The Balm.

Då jag legat hemma sjuk sen i onsdags och haft väldigt tråkigt blev jag lite glad idag när jag fick hem lite roligt på posten. Har väntat på skor i en evighet nu så två par skor har hittat hit och lite nya lotions och serum till mitt ansikte. Orkar dock inte fota skorna nu så skiter i dem. Men tog en bild på det andra idag för de är så fina förpackningar och flaskor. Så får testa dem efter min dusch sen.
 
 

Hemma sjuk.

Har blivit förkyld så ligger hemma och tar det lugnt. Men har passat på att fixa till förstoringen av pappas första körkortsfoto mellan tupplurarna. Det blev så fint och har köpt en ny fin ram till den. Men nu har jag bäddat ner mig i soffan igen. Ska nog göra lite tea snart och sen blir det att somna framför tv:n.
 
 

Pappa har somnat in.

Efter att ha kämpat mot cancer som spridit sig till stora delar av kroppen somnade pappa in i sitt hem tidigt i morse. Hans kropp orkade inte mer och han fick tillsist vila. Känns skönt ändå att han fick somna in lugnt och stilla i sitt egna hem och inte behövde vara ensam. Men självklart är det tungt som fan nu och han lämnar ett stort tomrum efter sig. Har alltid varit pappas lilla flicka och jag har alltid haft en bästa vän i honom. Han har alltid funnits där för alla oss barn och finns ingen som kan fylla den platsen han lämnat. Saknar dig pappa.
 
 

Så jävla tungt.

Stiger upp efter en natt med alldeles för lite sömn. Har bara legat orolig och vridit och vänt på mig. Har påsar under ögonen stora som ica kassar. Men lyckades ta mig till jobbet och det var riktigt skönt. Även om allt är tungt är det alltid härligt att jobba med barn. En liten tjej gav mig en komplimang och sa att jag var väldigt fin idag. Det var skönt att höra när man kände sig sliten som fan. Är fortfarande orolig som fan över hur allt kommer bli men får förhoppningsvis svar på allt imorgon. Imorgon blir en bra dag hoppas jag. 
 
 
 

Nattsvart.

Just nu känns det mesta lite nattsvart men jag kämpar på så gott det går. Men är en massa som måste fixas innan jag kan andas ut och sluta känna mig orolig. Igår var jag helt slut och somnade i soffan efter en dusch och lite tea. Men kunde ta en liten sovmorgon idag vilket var skönt. Men nu är jag ute hos pappa och ska hjälpa honom. Så fullt upp hela dagen. 
 
 

Braver than we are.

 

Lugn lördag.

Har haft ont i magen nästan hela dagen så har bara varit hemma och tagit det lugnt. Men har tagit tag i mitt tvättberg med Spellkläder som ska tvättas för hand. Så lyckades tvätta hälften idag och nu hänger det i hallen och droppar. Imorgon blir det att åka ut till pappa igen och hjälpa honom lite. Så blir en lugn och skön helg.
 

Lite bilder.

Hade lite tid över för jag steg upp för tidigt i morse så passade på att leka med kameran lite. Måste ju passa på när man känner för det. Annars har jag spenderat hela dagen i Växjö med pappa. Så är trött som fan nu. Det tar på krafterna med denna värmen.
 
 

Lite smått kaos.

Har haft hela köket fullt med kockar idag så det har varit kaos och trångt som fan. Men det har gått bra men usch så trött man blir. Fast är rätt skönt att dagen är över nu. Har även haft min sista dag hos kuratorn och det var skönt. Har fått prata av mig av alla problem och tankar och mår mycket bättre nu. Nu håller jag på att laga lite sen kvällsmat och sen blir det en skön dusch. Jag saknar sängen nu så blir att sova så fort jag är klar.
 
 

Dagens loppisfynd.

Åhh hittade världens finaste takprydnad idag gjord med snäckor. Åkte till en dålig secondhand affär som har varit väldigt tråkig ett tag nu. Men idag kände jag för att åka dit och tur var väl det. Den är så perfekt hemma hos mig och har velat ha en ett tag nu. Sen att den var billig som fan var ju bara ett plus. Så har haft en bra dag och nu hänger jag hemma hos Thomas. Så skönt att få kramas lite igen. 
 
 

Stressig morgon.

Har stressat som fan idag för chefen kommer ut för att bli fotad med familjen. Men nu är allt fixat och jag kan pusta ut lite innan han dyker upp. Sen blir det förhoppningsvis lite loppis då det är den sista för sommaren. Så hoppas verkligen jag hinner dit. Ikväll ska jag hem till Thomas och somna i hans armar. Kommer nog bli en bra dag. 
 
 

Fullt upp hela dagen.

Hade frukosten idag så började jobbet extra tidigt men då jag gick och la mig tidigt som fan så var det lugnt. Efter jobbet körde jag hem till pappa för att leka sjuksköterska och städa undan. Sen blev det in till stan igen och handla innan jag åkte hem. Men har inte fått ta det lugnt hemma heller. Har kört igång en maskin tvätt, diskat och nu ska jag sortera tvätt och sen laga mat. Sen blir det en skön dusch innan jag ska sova. Kommer nog vara lite trött imorgon men det är fredag så det gör inget. 
 
 

Älskade spikmatta.

Somnade på spikmattan efter jobbet idag och det var så skönt. Hade ont i ryggen efter en dag i disken men nu mår den bra igen. Har haft en bra dag annars efter en natt med redig sömn. Förhoppningsvis får jag sova gott i natt med. Men först en skön dusch.
 

Helt slut.

Sover dåligt som fan om nätterna och är orolig och drömmer en massa skit. Så har inte sovit redigt på ett tag och det känns i kroppen nu. Känns som jag inte får tillräckligt med återhämtning så har ont som fan i kroppen. Så idag har jag inte vilat något efter jobbet och det märks. Är helt slut och har en hemsk huvudvärk. Men nu är det kväll så inte så lågt kvar tills jag får sova.
 

Hänger ute hos pappa.

Har varit och handlat lite mat till pappa och nu sitter vi och ska fika lite. Blir en lugn dag med att fixa lite hemma hos pappa. Har precis rensat ut i skafferiet och kastat en massa gammalt och gjort det fint. Så stannar här i några timmar till.
 
 

Loppisrunda.

Stack iväg på en liten loppisrunda idag och gjorde lite fina fynd. Träffade på mamma och Mats med så vi umgicks lite. Sen blev det att handla och fylla på kylskåpet. Men nu är jag hemma och tar det lite lugnt. Har precis stoppat i en maskin tvätt och sen blir det städning och diskning. Men först ska jag vila lite.
 
 

RSS 2.0