Jag fick tråkigt...

så jag satte igång och flyttade runt på mina möbler som vanligt. Så nu är min sammetssoffa som var i hallen inne i sovrummet istället. Det var inte helt lätt att få in den i sovrummet helt själv kan jag tala om. Bokhyllorna som var i sovrummet fick åka ut i hallen och jag tog ut min klädställning med skinnjackor från min walk in closet och satte den i hallen istället. Så detta blev resultatet...








Ny vecka igen.

Jag börjar den med att måla mina naglar chockrosa och detta bara för att jag kan. Nu börjar även nedräkningen inför Bullets releaseparty och att deras nya skiva Highway pirates släpps. Fan vad jag längtar! Jag hoppas även att jag får besked om jag får läsa musikjuridik i ett braschperspektiv i denna veckan. Känns som om denna veckan bara kommer bestå av att vänta och längta. Men det är bättre än att det står still och man inte har något att se fram emot alls.


Det är mera knalligt rosa i verkligheten. Här ser det lite mesigt ut.

Jamie har fått paket...

och det hade jag tänkt att visa igår. Jag fick hem ett par skinnhandskar igår men eftersom jag är rätt liten så var de för stora. Så det var bara att ta fram saxen och lite sytråd och nu är de perfekta. Så dessa blir det nog att använda på releasepartyt på lördag. Fan jag längtar.


före


efter.


Gissa vem som gjorde så mammas dator fick virus igår?

Det bästa var att jag uppdaterade virusprogrammet det första jag gjorde och startade om datorn. Men sen lyckades jag få ett virusfanskap iallafall. Duktig Jamie! Men eftersom min bror är skitsmart och allmänt mycket bättre än mig så fixade han den idag. Tack så mycket! Så därför har det varit lite tyst om mig. Men nu är jag hemma igen och sitter vid min egna underbara dator.

Spenderar tid ute hos pappa.

Jag sitter ute hos pappa nu och pysslar lite. Jag köpte två LP-skivor på Gammalt och nött som jag hade tänkt att göra om till skålar. Plus att jag hämtade ut ett paket idag med lite saker som jag inte riktigt var nöjd med. Men med en sax och lite sytråd så blev det perfekt. Men jag visar det sen när jag sitter vid en annan dator, det går inte att lägga in bilder på denna. Så blir att sno mammas dator sen för jag tänkte sova där i natt. Jag ska jobba imorgon och av en anledning är det vinter och snö ute. Jag orkar inte vara duktig och cykla eller i värsta fall gå in till jobbet. Så det är ju rätt perfekt att jag har mammas lägenhet att låna ibland.


Jag lyckades hitta en bild på mig på pappas dator så den får ni se. Undrar vad jag höll på med här? Oförberedd var jag iallafall.

Musikjuridik i ett branschperspektiv.

Jag anmälde mig till en distanskurs i musikjuridik idag. Tänkte att jag kunde läsa en kurs extra nu i vår och det gick att göra en sen anmälan till denna. Så hoppas på att jag får gå den för musikjuridik är väldigt bra att ha kännedom om, särskilt när jag vill inrikta mig mot musik. Men visst att det nog kommer bli jobbigt att läsa mer än 100% och sen även jobba extra men det ska nog gå. Jag har även sagt att jag är intresserad av att volontär jobba på Palladium när de har konserter. De skulle höra av sig när det behövdes folk att jobba och förhoppningsvis så krockar det inte med de dagar jag jobbar i köket. Men hoppas, hoppas att jag får läsa musikjuridiken.

Vad ska man hitta på idag då?

Har bara suttit framför datorn och haft tråkigt hela morgonen. Så borde hitta på något roligt att sysselsätta mig med. Men först blir det att sätta igång en maskin tvätt och laga lite frukost. Kanske sätta igång lite bra musik så man kommer igång lite som Blondie.


Lite minishopping.

Jag och Amanda gick lite på stan idag efter skolan och jag skulle inte köpa något. Men det gick inte så bra. Så detta fick jag med mig hem idag.


Ett hänge till ett halsband och...


plåster. Jag har en tendens att börja blöda för ingenting och tycker om roliga plåster.

Det är ju svinkallt ute.

