Desert wanderer skirt.

Fatta överraskad jag blev när jag såg att kjolen jag beställde igår låg i brevlådan redan idag. Så den kommer jag springa omkring i hela dagen för den är så förbannat fin. Eller vad säger ni?
 
 

Hade lite tråkigt innan.

Blev lite uttråkad och trött innan så tänkte göra om lite här hemma. Så det blev en liten ommöblering i vardagsrummet och det blev så fint. Så nu har jag en långsoffa längst med hela väggen istället för att ha schäslongerna ihop i ena hörnet. Så vad tycker ni?
 
Före:
 
Efter:
 

Snart är samlingen komplett.

Jag fick min nya klänning idag men ska skicka tillbaka den för den var väldigt tight över brösten. Så istället beställde jag en kjol som jag suktat över i flera månader nu. Jag älskar mina Desert wanderer kläder från Spell and the gypsy. Jag har redan byxorna, shortsen och bikinin i det mönstret och nu får jag snart kjolen med. De hade 10% rabatt nu så passar perfekt att beställa den då. 
 
 

Nya skor.

Hittade snyggaste bruna fransskorna i Olofström idag för bara 250kr. Billigt som fan för ett par varmfodrade snyggskor. Så jag är riktigt nöjd nu. Sen lyckades jag även gå igenom hela ikea utan att köpa någonting. Det har nog fan aldrig hänt innan så lite duktigt av mig. Men det räcker gott och väl med skorna för idag. Nu behöver jag kanske inte frysa om fötterna i vinter.
 
 

Olofström

Ska alldeles strax åka till Olofström med pappa och kolla till graven lite. Det är lite tidigt att tända ljus på den men vi hinner inte åka senare så det får duga. Sen blir det även en tur inom ikea innan vi åker hem. Jag ska se om jag hittar någon bra bänk jag kan ha lp-spelaren på inne på fyndet. Så håll alla tummar att där finns något fint. Känner mest för att gå och lägga mig igen nu. Är trött och seg som fan och vill mest stanna hemma hela dagen och bädda ner mig i soffan.
 

Besök hos frisören.

Har precis kommit hem från stan efter ett frisörbesök och fika med min karl. Det är ju helt underbart väder ute så får passa på att vara ute lite då. Så nu är jag nyklippt även om det inte syns så mycket. Hon stog och lockade hela mitt långa hår och gjorde det jättefint och fem minuter senare var det rakt igen. Men det är så mitt hår är, det är så långt och tungt att det inte är lönt att locka det. Men jag är nöjd iallafall för det blev åtminstone klippt. 
 
 

Nya fina stolar.

Jag tycker verkligen mina nya stolar är så snygga. Jag hade dock lite problem med var de skulle stå men det fick bli i sovrummet. Man behöver alltid någon extra stol att lägga kläderna på.
 
 

Ledig hela veckan.

Det är så skönt att ha en ledig vecka nu. Jag har en massa att fixa med och känner att nu har jag tiden till det. Jag har precis kommit hem från stan nu. Stannade hos min karl till idag och stack hem till mamma när han stack till jobbet. Så jag, mamma och pappa har varit och handlat en massa och så har vi kört hem allt jag fyndade på auktionen. Det har varit en helt perfekt helg och välbehövlig. Har verkligen saknat närheten och att få umgås med min karl och bara göra ingenting. Bara att somna i soffan i varandras armar och vara nära varandra. Så har fått en rejäl dos med det nu och är redo för min lediga vecka. Nu har jag precis satt igång en maskin tvätt med gamla örngott och lakan som jag ropade in i lördags. Jag hatar att sova på de nya som säljs nu för de är verkligen inte bekväma. Men nu har jag gamla fina som nog håller i några år.  Så nu ska jag limma ihop korgstolarna som jag fyndade för det har lossat lite på undersidan av en. Sen blir det att städa sovrummet och hallen och börja placera ut mina nya saker. Ska fixa bild på hur det blev sen. 
 

Söndag med min karl.

