Hell in a handbasket.

Meat loaf släpper sin nya skiva Hell in a handbasket idag. I AUSTRALIEN! Men resten av världen måste vänta i fyra månader till. Jag vill ju med ha nu! Jag vill inte vänta, jag hatar att vänta. Jag måste fan se till att få träffa honom igen på den kommande turnén. Jag skiter i om jag måste åka runt halva jorden för att det ska kunna ske. Jag ska träffa honom igen.


Höstmarknad.

Jag och pappa ska sticka in lite snabbt till höstmarknaden som är idag i Ljungby. Senare idag ska jag ju åka till Växjö för tentan imorgon. Det är tur att man får ha med böckerna och anteckningarna för jag känner mig verkligen inte förbered. Men det går knappast att vara det heller i en sån här kurs. Jag har iallafall läst allt och mer kan man inte göra.

Det är en lämplig dag för höstmarknad iallafall. Kolla bara utsikten från mitt sovrum.


Känner mig helt slut.

Ändå har jag inte gjort något speciellt idag mer än att hjälpa pappa köpa ett kylskåp. Har inte kunnat sova redigt på flera dagar och det börjar märkas nu. Känner mig lite borta och seg som satan. Men jag tror att bara den jävla tentan blir gjord på lördag så blir allt nog bra igen. Har inte haft en salstenta på flera år så är lite orolig. Men ett godkänt ska man väl lyckas få iallafall.


Muskelrock 2012

De har släppt biljetterna till nästa års Muskelrock festival. Det får ju inte hösten att verka ännu mera lång och tråkig. Kan det inte bara bli jul nu och sen vår? Den här hösten är ju bara väldigt onödig.


Det gick bra idag.

Redovisningen är avklarad och på lördag är det tenta som gäller. Sen är delkurs 1 av kulturpolitiken klar. Men lite jobbigt att tentan är på en lördag för det går inga bussar, men som tur är får jag sova hos Amanda.


Redovisning idag.

Vi har en redovisning i kulturpolitiken idag och jag är lite nervös. Man vet ju aldrig ifall man har gjort rätt eller fel med de jävla uppgifterna man får. Självklart ska det även vara skitväder ute vilket gör att man bara vill stanna hemma ännu mer. Var fan tog det fina höstvädret vägen? Nu blåser det ju fan storm igen och jag hatar det.


Wild in the hair, wild everywhere!

Jag var seriöst tvungen att in och klippa mig idag igen. Som ni vet klippte jag mig för två veckor sedan för att jag skulle på balen. Men det var så jävla slitet i topparna att jag var tvungen att klippa av 2 cm till idag. Jag fattar inte hur svårt det ska vara att klippa bort det slitna och göra det bra direkt. Nu är det iallafall igenomklippt redigt och ser bra ut, men så gick jag till en annan frisör med. Men man ska inte behöva klippa bort hela 2 cm på nyklippt hår för fan. Jag är för arg nu för att ens bli ledsen över att mitt hår har blivit kortare.


Mer bilder från balen.

Det dök upp lite mer bilder på hemsidan igår och de måste ni ju självklart få se. För det vill ni väl?








Nej det tog slut.

Sons of anarchy säsong 3 tog slut. Vad ska jag nu göra med mitt liv? Varför kan man inte få en dvd box som håller i några år? Inte ta slut efter tre dagar.




cc rider

Jag skippade skolan idag för jag kände mig väldigt stressad över arbetet som ska vara klart på onsdag. Att då sitta på en buss i flera timmar för att ha en lektion var inte lockande. Så hela morgonen satt jag och skrev och arbetet blev klart. Men sen kände jag att jag behövde komma ut lite och inte sitta i lägenheten hela dagen. Så jag tog en runda in till stan och jobbet. Var ändå tvungen att fylla i min T3:a innan månaden är slut så jag får min lön nästa månad.


Nu är helgen över.

Så nu dröjer det tre veckor innan jag ska jobba igen vilket är skönt. Det är rätt bra att ha var tredje helg på jobbet, ena månaden blir det två helger andra en helg. Varannan helg hade nästan blivit för mycket. Men visst de pengarna hade ju varit sköna att ha. Men jag klarar mig med det jag får så det är lugnt som det är.


Vem blir inte glad av Bullet?

Man skulle ju kunna tro att mitt spelande av Bullet högt i köket på ett äldreboende borde göra att folk klagar. Men uppenbarligen blir folk väldigt glada av att komma in hit. Det är bara bra kommentarer jag får om musiken jag spelar. Så det måste ju betyda att Bullet är väldigt bra... eller kanske till och med bäst. Jag mår så jävla mycket bättre av det iallafall.


