Doktorn imorgon.

Jag är faktiskt lite nervös. Jag ska till doktorn med min handled imorgon och det ser inte bra ut. Helt seriöst det ser verkligen fel ut om man tittar på handleden. Så jag är lite rädd att det ska vara jättedåliga nyheter med operation eller amputation eller något annat hemskt. Jag har pappa med mig som stöd iallafall, så det känns bra.

Mina bilder jag la upp igår var väldigt populära av ett visst karlhelvete. Nu får jag höra honom tjata om att jag ska färga håret svart igen. Visst jag saknar mitt svarta hår, men inte så mycket att det tar bort det jobbiga med utväxt och att färga hela tiden.

Men jag kan iallafall ge karlhelvete och alla andra några fler bilder från den gamla goda tiden.


Titta vad ung och oskyldig jag var...


...med mitt långa hår och Iron maiden tröja.

Hej då från en 18-årig Jamie.

Min låtsassyster yster.

Ibland kommer jag på jättebra ideér, en av dem var att skicka ett mail till min kompis Mia. Vi har inte haft kontakt på ett tag, vilket är lite konstigt. För de gånger vi har kontakt och träffas har vi skitkul. Mia är en väldigt redig kvinna och hon är en person jag ser upp till väldigt mycket. Så att bara skicka mail med henne är jätte givande. Vi har varit med om en massa tillsammans och alltid haft lika roligt.

Jag och Mia på Halloween för en jävla massa år sedan.


Jag med mitt långa svarta hår. Jag saknar det ibland faktiskt.

Stay black!

Titta!

Ser ni vad den hemska människan gjorde, hon klippte av 1,5 cm av mitt hår. Sen plattade hon håret så att jag inte skulle märka att det är kortare. Men jag såg att hon klippte i det, men det är lugnt jag har choklad hemma.




Don't ever stop rocking!

LAN?

Mitt karlhelvete ska på LAN i helgen. Han har frivilligt valt att spendera hela helgen instängd tillsammans med 30 karlar, sitta och spela på en dator. Jag vill inte ens veta hur det kommer lukta där inne på söndag. Plus att han berättade att han har en liten stalker som alltid försöker sitta så nära honom som möjligt. Det är inte lätt att vara förebild för en liten dataspels fjortis. Hi hi.

Jag däremot har valt att spendera min helg på ett lite mer tjejigt sätt. Jag ska imorgon bege mig till frisören och klippa topparna. Sen ska jag under resten av dagen vara ledsen för att den förbannade frisören klippte bort 1,5 cm av mitt hår. EN OCH EN HALV CENTIMETER AV MITT HÅR. Får nog införskaffa lite choklad så jag överlever morgondagen.

Stay sick!

Storhandlat med pappa.

Jag behövde fylla på i mitt kylskåp idag när lönen kommit. Så jag och pappa åkte in till stan för att handla mat och shoppa lite. Det är så bra att handla med pappa för han är så snäll och redig. Det blir inga onödiga affärer utan vi gör det vi ska och hinner ändå med att umgås över en fika. Min pappa är som sagt snäll, han shoppade två par byxor på JC och fick då 100kr rabatt vid nästa köp. Så pappa handlar nya byxor och får 100kr, som han sen ger till mig så jag kan handla ny handväska billigare. Alla blir glada och nöjda och speciellt jag som velat ha den väskan i någon månad nu. Så i gengälld betalade jag för fikat. Sen var det bara att åka till Maxi och fylla en kundvagn med mat och sen hem. När jag väl kom hem blev jag välkomnad av de två söta kattungarna vi har på gården. Så jag tog med dem upp och bjöd på lite av Tissus kvarglömda mat. Så nu måste jag bara duscha så jag inte gör karln allergisk när jag sen ska träffa honom.


Snart så.

