Jag börjar bli gammal

Jag är trött som ett as efter helgen och vill bara bädda ner mig och skita i att jobba. Åhh vad skönt det hade varit. Men jag måste jobba så det blir att slänga i sig lite mat nu och sen försöka komma i säng tidigt. Så kanske jag inte är trött som fan imorgon. Men jag tror nog det kommer ta ett tag innan jag är normal igen. Lite jobbigt att jag ska jobba denna helgen som kommer med.
 

Sommar på landet

 

Tyrolen del 2

Tyvärr så blev det lite fel på filmen nu när den framkallades så en del bilder gick inte att få fram. Men jag fick de snyggaste och viktigaste iallafall. Som den på Adam Hector som är helt underbart snygg. För vem vill inte se en rockstjärna skela och räcka ut tungan? 
 
 
 
 
 

Äntligen en dag ledig.

Så det blir att framkalla bilder jag tog med analog kamera i lördags och sticka en runda till Halmstad idag. Jag känner ett behov av att besöka Scorett outletten. Annars så blir det att ta det lugnt idag och blogga mer bilder från i lördags så ni får se. Förhoppningsvis blir det lika coola fisheye bilder som förra gången. Men det får ni vänta några timmar på.
 

Tyrolens 50-års jubileum!

Här får ni lite bilder från en grymt rolig kväll. Tänk att man fått se Sten och Stanley live. Det borde fan alla göra om de får chansen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är det dags!

Pappa kommer snart och hämtar mig så sticker vi till Tyrolen. Jag är trött som ett jävla as efter jobbet med det får fan gå ändå. Det är ju inte en chans att man missar Tyrolens 50-års jubileum och Sten och Stanley. Då är man ju mindre klipsk helt enkelt. Det kommer iallafall bli skitkul och jag  tar med mig två kameror så det kommer uppdateras som fan imorgon. Men ni får vänta tills jag slutat jobbet med att få ett inlägg men det är lugnt väl kids?
 

Biljetter är fixade!

Bullets releaseparty kommer bli helt jävla underbart. Åhh vad jag längtar!
 
 

Fredag!

Jag har jobbat extra idag till halv tre och det gick bra. Jag kommer nog vara trött som fan på söndag nu när det blir att jobba tre dagar i rad istället för två. Men jag hade varit trött i vilket fall som helst eftersom jag ska till Tyrolen imorgon. Åhh jag längtar tills jobbet är avklarat och det är dags för konsert. Men jag har hört något om att det ska regna men jag hoppas verkligen inte det för konserten är utomhus. Så håll nu alla tummar för att det blir sol och fint väder imorgon kväll med.
 

Gammal favorit!

 

Årets första dopp.

Det blev lite badande idag i två olika sjöar till och med. Det var riktigt skönt att bara ligga och sola på bryggan och ha det bra och inte behöva tänka på något alls. Jag behövde en sån dag för imorgon blir det att jobba extra då någon blivit sjuk. Så nu blir det att fixa en massa ikväll för jobbarkläderna ska tvättas och matlåda ska lagas innan morgondagen. 
 

Sol och bad!

Sticker ut till pappa nu för att sola och bada och umgås med familjen hela dagen. Kommer nog bli skönt som fan att göra ingenting idag. Sen får jag ju ut och köra med pappas Monark Trapper och då kan man ju inte ha det annat än bra.
 

Solen skiner

Det är varm och skönt som fan idag och jag hoppas verkligen det är lika fint imorgon med. Jag hade tänkt att spendera min lediga dag ute hos pappa med att sola och bada. Så nu hoppas jag på fint väder imorgon och på fredag med. Sen ska det vara fint som fan på lördag när jag ska till Tyrolen och kolla på Sten och Stanley men det är ju en självklarhet. 
 

Ja jag är kär och tjatig jag vet.

 
 
 

Lomography

Jag är så kär i bilderna som blir av min fisheye kamera så ni får några bilder till från Tyrolens blues och rockfest.
 
