Nu är jag redo...

för att fira in det nya året. Men det blir ingen vild fest ikväll utan bara en lugn kväll med familj och vänner. Jag tycker att nyår är lite överskattat med allt festande så jag överlåter det åt andra. Jag umgås hellre med de närmsta då och äter lite gott istället. Men det hindrar mig inte att klä upp mig och försöka se ut som en rockstjärna. Så här är årets sista outfit från mig.


Är den godkänd?

Grattis på födelsedagen...

Hampus Klang! Japp den skitsnygga gitarristen i Bullet fyller 31 år idag. Så grattis, grattis, grattis.


Mitt 2010.

Man måste nästan ha en liten tillbaka blick på vad som har hänt under året. Det har faktiskt hänt en del i mitt liv med måste jag säga. Så här har ni mitt 2010.

Januari
Jag såg Mustasch live och Stam kände igen mig efter att ha flörtat med mig från scenen 3 år tidigare. Jag köpte 2 par skor.
  
Så här såg jag ut på min blogg 2009 och bild efter Mustasch konserten.

Februari
Köpte min älskade Ferrari dator, vilket nog var bästa köpet på hela året. Jag såg Hardcore Superstar live med min mamma. Det var nog sista HCSS konserten hon hänger med på. Vi har sett dem live och varit inne backstage med dem tillsammans sen jag var 16 år gammal.  



 

Mars
Meat Loaf släpper Los Angeloser videon och jag blir helt såld och längtar sönder mig efter nya skivan.



April
Jag ropar in min älskade röda sammetssoffa på auktion för 500kr. Började med min bloggmaskerad här på bloggen. Meats Hang cool teddy bear släpps. Jag köpte ett par skor.





Maj
Jag fyllde 25 vilket firades med att Therese välte min hemmabakade tårta upp och ner på köksbordet. Jag köpte 3 par skor.

 

Juni
Jag hittade min pappas Monark Trapper och blev kär, så innan månaden var slut ägde jag min alldeles egna Trapper. Jag och mamma tittade på The Baseballs i Helsingborg. Hade semester med pappa i hans hemtrakter i Blekinge. Firade midsommar med en Husqvarna modell 27. Köpte 5 par skor.

 



Juli
Var på 50-60-tals fest som var skitkul. Tittade på Amanda Jensen, The Sounds och The Ark med Frida i Helsingborg. Byte header på bloggen för typ tredje gången i år. Köpte 3 par skor.





Augusti
Kollade på Casablanca, Crashdiet och Bullet med Nicolina i Helsingborg. Det var två år sedan jag träffade Meat Loaf. Jag återvände till skolan igen och börjde plugga på Kulturledarprogrammet. Köpte ett par skor.

 

September
Köpte en ny mobil som jag älskar. Hade mitt första grupparbete i skolan och det var om glamrocken. Kan även ha råkat köpa 4 par skor.



Oktober
Hade min första tenta som jag fick godkänt på. Firade halloween två gången andra gången som Poison Ivy i The Cramps.



November
Såg Dead by april tillsammans med Jessica och köpte hela ett par skor. Det blev även vinter i landet och det firades med att använda min älskade leopardpäls.

 

December
Jag åkte upp till Stockholm för att se Hardcore Superstar igen. Jag köpte även ett par skor till för uppenbarligen hade jag inga att ha på mig i Stockholm. Jag fick även en massa fina julklappar.



Så sammanfattningsvis så har jag sett en jävla massa konserter och köpt över 20 par skor. Bra år måste jag säga. Förhoppningsvis blir det en jävla massa konserter nästa år med och att jag får träffa Meat Loaf igen.




Usch vad trött jag är.

Gick och la mig på spikmattan så fort jag kom hem och ville fan inte stiga upp sen igen. Men det är lite tidigt att gå och lägga sig nu. Så ska dricka lite tea och försöka bli pigg igen. Annars så har väl det mesta krånglat idag. Vi satt och väntade hela dagen på att mjölken skulle levereras. Vid två ringde jag till Arla och frågade var den var och fick till svar att det var fel på datorn så våran order var blockad. Så det fanns ingen leverans att vänta på. Men de skulle försöka fixa det till imorgon så de som jobbar då får det så tidigt som möjligt. Lite jobbigt för gamlingarna att äta sin frukost utan fil och mjölk till gröten. Som tur är så är jag ledig och slipper ta hand om kaoset. Så nu blir det tea innan jag somnar på tangentbordet.

Ja, rumpan blev bra i dessa byxorna med.

Men det är ju inte så konstigt, det är ju Replay byxor jag har på mig. Eller så kanske det beror på att min rumpa faktiskt är fin? Nää det är nog byxorna. Detta fick jag i mitt paket idag iallafall.