Var på auktionen till fyra igår så var riktigt trött när jag väl kom hem till Thomas. Men det blev en del fina fynd på auktionen. Ropade in två snygga korgstolar, en dammsugare och lite smålådor med fina fynd. Men spenderade hela kvällen med min karl sen med att kramas i soffan. Har saknat det som fan så det var underbart. Ska stanna här till imorgon för jag är ledig hela nästa vecka så behöver inte hem och fixa idag. Så sticker när han går till jobbet imorgon. 
 

Hänger på auktion.

Hänger på auktion med pappa idag och gör lite fina fynd. Jag har redan ropat in två snygga korgstolar till mig själv och ett löpband till pappa. Kommer bli här i ett par timmar till men det är bara trevligt. Har kollat ut lite andra saker som jag hoppas jag får billigt.
 
 

Så jävla skönt med fredag.

Jag är trött och sliten som fan efter denna veckan. Jag börjar även få ont i sidan av magen så hoppas inte att det är en njursten igen. Men jag tror fan att det tyvärr är det. Så länge den inte fastnar så får jag vara glad. Jag har sovit jättedåligt i natt så är trött som fan och har en massa dumma tankar på hjärnan. Hade gärna bara gosat ner mig i min karls famn och somnat. Men nu blir det inte att vi ses förrän imorgon istället för idag. Ska på auktion med pappa tidigt i morgon så är vill inte behöva väcka Thomas på hans lediga dag. Jag kan ju vila upp mig hela nästa vecka sen. Så imorgon blir det auktion och sen umgås med min karl.
 

Inspiration.

 

Veckan är snart slut.

Det är redan torsdag idag! Veckan har gått så förbannat snabbt att jag knappt hängt med. Nu är det bara imorgon kvar och sen har jag en veckas ledighet. Det kommer bli så skönt att bara ta det lugnt och sen avsluta veckan med att kolla på Bullet. Har inte sett dem på en evighet nu så det är verkligen på tiden. Jag längtar fan efter det, men just nu längtar jag mer efter att det ska bli fredagskväll så jag får träffa Thomas  igen. Åhh bara en dag kvar.
 

Ännu en natt med dålig sömn.

Jag är så trött och känslig nu och det är så jävla jobbigt. Vi har lång dag idag med personalmöte efter jobbet, så jag får inte vila på en evighet. Just nu saknar jag min karl som fan och vill bara somna i hans famn. Känns som jag inte fått träffa honom på en evighet men det är bara en vecka. Men halva veckan har ju gått snart så inte så långt kvar till helgen. Åhh längtar efter helgen nu och nästa vecka har jag semester och det ska bli så skönt.
 

Förbereder inför imorgon.

Har suttit och slötittar på film och förberett inför jämställdhetsövningen jag ska hålla i på personalmötet imorgon. Tog en diskussionsövning för jag tyckte det var bra för en första övning. Så jag har suttit och klippt ut en massa små, små lappar vilket tog en evighet. Det tog fan en evighet, filmen var nästan slut när jag var klar. Men nu är det gjort. Så nu blir det en snabb dusch innan det är dags att sova. Jag längtar efter min säng nu.
 

Lugn morgon på jobbet.

Jag hoppas att dagen fortsätter att vara lugn för det hade varit så skönt. Men det återstår ju att se. Det är förbannat skönt med en lugn morgon då och då i alla fall. Jag fick äntligen sova redigt i natt med. Somnade fan som en stock igår efter min filmkväll. Så det blir kanske samma idag när jag kommit hem från stan. Ska handla med pappa efter jobbet men det borde gå rätt så snabbt. Har ju ändå inga pengar att spendera förrän lönen kommer.
 

Blir fan tidigt i säng idag.

Jag är trött som fan vilket inte är konstigt efter en natt utan sömn. Men har tagit det lugnt idag och bara kollat film sen jag kom hem från stan. Så skönt att bara få bädda ner sig i soffan och riktigt fördjupa sig i en film istället för att slötitta på tv. Men snart ska jag börja fixa mig lite inför duschen. Jag ska massera in håret i kokosolja igen så det fortsätter hålla sig så tjockt och len som det är nu. Ja det var fan ett bra köp den där kokosoljan. Måste fokusera lite på mig själv just nu. Har en massa i veckan med personalmöte och sånt och sen hoppas jag att jag får lite tid med min karl med. Så lite tid för mig själv nu blir perfekt. 
 