Min termometer visar på -12 grader. Jag vill mycket hellre gå och lägga mig i min varma säng än att cykla tilll bussen. Men det är ju lite illa om man missar skolan om man bara har lektion två dagar i veckan. Får väl pälsa på mig som fan och hoppas på att det inte är isgata så att jag kan cykla. Finns även en risk att det är en förbannad motvind som blåser ute. Men kan ju hoppas på att det är medvind, har ju inte känt efter var vinden kommer ifrån. Hoppas, hoppas, hoppas på medvind.

Hair design.

Nu är jag hemma igen efter att ha klippt mig och handlat lite mat. Jag klippte mig hos Katrin på Hair design och hon är väldigt duktig. Jag ser alltid snygg ut i håret när hon är klar med mig. Men usch vad det känns kort, kommer nog få en shock sen när jag ska tvätta det. Men det behövdes göras och nu är det gjort. Så nu klarar jag mig nog från att behöva besöka henne igen på några månader. Här har ni lite bilder på hur det blev. Visst blev det fint?




Usch jag vill inte!

Jag ska till frisören idag och jag hatar att klippa håret. Hatar! Det känns alltid som om de har klippt av flera decimeter. Jag kommer vara ledsen hela dagen sen. Får nog tröst shoppa lite kanske.



Jag råkade ju shoppa lite idag.

Men bara så ni vet så behövde jag dessa. Jag lovar! Detta var i min kasse när jag kom hem iallafall.


En jättesöt rosa ministekpanna, som matchar min bordsduk. Bra va?


Plus detta snygga röda nitskärp. Som passar alldeles utmärkt till min rumpa.

Nu är jag hemma från skolan.

Jag skippade filmen nu på eftermiddagen och stack hem istället. Vi skulle kolla på The Others men har fått låna den av min bror så tänkte kolla på den ikväll istället. Sen förstår jag inte varför vi skulle börja en timme tidigare för hon hade lika lång föreläsning som vanligt. Så den tidiga början resulterade ju bara i att vi fick gå hem en timme tidigare. Men det var ju rätt bra för då kunde jag kolla lite i affärer innan jag åkte hem. Så köpte lite skedar till pappa som han hade bett om och kan ha råkat köpa lite till mig själv med. Men det kan jag visa sen, för jag orkar inte ta kort nu. Jag har fullt upp med att skriva här och dricka tea för tillfället.

Nu är jag hemma igen.

Lite lagom trött och seg, så jag tröstar mig med att äta kanelbullar. Det regnar ju även ute så det har blivit en trevlig isgata åter igen. Jag höll på att vurpa två gånger på vägen hem men klarade mig från att trilla helt. Sen gav jag upp och gick istället. Men nu är ju saken den att jag måste gå till bussen imorgon bitti med. Vi ska börja tidigare imorgon också vilket betyder att jag får stiga upp vid fem på morgonen. Inte det roligaste att behöva gå till bussen då med. Så finns en risk att jag stannar hemma helt enkelt.


Festivalmöte.

Jag måste lämna tillbaka min lånebok idag och vet inte när jag får mitt ex som jag har beställt. Så jag sitter och försöker läsa så mycket som möjligt innan jag måste lämna den ifrån mig. Men jag har inte hela dagen på mig för jag ska på festivalmöte ikväll så måste sticka mot skolan vid tre. Hatar att de ska ha möterna så sent, jag är ju inte hemma förrän vid nio ikväll. Det är lite sent, särskillt när vi ska börja redan vid åtta imorgon och jag då måste stiga upp vid fem. Men, men det är ett senare problem nu ska jag försöka läsa klart kapitlet i boken iallafall.


Jamie har fått paket!

Fast det var bara bara två BH:ar i den, men det var ett paket iallafall. Jag beställde dem samtidigt som jeansshortan och jeansskjortsen. Men de kommer inte komma förrän i mitten av februari eller nåt. Men jag fick ett tvåpack BH:ar nu iallafall och det är inte helt fel. Som kvinna brukar man ju använda sånt.


Söndagsmiddag med familjen.

Jag ska ut till pappa idag med mina bröder och äta lutfisk. Fast jag äter inte det så jag får specialkost som den bortskämda unge jag är. Så jag får äta kokt torsk istället vilket är lite mer ätbart i min värld. Jag har även ett paket att hämta ut. Ja jag vet, det inträffar ju aldrig. Så dagen till ära har jag min nya skinnjacka på.


