Det är valborg...

och jag ska laga lite mat och sen kolla film resten av kvällen. För det är allt jag orkar efter att ha jobbat hela dagen. Jag har även lyckats med att få ont i min axel så det är nog tur att jag inte ska jobba imorgon.

Tur man har Meat Loaf iallafall.

Annars hade denna jobbardagen blivit mycket tråkigare. Det är det bästa med att jobba själv, att jag väljer musiken. Det märks nog rätt väl när jag jobbar för då hörs det alltid hög rockmusik från köket. Men det får de stå ut med. Denna helgen jobbar jag bara en dag iallafall för imorgon ska jag och pappa på loppis på Tyrolen.


Trött Jamie innan jobbet.


Redovisningen gick bra.

Så nu slipper vi fältarbetet och förhoppningsvis blir det godkänt. Det borde bli det annars är de knäppa lärarna. Vårat arbete var ju inte det sämsta iallafall, men nog inte det bästa heller.




Jag, Emma och Amanda jobbar hårt med fältarbetet.

Redovisning idag.

Vi ska redovisa fältarbetet idag och jag tycker inte om att redovisa. Jag har knappt sovit alls i natt bara för det. Kommer vara skittrött ikväll och då ska jag hem till mamma och fira min bror som fyllde år i förra veckan. Så kommer verkligen vara helt död sen. Ska ju jobba imorgon så gäller att jag får sova i natt annars kommer jag vara ett monster imorgon.



Världens starkaste festival!

Jag har fått mail om att jag kommer få löneförhöjning på jobbet. Jag och Amanda har beslutat att jag ska med och rocka på Muskelrock i juni. Jag har tagit ledigt från jobbet på söndag så jag och pappa kan åka till Tyrolens loppis och veteranmarknad. Så nu är det jobbigaste jag har att leva med redovisningen av fältarbetet imorgon. Men det ska nog gå bra det med. Vi har fixat lite bilder på snygga långhåriga hårdrockare att visa för våra klasskompisar.



Nya skorna är på.

Jag ska snart sticka till skolan. Idag får vi ett arbete som vi ska opponera på imorgon, så det blir att jobba med det idag. Vi ska även berätta om vårat egna arbete på ett roligt sätt, så ska komma på ett roligt sätt. Finns en risk att det blir en powerpoint med en jävla massa snygga hårdrockare i. Vem vill inte se en massa snygga hårdrockare liksom?



Jag har fått paket!

Äntligen fick jag mina två paket. Plus att fältarbetet är klart och iväg skickat. Så nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Har varit retlig hela dagen så behöver lite lugn och ro nu. Detta var i mina paket iallafall...


lite snygga muggar och...


mina nya underbara leopardskor.

Fan nu gäller det.

Idag ska arbetet in och vi ska få en annans arbete att opponera på. Känns som om det kommer bli en lång dag imorgon med. Men först och främst så ska vi göra klart vårt arbete och lämna in det. Det klarar vi lätt idag. Japp nu jävlar ska här tänkas positivt.



Vi blev inte klara med arbetet.

Så jag måste åka till Växjö imorgon med. Jag har även två paket som väntar på mig men ingen som kan köra mig till affären. Dumma värld! Jag vill ha mina nya leopardskor nu! Får trösta mig med Sons of Anarchy och House bara för det.

Hoppas vi blir klara med fältarbetet idag.

Vi ska iallafall träffas och jobba som galningar på det och sen får vi se hur långt vi hinner. Det hade ju varit skönt om jag slapp åka till Växjö imorgon med. Så jävla kul är det inte att åka i en varm buss två gånger om dagen. Men det är fortfarande bättre än att jobba i ett jävla kök när det är fint väder. Men det blir snart dags för det med för nu är det snart bara en kurs kvar i skolan. Sen väntar sommarjobb på Ljungsätra och att tjäna en massa pengar.



Sons of anarchy.