 
 
 

Skulle ha fixat ett tidsinställt inlägg igår...

men det glömde jag bort. Men jag tror ni överlevde utan min uppdatering iallafall. Då solen skiner ute och det är varmt som fan förväntar jag mig inte redigt att ni sitter vid datorn och läser min blogg.
Nu har jag iallafall lyckats ta mig hem från jobbet och ska snart somna på spikmattan. Jag har lite ont i ryggen så jag hoppas att det försvinner efter en 30 minuter på spikmattan. Sen så har jag sovit kasst som fan i natt så jag tänkte ta igen lite sömn med.
 

På lördag smäller det igen!

Biljetter till Tyrolens 50-års jubileum är fixat.
 
 

Mer foton

Jag framkallade bilderna tagna med min Lomography Fisheye One idag och de är så jävla snygga. Visst skärpan och färgerna blir inte det bästa och de blir väldigt mörka trots blixt men så jävla coola iallafall. Den kameran kommer användas flitigt av mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full pull

Två nya skivor till min samling införskaffades igår och den vita ska jag köpa på någon konsert senare. 
 
 
 

Tyrolens blues och rockfest

Här får ni lite snygga bilder från igår. Sen ska jag även framkalla bilderna från min fisheye kamera så ni får se dem, men det tar någon dag. Det var iallafall skitkul igår och det var många bra band som spelade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rock och bluesfest på Tyrolen

Det börjar bli dags att förbereda sig för en dag på Tyrolen nu. Vädret kan inte bestämma sig så jag vet inte vad jag ska ha på mig. Men bättre med för varm än för kallt så det blir jeans, skinnjacka och boots iallafall. Sen om jag skulle bli varm är det bara att ta av sig och börjar jag frysa så får jag krama lite extra på någon rockstjärna. Det kommer bli en helt underbar dag och kväll iallafall och jag har packat ner två kameror så förhoppningsvis blir det lite foton från min analoga kamera med ficheye lins i nästa vecka. Måste ju fan ta upp filmen så man ser hur de blir, jag är nyfiken som fan på den.
 
 

Jobbade till sent idag

Men nu är jag hemma och kan ta det lugnt resten av kvällen. Jag behöver vila upp mig för imorgon blir det rock och bluesfest ute på Tyrolen hela dagen. Det kommer bli så jävla kul men tyvärr kommer jag inte gå med pappa för han ska på annan fest. Men jag drar med mig Nico istället så det kommer bli grymt som fan iallafall. Åhh jag längtar som fan efter lite konsert nu och att få hänga på Tyrolen hela dagen.
 

Min nya skolväska?

Mmm vi får väl se sen när den trillar ner i brevlådan. Men enligt mailet så dröjer det till augusti innan jag får den och jag som hatar att vänta.
 
 

Mer bilder från igår.

Jag tog en liten runda in till stan och framkallade min filmrulle idag då jag var nyfiken på resultatet och inte orkade vänta längre. Så här får ni lite bilder från Tyrolen tagna med min analoga systemkamera. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olles onsdag på Tyrolen.

Det var riktigt härligt på Tyrolen igår då vädret var fint och det var mycket folk som kom dit. Tyra ville inte åka hem därifrån utan tänkte sova över i en av hängmattorna. Jag hade gärna gjort henne sällskap bara för att få stanna kvar ett tag till. Men jag fick träffa mina favoriter i Bullet vilket var kul som fan för det är ett tag sen jag fick krama på dem så jag var nöjd som fan. Sen vann jag även en skitsnygg Muskelrock-keps som fick skydda mina ögon från solen under kvällen. Men jag tog faktiskt de flesta bilderna med min analoga systemkamera så ni får vänta ett tag på de bilderna men självklart får ni några digitala med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olles onsdag

Pappa kommer snart och hämtar upp mig så vi kan hämta min bror och åka till Olles onsdag på Tyrolen. Ska bli kul att äntligen få uppleva en Olles onsdag och förhoppningsvis får vi lite fint väder ikväll. Jag kommer seriöst att frysa ihjäl annars så lite sol nu tack. Sen får vi se när Peter, Gabriella, Tyra och mina andra bror dyker upp för jag hörde att de skulle till Växjö idag och åka till Tyrolen på hemvägen. Kommer nog bli en bra kväll iallafall och imorgon blir det kanske auktion tillsammans med pappa.
 

