Seg söndag.

Har spenderat söndagen med att slappa i soffan. Är så jävla seg fortfarande. Men ska nog försöka vara lite duktig och städa här hemma. Måste även fixa med mina kläder som ligger utspridda lite överallt nu. Har ingen aning om hur de har rymt från garderoben men på nåt sätt har de smitit ut.
 

Polaroid socialmatic.

Försöker blogga från min nya kamera. Den funkar som en surfplatta med. Älskar den.
 
 
 

Seg som fan idag.

Hade sommarfest med jobbet igår så är rätt trött idag. Har även världens segaste internet på mobilen så kunde inte blogga något. Det var riktigt trevligt iallafall så det blev en lyckad kväll. Idag vaknade jag tidigt som fan och stack på loppisrunda med min pappa och bror. Fick även umgås med min karl lite på loppisen. Åhh fick min nya kamera igår med så fotade lite på festen. Håller på att installera allt nu när jag har wifi till den. Men den första bilden är tagen med min Polaroid socialmatic. Ni får även en bild på lite av dagens loppisfynd. 
 
 

Woohoo det är fredag!

Äntligen är det fredag även om jag trodde det var lördag när jag vaknade i morse. Men sån tur hade jag tyvärr inte. Men det var fan på tiden att det blev fredag. Idag blir det jobb och sen sommarfest med jobbet. Är inte så jävla taggad på det just nu men det kanske blir bättre framåt dagen. Hade varit helt perfekt om jag fick min nya klänning och kamera idag. Hoppas, hoppas, hoppas.
 

Vad sent det blev.

Sitter i soffan och väntar på att mitt nytvättade hår ska torka lite innan jag ska sova. Men nu har jag fixat mig lite fin inför sommarfesten imorgon med lite brun utan sol och sånt. Hade hoppats på att få min nya klänning idag men icke. Får se om jag hinner få den imorgon men har packat ner en annan outfit iallafall. Fattar inte varför det ska ta så förbannat lång tid att få en del paket för. Jag vill ju ha dem direkt. Skulle inte förvåna mig om jag får hämta ut nya kameran jag beställde imorgon men paketet jag beställde för över en vecka sen ska ta en vecka till på sig. Kommer iallafall bli skitsnygg i min Skulltribe kimono imorgon om klänningen inte dyker upp eller inte passar.
 
 

Är inte veckan slut snart?

Känns som jag jobbat i en evighet och att veckan går slött som fan. Tycker det kan vara fredag redan nu. Men det ska nog gå bra att jobba två dagar till även om jag är trött. Imorgon är det sommarfest med jobbet och jag har inte fått min klänning än så kanske bara bra att det bara är torsdag. Hoppas jag får min klänning idag och att nya kameran dyker upp imorgon. Åhh jag vill ha!
 

Snart en till kamera i samlingen.

Woohoo har precis beställt hem en ny Polaroidkamera. En Polaroid socialmatic som kommer bli helt perfekt i samlingen. 
 
 
 
 

Vill hem och lägga mig.

Tror jag blivit smittad av familjen och är lite förkyld. Tror dock det är på väg över nu igen men det är jobbigt ändå. Så hade gärna velat hem och lägga mig istället. Men får väl hoppas på en lugn dag på jobbet.
 
 

Jag har fått paket.

Fick både min playsuit och min kofta från Spell and the gypsy idag. Jag är så jävla nöjd. Så jävla snygga och älskar att jag vann koftan billigt som fan på tradera. Så nu myser jag runt i mina nya kläder och har det gott.
 
 

Fullt upp.

Serverar hamburgare och klyftpotatis idag så har fullt upp. Har fixat all sallad och skivat lök så jag lipat som en idiot. Så har ont i ögonen som fan nu och känner mig lite snuvig. Nu ska jag börja på att förbereda klyftpotatisen och bröden till idag. Hatar stressiga dagar men det ska nog gå bra ändå.
 

Jävla magont.

Ligger nerbäddad i soffan med värmekudde på magen och försöker bli av med mitt magont. Min ibs krånglar som fan och jag vill bara att det ska gå över. Har haft ont till och från i flera veckor nu. Hatar att vara uppsvälld och ha ont. Tur jag inte har något viktigt att göra utan kan slappa i soffan hela kvällen.
 
 

Regniga måndag.

