Slö kväll.

Har tagit det lugnt efter jobb och kurs idag för jag var rätt trött i huvudet när jag kom hem. Blev även helt dyngsur om fötterna när jag gick hem till mammas för mina flare pants suger åt sig vatten som fan när det regnar ute. Så jag fick köra hem i trosor och regnbyxor. Så har fan inte velat ta på mig några rediga kläder utan myst runt i shorts och linne sen jag kom hem. Sköna slöa kväll.
 
 

Trötta måndag.

Sitter mätt och belåten efter frukosten på jobbet och har det bra. Var lite trött i morse men ska nog klara dagen. Men hoppas på en lung dag idag. 
 

Nu tar jag kväll.

Har städat och fixat hela dagen så nu är jag trött som fasen. Men jag har hunnit med mer än vad jag trodde jag skulle. Så nu är det fint och fixat i sovrummet så jag bara kan ställa in den nya hyllan sen. Men nu tar jag kväll och slappar lite framför ett avsnitt med MacGyver. Har jobb imorgon och kurs på eftermiddagen tror jag så det kommer bli en lång dag. Så nu blir det en lång välbehövlig dusch och sen sova.
 
 

Redan söndag.

Stack in till en vän i stan igår för ett sexleksaksparty vilket var riktigt kul. Har inte varit på det tidigare så nu har man testat på det med. Sen efter det blev det puben men usch vad jag kände mig vilsen där. En massa människor och hög musik vilket var väldigt jobbigt. Sen att alla andra som var där såg ut att vara 12 gjorde ju inte saken bättre. Så jag stack hem till mamma rätt tidigt och gick och la mig istället. Nä puben är fan inget för mig känner jag. Men hade en rolig kväll ändå och träffade en massa trevliga människor.
Men nu är jag hemma hos mitt igen och håller på att städa och möblera om. Köpte en bokhylla på second hand igår så måste ändra om lite här hemma nu. Men det kommer bli så fint sen när allt är fixat.
 
 

Second hand.

Min pappa lurade mig att det var loppis idag så jag körde mopeden in till stan för att gå på den. Sen var det ingen loppis så då blev jag sur. Men blev gladare sen när Thomas joinade mig på en second hand runda och sen gick vi på stan lite. Skönt att få lite sällskap så det inte kändes som jag åkte in helt i onödan. Sen var det ju en bra fynd dag idag. Jag fick med mig en massa hem och köpte även en bokhylla som jag ska hämta sen i nästa vecka. 
 
 

Dags för konsert.

Trodde knappt det skulle bli något Tyrolen idag då pappa är förkyld och har frossa till och från. Men ni sitter vi här och fikar och lyssnar på dansband. Kommer nog bli en toppenkväll så länge pappa inte får frossa igen. Denna konserten är ju min födelsedagspresent till pappa så tråkigt att han ska vara sjuk.
 
 

Ikväll blir det konsert.

Snart är första jobbveckan avklarad och jag har överlevt. Känns så jävla skönt att det är fredag nu och jag längtar tills ikväll. Blir konsert på Tyrolen med pappa och det kommer bli så kul. Hoppas bara på att det är fint väder ikväll med. 
 
 

Jävla kakor.

Köpte nya batterier till min våg idag då den inte velat funka. Så var ju tvungen att väga mig efter all mat jag stoppar i mig nu på jobbet. Det är ju frukostrast, fika och lunch och jag är ju inte van vid det. Jag är verkligen inte van vid att trycka i mig kakor både på fikat och efter lunch. Jag kan verkligen inte låta bli de där förbannade kakorna. Så på en vecka har jag lyckats gå upp 2kg. Det känns så förbannat skönt att jag fått rediga matruntiner för jag behöver verkligen det. Jag har ju märkt att jag är piggare och mår bättre hela jag. Sen gör det inget om jag går upp lite i vikt.
 

Underbara lunchrast.

Kan fortfarande knappt fatta att jag äntligen har lunchrast på jobbet. Det är helt ljuvligt att få sätta sig ner lite och äta i lugn och ro. Har varit i disken idag så behövde en paus nu. Har fullt upp efter jobbet sen då det ska storhandlas och fixas. Så får samla lite energi nu.
 

Blir nog en tidig kväll för mig.

