Påskfirande hos pappa.

Sitter ute hos pappa och väntar på att familj och vänner ska dyka upp. Vi ska fira påsk då detta var enda dagen alla kunde träffas. Men bättre sent än aldrig. Jag har med mig kameror i överflöd så det lär dyka upp en massa bilder sen. Men nu ska jag ut och hälsa på familjen Grankvist som precis körde upp på gården. 

Dagens fynd.

Det blev en liten loppisrunda med pappa idag och jag hittade lite roliga saker. Bland annat en blixt till min kamera. Jag har ju alltid använt min inbyggda eller min Lomography blixt men nu har jag en fin redig blixt. Jag längtar lite tills jag får gå på konsert och testa den. Sen hittade jag även lite roliga linser som ger effekter på bilderna för en billig peng. Bilderna på mig i förra inlägget är tagna med den nya blixten och jag tycker den ger ett väldigt fint ljus. Dessa bilder här under är på sakerna jag köpte och sen några av effekterna jag fick med linserna.
 
 
Utan lins
 
Med lins
 

Jag har fått paket.

Min Boho tribal playsuit från Spell and the gypsy hämtades ut idag och jag är fan helt kär. Så underbart vacker och bekväm att jag tror jag dör. Jag tänker fan inte ta av den igen nu, jag vägrar. Snälla ge mig sommar och värme nu! Tänk om man hade en massa pengar så man kunde köpa deras andra playsuits och kjolar med. Ingen rik jävel som känner att de har för mycket pengar? Kolla bara vad underbart snygg den är.
 
 

Silver och turkos.

Köpte lite snygga smycken igår när jag skulle fördriva tiden innan bussen gick hem. Älskar kombinationen med silver och blå/turkosa stenar. Jag kan inte riktigt få nog.
 
 

Förra året.

Jag längtar som fan efter vår och sommar nu vilket framför allt märks på min instagram. Det kommer bilder från förra sommaren lite då och då och bilder just från Tyrolen instagrammas mycket. Snälla ge mig sommar nu! Jag kollade tillbaka i mitt bloggarkiv och hittade en bild från förra året vid denna tiden och jag ser lite mer vårig ut än vad jag gör nu. Hur blir det med våren i år egentligen?
 
 

Nu var det slut.

Sista lektionen på utbildningen är genomförd och nu är det dags för praktik. Men först långledigt över påsk vilket kommer bli väldigt skönt. Sen börjar jag på tisdag med att starta en svensk plasticförening och en blogg innan jag ska ut på konsert turné en helg. Det kommer bli fullt upp och jag kommer få lära mig allt som behövs själv men det är så jag trivs. Det svåraste är nog att börja skriva på engelska. Då det jag skriver kommer publiceras på the Plastics webzine så kommer allt behöva vara på engelska. Hur ska jag klara av det?
 

Snart dags för skola.

Idag är sista dagen på ekonomikursen och det är så jävla skönt. Jag är trött på att leka smart och försöka lära mig budgetar och marknadsföring. Nu vill jag hellre vara smart och skriva om rockband och fota snygga karlar. Åhh hoppas förmiddagen går snabbt och smärtfritt.
 

Testar lite.

Sitter framför tv:n nu med surfplattan i knät och har det gott. Har precis ätit lite kvällsmat och ska snart hoppa in i duschen. Jag är riktigt trött nu och vill bara hoppa ner i sängen och sova. Imorgon blir en lång dag med opponering på arbetet i marknadsföring och sen introduktion till praktiken. Så kommer spendera hela dagen i skolan. Ser så jävla mycket fram emot praktiken nu. 

Nya leksaker.

Nu har jag uppdaterat min teknik här hemma med en ny laptop och en surfplatta. Så jag är redo för praktiken nu och kan i lugn och ro åka iväg på konsert turné och jobba samtidigt. Idag har det varit fullt upp med att fixa allt och att plugga och jag känner mig stressad som fan. Vi ska ha opponering imorgon och min kropp är stressad och jag mår inte bra alls. Men jag ska fixa med det sista nu och sen läsa igenom vårat arbete och den andra gruppen arbete en gång till ikväll. Så ska jag nog vara redo inför morgondagen sen och känna mig lite lugnare. Men först en bild på mina nya älsklingar.
 
