Mätt som fan.

Har precis kommit hem till Thomas igen efter en trevlig dag ute hos pappa. Har ätit tårta och god potatisgratäng och fläskfile. Så jag är så jävla mätt nu. Var ju tvungen att ta två portioner mat med så jag blev alldeles för mätt. Kommer nog somna i soffan här hemma hos Thomas nu. Men det var verkligen en mysig dag med massa mys med barnen. 
 
 

Umgås med familjen.

Vaknade upp i min karls famn i morse efter en skön sovmorgon. Det var lite jobbigt att stiga upp och behöva lämna honom för att åka ut till pappa. Men sen kommer det bli skönt att spendera dagen med familjen och fira både Vilda och Nils idag. Så blir en massa barnmys idag och massa god mat och tårta.
Fick ett fint halsband av min bror med familj som precis kommit hem från Dominikanska republiken. Så nu är jag riktigt snygg runt halsen.
 
 

Nytt smink från Victoria's secret.

Har varit och hämtat ett paket idag med lite nytt från Victoria's secret. Jag älskar deras mascara så beställde en ny och sen tänkte jag testa på lite annat av deras smink. Jag hade tur och fick med en body lotion och en body mist på köpet. Så nu har jag så jag klarar mig ett tag. Tog dock bara med sminket in till Thomas för jag tänkte testa det imorgon. Orkar inte bära med mig hur mycket som helst in hit. Nu sitter jag hemma hos min karl och väntar på att han ska komma hem från Växjö. Jag är trött och har ont i huvudet som fan så tror jag vilar lite tills han kommer. 
 
 

Perfekt vintermorgon.

Det är en så perfekt morgon idag. Det har snöat i natt och det är så ljust och fint ute. Får se sen om det börjar snöa igen för då är det kanske inte så roligt längre. Men just nu tänker jag vara glad över det fina vädret. Har en massa att fixa efter jobbet idag med att handla, hämta paket och packa om min väska. Men sen ska jag hem till Thomas och somna i hans famn hade jag tänkt. Hoppas dagen går snabbt nu.
 
 

Äntligen klar med allt.

Nu har vi äntligen tvättat klart här hemma hos mamma och jag kan gå och lägga mig. Jag är riktigt trött nu och har ont i huvudet. Men det är skönt att allt blev fixat. Så nu har jag lite rena kläder till nästa vecka och kan ta det lugnt hemma hos Thomas i helgen. Jag känner mig så jävla stressad annars och kan inte slappna av. Men nu kan jag bara njuta av helgen och umgås med min karl och med familjen. 
 
 

Vakna upp till snö igen.

Man kollar ut och det blåser och snöar och sängen ser mer och mer lockande ut. Men det var dags att stiga upp och gå till jobbet. Idag har vi soppa så jag ska alldeles strax börja på att storstäda diskmaskinen. Inte så roligt men det måste göras och detta är perfekta tillfället att göra det. Den ska bara användas klart först och sen får jag sätta igång. Hoppas dagen går snabbt för jag är lite seg idag. Ska hem till mamma och tvätta ikväll så vill gärna hinna vila lite innan det.
 
 

Shopping.

Tog en shoppingrunda med Thomas efter jobbet och sen möte jag upp mamma och shoppade lite till. Så det blev två till Harley-Davidson tröjor och en jävla massa söta spetstrosor. Hade tur med trosorna för jag kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ta så tog alla färger och sen när jag skulle betala fick jag höra att de skulle höja priset på dem sen. Så nu fick jag dem billigare och har en jävla massa. Men nu får jag inte shoppa mer på ett tag. Men har iallafall fyllt på med allt som behövs med piller, tea och sminkborttagningsmedel. Så nu kan jag ta det lugnt ett tag. 
 
 

Jobbig morgon.

Har knappt kunnat sova i natt så det var jobbigt att stiga upp i morse. Sen blir det inte bättre av att min ibs har krånglat hela veckan och jag har haft ont i magen som fan. Förhoppningsvis så mår magen bra snart igen och jag slipper ha ont så fort jag äter något. Är mycket mer hungrig nu när jag börjat cykla igen så behöver äta mer. Men inte roligt när jag vet att jag får ont av allt jag stoppar i mig. Men jag hoppas att det värsta är över nu och den börjar må bättre igen. Har i alla fall en lugn morgon på jobbet än så länge. Det ryktas om att radio eller tv kommer hit sen för att göra ett inslag om bullernivån i matsalen så då blir det väl kaos här. Hoppas fan på att det är radio som kommer hit för man känner sig inte så jävla snygg i sina arbetskläder och mössa på huvudet.
 

