Lugn dag

Har bara varit inne i stan och handlat mat idag och sen latat mig. Jag är fortfarande förkyld så försöker ta det så lugnt som möjligt. Det är rätt tråkigt men orkar fan inte anstränga mig. Så jag kommer nog fortsätta lata mig resten av dagen. 
 

Det snöar ute.

Det kanske blir lite vinter snart. Vet inte varför men man blir lite gladare och piggare när det är vitt med snö ute. Det som kommer nu försvinner så fort det landar på marken. Men har inga vinterdäck på cykeln än så det kan vänta med att lägga sig ett tag till. Men saknar faktiskt snön lite nu. Har fixat med julpyntet idag så börjar komma i lite julstämning faktiskt. Här kommer lite bilder jag tog i januari i år. Det är så fint här hemma.
 
 

Hatar att vara sjuk.

Nu har jag blivit riktigt förkyld så sitter här hemma snorig och febrig och tycker synd om mig själv. Har precis ringt till jobbet och sjukanmält mig för jag kommer inte kunna jobba i helgen. Jag blir så trött på skiten för jag ville verkligen ha de pengarna. Men får väl överleva utan. Måste in och handla mat imorgon med, jag vill inte vara sjuk och svälta samtidigt. Då kommer jag bli riktigt ledsen.
 

Tror jag börjar bli förkyld.

Hatar att jag ska bli sjuk nu när jag ska jobba i helgen. Jag har fan ingen ork alls och ligger nerbäddad i soffan nu. Tror bästa sättet att bli frisk på är att äta en massa lussebullar och kolla på Vi på Saltkråkan. Hoppas fan jag mår bättre imorgon. 
 

Jag får fan panik.

Jag är så stressad över allt att jag bara vill gråta. Har varit och kollat glasögon idag och bestämde mig för ett par men nu ångrar jag fan mig. Det gick så jävla snabbt att jag knappt hann tänka. Funderar på att gå till en annan optiker och se vad de har för modeller där. Ska bara ringa och säga att jag ångrade mig först. Sen är jag stressad som fan över uppsatsen och jag vet inte ens varför. Sätter jag mig bara och skriver så kommer det gå bra men det blir fan inget gjort. Jag ska börja jobba i januari och jag har ingen aning om var eller hur mycket eller något och det är stressande som fan. Min chef ska iallafall ringa mig senare idag så då blir ju lite frågor svarade på. Men usch sån jävla ångets jag har. 
 

Haft fullt upp idag.

Jag har haft lektion idag och det gick väl sådär. Det var jag ensam med två lärare och jag var tankspridd som fan så det kom nog inget vettigt från mig. Men de klagade iallafall inte så skit i det nu då det är över. Så jag kom hem väldigt sent idag och är riktigt trött nu. Jag tror jag börjar bli lite förkyld med så det bidrar nog till min hängighet. Men försöker iallafall vara lite duktig och tvättar en maskin tvätt och beställa julklappar. Kan ha råkat beställa en julklapp till mig själv med. Men hittade en sak jag önskat mig riktigt billigt på en sida så lika bra att beställa den själv när jag ändå beställde till andra. Sen får bara pappa betala för den sen så slipper han leta julklapp till mig. Men nu ska jag bädda ner mig i soffan och dricka glögg och äta pepparkakor med smör på. Mmm så gott.
 

Jag vill ha mitt paket.

Jag tror mitt paket från Victoria's secret är på väg till en adress som inte finns. Sist jag beställde så krånglade det som fan innan jag fick paketet flera veckor för sent. Jag hoppas det kommer gå smidigare denna gången men tror fan inte det kommer bli så. Paketet är i Stockholm nu iallafall och ska skickas till en gata och ett postnummer som inte finns. Blir fan galen på det. 

Nu jävlar.

Har varit inne i stan idag och handlat lite mat nu när lönen trillat in. Så har jag även bokat tid för synundersökning så jag får ett par glasögon fixade. Min doktor ringde även om blodproven jag lämnade förra veckan och det såg bra ut. Jag hade inga förhöjningar som kunde orsaka njursten vilket är skitbra. Så det är bara att vänta på att stenen ska komma ut naturligt nu. Nu ska jag spendera hela dagen med att plugga för imorgon är det lektion som gäller. 
 