 

Boho Tribal Playsuit

Äntligen är den snyggaste shortsdressen från Spell and the gypsy beställd och snart på väg hem till mig. Jag är så glad nu. Den hade precis kommit in till Kyssjohanna så lika bra att beställa innan den säljer slut. Den har nog sålt slut på Spell and the gypsys hemsida 3 gånger redan. Så nu har jag snart en Boho tribal kjol i färgen mushroom och en Boho tribal playsuit i färgen peach. Jag kommer vara så jävla snygg i vår och sommar.
 
 

Sitter i skolan.

Jobbar med grupparbetet hemma hos Frida nu så har fullt upp. Det ska lämnas in för opponering imorgon så allt ska bli klart idag. Men det klarar vi nog lätt så länge inget krånglar.
 

Jag längtar efter sommaren.

Jag längtar som fan nu. Jag vill ha sommar, Tyrolen och konserter. Jag längtar till och med efter jobbet då jag hade så jävla kul där förra året. Jag hoppas det kommer vara minst lika roliga jobbarkamrater och sommarvikarier i år. Tyrolen gick precis ut med att Mando Diao ska komma dit i juli och det är helt jävla underbart. Fy fan att få se Mando Diao på Tyrolen, det kan fan inte bli bättre. Sen längtar jag efter att få springa runt och vara snygg i min långkjol från Spell and the gypsy. Jag vill ha sol och värme, snygga jeansshorts och fransvästar. Åhh ge mig sommar nu.
 

Ledig måndag.

Skönt som fan att ta det lugnt idag och sitta hemma lite. Jag har varit inne i stan och handlat lite och lämnat in mina älsklingsskor till skomakaren. Så nu har jag inga skor att ta på mig för självklart är det bara de jag inte har som duger. Men jag ska nog överleva utan dem till torsdag men jag kommer nog gnälla om det för någon dagligen. Så börja inte prata skor med mig om ni vill slippa gnäll. Annars blir det bara lite skolarbete idag då vi ska lämna in det på torsdag. Det kommer definitivt bli en slödag idag iallafall.
 

Äntligen hemma.

Det blev inget hem och vila efter jobbet utan istället åkte jag ut till pappa och umgicks med familjen och extrafamiljen. Så det har blivit gos med en massa barn idag och det är ju inte helt fel. Men nu är jag riktigt trött och hoppas på att jag kan sova redigt i natt. Imorgon är jag ledig så det blir att vara hemma och ta det lugnt och vila kroppen. Kanske bara att jag ska in och handla lite, men sen blir det vila. 
 

Söndag

Jag sitter på jobbet efter ännu en natt med för lite sömn. Det är helt omöjligt att sova hemma hos mamma hur trött man än är. Jag var verkligen trött som ett as igår. Satt och gäspade som en galning efter maten hemma hos Peter och Gabriella. Kvällen igår var trevlig som fan och vi fick riktigt god mat så jag åt nog lite för mycket. Orkade inte ens efterrätten så jag var väldigt mätt. Nu är det dags att jobba den sista dagen för denna månaden och sen åka hem och vila.
 

Jobbet gick bra idag.

Så nu har jag duschat, vilat lite och sitter och fikar för att snart åka hem till Peter, Gabriella, Tyra och lillebror. Jag är dock lite seg och har lite ont i kroppen men ska nog klara av en kväll hemma hos dem. Får säga till Tyra att leka försiktigt med mig. 
 

Jobbar.

Sitter på jobbet nu och äter lite välbehövlig frukost. Snart ska jag börja på att diska en massa och förbereda inför dagens lunch. Men just nu kan jag ta det lite lugnt vilket är skönt. Jag hoppas dagen går fort idag för ikväll ska jag hem till Peter, Gabriella. Tyra och lillebror tillsammans med mamma och Mats. Så jag ser fram emot kvällen och hoppas jobbdagen bara flyger förbi.
 

Shopping inför sommaren.

Har spenderat dagen med mamma och shoppat lite på stan och på internet, Jag hittade en snygg plånbok med batikmönster på rean så det var skitbra för jag behövde en ny. Sen blev det hemklickat en ny kjol/klänning till sommaren. Jag kommer nog använda den som kjol för jag tycker om långkjolar så denna kommer bli perfekt i sommar. 
 