Jag har så fullt upp hela tiden att det är sanslöst och då går jag och fastnar för en TV serie. Japp Sons of anarcy var precis vad jag hade hoppats på. Helt jävla underbar serie och nu kommer jag spendera all min tid med att titta på den istället för att plugga. Det är ingen bra prioritet, men jag vill ju veta vad som händer.


Snygg är han också.

Nu är det bara fältarbetet som gäller.

Sitter hemma hos Emma tillsammans med Amanda och jobbar med fältarbetet. Det är lite tråkigt att jobba med fältarbetet, eller det är inte tråkigt på så sätt. Vi har ju kul i gruppen och arbetet är om hårdrock så det hade kunnat vara värre. Det är mer arbetet i sig att man vet att man måste skriva minst 15 sidor och att det ska var bra skrivit.

Monark Trapper och långa ben.

Det blev en tur med moppen när jag tog en pluggpaus innan idag. Så nu är våren verkligen här, vilket känns skönt. Jag kunde till och med ha shorts på mig på turen utan att frysa ihjäl.



Jag flyr lägenheten...

och tar med mig allt plugg och sticker ut till pappa. För jag vill inte spendera dagen med att plugga i min lägenhet. Sitter hellre på pappas altan och har det gött då. För jag måste plugga som satan med fältarbetet så vi har lite att skriva om imorgon. Det ska ju lämnas in på onsdag så det är ingen tid för att slöa och sola nu.


Röda läppar och solen i ögonen.

Min bror skulle ha lite fest hos sig ikväll så vi var tvungna att stick från pappa rätt tidigt. Men det gör inte så mycket för nu hinner jag plugga lite ikväll. Hade även tänkt att kolla på min nyinköpta Sons of anarchy och se om det är något att ha. Men det är män med motorcyklar så det lär det väl vara.



Nu är jag utvilad igen.

Vaknade av mig själv vid åtta tiden och var pigg och glad. Så nu blir det snart att sticka ut till pappa och grilla och umgås med familjen. Men först blir det lite shopping och handlande av mat i Ljungby.


Nu var man ensam igen.

Karln har åkt iväg till Jönköping på en MC-klubb grej. Men det var kul att han körde ner hit och hälsade på lite. Det är alltid kul att lära känna nytt folk. Han var ju väldigt trevlig och han sa att han skulle komma hit igen så får väl hoppas på det. Sen hade han ju en väldigt fin hund också och jag har inte känt av min allergi alls. Så det var ju skitbra. Men nu blir det att ta det lugn resten av kvällen och imorgon blir det grillning med familjen.

Skit vad trött jag är.

Jag fick långväga besök inatt så jag är lite trött idag. Men det är ju alltid trevligt när folk beslutar sig för att åka enda från Stockholm för att hälsa på mig. Men eftersom vi båda är väldigt trött blir det att ta det lugnt idag. Det är ju ändå långfredagen, då ska man ju inte göra något alls har jag hört.

Världens bästa affär har öppnat i Växjö.

Idag öppnade New Yorker i Växjö och jag älskar den affären. Där finns alltid någon snyggt för en billig peng. Jag lyckades t ex komma hem med två linnen och en väst för 250kr. Västen skulle dock ha kostat 270kr så vet inte hur de tänkte där men jag klagar inte. Jag har även letat efter en snygg jeansväst hur länge som helst nu men inte hittat någon. Så förbannat nöjd Jamie.







Someday I'm gonna be someone special.

Kör på lite nostalgi idag och har mitt HCSS linne jag köpte första gången jag såg dem live. Jag var blott 16 år gammal då. Det var även första gången jag var inne backstage med ett rockband. Vilka minnen. Nu är det helt plötsligt 10 år senare och ändå har jag inte åldrats en dag. Konstigt hur världen funkar ibland.

