MacGyver

Imorgon ska vi redovisa musik i TV-serier och reklam. Gissa tre gånger vilken serie vi valde i vår grupp? Jag kan säga att Victor inte hade något att säga till om när vi fick reda på uppgiften. Jag och Amanda har MacGyver som vår favorit och visste direkt vilket avsnitt vi skulle ta och vilken scen. Jag hade inte ens behövt kolla på avsnittet idag för jag har sett det så många gånger men gjorde det iallafall för att det är så jävla bra. Det är så jävla skönt nu också för det är sista redovisningen på gruppuppgifterna. Sen är det bara en enskild redovisning kvar innan vi slutar denna kursen. Jag längtar fan tills det tar slut.


Hammerfall.

I helgen blir det konsert igen och denna gången är det Hammerfall som spelar. Det är inget band jag lyssnar på men när de kör en klubbturné och kommer till Ljungby får man fan passa på. De lär ju inte vara kassa live bara för att jag inte lyssnar på skivorna. Plus att jag vill ut med kameran och fota rockstjärnor. Sen i slutet av månades ska jag se Mustasch igen och det ser jag verkligen fram emot. Åhh kan det inte bli lördag nu!


Det enda bra...

med att ha en kass lärare i skolan är att det blir bra sammanhållning i klassen. Vi har något gemensamt som sammanför oss nu. Sen är det ju jävligt illa att vi inte lär oss något men det verkar inte vara så viktigt på ett unversitet. För då hade de väl inte anställt en kass lärare? Jag som faktiskt tyckte om denna kursen och ville lära mig. Men får väl lära mig själv helt enkelt.


Regn, regn, regn.

Jag sitter och lyssnar på Mustaschs nya skiva och tittar ut på regnet. Jag måste alldeles strax cykla till bussen i detta skitväder. Det både blåser halv storm och regnar. Kan jag inte bara få gå och lägga mig igen?


Vad kul man kan ha.

Jag har spenderat dagen med att lägga in foton från konserter på facebook och tagga alla rockstjärnor jag känner. Jävlar vad gillamarkeringar det trillade in från alla möjliga människor. Det är kul att lite mer människor får se mina foton och tycker de är snygga. Så ni får se lite bilder med.










Jag blir så jävla sur!

Jag får över 2000kr mindre i lön denna månaden för att min chef beviljade mig semester i somras när jag inte hade några semesterdagar kvar. Sånt måste ju för fan min chef kolla upp innan hon ger mig semester. Så nu var jag skyldig över 2000 spänn som skulle betalas tillbaka. Hade jag inte jobbat mina helger hade jag fått en räkning hemskickad att betala. Fatta vad illa detta är när man är student! Tänk att få en räkning på 2000kr för att ens chef inte kollat upp saken och gjort fel. Jag är så jävla sur plus att jag inte fått någon lönespecifikation för det är så dyrt att skicka ut det så det har de slutat med. Så jag hade ingen jävla aning om varför jag fick för lite pengar. Uppenbarligen ska jag ha ett inlogg till självservicen så jag kan kolla det själv men det är det ingen som gett mig. Så inte bara gör de fel utan de skiter även i att ge mig information och inloggningsuppgifter som jag borde fått för flera månader sen. De ska fan vara glada över att jag har pengar så jag klarar mig för annars hade jag fan kontaktat facket igen.


Shopping.

Jag och pappa stack till Halmstad för lite shopping tidigt idag så jag hann inte blogga innan. Det blev ett par boots som fick följa med hem och de är så jävla snygga. Sen måste jag även visa den snygga knytskjortan jag köpta på Väla igår, den kommer bli perfekt i sommar. Eller vad säger ni?




Mustasch live på The Tivoli









































Hej kids!

Nu är jag hemma från storstaden igen och jag är trött som satan. Men det får det vara värt för konserten igår var underbar och shoppingen idag var det med. Det var så jävla kul att se Mustasch igen och de körde hela nya skivan rätt upp och ner vilket var lite coolt. De hade ju turnépremiär igår så det var lite speciellt och jag och Nico hade skitkul. Jag ska alldeles strax sätta mig ner och kolla igenom bilderna jag tog så ni får se några av dem. Men just nu får ni nöja er med en bild på mig från igår.