Är trött som fan nu men har äntligen kunnat få lite mat i magen och slappa i soffan. Tog en fika med mamma efter jobbet vilket var trevligt men nu blev det sent som fan att fixa allt. Men nu är allt gjort och jag kan ta det lite lugn. Känner mig stressad som fan ikväll så behöver lite lugn och ro nu. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det nog i säng så jag är redo för att börja tidigt imorgon. Ska koka gröt så det gäller att vara på jobbet extra tidigt då.
 

Frukost.

Älskar att jag får en redig frukost på jobbet. Frukost är så förbannat gott och att få välja mellan olika pålägg och fil varje dag är så perfekt. Nu står jag mig ett tag till och orkar jobba vidare.
 
 

Ny snygg fransväska.

Har försökt komma in på bloggen i en evighet nu men det har inte velat funka. Men nu lyckades jag ta mig in på en sida som jag redan var inloggad på. Så hoppas på att detta funkar nu. Dagen har gått bra idag även om jag var lite tröttare på jobbet idag. Det var dock inga problem att stiga upp och börja lite tidigare idag så det är ju skönt. Jag är ju en morgonmänniska egentligen så spelar ingen roll att jag börjar en timme tidigare. Sen fick jag jobba över lite idag med vilket ger lite mer pengar vilket alltid är bra. Så nu kommer jag kunna shoppa som fan nästa månad. Nä skojar bara jag ska ta det lugn med shoppingen nu. Fick ju hem ett paket till idag så får lugna mig lite nu. 
 
 

Hur fan kan jag ha så mycket energi?

Jag har seriöst inte sovit på hela helgen men ändå var det inga problem att stiga upp vid fem i morse och sticka till jobbet. Efter jobbet blev det en fika med Thomas vilket var trevligt. Men efter det var det bara hem och träna, diska och laga mat och jag är knappt trött ens. Man tycker ju jag borde vara trött i både kropp och huvud efter första dagen på nya jobbet. Men jag är bara full av energi. Rätt skönt faktiskt men finns ju en risk att jag är trött som fan imorgon istället då. Det var iallafall riktigt skönt att få träna lite yoga idag så nu kan jag ta det lugnt och slappa utan dåligt samvete.
 

Lite uppdatering.

Sitter på jobbet och äter lite lunch nu. Har inte haft sittande lunchrast på flera år och det är så jävla skönt. Jobbet har gått bra som fan än så länge idag men vi har nog varit en extra inne. Känns väldigt skönt att jag redan känner dem jag jobbar med och några av lärarna. Nu är det mindre än två timmar kvar och sen blir det en fika med Thomas.  Kommer bli helt perfekt. 
 

Gårdagens loppisfynd.

Hittade ett par snygga jeans igår på loppisen för 25 spänn. Som tur var satt de som en smäck så jag blev självklart väldigt nöjd. 
 
Annars så håller jag på att städa lite samtidigt som jag bloggar och lagar kvällsmat. Måste ha matlåda med mig till nya jobbet imorgon. Kommer bli så skönt med nya rutiner både för jobb och mat. Sen ska jag få in lite nya träningrutiner i det med.
 

Ta tillvara på det sista av sommaren.

Hade en helt perfekt sommarkväll igår med sol (det blev inget bad) på utebadet. Det är väldigt skönt att umgås med Thomas för vi känner varandra så väl att jag kan vara mig själv helt och hållet med honom. Så vi låg och sov i solen och fick en massa färg.  Sen började vi prata mat så jag stannade kvar i stan så körde vi tacokväll och hade det gott. Thomas får mig alltid att släppa all planering och vara mer spontan. Så jag kom hem för någon timme sen med urladdad mobil och bikini på mig typ. Men det är så det ska vara i livet och är glad över att någon får mig lite mer avslappnad. Men nu får jag sluta slöa för imorgon börjar nya jobbet och jag har en massa att fixa. Jag är taggad som fan så känner att allt är på topp. 
 
 

Äntligen lite sol och bad.

Har varit på loppisrunda med familjen idag så har inte hunnit blogga något. Det var bara upp och iväg typ. Men det var trevligt och jag hittade lite roligt att fynda iallafall. Men nu sitter jag inne på badet och väntar på att Thomas ska dyka upp. Vi har knappt hunnit umgås själva på hela sommaren så det ska bli trevligt. Ska bli jävligt skönt med en slö dag med bara en massa sol och bad.
 