Mitt hår ser verkligen förjävligt ut. Men ska klippa mig på onsdag så försöker låta det vara nu så det inte blir mer slitet. Så det får vara lite otvättat de dagarna jag ändå inta har skola.


Det märks att man inte riktigt är vuxen än...

när man får cravings på Tom och Jerry kex. De är fan goda och borde kanske finnas i en vuxnare variant. Men risken finns att man hade köpt barnvarianten iallafall.


Second hand shopping.

Jag och pappa var inne på Gammalt och nött och kollade lite idag och jag hittade en helt underbart fin rävboa. Jag har velat ha en rävboa hur länge som helst och nu hittade jag en fin för 75kr. Jag kommer ju inte att använda den men jag vill ändå ha en till samlingen. Jag hittade även en fin liten lampa att ha i fönstret i köket, det är så jobbigt att ha taklampan tänd hela tiden.





Jävla tortyr!

Nu har jag fått reda på betyget på en av hemtentafrågorna. En av frågorna! När får man reda på resten då? Jag vill veta nu. Jag hatar att behöva vänta på resultat det är fan tortyr. Jaja, fråga 2 gick bra iallafall jag fick ett VG och det enda hon hade att klaga på var att jag hade stavat fel på Esaias Tegnér. Men försök själv att stava rätt till Esaias, det är fan nästintill omöjligt.

Plugg, plugg, plugg.

Det är väl lika bra att spendera dagen med att plugga. Det måste ju göras, så varför inte idag. Så nu ska jag lära mig allt om filmvetenskap.
Vi tittade ju även på Citizen Kane på lektionen igår och den var helt okej. Inget jag skulle sätta igång för att titta på för skojs skull. Men det känns som en film man ska ha sett och det har jag nu gjort.


Jag har ny väska.

Ja jag vet att den är väldigt lik min gamla väska, men det är ju hela poängen. Min gamla börjar ju bli lite sliten nu men jag älskar ju den. Men denna är lite mindre och har detaljer i silver och är helt underbar. Jag köpte även en ny plånbok idag, när jag ändå höll på liksom.







Nu är det dags för skola igen.

Ja jag vet jag kommer bli helt utsliten om jag ska ha hela två lektioner i veckan. Stackars mig! Nä det är skoj i skolan, idag ska vi se Citizen Kane och det blir nog kul. Plus att jag måste ju till Växjö och hämta min nya handväska, woohoo! Men först ska jag äta upp min frukost och sen cykla till bussen. Så här ser jag ut idag för er som undrar.


Jamie har fått paket!

Jag fick mitt paket med smink idag med. Så jag har hämtat ut två paket idag med en massa fint till mig. Fast det blev inget shoppande av ny väska för den var slut. Men de har lagt undan en i Växjö åt mig så ska hämta den efter skolan imorgon. Woohoo! Detta var i paketen iallafall...


en stor paljettväska i påsmodell. Perfekt att ha när man vill glittra lite.


En snygg skinnjacka (nr. 13) med nitar på axlarna. Älskar att den är lite kortare och att man kan vika upp ärmarna.


En Fiber-wig mascara, vet inte om den är bra men det skadar ju inte att testa den.

 
Ett shockrosa nagellack och ett läppglans.

Idag blir det shopping!

Japp ska in till stan och handla lite med pappa och kanske råka köpa en ny handväska. Den jag har börjar bli rätt sliten och jag har hittat en nästan likadan fast mindre som jag vill ha. Så om den finns kvar ska jag ha den. Jag har även lite paket att hämta ut. Bland annat skinnjacka nr.13, vilket låter lovande. Jag kanske kommer hinna få ett paket med smink med, annars kommer det väl senare i veckan. Ja ja, jag har min älskade Split your lip tröja på som vanligt. Måsta fan köpa en till för jag kommer nog slita ut denna rätt snabbt.


Det ser ut som om det fattas ett finger på min högerhand, men det finns ett lillfinger där med. Så ni inte blir rädda när ni ser bilden.

Nu är jag äntligen hemma.