Harley-Davidson

Tog på min nya snygga tröja och tog mitt pick och pack och flyttade in till mamma. Det ska bli skitväder i morgon ryktas det om och jag orkar inte cykla i blåst och skit. Så jag packade min väska och stack in till stan. Så nu kan jag ta det lugnt och sova gott i natt. Sen är det rätt skönt med lite sällskap och mammas mat. Det kan knappt bli bättre. 
 
 

Idag var det segt att stiga upp.

För en gångs skull vaknade jag av att klockan ringde och inte innan. Sängen var så där extra varm och skön så jag ville verkligen inte stiga upp. Jag längtar redan tillbaka till sängen. Men jag tog mig upp och cyklade till jobbet och det var faktiskt rätt skönt. Känner mig faktiskt lite stolt över att det inte är jobbigt att cykla. Har inte haft någon redig jobbig träningsvärk så jag är i bättre form än vad jag trodde. Benen har dock inte blivit något större men magen har blivit lite plattare. Japp det går faktiskt att få min taniga mage plattare. Jag har inget emot det då jag tränar bort det och inte bantar bort det. För att banta bort det hade varit galet.
 

Mätt och trött.

Sitter hemma i soffan nu mätt som fan och har lite ont i magen. Skulle nog inte ha ätit så mycket pasta men det var så gott. Ska nog snart gå och lägga mig för jag börjar bli väldigt trött. Cyklade hem från jobbet idag och sen blev det lite kvällshandling med pappa. Så det känns som jag varit iväg hela dagen. Men det var skönt att få handlat lite idag för jag hade fått vänta tills onsdag annars och det hade nog inte gått. Så nu kunde jag fylla på lite och inte behöva asa hem det på cykeln sen. 
 

Måndagsmorgon.

Ny vecka och nya tag eller vad man säger. Jag börjar i alla fall denna veckan med studiedag i skolan så får det lugnt på jobbet idag. Rätt skönt med en lugn måndag och lite elever som ska äta. Så idag kan vi städa i lugn och ro och få det lite fint här i köket.
 

Lång sovmorgon.

Så skönt med söndag och att få vakna upp bredvid min karl efter en lång sovmorgon. Nu har vi precis ätit en stor frukost och degar i soffan. Jag var hungrig som fan så smällde i mig alldeles för mycket mat. Så orkar fan inte göra något annat än kolla tv. Blir nog en lugn dag idag. Men det är så en söndag ska vara. 
 

Loppislördag.

Blev en loppisrunda med pappa idag innan han skjutsade hem mig till min karl. Jag hittade faktiskt lite fint som en väldigt söt blå kamera. Den blir perfekt bredvid min fina rosa kamera hemma. Nu sitter jag hemma hos min karl och har det gott. Martin kom precis förbi med sötaste lilla valpen så får gosa med den lite.
 
 

Blev av med 21 plagg.

Inte illa att bli av med 21 plagg sådär på en timme. Så nu hoppas jag bara att hon blir nöjd med kläderna och använder dem lite mer än vad jag gör. Men har fortfarande en förbannat massa kläder kvar så nu är det bara att leta nya kunder. Men har en del som är intresserade så förhoppningsvis blir jag av med lite mer nästa vecka. Men nu tar jag helg och tänker sticka in till min karl imorgon.Så nu stänger klädbutiken för denna veckan.
 

Photoshoot.

Sitter hemma och väntar på att mina jobbarkompisar ska komma hit och kolla kläder. Så under tiden roar jag mig med att fota mig lite i mina nya kläder från Spell and the gypsy. Har ju bara tagit dåliga mobilbilder innan så kände att det var dags för en redig bild. 
 
 

Perfekt fredagsmorgon.

Det var så perfekt att cykla in till jobbet idag. Det var vitt och vackert ute, vägarna var perfekta och det var uppehåll. Nu börjar jag även känna att det är skönt att cykla och vill cykla till jobbet. Jag har lite träningsvärk i benen men det är inte så konstigt men konditionen är det inget fel på. Sen att bakdäcket hade fryst fast och växlarna hade fryst är inte så viktigt. Efter lite slag och sparkar rullade hjulet igen och växlarna behöver man ju ändå inte. Så skönt att det är fredag idag. Ska jobba några timmar nu och sen kommer pappa och hämtar mig så vi kan handla. Sen ikväll blir det klädaffär hemma i min hall och förhoppningsvis så får jag lite sålt.
 
