till mig. Jag vill ha böcker, en massa böcker och ett piratskepp.

Städa kommer alltid vara tråkigt.

Tills du hittar rätt saker att städa med.


Tack pappa för att du köpte den stora borsten och körde ut med till mig.

Idag har jag vinschat upp en halv bil på ett bilsläp.

Vad har ni hittat på? Jag och pappa var ute på nya äventyr idag och shoppade och hämtade en halv bil och sånt.
Tror dock gubben som sålde bilen blev lite förvånad när lilla jag började veva upp bilen på släpet medan pappa bara tittade på. Men innan vi hämtade bilen var vi inne i en second hand affär och handlade lite. Jag hittade ett gammalt fint änglaspel, en pälsmössa och lite böcker.
Var även hemma hos mamma en runda för att hämta en adventsljusstake och pappas gamla höga hatt. Så nu har jag en ljusstake till köket, har köpt en ljusgardin med stjärnor till vardagsrummet. Så nu behöver jag bara en stjärna till sovrummet så är jag klar för jul.
En osminkad bild på mig och min nya pälsmössa.

Önskelista.

Började på min önskelista inför jul igår. Det är alltid svårt i början att komma på vad man vill ha. Men har man väl skrivit en sak på listan så blir den lång rätt snabbt sen. Så nu är jag uppe i tre Meat Loaf dvd:er, fyra böcker, två seriemagasin och ett Singstar. Men det måste ju finnas mer som jag vill ha eller behöver? En större garderob? En skinnjacka? En ponny? Ett sjörövarskepp? Får nog fundera lite till och sen utöka listan, måste ju ha minst två A4.

Julklappar till Jamie.

Jag fick två paket med roliga saker på posten idag. Först var det min VH1 Storytellers med Meat Loaf som jag har väntat på i en evighet. Sen i det andra paketet fick jag en Meat Loaf Greatest hits steel box collection skiva. I det andra paketet var det även en julklapp till min bror och sist men inte minst en till grej till mig. Nämligen min leopardmönstrade bikerjacka, som passade alldeles utmärkt på mig.

Ibland har man flyt.

Mina älskade hörlurar till MP3-spelaren hade gått sönder. De var helt perfekta, satt bra i mina små öron och hade bra ljud. Men sen blev det glapp i sladden och de ville inte fungera riktigt. Så idag var jag tvungen att köpa nya hörlurar. Så jag gick in på Euronics som vi har i Ljungby för att kolla vad de hade. De hade en hel vägg med olika märken, modeller och färger. Jag tog fram mina gamla för att försöka hitta några som ser ungefär likadana ut och som då kan sitta lika bra i öronen. Men det var ju helt omöjligt, det fanns ju hur många som helst att välja på iallafall. Så jag får hjälp av den snälla killen i affären. Jag pekar och han utbriser att nej de är skitdåliga. Han pekar och jag säger att de kan jag fan inte ha i mina små öron. Men tillsist lyckas vi ju hitta ett par som ser bra ut, man får ju egentligen bara gissa då det inte går att prova dem. Men vi hittade ett par och jag betalar och går förväntansfullt hem till mamma. (Hon har av en anledning råkat baka bullar just idag när jag skulle dit.) Jag kommer hem till henne och tänker ska de passa eller har jag precis slängt bort en massa pengar. Tar ut dem ur paketet stoppar dem i öronen och sätter igång musiken. De är helt underbara, sitter som en smäck och helt fantastiskt ljud. Jamie blir så glad.

Jag har även fått två nya husdjur av min mamma.

Vet dock inte vad de ska heta. Förslag?

Människor är konstiga....

och de känslor man får av vissa är ännu konstigare. Idag har jag varit sur och ledsen på grund av hur en person behandlar mig. Personen har inte ens varit i närheten av mig, men ändå påverkat mig. Jag blir ledsen och förbannad över hur att jag ens låter denna person påverka mig så jag blir ledsen. Men till ingen nytta, det bara är en sån känsla jag får av denna personen.
Sen försvann mitt ledsna och sura humör, på grund av en annan person. Denna personen har inte heller varit i närheten av mig. Men ändå påverkat mig så pass att jag skrattar och ler igen. Måste ju bara säga att jag föredrar den andra personen mer än den första. Tack

Äntligen.

Nu ska den bara tas ner och rättas till i över- och underkanten. Sen sättas upp på rätt vägg och jag får börja om med att göra en lila tavla. Det tog sin lilla tid men nu är den turkosa tavlan klar. Så nu sitter jag här och firar lite för mig själv med glögg.

Fan då.

Team Stefan skulle ju vunnit Körslaget. Dumma tv! De var ju rosa och roliga för fan. Ja ja. Dumma värld.