DIY

Fixade till ett snyggt tryck på ett linne häromdagen. Så tänkte använda det lite idag så jag kan tvätta det sen. Förhoppningsvis så försvinner lite av trycket i tvätten så det ser snyggt urtvättat ut sen.
 
 
 

Louis Vuitton Keepall 45

Äntligen är min älskling här. Perfektion!
 
 
 
 
 

Jaha

Jag hade visst en börjasentutavbarahelvete-tur idag på jobbet så här sitter jag och hinner blogga. Jag borde även hinna med att äta frukost men jag är inte så hungrig. Men jag kommer garanterat svälta ihjäl innan lunch om jag inte försöker få i mig lite iallafall. Jag får verkligen inte svälta ihjäl för jag jobbar sent idag och då blir de inte glada på mig. Sen ska jag till Tyrolen imorgon och då måste man ju vara någolunda pigg.
 
 

Sänghimmel.

Så här mysigt har jag det i mitt sovrum nu men ignorera gärna min obäddade säng.
 
 
 

Nu är jag hemma igen.

Försökte göra ett inlägg igår som skulle komma upp när jag jobbade idag men bloggen ville inte fungera. Men nu är jag hemma från jobbet trött och sliten som fan. Har knappt kunnat sova i natt så är lite extra trött idag. Men nu ska jag bara jobba imorgon och sen är jag ledig i två dagar.
 

På lördag är det dags

Det är på tiden att det händer lite kul och att jag får åka till Tyrolen igen så det kommer bli skitkul på lördag. Fast det blir nog en tur dit redan på onsdag för att besöka Olles onsdag tillsammans med familjen, Peter, Gabriella och Tyra. Åhh kan inte tiden gå lite fortare och inte slöa så förbannat.
 
 

Detta tar ju sin lilla tid.

Jag tänkte rensa ut gamla bilder och skolarbeten från datorn och lägga det på den externa hårddisken istället men det tar ju en hel evighet. Jag började igår och är inte klar än. Varje mapp tar mellan 20-40 minuter att få över då bilderna jag tar med kameran är så förbannat tunga. Men jag har hela dagen på mig så det ska nog bli klart någon gång. 

Dagens fynd.

Självklart hittade jag en ny Polaroidkamera så jag är nöjd som fan. Sen hittade jag även en ny snygg klocka och en liten amulett så det blev en bra dag. Sen kan det råka vara så att jag redan hade en sån polaroid men jag diskuterade med en kompis igår om att jag ska äga alla kameror som finns i världen så då får man räkna med lite dubbletter. Snygg som fan är den iallafall.
 
 
 
 

Bullet

 
 
 
 
 
 
 

Loppis och second hand

Idag blir det mycket second hand då det först är loppis inne i Ljungby och sensecond hand i Tyringe. Jag har inte varit i Tyringe på flera år så det ska bli kul att åka dit och förhoppningsvis finns där lite kul. Jag vill ha en ny polaroidkamera men det är kanske att hoppas på för mycket. Men man vet aldrig vad man kan hitta. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske att vi stannar kvar hos pappa och umgås lite.
 
 

Jag började precis gråta av Bullets nya singel.

Seriöst jag kunde fan inte hålla tillbaka tårarna när Get on började spela. Jag tror inte ni fattar hur stort det är och hur mycket de och deras musik betyder för mig. Så jävla bra att jag seriöst sitter här och gråter just nu. Det är både av lycka och för att jag är ledsen för att jag längtar som fan efter att få se dem igen. Det går fan inte att sluta gråta. 
 

Snart går en dröm i uppfyllelse.

En dröm jag haft i snart 10 år och som nu äntligen är fixad. En väldigt tjejig dröm som de flesta kommer tycka är helt idiotisk men det skiter jag i. För snart är den min, en alldeles egen Louis Vuitton.
 

Nu jävla börjar det hända saker.