 

Kan knappt beskriva hur bra jag mår just nu.

Jag har haft en jobbigt sommar med mycket upp och ner men nu mår jag så förbannat bra. Jag är singel, jag börjar nytt jobb på måndag och jag har en ny snygg kropp tack vare träningen. Det var jobbigt att bli singel men jag har märkt att jag har en massa vänner där ute som gör att jag aldrig känner mig ensam. Jag har fått en ny tjänst som ger mig mer lön och gör att jag kan utvecklas i mitt jobb. Jag känner mig så jävla fri nu och allt som tyngt ner mig har släppt.
 
 

Dubbla yogapass.

Jag har varit så förbannat rastlös på sista tiden men inte vågat träna för febern som kommer och går hela tiden. Men jag orkar seriöst inte oroa mig för den längre för jag vill träna. Så idag körde jag äntligen lite yoga igen och det var så förbannat skönt. Så skönt att jag körde två pass på raken. Så nu är jag sådär härligt trött i kroppen och känner verkligen hur den har fått jobba. Så jag tänkte faktiskt unna mig lite chokladpannkakor med nutella och frukt sen. Ska bara ta en skön dusch nu så kan jag äta i lugn och ro sen medan jag kollar på Broadchurch. Allt är redan förberett och har redan gräddat pannkakorna så bara att värma i micron sen och äta. Förhoppningsvis kommer jag sova gott nu i natt när jag tröttat ut kroppen med träningen.
 
 
 
 

Up yours.

Idag fick jag äntligen hem mina nya tröjor från Bandit brand. Har väntat på att det ska lyckas ta sig från Alvesta sen i fredags. Snigelpost var det ja. Kunde iallafall hämta ut dem idag och jag är så jävla nöjd.
 
 

Olles onsdag på Tyrolen..

Det blev en trevlig sommarkväll ute på Tyrolen idag, man får passa på innan de stänger för säsongen. Tvingade min bror att ta lite snygga outfit bilder på mig med. Hade mina nya snygga byxor på mig idag. Passar perfekt till min Spell and the gypsy kimono.
 
 

Halva veckan har gått.

Ligger och vilar lite efter jobbet nu men ska alldeles strax stiga upp igen. Ska sticka till Tyrolen sen så måste börja fixa till mig. Min mage kurrar som fan så måste nog få i mig lite mat innan med. Men annars mår jag bra trots att jag inte sovit något alls i natt. Men jag överlevde jobbet och har vilat lite nu så. Fick ett paket idag med så har ett par nya snygga jeans att springa runt i. Kan ju knappt bli bättre då.
 

Lite nytt till hemmet.

Hade sett en snygg pedestal i ett skyltfönster i helgen så passade på att köpa den idag när jag och pappa var i stan. Fick den för bara 50 spänn så jag är nöjd som fan. Så nu står den i mitt vardagsrum och ser snygg ut.
 
 

Jag blir så trött på allt.

Jag ville bara ha en lugn dag men inte fan kunde jag få det. Jag känner mig stressad och får panik när folk säger en sak och sen ändrar sig och gör något helt annat utan att lyssna på mig. Om det gäller mig så kanske man ska göra som jag säger för jag är den som känner mig. Jag slutar fan bry mig snart. Gör de som de vill så gör jag som jag vill. Nu sitter jag iallafall och väntar på pappa så vi kan handla lite. Jag är rastlös och hungrig som fan så känner mig extra gnällig nu med. Orkar inte. 
 

Broadchurch.

Har fixat allt för idag, maten är i magen, tvätten upphängd och jag har tagit en lång skön dusch. Så nu blir det att bädda ner sig i soffan och kolla på Broadchurch som börjar idag. Jag känner mig lite kluven över ett beslut ikväll så kan vara skönt att bara fokusera på något annat nu. Men jag vet att det är rätt beslut och att det kommer bli så skönt sen. Allt kommer bli perfekt och jag vet det innerst inne. Men det är alltid jobbigt med förändringar men behöver göra detta nu.
 
 

Första skoldagen klar.