Snart så är min ena tavla till hallen klar. Har inte haft någon lust att måla på hela sommaren men nu har lusten kommit tillbaka igen. Det känns ju så mycket bättre när man ser att det går framåt, än att behöva se en halvfärdig tavla varje dag. Det känns bara jobbigt att ha det hängade över sig. Det kommer kännas så mycket bättre när jag är klar och kan visa upp det färdiga resultatet. Så snart kommer det nog en bild på den.

Stay sick!

I miss it.

Jag saknar Nightwish, ni vet de gamla goda Nightwish med Tarja på sång. Fan vad jag såg upp till henne och älskade Tuomas texter och musik. Men nu finns de inte mer, utan nu är det nya Nightwish med Anette på sång. Men de är helt enkelt inte lika inspirerande att lyssna på. Man hör ju inget om Nightwish nu längre heller, de spelar ju knappt i Sverige. Det är nog inte lika stor efterfrågan på dem längre tror jag.



Jag ska ändå bli Tarja när jag blir stor.

Ha ha ha

Det nya schemat kom idag och ingen blev nöjd och det tycker jag är skitkul. En del har önskemål på sina scheman som är helt orealistiska. Men så tycker de att de ska jobba och då är det förstås roligt när de inte blir så. Jag däremot har inte en aning om ifall jag har något jobb eller inte. Det ser väldigt tomt ut på min rad än så länge.

Mitt karlhelvete tycker att jag behöver en hobby och jag håller kanske lite smått med. Det är lite ensamt och tråkigt ute i skogen ibland. Så har ni några förslag? Kickboxning? Frimärkssamling? Operasång? Förslag någon?

Stay sick!

Imorgon så...

kommer det nya schemat på jobbet. Då får vi se om det finns några timmar kvar för mig att jobba. Men de säger till de andra timviken att de kan vara lugna för det finns alltid jobb. Får hoppas att det gäller för mig också då.

Ha det!

Min.

Tiden går snabbt när man har roligt. Redan fyra månader sen han traskade in i mitt liv.

Regn, regn, regn.

När jag steg upp i morse fid fem tiden var det underbart vackert väder ute och jag blev så glad. När jag sen 45 minuter senare var färdig sminkad och skulle sätta mig ner och äta frukost började det att regna. Det riktigt öste ner och mitt glada humör försvann. Så jag var tvungen att cykla in till jobbet i ösregn och det är inte kul. Men sen under resten av dagen var det hyfsat väder. Det var mulet men uppehåll, ända tills klockan blev fyra och jag skulle sluta. Då skulle det ju självklart börja att regna igen. Men eftersom jag skulle hem till karlhelvetet tänkte jag att jag kunde vänta ut regnet. Men det ville inte sluta, så jag var tvungen att cykla hem i ösregn också.
Det som dock är bra med regn och att bli blöt, är att när man sen kommer hem så gör man varm choklad som tröst.

Plask!

Att man aldrig kan få ha något ifred.

Kommer ni ihåg mina skor jag köpte och skrev om här i början av juni. Jag köpte dem i Halmstad och NU har de börjat att sälja dem i Ljungby. Så nu springer varannan jävel runt i likadana skor som jag. Vafan, kunde inte jag fått ha de skorna ifred? Seriöst det är inte långt mellan Ljungby och Halmstad och ändå är Ljungby flera månader efter. Nu måste jag köpa nya skor helt enkelt. Får väl sticka till Halmstad och köpa nya, jag får ju ha dem ifred i 2 månader iallafall.

Stay sick!

Var tog alla sommarvikarier vägen?

Nu när de ordinarie har kommit tillbaka till jobbet försvann vikarierna. Då försvann även de roliga samtalsämnena och allt annat som är skoj. Nu är jag tillbaka till att vara den lilla unga saken på jobbet och visst det är väl inget fel att vara den unga. Men man blir behandlat därefter också. Idag t.ex. fick jag frågan om jag fortfarande var tillsammans med han den där? JA, varför skulle jag inte vara det? Jag är inte 14, jag kan vara tillsammans med en karl i längre än 3 månader utan att tröttna. Undrar om hon frågade min mamma det med när hon och Mats var ett nytt par? Men visst om vi inte hade varit tillsammans längre så hade hon ju haft mer att skvallra om. Det är inte lika roligt att skvallra om andras förhållanden om de går bra.