Idag är det iallafall handledning för fältarbetet igen och sen blir det att jobba som en galning med intervjuerna skulle jag tro. Kanske även kan råka bli lite shopping då pengarna har trillat in på kontot idag. Men bara kanske. Beställde hem lite saker från internet igår, så jag borde ju inte.



Nu är jag hemma igen.

Intervjun gick helt okej tycker jag. För att vara våran första iallafall. Men det var lite brist på långt hår på hårdrockaren vilket var lite tråkigt. Men vi hade en trevlig fika tillsammans iallafall. Nu skulle Amanda renskriva skiten och sen har vi handledning igen imorgon, så nu är det på gång iallafall. 
Jag måste visa de skitsnygga skorna jag beställde igår. Jag sitter och väntar otåligt på att få hem dem, men nu är det en massa röda dagar så lär väl få vänta i en evighet.



Intervju.

Ska snart sticka till Växjö för att möta upp Emma och Amanda som jag gör fältarbetet med. Vi ska uppenbarligen intervjua en långhårig hårdrockare idag. De långhåriga hårdrockarna är ju den bästa sorten. Så kul har jag i skolan. Vad ska ni hitta på idag då?



Liten kul grej.

Jag startade ju en till blogg som ni kanske kommer ihåg, min Jamie blogg? Nu ikväll när jag skulle blogga om mina nya skor som jag kan ha råkat beställa, så upptäckte jag att jag var en av topp bloggarna. Det är ju dock en liten bloggplattform men den har ändå över 600 bloggar. Så jag hade ju kunnat försvinna bort, men nu är jag en av de mest lästa. Lite coolt.


Ser ni mig längst till höger?

Ett.

Så många par skor hittade jag i den nya skoaffären som jag kunde tänka mig att köpa. Men fanns de i min storlek? Självklart inte. Hur svårt ska det vara att få hit en redig skoaffär? Sist jag köpte skor i Ljungby gjorde jag det på ICA Maxi. De skorna är nog fan både bättre och snyggare än de i skoaffärerna.

/En ledsen skoälskare

Det öppnar en ny skoaffär i Ljungby idag.

Så gissa sju gånger vad jag ska göra idag? Får dock passa mig så jag inte gör av med alla mina pengar. Jag behöver köpa mjölk, tea och choklad med. Får jag inte det kommer jag väldigt snart att dö och då hjälper inga nya skor kan jag tala om. Jag vaknade förövrigt förbannat tidigt idag av att solen sken och en mus sprang omkring som en galning i min vägg. En del får fågelkvitter, jag får gnagare som har rally i väggen.



I got to get some proof that there's a life after birth.

Nu är det mindre än tre veckor kvar till nästa Bullet konsert. Fan vad jag längtar, det kommer bli helt underbart. Har saknat att se dem som satan. Men det var behövligt med en paus så jag fick sakna dem lite. Kan ju inte bara ha utan att sakna, då tröttnar man efter ett tag.



Skolan väntar.

Vi ska ha handledning för fältarbetet idag och förhoppningsvis går det bra och blir givande. Sen var det någon föreläsning i eftermiddag som jag inte har redig koll på. Men den blir nog intressant den med. Ska bli skönt att slippa sitta i lägenheten och plugga som en galning iallafall.


Yes!

Tre uppgifter i musikjuridiken klara och iväg skickade för bedömning. Så nu skiter jag i det för i dag och kollar på film istället. För imorgon blir det full fart och hårt arbete med fältarbetet.

Sunglasses after dark.

Jag har gjort en uppgift klart och skickat in och läst klart allt till nästa uppgift. Så nu ska jag bara ta lite teapaus och sen lyssna på podcastarna till lektionen. Så jag lär ju hinna med att skriva klart en uppgift till och lämna in innan dagen är slut. Det känns så skönt. Nästan bättre än det faktum att solen faktiskt hittade hit efter ett tag.



Vad fan är detta för skit.

