Fan vad det var skönt med en sovmorgon idag.

Efter all den informationen man fick igår så var jag helt slut i både huvud och kropp. Så det behövdes en natt med redig sömn.
Idag ska jag ha min första lektion och kursen heter musiktraditioner i Europa, så det blir nog kul. Sen efter den blir det att gå på krypning och puben. Det kommer nog bli skitkul och det är så snällt av Karin att låta mig sova hos henne. Så snälla klasskamrater tycker man om. Men iallafall nu är det dags för mat och sen blir det att ta bussen till Växjö. Så jag rapporterar mer imorgon när jag kommer hem igen.


Jag kör på plattat hår idag, även om det knappt syns på bilden.

Nu är jag hemma från första dagen i skolan.

Usch vad trött jag är, huvudet är helt överfullt av information. Men det ska nog bli bra tillsist bara man får lite tid att smälta allt. Dagen har varit bra iallafall och jag har fått träffa hela klassen. Klassen är inte liten heller, vi är runt 30 personer skulle jag tro. Så jag har ingen aning om vad folk heter, men ungefär hur alla ser ut. Vi blir hela tiden uppdelade i små grupper så man får inget grepp om hela klassen. Men det kanske blir bättre imorgon när vi har våran första lektion. Sen på kvällen skulle vi på krypning och ut på puben, så då lär man väl känna några till. Jag har lyckats att fixa en sovplats imorgon så jag kan vara med och festa med klassen. Hade varit tråkigt att missa det bara för att man pendlar.


Jag är nervös.

Snart ska jag bege mig till Växjö och fika med min blivande klass. Så jag är lite nervös och spänd nu. Men det ska nog gå bra, bara jag tar rätt buss. Hoppas det är kul folk i klassen med och inte bara en massa tråkmånsar.

Nu har jag pysslat lite.

Så här blev resultatet.


Fan vad jobbig den var att sy fast, men det blev bra tillsist.

Shopping, shopping, shopping.

Det var loppis inne i Ljungby idag så det blev att jag, pappa och mina bröder tog en runda in till stan. Loppisen vad inte så mycket att ha idag men jag hittade lite iallafall. Men sen stack vi ner i centrum och jag köpte lite mer smink inne på Kicks. Det är ju fortfarande 20% där så det gäller att passa på, särskilt när jag har förälskat mig i det lite dyrare sminket. Varför ska sminket som passar mig mest vara så dyrt? Det här hittade jag idag iallafall.


Ett puder från Dior, foundationen jag köpte igår var skitbra så jag tänkte att det måste pudret vara också.
Plus ett nagellack som gör att färgen blir matt istället för blank.


Ett svart pennskrin som jag tänkte fixa till så det blir lite mer Jamie av det.


Dessa fyndade jag på loppisen för bara 50kr. Tyckte de var lite häftiga, men de kommer nog inte att bli så använda. Men vad gör det? Det blir ju inte de andra 45 paren heller.

Jamie har fått paket.

Ja nu har jag äntligen fått min nya skinnjacka och en snygg väska. Det var fan på tiden, bara en månad efter att de sa att jag skulle få den.


Skinnjacka nr. 11.


Nej jag tänker inte räkna ut hur många väskor jag har.

Idag blir jag bortskämd.

Mamma ska laga mat till mig och mina bröder och jag tror att Peter och Gabriella ska få lite med. Mammas mat är ju alltid bäst så det kommer bli gott. Idag har varit en väldigt bra dag även. Jag jobbade sista dagen på jobbet och lönen kom idag. Så efter jobbet var det bara att bege sig ner på stan och shoppa loss lite.


Jag köpte detta snygga fickuret, jag kände att jag behövde en sån.


Plus att Kicks har öppnat i stan och hade 20% rabatt på allt. Så det blev en foundation från Dior, två nagellack från China glaze och en sminkborste. Man får ju passa på när det är lite billigare.

Kick-off med jobbet.

Nu har jag äntligen kommit hem från kick-offen. Det var trevligt med tipspromenad, en massa mat och live musik.








Vinsten man kunde vinna på tipspromenaden. Jag vann tyvärr inte.


Mammas band spelade musik för oss.


Jag hemma hos mamma fixad och klar innan kick-offen.