 

Jaha jaha.

Sitter hemma hos mamma nu och väntar på att något ska hända. Min bror ska komma hit och fixa med datorn, jag och mamma ska ner på stan lite och jag måste handla mat. Men just nu görs ingenting och det är lite tråkigt. Men snart bara mamma blir klar så blir det ner på stan. Det gäller att hitta på lite när mamma väl är ledig samtidigt som jag. 
 

Jag har ny dator.

Har suttit hela kvällen och försökt lära mig windows 8 och ladda ner alla program som behövs. Det går sakta men säkert framåt och imorgon så jag träffa min bror och fixa programmen jag inte kan fixa själv. Så det kommer nog bli helt perfekt detta tillsist. Jag är iallafall helt kär i min nya dator och föll direkt när jag tog ut den ur lådan och solen sken på den och den glittrade i alla möjliga färger. Japp ni läste rätt den är svartglittrig och helt underbart snygg. Jag kan nog släppa min älskade Ferrari nu när jag har en ny glittrig sak. 
 

Dags för skola igen.

Det snöar ute och är allmänt jävligt men det har iallafall slutat blåsa halv storm. Så idag blir det skola och jobb med grupparbetet. Sen ska jag hämta min nya dator inne hos mamma. Åhh jag har en ny dator.
 

Kände mig kreativ.

Köpte nya canvastavlor i förra veckan så målade lite idag. Jag målade och ritade rätt mycket när jag pluggade konst och design men på senare år har det inte blivit så mycket. Men känner att jag vill komma igång igen för jag  har väldigt många idéer. Så idag gjorde jag klar en tavla i guld och guld då guld faktiskt är väldigt fint. Vad tycker ni om den?
 
 

Sitter och längtar.

Längtar efter min nya dator för denna gamla älskade saken skulle självklart dö hela två gånger igår. Sen kan det kanske bero på att jag skulle krångla med den lite extra och skaffa instagram på den. Jag kan inte ha det på mobilen då det är en nokia så efter lite trix och fusk så har jag det på datorn nu. Så är ni nyfikna så heter jag bohogroupie
 
 

Det blev ingen skola idag.

Vi skulle träffats och jobbat med grupparbetet men det blåser fan halv storm ute så jag hade lätt blåst omkull om jag försökt att cykla till bussen. Jag höll på att välta med cykeln igår för att det blåste rätt från sidan så då började jag gå istället men isen på vägen gjorde att jag höll på att kasa iväg så fort det blåste på mig. Det är inte lätt att inte väga någonting och stå ute i blåsten. Så nu blir det istället att sticka in till stan och handla med pappa och sen plugg nerbäddad under en varm filt. Det har en tendens att blåsa rätt in i min lägenhet så det är rätt kallt här nu. 
 

Praktik.

Har fixat en massa med praktiken idag. Var och träffade läraren så jag fick avtalet signerat så nu är allt godkänt. Sen har jag fixat biljetter till Göteborg för att träffa Siphon fuel och hänga med dem på deras releaseparty. Direkt efter blir det att sticka ner till Nico i Helsingborg och kolla på The Scams med henne i Kristianstad. Sen är det bara att vänta tills det blir maj och jag äntligen får träffa Meat Loaf igen. Det är fan snart dags för praktiken och just nu känner jag att det kommer bli skitkul. I går var jag hur orolig och nervös som helst men nu känner jag mig lugn och att det här kommer gå galant. Kan inte företagsekonomin vara slut snart?
 
 

Råkade klicka hem en ny dator.

Min dator mår som sagt inte så bra så har beställt en ny nu. Den är liknande den jag har och av samma märke så den ska nog bli bra. Men det känns lite illa att behöva säga farväl till min älskade Ferrari men har nog inget annat val. Får iallafall en sista vecka tillsammans med den innan den nya levereras.
 
 

Åhh vad allt ska krångla.

Min dator har börjat att dö helt utan anledning igen och krångla en jävla massa. Jag tror nog den kommer somna in helt och hållet snart. Åhh jag hatar när min älskade dator krånglar. Blir ledsen och orolig som fan när den håller på såhär.
 