 


Nu är det bara en dag kvar...

att jobba extra och sen är jag ledig. Jobbet har gått bra idag med fast jag blev inkastad i baren helt plötsligt och var tvungen att servera mat. Det hade jag inte som plan men jag hade inte så mycket att säga till om. Men som sagt så gick det bra. Nu sitter jag och väntar på min bror så han kan köra mig till Lagan för jag har ett paket att hämta ut. Så ikväll blir det nog jeansrumpa på bloggen igen, om de passar då vill säga och min bror dyker upp.

Jeansrumpa.

Här har ni mina nya fina byxor. Jag är helt kär i Replay byxorna, de är så fina.

 

    

 


Jag har överlevt...

både att cykla in till stan i snö, jobba och gå på mellandagsrean. Det är fan inte illa för en trött Jamie och jag kommer nog sova gott i natt. Det har gått bra att jobba iallafall och det ska det nog göra imorgon med. Sen på rean så hittade jag ett till par Replay jeans som satt hur bra som helst. Plus att jag hittade ett par snygga ormmönstrade jeans som jag var tvungen att ha. Jag ska ta bilder på dem sen så ni får se. Men först så ska jag dricka tea innan jag dör. Så glöm inte att gå in och kolla min jeansrumpa sen.

Shopping, shopping, shopping.

Nämnde ju att jag shoppade lite på Nelly.com igår. Det gäller ju att passa på att handla på rean när man är fattig student. Särskilt när den fattiga studenten älskar Replay jeans som faktiskt är lite dyra. Så igår blev det fyndande av jeans och en tröja.

 
Erkänn snygga? Plus att när de kostar 700 istället för 1400 så blir Jamie glad.


Plus denna snygga tröjan som både jag och mamma ville ha. Hon ska fan alltid härmas den kvinnan.

Fan vad skönt det var med sovmorgon.

Men självklart skulle de ringa från jobbet med lite mer jobbdagar till mig. Men det är väl bra att jag blev väckt, jag hade nog sovit bort hela dagen annars. Så nu ska jag jobba tisdag-torsdag, vilket betyder massa pengar till Jamie.
Men iallafall gårdagen var bra och jag fick paket, vilket var det viktiga. Sen satt jag och mamma och kollade mellandagsrean på Nelly.com och fixade lite mer paket till oss. Men det kan jag visa sen, detta fick jag igår iallafall.




En illustrerad utgåva av Shakespeares samlade verk. Nej jag är inget Shakespeare fan men jag älskar böcker och denna är så vacker.


Den andra boken om tatueringar. Jag fick den första förra julen.

Usch varför får inte jag sova?

Självklart så hade mammas granne fest i natt igen så jag inte kunde somna. Det är fan fest där varje helg känns det som. Det gör mig lite förbannad, det är okej med fest någon gång då och då. Men fan inte varje helg och inte helger när jag ska jobba. Det finns en risk att en liten Jamie letar upp elmätaren till just den lägenheten och ser om det går att stänga av. Eller kör en attack på hans ringklocka innan jag sticker till jobbet. Jag går ju ändå förbi så varför inte? Ja jag är lite sur och retlig när jag inte fått sova tillräckligt. Men en sak är bra med denna dagen och det är att vi ska fira jul med mamma. Så idag blir det ännu mer julklappar till mig. Woohoo!

Vet ni vad?

Grattis till Tuomas Holopainen i Nightwish som idag fyller 34 år.


Förbannat jävla snygg är han också.


Mina fina, fina julklappar.

Ni måste se mina fina julklappar jag fick. Jag är väldigt nöjd med dem iallafall och jag blev nog lite bortskämd. Okej detta fick jag...


Bullet, Heading for the top både som CD och LP, två signerade kort och en liten pin.




Filmen eclipse och en fin new moon tröja. Det kommer nog bli min nya favorit sovtröja tror jag. Skulle bara varit en långhårig Jacob på den med.


En parfym jag inte passade i tyvärr.


The zombie survival guide vilket kan vara bra att ha. Man vet aldrig vad som lurar i de mörka småländska skogarna.


En 2-CD Hang cool teddy bear. Den andra skivan är live låtar från förra turnén. Man får även hela berättelsen som skivan är skapad runt.


Plus denna skönheten. Fan vad jag har längtat efter att få den. Hade det inte funnits Spotify hade jag köpt den själv för länge sen.


Gratisbio.se



Som nog de flesta av er vet så är jag ju lite smått shopaholic. Men det är faktiskt lite krångligt och vara det samtidigt som jag är fattig student. Så jag har faktiskt gått med i gratisbio.se. För er som inte vet vad det är så är det en hemsida som man kan tjäna poäng på. Dessa poäng kan man sen växla in till biobiljetter eller presentkort och sånt. Poängen tjänar man genom att vara aktiv på internet med att t.ex besöka hemsidor och vara med i undersökningar. Man får även poäng genom att blogga om gratisbio så som jag gör nu. Plus att jag med mitt blogginlägg kommer vara med och försöka vinna 1000 kr på Nelly.com. Det är ju bara perfekt för en shopaholic som mig.


Jaha då var det tillbaka till verkligheten igen.