Sitter på jobbet och tar lite frukostpaus nu. Vi har en massa extra elever idag så har fått göra en jävla massa mer sallad. Så det kommer bli lite mer av allt idag vilket man egentligen inte har tid till. Men jag ligger bra till nu så det ska nog gå bra ändå. Jag har planerat allt i mitt huvud så om inget händer så borde det gå bra idag. Jag skulle självklart drömma mardröm i natt där allt gick fel och blev helt kaos. Så för att lugna ner mig och kunna somna om så började jag planera och förbereda allt i huvudet. Jag lyckades faktiskt somna om efter ett tag. Så jag har nog aldrig varit så redo för måndag och jobb.
 

Ensam igen.

Sitter hemma själv nu och kollar lite tv. Har haft en riktigt mysig helg med min karl. Så där perfekt slö helg som verkligen behövdes nu. Så skönt att jag även fick en redig massage av Thomas så jag inte har ont i ryggen längre.
 
 

Mysig lördag.

 

Umgås med pojkvännen.

Hänger i min soffa och kollar på tecknat och det är så jävla gött. Solen skiner på oss och allt är lugnt och skönt. Har bara tagit det lugnt idag med lite loppis och handlande. Hittade en låg pedistal och två mattor för 40 spänn så är nöjd som fan.
 

Sundance playsuit.

Åhh har trånat efter denna snygga playsuiten från Spell and the gypsy sen de släppte den och nu är den snart min. Passade på att shoppa lite då det var 20% på allt. Det bästa är att jag redan har en snygg fransväst liknande den på bilden från Spell som jag kan styla den med. Sen lyckades min bror även vinna en tradera auktion på en skitsnygg kofta från Spell åt mig med. Den är slutsåld sen länge så det är helt perfekt.
 
 

Äntligen fredag.

Var slö som fan igår så blev mest att halvsova i soffan hela kvällen. Men hann i alla fall med att tvätta lite och baka till fredagsfikat idag. Så jag gjorde lite nytta och förhoppningsvis så smakar det gott idag med. Men nu är det jobb som gäller och jag har självklart ont i ryggen idag med. Men snart är det helg och jag får in till Thomas och vila upp mig.
 
Saknar min soffa nu.

Längtar hem till sängen.

Var så glad igår när min ryggvärk försvann efter en timmes sovande på spikmattan. Nu efter en timme på jobbet är den tillbaka igen. Så jag hoppas på en lugn dag i disken för jag har så förbannat ont. Men det kommer ju gå hur som helst men kan ju hoppas på en snabb dag utan massa krångel idag. Vill inte ha ont!
 

Olles onsdag.

Har precis kommit hem från en liten runda på Tyrolen. Det var lite kallt och ont om folk men trevligt ändå. Fick med mig en muskelrockposter och en patch hem. Så nu ska jag bara hitta någon bra plats att hänga upp det på.
 
 

Ont i ryggen.

Så roligt att vakna upp med ont i ryggen som fan. Så får gå på värktabletter idag och se om det går över. Det är musklerna som inte vill mer vilket inte är konstigt efter denna veckan. Men som tur är blir det en lugn dag på jobbet idag. Sen blir det kanske Tyrolen och Olles onsdag efter jobbet. Så jag har lite att se fram emot.
 
Sist jag var på Tyrolen. Kallt som fan var det.

Skulltribe kimono.

Är uttråkad som fan idag och har ont i kroppen så vill inte träna så kör på en photoshoot istället. Längtar som fan efter sommaren då jag kan använda min fina kimono från Spell and the gypsy. Nu går det inte då man måste pälsa på sig massa jackor och halsdukar varje dag. När fan ska det bli lite sol och värme? Det ser iallafall soligt och varmt ut på bilderna.
 
 

Ösregn och tacobuffé.

Som att det inte vore nog med all disk jag fick igår och ryggvärken på det så är det tacobuffé idag. Så jag har hackat och skivat grönsaker som en idiot hela morgonen. Så nu har jag även ont i handleden. Men nu är jag så gott som klar. Det är bara att lägga upp det och fixa med brödet kvar. Ja och löken men som tur är har jag en jobbarkompis som fixar det åt mig. Jag är jättekänslig för lök så kommer gråta floder om jag gör det. Kanske inte så roligt att ha mascara i hela ansiktet när jag ska vara i serveringen sen. Det räckte med att behöva köra in till stan i ösregnet innan.
 