Sömnlös natt.

Har fan inte sovit många minuter i natt så är riktigt trött idag. Tror jag är lite nervös över utvecklingssamtalet med chefen idag. Det kommer nog gå bra men är en massa skit som måste diskuteras och det är aldrig trevligt. Men lika bra att ha det idag så är det över sen. Sen ska jag fan bädda ner mig i sängen och inte stiga upp igen.
 

Slö söndag.

Mitt hår är så mjukt och tjockt nu att det är skrämmande. Tänk vad lite kokosolja kan göra underverk. Idag blir det en slö dag tror jag. Jag tog världens längsta sovmorgon vilket var skönt som fan. Men tror kanske att den kan ha blivit lite för lång. Så får se vad jag orkar med idag. Kanske blir lite städning iallafall om jag orkar resa mig från soffan. Hade tänkt att fota lite kläder med och lägga upp för föräljning. Jag måste rensa lite i garderoben nu för det är en massa fint som jag aldrig använder. Får se hur dagen blir helt enkelt. 
 

Hemmaspa kväll.

Kollade runt lite på internet efter något husmorstips på hur man kan få längre ögonfransar då jag saknar mina långa fina. Jag hittade en tråd om att kokosolja ska stärka dem så de blir längre. Så jag googlade runt lite och fan vad mycket man kan använda kokosolja till, det är ju en jävla mirakelolja. Så ikväll har jag masserat in olja i hela håret så det ska bli starkare och finare så får se om det funkar. Jag har precis duschat ur det så blir spännande och se om man ser något resultat sen när håret torkat. Jag har även smörjt in hela ansiktet för det funkar som ansiktskräm med och självklart på mina ögonfransar. Så nu är det bara att fortsätta och vänta på resultatet. 
 

Loppisrunda.

Det blev en loppisrunda med pappa idag och lite handlande. Vi stack till Strömsnäs och deras second hand affär som är rätt stor. Så det blev lite fyndande för min del. Jag hittade en fakeskinnjacka med luva som är lite lagom förstor så jag kan ha en tjock tröja under. Så det kommer bli perfekt nu i höst när det regnar hela tiden. Sen hittade jag även en Harley Davidson tröja till pappa men är den för liten så snor jag den till mig själv. Men jag orkar inte fota jackan nu för den ska tvättas först. Så istället får ni en bild på det snygga batiktyget med fåglar på som jag hittade förra veckan. Den blev så perfekt i mitt sovrum.
 
 

Det gick snabbt.


Snart helg.

Ska bara jobba några timmar till och sen är det helg och jag får vila upp mig lite. Ska spendera dagen med att handla med pappa och sen bädda ner mig i soffan framför en film. Ska vara hemma i helgen så har gott om tid till att tvätta och städa sen. Sen får vi ju se om jag använder tiden till det med eller inte. Jag hoppas i alla fall att jobbdagen går snabbt och smärtfritt. Orkar inte med mer krabb nu.
 

Tråkig kväll.

Har verkligen ingen energi kvar alls och har en dag kvar att jobba. Jag vill bara ha helg nu eller ännu hellre höstlov och vara ledig i en vecka. Åhh det hade varit så skönt just nu. Får vila upp mig och rensa skallen så gott det går i helgen. 
 
 

Ny dag och nya tag.

Jag var så förbannad efter jobbet igår att jag stack direkt bort till mammas jobb för att få prata av mig lite. Det var så jävla skönt. Sen körde jag hem men då kom besvikelsen istället och jag blev så ledsen. Så jag åkte helt enkelt in till stan igen och tog en fika med Thomas. Jag ville så desperat vända dagen till något bra och en fika med honom och lite kramar och pussar var perfekt. Jag är dock fortfarande väldigt ledsen men finns inget att göra åt det just nu så hoppas bara att denna jobbvecka går snabbt nu. Jag höll mig medvetet borta från dator och blogg igår för jag pallade inte med det och hade bara skrivit något dumt. Så istället satte jag igång lite lugn musik och lagade massa god mat. Det tar sån energi att vara så arg så jag behövde all mat jag kunde få sen. Så nu hoppas jag på en bra dag på jobbet för det krävs inte mycket för att få mig att ryta till nu.
 

