Så trött idag.

Vet inte varför jag är så trött men är helt slut idag. Har bitchat hela dagen och särskilt mycket när jag var och fikade med min karl. Tur han står ut med mig och förstår att det bara är tröttheten. Nu har jag vilat lite iallafall och det var skönt. Ska ta och äta lite nu och sen sticka in och simma hade jag tänkt. Om jag tröttar ut kroppen helt kanske jag sover bättre i natt. 
 
Måste bara visa mina nya fina loppisfynd. 
 

Loppislördag.

Sitter ute hos pappa igen och ska snart åka till second hand i Strömsnäs. Har inte varit där på en evighet så förhoppningsvis hittat jag en massa roligt. 
 
 

Tacokväll.

Innan jag klippte mig idag stack jag och kollade på bokrean. Tyvärr fanns inte någon av böckerna jag sett i reklamen men hittade en kokbok med taco recept. Så efter att jag flängt runt hela dagen gjorde jag lite hemmagjort tacos ikväll. Måste säga att det var så förbannat gott och lätt som en plätt att göra tortilla bröden. Det kommer nog inte köpas färdiga på ett tag nu. Köpte även hem lite macarons som jag njöt av. Att det är så gott med mat ibland.
 
 

Nyklippt!

 

Ledig dag.

Sitter på frisörsalongen och väntar på min klipptid. Jag hatar att klippa mig så detta kommer bli tråkigt som fan. Men kommer nog kännas skönt med fräscht hår igen.
 
 

Blir så förbannad.

Har varit trött och seg hela dagen och bara längtat hem till sängen igen. Men innan jag ska sticka hem får jag ett meddelande om att min nya bikiniöverdel hade kommit. De hade skickat två av samma förra gången så en hade blivit fel. Så nu skulle jag få en ny och då skickar de fel igen för uppenbarligen är de felpaketerade. Så nu fick jag krabba med att ringa och få en ny igen och skicka tillbaka denna. Så mitt dåliga humör blev ännu värre och nu håller grannungen på att burna med bilen och sladda över hela vägen och för ett jävla oväsen. Den ungen är fan knappt 10 så fattar inte varför hans pappa köper en förbannad bil till honom? Har sån jävla lust att ringa polisen på honom. Men då det redan gjorts minst två gånger av andra innan så lär det väl inte hjälpa. Åhh det är så förbannat skönt att jag är ledig imorgon för jag behöver verkligen det nu. 
 

Ny fin bikini.

Fick hem lite nya fina bikinis igår och idag kunde jag testa en av dem. Så har precis kommit hem från simhallen. Det är så skönt att det går bättre och bättre för varje gång och jag orkar mer. Så känner mig riktigt nöjd med träningen idag. Sen är det alltid nice att bikinin satt som en smäck. 
 
 

Är helt slut.

Det tar på krafterna att vara iväg hela dagen så idag har jag varit så jävla trött. Men vi hade det lugn och skönt på jobbet då det är lov så det gick bra ändå. Men hela dagen har jag längtat hem till sängen. Men efter jobbet blev det hem till mamma för att umgås med familjen lite. Det blev en liten second hand runda men hittade inget roligt alls. Men hittade ju en massa fint igår så det gör inget.
 

Lång dag.

Har varit i Blekinge med pappa hela dagen. Det var första gången pappa åkte med mig sen jag fick körkortet och jag tror han godkände mig. När han väl lät mig köra så ville han inte ta över igen. Så vi började dagen med brunch på Ikea och sen drog vi till Olofström för lite shopping. Har både blivit vanlig och second hand shopping idag. Jag är så nöjd för jag kom hem med 2 par skor, en lampa och en tavla. Hittade även en tekanna till mamma som hon ska få imorgon. Men nu är det sent och jag måste laga kvällsmat och sen sova. Är helt slut och imorgon väntar jobb igen. 
 

Ledig dag imorgon.

