Jag kan ha råkat shoppa lite.

Men bara lite, för hälften var gratis. Jag älskar Sweden rock shop och deras poängsystem. Det blir gratis saker för mig hela tiden. Detta blev shoppat idag iallafall...


fin röd leopardklänning och...


en leopardmönstrad ring som blev gratis. Så grattis till mig för den fina ringen.


Ny header.

Vad säger ni? Blir headern godkänd?



Jag tycker om den iallafall.

Ska man fixa en ny header eller inte?

Jag leker lite med kameran och photoshop så länge så får vi se sen. Här har ni lite bilder på mig i skinnbyxor iallafall.




Vad kul man kan ha med familj och vänner.

Men det hade ju varit roligare om alla klädde ut sig och inte bara tre. Det är fan bara halloween en gång om året, varför passar folk inte på? Här är lite bilder från igår iallafall.











Ni ser ju bara vad glada alla är och ler.

Halloween fortsätter idag gott folk.

Jag ska ut till min pappa och fira halloween med familj och vänner ikväll. Men idag blir det mer musiktema på utklädnaden, då är ju Poison Ivy i The Cramps bäst att klä ut sig till. Kolla bara vad snygg man blir som henne...






Halloweenfest 2010

Här kommer lite bilder från igår. Have fun

















Ps. Jag snodde en del bilder på facebook, hoppas det var okej? Ds.



Jag börjar bli redo.

Snart blir det fest... eller var det begravning?


Vad kul man kan ha inne på partaj.

Jamie i hatt...





Men nu har jag inte tid med en massa hattar. Måste fixa och packa inför Halloween festen ikväll. Det kommer bli så kul.

Usch vad tidigt klockan ringde idag då.

Men får väl överleva då detta är sista dagen på musik kursen och vi ska på studiebesök. Så har bara "skola" i en timme idag och sen blir det att sticka hem igen. För idag är det Halloweenfest så jag har en del att fixa. Jag längtar till ikväll, det kommer bli så kul. Jag ska ha min skinnklänning jag köpte i somras på mig och den är så snygg. Längtar, längtar, längtar.

Äntligen klar.

Ja nu är den sista uppgiften i kursen klar och iväg skickad. Hoppas bara att allt bli godkänt nu och att jag inte behöver vänta länge på att få svar. Det är jobbigt att behöva vänta på betyg, jag vill veta nu omedelbart bums.



Gissa vad jag gör?

Jo jag pluggar, woohoo! Har ett arbete att skiva i Folkmusik-kursen och hade tänkt att göra det idag. Jag har skrivit hälften än så länge, men vet inte riktigt hur jag ska få ihop den andra hälften. Men får väl sätta mig och läsa lite till i böckerna och försöka få fram lite mer information. Men nu blir det en paus med lite tvättande och teadrickande, jag börjar få lite tea abstinens nu.

Jag har äntligen redigt internet.

Jag har ju haft mobilt innan och det har knappt fungerat för jag bor ute på landet. Men idag blev bredbandet anslutet så nu kan jag sitta var jag vill med min dator. Det bästa är dock att jag nu kan logga in på Spotify och lyssna på musik. Så nu går The pretty reckless nya skiva på repeat här och den är så bra. Älskar Taylor Momsens röst, den är helt underbar.







I don't think I can be anything other than me.

Ny pälsmössa!

Jag kan ha råkat köpa en till pälsmössa idag, är det nummer 7 nu eller? Men den är så fin och perfekt så jag var tvungen. Har även köpt lite tyll och fina band som jag ska pyssla fram något till halloween med. Får se om jag lyckas eller inte, men det kan väl inte vara så svårt? Detta blev det på min lilla shoppingtur idag iallafall.


Tyll och band...


lite snygga strumpbyxor...


nya block till skolan, börjar nya kurser nästa vecka...


och den underbara pälsmössan.

Jag kan ha råkat...

köpa den leopardmönstrade tröjan i rött med. Den bara hoppade på mig och ville följa med mig hem och bo i min walk in closet. Så jag var tvungen helt enkelt. Men så fin som den är så gjorde det inget.