Stay sick!

Förlåt...

...för att jag säger detta. Men sommaren är snart slut, bara så ni vet. Det är inte mycket kvar av den nu, så ta vara på det. Det tänker iallafall jag göra. Så här fint och somrigt var det när jag cyklade hem idag. Solen sken och en traktor fixade med skörden. Snart kommer det vara trist och mörkt när jag cyklar hem efter jobbet istället.



Stay sick!

Jävla skit...

nu ska de börja pilla på schemat på jobbet. De ska spara pengar och måste dra in 20 timmar från schemat. Vilket betyder att det ska bytas turer och ha sig och andra arbetsuppgifter. I det stora hela en jävla massa problem och trubbel. Jag som då är timvik står på kanten och ser alla mina dagar på jobbet försvinna. Hur fan ska de kunna ta bort 20 timmar och fortfarande kunna ge de som är anställda de timmar de har rätt till? Och om de lyckas, hur mycket är kvar till mig? Jag hatar förändringar och särskilt de som betyder att jag kanske inte har ett jobb nästa månad. Visst de säger alltid ett allting löser sig, men hur ska de kunna veta att det löser sig nu. Det är 20 timmar i veckan som försvinner från schemat, 20 timmar mindre som ska jobbas varje vecka. Hur ska vi hinna med allt på jobbet utan det, det finns ju en anledning till att schemat ser ut som det gör nu. FÖR DET BEHÖVS.

Jag vill inte vara med och leka längre.

Stay sick!

Jag är trött!

Det var fest igår, hemma hos mitt karlhelvete. Det var väldigt kul, jag träffar alltid en massa nya helt underbara människor. Det var dock synd att det ska kosta 190kr för en att sen kunna ta sig in på området där Ljungbydagarna är. 190kr för att komma in på området där puben finns, plus att du måste vara över 18 år. Utanför området finns inte ett piss att göra, så nöje för hela familjen de där Ljungbydagarna. Men vi hade trevligt iallafall utan att betala en massa pengar. Men jag fick inga bilder igår, men jag har en bild från idag.


Så här såg det ut i morse.
Ett bord fullt av tomma spritflaskor och ett par håriga ben i soffan.

1 år.

Idag är det 1 år sedan jag var inne backstage och fick träffa Meat Loaf. Fan vad tiden går fort, jag kommer fortfarande ihåg det som igår. Fan vad glad jag var den dagen, jag var nog lyckligast i världen just då. Jag undrar ibland om jag någonsin kommer vara så glad över något igen? Finns det något som toppar det och kommer jag att få vara med om det? Just nu känns det inte som det. Jag ville att idag skulle bli en bra dag och den började bra iallafall. Jag och mamma var och shoppade i Växjö, men sen gick det mest nerför. Nu vill jag bara gå och lägga mig och gömma mig för världen.


Så här glad var jag iallafall för ett år sedan.

Stay sick!

Mmmmm.

Det känns lite ensamt här ute i min lägenhet så jag tänkte att ni kan komma hit. Jag har brownies i ugnen som är klara snart och både tea och saft att dricka. Så ta med sovsäck och kom hit vet ja. Så kan vi hänga med mamma till Växjö och shoppa imorgon. Kom igen nu, mmmm brownies.

Stay sick!

Okej?

Jag har spenderat hela dagen med att tvätta och städa för att här ska bli fint. När jag sen tar en liten välförtjänt fikapaus med bullar och tea, bullar som min mamma bakat till mig. Så ska självklart bullen trilla rätt ner på mitt ny tvättade golv. Så nu är det helt kletigt av allt socker där. Jag blev lite sur, LITE sur. Tror jag ska skita i att städa här, för vad tjänar det till?