Idag blir det konsert!

Jag är jättepirrig i hela kroppen som vanligt innan en konsert. Det kommer bli så kul ikväll och hela dagen då shopping med Nico i Helsingborg är perfekt syssla på en fredag. Jag märkte även att CSN har varit lite snälla och höjt studielånet vilket resulterade i nästan 200kr mer i månaden. Så nu jävla ska det shoppas. Nej men jag vill ha ett par nya svarta jeans så får se om jag lyckas att hitta något. Åhh jag längtar tills ikväll. Men jag lämnar datorn hemma så ni får snällt nöja er med bara detta inlägget idag. Sen uppdaterar jag igen imorgon kväll med en massa snygga bilder på banden som spelar. Ni får även två bilder som jag tog sist jag kollade på Mustasch i Helsingborg att titta på nu.




Nu tar jag helg.

Alla måsten är gjorda förutom de som jag skiter fullständigt i men som sagt så skiter jag fullständigt i dem. Nu ska jag packa min väska och fixa naglar och sånt för imorgon är det dags att åka till Helsingborg. Jag och Nico ska äntligen får gå på konsert igen och se Mustasch. Det kommer bli så jävla kul men först blir det shopping i Helsingborg. Jag ska försöka att inte shoppa upp alla mina pengar, men jag kan inte lova något.


Jag blev lite sur igår.

Jag väntade ju på hur många paket som helst och igår fick jag allihop lagom till att jag och pappa skulle in till stan. Det är timing som fan då jag har 7km till utlämningsstället, så jag kan inte ta mig dit själv i ösregn. Men jag blev besviken sen när jag kom hem och kollar på sakerna. Jag beställde ett par leopardmönstrade skor och de får åka tillbaka. Jag ville ju ha dem på konserten på fredag, men de var verkligen inte värda 900 spänn. Sen beställde jag lite smink som inte stämde alls med bilderna på hemsidan så det får åka tillbaka det med. Det var tur att hälften av det jag beställde var över förväntan skitbra och att jag fick gratisgrejer med i varje paket. Annars hade jag blivit riktigt sur.

DIY

Jag fick hem lite nya pärlor idag så jag kunde fixa till min fransväska. Jag tycker det blev helt okej, mycket roligare än innan iallafall. Eller vad tycker ni? Jag funderar dock på att sätta fast lite silverpärlor på fransarna med, ju mer desto bättre liksom.




Beslutsångest.

Jag har fan bytt tröja tre gånger denna morgonen och jag ska bara in till stan och handla. Vilket betyder att jag kommer ha jackan på mig hela tiden så ingen kommer ens att se tröjan. Det är fan inte lätt att vara mig ibland. En liten grej som är rätt illa är att det var fettisdagen igår och jag åt inte en enda semla. Jag har ätit semlor minst tre gånger i veckan sen 1 januari men inte en enda igår. Så får fan trycka i mig fyra idag bara för att. Jag kom på att det även betyder att de kommer sluta sälja semlorna snart. Vad fan ska jag då leva på? Jag kommer ju gå ner i vikt som fan.


Shopping

Jag lyckades sälja lite kurslitteratur idag så jag firade det med att köpa lite nya örhängen med fjädrar. Så nu ska jag bara fixa till dem så jag kan använda dem i mina örhängen. Jag har ju inte hål i öronen så måste fixa och trixa lite för att jag ska kunna använda dem.




Tack för den snygga planschen Amanda.

Nu är min hall ännu snyggare med en Bullet plansch från deras releasefest 2008.





Nu måste jag vänta igen.

Har beställt hem lite smink och ansiktskrämer plus att jag har beställt hem lite pärlor från en annan sida så jag kan pyssla lite mer. Jag hade tänkt att fixa till min bruna fransväska med lite snygga metallpärlor sen. Just nu känns den lite tråkig faktiskt. Men jag känner för att göra saker nu men måste vänta på att paketen ska komma. Jag hoppas även att jag hinner få mina nya leopardskor innan konserten på fredag. Jag vill ha dem då för fan.


Jag som tänkte ta det lugnt idag.