Men jag fick en Hello Kitty chokladkalender av Tessan iallafall, det var snällt. Så nu har jag tre chokladkalendrar, två med Hello Kitty. Kan inte få för mycket choklad under julen och Tessan tyckte jag behövde äta upp mig. Men hennes katt tyckte inte att jag skulle ha den, den ville behålla den själv. Men jag lyckades få den med mig ut till pappa iallafall. Vi var och hälsade på lite och löste Melodikrysset och fikade. Men sen när de körde hem mig lyckades jag glömma kalendern i bilen. Men det är inte första december än på ett tag, jag hinner nog få tillbaka den innan.


Chokladen lär ju vara helt smält nu.


Här har ni den rätta lösningen på Melodikrysset också. Bara att skriva av och skicka in.

Ledig idag.

Det är så skönt, jag kunde ta en välbehövd sovmorgon och bara ligga och dra mig. Men nu är jag uppe och har bakat muffins. Bara för att jag ville och inte hade något vettigare att göra idag. Snart ska jag ta en fika och äta upp allihopa. Kanske sparar någon till imorgon, men det är inte säkert.


Huseby julmarknad.

Idag efter jobbet var jag, mamma och pappa på Huseby julmarknad. De på jobbet blev riktigt chockade över att jag skulle gå med mamma och pappa då de är skilda. Men vad fan spela roll eller, de kan väl träffas ändå? Det var mysigt att gå på julmarknad, lite kallt och blött men mysigt. Det fanns så jävla mycket att kolla på, så man sket i hälften bara för att inte lockas till att göra av med pengar. Men lite pengar försvann ju iallafall då jag var tvungen att köpa en ny halsduk i päls. Var även tvungen att köpa med mig en hel drös nygjorda polkagrisar. Vet inte om de gjorde det med alla, men jag och mamma fick var sitt litet polkagris hjärta av en karl som tack för att vi handlade. Men det som var mest roligt enligt mig, då jag har en liten thing för döda saker(?). Var alla uppstoppade djur jag hittade lite överallt, jag bara måste fram och klappa lite.


Denna hade varit skitsnygg att ha på min vägg.
Var detta något alla fick, eller var det bara jag och mamma?

Nu jävlar...

har jag pratat med chefen om gårdagen. Så nu vet hon det och hur det går till på jobbet ibland. Jag fick även reda på en intressant sak, det kokerskan sa till mig igår var bara påhitt. Hon sa det bara för att skrämma upp mig och troligtvis för att få mig att hålla käft. För jag är den enda av timviken som säger något, som hittar fel och kommenterar det. Nu blev hon väl lite förbannad för att jag sa att kan man supa på en torsdag kan man jobba dagen efter. Jag har ju rätt i det, vi är inte där för att jobba åt bakfulla. Men att då hota med att jag inte ska få jobba bara för att få mig att hålla käft är något hon inte får göra. Men nu vet chefen det och jag kommer kontakta henne om det händer igen.

Den sorgliga sanningen om mitt jobb.

De ska på mitt jobb ha en julfest, det är ofta så inom kommuner, jag är inte bjuden för jag är timvik. Då anser jag även att jag inte ska behöva jobba dagen efter julfesten bara för att de är bakfulla. För kan man supa på en torsdag, kan man jobba på fredagen. Men nu är det ändå så att vissa har tagit semester på fredagen och jag ska jobba. Då pratade jag med en kokerska om detta och att visst jag kan jobba den dagen, men då skulle jag väldigt gärna vilja vara ledig julafton och juldagen. Hon gick och hämtade schemat för att kolla och jag var ledig julafton men inte juldagen. Vi lyckades inte komma till någon lösning så det står fortfarande att jag ska jobba juldagen. Men innan hon gick sa jag att jag tycker det är dumt att jag ska behöva jobba fredagen efter julfesten. För då att kan man supa på en torsdag så kan man jobba på fredagen också. Då sa hon att ska det vara så så kunde hon ju jobba på fredagen, sen gick hon iväg. Jag fortsatte med mina jobbuppgifter och efter ett tag kom hon tillbaka och sa att hon nu hade ringt in en ny timvik. För hon behöver folk som kan jobba varje dag (och jag ville vara ledig EN dag?). Att nu är det så stenhårt att kan man inte jobba varje dag så blir man utbytt, så nu hade hon ringt in en ny. Det är tacken det, jag är inne på mitt tredje år där och blir behandlad på detta sätt. Så imorgon ska jag lära upp den nya timviken i disken. Jag känner inte riktigt för att gå till jobbet längre, jag är trött på att må dåligt och spendera mina kvällar med att gråta för att de behandlar mig som skit om och om igen. De har till slut tagit all energi ur mig och nu vill jag fan inte längre. Jag orkar inte vara deprimerad fler gånger på grund av dem.
Så imorgon ska jag prata med chefen sen får vi se.