Har haft en lång dag i skolan idag, med filmvetenskap på förmiddagen och sen sett Trolkarlen från Oz på eftermiddagen. Så det har varit rätt så slappt men med tanke på att jag har haft huvudvärk hela dagen så har det ändå varit jobbigt. Men jag överlevde och är hemma i min underbara lägenhet igen. Jag har även sprungit omkring i mina snygga skinnbyxor jag köpte i Stockholm idag. De är fan helt underbara.


Kan någon ta det jävla kortet från mig?

Internet och kreditkort är fan luriga. Kom fram till att jag har 5 paket som jag väntar på att få, 5 paket! Som tur är det mesta redan betalat så jag kommer inte få en stor chock när räkningen kommer. Men det är fan lite illa att det ska vara så lätt att bara trycka till sig nya saker. Så kan någon ta mitt kort och gömma det för mig? Fast det skulle nog inte funka ändå. Med mitt sifferminne så kan jag ju alla nummer på kortet utantill.

Dumma Bullet!

Här hade jag tänkt att jag skulle förbeställa deras nya skiva. Så ser jag att de har både en vanlig LP och en special edition LP som är röd. Fatta vilken beslutsångest jag fick! Jag ska ju samla på deras LP-skivor och har de andra två, så finns det två nya att välja mellan. Det slutade med att jag fick beställa alltihopa. Så nu får jag sitta här och vänta på tre olika versioner av Highway Pirates. Jag tycker faktiskt att tiden går väldigt sakta.


Jag har världens bästa pappa.

Han ringde vid fem i morse och sa att han skulle komma in och skjutsa mig till jobbet. Eftersom han ändå var uppe så kunde han lika gärna göra det. Jag var rätt ledsen igår för att jag skulle behöva gå in till stan idag med. Med tanke på hur stel jag är i hela kroppen och har ont i ryggen så är jag glad att han gjorde det. Min snälla pappa kör alltså 3 mil in till stan för att skjutsa sin dotter till jobbet. Han är fan bäst.

Jag är skit trött.

Vilket inte är så konstigt när man måste börja dagen med att gå några km i snö och sen jobba på det. Men det gick och jag fick skjuts hem av pappa som tur var. Men vet ni vad? Vägen är fortfarande inte skottad och det är fan bara dålig stil. Det är modd över hela vägen nu för bilarna har fått köra i skiten så jag kommer inte kunna cykla imorgon heller. Jävla Ljungby kommun! Vägen utanför mitt var skottad vid fem imorse, men så fort man kommer in i Ljungby så är det snö överallt. Borde fan få dubbelt betalt.

Inte för att gnälla...

men det är lite jobbigt att behöva gå en halv mil till jobbet. Detta även i över 1 dm snö med en cykel att dra på. Men jag gnäller ju absolut inte på de som ska skotta vägarna. Men efter att ha gått i 1 dm snö i några km så känns det ju lite taskigt att se en traktor skotta en parkeringsplats istället för vägen. Men nu är det ju inte samma som skottar vägarna som skottar parkeringarna men det är inget bra start på dagen att behöva se det. Man blir ju inte på bättre humör då precis. Men jag kom fram till jobbet och det bara 6 minuter för sent. Så jag är en jävel på att gå uppenbarligen.

Idag ska hemtentan in.

Men eftersom jag skickade in den redan förra veckan spenderar jag dagen med att internetshoppa istället. Jag har tagit det rätt lugnt idag för jag ska ju jobba hela helgen. Så jag har bara städat klart det jag inte gjorde igår och tvättat en maskin tvätt. Men det är ju inte så viktigt utan det viktiga är ju vad jag har shoppat. Så här har ni lite bilder...


först ut är en skitsnygg skjorta. Vill ha den på Bullet konserten med ett par skinnbyxor men hinner nog inte få den tyvärr.


Sen köpte jag även dessa söta shortsen med hög midja. Mina ben kommer se skitlånga ut i dem, så länge de sitter bra då. Jag brukar vara för smal för shorts och byxor som skickas efter. Så hoppas, hoppas!

Woohoo!

Josefin och Anders i Casablanca kommer vara DJ:s på Bullets releaseparty. Jag träffade hela Casablanca i somras och de var riktigt trevliga. Så det ska bli skitkul att träffa dem igen. Fan vad jag längtar till februari, jag vill att det ska vara nu. NU!


Nu är hallen färdig och fixad iallafall.

Passade på att möblera om och sätta upp lite nya tavlor när jag ändå var i farten.