Det är sportlovsvecka nästa vecka så passar på att vara lite ledig. Så ska åka till Blekinge imorgon med pappa. Vill ut och köra lite längre och på stora vägar då jag inte gjort det så mycket än. Då är det skönt att ha med pappa om jag inte orkar eller vill köra. Så kommer nog bli en trevlig dag imorgon. Men nu hänger jag hemma hos Thomas och väntar på att han ska sluta jobbet. Behöver inte lägga mig så tidigt så kan stanna här lite till. 
 

Snurrigt.

Har varit snurrig och svimfärdig nästan hela dagen och vet inte vad som är fel. Jag vill bara må bra men nu får jag ligga nerbäddad och ta det lugnt. Igår mådde jag bra och hängde med Lina och hade det gött. Men idag så hämtade jag upp Thomas för loppisrunda med pappa och sen var det kört. Började känna mig svimfärdig och inget hjälper. Men det blev lite shopping iallafall och kom hem med en ny playsuit, ett par byxor, ett linne och en mugg. Så jag är nöjd med det iallafall. 
 
 

Middag hos mamma.

Har varit duktig och tvättat mina fina Spell kläder. Så nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att kläderna ska torka. Så ska äta lite middag här vilket kommer bli riktigt gott. Är trött som fan så hoppas att maten är klar snart. Vill hem och sova nu.
 

Bralette från Spell and the gypsy.

Kunde inte motstå att beställa hem två snygga toppar från Spell and the gypsys nya kollektion. De är så fina och så bekväma. Nu ska jag bara köpa lite snygga linnen som de kan sticka upp ur lite snyggt. Åhh snälla ge mig sommar snart så jag kan använda alla mina nya snygga kläder. 
Annars så har jag precis kommit hem från simhallen och lite simning. Det var skönt som fan att få träna lite igen. Kunde inte simma i måndags så har saknat det lite. Men nu fick jag min dos av kallsupar så jag klarar mig till nästa vecka.
 
 

Live to ride.

Fick hem en ny fin Spell and the gypsy tröja igår. Den är så fin och bekväm som fan. Så den kommer användas flitigt. Den hade ju dock kunnat vara lite längre men jag är smal så gör inget om jag har en crop top på mig. 
 
 

Grattis till oss!

Idag är det två år sen jag och Thomas hade våran första dejt. Det skulle firas igår på alla hjärtans dag men det sket sig och jag blev jätteledsen. Hade så sätt fram emot alla hjärtans dag så blev allt fel och jag klarade inte av det. Men idag har vi firat med lite fika och en jävla massa mys efter jobbet. Sen får vi väl fira nästa helg istället eller resten av livet. Lyckades ta en snygg bild på oss idag iallafall. 
 
 

Firar mamma.

Orkade inte blogga igår för det var så mycket mysigare att kramas med min karl och somna i soffan med honom. Så jag hade en lugn kväll igår. Idag har vi varit på loppisrunda och sen köpte vi med oss massa gott till frukost hem. Men nu sitter jag hemma hos mamma med familjen. Vi ska fira mamma som fyller år idag. Så blir nog en trevlig kväll och sen får jag kramas med min karl igen.
 
Lite av dagens loppisfynd. 
 

Vill ha helg nu.

Jag är så trött så trött nu, men imorgon är det fredag och sen blir det helg. Började extra tidigt idag för jag hade frukosten så därför jag är lite extra trött nu. Så det blir en lugn kväll och sen tidigt i säng. Förhoppningsvis kan jag sova redigt i natt så jag orkar med morgondagen med. Sen kan jag hem till min karl och somna i hans famn.
 
 
 

Frihet!

Det är sån jävla frihet att ha körkort och bil. Innan var det sånt krabb att ta sig in till stan och tillbaka hem igen. Men nu kan jag sticka hem lite och fixa och sen köra in och träna. Så det blev lite simning idag igen och det var så skönt. Det går bättre och bättre för varje gång och jag får sån härligt träningsvärk av det. Så nu ligger jag i soffan och kollar på tv och tar det lite lugnt. Har precis ätit lite mat med så är härligt mätt nu med. Just nu känns det som livet är påväg på rätt håll. 

