Nu har jag hittat lite mer bilder från festen.

Men som sagt bilderna har jag snott från andra som var på festen. Så är det någon som har något emot det så är det bara att säga till så tar jag bort dem.


Benny som var en av dem som höll i festen.




Magnus och Sarah som var så söta ihop. Ja iallafall Sarah





Ja som ni ser så var det ett rätt intressant gäng på festen, några mer intressanta än andra.

Halloweenfest.

Igår var det fest, fest, fest och det var riktigt kul. Många roliga människor, en del man kände och en del nya bekantskaper. Några var utklädda och andra inte. Jag ska försöka få tag på lite mer bilder från festen, men än så länge får ni nöja er med bilder på mig.


Jag håller på att fixa till mig med en jävla massa smink.


Det färdiga resultatet.


Hela klädseln med skinnjacka, nya klänningen, skinnbyxor och mina stövlar.


Underbara Jessica som bjöd med mig på festen och en olydig hand.

Paket!

Japp idag väntade det lilla paketet på mig i brevlådan. Jag älskar att få paket, särskilt när man får dem snabbare än man trodde. De är jävligt snabba på Ginza måste jag säga, jag fick mail att det blev skickat igår. Så jag trodde jag skulle få det i mitten av nästa vecka eller något. Hade aldrig trott att det skulle finnas i lådan idag, men det gjorde det. Så nu har jag en massa nya skivor att lyssna på och några filmer att titta på. Älskar det.




Ser ni hur fint jag speglas i Bullet skivan? När det blir så vet man att skivan är helt ny och glansig.

Tacka vet jag kvinnor...

de dyker iallafall upp på utsatt tid. Ja idag har jag och Jessica haft en liten dejt. Hon bjöd med mig på halloweenfesten som jag ska på imorgon, men vi har knappt sett varandra sen högstadiet. Så idag har vi fikat och kollat i affärer och snackat gamla minnen. Nej det blev inte så många gamla minnen, mest vad gör du nu och sånt. Det var riktigt trevligt, även om båda två var väldigt trötta. Jag ser fram emot imorgon och festen med trevliga människor. Fan vad kul det ska bli, älskar att gå på halloweenfester och klä ut mig. Självklart får ni se bilder sen på vad jag klädde ut mig till och hur jag såg ut.

Hahahahahahahahahahahaha

Hihi jag måste bara säga att mitt liv börjar bli roligt att leva igen. Jag skrattar och ler varje dag, till och med på jobbet. Det är sjukt kul att jobba nu, jag har ont i ryggen och har hosta men ändå vill jag jobba.
Sen så händer ju dessa lite komiska sakerna som gör att man skrattar lite extra. Som idag t.ex. skulle jag ha gått på en dejt, men han glömde bort det. Vi bestämde detta i förgår och idag hade han så fullt upp att han glömde. Av någon anledning tycker jag att detta är skitkul. Det hade inte varit lika roligt om jag hade fått stå och vänta på honom och känna mig dissad. Men det behövde jag ju inte nu eftersom jag skickade ett sms för att se om han var på bussen. Vilket han då inte var, haha.

Tror ni han vågar fråga efter en ny dejt? Tror ni han får någon?

Min nya favorit.

While Your Lips Are Still Red

Sweet little words made for silence
Not talk
Young heart for love
Not heartache
Dark hair for catching the wind
Not to veil the sight of a cold world

Kiss while your lips are still red
While he`s still silent
Rest while bosom is still untouched, unveiled
Hold another hand while the hand`s still without a tool
Drown into eyes while they`re still blind
Love while the night still hides the withering dawn

First day of love never comes back
A passionate hour`s never a wasted one
The violin, the poet`s hand,
Every thawing heart plays your theme with care

Kiss while your lips are still red
While he`s still silent
Rest while bosom is still untouched, unveiled
Hold another hand while the hand`s still without a tool
Drown into eyes while they`re still blind
Love while the night still hides the withering dawn

// Tuomas Holopainen Nightwish

Sexig?

Japp, det är iallafall vad de på jobbet tycker om min hesa förkylningsröst. De tyckte att jag skulle gå och viska lite i Henkes öra med min sexiga hesröst. Men eftersom jag inte vill ha honom efter mig som en liten hundvalp, gjorde jag inte det.
Jag kan slå vad att om jag hade bestämt mig för att göra det, så hade jag säkert fått en hostattack och hostat honom rätt i huvudet. Så jag tror jag håller mig borta från sexigheterna än så längre.

What to be?