Har haft så förbannat mycket att göra på jobbet idag att jag inte ens hunnit kissa. Så nu är jag trött som fan och ska ta och vila lite. Vaknade iallafall utan feber idag men har svettats som fan på jobbet. Vet inte om det berodde på feber eller att det var förbannar varmt. Men skönt att första skoldagen är avklarad för den är alltid mest stressig. Imorgon kan vi ta det lite lugnare på jobbet och det behöver vi nog alla.
 
 

Feber.

Varför kan inte den här jävla förkylningen antingen försvinna helt eller bryta ut helt? Hade lite feber igår när jag gick och la mig och den hade inte försvunnit när jag vaknade. Så det var nog tur att jag stannade hemma igår och tog det lugnt. Det kommer bli en lugn dag idag med så har jag förhoppningsvis ingen feber imorgon. Åhh kan inte bara all skit lämna min kropp så jag kan börja träna igen. Känner mig slö som fan och behöver få vara lite aktiv nu.
 

Hade trevligt som fan igår.

Idag är jag seg som fan och har nog sovit i 5 timmar sen jag kom hem. Men nu är jag vaken och nästan levande. Men jag hade roligt som fan igår och träffade en massa roliga människor. På nåt sätt har jag blivit social på äldre dar så jag hittade lite nya bekantskaper att umgås med. Hade iallafall skitkul med mina vänner och dansade till Tullamore lads. Sen virrade jag och Nicolina omkring lite innan jag hittade en blivande kollega att äta nattmat med innan jag gick hem. Denna dagen har verkligen bara försvunnit. Var och handlade med pappa och sen skjutsade han hem mig. Då tog jag en skön dusch, stoppade i en maskin med tvätt och sen somnade jag. Har väl varit uppstigen i en timme nu typ. Jag är hungrig som fan så måste få lite mat i mig och sen blir det att slappa i soffan resten av kvällen.
 
 

Irländsk afton.

Ligger i mammas soffa och försöker få lite energi. Ska nog försöka bege mig ner mot stan snart och ha roligt med lite vänner. Hade dock varit skönt om jag inte var trött som fan och hade ont överallt. Men ska nog lyckas ha kul ändå och dansa halva natten. Vet ju redan nu att jag kommer ha ännu mer ont imorgon. Men det får det vara värt.
 
 

Mina ögon är helt svullna idag.

Jag borde verkligen ha fått lite mer sömn men var tvungen att gå till jobbet. Så det var bara att stiga upp när klockan ringde. Men idag är det fredag så kommer nog överleva trots alldeles för lite sömn. Som ni såg i förra inlägget så hade vi det väldigt roligt igår även om vi inte vann. Idag blir det minst lika roligt när det blir irländsk afton med vänner. Hoppas bara jag hinner vila lite innan så jag kommer ifatt lite med sömnen. Men slutar vid två så borde fan hinna vila lite.
 
 

Popquiz med jobbet.

 

Ikväll blir det popquiz.

Känner mig redan stressad över allt som ska hinnas idag. Men är på jobbet nu och ska städa och fixa idag så det blir lite terapiarbete så jag slipper tänka på stressen. Kommer nog bli en trevlig kväll sen iallafall och jag ser fram emot en kväll med jobbarkompisar. Ska bara jobba lite först och sen fika på nya arbetsplatsen. 
 

Slappar hos mamma.

Jag och mamma fixar med tvätt och tar en lugn hemmakväll idag. Var nere på Ljungbydagarna för att köpa mat men efter att ha stått i kö i en evighet fick vi reda på att det var slut. Så jag blev förbannad som fan och så köpte vi pizza istället. Så nu är jag mätt men är fortfarande sur. Ljungbydagarna visar ju inte upp sig från sin bästa sida idag.
 
 

Mår bättre idag.

Känner att stressen tog över lite igår så skippade att göra en del saker och tar det idag istället. Ska in till mamma idag efter jobbet men pappa hämtar mig en timme senare så har tid att fixa. Så idag mår jag bättre och har allt planerat och känner mig lugn. Förhoppningsvis blir det en

Åhh vad sur jag är.