Myskväll med korsord.

Ja igår stack vi ju ut till pappa för att fira fars dag och det var jätte trevligt. Det var jag, mina två bröder, Peter och Gabriella. Vi fick en massa godsaker och pappa fick presenter. Som vanligt när vi är ute hos pappa ska alla gamla tidningar dras fram och det ska lösas korsord hit och dit. Så igår avklarade vi Melodikrysset och fem-sex till andra korsord. Sen är det tidningar över hela köket, som sen pappa får städa upp.
Vi tog även en lite promenad när mörkret hade kommit, men vi såg varken björn eller varg. Men vi lyckades skrämma en älg och älgen skrämde Gabriella. Så fort hon fick se älgen vände hon på klacken och sprang tillbaka huset. De är lite mesiga de från Norrland och blir skrämda av en älg, hade det varit en björn hade hon säkert inte brytt sig. Men vi andra fortsatte promenaden i mörkret och blåsten.

Fars dag.

Ja snart ska jag och mina bröder bege oss ut till Bölminge och pappa och fira fars dag. Där ute väntar godheter som dajmtårta, chokladtoppar, kanelbullar och småkakor i överflöd. Så vi ska nog inte behöva svälta ihjäl idag. Kanske även att det blir en skogspromenad i de mörka småländska skogarna. Det har ju faktiskt både setts varg och björn i trakten, så det hade ju varit lite spännande.

Jag är kär...

i min samling av Meat Loaf LP-skivor. Det är ju helt underbart med dessa gamla fina skivor, mycket roligare en en cd-skiva iallafall. De här har varit med om en del och tillsist hamnat hemma hos mig på något sätt. Man undrar ju lite vem det var som köpte skivan som ny, som kanske lyssnade och älskade musiken. Sen så hamnade skivan i en låda på någon loppis och fick följa med mig hem och bli älskad av mig.


Det finns några skivor som jag är lite mer förälskad i som t.ex. min Stoney and Meat Loaf skiva (mitten till höger). Det är den första skivan med Meat Loaf, den släpptes 1971 och Meat blev sen känd med Bat out of hell 1977.


Sen så finns det ju vissa skivor man har en del av som Midnight at the lost and found (mitten) som jag har 5 exemplar av. Eller Dead ringer for love (längst ner) som jag har 3 likadana exemplar av. Men ändå måste jag ha dem, skulle aldrig kunna sälja ett ex.


Sen så har vi min absoluta favorit, min Bat out of hell special limited picture edition (mitten). Då Bat out of hell nog alltid kommer vara min favorit skiva med Meat Loaf.

Jag skulle egentligen...

ha städat men det blev bara ett rum. För sen fastnade jag med att göra en liten myshörna med mina nyinköpta ljus. Fixade även ett nytt datorbord genom att möblera om lite, men gud vad skönt det är att kunna sitta på en vanlig stol. Innan hade jag datorn på ett soffbord och satt i en solstol. Jag har tänkt att fixa länge men aldrig orkat, men nu blev det äntligen gjort iallafall.
What the hell?

Jag blev väckt vid fem imorse av att det åskade ute. Åskade mitt i vintern! Fan i förgår snöade det och i natt var det så varmt att det åskade. Men efter ett tag drog det över och det började ösregnade istället. Så då kunde man inte sova för det. Men jag lyckades somna om tillsist iallafall, man brukar göra det när man är tillräckligt uttråkad.

Varför har jag inte tänkt på det förut?

I morse när jag cyklade in till stan så lyssnade jag på Meat Loaf (överraskning!) i min mp3. Jag hade en låt vid namn Bad for good i lurarna, det är förövrigt en av de bästa låtarna som Jim Steinman har skrivit. Men iallafall i den låten sjunger Meat -If it's something I want, then it's something I need. Det är ju fan helt underbart och att jag inte märkt det förut. Visst jag har ju märkt det, men inte tänkt på det. Det är nog den finaste mening jag har hört på länge, jag tror jag ska ta det som nytt motto. Det passar ju in rätt bra på den materialistiske oxen som jag är.

If it's something I want, then it's something I need.

Duktig Jamie.

Oops Jamie kan ha råkat köpa den leopardmönstade bikerjackan, oops.