Shit det känns ju som att jobba med en sjuåring som fastnat i slow motion, men nog om det. Imorgon ska jag iallafall jobba med Sarah och det ser jag fram emot. Plus att jag tänkte att hon och jag kunde brainstorma om utklädnad till halloweenfesten. För min mamma fick reda på att Sarah också skulle dit och Sarah frågade vad jag skulle ha på mig. Mamma sa att hon inte visste, men att jag hade "lånat" lite kläder från henne. Då fick hon kommentaren tillbaka att -jaha hon ska klä ut sig till tant. Ibland bara måste man älska sina jobbarkompisar, haha. Det hade ju varit skrämmande men nej det var inte planen.

Nä nu lägger jag ner detta.

Jag skiter i dräkten nu, tror jag iallafall. Jag kanske ändrar mig igen imorgon, men som det är nu skiter jag i det. Jag tänkte det att jag måste ju använda min nya klänning och skinnjacka. Så varför inte göra det på halloweenfesten, med något passande på huvudet. Vi får se, som sagt jag kanske ändrar mig igen imorgon.

Börjar att komma ihåg varför jag hellre valde träslöjd.

Ja jag försöker sy på min halloweendräkt men det är ju så jävla jobbigt. Symaskinen har jag lagt ner för längesen, den funkar seriöst inte alls som jag vill. Så nu syr jag för hand, det går framåt bara väldigt väldigt sakta. Men den ska nog hinna bli klar innan fredag. Sen om den blir som jag vill är ju en annan fråga. Annars har jag en hel garderob med svarta saker jag kan ta på mig istället. Jag ska nog kunna bli skrämmande på något sätt.

Jag har varit duktig....

jag har jobbat idag. Jag har lite hosta fortfarande och är snorig men det gick bra. Sen fick jag cykla hem i regnet och det var inte lika kul. Men då slapp jag att ta itu med disken när jag kom hem. Nu fick jag istället bädda ner mig i soffan med en stor mugg tea och den första Mad Max filmen. Jag var ju tvungen att få upp värmen, annars kanske jag blir sjuk igen ju. Jag älskar filmer med snabba bilar i, vet inte varför men det slår aldrig fel. Längtar tills jag har tid att se de andra två Mad Max.



Halloween!

Nu har jag börjat med min Halloweendräkt till den stora festen nästa fredag. Så här ser den ut än så länge, någon som kan gissa vad jag ska vara?



Nej inte jag heller än, vi får helt enkelt vänta och se. Vad spännande!

Fan!

Tänkte precis att jag skulle fika efter att ha städat hela lägenheten. Så jag sätter igång ugnen för att värma lite wienerbröd. Kokar lite vatten till tea, det är ju det viktiga med fikandet. Sen så väntar jag, vatten börjar koka så teat blir fixat. Wienerbrödet blir klart i ugnen, så jag tar ut teapåsen och stoppar i socker i mitt tea. Det har kommit lite tea utanför muggen så jag torkar upp det. Sen väntar jag lite till på att wienerbrödet ska svalna. Sen kommer jag ut i köket för att fika min goda fika. Men det är tea utanför muggen nu igen, what the hell? Tror ni inte muggen har ett pyttelitet hål i sig, som gör att mitt älskade tea hamnar på köksbordet istället för i min mage.
Så nu har jag bara tre muggar och det funkar inte. Det måste vara jämnt antal, jag får köpa nya helt enkelt. Fan, och hälften av mitt tea hamnade på köksbordet. Fan.

Nu är det jul.

Min granne var precis här och lämnade jultidningarna jag hade beställt av honom. Så nu blir det till att läsa Uti vår hage och ha det gött. Nu skulle man bara haft lite glögg och pepparkakor också. Men jag får nöja mig med chips och varm choklad.

Nu jävlar...

orkar jag inte vara sjuk längre. Så idag har jag både ätit frukost och duschat, så nu är jag faktiskt rätt pigg. Jag har upptäckt en sak om man tittar på bilden där jag visar min nya klänning, så är jag väldigt smal. Nu är det ju en naturlig sak för mig när jag mår dåligt att gå ner lite i vikt. Det är ju kilon som jag sen går upp igen. Men jag blir fortfarande väldigt chockad när jag ser det. Jag ser ju inte det när jag tittar i spegeln, men på foton blir det väldigt tydligt. Saken är ju den att jag får ju komplimanger för bilderna, men hade ni inte velat se lite mer hull ändå. Är detta verkligen en bra bild på mig? Jag tycker inte det, nej det blir till att proppa i sig mat, chips och choklad.