Titta vad fint det blev.

Idag gjorde hon även fina lockar på mig när hon hade färgat och klippt klart. Allt för att jag inte ska märka hur kort det blivit. Jag har ju en tendens att börja gråta så fort de tar bort en centimeter på mitt hår. Men jag är väldigt nöjd just nu. Får se sen när man har tvättat det och det lägger sig som det brukar. Jag har även varit ute på en liten shoppingtur idag och det resulterade i två snygga ringar.


Mina nya snygga ringar, en rosett och en döskalle.


Så här blev håret efter färgning och klippning.


Nu ska jag snart till frisören.

Sen i kväll ska jag på kick-off med jobbet. Så hoppas hon gör mig fin i håret nu, lite illa att visa upp sig för alla om det blir fult. Men hon har färgat och klippt håret förr på mig och då blev det bra. Så varför skulle det bli dåligt idag? Jag kommer självklart att lägga upp bilder på hur det blev sen men vet inte när jag kommer hem igen.


Jag trotsar regn och rusk.

För att gå min lilla promenad. Jag har bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv och gråtit över att Bella blir dumpad av Edward. Så jag behövde rycka upp mig lite och få lite frisk luft kände jag. Men usch vilket väder det är, det blåser fan halv storm ute. Men det var väldigt skönt faktiskt.


Imorgon ska jag äntligen till frisören och klippa av mitt slitna hår. Jag ska toppa det och färga lite svarta partier i underhåret. Kommer nog bli skitsnyggt.

Jag har ont.

Jag har varit hos doktorn idag och doktorn hade en jättestor spruta. Så jag har ont nu och det är lite synd om mig. Men jag hittade den perfekta skolväskan igår så den är beställd nu. Jag får skämma bort mig själv idag för jag har ont. Bara så ni vet. Men erkänn den är perfekt?




Så förbannat snygg och jag kommer få plats med dator och allt som behövs.

Vet ni vad jag inte tycker om?

När basketskor ser helt oanvända och "vita" ut. Så jag tog på mig mina och tänkte bege mig ut på promenad i regnet. Men det hjälpte inte hur mycket jag hoppade i geggan och trampade mig själv på tårna de är fortfarande helt vita. Jag höll till och med på att trilla ner i en vattenpöl men skorna ser fortfarande helt nya ut.


Före och efter.


Jag precis innan det började ösregna ute. I bakgrunden är den dumma vattenpölen jag höll på att trilla i.

Min bror är snäll.

Man bara ringer honom så fort man behöver ett program till datorn så fixar han. Så nu har jag ett Open Office som bara väntar på att jag ska börja att plugga och skriva en massa. Plus att han fixade så jag kunde få in Bullet skivorna på datorn. För den här lilla söta datorn har ingen cd-läsare så jag kunde inte få in låtarna på den själv. Men nu ligger de här och är redo för att få plats i min mp3- spelare, äntligen. Jag har länge saknat att kunna lyssna på dem när jag cyklar till och från jobbet.


Min dator har även hittat till skrivbordet istället för köksbordet där det stog tidigare.

Titta vad jag hittade.

Jag har börjat med en ny vana, jag försöker att gå ut och gå lite varje dag. Ingen lång promenad eller för att träna eller något. Utan bara ut och gå för det är sommar och jag bor på landet. Men idag kom jag inte så långt. För det fanns nämligen en väldigt kelen katt på gårdsplanen och jag var tvungen att gosa med den ett litet tag. Denna katten har jag inte träffat på tidigare och fan vad fin den var. Så istället för en promenad så blev det att sitta på vägen och klappa katt. Undrar hur många fler katter det finns här som jag inte har träffat?




666

Jag upptäckte precis att jag har skrivit 666 inlägg på denna bloggen. Vad handlade då inlägg nummer 666 om? Jo min kristallkrona. Det hade kunnat vara värre, men det hade kunnat vara väldigt mycket bättre med.

Jag överlevde...

lördagen så nu är det bara söndagen kvar. Men usch vad jag är trött nu. Det tar på krafterna när man ska göra allt själv hela dagen. Det finns ingen att byta av med och allt måste göras. Men jag klarade det och jag kommer sova gott i natt. Men nu ska jag lägga mig på min röda sammetssoffa i hallen och läsa i min bok i skenet från kristallkronan.