From dusk till dawn.

Har bäddat ner mig i soffan efter en riktigt jobbig dag på jobbet. Taxi hade lyckats välta en hel vagn med mat så det var bara att kasta och så fick de skicka ny mat. Men då blev det dubbelt så mycket disk för mig att diska. Så jag är trött som fan och har ont i ryggen. Så en lugn kväll framför en bra film är perfekt. När filmen är slut blir det en lång varm dusch innan jag ska sova. Perfekt kväll. 
 
Så fint det blev med blommorna i mitt kök.

Måndag igen.

Sitter på jobbet efter en sömnlös natt, så jag är trött som fan nu. Men det ska nog gå bra idag så får jag vila efter jobbet sen. Det tar på krafterna att fylla år och ha kalas. Men bara en månad kvar till semester i alla fall.
 
 

Mina fina presenter.

Kanske inte så intressant för er att se mina presenter men roligt för mig att titta tillbaka på. Fick helt perfekta presenter igår. Jag hade ju på mig min fina playsuit från Spell and the gypsy som jag fick av mamma och pappa. Sen fick jag även en skiva och film av min karl, lite av glasen med lock som vi använde på festen av mamma, en snygg Riff raff docka av min bror och en bumerang av Crocodile Dundee. Sen vart det även lite pengar och presentkort av resten av familjen. Får inte glömma de fina blommorna jag visade i förra inlägget med. 
 
 

Lat söndag.

Jag är så förbannat slö idag. Så har bäddat ner mig i soffan och kollar på film. Jag borde städa upp efter igår men får ta det senare. Har lyckats få ont i magen med så behöver få vila lite. Jag är verkligen helt slut idag. 
 
De fina blommorna jag fick på min födelsedag igår.

Perfekt födelsedag.

Nu sitter jag själv hemma igen och tar det lite lugnt. Är trött som fan efter en massa mat och busiga ungar. Så nu kommer jag nog snart somna i soffan. Kan knappt hålla ögonen öppna.
 
 

It's my birthday!

Sitter hemma med hela familjen och firar min födelsedag. Vi har ätit en massa goda snittar och rabarberpaj så jag är så jävla mätt nu. Men vi har det trevligt som fan iallafall. Men usch vad trött jag börjar bli nu. Hade behövt en powernap på några timmar nu. Har fått massa fina presenter och blommor så är glad som fan. 
 
 

Death proof.

Har precis varit inne i stan och handlat och fixat lite. När jag kom hem låg en fin födelsedagspresent och väntade på mig. Min alldeles egen Death proof tröja som jag kan vara snygg i. Den är lite stor men inte så konstigt då det är en herrtröja. Så nu myser jag runt i den och äter lite frukost. Jag hann inte med det innan så behövde lite mat nu. Ska snart börja på att diska och sen baka paj till imorgon. Sen har jag hela dagen ledig innan jag ska på bio ikväll. Woohoo!
 
 

Äntligen klar.

Har städat hela lägenheten så nu kan jag pusta ut lite. Så skönt att slippa tänka på det imorgon. Så imorgon blir det att handla det sista, baka paj och sen bio. Har inte varit på bio på flera år så det ska bli kul. Min bror ska bjuda mig på Mad Max. De gamla filmerna är så jävla bra så hoppas denna är det med. Jag är så förbannat trött nu efter allt idag så ska nog fan sova snart. Ska bara ta en lång varm dusch först.
 
 

Börjar bli fint hemma nu.

Spenderar min lediga dag men att storstäda köket. Det tar sin lilla tid med det börjar bli skinande rent. Men nu blir det en liten teapaus. Har precis stoppat i en maskin tvätt med så det är gjort. Händer inte så mycket mer än städning i mitt liv nu. Men bara här är fint till lördag när allt folk kommer så blir jag glad. Åhh längtar till helgen när alla får komma hit och umgås och äta god mat. Kommer bli perfekt!
 
 

Långledig.

Woohoo nu har jag långledigt. Var nere på stan efter jobbet idag och köpte nya glas. Hittade precis såna jag ville ha och mycket billigare än jag trodde det skulle bli. Så nu får alla likadana och fina glas på kalaset. Sen har jag städat vardagsrummet och hunnit tvätta lite. Men nu blir det lite tv och mat och istea i mina nya glas.
 
 

Bara en jobbdag kvar.