Men istället blir det storstädning av lägenheten och fixande. Inte så jävla roligt men är trött på smutsen nu. Jag måste fan lära mig att bli bättre på att städa. Eller skaffa en städerska? Hmm får nog fundera lite på det där.


Jag är trött som fan nu.

Men nu är jobbet över för denna helgen och det blir inget mer jobb denna månaden. Nu ska jag istället gå på konsert två helgen i rad och det kommer bli så jävla kul. Jag behöver komma ut och få se lite band live igen. Det är ju det som får mitt hjärta att slå så inget mer hemma sittande.


Var tog snön vägen?

Det regnade hela dagen igår och är ungefär likadant väder idag så snön försvann. Det är inte kul att det regnar och är slask överallt men fan vad skönt att slippa snön. Jag tycker verkligen det kan bli vår nu. Jag tycker även att tiden kan gå lite snabbare så jag kan sluta jobbet. Jag är trött som satan idag och längtar efter min egen säng.

Fräknar

Jag behövde lite sol efter jobbet idag så stack och solade lite. Fy fan vad fräknar jag fick, jag ser riktigt somrig ut i ansiktet och jag älskar det. Så nu kan snön bara regna bort och så kan det bli vår tycker jag. Jag är redo för sommar och fräknar nu. Jag vill ha!


Lördag

Det var inte världens roligaste att stiga upp vid 5.30 i morse men det gick. Just nu sitter jag och äter frukost och fryser som satan. Jag fattar inte hur det kan vara så jävla kallt i ett kök. Här ska det ju vara varmt och lukta mat, men icke. Får kanske ta och börja jobba lite igen så jag får upp värmen?

Glöm inte bort mina skor som är till salu. Ni hittar dem HÄR

Fjädrar.

Varför inte slänga på sig så många örhängen som möjligt trots att man inte ens har hål i öronen?


Packar.

Jag ska jobba i helgen så jag tänker ta mitt pick och pack och flytta in hos mamma i några dagar. Vi ska även fira mammas födelsedag idag så lika bra att stanna kvar där då. För jag vägrar att cykla hela vägen in till stan med all denna snön ute. Kan det inte bli vår snart? Det är jättefint idag med snö och blå himmel men jag är fan lite trött på det ändå.


En musikhändelse.

Jag har haft fullt upp hela kvällen med att skriva en text om första gången jag hörde Bullet och såg dem live. Japp så roliga läxor har jag att göra. Men självklart var det lite mer att tänka på än så då inget uppgift ska vara lätt att göra. Men jag tyckte den var lärorik iallafall och jag är klar och den är iväg skickad. Så nu återstår att se om min lärare tycker jag gjorde rätt.


DIY

Igår gjorde jag verkligen allt som jag inte skulle göra istället för allt det viktiga. Så jag har en del skolarbete att fixa med idag. Så idag blir det skola och redovisning på My name is Nobody och jag ska skriva en text om en musikhändelse. Men först och främst ska jag visa den snygga franströjan jag klippte ihop igår. Glöm inte bort mina skor heller, tre par har blivit paxade så ni får passa på nu.


Skor till salu!

Jag har rensat lite i skosamlingen och om ni hittar något ni vill ha så skriv en kommentar, det står nummer under varje par skor. Priset hade jag tänk till 150kr för de två första kängorna och 100kr för resten men det kan självklart diskuteras. Jag är väldigt givmild när jag känner för det.


1) Boots i skinn från Demonia, stl. 40


2) Fodrade kängor, stl. 41 Sålda


3) Stl.40


4) Stl. 40


5) Stl.40


6) Stl. 40


7) Stl. 40


8) Stl. 41


9) Stl. 41


10) Stl. 41


11) Stl. 40 Sålda


12) Stl. 40


13) Stl. 40

Skorma är antingen aldrig använda eller bara använda 1-2 gånger.


Tiny dancer.