Min älskade kristallkrona.

Ännu en lördag på jobbet.

Men nu är jag inte där jag har jobbat i sommar utan jag är tillbaka på mottagningsköket jag var på i våras. Eftersom det är ett mottagningskök så sitter jag här helt själv och äter min frukost nu. Det är nackdelen med att jobba här, man har bara sig själv som sällskap. Men var tredje helg är inte så farligt att behöva stå ut med det. Min chef frågade ifall jag ville ha kvar mina helger här nu när jag ska plugga och jag tackade ja. Det är ju rätt gott med lite extra pengar när man blir student. Eftersom det är väldigt lugnt här från och till så kan man ju plugga här om man skulle behöva. Nä nu blir det att höja volymen på Bullet skivan som spelas och sätta igång med disken.


Så här ser jag ut idag, jobbarkläder och huckle på.

Fan! Jag fastnade i fällan.

Jag kunde inte hjälpa det, men de var så billiga. Båda filmerna för 199kr är ju för billigt för att motstå. Ja jag har spenderat dagen med att titta på Twiligt och New moon. Jag måste säga att böckerna är förbannat mycket bättre. Men bilderna i ens egna huvud brukar oftast vara det. Men usch vad bra de var ändå, jag har nog fastnat.


Men varför? Varför? Klipper Jacob av sig sitt långa hår?

Vädret speglar mitt humör.

Det har regnat och blåst ute hela dagen idag, så jag har spenderat den i soffan med en bok och tea. Jag har verkligen inte orkat att städa någonting alls. Utan har bara varit trött, seg och tyckt att allt och alla är tråkiga. Men sen vips så kommer solen fram och jag blir pigg och glad igen. Jag fattar inte att mitt humör kan påverkas så av vädret. Men så fort solen tittade fram så tog jag en liten promenad och jag upptäckte en sak. Jag upptäckte att sommaren inte är slut än. Kolla bara.


Så här ser det ut utanför mitt hus. Det kan ju inte bli mer sommar än så.


Så får ni en bild på mig i mina alldeles för stora solglasögon också.


Jag har pysslat.

Egentligen skulle jag ha städat, men det är mycket roligare att pyssla. Jag kanske har skrivit tidigare att jag samlar på pins? Det gör jag iallafall och har gjort det ett tag. Men jag har bara haft dem i en liten låda och det är lite synd. Så idag pysslade jag fram en tavla som jag kunde sätta upp de finaste på. Alla fick inte plats utan jag fick bara ta de finaste. Så vad säger ni? Blev det bra?




Nu är jag hemma igen med alla mina fynd.

Det har varit en trevlig dag med en massa fint för mig att handla. Pengarna var väl slut efter en halv timme, men jag var väldigt nöjd då så jag behövde inte mer. Vi började som alltid på Tiger som är en 10 kronors affär. Detta hittade jag där...


en fin parfymflaska,...


block och post it-lappar.


Allt det fick jag i denna fina presentpåsen.


Jag köpte även en bok...


en ny almanacka...


snygga Death proof vykort...


en pin och...


ett läppglans. Sist men inte minst så köpte jag...


en ny skinnklänning och...


en flaska Jack Daniel's. Nej jag har inte börjat att dricka utan ska bara ha den som prydnad. För den är fan jävligt snygg att bara ha ståendes.


Nu ska jag snart dra till Danmark.

För lite shopping med pappa och bröder. Vi försöker att sticka över till Helsingör iallafall en gång på sommaren. Nu är det äntligen dags. Så här ser jag ut idag, redo för shopping och inte allt för varmt väder för då kommer jag svettas ihjäl i mina skinntights.


Denna veckan är det Ljungbydagarna.

Det är en stadsfestival som vi har i Ljungby. Det är nästan inträde till allt och är det inte inträde så är det inte värt att kolla på iallafall. Jag tycker inte riktigt om Ljungbydagarna så ska försöka hålla mig så långt bort från Ljungby som möjligt denna veckan. Jag har även bett till vädergudarna att det ska vara skitväder hela veckan, bara för skojs skull. Jag skiter i att det även betyder att jag får cykla till jobbet i regn, ibland måste man ju offra något själv. Så snälla regna, regna, regna. Hihi.