Inspiration.

 

Var är min motivation och ork?

Spenderade gårdagen med familjen och det var riktigt mysigt. Men när jag kom hem var jag bara trött och seg som fan och är det idag med. Jag orkade inte stiga upp förrän efter elva vilket är lite sent. Så det blir nog en lugn dag idag men med lite plugg. Ska läsa två texter till onsdag så bäddar nog mer mig i soffan och fixar med det. Sen så ska jag planera lite julklappar som ska beställas men har inte så stor koll på vad människorna vill ha. Jag vet fan inte ens vad jag vill ha i julklapp. Det finns så mycket fina kläder som jag gärna hade tagit men tror inte min familj blir så glad över en önskelista med kläder som kostar minst 1000kr styck. Så jag får fundera vidare på vad jag vill ha. 
 

Sitter och väntar.

Ska åka ut till pappa idag och umgås med familjen och extra familjen. Kommer nog bli en bra dag med barnbus och trevligt umgänge. Det ska fixas en massa med vinterdäck och förberedas inför vintern. Jag tänkte jag skulle ta med en bok och plugga lite. Har inte varit på topp de senaste dagarna så det har inte blivit så mycket gjort med uppsatsen. Så får ta och fixa lite idag och se om jag hittar någon bra teori att använda mig av. 
 

Fick med mig en skräplåda hem från auktionen.

Det var faktiskt en del fint däri. Inte för att jag behövde något av sakerna men jag ville ha dem ändå. Jag är faktiskt väldigt nöjd över hårborsten, den är ett riktigt gammalt fint hantverk. 
 
 

Auktion

Sitter på auktion med pappa nu och allt jag vill ha blir alldeles för dyrt. Men jag ger inte upp. Ska nog komma hem med någon skit. Skräplådan med inslagna julklappar är väldigt lockande att ropa på. Nyfiken som fan på vad det är i paketen. 
 

Jag har fått paket.

Här kommer lite bilder på mina nya snygga kläder jag fick i min brevlåda idag. Jag älskar byxorna så nu får det gärna bli vår och sommar så jag kan börja använda dem. Nu hade jag frusit benen av mig om jag lämnat lägenheten. 
 
 

Ska försöka vara lite duktig idag.

Det behöver tvättas och städas här hemma så kommer sysselsätta mig med det idag. Jag känner mig lite piggare idag för jag har inte känt av magen alls än så länge. Plus att jag fick ett paket med kläder så blev glad över alla nya fina saker. Ska fota det sen så ni får se det men måste städa lite här hemma först. 
 

Tröstshopping.

Kände att jag behövde lite tröstshopping efter vårdcentralen och för att min njursten jävlas. Så det blev ett par mysiga leopardmönstrade byxor från Lindex. Jag har bara legat och vilat hela dagen idag. Det börjar kännas mer och mer i magen och jag är fortfarande livrädd att jag ska börja få ont. 
 
 

Blodprov

Var en runda på vårdcentralen och tog blodprov idag. Min läkare från akuten skickade ett brev till mig och sa att det skulle göras. Så lika bra att få det gjort. Det känns som att njurstenen är på väg ut nu för jag känner mig konstig i sidan av magen. Det är ju bra att den kommer ut men är fan livrädd att jag ska få lika ont som förra gången.  Så jag tänker ta det så lugnt som möjligt nu och vila kroppen och dricka en jävla massa så jag kissar ut den snabbt.
 
 

Shopping.

Jag kan verkligen inte få nog av snygga kimonos så jag kan ha råkat klicka hem två nya. Sen hittade jag ett par skitcoola spetsbyxor. Jag har velat ha ett par sen Spell and the gypsy kom med sina, men de sålde slut skitsnabbt och var riktigt dyra. Kommer bli perfekt att ha i sommar.
 
 

Har varit en extremt lat dag idag.