En dag klar.

Ska spendera även denna kvällen framför tv:n och Sons of anarchy. Jag orkar inte så mycket mer när jag jobbat hela dagen. Men jag är väldigt mycket piggare nu när jag slipper att cykla en mil med. Jag älskar verkligen min Honda Shadow den är helt underbar.


Welcome to the neighbourhood.

Det hade ju inte skadat om jag hade fått sova lite till idag. För det var inte mycket jag lyckades sova i natt. Så nu sitter jag här på jobbet med huvudvärk och trötta ögon. Förhoppningsvis blir jag lite piggare av frukosten annars får jag väl fortsätta vara en zombie. 


Sons of anarchy

Lyckades snubbla över tredje säsongen av Sons of anarchy idag och var självklart tvungen att köpa den. Så kvällen spenderas med att äta äppelpaj framför tv:n, kan knappast bli bättre. Sen imorgon är det jobb som gäller så jag blir lite rik igen.


HCSS

Har precis varit inne i stan och ätit lunch med mamma på det lokala utestället i Ljungby. Jag tycker om att gå dit och äta och kolla på alla planscher och tavlor de har. Man kan minnas tillbaka till alla konserter man varit på och när man hängt backstage där. Jag har ju gått på konsert där sen jag var 14 så det finns en väldigt massa minnen.








Filmkväll.

Efter att ha varit duktig och pluggat hela dagen så blir det filmmys ikväll. Men jag har ingen aning om vilken film som ska ses men det visar sig väl. Men det känns som om det kommer bli något med snygga bilar eller motorcyklar. Hell ride är ju faktiskt rätt perfekt då, älskar den filmen.


Jaha.

Ännu en dag med regn och rusk ute. Tur att man har en massa att plugga då så man med gott samvete kan bädda ner sig i soffan.  Jag har bara en bok kvar att läsa nu och den verkar faktiskt rätt intressant. Men först ska jag och pappa in till stan och handla, det börjar bli tomt i kylskåpet nu.


Jag vill ha...

ett par svarta stuprörsjeans men uppenbarligen ska det vara skitsvårt att hitta. Jag fick H&M katalogen i brevlådan idag och där fanns ett par snygga men de har dem inte i lager så jag kommer inte få dem förrän i december. Jag vill ju ha nu för fan. Jaja får väl leta vidare helt enkelt.


///

Vilket jävla väder det är ute och jag måste ut i det. Men ska bara cykla till bussen så jag borde klara det utan att regna bort. Men man vet aldrig. Varför kan det inte vara fint höstväder med sol och frisk luft? Detta jävla regnet gör ju bara att man vill gå och lägga sig igen.


Beslutsångest.

Jag vill ha en ny skinnjacka men kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha. Just nu lutar det åt den bruna men skulle jag verkligen passa i brunt? Den svarta är snygg och att den inte är i MC-modell är ett plus då jag har väldigt många jackor i den modellen redan. Men sen så är det ju den modellen jag trivs bäst i. Stora problem man kan ha då. Ja jag pluggar faktiskt samtidigt som jag har beslutsångest, har redan läst två kapitel så jag har bara två kvar.





Surf's up

Hur mycket jag än vill fortsätta vara på partyhumör denna veckan så måste jag tillbaka till vardagen snart. Idag måste jag plugga och ska alldeles strax sätta igång med det. Men först blir det nog att sätta igång en maskin tvätt och hämta posten. Sen jävlar så ska jag läsa hela dagen.


Stay wild!

Jag vill gå på konsert men just nu är det inget band som jag vill se som spelar. Iallafall inte vad jag vet. Det är riktigt tråkigt då det är konserterna som håller mig levande. Eftersom jag inte dricker alkohol så går jag inte ut på puben och det är inte så ofta jag går på fest heller. Det kommer bli en väldigt lång och tråkig höst om det inte finns några konserter att gå på.


Partymode.

Jag är fortfarande på partyhumör och vill verkligen inte gå till skolan. Jag vill dansa och ha kul och äta god mat. Men nej jag måste till skolan och plugga kulturjuridik. Woohoo vad kul! Ni får en bild från Emmas inflyttningsfest som precis dök upp på facebook. Jag borde använda mina röda skinnyxor mer för de är väldigt snygga.


Balen.