Så nu sitter jag på jobbet igen och är trött. Men gårdagen var bra och jag fick en massa fina julklappar. Jag lyssnar på en av dem just nu, lite Meat Loaf funkar alltid när man jobbar. Jag lägger väl upp bilder på julklapparna sen när jag slutat jobbet. Men ni får en bild på två rödögda monster så länge.


Jag och lilla Tyrisen.

God jul för fan!

Idag får Jamie julklappar. Woohoo! Julklappar, julklappar, julklappar. Ska bara överleva all julmaten först och behöva vänta i en evighet. Men sen så blir det julklappar. God Jul på er allihopa.

Är det för att jag är kvinna som jag alltid får stryka juldukarna?

Men det är väl lika bra att jag gör det så det blir redigt gjort. Jag har även gjort ischoklad och ska snart provsmaka den varmrökta laxen. Eftersom jag köpte laxen så får jag göra det innan julafton. Medan jag är duktig och gör det så bakar pappa julbröd och min bror gör ingenting. Sen ikväll när min andra bror kommer hit så ska vi även klä den glesa granen. Den är inte så fin men den ska fan bli det. Här får ni en fin bild på mig och min bror iallafall.


Då sitter man och väntar igen.

Jag vill ha mina julklappar nu! NU! Jag hatar att vänta på saker. Men denna dagen kommer nog gå rätt snabbt för vi ska ut till pappa och fixa en massa. Granen ska kläs och det ska bakas bröd och göras ischoklad. Så det går nog rätt snabbt tills det blir julafton. Men en sak är dum och det är att jag ska jobba i helgen. Jag kommer tjäna pengar som satan och det är bra. Men jag måste stiga upp skittidigt och jobba dagen efter julafton och det är bara elakt. Men sen när lönelappen kommer blir jag nog glad igen. Det är ju inte mer jobb en vanligt men det blir en jävla massa mer pengar. Nä dags att klä på sig pälsen för snart kommer pappa och hämtar mig.


Jag försökte mig på lite fransk manikyr igår men det blev inte så bra.

Bilen startade tillsist iallafall.

Så jag och pappa har fixat det sista inför julafton nu. Men fan vad folk det var inne i affärerna och uppenbarligen har folk glömt hur man gör när man står i kö. För det är uppenbarligen väldigt svårt i jultid att ställa sig bakom någon istället för framför. Men det kanske helt enkelt bara är väldigt svårt att se mig med mina långa ben och leopardpäls på. Man smälter ju in bland alla andra vanliga Svenssons så lätt då.



Uppenbarligen är det kallt ute.

För alla tjatar och gnäller om det hela tiden. Själv så hade jag 16 grader i min lägenhet när jag vaknade och -25 ute. Men eftersom solen skiner och det är hur fint ute som helst så tänker jag inte klaga. Fast det hade ju varit bra om pappas bil hade startat så vi kunde åka in och handla. Men den vill verkligen inte funka i denna kylan. Så jag får sitta här helt färdig fixad och bara vänta.

 

Nu är det en sån där dum tid igen.

Det är två dagar till man får sina pengar och det betyder i min värld en fattig Jamie. Men det är inte det jobbiga för jag har så jag klarar mig. Utan det jobbiga är att jag inte kan fatta några beslut eller göra någonting utan pengar på kontot. Det är helt knäpp men jag kan inte. Frågar man mig något nu så får man ett jag vet inte tillbaka. Plus att jag blir helt låst för jag kan inte ta mig utanför lägeheten. Det går inte utan jag har bara att sitta och vänta på lönen att välja på. Jag vet! Knäpp Jamie! Men som tur är kommer jag vara redig igen på julafton. För då har pengarna kommit.

Hemtenta ångest.

Satt precis och läste igenom hemtentan till konstkursen vi läser nu och fick lite ångest. Vi ska besöka ett konstmuseum eller en konsthall i våran hemkommun. För det finns ju så många konsthallar i lilla Ljungby att gå till. Ska jag gå på en konstutställning vill jag ju gå på något intressant. Men det är ju bara skit som visas. Sen ska vi välja ut ett konstverk från 1900-talet. För om de visar något i lilla Ljungby så är det ju säkert konstverk som är över 10 år gamla. Ja ja får väl se vad jag klurar ut. Har ni några förslag på intressanta konstutställningar så skriv en kommentar.

Lilla Tyra.

Jag tror inte Tyra tycker om när jag tar kort på henne för hon försökte bli så ful som möjligt på alla. Men hon lyckas inte så bra, det går inte med en så söt unge.


Ser ni dubbelhakan?


Ja ni ser ju själva. Allt för att jävlas med fotografen.


Fan vad duktig jag är.

Hela lägenheten är städad och jag har till och med putsat kristallkronan. Japp ska det städas ska man göra det ordentligt. Iallafall en gång om året. Det är faktiskt lite jobbigt att putsa en kristallkrona, jag är hela tiden livrädd för att den ska trilla ner. Det hade inte varit kul och det är inget jag vill ska inträffa iallafall. Så här fint är det i lägenheten nu iallafall.