 

Nu kan man ju leva här igen.

Äntligen är hela lägenheten städad och här är fint igen. Imorgon kommer det hit lite folk och kollar på kläderna jag ska sälja och förhoppningsvis blir jag av med lite. Men vill inte att det ska vara helt stökigt och skitigt hemma när det kommer folk hit. Så jag fick ett ryck och städade allt, allt, allt. Har även hunnit diska och laga mat och äta. Så nu har jag resten av kvällen ledig för att ta det lugnt. Det känns så skönt att fått allting fixat. Woohoo vad duktig jag är!
 
 

Har en klädaffär i hallen.

Spenderade hela kvällen igår med att rensa i min walk in closet. Slängde ner allt i stora sopsäckar för jag vill bli av med skiten. Men sen tjatade Thomas på mig att jag borde fota och försöka sälja mina kläder. Så i morse tömde jag min skohylla och sorterade alla kläder och la fint i hyllorna istället. Men det är ju sånt jävla jobb att fota och lägga upp annonser för flera hundra plagg. Men sen tycker jag det är synd att bara slänga och ge bort det. Så jag får vara duktig och fixa lite annonser sen. Men först en massa jobb och sen lyckas cykla hem till mitt igen.
 

Blev en promenad till jobbet idag med.

Det är så roligt när de inte plogar vägarna till jobbet och man får gå istället. Ute hos mig på landet var det plogat och fint redan vid 6 i morse. Men det är ju inte lika noga inne i stan så här var det 1 dm snö. Men jag kom till jobbet i tid och får väl se det som extra träning. Jag får i alla fall skjuts hem sen för jag och pappa ska handla mat idag. Sen imorgon är nog alla vägar fixade så det går bra att cykla. För jag tänker fan inte ge upp och flytta in till mamma igen. Jag ska vara hemma denna veckan och fortsätta att rensa och städa. Det känns så skönt när det är klart och all överflödig skit är kastad.
 

Nu ska skiten ut!

Jag har storstädning och rensning här hemma nu. Har redan slängt tre soppåsar med gammalt smink och skit jag samlat på mig. Har en massa gamla plånböcker och necessärer som jag aldrig kommer använda igen som bara tar upp en massa plats. Så nu är hallen och badrummet rensat och allt är kastat. Har fan haft ångest över all skit jag samlat på mig och mådde dåligt över det i helgen. Men nu är det fixat och allt känns redan mycket bättre. Ska bara fortsätta med resten av rummen med och sen städa allt. Men det tar jag en annan dag för jag tycker jag gjort tillräckligt för idag. Så nu blir det en lång varm dusch och sen lite kvällsmat. 
Hittade alla lappar från mina Spell and the gypsy kläder och väskor när jag städade med. Fan vad jag har shoppat.
 

Perfekt cykelväder.

Det var helt perfekt att cykla in till stan idag och det var så jävla skönt. Jag har inte kunnat sova i natt heller så är trött som fan men blev lite pigg av motionen. Så nu hoppas jag bara att detta vädret håller i sig så jag kan stanna hemma. Känner verkligen att jag behöver få vara hemma och vara ensam ett litet tag. Jag behöver komma in i mina vanliga rutiner igen och ta tag i mitt liv. Det går inte när jag hela tiden flyr och aldrig är ensam.
 

En morgonpromenad genom snön.

Det var fan jobbigt att lämna den varma sängen med min karl i imorse. Har sovit dåligt som fan och haft ont i höften större delen av natten. Så det var lite extra jobbigt att behöva stiga upp och gå till jobbet på andra sidan stan. Men det var rätt skönt med frisk luft och en promenad. Idag ska jag i alla fall hem till mitt igen. Har en massa tvätt att fixa och behöver få vara lite själv nu. Så jag hoppas att jobbdagen går snabbt så jag kan hem och fixa och sen somna i soffan.
 

Stannade kvar hos min karl.

Kände inte att jag ville hem redan idag så stannar kvar hos min karl till imorgon. Jag har ändå jobbarkläder så jag klarar mig imorgon med. Sen får jag skjuts hem av pappa efter jobbet imorgon. Så det blir nog bra som fan. Jag får iallafall krama på min karl en extra dag och det är helt perfekt. Så nu ska jag fortsätta äta en massa choklad och gosa ner mig bredvid min karl igen.
 

Trött lördag.