Bullet la ut en liten videoteaser inför nya skivan som släpps i höst och jag måste säga att det låter bra. Så nu längtar jag som fan efter hösten och deras turné. Det kommer bli så jävla gött att gå på releasefesten och få se Bullet, Screamer och The Scams spela på samma kväll. Jag längtar som fan och teasern kommer gå på repeat här hemma hela dagen. Åhh kan det inte bli september nu? Det är ju ändå ingen sommar ute så varför inte bara hoppa till hösten direkt?
 

Usch vad trött jag är.

Slutade som sagt tidigt idag så det blev att åka hem och somna i soffan. Det var behövligt för jag sov inte så mycket i natt. Men nu är jag ledig hela helgen så jag får vila upp mig. Sen är jag nog utvilad och redo för jobb på måndag igen. 
 

Mer jobb imorgon.

Men jag slutar redan vid halv tre vilket är gött som fan. Vet inte om jag har några mer korta turer denna sommaren men det gör inte så mycket. När man ändå har stigit upp och är på jobbet så kan man lika gärna jobba 8 timmar. Det är skönt att sluta tidigt men lite tråkigt för det är på eftermiddagarna som alla är trött och flamsiga. Det är ofta då som man har roligt och skrattar som mest.

Jag har fått paket.

Fick min sjukt snygga jeansväst idag och jag kommer nog inte ta av den igen. Den är från Gina tricot för er som undrade. Annars har jag bara jobbat idag och det har varit helt okej men jag börjar få ont i min ena axel. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det? Fast jag är ledig fredag, lördag och söndag sen så då kanske jag vilar upp den. Jaja lite ont får man räkna med när man jobbar i ett storkök.
 
 
 
 

14 september

Den 14 september är det releasefest för Bullets nya skiva och jag längtar som fan. Kan det inte bli september nu så jag slipper vänta? Inte nog med att Bullet självklart kommer spela under kvällen så får man även se Screamer och The Scams spela. Detta kommer seriöst bli en helt underbar kväll. Åhh jag vill inte vänta för fan!
 

Drömfångare

Jag pysslade lite igår och detta är en av de drömfångare jag gjorde. Detta är den snyggaste så självklart får den hänga över min säng och hålla mardrömmarna borta.
 
 
 

Jeansväst

Klickade hem en skitsnygg jeansväst nyss så nu är det bara att vänta på paketet. Den är skitsnygg med döskallenitar och slitningar och jag klickade nog hem den sista så jag hade tur som fan. Åhh kan jag inte få den nu?
 
 

Cravings.

Nu när jag jobbar så gör jag ju av med mer energi och all sån skit än om man jämför med när jag pluggade. Så jag har träningsvärk i hela kroppen och är konstant jävla hungrig. När jag är hungrig hela tiden får jag även cravings på allt. Jag vill ha allt som bara går att äta och gärna allt samtidigt. Så dagens inköpslista var ju hur lång som helst då jag skrev den när jag var hungrig. Men jag köpte inte allt då jag seriöst inte kan ha 3 olika brödsorter hemma bara för att de är bra till olika saker. Men det blev att jag unade mig lite av det jag cravade så nu är det tortilla chips och tzatziki till frukost. Fy så gott det är.
 
 

Wall of fame.

Äntligen tog jag tag i att rama in mina signerade skivor jag har skaffat mig på konserter det senaste året. De måste ju självklart upp på väggen så alla kan se dem och inte gömmas i någon gammal låda med cd-skivor. Så nu hänger de där Mustasch och Screamer och ser snygga ut.
 
 
 
 
 

Världens sötaste.

 
 
 
 
 
 

Lördag

Jobbet gick bra idag men usch vad trött jag är nu. Så det blir soffan och Gossip girl resten av kvällen. Kanske att jag tar en dusch sen också så jag slutar att lukta illa. De på jobbet kanske blir glada då de slipper min stank imorgon. 
 

Mer snygga konsertfoton.

 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har fått paket.