Karma kanske?

Tror karma spökar runt i köket just nu. Det är inte min karma för jag håller koll på mina karmapoäng så inget dåligt händer. Men självklart ska allt krångla här i köket och idag bröts knappen man sätter igång diskmaskinen av. Så vi kan inte diska och jag hoppas att hantverkaren kan fixa det. En bit av den gamla sitter fortfarande fast i maskinen så det är ju inte så lätt som att bara sätta dit en ny. Men som sagt är jag inte i disken idag så det är inte min dåliga karma. Men trots allt krångel och min stressade morgon då jag råkade somna om så är jag väldigt glad idag. För idag firar jag 8 månader tillsammans med min pojkvän. Woohoo till oss!
 

Ingen som har lite tips?

Behöver en ny varm vinterjacka men hittar fan inget snyggt. Jag har en gammal i fakeskinn som håller på att trilla sönder men som är så jävla bra. Men då den börjar bli väldigt ful vill jag ha en ny. Jag har fina med men med tanke på hur vintervädret är i Sverige så behövs en som tål regn. Att använda min svindyra Jofama jacka med pälskrage funkar inte då eller mina Lee rider jeansjackor med teddyfoder. Att det ska vara så svårt att hitta något bra. Vill helst ha en i skinn men som inte är svindyr så fake går bra men den ska fan vara snygg och varm med. Betalar inte för en ful men varm jacka för jag kommer aldrig att använda den.
 

Alltid ska något krångla.

Lyckades inte få vårat internet att funka på jobbdatorn idag. Funkar inte internet så kommer jag inte åt några telefonnummer till itsupporten heller. Men jag fick det att fungera igen efter en liten omstart av datorn som tur var. Vi gör ju alla våra beställningar över datorn så behöver att det funkar. Visst man kan ringa in dem med men inte fan har vi tid att sitta i telefon för att göra det. Men nu funkar det igen och jag känner mig lugnare igen. Nu får fan inget mer krångla idag för då blir jag galen.
 

Hängde ute hos pappa lite.

Hängde med pappa hem efter jobbet för att fota hans nya moped och motorcykel. Det blev dock bara en snabbrunda för han skulle på möte ikväll. Men rätt skönt att hitta på något efter jobbet och inte bara hem och vila. Nu sitter jag nerbäddad i soffan och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret. Hade gärna sluppit regn helt och hållet alltid. 
 
 

Ny vecka igen.

Känns som att tiden bara rusar iväg men just nu är det rätt skönt. För om två veckor är det höstlov och jag har en veckas semester. Det kommer bli så jävla underbart. Bara vara hemma och ta sovmorgon och pyssla om lägenheten. Men det är som sagt två veckor kvar så får fortsätta jobba nu. Har en massa sallad att fixa nu på morgonen så det gäller att inte slöa nu.
 

Är helt slut idag.

Vaknade hemma hos min karl efter en natt med alldeles för lite sömn. Har haft stickningar i armen som hållt mig vaken och ont i höften. Så efter min cykelfärd hem var jag helt slut. Så har precis sovit i nästan tre timmar. Det blir en lugn kväll nu för att orka med jobbveckan som börjar imorgon. Nu orkar jag inte med datorn längre så ni få en hemsk selfie från min loppisrunda igår.
 
 

En massa fina fynd.

Blev en second hand runda med pappa idag och det blev en del fynd. Hittade en hel låda med fotogrejer som jag inte riktigt vet om jag kan ha till någon men den skulle bli min. Hittade även en till Polaroidkamera till min samling och lite annat smått och gott som jag kan visa er senare. Sitter hemma hos min karl nu så tänker umgås med honom och skita i alla mina fynd tills jag kommer hem.
 
 

Helt såld på Katey Sagal.