Lost boys and golden girls.



Lost boys and golden girls
down on the corner all around the world
it doesn't matter where they're going
or wherever they've been
'cause they got one thing in common it's true
they'll never let a night like tonight go to waste
and let me tell you something
neither will you
neither will you.


Idag är jag ledig.

Det behöver jag med för jag var inte hemma förrän vid tolv tiden igår. Men musikalen var bra så det var det värt. Men lite jobbigt att vara vaken från fem på morgonen till tolv på natten. Tyvärr så var alla tvungna att stänga av sina mobiler helt så det blev inga bilder från igår. Så vill ni se får ni läsa mina tankar istället. Det blir lite krångligare men inte så mycket att göra något åt.

Sitter hemma hos mamma nu.

Ska alldeles strax börja fixa till mig och klä på mig. För vid åtta så är det Almrock story som gäller för mig och mamma. Kommer bli skitkul att få se det.


Jag älskar Sweden rock shop.

Eller hatar jag det? Just nu är det mer åt hata hållet. Men det kan ju bero på att jag redan har shoppat upp alla mina shopping-pengar för denna månaden. Men jag tog iallafall en titt i den där ondskefulla katalogen idag igen och titta vad fina och söta saker de har. Jag vill ha!



Varför jobbar jag på helgen för?

Jag är hur trött som helst nu och orkar knappt vara vaken. Men jag måste jobba imorgon med. Det tar emot att jobba nu, jag skulle behöva lite semester. Det hjälper ju inte att det är mulet och grått ute varje jävla dag. Jag vill ha mer sommar och sol. Det är lite jävla jobbigt att stiga upp klockan fem på morgonen en söndag när det regnar ute. Men imorgon har jag iallafall lite roligt att se fram emot efter jobbet. Jag och mamma ska titta på Almrock story. Det är en musikal om Ljungby som har gjorts i ny tappning, den visades första gången 1986 tror jag. Jag känner några av de som är med i den så det ska bli skitkul att se den. Men först ska jag bara överleva att jobba en söndag.

Det är en jävla massa som snurrar runt nu.

Fan vad jag har en massa att tänka på och det kommer bara mer och mer hela tiden. Det blir väl så när man ska sluta jobba och börja plugga istället. Men eftersom jag är väldigt trött så hade det varit skönt med en paus nu. Lite semester från jobb och tänk. Det hjälper ju inte att alla på jobbet är på mig med utfrågning om utbildning och kärleksliv och allt. Så lite semester från jobbet hade inte varit helt fel. Men jag får väl fortsätta att reda ut alla tankar som far omkring inne i mitt huvud.


Idag är det två år sedan.

Det är två hela år sen jag träffade Meat Loaf idag. Så nu sitter jag här med Meat på repeat på stereon. Man kan ju inte få för mycket Meat Loaf i livet.


Vad mycket post jag fick idag då.

Jag kan glatt meddela att jag har blivit beviljad studielån från CSN. Så nu jävlar ska jag öka på skulden jag har hos dem. Sen var ju även den där ondskefulla nya katalogen från Sweden rock shop i brevlådan. Så nu har jag en massa nya fina saker jag vill ha men inte har pengar till att köpa. Dumma katalog att ge mig ha-begär. Men iallafall så har jag idag jobbat extra, vilket betyder lite mer pengar till Jamie. Kan vara bra att ha som fattig student. Särskilt när den fattiga studenten även är lite shopaholic. Kommer nog bli bra det här.

Wanted

Jag fortsatte med min shopping idag med, men i Halmstad istället för Ljungby. Så det blev lite mer block och små saker som alltid behövs. Jag köpte även filmen Wanted med Angelina Jolie. Jag älskar actionfilmer med Angelina Jolie. Så hela eftermiddagen har jag spenderat i soffan med att titta på film.


Jag shoppar vidare idag med.

På nåt sätt så hamnade jag inne i Ljungby idag. Det var inte planerat, men då fick jag chansen att handla all annan småskit jag behövde. Så nu behöver jag bara en ny skolväska och sen är jag nog redo. Men jag får nog vänta lite med den än så länge. Men detta handlade jag idag iallafall.


Fyra söta Twilight skrivböcker.