Det skulle vara strålande solsken idag, men istället är det mulet och dimma som gör det svinkallt. Jag orkar inte med detta vädret mer. Ge mig lite sol och vår för fan. Det kan ju iallafall komma när de säger det. Jag förstår inte varför de ens bryr sig om att göra en väderleksprognos? De stämmer ju fan aldrig.

Nu är jag hemma.

Jag är ovanligt trött idag känns det som. Jag hade tänkt att plugga nu ikväll men vet inte om jag orkar. Men firandet av min bror var trevligt iallafall. Det är kanske all tårta i min mage som gör att jag är trött. Men god var den iallafall och snygg blev den. Jag är mästare på att göra jordgubbstårta. Men tyvärr hann jag inte ta en bild på den innan halva var uppäten. Men ni kan få en gammal bild.


Födelsedagsfirande idag.

Min bror fyller snart år så vi ska fira honom lite idag med familj och vänner. Självklart blir det jordgubbstårta som bjuds på. Det blir väl jag som får fixa den som vanligt, men då vet jag att det blir redigt gjort iallafall. Min pappa har iallafall gjort botten och lagt ihop den. Men det lär bli en trevlig och lugn lördag iallafall. Precis vad jag behöver.


Skinnshortsen är på så nu behövs det bara lite sol.

Inglourious basterds.

Nu struntar jag i att plugga mer för idag. Jag har gjort en och en halv uppgift så nu blir det filmkväll istället. Då jag har en tendens att tycka om Tarantinos filmer så måste jag ju se Inglourious basterds.



Då var det äntligen fredag.

Denna dagen ska spenderas med att plugga, plugga, plugga. Så det blir nog en bra dag. Sen imorgon ska jag fira min bror som fyller år. Så blir att vara extra duktig med plugget idag så jag kan ta det lugnt och njuta imorgon.


Fältarbete.

Ja uppenbarligen ska vi göra ett fältarbete i kursen vi läser nu. Då arbetet ska belysa det mångkulturella Sverige valde vi att ta det svenskaste vi vet. Så vi har lite att göra nu. Men ikväll blir det nog att mysa ner sig i soffan och titta på en av mina nya filmer. Tror att det blir The Runaways.



Det är ju fortfarande mörkt ute.

Varför ska vi börja vid 8 idag? Jag var tvungen att stiga upp vid 5 bara för det. Det var mörkt då och tråkigt att stiga upp. Ja ja nu är jag upp iallafall och ska snart bege mig till bussen. Woohoo!

Ny blogg.

Jag kände ett behov av att starta en ny blogg och slippa Mary Rotten namnet. Men jag kommer självklart att ha kvar denna bloggen också. Men om ni inte får nog av mig kan ni gå in på min nya blogg jamie.gblogg.se och läsa lite till. Tyvärr så är det ju helt omöjligt att göra en snygg design på sidan men det får funka.


Jag har fått paket.

Så ikväll blir det filmkväll. Ska bara plugga klart allt först och sticka in till stan och fixa lite saker. Självklart ska det vara fult väder och kallt ute när jag väl måste cykla in till stan. Men efter denna vintern så klarar man kyla rätt bra. Om jag fryser när jag kommer hem igen blir det ju perfekt att bädda ner sig i soffan och kolla på en film.



Jag överlevde tentan iallafall.

Det gick väl rätt så bra, skönt iallafall att den är över. Jag och pappa har även hunnit med att lämna in en av mina väskor som ska lagas och åka till Halmstad och fixa lite. Men nu är jag trött och tänker ta det lugnt resten av kvällen och göra ingenting. Jag fick min deklaration idag också så nu slipper jag vara nyfiken på vad jag ska få och det såg rätt bra ut.

Diskussionstenta snart.