Bara idag kvar att jobba och sen är jag ledig resten av veckan. Så efter jobbet idag blir det en runda ner på stan för att leta efter glas. Vill byta ut lite hemma och ha nya fina på kalaset. Sen blir det hem och fortsätta städa. Blev inget städande igår för hade fullt upp med att planera och ringa till folk. Så det är väldigt skönt att jag har både torsdag och fredag ledigt så jag kan städa då.
 

Det blev alldeles för sent igår.

Vet inte varför tiden ska gå så jävla fort varenda kväll. Hann inte ens tvätta håret igår så tur det finns torrschampo. Så fick lite bråttom att duscha och äta så jag inte skulle komma i säng allt för sent. Men det blev för lite sömn i alla fall så är trött idag med. Men det var bara att bege sig till jobbet ändå. Hoppas dagen går snabbt idag.
 

Försöker städa här hemma.

Det finns ju så mycket annat som är så mycket roligare än att städa. Skulle städa hallen, började plantera om min kaktus, fotade alla mina Spell and the gypsy kläder och sprang runt med en lampskärm på huvudet innan jag kom igång. Men jag hade roligt iallafall och hallen blev städad. Jag har även hunnit med att tvätta en maskin tvätt och diska. Så nu sitter jag nerbäddad i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Jag tror faktiskt jag är nöjd för idag. Det är ju bara måndag så jag ska nog hinna med resten av lägenheten med innan lördag. 
 
 

Stressig ny vecka.

Jag försöker verkligen att inte känna mig stressad men jag fyller år på lördag och har en förbannat massa att fixa innan. Men för första gången på flera år ser jag faktiskt fram emot att fylla år och har inte haft någon ålderskris alls. Kanske för att jag ska fixa ett fint kalas för mina nära och kära nu när jag fyller 30. Men jag känner mig stressad då jag är trött som fan efter helgen men måste städa hela lägenheten och fixa en massa. Vet inte riktigt hur jag ska få orken till det men förhoppningsvis så blir jag piggare framåt dagen. Som tur är jobbar jag bara tre dagar denna veckan så är ledig i två dagar innan det är dags för kalaset på lördag.
 

Har ont i min kropp.

Hade fullt upp med att flytta igår så är förbannat seg idag. Jag har ont och träningsvärk lite överallt nu. Så har bara slöat i soffan idag. Men ska nog snart sticka in till stan och sola lite och träffa Thomas. Orkar inte riktigt hitta på något idag men vill inte sitta hemma själv heller. Så en liten runda till stan blir nog bra.
 

God morgon världen.

Idag blir det att hjälpa min bror med familj att flytta. Ska bli kul att äntligen få se deras nya hus redigt. Jag kommer nog ha rätt fullt upp hela dagen. Men hoppas ändå på en liten loppisrunda. Måste ju passa på att besöka loppisen i Älmhult när man ändå är där. 
 
 

Photoshoot.

Har tråkigt och försöker fördriva tiden här hemma. Känner mig lite ensam så behöver något att göra. 
 
 

Crochet top.

Fick hem en så snygg virkad topp idag och jag är så nöjd. Kommer bli perfekt i sommar under en oversize tröja. Åhh älskar att få nya kläder.
 
 

Äntligen fredag.

Jag var helt slut igår efter att ha serverat paj till en jävla massa ungar. Jag har seriöst ett blåmärke i handflatan efter att ha hållt i sleven. Så det är förbannat skönt att jag slipper hjälpa till med min brors flytt idag. Jag kan bara hem och somna i soffan direkt efter jobbet. Så skönt!
 

Har inte kunnat sova i natt.

Har nog inte sovit mer än 5 minuter i natt så är trött som fan idag. Har ont i rygg och nacke med efter att ha varit i disken igår. Men det blir nog bättre framåt dagen. Ska servera äppelpaj till soppan idag så kommer nog vara den populäraste personen i matsalen. Jag hoppas bara att dagen går snabbt så jag får hem och sova lite. Ni får en suddig instagrambild på min nya tröja så länge.
 
 

Var tog solen vägen?

Vaknade till underbart solsken och så fort jag ska till jobbet blir det mulet och blåsigt som fan. Så det glada humöret blev inte så långvarigt. Men ska ändå bara vara inne på jobbet så det får väl vara fult väder ute om det vill. Förhoppningsvis så är det fint sen när jag slutat. Är inte riktigt på humör för något idag. Men det är onsdag så beror väl på det. Känns bara som veckan står still på onsdagar och det aldrig blir någon helg. Jaja bara att genomlida dagen.
 