Nu är jag äntligen hemma igen från Malmö. Jag har haft det helt underbart och skitroligt. Men nu är jag trött som satan så det blir soffan resten av kvällen. Men självklart ska ni få se bilder från kvällen.


























Väskorna är packade.

Jag är lite nervös faktiskt. Det kommer nog bli skitkul i helgen men usch för att sitta på en buss i tre timmar. Men jag har min musik med mig och en kursbok så jag kan plugga lite på vägen. Så tiden kommer nog att flyga förbi. Men jag tar inte datorn med mig så ni får stå ut med att vänta på en uppdatering tills imorgon kväll. Men då lär ni få se en jävla massa bilder från balen.


Paus.

Tog en paus i pluggandet för att förbereda lite inför imorgon. Imorgon ska jag ju åka ner till Malmö för att gå på bal. Så jag har en del att fixa med packningen och sånt. Men nu tog jag en sminkpaus. Jag har köpt en jätteglittrig svart ögonskugga som jag tänkte använda. Men var ju tvungen att testa hur det blir först, så man inte står där imorgon och ser ut som en glittrig panda i huvudet. Glittret syns inte så mycket på dessa bilderna men om jag ställer mig under en spotlight imorgon så syns det nog.


Ser ni någon skillnad?

Som ni kanske har märkt så tycker jag om att lägga upp bilder på bloggen men jag tycker de blir lite små. En del tycker det är snyggt och bra men jag vill kunna lägga upp stora fina bilder. Så jag har haft fullt upp hela morgonen med att bredda min blogg och göra om min header för att passa de nya måtten. Men nu ska det vara klart och funka. Så ni får lite bilder på Ola Salo då det är det enda jag har på datorn då jag precis förde över allt till den externa hårddisken. Jag älskar när Ola har vingarna på sig, hade gärna haft en bild framifrån på honom då.




Plugg, plugg, plugg.

Då jag är lite trött på allt nu så känner jag att det är bäst att ta tag i pluggandet. Det känns bra att kunna fokusera på det när allt annat känns tråkigt. Just nu läser vi kulturpolitik och det är väl inte ett favoritämne men ju mer insatt man blir i det och lär sig desto intressantare blir det faktiskt. Man kommer ju ingestans om man ska ha inställningen att allt är tråkigt och ointressant. Man måste ju ge det en chans först.


Posten.

Jag undrar lite vad posten håller på med då jag alltid ska få en massa andra människors brev i min postlåda. Visst om personen heter Jennie eller något som är liknande mitt namn. Men för någon vecka sen fick jag brev till någon Bodil, hur lyckas de med det? Inte ens adressen var liknande på något sätt. Jag börjar bli trött på att behöva ta hand om andras post och se till så den blir iväg skickad igen. Oftast så är det ju räkningar som man får och det är lite illa om de kommer bort. Vill ju inte att personer man inte känner ska få en påminnelse och avgift på det. Borde kanske börja skriva lite arga lappar till brevbäraren så de skärper sig och börjar göra sitt jobb lite bättre. Det är verkligen ofta det händer och det borde inte hända alls.


Jag är trött.

Verkligen skit trött på allt och alla så jag vet inte var jag ska ta vägen. Vet inte om det är vädret som gör att man mår som man gör. Men just nu ser jag inget kul i någonting. Ska bli skönt att komma ner till Malmö i helgen och gå på bal och träffa nya människor. Jag behöver lite avbrott från vardagen nu. Särskilt när vardagen ska vara så jävla grå och trist.


Jävla väder.

Jag måste snart ut och cykla i detta för att ta mig till bussen. Jag känner inte riktigt för skola när det är halv storm ute. Men jag vill inte missa en massa lektioner heller. Ni får en bild från igår när jag inte behövde ut i stormen utan istället kunde bädda ner mig i soffan och ha det gött. Jag orkar inte ta en bild idag och mitt hår var snyggare igår iallafall.


Lite mer The Ark.

Då jag hade fullt upp med att leka med min nya systemkamera på konserten och Nico hade glömt sin kamera så fick hon leka med min gamla kamera. Det blev en del bra bilder där med så ni får lite mer bilder på The Ark. Men det klagar ni väl inte på?










Nyklippt.

Jag har inte börjat att gråta än för att det blev så "kort" och jag har inte gråtit för blåsten heller, men det kommer nog. Dagen är ju inte över än på ett tag.


Det är ju storm ute!