Second hand shopping.

Mötte upp pappa efter jobbet för att ha någon att handla med. Det är så tråkigt att handla mat själv. Sen tog vi även en runda till Erikshjälpen för lite shopping. Jag blev fan galen på allt fint som fanns där. Hade lätt kunnat handla ännu mer men fick lämna kvar lite saker. Men kom iallafall hem med 3 tröjor, två kuddar, en bricka och en ljushållare. Så jag är nöjd som fan. Kan knappt fatta att jag hittade en bricka med ananaser på. Den är så fin och blir perfekt bredvid min nyplanterade ananasplanta.
 
 

Sömnlös natt.

Har knappt kunnat sova något alls natten till idag. Sen var alla söta små ungar på jobbet extra högljudda vilket gjorde allt värre. Så det var skönt som fan att få komma hem och lägga sig och vila. Det behövdes verkligen. Men nu är det dags att göra lite nytta här hemma. Jag har redan stoppat i en maskin tvätt och ska fixa lite mat nu. Tänkte sticka och simma sen så får fixa med matlåda och sånt innan så jag bara kan slappa när jag kommer hem sen. Kommer nog bli skönt och förhoppningsvis gör det att jag kan sova gott i natt sen.
 

Lugn lördag.

Har spenderat hela dagen framför tv:n. Har bara varit ute och skjutsar Thomas till jobbet och handlat lite. Nu kollar jag på alla serier Thomas inte tycker om innan jag ska hämta honom igen. Så nu blir det Morden i Midsomer. 
 
 

Äntligen helg.

Sitter hemma hos min karl och myser i soffan. Blir en lugn kväll idag för jag är helt slut efter veckans jobb. Men det är att ta det lugn som helgen är till för. Nu får jag lite vilande från träningen med. Har tränat varje dag denna veckan. 
 
 

Blondie

Hade roligt på jobbet idag med städerskorna, de hade hittat lite fina peruker som de gick omkring med. Så jag var helt enkelt tvungen att testa en av dem. Funderade på att skaffa lite blondare hår men fick ett stort nej av Thomas när jag skickade bilden till honom. Så jag behåller nog mitt egna hår istället. 
 

Simning.

Har precis kommit hem från simhallen nu. Var inne och simmade lite och det var så skönt. Har inte varit på simhallen sen högstadiet så det var lite nytt för mig. Men det kommer jag definitivt att göra igen. Jag får ju simma gratis hur mycket jag vill så lika bra att passa på. Det sägs ju vara väldigt bra träning så det är ju perfekt. Fick även testa min nya bikini och jag älskar den. Har nog aldrig haft en bikini som sitter så bra. 
 

Jag har fått paket.

Hade tänkt att börja simma lite för det ska vara bra träning så idag fick jag hem en ny fin bikini. Som tur var satt den helt perfekt. Svårt att hitta annars när jag har en extra small över rumpan och medium över brösten. Så jag hade riktig tur. Men det blir inget simmande idag utan ska köra lite pilates idag med. Så jag är redo för att svettas nu.
 
 

Pilates.

Har haft en effektiv kväll och lyckats med att tvätta två maskiner tvätt, träna och laga mat. Testade på att träna pilates idag. Jag är väldigt otränad så det var jobbigt som fan, men jag tränade armar och mage idag. Jag lyckades bränna mig på handen på jobbet idag vilket gjorde det ännu värre att träna. Att både ha en svag handled och brännblåsor på handen gjorde armhävningarna väldigt jobbiga. Men jag kämpade på och det känns som fan i magen nu. Så det lär bli lite skön träningsvärk imorgon. Men nu har jag precis ätit upp min kvällsmat så ska ta en varm och skön dusch. Sen blir det att gå och lägga sig.
 

RSS 2.0