Kanske inte speciellt juligt med det är svårt med turkosa tapeter. Det matchar inte med tomterött helt enkelt. Men jag har lite pynt uppe iallafall och det är tillräckligt för mig.

Nu jävlar...

ska jag städa min lägenhet. Det har ju inte gott så bra de andra dagarna då jag har varit väldigt trött och seg. Men nu börjar min kropp bete sig som vanligt igen och jag har fått sova ut. Så idag ska här städas och bli julfint. Jag kan tala om att mitt skrivbord snart är städat och man börjar faktisk se att det är ett skrivbord under allt skräp. Sen är det ju bara att göra så med resten av borden och golven med. Så lätt som en plätt. Hörs när jag är klar... eller har teapaus.

Sitter hemma hos pappa nu.

Vi har precis vinkat hej då till Peter, Gabriella och lilla Tyra. Så nu är det bara familjen kvar. Vi har gjort klart det mesta här dock, det är bara lite julklappar kvar att slå in. Ja och vi ska ju äta upp alla pepparkakor som vi gjort också. Men det är nog snart gjort det med.

Småländsk vinter?

Kan det inte sluta snöa snart? Fan jag måste ju cykla i denna skiten om jag ska någonstans. Det kommer ju en decimeter om dagen minst och det slutar ju aldrig. Jag blir galen på det! Det är ju för fan 30cm snö utanför mitt fönster.




Det är inte imma som är på fönstret utan is på utsidan. Men man kan nästan titta ut.

Tar den här dagen aldrig slut?

Jag är skittrött men kan ju inte sova nu, det är lite väl tidigt. Men det finns inget bättre att göra heller. Imorgon blir det iallafall julpyssel ute hos pappa. Det ska bakas pepparkakor och pyntas med tomtar och sånt. Så det kommer nog bli trevligt. Nä får väl bädda ner mig i soffan och titta på en film så tiden går lite snabbare.

Julpynt.

Jag har nytt fint julpynt som jag bara måste visa. Jag håller på att städa köket så det blir juligt iallafall. Det är dock lite svårt när allt är i rosa. Men nu blev det lite bättre tack vare mina nya fina glittriga renar.






Erkänn fina?

Äntligen hemma.

Äntligen är jag hemma i min egna lägenhet och då ser det förjävligt ut här. Så nu blir det bara att äta något och sen städa och fixa. Jag skulle fortfarande behöva sova i en vecka eller något men är lite piggare efter min hemmakväll igär iallafall. Så det kan nog bli lite gjort här idag för jag vill inte ha det stökigt. Jag vill ha det fint och juligt nu.

Hemmakväll är bra ibland.

Jag hade seriöst inte orkat med en fest till ikväll. Så det blev en hemmakväll med film och choklad, dock blev den hemma hos mamma. Men imorgon får jag komma hem till min egna underbara lägenhet igen. Sen ska jag njuta av att vara julledig innan de börjar ringa mig för att jobba extra. Jag kanske borde sätta upp mig på schemat så de vet att jag kan jobba också? Man kanske borde svänga förbi jobbet och fixa det någon dag? Ähh tar det efter helgen. Kan ju vara skönt att få jullov också.

Pistol.

Jag har blivit helt förälskad i smycken med pistoler på. Jag vet inte varför med jag bara måste ha det. Så idag har jag faktiskt skämt bort mig själv lite. Då alla julklappar är fixade så borde väl resten av mina pengar gå till julklappar till mig? Så är det iallafall i min värld. Så idag blev det ett halsband med en pistol och handbojor.


Snygg väl?

Det var kul igår.

Uppenbarligen var mina ben väldigt intressanta igår. Så intressanta att en brandman var tvungen att ta lite på dem när vi stog i matkön. Jag lyckades även tappa rösten och det har fortfarande inte kommit tillbaka. Vilket är förbannat jävla jobbigt. Jag skulle egentligen på fulfesten i kväll, men skippar den. Är trött så sitter bara här och tycker synd om mig själv och gråter plus att jag inte kan prata. Men ett plus till bartendern David som fixade fram varm choklad med vispgrädde till mig igår. Alla drack öl eller vin, jag drack varm oboy. Detta fixade han fram helt gratis även. Sen förtjänar ju Madde en extra julklapp som helt seriöst trodde jag var 20 år gammal. Detta när jag har känt henne i 12 år och är gammal klasskompis med hennes storasyster. Tyvärr var ju alla så fulla igår så alla bilder jag tog blev suddiga.

Nu är det snart dags för förfest.

Jag är lite taggad faktiskt, men ser inte fram emot att behöva ut i snön med min korta kjol. Men det ska nog gå bra annars finns det nog något som kan värma mina långa ben. Men jag tycker att tiden går lite sakta idag. Jag har varit klar ett tag nu och vill bege mig. Så här ser jag ut när mamma världens sämsta fotograf tar kort på mig iallafall.