Sitter och lyssnar på Tiny dancer på repeat, äter choklad till frukost och har ett shoppingsug som är fruktansvärt. Jag vill beställa leopardkängorna som jag bloggade om tidigare och ha på Mustasch konserten nästa vecka. Men jag har inte 1000kr över och även om jag beställer dem idag är det inte säkert att de kommer hit i tid. Jag vet inte vad jag ska göra? Jag vill men sen så borde jag inte och då känns allt så hopplöst tråkigt att jag bara vill gå och lägga mig. Jag har även ont i nacken fortfarande vilket drar ner humöret som fan och gör att jag vill shoppa ännu mer för att pigga upp mig själv.


Glad alla hjärtans dag...

till er mina fina läsare. Då jag inte har någon pojkvän att skämma bort med min kärlek får jag skämma bort mig själv istället. Jag tänkte ge er lite fina bilder på Bullet då det är dem jag hjärtar mest just nu. Kolla bara vad kära vi är






Usch jag vill inte.

Det snöar som fan ute och jag har fortfarande ont i nacken så jag vill verkligen inte till skolan idag. Men jag vill inte missa lektionen heller då det är att skriva om musik idag och det är favoritkursen. Vi ska skriva om en musikhändelse denna veckan och jag bubblar över av underbara historier från konserter jag varit på. Det kommer nog bli skitbra skulle jag tro. Ska bara ta mig till bussen i snöstorm först.


///

Det blev lite shopping tillsammans med mamma idag, men bara bh:ar då det behövs nya. Nu hade de 20% rabatt på alla bh:ar så jag passade på och fick med mig 5 stycken hem. Men det var lite jobbigt att prova dem då jag har ont som fan men det gick.  Jag har fortfarande ont och är stel som men det är inte lika illa som i morse. Förhoppningsvis har det försvunnit till i helgen då jag ska jobba, annars blir det jobbigt som fan.


Jävla skit med.

Jag har fått nackspärr och kan bara vrida huvudet åt ett håll. Det gör seriöst skitont i både nacke och högra axel. Jag som skulle shoppa kläder med mamma idag, kommer ju fan inte få av mig tröjan jag har på mig. Någon som har tips på vad man kan göra för att det ska gå över snabbt och lätt? Jag har en halsduk på så jag är varm hela tiden iallafall.


Jag blev lite kär.

Kolla vad fina kängor jag hittade. Jag tror fan jag behöver dem.


Hur man håller koll på tre kurser samtidigt.

Alla böcker i fina högar och en Classic rock-mapp för papprena i varje kurs. Rock 'n' roll på den.


Spelkväll

Det blev en spelkväll hemma hos Peter, Gabriella och Tyra igår och det var riktigt trevligt. Men det blev rätt sent så jag är trött som satan idag.






Sibylla och spel.

Jag ska alldeles strax sticka in till stan för att umgås med vänner och ha lite spelkväll. Sen blir det nog även ett Sibyllameal då jag är hungrig som fan. Jag har lite cravings på deras potatismos, mmm kommer bli så gott.


DIY

Jag hittade ett tips på hur man kunde fixa till sina linnen och t-shirts med fransar på Billytillys blogg och var fan bara tvungen att testa själv. Jag har ett gammalt Mustasch linne som jag aldrig använder för att det är rätt tråkigt och vitt. Men då jag ska se Mustasch snart tänkte jag fixa till det lite så jag kan använda det iallafall någon gång. Erkänn det blev snyggt? Det kommer nog få hänga med ner till Helsingborg.




Jag kunde inte bestämma mig.

Så nu har jag fixat så alla tre bilderna visas i ett bildspel i headern. Erkänn det blev rätt coolt? Kommer fan aldrig komma ihåg hur jag ska ändra tillbaka det sen men det ska nog gå när den dagen kommer. Jag är så glad över min nya coola header. Woohoo!

Ny header.

Det blev för tråkigt att bara plugga så jag fixade fram en ny header istället. Vad tycker ni om den? Samma gamla tema men en ny snygg bild, jag tycker den blev bra iallafall.




Plugg.

Jag var så trött när jag kom hem igår att jag bara satt i soffan med datorn på magen hela kvällen. Så det blev inget pluggande gjort alls vilket jag får ta igen idag. Så nu blir det att sticka in till stan och handla och sen blir det plugga hela dagen. Jag fattar inte hur jag kan behöva handla så ofta? Eller så är jag dålig på att planera mina inköp och kolla vad jag egentligen behöver här hemma. Kan nog vara det faktiskt, men jag klarar mig iallafall.


