Airbourne live i Göteborg del 1.

 

Fy vad det var skönt med sovmorgon.

Jag sov inte bra alls på hotellet igår så att få sova i min egna säng var himmelskt inatt, Så jag har precis stigit upp och dricker lite tea nu. Idag ska jag fixa lite med foton från konserten så jag kan få upp några snygga på väggen och rama in min signerade poster. Finns dock en risk att jag måste skaffa en ny ram och det är inte det lättaste så får se hur jag gör. Den ska upp på väggen på nåt sätt iallafall. Men annars blir det nog en rätt lugn dag med lite småfix som att tvätta och packa upp väskan. Jag orkar fan inte fixa något mer för jag har ett allvarligt fall av efterkonsert-depression nu. Vad ska jag nu se fram emot?
 
 

Snart dags att lämna Göteborg.

Har spenderat dagen med att gå i affärer. Men efter min shopping på Beyond retro igår och efter att ha köpt två nya Airbourne tröjor på konserten har jag inte köpt något idag. Måste ju hålla lite i pengarna eller iallafall ha lite kvar när november startar. Jag är trött som fan nu och att sitta på stationen i några timmar är inte lockande men det får gå. 
 
 

Världens bästa roddare!

Då jag har hängt backstage sen jag var 16 har jag lärt känna en del band och roddare. Så jag träffade Hardcore Superstars roddare på konserten ikväll och han är så jävla bäst.  Han fixade en signerad poster till mig och en setlista som sångaren signerade. Plus att jag fick kramas lite med sångaren och basisten. Så jävla bra kväll och jag är så lycklig. Tyvärr så fick jag inte fota med min systemkamera så det blev bara mobilbilder. Men har runt 600 bilder på de skitsnygga karlarna i Airbourne i min mobil nu. Åhh vilken bra kväll! Jag kommer leva länge på alla kramar jag fick av sångaren.
 
 
 

Äntligen på väg.

Sitter på bussen mot Göteborg nu och väntar på att den ska gå. Fick ett meddelande igår att tåget var inställt och att det blev buss istället. Men det gör inte så mycket för mig. Jag är iallafall på väg nu och det är skönt som fan. 
 
 

Jag hatar stormar.

Jag sitter här ensam i min lägenhet medan stormen pågår för fullt utanför.  Jag måste erkänna att jag är lite rädd. Nu blinkade precis lyset med så finns en risk att strömmen går snart. Men allt är fixat utom packandet till imorgon så det är skönt. Jag hoppas verkligen att det är lugnt imorgon och att tåget till Göteborg går som det ska. Jag blir fan galen annars. 

Trotsar stormen.

Jag hatar när det blåser ute men jag lyckades ändå ta mig till skolan idag för lite seminarium. Jag är lite trött och seg men det ska nog gå bra idag ändå. Efter skolan blir det att shoppa lite som behövs till resan imorgon som jag inte hunnit fixa än.
 

Har 1000 saker att göra.

Jag har en massa att fixa innan jag ska sticka iväg på konsert på tisdag men inget blir gjort. Jag måste tvätta och plugga en massa men istället åkte jag ut till pappa för att umgås med familjen och extra familjen. Men medan de fixar med min brors flyttpackning så sitter jag här med datorn och försöker att vara duktig. Men motivationen är inte på topp alls så det går rätt trögt. Men det ska nog lyckas bli lite gjort iallafall. För imorgon är det skola som gäller så det är idag jag måste fixa allt.
 

Loppisfynd.

Det blev en liten loppisrunda idag och jag har hitta en massa snyggt som fick hänga med hem. Vet inte riktigt vad jag är mest nöjd med. Den snygga röda sammetsvästen, de blå glasögonen eller den skitsnygga kameraväskan i skinn. Jag älskar hur de på en del ställen stoppar ner alla kameragrejen i en och samma väska så man har ingen aning om vad man får med sig hem. Kameran i väskan funkar nog inte men objektiven passar till min gamla Konica kamera och blixtrarna funkar perfekt. Sen tackar jag aldrig nej till en kameraväska från 80-talet. 
 
 
 

Jag har fått paket!

Jag fick min snygga klänning och armbandet från Nelly idag och är så nöjd. Nu behöver jag bara en julfest så jag kan använda dem med. Tänk att en liten sammetsklänning kan göra en så glad.
 
 

Skolan gick bra.