Mina ben är helt färgglada.

Jag har fått julklapp.

Det står en stor påse ute i mammas hall med en julklapp från jobbet. Det är en stor, stor blomgrupp med fina vita blommor. Så tack så mycket jobbet från Jamie som alltid lyckas döda alla blommor.

Bäst jag tar hem den till pappa innan den dör bara av min närhet.

Idag är det julfest!

Men först måste jag äta frukost, packa klart och fixa julklappar. Allt detta ska göras i snöstorm även. Bara för att krångla till det lite. Jag kommer frysa röven av mig i mina tattoo-strumpbyxor i kväll. Om jag inte hittar en brandman som kan värma mig då. Kommer även att behöva sova inne hos mamma till på lördag. För så här ser planen ut: Julfest med jobbet idag, skola imorgon och sen fulfest med kompisar imorgon kväll. Så det är ingen idé att ens tänka på att sticka hem och särskilt inte när det är snöstorm ute. Detta blir nog bra bara min kära far lyckas ta sig hit med bilen och kan köra mig till stan.

Då jag inte har något bättre för mig.

Så leker jag med min kamera lite. Måste ju ha lite egobilder till bloggen. Blev den okej eller?


Jag lyckades!

Japp jag lyckades att cykla hem utan att trilla med cykeln idag. Jag hade fan blivit redigt sur om jag hade trillat idag igen. Men nu är jag hemma och tänker inte göra något vettigt på hela kvällen. Imorgon blir det sovmorgon och sen julfest med jobbet. Det kan nog bli kul, det var det förra året iallafall. I år ska ju Henke para ihop mig med en brandman med hade han tänkt. Men då jag vill ha en långhårig karl lär jag nog inte vilja ha brandmannen. Men det kommer bli kul att se vem han anser passar mig.

Jag behöver sova.

Men det är bara två dagars lektioner kvar och sen är det jullov. Så det borde jag överleva, men fan vad trött jag är. Jag har humörsvängningar till max och behöver få sova ut redigt. Jag ser heller inte fram emot att behöva ut och cykla på isgatat idag igen. Det gick ju inte så förbannat bra igår så det finns en risk att jag gör en repris idag.

Jag tröst shoppar.

Eftersom jag nu då har ont lite överallt och är skittrött så shoppar jag lite julklappar till mig själv. Som tur är så är det julklappar från min pappa så jag behöver inte betala för det. Jag bara får och får och är väldigt nöjd med det. Men nu måste jag vänta en hel evighet innan jag får dem.

Jävla is helvete.

Gissa vem som gjorde en vurpa med cykeln på väg hem? Jo jag, så nu slog jag i det andra knät med vilket inte är så bra. Får se om jag kan gå överhuvudtaget imorgon eller om jag är fast här hemma. Det var bra plogat iallafall för det var ingen modd så långt ögat nådde men is över hela vägen. Jag är lite smått irriterad nu men det går snart över, det var ju inte isens fel.

Inte fan får man vila upp sig heller.

Utan det är bara att stiga upp skittidigt och ta bussen till Universitetet för lite grupparbete. Men sen så är det ju rätt skönt att få det gjort så man slipper det sen. Men det hade varit skönt med en redig sovmorgon idag. Men, men designarbetet väntar så jag får väl äta min frukost nu så jag inte missar bussen.

Mina nya fina kläder.

Jag måste ju visa min nya HCSS-tröja och skinnbyxorna jag köpte. Man kan ju inte åka till huvudstaden utan att shoppa lite. Detta var väldigt lite shopping för att vara gjort av mig. Jag kan tala om att det inte var lätt att inte köpa allt fint jag såg. Men jag lyckades och äger nu skinnbyxa nummer 6 och har ändå tillräckligt med pengar kvar för att inte svälta. Duktig och nöjd Jamie.


Jag fick även ett nytt fint HCSS plektrum till min samling.

Namnsdag.

Idag är det 9 år sedan jag bytte namn till Jamie så jag har denna dagen som en slags namnsdag. Jag hade länge velat heta Jamie då jag tycker jag passar bättre i det. Det känns rätt att vara en Jamie helt enkelt. Jamie är ett smeknamn på James och det finns 21 olika sätt att stava det. Bara så ni vet.

Jaha då var man på väg hem igen.

Det har fan varit en skitrolig helg måste jag säga. Mattias har tagit hand om lilla mig i den stora staden och konserten var underbar. Men det kommer bli så skönt att få komma hem och sova i min egna säng för den har jag saknat. Nu är det bara 2,5 timmar kvar innan jag är hemma så det går ju rätt snabbt. Sen blir det att lägga sig och göra ingenting resten av dagen. För jag är rätt trött i huvudet nu och mina ben strejkar lite och vill bara göra ont.


Shopping.

