Ge mig semester.

Jag är så jävla slut i kropp och själ nu så vill bara sova hela dagarna. Men har varit och handlat idag och tvättat, diskat och lagat mat. Nu ska jag snart ta en lång skön dusch och sen sova. Men nu är det bara 2.5 vecka kvar till semestern. Då ska hela familjen åka till stugan lite och det kommer bli så skönt.
 

Inte på topp idag.

Min ibs har krånglat som fan i en vecka nu så har haft ont i magen och huvudvärk hela dagen idag. Så blev att gå och lägga sig så fort jag kom hem. Har det varmt som fan på jobbet så det gör inte saken bättre. Men det blev bättre efter lite vila. Men har inte fått något vettigt gjort alls idag utan bara tagit det lugnt. Men det har varit väldigt skönt.
 
 

Grillkväll.

Stack ut till pappa för att träffa min faster och hennes man och sen träffa mig bror. Så nu ska vi snart grilla lite tillsammans med alla barnen. Så har varit en skön söndag ute på landet. Men nu börjar jag bli väldigt hungrig och hoppas på att grillen snart är färdig. Sen blir det hem och somna i soffan lite.
 
 

Inget roligt på loppis.

Var inne på en loppisrunda idag helt själv och det var inte så roligt. Men alla jobbar så då får man gå själv. Men det fanns inget roligt att köpa så blev bara ett glas till samlingen. Men fick lite ärenden fixade med så det var ju bra. Nu har jag precis fixat så jag kan skicka tillbaka en av blusarna från Spell som jag inte var nöjd med. Så nu var det med fixat. Nu ska jag slänga i en maskin tvätt och sen städa undan lite. Har inte varit hemma på två dagar men det lyckas bli stökigt iallafall. 
 

Umgås med pappa.

Har spenderat dagen med pappa och kommer sova hos honom i natt. Har varit på sjukhuset med honom idag så har fått skjutsa honom lite. Men har varit skönt med en ledig dag och en välbehövlig sovmorgon. Imorgon blir det att stiga upp tidigt för att köra till sjukhuset igen. Så får långledigt vilket är så skönt. Vet inte riktigt när jag sticker hem igen men blir nog i helgen någon gång. 
 
 

Jag har fått paket.

Äntligen kom mina Spell and the gypsy kläder som jag beställde för två veckor sen. Ville ha dem till min födelsedag men de blev försenade så det sket sig. Men idag kunde jag hämta ut dem och de är så fina. Jag är inte riktigt säker på färgern på den ena blusen så ska fundera lite om den ska skickas tillbaka eller inte. Men åhh så glad jag är att jag hann köpa innan allt sålde slut. 
 
 

Ingen sömn i natt heller.

Jag brukar sova dåligt med en massa drömmar och skit men aldrig att jag inte kan sova alls. Men nu har jag legat klarvaken två nätter på raken och det är så jävla jobbigt. Blev bjuden på grillat idag men känner att jag inte riktigt orkar så stannar hemma. Så ska fixa och dona lite här hemma och försöka vila upp mig. Så det blir en lugn kväll.

Solat.

Kunde inte sova alls i natt så hade en jobbig dag på jobbet idag. Men efter jobbet stack jag hem till mamma och vilade lite innan jag hämtade upp Thomas för att dra till sjön. Så spenderade några timmar i solen med honom och solade och fikade. Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och håller på att somna i soffan. Hoppas verkligen att jag kan sova redigt i natt. Behöver min sömn så blir helt förstörd när den är åt helvete. 
 

Vilken helg!

Har firat min födelsedag både i fredags och igår och har haft så jävla roligt. I fredags firade jag med familjen och åt en massa gora snittar. Igår blev det grillkväll med lite vänner. Jag skrattade så jag fick ont i magen och jag var så jävla trött sen. Sov som ett barn hela natten sen. Idag har jag städat och fixat här hemma och varit och handlat. Så nu blir det en lugn kväll framför tv:n och fixa lite mat. 
 
 

Städat hela lägenheten.

Då det inte blev något städande igår så fick jag ta allt idag. Fy fan vad jobbigt det var och jag är helt slut nu. Men nästan allt är gjort så får fixa det sista imorgon. Var tvungen att ta en paus och laga mat för jag var hungrig som fan. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen somna i soffan. Kommer nog somna gott sen.
 