Fina älskade tröja och den är min, bara min.

Debbie Harry

Min lektion börjar inte förrän halv fyra idag, så jag sitter och facineras av Debbie Harry så länge. Finns inte så mycket annat att göra här ute på landet.


Grupparbete...

är fan bara krångligt. Filer blir inte bifogade i mail och allt ska visst krångla. Men klara blev vi tillsist. Så jag har idag lämnat in ett litet arbete om Joan Jett. Vill ni se? Detta gör jag i skolan...


Jag vet att man inte kan läsa texten, men det är inte det viktiga. Erkänn fint arbete vi gjort?

Jag struntade i CD:n

och tog ett liveframträdande att recensera istället. Det blev helt enkelt lite roligare när The Cramps var inblandade. Japp jag tog recensionen från när The Cramps spelade på KB i Malmö. Ni vet den där kvällen när Lux Interior sjöng Hanky Panky för mig. Den kvällen var magisk.




Jag överlevde jobbdagen...

trots att jag hade Baris på intro. Jag trodde knappt det skulle gå, men det gick. Nä det har varit en bra dag med en massa roligt skvaller, nu vet jag allt som händer på centralköket i stan. Nu har jag även jobbat klart för denna månaden så nu är det bara att vänta på alla goa pengar.
Tills jag får dem placerar jag mig framför datorns blåa sken för lite skolarbete. Jag ska kritiskt granska en CD recension och skriva en A4 om Joan Jett. Låter kul va? Det är därför jag har skjutit upp det till sista sekunden.


En styck trött Jamie som inte vill skriva om en CD recension.

Jag har...

idag stigit upp klockan 5 på morgonen för att cykla till jobbet i regn och mörker. Det var inte det roligaste jag har gjort i mitt liv kan jag tala om. Men för lite extra pengar att shoppa för som fattig student så överlever jag. Nu ska jag bara hitta lite jobb att utföra så dagen går lite snabbare.

Plugg, plugg, plugg och solen skiner.

Jag har bara suttit inne hela dagen och skrivit på en hemtenta, Men nu är den klar, iväg skickad och förhoppningsvis godkänd. Detta en hel vecka innan den ska vara inlämnad. Så nu lägger jag den äckliga Concise history of western music boken på hyllan och glömmer bort den. Det ska bli så skönt att slippa den. Men nu måste jag fixa en massa här hemma. För jag ska jobba hela helgen och kommer inte att ha tid med fix då. Så ingen rast och ingen ro.

Woohoo!

Jag fick godkänt på min första tenta. Jag är så glad och stolt över mig själv. Men det kändes lite dumt. Vi fick tillbaka tentan och gick igenom den tillsammans. Sen fick de som var godkända gå hem, medan de som inte klarade den fick sitta kvar. Det kändes väldigt dumt att gå och lämna kvar dem där.
Sen när jag satt på stationen och väntade på bussen kom två civilklädda poliskvinnor och började att prata med mig. De gick runt i Växjö och pratade med ungdomar om alkohol och drogen. Uppenbarligen ser jag ut som en alkoholanvändande ungdom, 25 år gammal och nykterist som jag är. Men de var väldigt trevliga att prata med och det är ju en bra sak de gör.
Nu ska jag fira tentan med tv och äppelpaj med vaniljsås.

Nu är det vinter.

Ja solen skiner, det är snö på marken, jag börjar bli frisk igen, jag har min nya favorittröja på mig, så livet leker och jag är glad. Idag får vi även reda på tentaresultatet och jag är nervös men hoppfull. Får jag underkänt gjorde jag iallafall mitt bästa.


Titta vad fint och vintrigt det är ute. Så här ser det ut utanför mitt köksfönster.


Den fina rosa leopardmönstrade tröjan är på och jag älskar den. Älskar, älskar, älskar.

Det är onsdag.