Stay sick!

Men vad fan!

Ibland stör jag mig på saker som t.ex. Varför är det alltid jag som ska fixa när någon fyller år? Varför kan ni inte bara fixa själva? Eller kanske ringa han som fyller år och fråga vad han hade tänkt sig och vad han önskar sig? Det är ju faktiskt inte jag som känner honom bäst. Så varför ska jag fixa? Vad fan ska hans fru göra då?

Sen kan jag inte riktigt förstå varför det ska vara så förbannat svårt att koppla in hemtelefonen? För om man gör det så slipper jag ringa det mycket dyrare mobilnumret. Men visst det är ju inte din telefonräkning, men förvänta dig inte att jag ringer för fan. Fast har du inte tid att koppla in telefonen så har du väl inte tid att prata i den heller.

Grrrr!

Fullt upp hela helgen.

Det började på fredagsmorgonen med att jag tröttade på att alla mina väskor låg utspridda över hela min garderob. Så jag ringde min pappa för att få min väskhängare fixad. Jag påbörjade min väskhängare i armeringsjärn när jag höll på att flytta hit. Men nu ett halvår senare är den äntligen klar och upphängd på väggen i min walk in closet. Det gick väldigt snabbt att fylla den med väskor. Vi började också att planera ett skrivbord vi ska göra till mig, så till nästa sommar är det nog klart.

  

Lördagen började med loppis med pappa och mina bröder. Det var trevligt men jag hittade inget att köpa, lite tråkigt. Men sen på eftermiddagen var det mycket roligare. Vi stack några stycken ut till pappa för att umgås och grilla, det var jag, Jim, Peter, Gabriella, Lasse, Steffanie och deras fyra barn. Deras barn är helt underbara, men det är en av dem som är lite mer populär för tillfället än de andra. Lilla Nora 6 månader gammal och hur söt som helst. Så jag och Gabban lekte mamma, pappa, barn hela kvällen och slogs om den lilla ungen. Vi övade lite inför framtiden, men Nora hade nog inget emot det.

  

De fina kepsen fick jag låna av Isac som istället använde mina solglasögon. De verkade tycka om dem för de lånade dem hela tiden.

  

Så jag var hemma vid tolv inatt och i morse ringde de från jobbet och ville att jag skulle jobba. Så det var bara att stiga upp min halv åtta och cykla in till stan. Men nu har jag iallafall semester i en vecka.

Stay sick!

Vill ha!

Den nya Sweden rock shop katalogen har kommit och det är livsfarligt. Brukar alltid sätta mig ner med den och ett post it block nära till hands. Det finns alltid sju miljarder saker och kläder jag vill ha. Så det blir väldigt fort fyllt med post it för att markera sidor med intressanta saker på. Det dumma nu är ju att jag redan har shoppat upp mer än nödvändigt när jag var i Ullared tidigare. Hatar att jag inte är miljonär eller har lite mer pengar som man kan slösa på saker jag vill ha men inte måste. Pratade med karlhelvetet innan och han kunde inte riktigt förstå vad jag behövde alla kläder till. Medan min mamma var lite mer förstående och erbjöd sig att låna ut pengar till mig. Men måste tyvärr säga nej till det. Vill ju fortfarande köpa en skinnjacka jag har hittat nästa månad, så då går mina shopping pengar till den. Lite dumt av mig att använda upp dem på kläder denna månaden då. Väljer skinnjackan då faktiskt, den är helt underbart fin. Får sitta här och fortsätta drömma om kläderna jag vill ha istället. Eller hoppas på att en vänlig själ har lite pengar över och kan ge till mig.



Stay sick!

Bara lite till.