Den lilla bokhyllan flyttades in i sovrummet så jag fick mer plats till böcker och skor.


Jag satte en liten bänk i hallen istället för bokhyllan.




Plus att jag satte upp mina signerade Bullet kort jag fick i julklapp på min wall of fame där jag har några av mina autografer.

Men hur normalt är det egentligen att ha 12 par högklackade skor uppradade på en bokhylla inne i sovrummet?

Om jag skulle göra mitt liv lite roligare med att städa?

Tror dock att det kommer bli väldigt svårt att göra det roligare på så sätt, men kan ju alltid försöka. För det är damm och skit överallt nu och jag vill inte ha det så. Men jag börjar lite lugnt och tänkte sortera lite bland mina smycken. Jag har en massa som jag har glömt bort och som ska göras om och skit. Så finns en risk att jag fastnar med det resten av dagen istället. Men i så fall kan jag ju alltid städa imorgon eller på måndag eller...

Vad ska man hitta på resten av denna dagen då?

Jag har redan varit på jobbet och fixat ledigt dagen efter Bullet konserten, jag kan ju verkligen inte jobba då. Jag har även hämtat ut en bok som ska läsas till den nya kursen. Vi börjar att läsa Filmens form och berättande nästa vecka, vilket nog kommer bli intressant och kul. Men det är fortfarande två böcker jag väntar på, förhoppningsvis får jag dem med snart. Sen har det handlats en massa mat och slängts en massa skräp. Så det blir nog att bädda ner mig i soffan och läsa en bok idag, känner inte för att göra något mer avancerat. Jag har inget viktigt som det är behov av att göra just nu så blir nog att slappa.


Då var man klar med dessa kurserna.

Redovisningen idag gick bra, lite läsande innantill och sånt men det gjorde nästan alla. Men jag ville ha tillbaka alla uppgifter vi gjort men det fick vi inte. Hade varit bra att veta om man är godkänd eller får kompletering. Får väl det om en månad eller två när man glömt bort allt man skrev i uppgiften och behöver göra om skiten. Jag vill att allt ska vara klart och godkänt nu!

Fan vad halt det är.

Men jag lyckades ta mig till bussen med min cykel iallafall. Så nu är det mesta fixat inför design redovisningen imorgon. Emilia hade fixat en väldigt snygg powerpoint så nu är det bara att öva igenom det som ska sägas lite. Men självklart ska ju vi vara sist och redovisa för vi har 80- och 90-talet, så jag får vara nervös hela dagen. Men, men det blir nog bra iallafall. Bara jag lyckas cykla till bussen imorgon med.


Slappar idag.

Jag har skrivit klart det jag ska säga till designarbetet, tvättat, möblerat om lite, snart läst ut min bok, diskat och lagat mat idag. Det är inte så mycket, men saker är den att jag hade kunnat skita i att göra det. Så jag har faktiskt varit duktig idag. Som sagt har jag snart läst ut min bok också, läser nog ut den innan jag somnar idag. Boken jag läser är I'm with the band, confessions of a groupie. Så nu kan jag nästan allt om att vara groupie med, kan ju vara bra att kunna. Ska ju faktiskt se Bullet snart och då kan ju sån kunskap kanske behövas.


Nu är snart jul ledigheten slut.

Imorgon ska vi mötas på skolan igen för att gå igenom grupparbetet vi ska redovisa på tisdag. Känns lite illa att börja med en redovisning. Men det ska nog gå bra. Jag ska sitta idag och skriva ner det som jag ska säga. Jag vet vad jag ska ta upp så ska bara få ner det på papper så det låter bra. Så det går nog snabbt och sen kan jag fortsätta att njuta av min sista ledighet. Det blir en mjukstart imorgon iallafall för vi ska inte träffas förrän vid tre.

Woohoo jag ska se Bullet!

Har fixat biljetter till releasepartyt för deras nya skiva i Växjö nu. Blir jag och Nicolina som rockar tillsammans den kvällen. Fan jag längtar! Ska bara ta ledigt från jobbet på söndagen med. Men det finns säkert någon som kan jobba istället för mig, någon som vill tjäna lite extra pengar. Jag väljer ju lätt en kväll med Bullet på scenen framför pengar.


Nu är jag äntligen hemma igen.