Jävla tenta.

Hämtade ut tentan i juridik idag var med lite på genomgången av den. Fy fan vad fel jag hade gjort på en del frågor. Jag fattar om det var många som inte klarade det och jag är jävligt glad över att jag gjorde det. Jag hade fan inte velat göra om skiten igen, aldrig i livet! Tycker faktiskt den var onödigt svår detta året då det uppenbarligen var väldigt lätt förra året då alla klarade den. Jag hoppas iallafall att det går bra för alla i min klass som ska göra omtentan.


Mustasch!

Woohoo jag och Nico ska kolla på Mustasch i Helsingborg snart. Kommer bli så jävla kul att gå på konsert med Nico igen. Fan det känns som om det var år och dar sen jag var på en konsert, så det är fan på tiden nu. Sen blir det väl även shopping och ett besök på Ebbas Café. Måste bara skaffa lite ny film till min polaroid innan dess. Tänk att fota med den inne på Ebbas med deras 50-tals inredning, kan ju inte bli annat än skitcoolt.


Mina små konstverk.

Vad tycker ni om mina små foton? Jag tycker de är riktigt häftiga, särskilt de sista jag tog på min elgitarr och jordgloben.






Pälsmössa.

Jag lyckades lägga vantarna på en jättemysig pälsmössa idag för en billig peng. Uppenbarligen kan jag inte få för många pälsmössor. Jag var även inne och hörde om min polariodkamera men fick bara rådet att rengöra den redigt inuti. Så nu har jag tagit upp alla kort i filmen så jag kan öppna upp kameran och fixa. Jag väntar på att de sista bilderna ska framkallas redigt nu och jag börjar få kläm på hur man ska göra för de är riktigt snygga enligt mig. Det blir ju mer konstfoton av dem och det är rätt kul att man inte vet hur slutresultatet kommer bli utan måste sitta och vänta.


Fixa och trixa.

Jag tvingar in pappa till stan idag så vi kan höra med någon vettig om det går att fixa till min kamera. Den fungerar ju och troligtvis är det vara uttorkade kemikalier som gör att bilderna inte blir så bra. Sen är kameran nog i behov av att rengöras men det kan ju inte jag göra. Så blir att in till stan och rådfråga en kunnig i området om kameran. Men jag tycker om den som den är med, bilderna blir ju väldigt effektfulla och häftiga.


Polaroid.

Fick filmen till min polariodkamera idag och den funkade faktiskt. Bilderna blir inte perfekta men det är inte så konstigt med en kamera från början av 70-talet. Jag tror att framkallningsvätskan i kameran kan vara lite uttorkad då den har en tendens att bli det efter vad jag läst. Men korten kommer ut och man kan faktiskt se vad det är på korten om man vet vad man fotade. Men sen blir det partier på korten där det inte blir någonting utan bara guldigt. Men fan vad glad jag är över mitt kamerafynd från i helgen. Här har ni mina allra första riktiga polaroidfoton.


Ser ni mina Lita Spikes i mitten?


Jag har egentligen ingen lust...

för skolan idag. Men det blir säkert bättre bara jag kommer dit. Jag borde ju överleva en vecka med bara två lektioner i skolan. Men det är så kallt ute plus att jag tror det blåser med så vill bara bädda ner mig igen.


Jag har fått paket.

Jag älskar fan Victorias secret, bara så ni vet. Fick mina nya kläder idag och det har fan bara gått lite mer än en vecka sen jag beställde det. Ibland har jag tur och slipper vänta en evighet. Paketet innehöll två par mjukisbyxor, två svarta linnen, en grå tunn munktröja och min lilla söta hund som jag fick på köpet. Jag kommer seriöst fan aldrig ta av dessa kläderna för de är så jävla sköna. Plus att de är snygga som fan med. Eller vad tycker ni?






DIY

Idag är jag ledig från skolan så det blir att plugga hemma istället. Ska bara in till stan och handla lite mat först. Det blev inte så mycket pluggande igår för jag fick en släng av kreativitet istället. Det resulterade i ett snyggt tryck på ett linne. Eller vad tycker ni?