Det blev ett perfekt avslut på den sena jobbdagen med ett paket att hämta ut. Det var lite jobbigt att gå igenom hela stan för att hämta ut paketet men så värt det. Så nu har jag en snygg kimono att slänga på mig när jag inte orkar ha kläder på mig. Perfekt!
 
 

Favoritbilder på Mustasch

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jobbar i helgen...

så försöker ta det så lungt jag kan idag. Imorgon jobbar jag sent så kommer vara trött som fan när jag kommer hem sen. Men det ska nog gå bra ändå och det kommer bli kul att jobba en helg på Brunnsgården. Jag jobbar ju mina helger på Ljungsätra så det ska bli kul att jobba i andra köket denna helgen. Men självklart är det inget ätbart som serveras på jobbet då jag är kräsen som satan. Så det blir att laga matlåda ikväll men det är bra för det blir billigare för mig. Plus att det år så mysigt i mitt kök nu att jag vill vara där hela tiden och laga mat och sitta i min kökssoffa.

Ledig idag.

Så det blev en tripp in till stan bara för att få använda de nya bootsen lite. Jag och mamma gick runt på stan lite och fixade ärenden. Så nu har jag precis kommit hem igen och sitter och äter lite brunch. Orkade inte äta frukost innan jag stack in till stan så blir att äta lite omelett och baguett nu. Gott som fan kan jag tala om.
 

Jag har fått paket!

Äntligen fick jag mina skitsnygga Jeffrey Campbell Rumi boots. De är så perfekta som ett par boots bara kan vara. Jag kommer fan leva i dessa skorna i sommar och troligtvis hela livet sen. Den där Jeffrey Campbell har gjort en jävla massa kvinnor runt om i världen väldigt lyckliga med sina skor. 
 
 
 
 

Mitt nya favoritställe.

Äntligen är min kökssoffa fixad och i mitt kök. Den är så jävla snygg att jag tror jag dör lite. Kolla bara vad bra det blev.
 
 
 
 

Jobbade länge idag.

Så nu är jag trött som fan efter jobbet. Men som tur är så är jag ledig imorgon och kan vila upp mig. Men det blir en del att göra imorgon iallafall för pappa kommer hit med kökssoffan. Sen ska jag även in till stan och hämta mina nya Jeffrey Campbell boots som kommit. Åhh jag längtar tills imorgon.
 

Tyrolen

 
 
 
 

Åhh vad kul man kan ha på jobbet ibland.

Japp idag blev det många skratt på jobbet och det är så jävla härligt. Sen efter jobbet gick jag på stan med mamma och tog en fika. Jag behövde lite nya linnen att ha på jobbet då mina börjar gå sönder och är för små, så mamma var snäll och köpte det tilll mig. Ja jag är bortskämd ibland. Men nu ska jag fixa lite mat till imorgon och sen bädda ner mig i soffan för resten av kvällen.
 

Polaroid

Jag ger er ett tidsinställt inlägg nu när jag är på jobbet och sliter som en galning. Jag tänkte jag skulle testa på att göra ett sånt inlägg iallafall då det blir väldigt sent med mina uppdateringar när jag är på jobbet annars. Så jag tänkte att medan jag är på jobbet så kan ni få se på bilder som jag inte visat innan. Som dessa som är tagna med min senaste Polaroidkamera som är från 70-talet. Erkänn bilderna blir coola?
 
 
 
 

Nu blev det stressigt

Fick precis reda på att min hyresvärd måste stänga av vattnet i natt så nu blev det bråttom med att hinna med allt. Men nu är det bara maten som ska bli klar och jag ska ta en dusch. Sen får vi hoppas att de fixar vattnet imorgon när jag är på jobbet. Jag fattar inte varför det alltid ska krångla med vattnet på detta stället? Men idag fick jag iallafall reda på att vattnet kommer stängas av så att jag kan förbereda. Allt blir bra igen imorgon iallafall.
 

Loppisfynd

Jag hittade lite snyggt på loppisen igår och fick bara betala fjutiga 105kr för allt. Så jag är nöjd som fan och längtar redan efter nästa loppis.
 
 
 

RSS 2.0