Jag har saknat min fina lägenhet och lugnet som är på landet. Fan vad jag inte tycker om grannar som låter hela tiden. Ibland undrar man ju vad det är de håller på med som kan skapa sådana ljud, fast det är kanske bäst att inte veta. Jag kom även hem till en varm lägehet vilket inte är vanligt. Men förhoppningsvis så funkar kanske elementen nu.
Jag försöker även planera in lite konserter med Bullet i februari men folk verkar jobba just då. Så vet inte vem jag ska gå med. Vill ju se dem både i Växjö och Helsingborg, men får se om det blir av. Om det är någon som vill kolla på bullet med mig så skriv en kommentar för helvete. De är jävligt bra live om ni inte har sett dem.


Jag kan ha råkat shoppa lite på stan.

Det var inte riktigt meningen. Men jag märkte att linnet jag har på mig har ett litet hål mitt på magen. Plus att jag kom fram till att linnen är bra att ha. Jag kom även fram till att jag inte ha något grått linne vilket kan vara bra att ha om man tröttnar på svart. Så därför köpte jag en ny handväska. Nej... jag skojar bara! Jag köpte två gråa linnen då det var billigare att köpa två åt gången än en åt gången om man vill ha två. Smart va? Men jag hittade även en skitsnygg handväska men den har jag inte riktigt råd med nu. Men det kommer väl snart en ny lön eller? Får vänta och hoppas på att den finns kvar helt enkelt.


Varför finns det grannar för?

Min mamma måste ha de värsta grannarna någonsin eller så har jag blivit bortskämd med mitt boende. Här är ju aldrig tyst, verkligen aldrig. Idag blev jag väckt av att en höll på att borra i väggen. Det var vid tio tiden så det var ju inte tidigt eller något . Men vem fan borrar i en vägg i en och en halv timme? Hur många tavlor fick kvinnan i julklapp egentligen? Jag flydde ner på stan och solade efter ett tag iallafall. Så nu har jag precis sminkat mig och ska sticka ner till biblioteket och lämna tillbaka böckerna och sen blir det kanske en runda på stan.


Jag sa ju att jag skulle längta hem till min egna tysta lägenhet rätt snabbt.

Nu är jag äntligen klar med hemtentan.

Ska bara läsa igenom allt igen imorgon innan alla böcker ska lämnas tillbaka till biblioteket. Det ska bli så skönt att lämna in detta och sen slippa tänka på det igen. Kommer dock gå runt och vara nervös för att man har gjort fel och får underkänt eller kompletering. Men det märker jag ju sen, just nu har jag gjort allt jag kunnat iallafall. Så nu blir det film resten av kvällen. Jag har precis köpt Salt med Angelina Jolie så den ska jag roa mig med.

Nu är jag hemma hos mamma.

Med tanke på att det är halvt snöstorm ute så ville pappa köra in mig till stan så fort som möjligt. Så nu sitter jag här i mammas lägehet och väntar på att hon ska komma hem. Mamma ska hänga med mig till museet idag och kolla på tavlor. Det är ju inte så kul att springa runt där själv. Sen ska jag tvinga henne att skriva hemtentan åt mig. Eller... nej det blir nog inte så bra. Jag får nog spendera hela kvällen åt att göra klart den själv.


Jag springer runt i min älskade Split your lip tröja idag.


Här är det fortfarande tråkigt.

Nu känner jag mig även ensam och det verkar vara brist på armar jag kan få låna att sova på. Jag hade gråtit om jag kunnat, men uppenbarligen har min kropp glömt bort hur man gör det med. Något är knäppt just nu. Vet inte riktigt vad, men knäppt är det.

Jag är så förbannat uttråkad.

Jag är liksom fast i min lägenhet på grund av att det här jävla vädret. Det började ösregna på nyårsafton vilket gjorde att det blev isgata överallt. Det är inte ens lönt att försöka cykla i det så jag är fast. Det är lugnt i några dar då jag har varit tvungen att plugga. Men nu är det bara löjligt och jag vill bort härifrån. Som tur är så ska pappa komma och hämta mig imorgon så jag kan in till Ljungby. Jag måste ju besöka ett konstmuseum för att göra klart hemtentan och det ska fixas imorgon. Sen hade jag tänkt att stanna i mammas lägenhet någon natt. Jag kommer troligtvis att tröttna och vilja hem till min lugna sköna lägenhet rätt snabbt. Men just nu vill jag bara bort.