Nu har min snälla pappa varit här och satt upp en list på min dörr, så nu blåser det bara in på ena sidan om dörren. Ska bara tejpa igen fönsterna också, sen kanske det kan bli lite varmare att bo här. Elementen är på max och det är varmt i lägenheten. Men eftersom isoleringen vid dörren och fönsterna är så dålig blir det kallt och ruggigt ändå.


Det är nästan lite tur att jag köpte en ny fin jacka som kan hålla mig varm i vinter.

Jamie vill ha!Ja idag kom än en gång Sweden Rock Shop katalogen i brevlådan. Så det var bara att sätta sig ner med post it lapparna och börja markera ut vad jag vill ha. Det finns fan något på varenda sida som man kan tänka sig att köpa. Men jag hittade lite favoriter som jag trånar efter lite extra.
Så som Nightwish vinterjackan, varenda vinter vill jag ha den men eftersom den kostar nästan 1500 så blir det aldrig av. Men leopard bikerjackan är riktigt nice den med och har ett mer vänligt pris så kanske, kanske.
Jag har nog blivi lite kär i leopardmönster igen, men seriöst det är ju så coolt. Tänk bara vad snyggt det hade varit med leopard halsbandet och den hjärtformade ringen till. Mmmm det tåls att tänkas på iallafall, sen så får man se. Men swedenrockshop.com ägen fan, där finns något för alla att tråna efter.

Blondin?

Jag lyckades på något sätt klämma båda mitten fingrarna på båda händerna på samma sak men inte samtidigt. Man tycker ju jag borde ha lärt mig första gången, men nej jag skulle klämma andra handen också. Lyckas med den blondin bedriften om ni kan.

Vet ni vad? Det ska komma en massa snö i natt och jag är ledig imorgon. Hoppas jag får vakna upp i morgon och marken är täckt av vit, vit snö. Hoppas, hoppas, hoppas.

Tid över på jobbet.

Japp idag hade de lite tid över på jobbet. Då brukar de städa lite extra, det är ju dags för julstädning snart. Eller så brukar de baka och det gjorde de idag. De gör det ibland för att skämma bort gamlingarna som bor på husen. Det är ju lite trevligare med hembakat.


Titta vad de jobbar duktigt ihop, en på var sida om bordet.Jag tror det blev runt 300 bullar tillsist och de var riktigt goda.

Jag tyckte jag kunde ha med en bild på Henke när han stog och bakade, men jag fick inte det för honom. Tänkte att det kanske fanns någon singel tjej som läser bloggen som tyckte han var intressant. Men nu ville han ju inte vara med på bild, så där försvann den chansen för honom.

Jaaaa, äntligen.

Äntligen är den här! Glöggperioden, glögg, glögg, glögg. Jamie älskar glögg, det finns fan inget bättre. Men det ska bara drickas på vintern, inte annars. Så jag har längtat så länge, men nu idag hittade jag äntligen min favorit. Så jag tog två flaskor direkt när jag ändå höll på. Det lär ju vara slut på en vecka iallafall, mmm glögg.Filmkväll.

Japp jag spenderar kvällen helt själv med att äta chokladpudding och titta på Death proof. Fan vad jag älskar den filmen, kan se den om och om igen. De snabba snygga bilarna och de välgjorda biljakterna är hur underbara som helst. Plus att denna filmen har nog ett av världshistoriens bästa soundtrack. Så har ni inte sett den så gör det, den är värd att se bara för musiken som är med. Me love, me love.


Var jag dum nu?

Ni vet min granne som är så jävla duktig på att tvätta tvätt. I fredags skulle jag ner och tvätta lite var det tänkt, för alla mina jobbarlinnen var smutsiga. När jag kommer ner i tvättstugan, var det överfullt av tvätt. Det var tvätt i maskinen, på maskinen plus två stora tvättkorgar. Så jag går upp med min lilla tvättkorg igen och väntar till nästa dag. Jag jobbar ju inte förrän imorgon så det var ju inte så himla panik med mina kläder. Men igår såg det ut likadant med kläder överallt. Så jag väntar tills idag med att gå ner för att försöka tvätta, för nu börjar det ju bli lite panik. Det ser fortfarande likadant ut, förutom att kläderna uppe på maskinen var borta. Så vad? Har hon bara hunnit tvätta två jävla maskiner? På två dagar!
Så nu tog jag ut kläderna som var klara i maskinen och stoppade i mina kläder. Sen skrev jag en lapp och bad om ursäkt för att jag trängde mig före, men att det var lite kris med jobbarkläder. Jag slår vad om att när jag kommer ner för att hämta mina kläder kommer det se likadant ut som när jag gick.
Det roliga är att de har en egen tvättmaskin i sin lägenhet, men ändå ska de ockupera den som vi andra ska dela på.

RSS 2.0