Vilket betyder att det är min vanliga handla och fixa ärenden dag. Så jag har idag handlat mat, varit på apoteket och fyllt på mitt medicinskåp med vanliga förkylningssaker och lånat böcker på biblioteket till våran nästa kurs som börjar snart. Men självklart hade de inte den viktigaste boken, men den är nu beställd och bör levereras inom en vecka om jag har tur. Men självklart ska skitboken vara slutsåld på var enda svensk sida, bara för att krångla till det liksom. Så resten av dagen ska spenderas med att tvätta, dricka tea och plugga var det tänkt. Så jag får väl sätta igång med det ungefär nu.


Jamie har fått paket.

Det var inte det jag skulle få i paketet, men tack ändå. Så länge jag fick den fina klockan så är jag nöjd. Detta var i paketet.


Den fina, fina klockan,


två stycken linnen..


och filmen Chicago.

Usch vilket väder.

Eftersom jag redan är sjuk vill jag inte ut i detta vädret och bli ännu mer sjuk. Så jag skiter i första lektionen idag, lite synd men jag tror att den andra är viktigare. Jag kommer inte orka med att gå på båda, så jag får prioritera lite idag. Så nu sitter jag här fullt påklädd och halvt sminkad och vet inte vad jag ska hitta på? Men troligtvis blir det att jag lägger mig igen, jag har ju ont i huvudet.

Är det för tidigt med glögg?

Inte om man älskar glögg som jag gör, då är det en helt perfekt tidpunkt just precis nu. Jag skojar inte när jag säger att jag har en 2,5 liters dunk med koncentrerad glögg i mitt skafferi. Undra hur lång tid det tar för mig att dricka upp de 10 litrarna som blir av det?


Glöggparty hos mig sen? Ni måste hjälpa mig att dricka upp den.

Feber, feber, feber.

Jag har idag varit i skolan trots feber men jag skippade eftermiddagslektionen och stack hem för att sova istället. Jag behöver vara någolunda frisk imorgon för då måste jag gå på båda lektionerna. Jag kommer nog inte vara hemma förrän vid åtta på kvällen. Så det kommer bli en lång dag, men förhoppningsvis går det bra. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och dricka en massa tea. Plus att jag måste nog kanske skriva ett arbete om jukeboxen tills imorgon. Men det ska jag nog orka med sen efter att slappat i soffan med mitt tea lite.


Usch!

Jag har jätteont i halsen och vaknade mitt i natten med feber. Jag hatar att vara sjuk för varje gång jag blir sjuk blir jag riktigt jävla sjuk. Visst nu inträffar det bara en gång vart tredje år att jag blir förkyld så jag borde ju inte klaga. Men när jag väl blir det får jag jättehög feber och riktigt problem med halsen i lång tid. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte blir något av detta och att jag snart blir pigg igen.
Det enda positiva nu är att mina naglar matchar min dator. Ja, jag blir även väldigt ynklig och tjejig när jag är sjuk. Men de matchar verkligen.


Titta vad fint.

Det är lördag.

Vilket betyder att Gammalt och nött har öppet. Så därför tar jag på mig det nyaste jag har och beger mig dit. Jag har kommit fram till att det är lite illa att vara lång. Jag måste ju luta mig mot väggen för att få plats när jag tar kort. Så jag ser helt böjd ut, men det är böjd eller bara halva mitt huvud på bilden.


Min hall ser ut som en skoaffär.

Nu har jag varit duktig och städat hela min lägenhet och det är inte så lätt som det låter. Vet ni hur svårt det är att få plats med 50 par skor? Man vill ju inte bara slänga dem i en hög heller utan det ska se snyggt ut. Men nu är jag klar iallafall, förhoppningsvis håller det sig fint och prydligt också.


Ser det ut som en person bor här? Detta är bara 15 par av 50.

Fixade även upp lite snygga Death Proof vykort på mitt kylskåp.

Ser ni? Det är jag och Meat Loaf som kramas längst ner.


Nämen titta! Bullet fick vara med på ett hörn.

Vad säger ni?