Vi har en liten shoppingdag idag och åkte till Kista galleria. Men eftersom jag är fattig student och inte har några pengar så blev det bara ett par skinnbyxor. Ja jag behövde dem för de jag hade igår gick sönder för att en jävel trillade på mig och skrapade upp hela mitt knä. Så nu har jag ett par skitsnygga skinnbyxor och ett knä som inte vill fungera. Det är tur att jag bara ska sitta på en buss imorgon för jag kan knappt gå nu. Jag visar bilder på mina snygga byxor och min nya snygga Hardcore Superstar tröja när jag kommer hem imorgon. Så har ni lite att se fram emot.


Hardcore Superstar.

Fan vad underbart det var igår, helt jävla underbart. Det var en demotävling innan HCSS började att spela så det var fyra band som uppträdde innan. En del var bra och en del var skit, men rätt band vann iallafall. Sen avslutades ju allt med en perfekt spelning av HCSS. Jag orkade inte stå och trängas med alla framför scenen så jag hoppade upp och satte mig på kanten istället. Det är så mycket roligare att sitta på scenen och man slipper bli helt svettig. Här kommer en massa bilder iallafall.


Seventribe var först ut och de vann även.


Trashqueen


Days of Jupiter


Lucy seven

Här kommer en massa fina bilder på gubbarna i Hardcore Superstar...

Adde var uppe och sprang lite.











Hardcore Superstar here we come.

Sminket, skinntightsen och leopardtröjan är på och jag är redo. Jag älskar konserter och särskilt Hardcore Superstar konserter.


Jamie har lite fullt upp här i stora staden.

Idag har vi varit nere och gått på stan och Mattias har visat mig runt medan jag har berättat. Han pekar på Slottet och jag berättar vem som var arkitekten och vilken stil den har. Kunskaper jag har fått av att läsa konsthistorie kurserna jag går nu. Jag har fan lärt mig lite på lektionerna ändå, Johanna hade varit stolt över mig. Men nu har jag vilat lite för var rätt trött av alla intryck. Men lite tea och jag är snart på topp igen och ska börja fixa mig inför konserten. Jag längtar, det kommer bli så kul att se dem igen.

Nu är jag framme.

Jag är rätt lagom trött nu, men rätt nöjd med livet. Min trevliga värd har till och med gett mig tea, så nöjd Jamie. Men efter en lång dag med hemskt resande så är jag rätt trött. Så det blir nog snart att sova så man är pigg och glad till imorgon. Men fan jag överlevde resandet, vilket gör mig lite stolt över mig själv.

Buss, buss, buss.

Nu har jag nästan åkt halvvägs på min resa och jag är lite smått uttråkad. Jag har till och med övergivit Split your lip för att lyssna på Bullet istället. Ja det är fan illa, men klarar mig inte utan min dagliga dos Bullet. Vad fan finns det egentligen att göra på en buss i fem och en halv timme? Efter ett tag blir man lite trött på det och det är jag nu. Får väl ta och äta lite för att ha något att sysselsätta mig med. Jag ger er en bild på mig i skinnbyxor att titta på iallafall. Ni verkar ju tycka om det då min statistik alltid går upp då.


Ungefär så här uttråkad ser jag ut nu med.

Mardrömmar.

Självklart ska man vakna klockan fem på morgonen med att man har en mardröm om bussåkande. Men eftersom jag inte kom ihåg vad som hände så skiter vi i den. Jag har ju ett antal timmars bussåkande att se fram emot idag. Men jag tar med allt möjligt roligt att roa mig med, har ni tur så kanske ni får en uppdatering i bloggen en gång i halvtimmen. Det ser ni fram emot va?

Är sju tröjor för mycket?

Det är fan svårt att packa för en helg. Men det är väl bättre att ta med sig för mycket än för lite? Det är fan tur man har en redig skinnjacka iallafall. För då är jag redo för kyla, snö, regn och allt som kan tänkas trilla ner på mig från himlen. Plus att den är förbannat snygg. Men kanske ska nöja mig för idag nu och packa ner det sista imorgon? Och sju tröjor blir nog rätt lagom, jag är ju ändå kvinna.

Nu är det Stockholm som gäller.

Jag har redovisat och skickat in alla uppgifter för denna veckan nu. Så då är det dags att fokusera på Stockholmsresan och konserten. Så ikväll blir det att röja runt i garderoben och försöka att inte packa ner allt. Det kommer bli svårt, men jag har ju hela natten på mig att packa. Om man skulle sätta igång lite Split your lip som inspirations musik? Det är ju rätt passande.


Usch dagen är här.

Det kommer säkert gå hur bra som helst att redovisa idag, men ändå ska man stressa upp sig. Jag ska snart sticka till bussen iallafall och på bussen ska jag läsa igenom det jag skrivit 1 miljon gånger till. Jag har även mina nya skor på mig idag. Så även om jag suger på att redovisa så har de något fint att titta på. Mina långa ben och nya skor.


Som vanligt får inte hela jag plats på bilden.