Nu blev det ju tomt.

Jag har lyckats att rensa i min garderob idag och det är fan duktigt för att vara mig. Jag älskar ju alla mina kläder och vet inte riktigt hur jag kan klara mig utan alla plagg. Men idag blev det lite rensat iallafall, lite betyder en stor Jysk kasse. Men ändå så märks det knappt inte i min walk in, jag förstår inte det.
Annars så har jag mest pluggat idag med. Designarbetet är iväg skickat så det kan göras en powerpoint av det och jag har kommit en bra bit i min bok. Så nu ligger jag nästan före igen, men bara nästan.

Jag roar mig lite.

Med att shoppa lite på internet. Ja man måste passa på när det är rea och man är fattig student. Jag har kollat på dessa innan men fått skippa dem för att jag inte har haft en massa pengar att slänga iväg. Men nu hade jag helt plötsligt det... av någon konstig anledning. Detta kommer hem till mig i mitten av januari iallafall.


Skitsnygg skinnjacka. Det har jag ju inte så många av innan så det behövs ju alltid.


Plus denna stora fina paljettväska.

Nu är jag fan klar för idag.

Nu har jag skrivit klart två frågor på hemtentan och jag känner mig faktiskt väldigt duktig. Så nu är det bara en kvar men för den måste jag besöka ett konstmuseum så jag tar det på torsdag när jag ska in till stan. Så imorgon blir det nog att jobba med grupparbetet i designhistoria. Jag ska skriva ner det jag ska berätta om och leta upp lite bilder att ha till en powerpoint är det tänkt. Fan var produktiv och duktig jag är helt plötsligt. Men det är fan så skönt när man är klar med en uppgift och nöjd med det man skrivit.

Jaha då var jag fattig igen.

Men jag har inte shoppat upp mina pengar på kläder och skor som jag brukar. Utan jag har faktiskt beställt böcker till filmkursen som jag ska börja läsa snart. Böcker för runt 1000 spänn. Så nu hoppas jag fan att de är intressanta och är värda alla pengarna jag spenderade. Jag har även fått ett paket idag innehållandes bäckpatroner till min skrivare. Jag beställde dem igår så det var verkligen snabba ryck. Men det är ju perfekt eftersom jag hatar att vänta på saker. Så jag har spenderat dagen med att skriva ut bilder och se så det funkar som det ska.


Jag funkar fan på papper med.


Så där, nu börjar jag att funka igen.

Har verkligen inte haft någon motivation till att plugga nu under jullovet vilket gör att jag nog ligger lite efter. Men nu har jag läst lite till idag, inte så mycket som jag borde men lite. Plus att jag har gjort skrivuppgift 5 klart och skickat iväg. Så nu är det bara hemtentan och ett grupparbete om design kvar. Ska försöka ha det gjort nu i veckan som kommer. Jag ska verkligen försöka att vara duktig och göra klart allt nu. Det blir bara jobbigt för mig själv om jag struntar i det. Det är ju så skönt när man har gjort sitt bästa och allt är klart. Så nu ska jag äta lite, läsa och sen titta på Morden i Midsommer som är på tv ikväll.

Vad ska man hitta på idag då?

Jag vill göra något roligt men troligtvis blir det bara handla mat med pappa och plugga. Jag behöver verkligen plugga men jag vill inte. Jag vill umgås med folk och ha roligt. Dumma värld! Ska börja planera in lite konserter i vår snart iallafall. Men det verkar inte som om det är något kul förrän i februari. Jag och Nicolina har börjat fundera på en Bullet och Mustasch turné, får väl se hur många konserter vi lyckas se. Vi kommer nog slänga in lite Hardcore Superstar konserter där med. Så här ser jag ut detta året iallafall.


Då var det ett nytt år.

Med nya möjligheter? Vem vet? Det ska börjas med att plugga iallafall för jag har en hemtenta att göra. Men idag blir det bara läsande och inget skrivande. Man måste ju börja lite lugnt så man inte bränner ut sig det första man gör. Så nu blir det att bädda ner sig i soffan under en stor filt med alla skolböcker.

RSS 2.0