Jag är lite nervös faktiskt. Det är tenta på all kurslitteratur och det är rätt mycket att komma ihåg. Så vi får hoppas att vi får en bra fråga att prata om och att det går snabbt och smidigt. Jag ska ta en tidigare buss idag så jag hinner läsa igenom mina papper innan vi börjar. Usch jag hatar sånt här, men det ska nog gå bra. sen direkt efter skolan blir det att ta bussen hem och åka till Halmstad med pappa. Jag behöver nya krokar i mitt badrum och känner för att köpa en epilator. Någon som vet om de är bra eller inte? Jag är trött på att få skärsår över hela benen så fort jag ska raka dem. Inte lätt att bara en kvinna med beniga ben.


Turskinnbyxorna är på inför tentan.

Ska man plugga eller ska man plugga?

Jag har en diskussionstenta i kultursociologi imorgon. Men jag, Emma och Amanda har jobbat med det i helgen så har nog rätt bra koll. Jag har istället för att plugga på det lust med att plugga lite musikjuridik. Så vad ska man plugga? Tror jag spenderar kvällen med att läsa musikjuridik, det måste ju också göras. Ska bara stoppa i en maskin tvätt innan så jag har lite rena strumpor tills imorgon.

Då var det måndag igen.

Jag ska snart sticka till skolan för en lektion i hur man lär sig att intervjua och sen lite grupparbete. Så det kommer nog bli intressant. Sen imorgon är det diskussionstenta och det är nog inte lika roligt. Men ska nog överleva det med. Jag tycker det är väldigt intressant med kultursociologi som vi läser nu så en tenta ska jag nog klara av.




Usch detta blev en lång dag.

Men en massa skit som fick mig att må dåligt. Men efter lite pysslande i lägenheten så mår jag bättre. Ska strax sätta mig och göra ett skolarbete som ska vara klart imorgon helst. Men har haft huvudet fullt av en massa skit nu så har inte fått någon ro till att göra det. Men nu efter att ha fixat lite med mina Voodoo dolls och mitt svärd som pappa äntligen lagade så mår jag bättre. Så nu har jag ett till svärd upphängt på väggen och mina Voodoo dolls hänger på en anslagstavla istället för i den fula hyllan.






Stekt potatis och kycklingfilé.

Det är vad jag ska servera på jobbet idag. Jag blir hungrig bara jag tänker på det. Men för att jag ska kunna bjuda på det måste jag först fixa stekt potatis. Det är inte det roligaste att göra till över 100 personer. Men men då har jag något att syssla med ett tag iallafall. Det är alltid uppskattat med jobb för då går tiden lite snabbare. Men först och främst är det frukost som gäller, frukost till mig då vill säga.



Min mamma tömde sin handväska.

I den fanns en massa fina Voodoo dolls till mig. Min mamma är så snäll och köper en massa fina till mig. Som om inte det vore nog så hade hon även köpt ett litet katt gosedjur till mig som jag fick igår. Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna att bli bortskämd men jag blir glad iallafall.




Nej jag tänker inte växa upp och ogilla gosedjur eller sluta ta Voodoo dolls i leksaksautomaten utanför mataffären.

Jag firar att jobbdagen är över...

med tea och ostbågar. Det kan verka som en udda kombination men det funkar faktiskt. Allt ska ändå blandas i magen sen. Men annars har jag det mest tråkigt. Sitter ju hemma hos mamma helt själv och det är inte så roligt. Men ska nog sätta igång ett avsnitt av Morden i Midsommer snart och roa mig med. Den serien är fan så jävla underbar. Jag orkar inte göra något mer ansträngande då jag ska jobba imorgon med. Så då blir det perfekt med en lugn TV kväll.

Jobb, jobb, jobb.

Japp jag lyckades stiga upp i morse och ta mig till jobbet. Det känns som om det kommer bli en bra dag här. Men bara för det blir det väl kaos istället. Men bara jag har mitt Bullet som spelas på hög volym här i köket så ska jag nog klara lite kaos med. Då jag ser förjävlig ut idag får ni en bild från igår.


And the angels had guitars even before they had wings.