Pappa kommer och ger mig falska förhoppningar så usch vad sur jag blev nu. Inte pappas fel att det blev så men med mitt redan retliga humör blev jag sur som fan. Inte på pappa dock utan på världen i allmänhet och all sån skit. Ska försöka vara duktig och fixa här hemma och tänka på annat än min otur och pappas förbannade tur. När ska jag ha lite tur då? Va? Va?
 

Dåligt med sömn.

Bäddade ner mig i soffan igår och läste en bok hela kvällen och tog det lugnt. Det var så skönt att få läsa lite. Det blev dock lite sent i säng men det kvittade för jag kunde ändå inte sova. Har drömt en massa konstigt och vaknat från och till hela natten. Så idag är jag trött som fan och har ingen större lust att sticka till jobbet. Men det ska nog gå bra och sen jobbat jag ju bara till två. Har inget planerat efter jobbet så det blir att köra hem direkt och vila. Åhh saknat min säng. 
 

Fullt upp hela dagen.

Har verkligen haft fullt upp på jobbet idag med att städa och lära upp min efterträdare så har knappt haft tid att stå still. Men det är bara skönt att ha att göra för då går tiden lite snabbare. Sen efter jobbet har jag bara vilat och tagit det lugnt. Det känns som jag har en förkylning i kroppen men det kan vara min allergi med. Jag hade velat träna men vågar fan inte för jag vill inte bli förkyld. Har fan inte tid med sånt. 
 

Jag är helt slut nu.

Tog och rensade ut hela skafferiet och städade fint idag. Så nu har jag sju miljoner lådor att slänga och tre kassar med saker som ska till second hand. Men usch vilket jobb det var, men som tur var höll Nicolina mig sällskap och hjälpte till lite. Så nu är jag helt slut och har ont i huvudet. Har precis ätit lite kvällsmat och bäddat ner mig i soffan framför lite MacGyver. Ska snart duscha och sen blir det nog att sova. Jobb imorgon igen så det gäller att vara utvilad efter helgens alla festligheter.
 

Idas födelsedagsfirande.

Var som sagt inne i stan igår och firade Ida som precis fyllt år. Vi satt ett gäng på deras bakgård och hade det trevligt. Jag var inte hemma och i säng förrän vid ett men är ändå rätt pigg nu. Har dock lite ont i kroppen fortfarande men det går nog över snart. Hade tänkt att ta en hemmadag idag och städa och rensa lite. Sen kanske jag får lite sällskap senare.
 
 

Inflyttningsfest.

Nu har jag vaknat igen och är på lite bättre humör. Men mår ändå inte riktigt bra. Jag känner mig stressad som fan och vill helst bara lägga mig igen. Men jag vet att jag kommer må bra och ha roligt ikväll på festen så tänker fan inte missa den. Så nu har jag tömt kameran på bilder från igår så jag kan ha med den ikväll sen. Jag hade skitroligt igår hemma hos min bror med familj. Vi var väldigt många så man träffade många nya härliga människor. Så här kommer lite bilder från kvällen.
 
 

Känner mig halvt död idag.

Jag är så förbannat trött efter inflyttningsfesten igår och har ont i hela kroppen och sen lite ångest på det med. Idag är det födelsedagsfirade för Ida så ska lägga mig och vila nu så vaknar jag förhoppningsvis upp och mår bättre. Vet inte om jag har en förkylning i kroppen eller inte med har sådär ont överallt som man får då. Har varit inne på loppisrunda idag i regnet och ville bara åka hem igen. Så inte nog med att jag mår skit jag ser ut som en dränkt katt med. Men nu blir det att sova lite igen och sen mår jag nog bättre och är på bättre humör. Jag har iallafall precis stoppat in en andra maskin med tvätt så jag slipper iallafall oroa mig över att inte hinna tvätta allt som behövs till måndag.
 
Bild på mig och sötaste kattungen från igår. 

Det är fredag och solen skiner.

Sitter på jobbet och fixar med lite saker inför nya tjänsten. Måste ha lite nya kläder och sånt så jag matchar de andra. Sitter även och väntar på mina varor som borde dyka upp snart så jag kan fylla kylskåpen lite igen. Jag hoppas dagen går snabbt idag för ikväll blir det inflyttningsfest hemma hos min bror och hans familj. Så vi ska grilla och ha det trevligt hela kvällen. Kommer nog bli riktigt trevligt och jag ser fram emot det. Händer en massa roligt i helgen. Imorgon ska jag fira en kompis som fyllt år så då blir det fullt upp med. Man får passa på medan det är sommar för sen lär man nog inte se en fest igen förrän nästa sommar.
 