Lite pennor, suddgummi och annat skit man behöver.


Plus att jag hittade denna söta ögonmasken på rea. Jag har alltid velat ha en och denna är ju perfekt för mig.

Shoppingen har börjat.

Japp shoppingen inför skolstarten har börjat nu. Igår köpte jag pennor, vilket är en väldigt viktig sak att ha. Så nu har jag fina röda med döskallar och gitarrer på och söta rosa Hello Kitty pennor. Nu behöver jag bara en jävla massa annats också.


Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad?

Jag kommer börja att plugga nu till hösten. Jag har kommit in på en utbildning på Linne universitetet som heter Kulturledarprogrammet. Jag är så glad, äntligen känns det som om jag vet vad jag ska göra med mitt liv. Men samtidigt är det väldigt pirrigt och nervöst. Jag lämnar ju ändå säkerheten på jobbet med pengar och anställning för något helt nytt. Tur att man kan ta tjänstledigt för studier så man har lite säkerhet om det inte skulle funka. Men fan vad jag vill att det ska funka. Nu kanske ni undrar över vad man gör som kulturledare? Man kan bli en jävla massa kan jag tala om. Men det jag vill är att inrikta mig mot musik och bli konsertarrangör eller liknande. Men man kan likväl inrikta sig mot konst och jobba på museum. Så det finns en massa möjligeheter med denna utbildningen. Jag är så glad över att jag kom in. Så nu behöver jag bara hitta den perfekt "skolväskan" och sen är jag redo.

Vad jag drog med mig hem igår natt.

Självklart när jag går på konsert så går jag inte hem tomhänt på kvällen. Måste säga att det blev en jävla massa att bära på igår. Ja jag pratar om saker inte karlar. Detta lyckades jag sno åt mig igår iallafall.


En låtlista från Crashdiet.


Jag fick ett plektrum från Hampus Klang och en trumpinne som jag nämnde tidigare.


Denna postern fick följa med hem...


plus en snygg Crashdiet tröja.


Självklart var jag tvungen att ha en ny Bullet tröja också...


och två stycken pins. Jag samlar ju på pins.

Woohoo!

Fan vad bra de var. Det var ju även väldigt trevligt när man fick se fyra band och inte bara Crashdiet och Bullet. Jag vet inte vad det första bandet hette, det var något lokalt band. Men det andra bandet var Casablanca och fan vad bra de var. De var även väldigt trevliga, jag var självklart framme och hälsade och kramade dem lite. Självklart fick jag även en kram av Hampus Klang under kvällen. Det hade ju varit skandal annars, kram av honom måste jag ha. Här har ni lite bilder iallafall.




Casablanca.


En styck snygg sångare i Crashdiet.


De hade lite otur igår Crashdiet. Redan under andra låten hade en sträng gått sönder på basen och sångarens mick gått sönder. Sen var det rundgång under hela konserten. Det komiska var att de spelade in konserten, blev nog inte mycket de kunde använda av den konserten.


Men jag måste säga att de var väldigt bra iallafall.


Plus att de är ju väldigt snygga att titta på.


Sen sist men inte minst utan väldigt mycket bäst spelade Bullet.


Jag lyckades få en halv trumpinne av trummisen också.




Bullet hade även denna snygga fågeln på en av förstärkarna. Det dumma var att de hade satt en sån maskin som sprutade eld precis framför. Så efter ett tag så började det glöda lite fint i den ena vingen.


Detta blev nog den snyggast bilden jag lyckades ta under kvällen. Motivet är ju inte helt fel heller, lite kort bara.




Road King.


Jag avslutar med en bild på fina Hampus Klang.

Nu ska jag snart dra.

Det börjar bli lite pirrigt i kroppen nu, jag blir alltid det innan en konsert. Fan vad jag ser fram emot ikväll. Tyvärr så går ju tiden väldigt sakta idag så kvällen lär väl aldrig komma. Men nu ska jag snart börja cykla in till stan och bussen som ska ta mig till Helsingborg iallafall.


Fan jag fick ingen jacka idag.