Almost Famous

Filmen till min Polaroidkamera är beställd och om några dagar kan jag testa om den funkar. Jag hoppas verkligen den funkar men då den är från 70-talet så är det rätt stor chans att den inte funkar skulle jag tro. Saken är den att jag alltid velat ha en Polariodkamera och en ny kostar bara runt 1300 spänn och det är ju knappt ingenting. Om denna inte funkar åker den upp på hyllan och får se snygg ut istället, så får jag leka Penny Lane med en nyare istället.


Fyndade som fan igår.

Jag och pappa var ju på auktion igår och självklart kunde jag inte hålla mig borta från att ropa in lite saker. Men shit vilka fynd jag gjorde! På auktioner har de ofta lådor som är fulla med en massa skit och sen en liten sak som man vill ha i dem. Så var det självklart denna gången med. Det mesta får man kasta sen då man inte har någon användning för det alls. Men då det är billigt att ropa in en låda så går man med vinst iallafall. Igår blev det tre lådor som jag ropade in. Den första lådan var fylld med pälsar och väskor, den andra fanns ett komplett Alfapet spel i och i den tredje en Polariodkamera från 70-talet i originalförpackningen och allt. Sånt jävla fynd då allt gick på 170kr och bara kamerna går för över 1000 spänn på ebay.










Lördag

Idag blir det auktion tillsammans med pappa. Jag ska försöka att inte ropa in en massa onödiga saker. Förra gången fick jag min lilla byrå skitbilligt på auktionen så vem vet vad som händer. Jag har en tendens att behöva allt när jag väl står där.


Jag har fått paket.

Yes min femhundraelfte skinnjacka är äntligen hemma hos mig och den är riktigt snygg. Eller vad säger ni? Kommer bli perfekt till sommaren.




Skinnjacka

Ska alldeles strax sticka in till stan och hämta ut mitt paket med min nya skinnjacka. Hur många är jag uppe i nu? Får räkna när jag kommer hem sen. Jag hoppas iallafall att jackan passar och är snygg så jag slipper skicka tillbaka den. Sen blir det plugg hela jävla dagen och ska läsas om rockmusik så jag klagar inte.


Yes!

Jag fick godkänt på juridiktentan och det känns så skönt att väntan är över. Men jag höll fan på att dö när jag skulle kolla resultatet för jag kollade med mobilen och det ville verkligen inte funka. Så tillsist fick Amanda logga in på sin telefon och kolla åt mig då min sida inte ville ladda alls. Idag har vi även diskuterat våra recensioner i grupper och gett varandra kritik på texterna. Det var riktigt intressant och lärorikt sätt att jobba på och jag var i en bra grupp. Så jag ska nog sätta mig senare ikväll och fixa till min recension och kolla över det som ska ändras. Fan jag känner för att fira med att shoppa som fan ikväll, men jag har en skinnjacka som väntar på mig så nöjer mig med den. Ska bara ta mig in till stan för att hämta ut den med.


Okej...

idag vill jag fan bara krypa ner under täcket igen. Det är över -10 ute och fortfarande mörkt. Vad fan gör jag uppe då? Jaja sista dagen i skolan för denna veckan så ska väl inte klaga. Men usch vad det tar emot att behöva ut i denna kylan.


Jag börjar bli otålig nu.

Jag vill veta vad fan jag fick för betyg på min tenta i juridiken snart. Eller inte snart jag vill veta det nu och inte behöva vänta en minut till. Det har ju seriöst gått en evighet sen vi gjorde den och jag orkar inte vänta mer. Ja ja dags att krypa ner i soffan igen och plugga lite till, har bara 10 sidor kvar att läsa idag så är snart klar.


Äntligen en ledig dag.

Så idag ska jag in till stan och handla för verkligen allt har tagit slut eller håller på att ta slut här hemma. Så ska tvinga med min kära far i alla jävla affärer för en affär kan ju inte ha allt som behövs. Sen blir det att placera rumpan i soffan och plugga hela dagen då det är en del som ska läsas denna veckan. Men det är kul att plugga så det gör inget.


RSS 2.0