Är helt slut.

Hjälpte mamma att passa min brorsdotter igår så det var ingen lugn stund på hela kvällen Jävlar vilken energi de små liven kan ha. Så idag har jag varit trött som fan och somnade i 2.5 timme när jag kom hem. Jag skulle ha städat och fixat inför fredag. Jag villl så mycket men min kropp orkar inte med det för tillfället. Men var och handlade lite saker till helgen med Thomas iallafall. Sen satt vi utanför McDonalds och drack lemonad och stackade skit. Så har haft en bra dag men inte hunnit med hälften av det jag skulle gjort. Har iallafall diskat nu och fått lite nyttigt gjort idag. 
 

It's my birthday!

Har varit lite ledsen hela dagen vilket inte är så roligt på ens födelsedag men har ändå inte firat den idag så skitsamma. Ska fira på fredag och lördag så det kommer bli trevliga dagar och jag ser fram emot det. Men fick iallafall träffa Thomas och somna på hans soffa lite. behövde verkligen det efter denna jävla dagen. Som tur var hade hans present som han beställt till mig kommit idag så fick ett fint linne och en blomma. Så är riktigt nöjd över mina födelsedagspresenter. 
 
 

Lat söndag.

Har spenderat dagen i soffan med att kolla tv och halvsova. Det har varit så skönt med en lat söndag. Imorgon är det min födelsedag och den spenderas på jobbet. Woohoo vad roligt. Men kanske blir en fika med Thomas på eftermiddagen. Sen blir det firande av mig både på fredag och lördag om allt går som det ska. Älskar att fylla är men inte att bli äldre.

Loppislördag.

Är så jävla trött idag. Var hemma hos pappa och tvättade bilen igår och sen blev det middag med Nicolina. När jag kom hem sen somnade jag i soffan till två på natten. Så har varit rätt seg idag. Var på loppisrunda med Thomas idag och sen masserade han min nacke för jag har fått nackspärr och sen somnade jag i soffan hemma hos honom. Blev så jävla trött efter massagen så gick inte att hålla sig vaken. Men nu är jag hemma och har diskat och fixat lite. Har en jävla massa disk kvar men tar lite teapaua nu. Måste fylla på med lite energi först.
 
Ett av dagens loppisfynd.
 

Mysig fika.

Glömde totalt bort att blogga igår men låg mest hemma med träningsvärk så inget roligt hände ändå. Men idag blev det en fika med Thomas. Så har fått lite sol på mig idag vilket var skönt. Får passa på för till helgen skulle det bli typ 10 grader igen. Alltid skönt att snacka lite skit med thomas över en god kaka. Måste ju bättre på bikinikroppen. Ju större desto bättre var det väl?
 
 

Uteträning idag.

Möte upp Thomas efter jobbet för lite träning på utegymmet. Har velat testa det ett tag nu och när Thomas kom med idén kunde jag inte säga nej. Så det blev ett varmt och svettigt gympass. Men gud vad skönt det var och kändes skönt att komma igång igen efter all sjukdom. Men jag kommer nog ha en jävlig träningsvärk imorgon. Men är ändå glad att jag gjorde det och bra att ha Thomas som träningskompis. Han är ju lite mer erfaren på sånt än vad jag är.
 

Alldeles för varmt.

Uppenbarligen har vi ingen fungerande luftkonditionering i matsalen på jobbet så där var 30 grader varmt innan vi ens började servera maten. Så har fått gå runt i det hela dagen och svettats som en idiot. Så inte så konstigt att jag är helt slut nu och har ont i huvudet. Har ändå varit duktig och druckit vatten men det hjälpte ju knappt. Värmen är egentligen inte så farlig men när det inte kommer in någon ny luft utan man känner hur det blir tyngre och tyngre att andas då blir det jobbigt. Kände mig som en flåsande hund i slutet av dagen. 
 

Sjön idag igen.