Har sovit i soffan hela eftermiddagen nu. Men har inte fått redigt med sömn i natt så är nog därför. Men har iallafall varit ute på en liten shoppingtur idag. Jag hittade två tröjor som fick följa med hem. Så jag är nöjd som fan nu. Får se om det blir mer sovande i soffan eller om vi hittar på något kul ikväll. Men först lite tv och mat.
 

Hittade äntligen ett par skor.

Kom på en till sida på internet som jag inte kollat skor på och tur var väl det. Självklart hittade jag ett par på rean som jag faktiskt föll för. Det är ju inga vinterskor men de klarar nog lite regn och snö iallafall. Mest behöver jag bara ett par bekväma skor som det funkar att cykla och gå i utan skoskav och annat ont i fötterna. Förhoppningsvis så sitter dessa bra och blir perfekta. Nu hoppas jag bara att jag får hem dem snabbt som fan med. Ge mig skor för fan!
 
 

Så skönt med fredag.

Jag känner verkligen att jag behöver en helg med Thomas nu och bara ta det lugnt tillsammans. Så nu hoppas vi på att inget krånglar så jag faktiskt får det med. Åhh kan ingen spola fram tiden så jag får gå hem från jobbet nu? Jag är trött och seg och vill bara hem och sova igen. Jag vaknar alltid vid fem på morgonen och sen kan jag inte somna om igen. Så det blir en hel timmes sömn som försvinner. Men jag klarar nog en fredag då jag har helgen att se fram emot.
 

Hittade inga skor idag heller.

Men nu har vi kollat alla affärer i Ljungby så nu kan jag släppa det. Det mesta känns bara jobbigt just nu. Men jag försöker ta en sak i taget och inte få panik. Så jag har fixat med lite räkningar så jag slipper tänka på dem. Nu sitter jag här hemma hos mamma och tar det lugnt. Vi ska snart äta lite och sen blir det en lugn kväll framför tv:n.
 

Familjekväll igår.

Det blev middag med min mamma och bror igår vilket var trevligt som fan. Jag och mamma tog även en liten shoppingrunda för att försöka hitta ett par nya vinterskor till mig då mina gått sönder. Men jag hittade inget roligt alls. Men mamma hittade ett par som jag får låna så länge. Hon är snäll min mamma. Tur jag har henne att låna skor och kläder av. Jag var duktig och spillde grädde från semlan jag åt på hela mitt knä så mina byxor behöver tvättas nu. Men då är det bara att rota lite i mammas lådor och hitta något annat att ha på sig. Så kan hon tvätta mina kläder idag när jag jobbar och så är de rena och torra när jag slutat igen. Ska ringa pappa sen och se om han ska in till stan idag så kan han och jag åka iväg och kolla mer skor. Jag måste ha ett par nu!
 
 

Trött och seg.

Borde ha gått och lagt mig vid åtta igår för att vara helt utvilad idag men det gjorde jag självklart inte. Var ju tvungen att fixa en massa och kolla på tv så det blev sent i säng som vanligt. Så jag är riktigt trött idag med. Inte så roligt men kan inte göra så mycket åt det nu. Hoppas bara jag kan vila lite efter jobbet så jag blir människa igen. Som tur är har vi soppa på jobbet idag så har inte så mycket att förbereda nu på morgonen. Skönt som fan för annars hade jag nog glömt bort hälften.
 

Hänger hemma hos mamma.

Sitter hemma hos mamma efter en eftermiddag med lite handlande med pappa, har umgåtts med min karl och varit på second hand. Ska stanna inne hos mamma nu så jag slipper cykla till jobbet mer denna veckan. Kanske lite lat av mig men jag måste få lite bättre sömn och slippa oroa mig för vädret. Sen kan jag umgås med familjen lite och min karl på kvällarna vilket är skönt. 
 
 

Har inte kunnat sova i natt.

Det blåste som fan hela kvällen igår och halva natten så har knappt fått någon sömn alls. Ligger bara och oroar mig för att ta mig till jobbet på morgonen. Men det hade slutat blåsa som tur var och det var uppehåll. Så jag hade en jävla tur idag. Pappa ringde även när jag stod och borstade tänderna för att varna att det var halt ute. Men jag märkte faktiskt inte av det så mycket när jag cyklade. Men det gick snabbare än det brukar att cykla så det var nog lite halt. Men det blir att flytta in till mamma efter jobbet idag. Tycker inte om när jag inte kan sova och bara oroar mig en massa. Sen är det alltid trevligt att hänga med mamma lite med.
 