Jag är inte riktigt motiverad för något så det blir verkligen inget gjort. Men ska laga lite mat nu så jag får lite i magen. Imorgon ska jag till vårdcentralen igen för att ta lite blodprov. De har bestämt att de inte ska göra något åt njurstenen som sitter kvar i njuren utan den får komma ut naturligt när den känner för det. Men de ska se om jag har förhöjt kalk eller urat som kan orsaka stenbildningar. När jag var på akuten så sa han att jag hade förhöjt kalk men att det inte var så mycket. Så får se vad de säger nu. 
 

The Runaways

Bäddade ner mig i soffan framför The Runaways. Det är inte världens bästa film men vad snygga kläder de har. Jag vill med springa omkring i snygga platåskor med utsvängda byxor till. Var kan man hitta snygga utsvängda byxor någonstans? Jag vill ha nu! 

Kan inte den här månaden ta slut snart?

Sitter och räknar på min ekonomi lite och längtar efter lönen. Måste börja fundera ut julklappar att köpa till min familj snart. Jag har lite som jag redan vet men har väldigt många kvar. Men först vill jag ha min julklapp från Victoria's secret som borde komma om en vecka eller två. Fick ett mail om att betala in tullen igår så det borde vara på väg till Sverige nu. Jag kommer få två stycken secret rewardcards med denna beställningen och är nyfiken på hur mycket jag kommer kunna shoppa gratis för. Det är kanske lite dumt att shoppa för att få shoppa gratis men jag har bara köpt saker som jag behövde. Sen kan jag kanske unna mig lite jag inte behöver för summan på mina secret reward.
 

Har varit en jobbig dag.

Skulle haft handledning med min lärare vid tio men hon var virrig och hade glömt bort att det var idag så fick inte tag på henne förrän efter elva. Men det gick rätt bra ändå men det blev lite sent hem. Så självklart skulle det regna och vara kallt som fan när jag skulle cykla hem. Så jag bara gick och bäddade ner mig i sängen när jag kom hem för att tina upp lite. Så har sovit fram till nu och det var så jävla skönt. Det blir nog att ta det lugnt ikväll och göra ingenting.
 

Lat söndag.

Känns som jag spenderat hela dagen med att kolla på tv och det kan kanske vara så att jag gjort det med. Nä jag har fixat lite med uppsatsen med som nu är uppe i över 30 sidor. Har fixat med framsida idag och krånglat dit lite sidnumrering. Imorgon blir det handledning för att diskutera den och jag ska leta efter böcker med en lämplig teori jag kan använda. 
 

Lenni the label

Har hittat ett till klädmärke från Australien med de mest fantastiska kläderna. Jag borde nog fan flytta till Australien så jag kan springa omkring i alla dessa snygga kläder och vara lycklig. Åhh det börjar bli alldeles för mycket fina kläder jag vill ha nu.
 
 

Dagens fynd.

Hittade en snygg shortsdress på loppisen idag. Funderar dock på att korta av den lite för nu slutar den precis ovanför knät. Jag vill ha den lite kortare men det fixar jag sen i vår eller nåt. Kan ändå inte använda den nu på vintern. Men jag är väldigt nöjd över den och tycker den är riktigt snygg. För 30 kr var den verkligen ett fynd. 
 
 

Vinterns första skinkmacka.

Äntligen har de börjat sälja skivad julskinka i affären så nu vet jag vad jag kommer leva på resten av året. Annars har det blivit loppisrunda med pappa idag och det blev en del fyndat. Hittade en söt shortsdress och en väst med paljetter och förhoppningsvis så passar det. Nu sitter jag ute hos pappa och har ätit min skinkmacka och är mätt och belåten. 
 

Shopping.

Jag älskar att shoppa från Victoria's secret och kunde inte låta bli nu när jag såg att man fick en massa bonus saker med. Jag älskar min pyjamas jag köpte därifrån förra året så kände att jag ville ha en till. Har planerat att köpa en till hela detta året men nu har de fått in riktigt snygga mönster plus att man fick ett par inneskor med gratis. Så det blev en sån och några nya body wash då mina snart är slut. Sen blir det förhoppningsvis lite mer shoppat efter jul då jag nu kommer få två stycken secret reward kort som ger mig mellan 10-500$ att handla gratis för. 
 