Vi hade en bra diskussion om texten och jag tror jag kom med lite vettiga saker iallafall. Det är svårt att säga smarta saker när man sitter där med två lärare som båda är helt insatta i vad man ska kolla efter i en text. Det som var bra var iallafall att jag var mer insatt än dem i just detta ämnet så kunde bidra med lite som inte stog i texten. Men nu är det över och jag har en kväll med en massa fix framför mig. Håller på att tvätta en maskin tvätt nu och ska städa lite här hemma. Så det blir nog fullt upp tills jag ska sova.
 

Jag ser inte fram emot morgondagen.

Vill egentligen inte redovisa texten imorgon men det är lika bra att få det gjort. Då vi ska diskutera texten så kan de ju inte förvänta sig att jag ska säga allt själv. Så det blir nog bra skulle jag tro. Men jag har ändå spenderat kvällen med att tröst äta lite plättar med choklad i. De blev riktigt goda trots att jag fick improvisera lite med receptet när inte mjölet räckte.
 

Ännu en tråkig grå dag.

Så jag livar upp det lite med min snygga paljettväst. Idag ska jag plugga för jag har lektion imorgon då jag ska redovisa en text. Men först så ska jag in och handla lite. Jag vill inte riktigt ut i detta vädret men måste fan ha mat hemma. Men det går nog rätt snabbt och lätt får jag hoppas. Sen blir det plugg hela dagen så jag kan imponera på mina lärare imorgon. Usch ser inte fram emot morgondagen.
 
 

Lugn dag idag.

Jag har tagit det väldigt lugnt idag vilket har varit skönt. Det har bara blivit pluggande och lite internetshoppande gjort. Jag hittade ett snyggt armband som jag ville ha men det var lite dyrt men så hittade jag samma på Nelly för hundringen billigare plus att jag har studentrabatt. Så det blev att jag beställde det och en snygg sammetsklänning att ha på någon av alla julfester det blir i december. Nu är det bara en vecka kvar tills jag får se Airbourne och jag längtar som fan. Så får se till att plugga redigt denna vecka för det kommer nog inte bli så mycket gjort i nästa. Åhh jag vill gå på konsert nu!
 
 

Inspiration.

Det jobbiga med att ha australiensiska klädmärken som favoriter är att de går mot varmare tider nu. Så här sitter man i Sverige med regn och rusk utanför fönstret och väntar på den kalla vintern. Detta medan de lägger upp fina sommarbilder med snygga shorts och brunbrända ben. Jag håller på att frysa ihjäl och saknar sommaren som fan. Det enda positiva är att när det väl börjar bli vår och sommar här så kommer alla snygga kläder de säljer nu vara på rea om de inte redan sålt slut då vill säga. 
 
 

Måndag igen.

Skippade skolan idag för jag orkade fan inte. Så istället har jag handlat lite och nu ska jag städa här hemma och tvätta. Jag har fortfarande ont i kroppen som fan så blir inget för ansträngade idag. Jag ska även kolla igenom min ekonomi lite och se om jag har råd med den snygga kimonon från Arnhem. Jag vill verkligen ha den.
 

Trött som fan.

Spenderar kvällen framför tv:n nu för jag orkar inget annat. Jobbet gick bra idag vilket var skönt som fan. Men det ska bli skönt att slippa jobba nu. Jag måste vila upp min kropp som gör ont som fan efter allt slit. Kanske jag skulle ta lite choklad till kvällsmat idag. Det måste ju vara bra för en sliten kropp.
 

Sista dagen på jobbet för denna helgen.

Måste säga att det har gått väldigt smidigt på jobbet än så länge. Men det kanske blir kaos vid lunchen nu bara för det. Jag är trött och sliten idag men jag kämpar på. Det är fan illa när kroppen inte orkar med att jobba utan att göra ont som fan. Men får vila upp mig sen i veckan som kommer och jag får fortsätta att äta upp mig och träna lite.
 

Jag tyar inte mera.

Jag är trött som fan efter jobbet. La mig för att vila när jag kom hem och vaknade vid halv åtta. Jag hade lätt kunnat sova vidare hela natten men måste fixa mat till imorgon och duscha innan jag får sova. Jag är nog inte riktigt på topp än sen jag var sjuk för min kropp värker som fan nu. Jag blir rätt klen när jag pendlar i vikt hela tiden. Sen hjälper det inte att det är fullmåne för jag kan fan inte sova redigt då. Jag har riktigt jobbiga drömmar så vaknar fan och är helt slut i kroppen på morgonen. Men nu är det bara imorgon kvar och det ska jag nog klara. Jag måste klara det helt enkelt. 
 