Ska man hoppas på ett godkänt? Eller ska man tro att man inte klarade det och bli glatt överraskad om man faktiskt kanske gjorde det? Det är svårt att veta om man ska känna sig nöjd eller inte, men det känns ändå bra att ha det gjort. Nu är det över och jag slipper det, sen om det blir en omtenta så får man ta det då. Nu blir det att städa lite för Mia kanske kommer hit i helgen och hälsar på och då vill jag att det ska se fint ut.

Då var det dags.

Så ta fram alla lyckoamuletter och håll alla tummar ni har. För nu jävlar ska det skrivas tenta och jag ska klara den för fan. Jag vaknade upp och hade symfonins olika satsdelar på hjärnan, så jag är taggad till tusen.


När den här skiten är över kanske jag även har tid att ta bilder med kameran och skippa webkameran. De blir ju inte så jävla roliga, men mitt hår ser fint ut iallafall.


Ångest.

Det är tenta imorgon så vi ska träffas några stycken och plugga idag. Nu börjar jag bli nervös. Hur fan ska jag få in all denna informationen i min hjärna? Så stor är den fan inte och jag vill inte tömma den på något för att ge plats åt denna skiten. Jaja förhoppningsvis så fastnar väl något under dagens plugg.


En ny skoldag nalkas.

Jag börjar den på det bästa sättet, med tea i min Meat Loaf mugg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och tea i Meat Loaf muggen. Kan ju inte bli bättre.


Bli inte chockade nu...

men jag har en ny tröja som jag inte visat för er. Jag måste bara säga att jag älskar den, den passar till allt och gör hela livet lite roligare. Jag funderar på att gå och köpa den i rött och lila också. Men får ta det en annan månad då jag redan shoppat upp alla mina pengar i Ullared. Titta bara var underbart snygg den är.


Dagens plugg-outfit och nu väntar böckerna på mig igen.

Det har blivit höst ute.

Jag tog en liten promenad nyss för att pausa lite i pluggandet. Det är så fint väder och vackert ute så jag var tvungen att gå ut lite.


Så här fint är mitt hem under hösten.

Här är det fullt upp.

Jag pluggar som bara den inför tentan som är nästa vecka och det går bra än så länge. Men jag kände att jag fick tvinga mig till en paus nu. Japp tvinga mig till en paus, så bra går det. Så jag tänkte att jag skulle visa mina shoppingfynd från Ullared igår. Jag är väldigt nöjd med mina nya fina kläder och saker måste jag säga.


Ja ni ser väl själva?


Fina nagellack i rött och svartglitter.


En snygg plåtask med snyggt tryck.


Snygga glas med Marylin Monroe på.


En massa bra musik blev det även. Min pappa ville köpa den av mig direkt, men den är min bara min.


Sen till det viktiga. Kläderna! Denna gången blev det en tröja med James Dean och ett par skinnbyxor.


En mysig kofta med snygg knäppning och skinndetaljer.


En Mötley Crüe-tröja och ett par mjukisbyxor.


Sen stack jag och Peter iväg på lite egna äventyr till en second hand affär och där hittade jag tre fina koppar.

Idag är jag ledig.

Så då kanske ni undrar varför jag är uppe sminkad och klar vid denna tiden? Jo för det blir en liten spontanresa till Ullared idag. Det blev bestämt lite snabbt och lätt igår kväll, så ingen sovmorgon för mig idag. Utan nu ska det shoppas, shoppas, shoppas. Undrar hur många skinnjackor jag kommer hem med idag?


En styck shopaholic är redo.

Jamie har fått paket.

Gissa vad som låg nertryckt i min postlåda när jag kom hem? Jo min nya skinnjacka och den är helt underbar. Det säger jag om alla mina skinnjackor, men de är ju det. Jag fick även ett läppgloss som present, så tack för det Nelly.




Skinnjacka nr. 12. Den kommer nog bli väldigt varm och go i vinter då fodret är i fejkpäls.

Titta vad fin.