Dagens fynd.

Hittade lite snygga kläder för en billig peng idag när jag var på loppisrundan. Sen råkade vi trilla över Peter, Gabriella, Tyra och lillebror ute i Strömsnäs så det blev grillning ute hos pappa med dem. Så det har varit en bra dag med en massa bebisgos och annat kul. Jag hittade även ett nytt bort att ha till mina nya karmstolar då jag kastade ut skrivbordet. Så nu har jag en plats för dator och annat kraft som behövs.
 

 

Grillar ute hos pappa.


Jag har fått paket!

Äntligen är mitt paket här och jag bara älskar mina nya underkläder. Bh:arna var perfekta i storleken och riktigt bekväma så jag lär definitivt beställa mer av dem senare. Även trosorna satt perfekt och det är så snyggt med matchande bh och trosa så jag är riktigt nöjd. Sen fick jag även en ny snygg weekendbag som blir perfekt att ha med ner till Hamburg sen i maj. Den är lite mer diskret än min gamla skrikiga rosa från Victoria's secret. Åhh jag älskar verkligen VS och önskar fan att de kunde öppna en affär här i närheten av mig. Men det får jag nog fortsätta drömma om.
 
 

Otålig som fan nu.

Sitter otålig som fan nu och väntar på att pappa ska hämta mig så jag kan hämta mitt paket. Åhh jag är nyfiken som fan på hur bh:arna kommer sitta och hoppas som fan att de passar och är bekväma. Tänk att man kan bli så förväntansfull över lite underkläder. Men då de är från Victora's secret och snygga som fan får man nog bli det. Sen blir det att handla lite mat då vi ändå är ute och far omkring. Av någon anledning så tar alltid min mat slut och speciellt chokladen. 
 

Idag fick jag avin till mitt paket.

Så imorgon får jag äntligen mitt paket från Victoria's secret. Åhh kan det inte bli imorgon typ nu? Men jag får väl vänta ett tag till. Annars så gick opponeringen bra idag och vi fick bra råd och kommentarer att jobba vidare med. Så på måndag ska vi träffas med gruppen igen och imorgon och i helgen ska vi själva fixa och leta information till arbetet. Jag behöver få vila så att vara hemma från skolan till måndag blir perfekt. Jag måste vara stressad över något för jag drömmer en massa konstiga drömmar hela tiden. Så fort jag gjort något skolrelaterat så återkommer det i mina drömmar och är väldigt komplicerat och invecklat så jag vaknar orolig varje dag. 
 

Opponering.

Idag ska vi ha opponering på våra arbeten och det känns sådär. Det är ju bra med opponering men jag skulle vilja ha den senare när man nästan var klar med skiten. Nu har vi ju precis börjat och bara skrivit första delen. Jaja schemat ser ut så så det får väl bli så då. 
 

Jag har fått paket.

Jag fick mitt paket från H&M idag iallafall även om jag hade hoppats på paketet från Victoria's secret med. Men förhoppningsvis så kommer det om en dag eller två. Men nu får jag nöja mig med mina nya snygga ringar och lite nya sängkläder. Ringarna är riktigt snygga och passar perfekt med min Spell and the gypsy ring som kommer sitta på samma finger. Eller vad tycker ni?
 
Usch jag måste nog måla om mina naglar snart. Det mesta av färgen har trillat av nu.
 

Sovmorgon.

Fick sova tills jag vaknade idag och det var riktigt skönt. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan in och handla och hämta paket till mig. Sen blir det plugg resten av dagen skulle jag tro.
 
 

Usch vad trött jag är.

Jag slocknade så fort jag kom hem från skolan och sov i tre timmar. Så nu är jag trött i ögonen som fan men tänkte kolla lite på tv innan jag somnar igen. Skolarbetet gick bra idag och vi har skickat iväg första delen för opponering på torsdag. Så imorgon blir det ingen skola utan jag ska läsa arbeten och hämta ut paket. Det ska bli skönt som fan att få en sovmorgon och sen är ju paket perfekt för att få upp humöret och göra en piggare. 
 

Dags för skola.