Det blev en trevlig kväll igår.

Det är så skönt att umgås lite med familjen och äta en massa god mat. Men usch vad trött jag var och jag är trött idag med. Vi låg utslagna i soffan och kollade på tv hela kvällen efter maten. Den enda som var pigg var Linnea som sprang omkring som en galning och kunde inte sitta still alls. Men det är så det blir när en treåring ska äta en massa choklad och dricka kaffe. Tror dock min bror drack upp det mesta kaffet innan hon fick koppen så det var nog mest mjölk med socker i. För man måste ju ha mjölk och socker i kaffet som alla vuxna har.
 

Mat hos mamma.

Stack till mamma direkt efter jobbet och har vilat lite nu. Är trött som fan i ögonen men blir förhoppningsvis piggare efter lite mat. Jobbet gick bra idag men det är skönt att jag jobbar själv imorgon. Jag tänkte bara uppdatera lite nu innan resten av familjen kommer. 
 
 

Jobbar extra.

Hoppade in på jobbet lite extra idag. Ska ändå jobba hela helgen så en dag extra gör ju inget. Fast jag är trött som fan idag men kommer nog överleva dagen. Jag får tänka på pengarna jag tjänar när det blir för jobbigt. Ikväll blir det middag hemma hos mamma med familjen så har lite att se fram emot. 

Jag saknar sommaren.

Även om jag älskar att julpyntet kommer fram i affärerna så saknar jag ändå sommaren. Nu känns allt så tråkigt och jag vet aldrig vad jag ska ta på mig som är snyggt. Så sitter och minns tillbaka och kollar på bilder från alla konserter och andra trevligheter som var i somras. Så här kommer ett gäng bilder på mig från i somras.
 
 

Det börjar bli vinter.

Julpyntet börjar komma fram i affärerna och jag älskar det. Finns inget mysigare än att gå runt bland alla tomtar och glitter och få julkänsla. Men det finns inget glögg än och jag är så jävla sugen på glögg nu. Ja ja får väl snällt vänta ett tag till. Åhh jag vill ha jul nu!
 

Nu blir det soffan resten av kvällen.

Är riktigt trött efter skolan idag och orkar fan inte göra något mer vettigt. Det var iallafall en intressant lektion jag och min lärare hade. Vi hann även gå igenom min uppsats lite vilket är bra och vi planerade lite för vad jag ska göra näst. Men nu blir det soffan och tv:n resten av kvällen. Jag är trött och har ont i både huvudet och ryggen nu. Så en lugn kväll behövs nu.
 

Tillbaka till skolan idag.

Jag har inte varit i skolan sen jag blev sjuk men nu är det dags igen. Jag ska ha lite lektion själv med två lärare. Så blir det när man är ensam i sin klass. Men det kommer nog bli intressant och gå bra. Ska bara orka cykla till bussen först. Jag ser inte fram emot att sätta mig på cykelhelvetet. 

Har pluggat som en idiot idag.

Men det resulterade i över två skrivna sidor så är riktigt nöjd. Imorgon blir det skola igen vilket är skönt för jag börjar tröttna på att sitta hemma hela tiden. Det är så skönt att motivationen börjar komma tillbaka till mig med. Känns som jag är på rätt spår nu. Men nu blir det att slappa resten av kvällen. 
 
Har sprungit runt i snyggaste och bekvämaste pyjamasbyxorna från Victoria's secret hela dagen.

Kan jag bara inte få vara frisk?

Det har gått en vecka utan smärtstillande nu så njurstenen är nog borta för alltid. Men självklart ska jag hålla på att bli förkyld istället. Jag är så jävla trött på att vara sjuk och inte ha någon ork till något. Jag får fan inte bli sjuk nu, Jag måste skriva en massa på uppsatsen och ska jobba i helgen. Det är min enda jobbarhelg denna månaden så jag har fan inte råd att vara sjuk. Så jag knapprar alvedon och ipren och sitter här med elementet på max för att ha det så varmt som möjligt. Jag ska fan inte bli sjuk nu. Fast om jag har all skit nu så slipper jag det iallafall när jag ska till Göteborg och se Airbourne. Det finns inte en chans att jag missar Airbourne igen. 
 