Äntligen något att se fram emot.

Ja nu börjar det äntligen att hända lite roligt som jag kan se fram emot. Bullet, Mustasch och Hardcore Superstar kommer till Ljungby. Då jävlar blir det till att gå på konsert och flörta med rockstjärnor. Fan kan knappt vänta, har inte sett Mustasch och HCSS på skit länge. Bullet har jag aldrig sett live, men jag har sett bilder på dem. Det räckte för att få mig intresserad, så de måste kollas upp. Så vilka vill hänga med? Det är bara jag, mamma och Nicolina än så länge, kom igen nu.

Förkyld för fan.

Jag har av någon anledning blivit förkyld. Det kan kanske bero på att jag spenderade helgen hos Frida och hon var förkyld. Men vem vet jag bara spekulerar lite, det kan ju vara vad som helst som gjort det. Men om det är så att jag blev smittad av Frida så var det värt det. För det var kul att få komma bort lite och shoppa som en galning. Plus att jag blir bara förkyld en gång vartannant år, så sen slipper jag det på två år.

Jävla pissdag.

Allt kom tillbaka och tårarna bara rinner och rinner. Fan att man inte kan få slippa denna skiten, jag orkar inte mer.

Äntligen hemma....

och det är väldigt skönt, borta bra men hemma bäst. Här har ni mina nya fina inköp som jag gjorde, jag älskar alltihopa.



En klänning i fint svart zebramönster.


En nionde skinnjacka, min femte i mc-modell.


En stjärnmönstrad handväska och böcker, böcker, böcker.


Måste även berätta det att Fridas föräldrar har en zebramönstrad dusch.
Jag vill också ha, ska nog skaffa det när jag blir stor.

Jahapp.

Idag är det dags att åka hem till lilla Ljungby igen och tillbaka till vardagen. Det ska bli skönt att få komma hem, men det blir nog lite tomt och tråkigt. Men jobbet kallar och det är väl bäst att jag börjar tjäna lite pengar efter min shopping igår. Tur man har ett jobb så man kan gå lös i Helsingborg lite då och då.

6 timmar shopping.

Nu har jag och Frida precis kommit hem från en 6 timmar lång shoppingrunda i Helsingborg. Det var kul men tröttsamt, båda två är helt döda nu. Jag visar mina fynd imorgon när jag har kommit hem till Ljungby igen. Men jag kan meddela att jag kan ha råkat köpa en till skinnjacka.

Helsingborg.

Japp idag skiter jag i allt och sticker ner till Frida i Helsingborg. Det ska umgås och shoppas hela helgen, det ska bli så kul. Jag behöver komma bort lite tycker jag, behöver umgås med människor som är vettiga. Så nu håller jag på att packa allt som man kan behöva under en helg. Det blir ju en del när man är kvinna har jag märkt.

Titta vad mycket roligt man hittar på internet när man letar efter annat.


Jag och Tessan på Hardcore Superstar konsert.


Moni som försöker att lyfta upp mig, jag var dock inte riktigt beredd. Men lite kul att hitta min rumpa på internet iallafall.




Jag, Mia och Mats var på High Chaparall. Där jag bevisade att jag kunde både vara polkagrisgodis söt och livsfarlig med revolvern.

Så upptagen är man väl ändå inte?

När jag i morse åter igen gick ner i tvättstugan för att tvätta min maskin tvätt, så var maskinen fortfarande upptagen. Kläderna har legat i maskinen i ett helt dygn och ruttnat. Men eftersom jag nu faktiskt var tvungen att få min tröja tvättad, så kastade jag ut kläderna ur maskinen och la dem på en bänk. Stoppade i mina kläder i maskinen och cyklade iväg för att jobba. När jag sen kommer hem efter sex timmar ligger kläderna fortfarande på bänken. Man kan ha mycket att göra, men fan inte så mycket att man inte hinner med sin tvätt på över ett dygn. Jag hoppas bara att den personen tvättar kläderna igen innan de används, annars lär det inte lukta gott.

Vad är det för mening....

med att tvätta på förmiddagen, när man sen bara ska låta tvätten ligga i maskinen och ruttna hela dagen? Det är dagens fråga som jag jättegärna vill ha svar på. Sen undrar jag också lite över varför man inte kan ta och rengöra maskinen efter sig? Hur svårt ska det vara att ta bort allt överflödigt mjukmedel, som om det hamnar bland mina kläder förstör mina stretchjeans.