Jag börjar bli nervös nu.

Jag ska redovisa The Nightmare inför klassen imorgon. Att redovisa inför klassen helt själv är inte någon stor favorit. Usch jag vill inte. Men sen vet jag att när det är gjort så är det så skönt för att man klarade det. Men ändå ska man springa omkring och vara skitnervös innan. Det hjälper ju inte att bläcket i skrivaren är slut heller så jag inte får ut det på papper. Jag kan tala om att mina anteckningar är rätt så kladdiga och osammanhängande. Men jag kanske hinner sitta och skriva ner det lite bättre sen.

Jamie har fått paket!

Vad fanns i paketet? Jo nya skor, vilken överraskning. Jag kan tala om att de är helt perfekta och riktigt snygga. Så de kommer verkligen få hänga med upp till Stockholm och gå på konsert med mig. Kolla bara vad snygga de är...




Då var det dags igen.

Att sticka till skolan och försöka bli smart. Idag har vi även dubbel lektion vilket betyder dubbelt så smart Jamie i slutet av dagen. Kommer ju bli skitbra detta. Sen efter skolan så har förhoppningsvis mina nya skor hittat till Ljungby så jag kan hämta ut dem. Jag behöver dem nu så jag kan börja planera vad som ska med till Stockholm. Japp I'm such a girl sometimes. Men, men livet blir så mycket roligare med 50, eller var det 55?, par skor.

Nu blir det fan bara att ta det lugnt.

Jag har fixat den sista uppgiften för denna veckan med nu. Så nu kan jag bara ta det lugnt. Vilket är skönt för jag har en del att fixa innan jag ska dra till Stockholm. Det är skönt att inte behöva tänka på skolgrejer då, utan bara koncentrera sig på det andra. Som att hitta lämpliga kläder och hämta mina nya skor och sånt viktigt. Nä nu blir det att lyssna in sig lite till på Split your lip innan House börjar på tv:n sen.


Fan vad jag längtar till på lördag. Kommer bli så kul att se dem live igen.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Woohoo vad jag är duktig!

Jag såg precis att jag fått godkänt på den andra musikkursen nu med. Så nu har jag godkänt på alla kurser jag gått. Vilket känns jävligt skönt, det är så förbannat jobbigt att gå och vänta på betygen. Men nu stog det där i fina gröna bokstäver. Plus att jag har gjort klart "Manifestationer av makt"-uppgiften nu med och skickat iväg. Så nu blir det lite teapaus innan jag fortsätte med den andra uppgiften.

Hur kul är barockens arkitektur egentligen?

Varför måste vi ha ett arbete om det? Detta var inte någon rolig uppgift. Hur kul låter egentligen "Manifestation av makt" och då utifrån barockens arkitektur? Jag har lyckats att skriva lite iallafall men skulle behöva en halv sida till minst. Sen när denna uppgiften är gjord ska jag sätta igång med att tolka " The nightmare". Jag är inte säker på att jag vill det? Men, men bara att fortsätta att leka smart och försöka få ihop något.

En jävla massa pluggande.

Jag har läst ut två tjocka böcker om konsthistoria nu och ska bara läsa ett kapitel i en bok om arkitektur och sen skiter jag i det för idag. Sen imorgon ska jag göra två arbeten som ska lämnas in i denna veckan. Ett av arbeterna ska jag även redovisa muntligt inför hela klassen på torsdag. Jag är lite nervös inför det, troligtvis får jag även börja då jag valde en tavla från slutet av 1700-talet istället för 1800- eller 1900-tal som man skulle. Men jag ville ha den tavlan att tolka helt enkelt och läraren gick ju med på det.


Här har ni min valda bild "The nightmare" målad av Fuseli.

Okej jag har tänkt lite.

På det jag skrev igår, om att jag borde ha svarta skor till mina skinntights. Så jag tänkte att då beställer jag skorna i svart också, men så var de självklart slut i min storlek. Så den planen sket sig. Men så hittade jag ett par skitsnygga känger istället som kanske kan funka. Så nu är de beställda och ska komma till på onsdag så jag hinner få dem. Woohoo! Nya skor till Jamie.


Hoppas, hoppas att de är helt underbara i verkliga livet också.


Kan man se ut så här?

När man ska kolla på Hardcore Superstar? Måste ju börja packa nu om jag ska bli klar till på fredag.


Jag borde ha svarta skor men det har jag inte i denna modellen.

Jag blev bortskämd idag.

Det har snöat nästan hela dagen och det börjar bli rätt mycket snö ute nu. Så min snälla pappa kom in till stan och körde hem mig. Jag hade inte kunnat cykla hem i denna snön. Jag var inte så pigg på att gå hem med cykeln en söndagskväll efter att ha jobbat hela helgen. Jag hade nog inte kommit så långt innan jag hade börjat att lipa. Men nu slapp jag ju det tack vare min snälla far. Jag fick till och med handlat vilket behövdes. Så nu ska jag lägga mig i soffan och äta nyinköpt choklad och läsa det sista kapitlet i konstboken.