Jag har blivit helt kär i Katey Sagals musik. Den spelar hela tiden i Sons of anarchy och det är så fint. Hennes röst är helt fantastisk. Så jag sitter och lyssnar just nu och tar det lugnt efter jobbdagen. Det är helt perfekt för att stressa ner och bara njuta i lugn och ro.
 
 
 
 

Så skönt med fredag.

Äntligen är det fredag igen och det är så skönt. Jag behöver få sova ut nu så två dagar med sovmorgon kommer bli perfekt. Ska inte hem till Thomas förrän imorgon så kan ta det lugnt hela dagen. Ska bara handla med pappa efter jobbet och sen hem och vila. Så förbannat jävla skönt med fredag.
 

Inspiration.

Älskar dessa bilder från Gypsy stones blogg. Jag vill ha ett sånt hem och alla kläder. Kan ingen lite magiskt fixa det till mig? 
 
 

Lugn morgon.

Det blir bara mörkare och mörkare för varje morgon man ska stiga upp vilket är riktigt jobbigt. Jag blir så jävla slö och ligger och drar mig längre och längre. Sen får jag stressa som en idiot för att inte komma för sent till jobbet. Det går ju det med men hade varit skönt om jag kunde dricka mitt tea i lugn och ro. Idag har vi i alla fall soppa på jobbet så det är lugnt här då jag inte behöver göra någon sallad. Så jag ska alldeles strax börja på att rengöra diskmaskinen så den blir ren och fin igen. Men just nu så används den så får vänta lite till. De borde ha soppa oftare så jag kan städa lite extra och slippa salladen ibland. Jag äter inte ens hälften av salladen jag gör för min ibs gör att jag inte tål den.
 

Nya bilder.

Har spenderat kvällen med att fota lite nya outfitbilder då Airbournes merch manager ville att jag skulle skicka in en till. Så får hoppas han tycker den är snygg och lägger upp den på sidan. Jag hade iallafall kul med att fota och klä upp mig lite. Jag gör det alldeles för sällan nu men ska fan bli bättre på det. 
 
 

Hade behövt sova lite till.

Spenderade gårdagen med pojkvännen vilket var skönt. Vi tog det bara lugnt och kollade på film och somnade i soffan. Men som vanligt i mitt liv så kom jag i säng alldeles för sent så är trött som fan idag. Jag måste även cykla hem i blåsten efter jobbet vilket jag inte ser fram emot. Jag har blivit så jävla svag efter min förkylning så det kommer bli jobbigt för mina ben att cykla så långt. Men jag måste börja träna upp mig för när vintern och snön kommer så måste jag cykla varje dag. Nu blir det i alla fall en mjukstart med att bara cykla hem från jobbet. Så hörs ikväll om jag inte somnar så fort jag kommer innanför dörren.
 

Airbourne.

La upp två av bilderna jag tog igår på instagram och Airbournes merch manager började skriva till mig. De har startat en ny facebooksida som heter Airbourne angels där man som fan kan maila in bilder när man har deras merch på sig. Han tyckte jag skulle skicka in en bild till sidan så skulle han se till att den publicerades. Jag sa att det fanns bilder på bloggen som han bara kunde spara ner och använda om han ville. Men han tyckte jag skulle maila en så det blev bättre kvalité på bilden. Deras profilbild är en selfie tagen med en dålig mobilkamera så mina bloggbilder har tusen gånger bättre kvalité i vilket fall som helst. Men jag mailade en jag inte la upp där man kunde se tröjan bättre så får se om han lägger upp den eller ej. Han ville nog att jag skulle ta en ny bild men jag vet inte varför. Han skrev inte vad som var fel på den jag skickade så vet inte riktigt vad han vill. Men han har fått en bild nu i alla fall och sen får han bestämma själv om den duger eller inte. Annars så får han väl nöja sig med alla selfies tagna med dåliga mobiler som folk skickar in.
 
 

Testar mitt nya stativ till kameran.

Var tvungen att testa mitt nya stativ och faktiskt få med hela mig när jag tar en bild. Sen blev det lite till bilder bara för att det var kul. Så hoppas ni tycker om dem.
 