Sen undrar jag lite över meningen med livet och varför det finns ondska i världen? Men det är helt enkelt inte lika irriterande som att jag inte kan tvätta min tröja.

Det finns alltid någon som förstår.

And I never really sleep anymore.
And I always get those dangerous dreams
And I never get a minute of peace.
And I gotta wonder what it means.
And I gotta wonder what it means.

There was a time when nothing really mattered.
There was a time when there was nothing I didn't know.
There was a time when I knew just what I was living for.
There was a time and the time was a long ago.
There was a time and the time was so long ago.
And I never really sleep anymore...............

// It just won't quit, Jim Steinman

Vissa är inte så smarta.

Idag har varit en riktigt rolig dag på jobbet och då främst för att vissa inte är så smarta alltid. Jag säger inte vem, men det var han den stora. Han var riktigt irriterad över att de inte kunde faxa papperna med hålen på rätt sida. Hålen var på höger sida istället för vänster, visst det är jobbigt när papperna sen ska in i en pärm. Men jag tyckte ju dock att det kanske var lättare att istället för att vara arg på de som faxade papperna, så kunde han ju faktiskt bara gå ut till faxen och vända på pappret så att hålen kom på rätt sida. Fast om han hade kommit fram till det själv så hade vi ju inte haft någon att reta resten av dagen. Så tack för det, du är alltid lika underhållande och rolig. Inte så smart alltid, men rolig.

Så nu är det bättre.

Nu har jag ändrat utseendet på bloggen igen, men det var tvunget. Jag orkade inte med den deprimerande gråa skiten. Nu är det lite mer färg, men fortfarande inte tuggummirosa som det var innan. Men det var rätt kul att gå omkring i lägenheten och ta kort på intressanta saker som jag kunde ha användning för. Sen var det inte så lätt att välja vilka jag skulle använda. Jag hade ju gärna velat visa upp alla mina älskade saker som betyder något för mig. Men det hade nog blivit lite rörigt. Jag har kommit fram till att jag har väldigt olika sidor av mig själv. De är lika mycket mig allihopa, men de passar inte riktigt tillsammans. Därför är det bra att jag har en lägenhet med många rum, då kan jag ha olika "teman" i varje rum. Turkos och zebramönstrat i vardagsrummet, lila, träfärgat och Meat Loaf i sovrummet och rosa/svart lantlig kitsch i köket.

TV och soffa hela dagen.

Det regnar ute och allt är grått och trist. Så även mitt liv och min blogg. Så idag har jag spenderat mina vakna timmar framför TV:n och Veronica Mars. Jag har även funderat lite över min blogg, jag är nöjd med min nya design men den är grå, grå = tråkigt. Den var mer kul innan när den var rosa, nu känns den bara deprimerande. Tråkiga färger och tråkiga "jag har blivit dumpad" inlägg. Får nog göra något åt det imorgon, får fixa den lite mer färgrik. Jag orkar ju inte ens läsa min egna blogg, så hur ska någon annan tycka att det är kul.

Invigning...

av mina nya stövlar idag. Jag fixade dock till dem med lite kedjor och gjorde dem lite mer personliga. Så nu trivs jag riktigt bra med dem, de är riktigt bekväma. Jag älskar när jag hittar saker som jag riktigt trivs med.

Mardrömmar varje natt.

Vardagen fortsätter som om ingenting har hänt, men mitt liv står stilla. Jag försöker att göra saker så att jag inte ska tänka på det. Men det smyger iallafall in tankar som gör att man stannar upp och inte orkar att fortsätta. Men jag klarar av det ändå, dagarna försvinner förbi utan större problem. Men sen kommer nätterna, som inte går att kontrollera alls. Jag sover dåligt och vaknar hela tiden av mardrömmar. Visst de går väl över så småningom de med, men just nu håller de på att göra mig galen. Men ändå känner jag mest bara för att sova hela tiden.

Jag har nya stövlar.

Jag och pappa var i Halmstad och shoppade lite idag. Det blev mest småsaker som behövdes, men jag hittade även ett par stövlar. Jag tycker de var helt okej, jag kan inte välja och vraka bland stövlar för jag är för smal. Men dessa var snygga, bekväma och inte för stora runt vadera. Jag hittade även en kudde med zebramönster i skinn och päls, så jag var ju tvungen att ha den.




Det är lite illa.