Jag har fått nytt jobb!

I tisdags kom chefen och pratade med mig om att börja en ny tjänst i ett annat kök. Jag kommer få 25% mer i tjänst än vad jag har nu så det är helt perfekt. Sen kommer jag få vara i ett tillagningskök vilket är roligt. Kommer bli skönt med lite förändring och mer pengar skadar fan aldrig. Så idag var jag uppe på Kungshög och spanade in det nya köket lite. Jag kommer börja om två veckor så det är verkligen snabba ryck. Tror allt har planerats och blivit bestämt denna veckan. Jag ska inte ljuga utan det är nervöst som fan och lite ångest i kroppen. Men jag är redo för nya äventyr och att utvecklas och lära mig mer. 
 

Hur svårt kan det vara?

Igår var det två killar här och fixade frysen så den fungerade igen. Den gick ner till minus 18 grader som den ska vara på och allt var frid och fröjd. Idag stod den på över 40 grader plus igen. Hur svårt ska det vara för frysen att förstå att den är en frys och inte ett torkskåp? Borde fan ta hem den och torka kläderna i men den luktar apa fortfarande så vill nog inte det. Det är fan tur att det är sommar och jag inte behöver den nu. Sen får jag ju sällskap av karlar i köket varje dag så ska väl inte klaga. Kan de inte bara byta ut skiten?
 

Arnhem maxi skirt.

Hade paket som väntade på mig idag med och det var min nya fina kjol. Den var lite stor då det var en medium men ett skärp i midjan och den blev perfekt. Den är så jävla fin och aldrig använd med lapparna kvar. Så jag har en bra dag. Det blev en runda till tippen efter jobbet så jag kunde slänga en massa skit och det känns så befriande att bli av med allt. Nu jävlar ska all skit ut och här ska börjas ett nytt fräscht liv typ. Nä så dramatisk ska jag inte vara men så skönt att få rensat lite. 
 
 

Hej hej träningsvärk.

Var duktig och tränade rumpa och ben i förgår och fy fan vad det gör ont idag. Kan fan knappt sätta mig ner nu men det får det vara värt. Måste få lite mer muskler så jag inte ser så förbannat tanig ut om ben och rumpa så det är bara att bita ihop. Men det blir en paus med träning nu för jag känner att det är en förkylning i kroppen och har inte tid att vara sjuk. Så jag är lite trött och seg idag, kunde inte sova i åskovädret som var i natt. Men dagen ska nog gå bra ändå. Jag tänkte ta det lugnt och bara städa lite idag. Har inte så mycket annat att göra så fixa fint på hyllor och i skåp blir perfekt. Sen när jag slutat jobbet ska jag och pappa till tippen och kasta allt jag rensade ut i söndags. Har hela trappen full med skit och vill inte ha det där.
 

Nya äventyr.

Hände en massa idag så nu blir det lite förändringar till hösten. Det kommer bli så skönt med nya äventyr nu. Jag känner verkligen att jag behöver det. Känns som att det äntligen går åt rätt håll och att jag inte bara står och stampar på samma ställe. Så en nystart blir ett perfekt avslut på sommaren. 
 
 

Här luktar illa.

Så roligt när man känner hur illa det luktar innan man ens kommit innanför dörren på jobbet. Men det är ju mycket bättre än vad det var igår i alla fall. Så det går åt rätt håll här. Ska ta och torka ur frysen med ättika en gång till eller två idag. Men först ska jag fixa med alla beställningar så det är gjort. Men hoppas att dagen går snabbt idag så jag kan hitta på något roligt sen. Hoppas på att någon vill fika med mig eller nåt.
 

Jag har fått paket.