Bästa frukosten som finns.

Har varit inne i stan och slängt en massa skräp och fikat med mamma och pappa idag. Det blev världens bästa frukost med bakelser. Då jag försöker gå upp i vikt igen efter njurstenen så får jag äta vad jag vill när jag vill. Jag gör oftast det iallafall men nu får jag verkligen göra det. Så nu blir det en redig frukost med macka med gräddost. Jag är fan hungrig hela tiden så passar på att äta hela tiden med. Vem behöver inte frukost 2-3 gånger om dagen?
 
 

Vad tiden gått fort idag.

Jag tog världens längsta sovmorgon idag för jag behövde vila ut lite. Men sen har jag suttit med uppsatsen hela dagen. Jag har gjort om och ändrat fokus så jag kan fortsätta skriva nu. Det är en massa som ska fixas men nu är det iallafall genomförbart. Så nu är motivationen tillbaka och förhoppningsvis så stannar den kvar. Så jag ska fortsätta att fixa med uppsatsen idag. Jag har en jävla massa böcker som ska läsas så lika bra att sätta igång.
 

Soliga lördag.

Jag började dagen med en loppisrunda med pappa. Det fanns mest skit men hittade två billiga koftor. Så ska tvätta dem nu och se hur de blir. Idag blir det att stanna hemma och fixa en massa. Jag ska jobba med uppsatsen och tvätta. Det står lite still med uppsatsen nu för intervjuerna går inte så bra. Så ska se om jag ska ändra om lite i frågeställningen och utgå från mer biografier. Blir att tänka till lite och förhoppningsvis hitta lite inspiration och motivation till att skriva. 
 

Jag har tråkigt.

Jag är inte riktigt på topp idag och fryser som fan och är helt seg. Jag är inte motiverad till att göra något alls. Så sitter här och har tråkigt. Blir nog en kväll med fönstershopping på internet idag igen. Jag kan inte riktigt släppa den där snygga kimonon så ska tråna efter den lite till. 
 

Ut på äventyr.

Ska snart sticka in till stan och träffa Nico som är hemma över helgen. Så det blir nog lite äventyr med henne idag. Förhoppningsvis blir det lite loppisshoppande men vet inte om det är öppet. Men det märker vi väl. Jag behöver komma ut lite mer så är bara glad över att få lämna lägenheten. Idag har det gått fyra dagar utan smärtstillande med så nu borde fan njurstenen vara borta. Åhh hoppas, hoppas.
 

Då var alla biljetter fixade.

Tågbiljetterna är fixade och hotellet bokat så nu är det bara att vänta. Medan jag väntar så fönstershoppar jag på internet. Jag är helt kär i denna kimonon från Arnhem och hoppas på att en dag få äga en. Så får väl sitta och vänta på lönen med medan jag ändå väntar på annat skoj.
 
 

Väntar och väntar.

Jag sitter hemma hos mamma nu och väntar på att hon ska dyka upp. Vi ska fixa med tåg och hotell till konserten i Göteborg. Det är mindre än tre veckor tills jag får se Airbourne och jag längtar som fan nu. Ett tag kändes det lite omöjligt att åka iväg med njurstenen och allt. Men nu har jag inte behövt smärtstillande på tre dagar så jag tror den är borta. Jag är inte helt säker men hoppas verkligen på det efter så många dagar utan smärta. Jag har fått tid för att röntgas igen om fyra veckor och då vet jag säkert. Men nu börjar planeringen inför konserten iallafall. Jag måste äta upp mig och träna lite så min kropp inte är så jävla tanig. Jag vill ha en av mina sammetsklänningar på mig men nu passar de nog inte alls. Jag har minskat i omkrets över ben och rumpa så det blir att träna det som fan. 
 
 

Inspiration.

Jag är helt kär i en del kläder från märket Arnhem. Snälla ge mig en massa pengar och sommar och sol igen. Jag har förtjänat det efter all smärta jag fått gå igenom senaste veckan.
 
 

Orkar inte.