 

Bra start på dagen.

Sitter och lyssnar på Papa Hell på radion nu och man kan ju inte börja en dag bättre. Både mamma och pappa har ringt till mig för att se till att jag inte missar att han är på radion nu. Blir nog en Bullet dag idag. Det är perfekt att ha i bakgrunden när jag pluggar sen.
 
 

Älskar gratis saker.

På återvinningscentralen i Ljungby har de börjat med att man kan lämna in saker som är för fina för att slänga så att någon som behöver det kan få det. Så jag och pappa var där idag och rotade runt bland sakerna och det fanns lite roligt iallafall. Jag hittade en snygg duk i svart och guld med fransar och en sagobok som Linnea ska få. Man får ta tre saker med sig helt gratis och man behöver inte ens lämna något själv. Jag tycker det är bra för ofta är det jag kastar i väldigt fint skick så det är egentligen lite synd att kasta det. 
 

Jag vill ha!

Sitter och fönstershoppar på internet lite och det finns så mycket fint. Var är mina miljoner som jag vet att jag förtjänar? Illa detta.
 
 

Jag vill åka hem nu.

Sitter på stationen och väntar på bussen hem och är trött som fan. Har hunnit med att ha lektion själv med två lärare, spana på rockstjärnor (vilket gjorde det lite svårt att koncentrera sig på lärarna) och fika med min bror. Men nu har jag ont i huvudet och fryser som fan så vill bara hem till min säng. 
 

Inspiration.

Snart släpper Spell sin sommarkollektion och det finns en del riktigt snygga plagg. Jag bara måste ha de snygga shortsen och hade inte tackat nej till byxorna heller. Nu ska jag bara lyckas spara ihop några tusen så jag kan köpa dem med. 
 
 

Jag dör så söt!

The Diana mini double rainbow är så jävla söt. Jag har redan en Polaroidkamera samling men hade inte sagt nej till en samling med Dianakameror med. De är så jävla söta. Jag har redan en svart Diana mini och en Valentine's day special edition Diana F+ med Adam och Eva på. Jag vill ha flera! Snälla tomten kan jag få?
 
 

Intervjuer

Sitter och översätter intervjuer för glatta livet. Det är inte världens roligaste att översätta men det är iallafall intressant att läsa deras svar på mina frågor. Jag har redan fixat två idag och och har tre kvar så ska skynda på lite nu. Jag måste städa här hemma innan jag får panik men känner att jag måste göra klart intervjuerna först. Imorgon är det lektion som gäller så ska skicka iväg uppsatsen till min handledare idag så vi kan diskutera lite imorgon. 
 

Doktorn ringde.

Jag var ju på röntgen i förra veckan och nu ringde doktorn till mig. Det verkar vara så att jag hade två njurstenar när jag hade ont som fan. Det förklarar varför den ena doktorn sa att den var på 3mm och den andra sa att den var på 1,2mm. Den lilla var på väg ut när jag hade ont och nu är den borta. Men den på 3mm sitter fortfarande kvar i njuren. Jag får väldigt ont i sidan när jag jobbat och rört på mig mycket så är nog den som gör det. Så han visste inte riktigt vad de skulle göra nu men han skulle prata med någon annan doktor och återkomma till mig. De kanske får ta bort den nu eller så blir det återbesök igenom om några månader för att se om den kommit ut naturligt. Fan jag som trodde jag hade blivit av med skiten nu och kunde andas ut. Nu blir jag orolig igen för att det ska börja göra ont och att jag måste ta mig till sjukhuset.
 

Fick ett foto skickat till mig.

Giedre skickade en fin bild på mig, mamma, pappa och Karina från kalaset i onsdags. Det var en mysig kväll. Igår firade jag och mina bröder och Linnea min pappa på fars dag. Det blev bara en liten fika med tårta och kakor. Men det var ett perfekt avslut på min jobbhelg. 
 
 

Fars dag.