Min och Nicolinas lilla utgång igår blev en spontantripp till Växjö och Kafé Deluxe. Där var det bluesband och roligt som fan. Men usch vad trött jag har varit idag. Så blev en runda till sjön idag med för att sola med Thomas. Jag hoppas verkligen att värmen håller i sig för detta är så jävla skönt. Kommer fan spendera varje eftermiddag vid sjön för att sola. Men nu blir det att laga mat och sen förbereda sig för jobb imorgon. Kommer iallafall sova gott i natt efter all sol jag fått.
 

Sol, sol, sol.

Var loppis på gamla torg idag så gick med Thomas och familjen. Fyndade en hel del snyggt. Men det ligger i kassar hemma. För vara bara hemma och bytte om innan jag och Thomas köpte fika och stack iväg till sjön för att sola. Så skönt att ha bil och kunna köra till en mysig sjö istället för att ligga i trädgården. Men nu har jag precis blivit bortskämd av Nicolina som fixade mat till mig. Ligger helt död i hennes soffa nu. Men får rycka upp mig snart för vi ska ut lite ikväll. Så skönt att min förkylning är borta nu. 
 

Deppig.

Ligger hemma sjuk och är inte på humör för något. Är deppig och känner mig ensam och det är inte roligt alls. Så ligger i soffan och trycker i mig popcorn och mår dåligt. Testade mina favoritshorts från Spell som satt pösigt förra året och nu är allt för smått. Känner inte igen min kropp längre och jag tycker inte om det. Men är sjuk hela tiden så kan inte träna heller. Så kanske inte så konstigt att jag är lite deppig. 
 
Kan knappt sätta mig ner i shortsen men fick klistra på ett fejkat leende ändå. 

Blev inget rally idag.

Skulle åka riks ettan rallyt med pappa och min bror idag men självklart har jag blivit sjuk igen. Så nu ligger jag nerbäddad i soffan med en förkylning. Förhoppningsvis så försvinner den rätt snabbt igen. Jag har lite feber och är täppt i näsan. Jag känner mig inte jättesjuk men det kan ju bli värre till imorgon. Men hoppas så klart att det blir bättre och bättre. Så idag blir en sova i soffan adg och kolla på dålig tv. Har iallafall fått i mig en redig lunch så blev lite piggare av det. Men usch jag vill verkligen inte vara sjuk igen. Känns som jag knappt hinner vara frisk längre. Först ont i ryggen i två veckor, sen vinterkräksjukan och nu förkylning. Kan folk inte bara sluta att smitta mig med skit? Jag orkar inte mer. Vill börja på med yogan igen och känna mig pigg och stark. Men nu finns det inte så mycket mer jag kan bli smittad av får vi hoppas.
 

Trött som fan idag.

Jag är så trött så det är tur jag får lite långledigt nu. Igår blev det spontanfika med Thomas och sen spontanshopping med Nicolina i Växjö. Jag hade planerat att vara hemma och vila och tvätta. Men det blev inget av det. Men hade det roligt som fan och fick med lite snygga kläder hem. Men idag blir det en lugn kväll framför tv:n. Har bara en maskin tvätt att ta hand om men den är igång i källaren nu. 
 

Har ingen matlust.

Magen är fortfarande inte redig efter magsjukan så har inte haft något matlust idag. Men har iallafall gjort lite kvällsmat och fixat matlåda till imorgon. Åt inte upp allt men fick i mig rätt mycket ändå. Förhoppningsvis så vänder det igen så jag får tillbaka matlusten. Jag tycker ju om mat så vill ha det hela tiden.
 

Städa hela dagen.

Började på att städa lägenheten innan tacokvällen igår och hann faktiskt med en del. Så idag har jag städat klart resten. Det är så rent och fint nu och har till och med knäskurat golvet. Så ska bara bädda rent i sängen och diska och sen är jag klar för idag. Ska nog sätta igång med disken nu för jag börjar bli hungrig så kan jag laga mat i lugn och ro sen. Jag fick sån jävla energi idag vilket nog kan bero på det fina vårvädret. Det är så skönt att känna att kroppen är frisk och stark igen. Får verkligen hoppas jag slipper bli mer sjuk nu. Men nästa vecka blir det bara tre arbetsdagar så kommer nog inte jobba ihjäl mig. Så skönt med långledigt sen. 
 
 

RSS 2.0