Motivationen är inte den bästa nu men jag kämpar på. Det känns som det enda jag gör är att dricka flera liter om dagen och kissa en gång i halvtimmen. När jag inte gör det så försöker jag äta så mycket som möjligt så jag går upp all vikt jag gått ner. Jag börjar att tröttna på njurstenen nu. Jag får ju inte glömma det extremt roliga att bara gå och vänta på att få ont. Oftast så märker man inte om man kissar ut stenen så jag får bara vänta på att få ont igen. Jag kan inte planera in någonting för jag vet inte hur jag mår om en timme. Jag kan inte åka till skolan för jag vågar inte vara hemifrån så länge ifall jag får ont. Så jag sitter här hemma och har tråkigt och är konstant kissenödig. Roligt liv!
 

Den riktiga Penny Lane.

Många känner igen namnet Penny Lane från filmen Almost Famous och hon är en stor inspiration för groupies runt om i världen. Men det fanns faktiskt en riktig Penny Lane. Pennie Lane Trumbull heter hon och var en groupie under 70-talet. Jag har med henne i min uppsats och tycker hennes historia är helt fantastisk. Hon gav sig själv en period 3 år att leva hur hon ville, resa var som helst och lära känna alla musiker som hon var intresserad av. Sen la hon av, flyttade hem, började plugga på college och skaffade en karriär. Hon var en fascinerande och målmedveten kvinna.
 
 

Trött som fan.

Jag har varit effektiv som fan idag för jag vet att jag måste passa på medan jag inte har ont. Så jag har diskat upp all disk vilket var en massa. Jag fick ta det i två omgångar. Jag har även tvättat och plockat undan lite här hemma. Jag har försökt att äta och dricka så mycket som möjligt hela dagen med. Men usch vad trött jag blev efter kvällsmaten. Så nu ska jag bara kolla klart på elementary och sen sova. 
 

Bästa känslan som finns.

Bästa känslan som finns just nu är garanterat när de smärtstillande börjar att verka. Hade ont i magen när jag vaknade idag igen. Men nu efter en smärtstillande och värmedynan mot magen ett tag är det borta igen. Jag har någon jävla varannan dag ont verkar det som. Inte så jävla roligt kan jag tala om. När jag har som mest ont kan jag inte göra något alls. Jag bara går omkring eller ligger på värmedynan i soffan. Så det gäller att passa på att fixa allt som behöver fixas så fort smärtan går över. Någon hade jämfört smärtan av att få ett njurstensanfall med att föda barn. Jag vet inte om det är sant men då kan ni iallafall förstå lite hur ont jag har och hur jobbigt det är att ha det varannan dag.
 

Skippar nog skolan imorgon.

Jag är lite orolig för att få ont igen. Jag har inte haft ont idag men vågar inte bege mig för långt hemifrån. Så imorgon blir det att plugga hemifrån. Jag har en del att skriva nu med då jag inte kunnat plugga så mycket i veckan. Jag hatar att vara sjuk men det är väl bara att vänta ut det. 
 

Firade Gabriella igår.

Efter loppisrundan igår åkte vi hem till pappa för att fira Gabriella som fyllde år i onsdags. Det blev en trevlig kväll med familjen. Jag hade dock ont i magen som fan men efter Peters magiska fotmassage så kände jag inget alls. Men jag var inte redigt på topp och spenderade större delen av kvällen i gungstolen med en värmedyna på magen. Men det var trevligt och vi hade det kul med alla busungar. Jag tog med kameran men fotade inte så mycket. Jag orkade helt enkelt inte. 
 
 

Jag idag.

Jag har på mig min nya fina kimono idag och är redo för en loppisrunda med pappa och sen firande av Gabriella som har fyllt år. Det kommer nog bli en bra dag så fort mina smärtstillande börjar att verka. Jag klarade mig utan dem hela dagen igår men idag har jag redan fått ta två stycken. Men skit i det för här kommer lite bilder på hur jag ser ut idag,
 
 

Jag har fått paket.

Jag tröttnade på att sitta hemma och då jag inte behövt ta smärtstillande på hela dagen så körde jag in till stan lite. Jag hade ett paket från H&M att hämta ut med ett par skor och en kimono. Sen tog jag och fikade lite med mamma med. Jag måste ju dricka en massa så att smälla i sig en jävla massa tea är ju perfekt. Jag älskar kimonon jag fick hem idag så tänkte fixa en liten outfit med den imorgon och fota och visa. Men skorna är jag inte så säker på. De är fina och passar men vet inte om de är perfekta. Så det blir nog att jag skickar tillbaka dem imorgon. Jag hittar nog några andra skor någon annan dag.
 