Sitter på jobbet nu och fikar lite. Det har varit fullt upp hela morgonen med en massa disk. Har lite mig själv att skylla för det dock. Vällingen råkade koka över så hela stora gryta var smutsig både i och utanpå. Men jag fick ren den till sist. Hoppas att allt går smidigt resten av dagen. Så jag är lite pigg ikväll när vi ska fira min pappa på fars dag. 
 

Jul, jul, jul.

Hittade den här fina ikea reklamen med min bror och hans fina familj. Tycker dock det är lite synd att den inte kommer i Sverige utan i Tyskland.  Men det är ju också ett ställe att bli känd på. 
 
 

Tror jag ska sova snart.

Känner att det hade varit bra med så många timmars sömn som möjligt.  Så blir nog att hoppa in i duschen nu och sen äta lite medan håret torkar och sen bädda ner mig i sängen. Mmm det låter som en fantastisk plan. 

Denna dagen började inte bra.

Då jag sovit dåligt som fan de senaste dagarna var jag riktigt trött när klockan ringde vid fem i morse.  Självklart skulle det resultera i att jag blev illamående som fan. Det är lite bättre nu efter en redig frukost men är fortfarande inte på topp. Hatar att jag inte kan sova utan att drömma en massa konstigt. Men snart är månen inne i en ny period och då ska det nog sluta. Brukar ha problem veckan det är fullmåne men det har ändrats till veckan mellan nymåne och halvmåne. Jag vill bara få sova redigt. 

Hur fin är inte den här?

Jag vill fan ha en winter edition Diana F+. Den är så jävla söt att jag tror jag smäller av. Ska man bara ha en matchandade tröja till och man är redo för att fota alla julfester.
 
 

Blev en runda till stan med pappa.

Jag ska jobba hela helgen så det blev att åka in till stan och handla med pappa idag. Han hade lite ärenden att fixa som att hämta ut sina nya glasögon. Jag var tvungen att sticka till biblioteket för att fixa lite böcker till uppsatsen. Så nu ska jag nog vara redo för att jobba hela helgen. 
 
 

Kalas.

 

Blir lite smått galen.

Blir fan galen på uppsatsen ibland och på att definiera vad en groupie är. Det är fan omöjligt att hitta en definition för de säger emot sig själva hela tiden. Det är mer fokus på vad de inte är än vad de är i sina texter så då kommer jag fokusera på det med. Groupiesarna kommer bli galna men det är ett bra ämne att undersöka. Om att vara groupie inte handlar om sex, varför skriver de en halv sida om det och sen en ynka liten rad om vad en groupie är? Varför känner de ett så stort behov av att förklara det för mig som är groupie istället för att berätta vad det är som driver just dem? I min c-uppsats försökte jag undvika sex så mycket som möjligt men nu blir det fan sex för hela slanten.
 

Idag blir det kalas.

Jag har fullt upp hela dagen idag. Steg upp tidigt som fan för att slänga i en maskin tvätta och skriva klart en intervju till uppsatsen. Sen hämtade pappa upp mig för en snabbrunda in till stan för att köpa olja till mopeden och tanka den. Så pappa har precis släppt av mig hemma igen så jag kan skicka iväg uppsatsen till min handledare inför mötet imorgon. Snart så kommer pappa hit igen för att hämta upp mig och hämta mamma för lite shopping innan vi ska hem till Tyra och fira henne med en fika. Direkt efter det kommer vi åka till Jim, Giedre och Linnea för lite kalas för Linnea som fyller 3 år. Kommer bli en trevlig kväll men stressigt som fan att hinna med allt som ska fixas. Men det blir nog bra tillsist iallafall.
 

Beyond retro.

Shoppade lite på Beyond retro när jag var i Göteborg och har inte visat er det än. Man kunde se lite av min nya väst på halloweenbilderna men nu får ni en bättre bild. Det är en snygg vintage sammetsväst med guldbrodyr och små speglar och pärlor på. Jag är helt kär i den. Sen hittade jag även en snygg Harley Davidson t-shirt som är riktigt fin. Den passar fan till allt!
 
 

Nu har jag glömt att blogga igen.