Fixar lite här hemma.

Har varit duktig och tvättat två maskiner tvätt så jag kan flytta in till mamma lite i veckan. Sticker till henne efter jobbet imorgon och får se hur länge jag stannar. Den här blåsten verkar ju inte lugna ner sig så det är skönare att vara inne hos mamma. Jag sover så mycket bättre då jag inte behöver oroa mig för vilket väder det kommer vara morgonen efter. Så nu ska jag bara diska upp lite så jag slipper komma hem till en massa smutsig disk. Jag ska bara sitta här under filten i soffan lite till. Men bara lite.
 

Måndag morgon.

Sitter på jobbet just nu trött som fan och äter lite frukost. Var inte riktigt beredd på måndag och jobb idag. Man borde fan ha en tredje helgdag. Men jag lyckades ta mig upp och in till jobbet vilket är bra. Så nu hoppas jag att dagen går snabbt så jag kan hem och vila lite sen. Har verkligen inte fått tillräckligt med sömn i natt.
 

Fick finbesök.

Kom precis hem från Thomas och fick direkt finbesök av Peter, Tyra och Nils. Tyra hade visst tjatat som en galning efter att få träffa mig. Så söt det lilla livet. De har varit iväg hela julen nu men äntligen har de kommit hem igen. De var så mysigt att få krama på busungarna lite igen. Men nu ska det bli skönt med en lugn hemmakväll. Har en massa att fixa inför jobbet imorgon så lika bra att sätta igång direkt. 
 
 

Jag fryser.

Då vi ändå var tvungna att ut i detta skitväder för att handla så tog vi en liten loppisrunda. Vi träffade på min mamma och Mats och tog en fika med dem. Men usch vilket dåligt väder det är ute. Flera cm slask som man var tvungen att gå i. Så det är tur att jag fick ett par skor av mamma igår. Hade varit blöt från topp till tå annars. Sen började det blåsa på vägen hem med så nu kommer nog snart stormen. Hoppas bara inte att den blir så kraftig. Jag hatar när det blåser ute.
 

Lyssnar på metal och har det bra.

Sitter hemma hos min karl och lyssnar när han spelar gitarr. Så jag har en perfekt fredagskväll här. Tycker om när han spelar gitarr för mig. Hela dagen har varit bra bortsett från att mina skor gick sönder på väg hem från jobbet. Mina fina fransskor klarade visst inte av allt slask ute så sulan lossnade i hälen på båda. Så jag var helt dyngsur om fötterna när jag kom hem till mamma. Men jag snodde ett par kängor av henne som jag får ha så länge. Min mamma hon är snäll hon. Men mina fina fransskor går nog inte att rädda tyvärr. De klarade inte ens en hel vinter. Lite dåligt. Tur jag har min karl här som gör mig glad igen.
 
 

Fredag!

Äntligen fredag och jag får träffa min karl och umgås med honom hela helgen. Hoppas jobbdagen går snabbt.
 
 

Jag har fått paket.

Fick mitt paket från Spell and the gypsy idag och jag är så nöjd. Fick dock kämpa för att få mitt paket då jag inte var hemma när han ville leverera det. Men vi hittade honom i industiområdet i Ljungby och körde ifatt honom. Tänker fan inte vänta till imorgon på att få mina saker. Då jag är hemma hos mamma nu kan jag bara erbjuda instagrambilder på kläderna. Blev bara lite mörka och suddiga. Men det blev en kimono, ett par byxor och en bh beställda denna gången. Så snygga!
 
 

Det kändes i benen idag.

Var helt stel i benen när jag vaknade men har ingen träningsvärk vilket är skönt. Men sen när jag skulle cykla in till jobbet och det var motvind från helvetet så kändes det desto mer. Fick fan ta i när jag trampade i nerförsbackar för den där jävla vinden. Inget roligt för jag blir verkligen på världens sämsta humör av sånt. Det tar dubbelt så lång tid att cykla in till jobbet som gör att cykla hem igen. Men nu slipper jag cykla mer denna veckan. Det varnas för storm så jag flyttar in till mamma efter jobbet idag. Det är ju bara dumt att cykla när jag inte behöver det. Sen får jag även mammas goda mat ikväll vilket jag ser fram emot.
 

Lugn kväll framför en film.