Hoppas på en lugn dag idag.

Jag måste verkligen få lite pluggande gjort idag så nu håller jag alla jävla tummar för en dag utan smärta. Jag har inte haft ont sen jag tog en smärtstillande vid åtta på kvällen igår. Det dumma är att jag kanske inte märker när jag kissar ut skiten så det är bara att vänta på att smärtan ska komma tillbaka. Det är inte kul att vänta på att få ont igen så jag är lite orolig i kroppen hela tiden. Men ska försöka att jobba på och inte bara spendera dagen i soffan framför en film. 
 

Blev en tur till akuten innan.

Smärtan kom tillbaka igen vid tio tiden så jag fick åka in till akuten för att få en till spruta i rumpan. Jag tror inte de satte den så bra dock för jag har fortfarande ont i magen och nu har jag ont i rumpan som fan med. Men jag fick med mig smärtstillande hem som jag ska ta vid behov. Sen ska jag tillbaka för ett återbesök om några veckor för att röntga och se om stenen försvunnit. Jag som bara ville ha en lugn dag hemma utan ont som fan, men det fick jag inte. Jag fick iallafall inte lika ont som igår men det beror nog mest på att det gick snabbare att ge mig sprutan och för att de inte behövde känna en massa på min mage. Jag är fan livrädd för att få ont igen så jag hoppas att pillerna jag fick nu hjälper. Jag hoppas jag kissar ut den förbannade stenen så fort som möjligt för detta är inte kul alls. 
 
 

Jag mår bättre idag.

Jag är lite öm i magen men inget som märks mycket. Nu känns det mer som att jag har urinvägsinfektion. Jag måste ju kissa ut den förbannade njurstenen så det är väl det som känns. Jag känner mig kissenödig hela jävla tiden vilket är jobbigt som fan. Men jag försöker dricka mycket så jag blir av med skiten snart. Det blir en vilodag idag så ska nog leta upp någon bra film snart och kolla på. Jag fick en massa filmer av min bror för ett tag sen så jag har en massa jag inte sett innan.
 

Har spenderat dagen på sjukhuset.

Jag vaknade av att jag hade ont i magen idag och det blev bara värre och värre så jag fick en akuttid på vårdcentralen för att kolla upp det. Jag har fan aldrig haft så ont i hela mitt liv. Jag kunde inte sitta eller ligga ner för det gjorde för ont. Så fort jag reste på mig blev jag illamående som fan och kräktes en massa. Så de har tagit en massa prover på mig och sen gav de mig en spruta för att ta bort smärtan. Det var fan den bästa spruta jag har varit med om. Så efter den skickades jag vidare till sjukhuset för att röntga min mage. Så jag har ett hål i ena armen efter sänkan och ett hål i andra armen efter kontrastvätskan jag fick innan röntgen och ett hål på rumpan efter sprutan med smärtstillande. De hittade en liten liten njursten på 3mm som troligtvis orsakade all smärta. Så jag kom precis hem igen och ska äntligen få dricka mitt morgontea och äta lite. Förhoppningsvis så besvärar inte njurstenen mig mer men det finns en risk att den hamnar fel igen och jag hoppas fan inte det. Jag är helt slutkörd nu för jag hatar att ha ont för jag tror alltid det värsta så jag har gråtit som ett barn idag. Så det blir att vila och kanske kolla på någon film resten av dagen. Ska bara äta först innan jag svälter ihjäl. 
 
Jag har även sprungit runt med pyjamasbyxor, osminkad och rufsig i håret hela dagen. Det är fan duktigt att jag ens lyckades borsta tänderna med tanke på hur ont jag hade så att fixa något mer hade fan inte gått. 
 

Shopping.

Jag gick in på H&Ms sida för att försöka hitta en mössa jag kan ha i vinter men då leveranstiden var jättelång tänkte jag att jag kan kolla i affären nästa gång jag ska till Växjö. Så istället råkade jag klicka hem en kimono och ett par nya boots. Jag har kollat på kimonon hur länge som helst nu men inte köpt så det var dags nu. Sen bootsen är ju bara så jävla snygga att jag nog inte kan leva utan dem. Jag tänkte även jag skulle försöka komma upp till 70 par skor innan året är slut så behöver två par till. Om man nu ska ha en massa skor så får man fan ha en jävla massa skor. 
 
 

RSS 2.0