Det gick bra på sjukhuset idag. Jag fick betala 300kr för att ligga i en röntgenmaskin i 3 minuter. Känns ju värt som fan. Jag skulle vara där vid 8.15 och var klar med allt 8.10 så de är ju effektiva iallafall. Så det blev en snabbrunda in till stan och sen hem och sova igen. Sen har jag spenderat hela dagen med att skriva på uppsatsen. Har gått igenom de flesta artiklarna till min empiri och översatt dem så jag är nog klar med det. Ska fortsätta med intervjuerna nu men behöver en liten paus. Man märker när man blir trött i huvudet rätt snabbt. Ena sekunden kan man sitta och översätta en text från engelska till svenska hur lätt som helst och nästa så sitter man vid google translate och undrar vad relationship heter på svenska. Så en paus behövs och kanske lite choklad och chips. Åhh hoppas jag har chips hemma!
 

Imorgon blir det sjukhuset.

Tidigt imorgon är det dags för röntgen igen på sjukhuset.  Det är lite nervöst men skönt att få reda på om njurstenen är borta. Så jag får väl ta mig dit även om det är tidigt som fan. 
 

Tråkmåndag.

Jag har precis varit ute och kört med mopeden i det svinkalla och regniga vädret. Men jag var tvungen att handla så hade inget annat val än ut i skiten. Men nu sitter jag i min varma lägenhet igen och funderar på att fixa lite varm oboy så jag tinar upp snabbt. Imorgon måste jag ut och köra igen för att ta mig till röntgen och se om njurstenen är riktigt borta vilket den borde vara. Men ser inte fram emot det. Jag har knappt någon bensin kvar och har inte fyllt på olja på ett tag så är lite orolig för att köra. Pappa har trillat och brutit revbenen så han sitter fast hemma och kan inte köra bil. Men det löser sig alltid på nåt sätt. I värsta fall får jag fram med cykeln om det skulle krisa sig. 
 

MacGyver

Jag har haft en skön och lugn dag med en massa MacGyver tittande. Nu har jag precis ätit en riktigt god middag och tänker fortsätta att kolla tv. Jag har varit seg i hela kroppen idag så lika bra att ta det lugnt.  Men imorgon blir det att plugga och fixa en massa.
 
 

Halloweenfest

Jag körde lite gypsy spåkvinna på festen igår och jag tyckte det blev riktigt snyggt. Hela festen var väldigt rolig och alla hade klätt ut sig. Så det blev en lyckad kväll med trevliga människor. Men nu är jag trött och seg som fan. Orkade inte sova i mammas lägenhet så körde hem till min egen älskade säng vid tre i natt. Här har ni lite snygga bilder från igår.
 
 

Airbourne live i Göteborg del 3.

 

Jag har helt glömt att blogga idag.

Jag har haft fullt upp sen jag steg upp idag. Jag har äntligen fått tillbaka motivationen till att plugga så jag skriver och fixar med uppsatsen som en galning. Jag håller även på att tvätta lite så alla mina nya fina tröjor blir rena. Men jag är lite otålig för ikväll ska jag på halloweenfest och jag vill bara att tiden ska gå lite snabbare. Jag älskar att klä ut mig så ser fram emot kvällen som fan. Jag kommer ta med kameran ikväll så förhoppningsvis kommer det lite snygga bilder imorgon. Det kanske även kommer en liten uppdatering ikväll när jag är utklädd och sminkad. Men nu ska jag fika lite och sen fortsätta skriva på uppsatsen.
 

Fina, fina autografer.

Det blev två ramar på IKEA idag så nu är äntligen mina fina autografer uppe på väggen. Det är inte så lätt att se de svarta autograferna på en svart poster men de finns där iallafall. Så nu är det det första jag ser när jag kommer in i hallen till min lägenhet. Kommer bli lika glad varje gång jag ser dem.
 
 

Airbourne live i Göteborg del 2.

 

IKEA

Sitter på IKEA nu och väntar på min bror och hans fru.  Vi ska ner till farmor och farfars grav och tända ljus men först blir det lunch med familjen. Jag ska även köpa nya ramar till mina snygga signerade Airbourne saker. 

RSS 2.0