Har spenderat julledigheten med att kolla på alla Veronica Mars avsnitt på dvd och nu ikväll kollade jag på filmen. Lite synd att det är slut nu för vad ska jag nu kolla på? Men rätt roligt att kolla igenom allt i ett sträck. Ska snart hoppa in i duschen och sen sova så jag orkar cykla till jobbet imorgon. Dey gick bra att både cykla in och hem idag trots lite snöstorm. Men efter jobbet imorgon blir det att sticka in till mamma och sova där. Det är storm på gång igen så vill inte riskera att sitta fast hemma utan möjlighet att ta mig till jobbet. Sen så kan jag ju passa på att umgås med Thomas lite extra då med. Det är aldrig fel.
 

Jävla snöstorm ute.

Det är ju alltid lika roligt att cykla till jobbet i halv snöstorm och vara helt kall och täckt med snö när man kommer fram. Men jag kom fram till jobbet i alla fall även om det var jobbigt. Är verkligen inte på humör för snö och vinter just nu. Det har ju varit höst i ett halvår så då kunde det väl fortsätta med det? Sen ska det bara bli värre ju längre veckan går med storm och skit. Så får se om jag sticker hem till mamma och sover där istället eller uthärdar vädret och fortsätter cykla. Åhh jag orkar inte! Ge mig sommar och sol nu tack.
 
 

Så skönt med en ledig tisdag.

Man borde ha en röd dag i mitten av veckan varje vecka. Så skönt att bara umgås med Thomas efter jobbet och inte behöva oroa sig för morgondagen. Så vi gick en promenad till andra sidan stan och sen tillbaka igen. Åt chips till kvällsmat och somnade i soffan till en film efter allt promenerande. Så jag är riktigt trött och seg i kroppen idag och somnade så fort jag kom hem till mitt igen. Men nu är jag uppe och någolunda vaken igen. Så sitter och dricker lite tea nu så jag ska piggna till lite till. Ska snart börja på med att städa upp här hemma lite. Jag har redan hängt upp tvätten så det viktigaste är klart.
 

Dags att börja jobba igen.

Har haft ledigt i två härliga veckor men nu är det dags att jobba igen. Känns lite jobbigt att stiga upp tidigt då jag knappt kunnat sova på hela helgen. Det är ju en jävla fullmåne ute som stör min sömn. Men jag lyckades ta mig upp och gå till jobbet. Nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar väl på något vettigt. Jag längtar redan tillbaka till Thomas varma säng. Åhh hoppas fan dagen går snabbt så jag kan lägga mig snart igen. Det blir i alla fall en mjukstart på jobbet då jag är ledig imorgon igen.
 

Promenad i solen.

Man får ju passa på att vara ute lite medan solen skiner och det är fint väder. Så jag och Thomas har precis kommit hem från en liten promenad. Det var dock rätt kallt ute så ligger nerbäddad under filten i soffan nu. Måste få upp värmen igen. Men det var skönt med lite sol äntligen. 
 

Instant the story of polaroid.

Fick en försenad julklapp av min bror precis. En bok om Polaroidens historia. Blir perfekt hemma i bokhyllan tillsammans med mina andra Polaroid böcker och kameror.
 
 

Jag hatar storm.

Jag hatar att behöva sitte själv hemma medan det blåser som fan utanför. Jag tycker verkligen inte om det. Har knappt kunnat sova i natt för all blåst så är trött och seg som fan nu. Jag är även lite uttråkad. Är inte van vid att vara hemma helt själv så har tråkigt som fan. Men jag ska in till min karl imorgon igen så jag får lite sällskap. Sen stannar jag där till på tisdag och har det bra. Längtar tills imorgon nu.
 

Hur trött kan man vara egentligen?

Med tanke på att jag inte dricker så tycker man ju att jag borde vara pigg och glad såhär efter nyår. Men icke. Somnade när jag kom hem till mitt och sov i fyra timmar. Jag är så jävla trött nu så blir nog att sova snart.
 
 

Lite bilder från nyår.

Jag hade skitkul på festen igår men tog inte så mycket bilder. Men gav Rasmus kameran så han sprang runt och fotade lite åt mig. 
 
 

Gott nytt år!

Har haft fullt upp hela dagen så har helt enkelt skitit i att blogga. Har haft ett skitbra nyår iallafall med fest med roliga människor. Nu har vi precis kommit hem igen och jag har tagit en dusch. Har haft en ny snortight klänning på mig som färgade av sig. Så jag var helt blåsvart på hela magen och ryggen. Har skrubbat mig helt röd nu men är fortfarande lite blå på kroppen. Men det är smällar man får ta. 
 
 

RSS 2.0