Auktion.

Woohoo vann en riktigt snygg topp på auktion på facebook idag så är så jävla nöjd. Kommer förhoppningsvis bli perfekt till sommaren. Tänk denna virkade bh/topp under en oversize tröja. Åhh hoppas jag får hem den snabbt.
 
 

Redo för en ny dag.

Lyckades faktiskt att få redigt med sömn i natt. Vaknade rätt tidigt men känner mig ändå utvilad. Men jag tröttade ut mig rätt mycket med träningen igår så var härligt trött i kroppen när jag la mig. Nu sitter jag på jobbet och äter lite frukost. Har precis gjort klart all sallad så har bara disken kvar nu. Så jag ligger väldigt bra till tidsmässigt. Så skönt!
 

Snart dags att sova.

Ligger nerbäddad i soffan och tar det lite lugnt nu. Har haft ont i magen hela dagen men det blev bättre efter att jag tränade lite. Så det var väldigt skönt att träna lite yoga idag och förhoppningsvis kommer jag sova bättre efter det. Skönt att mitt magont gick över lite iallafall så jag kunde få i mig lite kvällsmat. Känner inte för att äta när jag vet att jag kommer få ännu mer ont när jag äter. Men nu är jag mätt och nöjd så det är skitbra.
 

Jävla måndag.

Mår inget bra idag. Har inte kunnat sova redigt för det är fullmåne på gång och min ibs krånglar så har ont i magen som fan. Sen hjälper det ju inte att det regnar ute och är fult väder som fan. Men förhoppningsvis så går dagen snabbt idag så jag kan hem och lägga mig igen. Har verkligen ingen ork till något. Snälla måndag försvinn.
 

Hell ride.

Har bäddat ner mig i soffan och kollar på Hell ride. Har haft en slö dag men så får det väl vara på en söndag. Har iallafall fixat lite här hemma. Så ska kolla klart på filmen och sen blir det nog att sova. Så man är redo för jobb imorgon igen. 
 
 

Slöa söndag.

Försöker vara lite duktig och fixa här hemma men är så jävla slö. Men har iallafall tvättat lite och har en maskin igång just nu. Lite jobbigt att vara så förbannat slö men ska nog ta och fika lite nu så kanske jag blir pigg igen. Lite tea brukar hjälpa mot det mesta. Så jag ska nog få det lite fixat här hemma idag iallafall. 
 
 

Äntligen hemma.

Blev en lång dag idag. Vi var kvar i Älmhult till tre tiden och sen åkte vi vidare mot Blekinge. Men nu är jag hemma och har lyckats få med mig både en ny Polaroidkamera och sju kaktusar hem. Så har spenderat min tid hemma med att plantera om kaktusarna. Men nu ska jag bara äta lite och sen blir det sängen
 
 

Road trip.

Hänge nere i Älmhult med min pappa och bror just nu. Vi är vid min andra brors nya hus och fixar lite. Ska ta en runda ner till Blekinge sen om vi hinner. Just nu ska allt krångla med dörren vi håller på med så det lär nog ta ett tag här. Men värmer mig i bilen nu och kollar på när de andra jobbar. Så jag har det rätt bra ändå. 
 
 

Testade lite pilates.

Har mest slöat hela dagen idag. Har verkligen inte haft lust till att göra något vettigt alls. Men körde iallafall ett litet träningspass nu ikväll. Testade på pilates igen och idag var det lite roligare. Fick iallafall en redig träning av magen så kommer nog ha en go träningsvärk imorgon. Imorgon blir nog en roligare dag än idag iallafall. Det blir kanske en tur till Blekinge med pappa och blir inte det av blir det iallafall en loppisrunda. Orkar inte sitta hemma själv hela helgen.
 

Lite shopping.

Kunde inte låta bli att shoppa lite igår kväll. Satt ensam hemma och hade tråkigt så det fick bli lite shopping från H&M. De har fått in så mycket snyggt nu så köpte lite nya tröjor att ha i sommar. Hittade även ett så skitsnyggt snäckhalsband. Det kommer bli så snyggt till alla mina Spell and the gypsy outfits i sommar.
 
 

RSS 2.0