Mindre än en månad kvar tills jag får se Bullet igen. Känns skönt att ha några att avguda vars musik ger mig gåshud över hela kroppen. Tänk vad musik kan påverka en.








Det blev ju visst lite shopping idag med.

Det var ju inte meningen men är det halva priset på reapriset så kan man ju köpa med någolunda gott samvete. Det var ju inga skitgrejer som köptes bara för att köpa heller. Utan det jag fick med mig hem till mammas lägenhet var...


ett par mysiga pyjamasbyxor och


en grå jeansskjorta.

Fullt upp hela dagen.

Jag ska jobba i helgen och då det regnar och blåser som satan ute så bestämde jag mig för att fly in till mamma. Så jag och pappa har shoppat en massa och fixat nödvändiga saker och nu har han precis släppt av mig vid min mammas. Jag bestämde mig för att skämma bort mig själv lite med. Då jag hatar att använda min mammas datorn när jag är här men inte har internet på min. Så har jag nu köpt ett kontant mobilt bredband att ha när jag är här eller ute och reser. Det är så skönt att kunna sitta vid sin egna dator även när jag är borta. Så ett bra men lite onödigt köp då man borde kunna klara sig utan det.


Lite shopping.

Jag hade lite tid att fördriva innan bussen hem skulle gå så kan ha råkat shoppa lite. Men det är helt nödvändiga saker som jag kommer ha användning för dagligen. Jag lovar! Vem bläddrar inte i alla sina böcker dagligen liksom?




Nya fina böcker till mina redan överfulla bokhyllor.


You're never alone cause you can put on the phones and let the drummer tell your heart what to do

Det blåser ute och jag måste cykla till bussen i motvind. Jag hatar när det blåser. Men jag ska nog överleva det med. Jag är rätt glad idag för vi har bestämt att vi ska se Bullet igen i Gislaved. Min mamma ska med och Nicolina så det kommer bli toppen. Men nu på morgonen är det Rock 'n' roll dreams come true med Meat Loaf som gäller. Det är en av hans bästa låtar enligt mig och jag älskar just "You're never alone cause you can put on the phones and let the drummer tell your heart what to do". Jag hade inte kommit så långt utan min musik i öronen jämt och ständigt iallafall.


Så här har jag spenderat min dag.




Det är tur jag har en förbannat bekväm soffa. Annars hade det inte blivit mycket pluggande gjort.

Jag har fått paket.

Så ikväll blir det film och ta det lugnt. Jag kommer nog förtjäna det efter allt pluggande jag ska göra idag. Så hoppas fan att Machete är bra nu för jag har längtat efter att få se den. Men som sagt först ska det pluggas som satan. Jag har snart läst klart en bok iallafall och då är det fyra kapitel i en annan bok och ett kompendium kvar. Så det är en del som ska göras idag. Men läser jag allt så får jag se min film och det blir ett bra avslut på dagen.


Inspiration.

Är det bara jag som är trött? Var är våren och solen och allt som borde vara nu? Jag är så trött på detta nu, känns som om tiden står still för fan. Så jag försöker finna inspiration till att ta tag i saker med bilder. En bild säger mer än tusen ord eller hur var det?


Så här vill jag gå klädd nu fast med skinnjacka. Någon som vet var man kan få tag på snygg leopardsjal? Den på bilden är ju perfekt.

Sadistic girl.

Dags för skola idag och vi ska ha lektion i musik och sociala rörelser. Det kommer nog bli intressant skulle jag tro. Allt i denna kursen har varit intressant än så länge och det kommer nog fortsätta så. Så nu blir det frukost och sen cykla till bussen. Varför kan aldrig solen vara framme på morgonen? Jag vill ha sol nu för fan.


Grönt är skönt.