Det är dags att bege sig ut i kylan och ta sig till skolan snart. Vi ska jobba med grupparbetet idag och det kommer nog bli skoj. Vi skriver om en intressant och kul organisation så det kan inte bli bättre. Sen är det faktiskt väldigt intressant med företagsekonomi även om en del saker är roligare än andra. Det känns som om hela den här kursen blir roligare för varje delkurs som går. Nu är den faktiskt väldigt rolig och intressant. 
 

Yes jag klarade tentan!

Känner mig väldigt glad, stolt och lättad. Äntligen är det över! Jag har klarat alla tentor under utbildningen på första försöket och det är fan bra. Så nu är det bara att fortsätta på samma spår och göra ett bra arbete och en skitbra praktik. Jag kommer fan sova som en gud i natt när jag vet att allt jag gjort är godkänt. 
 

Idag får vi reda på tentaresultatet.

Jag är fan lite nervös nu och vill fan bara få reda på det så snabbt som möjligt. Men det blir väl att vänta till klockan ett innan man får reda på det. Ska snart cykla till bussen och ta mig till min lektion iallafall. Förhoppningsvis går tiden snabbt idag. Jag hoppas fan det är ett godkänt på tentahelvetet. 
 

Skulle inte jag pluggat idag?

Jag är trött som fan idag så skolböckerna har inte öppnats alls. Men jag kan läsa lite innan jag somnar sen kanske. Imorgon ska vi ha genomgång på tentan vi gjorde och jag är fan nervös över resultatet. Jag vill verkligen ha klarat den och blir fan ledsen om det är ett underkänt. Åhh hoppas, hoppas det är ett godkänt på den. Lite jobbigt att behöva vänta enda till klockan ett för att få reda på det men det får väl gå. 
 

Söndag

Idag blir det att ta det lugnt och plugga lite ikväll. Jag har två kapitel att läsa till imorgon så har en del att göra. Sen blir det att reda ut vad jag ska göra av alla saker jag hade på skrivbordet jag kastade ut. Blir nog att sätta mig i en av mina nya fåtöljer och fundera ut det sen. 
 

Dagens fynd.

Jag är hemkommen från auktionen och fick med mig en massa fint. Det jag ville ha var två fåtöljer eller karmstolar med leopardmönstrade dynor vilket jag lyckades ropa in för 120kr. Billigt som fan för jag var villig att iallafall betala 500kr för dem. Sen blev det även ett gammalt fint överkast för runt 300kr. Sen hade även polisen lite saker som skulle auktioneras ut och det var rätt kul att vara med om. Jag lyckades ropa in en fullt fungerande silvrig Ipod nano för 180kr och är riktigt nöjd över den med. Det var bara för mig att låna en laddare av min bror som har två och börja ladda och lyssna. 
 
Jag fick dock kasta ut mitt skrivbord för att få in karmstolarna så jag ska köpa ett fint bord att ha framför sen. Lite saker ska fixas och trixas med så möbleringen är bara tillfällig för att få in dem. Men erkänn det blev mysigt med dem i hörnan?
 

Auktion

Idag blir det auktion och det ska bli riktigt roligt. Jag har kollat på ett par fåtöljer som väldigt gärna får följa med mig hem. Sen hade det inte suttit fel men en moped eller två till. Men jag tror inte min ekonomi går med på det tyvärr. Åhh en hel dag på auktionshallen kommer bli helt perfekt.
 

What would MacGyver do?

Mitt nya motto i livet när jag blir lite velig och inte vet vad fan jag vill eller känner. Så för att kunna hantera mina veliga stunder blir det nu att studera mästaren MacGyver på dvd hela kvällen. Jag har pluggat på bra idag så en kväll framför tv:n blir perfekt nu.
 
Tack för dina råd och att du lägger ut bilder på dina snygga händer.

Idag blir det plugg hela dagen.