Woohoo ännu en dag på jobbet.

Men men den går nog rätt snabbt förhoppningsvis. Jag försöker också jobba så snabbt som möjligt så jag hinner med lite plugg också. Det är bara två kapitel kvar i den stora tjocka engelska konsthistorieboken och det hade varit skönt om man slapp den. Så förhoppningsvis kommer jag hinna läsa en bit i den iallafall.

Nu var man ensam igen.

Det är jättebra att få lite sällskap och en arm att ha huvudet på när man kollar på film. Man slipper känna sig så jävla ensam hela tiden. Men sen så finns det ju en nackdel. När sen personen sticker hem så känner man ju sig dubbelt så ensam. Jaja filmkväll blev det iallafall och filmen som spelades var min favorit. Death proof! Ja jag tvingade honom att se den. Men den är ju så bra.


Vem vill inte titta på detta liksom?

Äntligen hemma.

Nu är jag trött som satan så det blir att begrava sig i soffa och kolla på film ikväll. Få se om jag kanske till och med får lite sällskap? Jag sitter här och väntar iallafall.

Jobb, jobb, jobb.

Ja jag sitter på jobbet just nu och äter frukost, eller spiller tea över hela bordet och mig. Men datorn klarade sig iallafall och det är det viktiga. Jag kan tala om att det var jobbigt att stiga upp klockan fem i morse och behöva cykla till jobbet i snö. Det ska ju självklart snöa under natten också så det är ju aldrig skottat när jag ska bege mig in mot stan. Men jag är här och behöver ju inte ut i snön än på några timmar. Så jag får njuta av min jobbdag som ger mig en massa pengar och göra det bästa av den genom att lyssna på Split your lip med HCSS på hög volym när jag jobbar.


Jag är alltid så snygg i mina jobbarkläder.

Jag älskar jultidningar.

Man bara sitter hemma och pillar sig i naveln så får man böcker man vill ha levererade till dörren. Det är ju perfekt! Dessa böckerna blev det i år iallafall.


Jag älskar böcker.

Miss Smith.

Gissa vad som väntade på mig i min brevlåda när jag kom hem? Jo ett paket från misssmith.se, detta var sakerna jag beställde igår. Igår! och jag får dem idag! Eftersom jag hatar att vänta på saker så är en sån sida helt perfekt för mig. Kan även tala om att sakerna är skitfina. Så här får ni lite bilder.




Örhängerna och strumpbyxorna fick ni se igår, men jag beställde ju lite till...


som denna söta plåtasken med små minttabletter formade som kulor. Ja jag köpte den bara för att det står Bite the bullet på den.


Plus denna söta lådan med plåster. Jag har en tendens att skada mig så det behövs alltid.

Då är jag snart redo för en ny dag i skolan.

Det var väldigt jobbigt att stiga upp i morse. Kanske för att jag vet att jag har dubbel lektion idag, så måste vara i skolan till tre. Ja jag vet det är lite synd om mig, ha lektion två dagar i veckan och sen behöva ha det till klockan tre på en fredag. I helgen ska jag även jobba vilket betyder att det blir ännu jävligare dagar. Men en ljus sida är att det bara är en vecka kvar till Stockholm och Hardcore Superstar live. Fan vad jag längtar, samtidigt som jag är livrädd över att resa upp dit.


Julshopping.

Nu har jag gått lös på diverse internetsidor och shoppat julklappar från både pappa och mig själv. Till mig själv från mig själv har jag köpt detta...


dessa snygga tattoo-strumpbyxorna och...


dessa örhängerna. Jag ska dock göra om dem till ett halsband och kanske ett matchande armband då jag inte har hål i öronen. Sen blev det lite småsaker också som jag kan visa när jag får det.

Plektrum.

Jag borde egentligen plugga men orkar inte, så jag pysslar istället. Så jag har spenderat dagen med att fixa ett fint HCSS plektrum halsband. Plus att jag har kollat julklappar till mig själv, men vad vill jag ha? Min pappa låter oss alltid beställa själva vad vi vill ha från honom. Så slipper han köpa en massa som vi ändå inte vill ha.


Plektrum som har använts av Martin Sandvik.

Bullet!

En liten fågel viskade i mitt öra att Bullet kommer släppa en ny skiva. Deras tredje fullängdare "Highway pirates" kommer att komma 4 februari. Fan vad jag längtar!



Jag skämmer bort mig själv.

Jag har köpt en pin till mig själv, med Slash på.


Fin va?

Jag kommer ju frysa ihjäl på väg till bussen.

Men jag har iallafall min rosa leopardtröja på mig så jag ser snygg ut när jag dör. Sen att det kanske inte är det varmaste jag har struntar jag i. Jag ville ha den idag. Nä dags att äta lite frukost så det finns lite i min kropp som jag kan frysa bort.


RSS 2.0