Särskilt när man blandar det med skinn. Jag tog en liten paus i pluggandet och åkte in till stan och handlade med pappa. Jag fick ett paket med böcker idag och en av böckerna var till min pappa. En bok om Suzuki motorcyklar då hans senaste inköp var en Suzuki GSX 400. Den andra boken var kurslitteratur till mig vilket inte är lika roligt. Så här snygg är jag när jag handlar på Maxi iallafall.




Vet ni att Bullet är med i senaste numret av Slitz? Bara därför var jag ju tvungen att ha den. Men fatta vad kassörskan stirrar, trodde hon skulle glo ögonen ur sig. Inte nog med att jag hade skinnbyxor på mig utan jag skulle köpa Slitz också!


Ny vecka...

som ska spenderas med att plugga, plugga, plugga. Fast jag har fått lite mer städat, så nu är även köket rent och fint. Ska bara svabba golven lite med. Men det får bli efter att jag läst ut boken Mellan scen och salong.




Putsa och damma.

Fick ett ryck och satte igång med att städa. Så nu är det rent och fint i en del rum iallafall. En del av mina böcker står även i bokstavsordning då jag kände att det var ett bra sätt att ha dem på. Men som sagt bara en del, resten är placerade så det ser snyggt ut. Men det är skönt att få lite ordning och reda här iallafall, det var ett tag sen det såg bra ut i min lägenhet.


Mina nya böcker hamnade inne i sovrummet.




Som ni ser står det skor lite överallt.

Då var det söndag igen.

Gårdagen var helt underbar. Vi umgicks, åt våfflor, spelade spel och löste melodikrysset som vanligt. Jag känner att det var en bättre idé att sitta med en liten kannibal Tyra i knät än att gå på konsert. Sen blev det även lite The Cramps och Bobby "Boris" Pickett som spelades vilket var ett trevligt soundtrack till kvällen.


Snygga Poison Ivy i The Cramps.

Blir ingen konsert idag.

Det känns bara helt fel, så skiter fullständigt i den. Så det blir att åka ut till pappa och umgås med familj och vänner istället. Så det lär bli en bra kväll iallafall.



Jag vet inte vad jag ska göra?

All lust att gå på konserten idag försvann, så vet inte om jag ska gå eller ej. Det är alltid kul med konserter men ändå så känns det som om jag borde skita i den. Kanske borde lägga min energi och pengar på att se Bullet i maj istället. För det längtar jag efter, men konserten ikväll känns inte alls likadan. Jag brukar längta efter konserter och vara jätte taggad. Men nu känns det inte alls. Så kanske blir att hänga med familjen och Peter, Gabriella och Tyra istället. Får se vad jag hittar på. Det är ju några timmar kvar att bestämma mig på.

Jag blev bortskämd idag.

Lyckades få pappa att köpa en för tidigt födelsedagspresent till mig och då fick vi en på köpte. För jag skulle egentligen betalat för en, men när vi kom till kassan sa han att det var halva priset på reapriset. Det klagade vi inte över. Så Jag fick två böcker i för tidig födelsedagspresent. De är så fina, det är Charles Dickens samlade verk i två volymer. Jag älskar ju dessa böckerna för de är så snygga och jag fick en av mamma i julklapp med Shakespears samlade verk. Men dessa med Charles Dickens finns bara i 4000 exemplar vilket är lite kul.




En sån här bok är på över 1000 sidor så det är inte de små böckerna. Jag älskar dem, men får möblera om alla mina bokhyllor nu och kasta ut lite böcker.

Jag har fått paket!

I paketen fanns min nya snygga HCSS t-shirt och mina skor. Men tyvärr kommer jag inte kunna ha skorna på konserten då de har 13cm klack. 10-11cm klarar jag men inte 13 för det är för högt. Men de är snygga som fan ändå så de får stå och se söta ut istället. Men vilka skor ska jag ha på mig imorgon då? Får testa lite sen tror jag. Här kommer bilder på mina nya fina saker iallafall.




Nej jag gömmer inget farligt bakom ryggen.

RSS 2.0