Nej inte just att det är en bild på mig, utan min nya fina päls. Det är en päls luva/halsduk och jag är helt kär i den.


Fina, fina leopardpäls.

Jag kan ha råkat beställa hem lite saker.

Jag var inne i hur många affärer som helst idag för att försöka hitta en fodrad skinnjacka att ha i vinter. Men jag hittade inte en enda. Så därför tog jag till internet istället och direkt hittar jag den där snygga jackan från Jofama. Så det var helt enkelt bara att klicka hem den innan den försvinner. Så nu är skinnjacka nummer 12 i min samling beställd. Plus att min mamma har varit duktig och beställt hem ett par snygga skor till mig med. Duktig mamma, hon såg även till att få en massa rabatt på sakerna. Detta är snart på väg hem till mig.

 
Fina, fina skinnjackan och...


dessa snygga skorna.

Jag umgås lite med min skosamling innan skolan.

Då jag inte har något vettigare att göra innan skolan börjar. Jo jag gör lite vettigt, jag tvättar faktiskt en maskin tvätt. Men annars så är det lugnt och tråkigt här hemma hos mig just nu.


Mina fina älskade skor står så fint på rad.

What happens in Vegas stays in Vegas.

Nu är jag redo för en ny dag i skolan. Vi ska ha två lektioner idag, så det kommer bli en lång dag. Men eftersom vi kör två idag så får vi fredag ledigt. Woohoo! Jag tror att dagens lektion kan bli väldigt rolig, då vi skulle läsa om kvinnor och elgitarren tills idag. Vi ska även berätta lite om en kvinnlig artist vi har valt ut, min grupp valde Robyn. Så det blir nog en bra dag.


Jag pluggar på jobbet.

Eftersom jag jobbar i ett kök så finns det ingen bra plats att ha som skrivbord. Men jag tycker min lilla "pluggvagn" funkade väldigt bra. Det blev till och med lite pluggande gjort mellan all disken.


Det var riktigt roligt igår.

Men jag har inte tid med att lägga in en massa bilder för jag jobbar och ska försöka att plugga lite med. Just nu håller jag på att läsa om Women and the electric guitar, vilket är väldigt intressant. Men iallafall så var det skitkul igår och jag har inte skrattat så mycket på ett bra tag. Så tack för det allihopa. Här kommer iallafall lite bilder från igår.


Fina Gabriella som fyllde år. Visste ni att hon är pregnant med en liten Åslög? Uppenbarligen ska bebisen heta det, iallafall om vi får bestämma.


Detta söta halsbandet fick hon av mig i present.


Har man inga tårtljus får man helt enkelt ta ett vanligt ljus. Allt går om man har en pysslig Jamie i närheten. Titta bara vad fint det blev.

Jag jobbar och sliter idag.

Men just nu så har jag faktiskt lunchrast, bara så alla vet. Maten var god, jag snodde den ur mammas frys. Så tack för maten mamma. Jag ska alldeles strax fortsätta att jobba så jag blir klar någon gång. För ikväll ska vi fira Gabriella som fyller år. Jag fick ett sms av henne i natt om att vi skulle grilla så jag har redan ringt till pappa och sagt till honom att ta ut något ur frysen till mig. Den bästa maten finns i föräldrarnas frysar, både billig och god. Ja, jag vet jag är bortskämd.

Nä dags att jobba så jag kan tjänar lite pengar att shoppa upp.

Bara så ni vet så behövde jag dessa.

Så då får jag köpa det. För jag kan ha råkat shoppa lite idag.


Det blev en lång svart kofta. Vilket är väldigt bra att ha nu när det börjar bli kallt ute.


Plus att man nästan måste ha en tight grön tröja i garderoben. Så ni ser, det var väldigt nödvändiga saker som jag köpte.

Eftersom...

jag valde att spendera kvällen igår med att titta på ett cover band. Så finns det en risk att jag måste sticka till skolan en timme tidigare och plugga till litteraturseminariet vi har idag. Hoppas bara att min trötta hjärna fattar något av det jag pluggar.

RSS 2.0