 

Försov mig idag.

Men jag lyckades ta mig till jobbet i tid i alla fall. Känner mig så duktig när jag stänger av larmet istället för att trycka på snoozeknappen. Men jag vaknade till sist och hann med allt jag skulle i alla fall även om jag fick stressa lite. Hade problem med mobilen igår. Jag la den på laddning och skickade ett god natt meddelande till Thomas. Sen la jag mig för att sova och när han svarat kollade jag mobilen och den var varm som fan. Även laddaren var jättevarm så var rädd att den skulle börja brinna. Så det var bara att dra ut den och låta den svalna innan jag stoppade in den i ett annat uttag. Så jag fick sitta där ett tag trött som fan för att se att den inte blev varmare igen. Men i morse var den helt kall så den fick väl lite fnatt bara. Jag hoppas verkligen inte att den går sönder för jag har fan inte ens haft den i två veckor.
 

Söndag igen.

Har varit nerbäddad i soffan hela dagen för att kolla på Sons of anarchy. Det är ju så förbannat spännande och passar perfekt för en söndag. Gårdagen var riktigt trevlig med familjen. Vi grillade och åt en massa god mat och tårta. Det var skönt att hänga ute hos pappa lite och umgås och gosa med barnen lite. Men nu är jag trött och seg som fan idag. Så en dag med soffa och tv blir perfekt.
 
 

Finaste Bandit brand.

Tog en liten outfitbild här ute hos pappa idag. Har mina snyggaste utsvängda byxor och t-shirt från Bandit brand på mig. Älskar att ha kläder som ingen annan har så därför beställer jag gärna från internet. Min Have love will travel är en av mina favorittröjor just nu. 
 
 

Loppisrunda.

Det blev en loppisrunda med Thomas och min pappa idag. Jag hittade inte så mycket men det blev iallafall en bok och ett till stativ till min syatemkamera. Denna kan man vrida på så det blir stående bild vilket jag behöver när jag tar outfitbilder. Så ska testa den sen när jag kommer hem.
 

Fastnade framför tv:n igår.

Köpte säsong 6 av Sons of anarchy igår så spenderade hela kvällen med att kolla på det. Jag var riktigt seg så orkade inte med något annat. Så jag struntade helt enkelt i bloggen och allting. Men nu får jag ta en paus från det för ikväll ska jag hem till Thomas äntligen. Så jag hoppas dagen går snabbt så jag inte behöva vänta så länge.
 

Fan vad veckan går snabbt.

Det är redan torsdag och veckan har gått fort som fan. Men det är så skönt för då är det snart helg. Tar en liten frukostpaus nu men är inte särskilt hungrig. Jag är så jävla seg nu när det är så mörkt ute så sömnen och aptiten funkar inte riktigt nu. Men jag ska trycka i mig lite mat i alla fall för jag måste äta. Jag blir lite piggare om jag får mat i mig med.
 

I love Lomography.

Jag har varit kass som fan på att använda mina Lomography kameror nu i sommar. Men det blir så när ens favoritkamerabutik lägger ner och man inte har någonstans att framkalla korten. Det finns en annan butik i Ljungby men det brukar krångla när de ska skicka iväg korten då och på det gamla stället gjorde de alltid om korten åt mig om de kom tillbaka fel. Lomokameror ger ju lite speciella kort och bäst hade varit att framkalla dem själv för att få dem som de ska vara. Men jag har inte utrustning eller kunskap till att göra det. Men nu sitter jag här och kollar på gamla kort och saknar att fota analogt. Så tror det blir en beställning på lite film om jag inte hittar någon rulle i kylskåpet. 
 
 

Jag är trött.

Det blev alldeles för sent igår men tiden bara flög förbi på kvällen. Så det var riktigt jobbigt att stiga upp i morse och jag fick stressa lite för att hinna i tid till jobbet. Men det gick och jag kom i tid. Men jag är väldigt slö och vill mest bara hem och lägga mig igen. Det är tur att jobbdagarna går snabbt här. Så snart är jag hemma i min säng igen.
 

RSS 2.0