Tur att pappa kör in mig till stan idag för annars hade jag inte kommit så långt. Jag måste ju även ut i skiten då håret ska klippas och strumpbyxor ska handlas. Usch jag tycker inte om när det blåser. Jag klarar av ösregn och en meter snö men så fort det blåser det minsta börjar jag gråta. Usch för storm.



Vad pratglada alla ska vara idag då?

Både på bussen till skolan och hem hamnade jag bredvid gamlingar som ska prata hela tiden. Jag vill inte prata på bussen jag vill lyssna på musik och titta ut genom fönstret. Men men jag lyckades ta mig hem utan att dö så då är det väl lugnt. Imorgon är jag ledig från skolan men har fullt upp med att fixa inför i helgen. På lördag sticker jag ju på bal i Malmö, så imorgon ska jag klippa mig och fixa en massa. Ska bli så skönt att klippa av mina slitna toppar.


Måndag.

Vilket betyder att det är dags för skola igen. Har inte varit i skolan på en vecka för att jag mådde dåligt i onsdags. Så nu måste jag ta mig dit så jag får min dos av campus som behövs. Lite tråkigt att vi bara har lektioner två dagar i veckan men det är även skönt att inte behöva pendla varje dag. Att åka buss i över en timme är inte det roligaste att göra.


Plymouth Valiant

Jag och pappa var och kollade på en bil för några dagar sen. Erkänn snygg?






Ny väska.

Titta vilken underbart snygg kameraväska jag vann på tradera igår. Så mycket snyggare än de nya i tyg som finns enligt mig. Men nu måste jag vänta i en hel evighet innan jag får hem den och den är lite jobbigt. Men sen när jag väl har den kommer det nog vara värt det.






The Ark live!

























Helsingborg.

Nu är jag hemma igen. Fan vad kul det var igår. Konserten var underbar och det var kul att få se dem igen nu när man hade chansen. Men då jag hade väldigt roligt och testade min nya kamera igår så får ni vänta lite på bilderna på The Ark. Jag tog över 500 bilder och även om inte alla blev bra så är den ändå en jävla massa som är det. Så måste gå igenom dem och välja lite. Men ni får lite bilder på Ebbas fik som är skitfint och på de rediga The Ark fansen som började köa till konserten redan i torsdags.







Idag blir det konsert.

Kommer bli så kul. Men först ska jag och Nico ta oss ner till Helsingborg. Sen blir det att shoppa (Nico shoppar jag tittar på då jag smällde alla pengar på min kamera), äta på Ebbas fik och sen sticka hem till min moster. De är så snälla och lånar ut deras lägenhet till oss över natten då de ändå inte är hemma. Sen blir det konsert med The Ark på The Tivoli. Kommer försöka ta en massa fina bilder med min nya kamera och så hörs vi igen imorgon.


Lite bilder.






Självutlösaren var inte det lättaste att få till men med lite övning ska det nog bli bra. Nej det kommer inte dyka upp en massa perfekta bilder här nu. Jag är fortfarande bara Jamie, ingen  fotograf.


Canon eos 1100D

Det blev en fin systemkamera till mig. Men inte den jag funderade på utan en annan som kändes bättre. Den var skönare att hålla och lite nyare än den andra med. Den är så fin och jag ska bara vänta på att batteriet ska ladda klart för att kunna testa den lite. Jag hatar fortfarande att vänta och just nu tar batteriet extra lång tid på sig bara för att jävlas. Här har ni min nya älskling iallafall.


Halmstad.

Snart dags att åka och kolla på kamera till mig. Ni kanske vet det att mitt ena motto är if it's something I want then it's something I need. Så när jag väl har bestämt mig för en sak så ger jag mig inte förrän jag har det. Jag hatar att behöva vänta på att få mina nya saker. Jag låter som en bortskämd liten snorunge nu men jag är nog lite sån ibland. Så länge det är jag som skämmer bort mig själv så är det nog lugnt.


Kamera.

Jag vill ha en redig systemkamera så jag kan ta lite bättre bilder när jag går på konsert och liknande. Jag älskar att ta bilder på konserterna jag går på vilket ni säkert har märkt här i bloggen. Så imorgon blir det nog att sticka till Halmstad och kolla på och förhoppningsvis köpa en kamera. Jag funderar på denna...


bild från www.expert.se


Jag är med i tidningen idag.