Kanske att jag även slänger i en maskin tvätt och städar lite här hemma men mest blir det plugg. Vi ska börja med ett grupparbete i marknadsföring som nog kommer bli riktigt kul så dags att leta information. Sen är det några kapitel i boken som ska vara lästa till på måndag så tänkte göra det idag med. Om jag pluggar på bra idag så behöver jag inte tänka på det i helgen sen. Imorgon är det auktion så då kommer jag verkligen inte ha tid. Det fanns en del snygga möbler som jag gärna hade haft här hemma och det ska auktioneras ut 3 mopeder. Jag älskar auktioner där det finns mopeder även om jag aldrig har råd med dem. 
På tal om mopeder så blir jag bara kärare och kärare i min älskade Honda Shadow skoter. Den har stått hela vintern och vi skulle tagit ut den till pappas isolerade verkstad och tagit ut batteriet och laddat nu under vintern. Men det har inte blivit av så den har stått i mitt dragiga garage där det droppar in vatten med batteriet i. Pappa skrämde upp mig med att säga att batteriet till hans motorcykel hade fryst sönder så det fanns en risk att mitt gjort det med nu när det varit så kallt. Jag blev ju inte så jävla glad över att höra det då batteriet nästan är nytt och jag vill inte köpa ett igen. Men igår så gick vi ner och kollade till mopeden och försökte kicka igång den och den startade utan några problem alls. Visst vi fick kicka några gånger för att få liv i batteriet men det var verkligen inte svårstartad. Jag älskar min verkligen min moped och i år fyller den hela 15 år. Min moped fyller moppe.
 
 

Jag har fått paket.

Jag fick mina nya snygga sammetsleggings idag och jag är fan kär. De sitter helt perfekt tight, kasar inte ner och är tillräckligt långa i benen. Jag är seriöst kär i dem och kommer nog fan aldrig ta av dem. 
 
 

Shopping.

Blev lite hemklickat från H&M igår så nu har jag ännu ett paket att vänta på.
 
 

Vintage leather

Äntligen börjar det bli lite mer vår ute vilket resulterade i att jag kunde lämna vinterjackan hemma och istället ha min älskade vintage mc-jacka. Det var fan skönt att bara ha en stickad kofta och sen världens snyggaste jacka över det. Självklart fick min älskade Spell and the gypsy väska hänga med och mina favorit Jeffrey Campbell boots. Jag funderar dock lite över vad jag ska ha på fötterna när sommaren väl kommer? Jag älskar ju mina läderboots men det är lite varmt på sommaren. Måste börja leta efter snygga sommarskor som passar min stil.
 
 

Jag fick ett mail...

om att vi skulle ha genomgång på tentan på måndag. Så jag tänkte att då kanske det kommit upp ett resultat på ladok och så funkar inte sidfanskapet. Jag vill ju veta nu och inte behöva vänta till på måndag. Åhh tänk om jag inte klarat skiten? Då blir jag fan ledsen på redigt. Jag kommer fan inte kunna koncentrera mig på något annat nu på hela helgen. 
 

Varför ska allt krångla?

Mitt intenet vill inte alls ikväll och det är riktigt irriterande. Ena sekunden fungerar det helt perfekt och nästa så går inte en enda sida att öppna. Jag fattar inte varför heller för den visar att signalstyrkan är utmärkt hela tiden men ändå så funkar inget. Så då måste jag starta om allt för att det ska fungera igen. Jag kan meddela att jag är riktigt trött nu så börjar bli väldigt grinig på detta. Varför kan inte allt bara funka som det ska för helvete? Snälla intenet och Ljungby bredband bara funka som ni ska och sluta besvära mig. Snälla.
 

Jag har paket på väg.

Mitt paket från Victoria's secret har lyckats ta sig till Dublin och nu när jag betalat tullen kommer det skickas vidare till Sverige och mig. Men jag har ingen aning om hur lång tid det kan ta. Jag litar inte heller på att posten kommer göra ett snabbt och bra jobb så det kan ta tid. Så det är bara för mig att snällt vänta. Men hoppas det dyker upp oväntat snabbt. Hoppas, hoppas!
 
 

Shopping.

Klickade precis hem skitsnygga sammetsleggings till mig. Jag såg en i skolan idag som hade så jag var bara tvungen. Egentligen ska jag inte shoppa mer men fick 15% rabatt så det blev inte så dyrt. De är skitsnygga och jag är inne i en sammetsperiod nu och bara älskar allt med sammet. Så jag kunde inte motstå att köpa dem. Åhh kan de inte komma nu direkt.
 
 

Jag kommer inte in på min egna blogg.