Innan jag stack hem från jobbet åkte jag inom min bror och hämtade min nya fina kimono från Spell and the gypsy. Jag är så jävla nöjd. Den har finaste broderiet på ärmarna med vilket gör den extra fin. Så min dag blev lite bättre när jag slutat jobbet. Så var ute i trädgården och fota outfit bilder för en stund sen. Men nu sitter jag i lägenheten med ont i huvudet och skit. Kanske inte så konstigt då jag gått runt i den äckliga ruttna lukten hela dagen. Vi har iallafall stängt av frysen och de ska gå igenom den redigt innan vi testar att sätta igång den igen. Det bästa hade ju kanske varit om vi fick en ny frys. Men det är snålt med sånt särskilt om vi ska renovera köket sen vilket det kanske blir. Jag hoppas bara att det mesta av lukten är borta till imorgon för jag orkar inte med mer av det.
 
 

Jag får fan panik.


Såhär glad var jag i morse trots sömnbrist och skit. Jag skulle få börja i vanliga köket igen där man kan allt och hittar bland sakerna. Men så fort jag öppnar dörren så känner jag att det luktar illa. Så jag tänker att de glömt lite grönsaker som legat i kylen i 3 veckor och blivit gamla. Men tyvärr var det frysen som helt plötsligt börjat bli ett värmeskåp istället. Så det var över 60 grader i frysen och ni kan ju fatta vad maten luktade. Jag vet inte hur länge det har varit så men här har varit stängt i 3 veckor så det kan ju ha varit så ett tag. Trots att jag höll på att spy flera gånger har jag faktiskt städat upp allt och det är rent och fint. Det luktar fortfarande illa i köket men frysen luktar gott i alla fall. Så nu får det vara för stunden och sen ska vaktmästaren sätta igång det över natten så får vi se om det vill funka redigt till imorgon. Jag vill mest bara hem nu kan jag säga. Jag vill inte sitta här i denna äckliga lukten mera.
 

Nu tar jag kväll.

Pysslade lite till i hallen och gjorde fint på byrån. Jag passade även på att rensa ut bland all skit jag hade där. Vem behöver egentligen 3 par torgvantar och pälskragar i oändlighet? Så när jag ändå höll på tog jag och kastade alla skor jag inte villa ha kvar och rensade garderoben på skit. Inga kläder denna gången men saker som var söndriga som jag bara kastat in där. Så nu ser det fint och städat ut därinne med och jag lyckades fylla tre sopsäckar som ska till tippen. Så nu är jag rätt trött och seg. Har precis diskat och börjat på maten. Så nu är det bara att vänta på att ugnen lite magiskt ska få klart min mat. Kommer nog försöka lägga mig rätt tidigt idag för imorgon är det jobb igen. Men kommer vara på min vanliga skola och slipper stiga upp vid fem på morgonen. Vilken lycka!
 
 

Tokloppis.

Var på den årliga tokloppisen med pappa och det var galet mycket folk. Vi kom dit precis när de skulle öppna och folk sprang in med kundkorgar och shoppingbagar och skit. Visst det är billigt och roligt med loppis men det mesta var ju ändå inget att ha så varför så bråttom? Jag hittade iallafall en byrå till hallen så jag kunde bli av med klädställningen jag hade skinnjackorna på. Det såg alltid så stökigt ut med 7 miljarder jackor och skor överallt. Men nu är det bättre, inte perfekt men ska fixa där lite till. Men all min energi försvann så måste ta det lite lugnt nu och äta lite. Jag har iallafall fått dit byrå och fått ner alla jackor och lite till i den. Ska bara upp med lite mer fint så inte väggen ser så tom ut och kanske försöka dölja elementet lite. 
 
 

Lat dag.

Har varit duktig och fixat med lite tvätt och att hänga upp mina nya amplar idag. Men annars har det varit en slö dag. Har bäddat ner mig i soffan och kollat på film. Nu har jag precis ätit lite middag och satt igång They call me Trinity. Hittade den på loppis idag, har inte sett den sen jag var liten. Varför kolla på Disney när man kan kolla på Terence Hill och Bud Spencer?
 
 

Loppislördag.

Tog en loppisrunda med pappa och bror idag och fyndade en massa fint. Men var helt slut när jag kom hem så gick och la mig igen. Har ingen feber idag men är inte på topp. Så nu måste jag försöka vakna till och göra lite nytta här hemma. Har lite tvätt som måste fixas och sånt. Men det får fan bli en lugn dag idag. Köpte en film på loppisen så kan ju kolla på den sen.
 
 

RSS 2.0