Så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig? Ja jag vet jag har stora problem. Men det ska väl gå iallafall, jag får väl använda en gammal jacka istället. Det kommer nog bli skitkul iallafall, jag älskar ju att gå på konsert. Bullet är ju skitbra live och förhoppningsvis är Crashdiet minst lika bra. Så nu vet ni vad ni kommer få läsa om och se bilder från på söndag. Erkänn ni längtar lika mycket som jag? Vem vill inte se en massa snygga karlar som står på en scen och spelar rock? Ni får ju dock bara se bilderna, medan jag får se det riktiga.

Fan jag fick ingen jacka idag.

Så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig? Ja jag vet jag har stora problem. Men det ska väl gå iallafall, jag får väl använda en gammal jacka istället. Det kommer nog bli skitkul iallafall, jag älskar ju att gå på konsert. Bullet är ju skitbra live och förhoppningsvis är Crashdiet minst lika bra. Så nu vet ni vad ni kommer få läsa om och se bilder från på söndag. Erkänn ni längtar lika mycket som jag? Vem vill inte se en massa snygga karlar som står på en scen och spelar rock? Ni får ju dock bara se bilderna, medan jag får se det riktiga.

Jamie har fått paket.

Ja äntligen fick jag linnet iallafall. Jag hoppas fortfarande på att få skinnjackan imorgon så jag kan ha den på konserten. Men kommer den inte får jag ju ta en av mina 10 andra skinnjackor hela enkelt. Men detta var i dagens paket.


Det fina leopardlinnet. Nej jag har inte kapat av huvudet medvetet, min kamera var bara duktig och gjorde det helt själv idag.


Ett fint armband.


Plus den snygga Bullet LP-skivan, den passar så bra i min LP-skive samling.


Man fick även med ett snyggt ryggmärke. Synd att jag inte har en jacka att sätta det på. Jag vägrar att sy i mina skinnjackor.

Jag blir galen.

Jag väntar just nu på två olika paket. Men i båda paketen finns det kläder som jag vill ha på mig på lördag när jag ska se på Crashdiet och Bullet. I det ena paketet är min nya skinnjacka och i det andra det snygga leopardmönstrade linnet. Jag blir galen. Vad ska jag ha på mig om inte paketen dyker upp innan lördag? Jag vill inte ha någon annan skinnjacka, jag vill ha min nya. Helt plötsligt duger inte några av mina kläder längre. Jag blir galen på mig själv och på de dumma paketen. Snälla ge mig jackan iallafall?

Fördelen med att bo på landet.

Det är bara att gå ut i trädgården och plocka så mycket hallon man vill. Så nu blir det hallonpaj till kvällsmat och troligtvis till lunch på jobbet imorgon.


Skulle jag städa idag?

Jaja istället har jag gjort en massa viktigare saker. Som tittat i gamla tidningar och ramat in bilder på Meat Loaf. Jag har planerat att göra det jättelänge men det har inte blivit av. Förrän nu, just idag när jag skulle städa konstigt nog. Måste säga att det blev väldigt bra iallafall.


En ny fin tavla in till sovrummet...


och en till vardagsrummet.


Sen fick det bli en lite mindre bild på mitt nya skrivbord. Där har ni även en av mina fina piskor som ligger under.

Jobb, jobb, jobb.

Känns inte som om jag gör annat än att jobba. Men imorgon är jag ledig och då ska jag städa och tvätta. Tvätta iallafall, sen får vi se om jag orkar att städa med. Fast jag har en tendens att längta till jobbet nu. Undrar vad det kan bero på? Kan ju säga att en kram till hade inte skadat, eller en massa till.


Det blev ett skrivbord på IKEA.

Så jag har roat mig med att skruva ihop det och möblera om hela dagen idag. Fan vad jag har sprungit fram och tillbaka med saker. Jag fick ju kasta ut mitt gamla skrivbord från sovrummet och sätta en bokhylla från vardagsrummet där. Sen då sätta det nya bordet i vardagsrummet. Men nu är det gjort och jag blev väldigt nöjd med det.


Mina skor får bo inne i mitt sovrum nu istället.


Mitt nya skrivbord som är så fint, så fint.


Kommer att lägga lite mer saker/tidningar under glaset sen.


Idag blir det IKEA.

Förhoppningsvis kommer jag hem med ett nytt skrivbord. Hoppas bara att det är lika fint i verkligheten som på bilden.

RSS 2.0