Så kanske lite onödigt att skriva här då jag inte vet om någon kan se det. Jag kan inte komma in på en enda blogg.se blogg. Förhoppningsvis så är det väl löst snart för detta är ju bara jobbigt. På tal om jobbigt så var det ju inte det lättaste att stiga upp i morse. Jag är trött i hela kroppen och borde fan stanna i sängen i två dagar minst. Men det går inte för det är dags för den nya delen av ekonomikursen och den börjar idag. Så jag ska slänga i mig lite frukost nu och sen cykla mot bussen. 
 

Äntligen hemma.

Äntligen har jag jobbat klart för denna helgen och kan njuta av lite lugn och ro framför tv:n. Imorgon blir det skola igen så kommer verkligen försöka ta det så lugnt som möjligt ikväll. Jag har ont lite överallt så min kropp behöver få vila. Men jag ska nog vara på topp om någon dag igen. Det känns iallafall bra att börja en ny del av kursen i företagsekonomi nu iallafall. Sen får vi hoppas att den gamla delen är helt klar och att jag får godkänt på tentan. 
 

Som vanligt.

Det ska alltid vara lite värre att stiga upp och gå till jobbet på en söndag. Men jag tog mig hit och än så länge har allt gått bra. Men jag är trött och har lite ont i min kropp men det ska nog gå ändå. sen ikväll får jag somna i min egna säng igen och det kommer bli så underbart skönt. Snälla låt tiden gå fort så jag snart får sova igen.
 

Blir fan galen på skiten.

Skulle lägga in bilderna jag tog igår på datorn så jag kunde lägga upp några här. Men då skulle självklart datorn dö innan bilderna hunnit kopieras helt. Så datorn är helt mysko och dör och stänger av sig själv utan anledning och mer än hälften av bilderna från igår går inte att öppna. Åhh blev fan ledsen nu, av de bilderna som går attt öppna är det kanske två som är bra då små barn har en tendens att röra på sig mycket. Jaja jobbet gick bra idag iallafall och jag brände mig bara lite på armen. Direkt efter jobbet blev det att vila en stund för att sen gå och sola lite. Men nu ska jag bädda ner mig i soffan för resten av kvällen. Jag har förtjänat en kväll i soffan.
 

Jobbar

Det är väl inte världens roligaste att vara tillbaka på jobbet men det är skönt att rutinerna är tillbaka som vanligt. Det var 6 veckor sen jag jobbade nu då jag var sjuk senast jag skulle jobba. Så det är på tiden att jag står här och kokar gröt igen. Det känns just nu väldigt skönt för jag har ingen huvudvärk och det verkar som om tentastressen försvunnit även om jag drömt en massa i natt med. Men nu är det bara jobbet att fokusera på i två dagar och det är en skön omväxling efter allt pluggande som varit. Så snart försvinner nog stressdrömmarna med och jag kan få sova en hel natt.
 

Ikväll blir det att fira mamma.

Min senast inköpta sammetsklänning är på och den är så fin och lätt värt mer än de 75kr jag betalade för den. Jag kände att jag ville klä upp mig lite nu efter en dag med tentastress, huvudvärk och illamående. Huvudvärken sitter fortfarande i men det är inte så konstigt då jag inte sovit i natt och när jag väl fick vila nu på eftermiddagen så drömde jag fortfarande om tentahelvetet. Jag börjar alltid tvivla på mig själv efter en tenta och tror jag har gjort allt fel men jag gjorde så gott jag kunde iallafall. Så nu är det bara att vänta och se vad resultatet blir. När väl alla små pallevantar kommer hem till mamma väldigt snart så kommer nog även mina tankar om tentan försvinna bort. Vem kan tänka på en tenta när man har en bebis och två 2-åringar att tänka på istället. Dags att låsa mobilen så jag inte blir facerapead denna helgen med för nu kommer de.
 

Dags för tenta.

Klockan ringde vid fyra och nu ska jag snart sticka till bussen. Jag är lite trött nu då jag knappt sovit i natt men förhoppningsvis kan jag sova lite på bussen. Det ska bli så skönt när detta är över för det är inte normalt för min hjärna att tänka på kassalikviditet och nollpunktsvolymer. Min hjärna vill fokusera på snygga karlar som spelar i band och när nästa konsert är.
 

RSS 2.0