Bara en dag kvar på jobbet och sen har jag semester i en och en halv vecka. Det kommer bli så skönt och så tråkigt på samma gång. Som tur är det Ljungbydagarna nästa vecka så då händer det lite iallafall. Det är lite artistuppträdande och mitt karlhelvete har fest vilket jag ser fram emot. Så jag kommer nog bli väldigt uppvilad och förhoppningsvis inte ihjältråkad av min semester. Ska bara orka med  morgondagen med och sen är jag fri, fri, fri, iallafall en liten stund.
Nu ska jag tillbringa kvällen framför tv:n och vila upp mig inför jobbet imorgon. Måste ju vara utvilad för min sista dag innan semestern.

Stay sick!

Bästa sättet att vakna på...

hade jag idag. Jag vaknade av att min bror skickade ett sms till mig där det stog, Nu finns skorna att hämta :). Seriöst kan man vakna på ett bättre sätt än att få reda på att ens nya skor har kommit med posten. Så jag tvingade ut mina bröder på lite teakalas hos mig för att jag skulle få mina nya skor. Det blev tea och choklad croissanter som jag (bakade) själv. De var bara deg och man fick pyssla ihop dem själv innan man stoppade dem i ungnen, så jag bakade dem. De hade även med sig en hel hög med böcker till mig. Så nu har jag en del att göra idag, gå in mina nya skor och hitta plats för böckerna. Det är lite fullt i mina bokhyllor så jag får nog flytta runt lite och fixa.


Skulle haft en svart teakanna och inte en rosa.
Kom ihåg det till min födelsedag människor, snälla.

  
Mina nya kängor och en massa nya böcker. Så det har varit en bra dag hittills.

Stay sick!

Bilden på min hjärna.

I morse när jag och karlhelvetet var försenade till jobbet (eftersom jag stängde av alarmet) fick jag se en väldigt söt sak. Vi har fått två kattungar på gården och de ville hälsa på oss i morse. Så de sprang efter oss när vi gick in i garaget för att hämta cyklarna. Jag tyckte vi kunde lämna dem där inne för de kan ta sig ut under dörren. Men det tyckte inte karln för det fanns spik och andra farliga saker för små kattungar där inne. Så han var tvungen att gå in och hämta dem och då såg jag bilden som jag skulle ha på hjärnan hela dagen sen. Min karl i svart skinnjacka, långt svart hår och skägg komma gåendes med två kattungar i famnen. Det var så sött, så fel på alla sätt och vis men ändå så rätt. Fan att man inte hade kameran framme då, får fejka en sån bild sen någongång.

Stay sick!

Tacokväll.

Tack vare Nicolina och Rebecka som givetvis skulle börja prata taco på jobbet var jag tvungen att ha det idag. Det blev inte bättre av att maten på jobbet  var jätte äcklig. Så det blev att ringa karlhelvetet och ha en mysig tacokväll. Så mysigt det nu blir med mat som inte går att äta utan att få i knät. Men jag har ju redan fångat karl så jag får vara lite slabbig när jag äter. Men gott var det iallafall och det blev en massa över till imorgon också, perfekt då slipper jag laga mat då.
Nu ska vi fortsätta kvällen med massor av choklad och kanske en film.

Stay sick!

Fest igår.

Det blev lite fest igår, men jag var tvungen att sticka rätt tidigt från den. Skulle ju jobba idag så det blev en kort visit hos karlhelvetet igår. Ja jag hittade något att ta på mig också, jag använde min nya klänning. Det blev en trevlig kväll med roliga människor. Ser fram emot Ljungbydagarna då jag inte behöver gå hem ifrån karlns fest utan kan stanna hela tiden. Eller tills jag tröttna iallfall.


Min nya fina klänning och höga klackar. Ser ni hur långa ben jag har på denna bilden.

    
Som ni ser var det väldigt mycket killar där och därför mycket roligt.
Fulla killar som dansar till Shakira, alltid lika roligt.

Stay sick!

RSS 2.0