Förra fredagen blev jag och en tjej som heter Erika intervjuade om våra bloggar här hemma hos mig. Idag publicerades det i Smålänningen, den lokala dagstidningen vi har här. Det blev bra, bilderna är jag inte riktigt nöjd med men de är okej. Men det är kul att få vara med i en intervju om bloggar. Kul att man uppmärksammas för det man gör och att någon tycker man är tillräckligt bra för att vara med i en intervju.




Intervjun är skriven av Jennie Torebo.


Leopard.

Titta vad jag hittade inne på Maxi för bara 40kr. En leopardmönstrad filt. Erkänn helt okej? Den passar bra i min soffa iallafall så där får den stanna.




Retro.

Jag lyckades hitta en retrokamera på min mobil så var tvungen att  testa den lite. Jag tänkte ta en sovmorgon idag men så vaknade jag tidigt iallafall. Så nu sitter jag och har tråkigt innan jag ska sticka in till stan. Måste se om jag kan hitta en underklänning att ha under min balklänning. Sen vill jag även ha ett par svarta stuprörsjeans, så får se vad jag hittar idag.




Konsert på fredag.

Woohoo jag och Nico ska på konsert på fredag och det kommer bli så kul. Vi kommer se på The Ark igen innan de lägger av. Jag älskar att gå på konsert så försöker planera in så mycket som möjligt nu i höst. Men tyvärr så spelar ju inte Bullet något. Men jag ska nog överleva hösten iallafall. Jag tänker fan inte sitta hemma och ha tråkigt iallafall.


Shopping.

Idag blir det shopping med mamma i Växjö innan det är dags för skola igen. Blir skönt att umgås lite med henne plus att jag måste övertala henne att hänga med på konsert på fredag. The Ark spelar så jag och Nico vill gå och jag tycker mamma ska med också. Så lite konsertplanering och shopping blir en bra början på dagen. Sen är jag nog redo för lite kulturpolitik igen.


Lite bilder från igår.











Söndag.

Vilket betyder att jag snart har jobbat klart min helg. Woohoo! Sen imorgon blir det skola igen och kanske lite shopping med mamma i Växjö. Men först så måste jag överleva denna jobbardagen. Men jag är faktiskt inte så trött idag, men jag lär nog vara det när jag kommer hem igen.


Nu blir det att grilla!

Ska bara vänta på att alla ska komma hem till pappa så vi kan börja. Uppenbarligen skulle de andra åka precis när vi körde men ändå har de inte kommit hit än? Min moped går ju snabbare än vad deras bil gör. Ska nog mobba dem lite för det sen.

Pay the price.

Jag är trött som satan men vill man ha lite extra pengar att kunna spendera så får man ju stå ut. Jag har det rätt bra här så länge det är Bullet som spelas på hög volym medan jag jobbar. Kunde ju även sova 30 minuter längre idag för att jag kör istället för att cykla. Det är faktiskt rätt gött.


Fan jag ska ju jobba imorgon.

Vilket betyder att jag måste stiga upp tidigt som satan. Men det ska nog gå bra så länge jag faktiskt går och lägger mig snart. Ska bara fixa lite till och sen ska jag sova. Är ju lite bortskämd med att ha lektioner på eftermiddagarna så behöver inte stiga upp tidigt då. Men det gör det ju extra jobbigt de gånger man faktiskt jobbar och måste stiga upp vid fem.


Jag har fått paket.

Det trillade ner en skitsnygg kuvertväska i min postlåda idag. Den blir perfekt att ha på balen tillsammans med min gråa klänning. Jag funderade på att ha en väska i någon färg så det blev lite festligare. Men jag hittade seriöst ingen snygg så det får bli denna istället.


Nya boots.

Blev en tur till Halmstad idag som jag sa innan och jag kan ha råkat köpa ett par nya skor. Men jag behövde dem. De är verkligen skitsnygga och jag har letat som en idiot efter liknande boots innan. Så lika bra att köpa för sen om jag behöver det så lär det ju inte finnas. Vi har även kört min moped hem till mig idag så jag kan ha den till jobbet i helgen. Vi var bara tvungna att fixa till den lite med en snygg väska att ha saker i.


Jag har fått paket.

Jag orkade inte blogga när jag kom hem igår för jag var rätt trött. Men ni överlevde väl det iallafall? Idag blir det fullt upp med att sticka till Halmstad och sen köra hit min moped. Jag måste även tvätta och städa någon gång när jag har tid. Sen skulle jag nog behöva plugga lite med men det kan jag fixa i helgen när jag jobbar. Men iallafall jag fick hem mitt fina armband med posten igår. Kolla vad underbart snyggt det är.


RSS 2.0