Men med tanke på min situation nu och att jag inte orkar att tänka. Så kommer det nog vara så att jag kommer vara väldigt insatt i vad de visar på tv. Jag tittar aldrig på tv, men nu orkar jag inte med något mer avancerat. Så nu kanske man kan hänga med lite på jobbet när kärringarna sätter igång med sina tv-program på frukostrasten. Så ikväll blir det Bonde söker fru och Oskyldigt dömd. Om det finns någon där ute som har ett lika roligt liv på kvällarna, så kan du ju ringa imorgon så vi kan diskutera allt som hände i tv-rutan. Gud vad roligt.

Jag har vågat mig ut igen.

Japp idag har jag vågat mig ut bland människor och jobbat extra i fyra timmar. Jag har jättesvårt för att ha en massa människor runt mig just nu. Men det gick bra, jag överlevde. Fast jag har lite svårt att hänga med märker jag, min hjärna har nog stängt av lite. Det gör väl det för att jag inte ska grubbla så mycket, men det gör även att min reaktionsförmåga är borta. Så finns det ju vissa människor som bara gör en förbannad och då är det svårt att hålla borta gråten. Men jag kom ut lite och i morgon ska jag jobba igen. Får hoppas att det går bra även om jag hade hoppats på lite andra människor att jobba med.

Det jobbiga är det att det känns som om jag måste förklara för alla. Men de har ju inte med det att göra. Det viktiga är ju att jag vet varför. Men ändå så känns det som om jag måste förklara, men det kommer ju inte att hjälpa. Människor har en tendens att vara dumma i huvudet och de kommer inte fatta ändå. Men att inte säga någonting gör att folk tror att jag är förbannad på Johan eller att jag inte vet varför han gjorde det. Men de får väl tro det då, för jag orkar inte förklara för människor som ändå inte förstår.

Okej det blev inte så bra tillsist.

Han har gjort slut och det är väldigt jobbigt. Men vi har pratat rätt mycket och även jag förstår att det var nödvändigt. Men det gör inte mindre ont för det. Jag hoppades ju på så mycket och såg fram emot så mycket. Men även om det kändes så rätt så var det inte rätt tidpunkt för det just nu. Det hade bara blivit värre med tiden, för jag kände mig otillräcklig i förhållandet. Så jag tvivlade väldigt mycket på mig själv, men har ju nu efter att ha pratat med Johan kommit fram till att felet inte var mitt. Det var därför det var bra att det tog slut för om det hade fortsatt så hade det knäckt mig. Det är skönt att jag förstår det och att Johan har kommit fram till det så han kan göra något åt vad han utstrålar. För det var absolut inget medvetet gjort av honom, jag gjorde exakt samma sak mot mitt ex Linus. Det finns ingen annan utväg än att göra slut, för man kan inte lösa det i ett förhållande. Så jag mår bättre nu, men mitt hjärta är fortfarande krossat.

Jag återkommer väl någon dag...

tror jag.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

De spelar den låten på radion nu och det stämmer väl rätt bra. Det är upp och ner och lite till som inte vill som jag. Jag behöver nog en timeout snart känns det som, en chans att reda upp mina tankar. Men jag vet inte, det känns bara som om jag står och trampar på samma ställe iallafall. Det börjar bli lite jobbigt, för mig och alla runt omkring mig. Men de kan inte göra något åt det och jag vet inte vad fan jag ska göra. Men jag har kommit fram till lite under det senaste dygnet. Jag har rivit upp lite gamla sår för att se om de kan ha någon orsak till varför jag känner som jag gör. Det var behövligt men fan vad ont det gjorde att röra runt bland den gamla skiten. Men jag tror att det är där skiten gömmer sig. Får se vad framtiden visar mig om jag rör runt lite i det som varit.

Trött.

Sov hemma hos karlhelvetet i natt efter att jag hade varit på kalas hos mamma. Så i morse när jag väntade på att min pappa skulle komma och skjutsa hem mig. Han var snäll för jag hade inte cykeln med mig, så ringer de från jobbet. Då ringer en av kokerskorna och låter helt hysterisk och säger att jag måste jobba. Så det var bara att bege sig dit och sätta igång. Jag var inte riktigt beredd på det och min kropp var det verkligen inte. För fan vad trött jag var när jag kom hem, sov mellan tre och fem. Sen var jag tvungen att tvinga mig upp för att kunna sova i natt. Så det känns som om jag kommer vara lika trött imorgon. Då ska jag även direkt ut till Bölminge efter jobbet för att fira Gabriella. Kommer nog vara lite gnällig, får hoppas att det finns mycket tårta att äta så jag får en sockerkick.

RSS 2.0