Åhh jag vill!

Jag fick lite ångest nu när det är en massa i skolan och jobb i helgen och jag vill bara skita i allt. Just nu är det Muskelrock ute på Tyrolen och jag vill dit. Men jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det men jag vill fan. Jag känner mig bara väldigt ledsen nu då det är sista dagen i skolan imorgon och det bara känns som om allt kul tar slut. Jag vill bara ta vara på varenda rolig sak som händer och hänga med de personer som jag trivs att umgås med innan det är dags för jobb hela sommaren. Men nu ser det bara ut som om det kommer skita sig med allt och det bara blir en massa jobb för mig i helgen.

Suddig

Fan alla bilder blir suddiga idag, men jag känner mig lite suddig och seg så kan vara därför. Idag är näst sista dagen i skolan för denna terminen och vi ska ha opponering på våra arbeten i världsmusik kursen. Det kommer nog gå bra skulle jag tro. Jag ska bara lyckas ta mig till skolan i detta blåsiga väder först och det kommer inte bli kul alls.

Jag tror fan det hjälpte.

Min dator har inte dött en enda gång sen jag fick tillbaka den och då har jag inte ens min fläkt igång. Så det hjälpte nog att rensa den från damm. Så jag har kunnat plugga en del idag iallafall men nu sitter jag här hungrig och med allergi i ena ögat och tar en paus. Kommer ta ett tag innan maten blir klar men behöver en paus från pluggandet nu så får bli att bara ta det lite lugnt. Lite jobbigt att läsa med ett svullet och rött öga med, men det har slutat klia nu iallafall.

Jag saknar redan min dator.

Sitter hemma hos mamma nu och pluggar som en idiot i väntan på att få hämta min älskade dator igen. De verkade tro att det skulle räcka med att rensa den från damm så länge processorn inte hade bränts eller nåt sånt. Men det märker jag sen vad de säger. I värsta fall får jag ju köpa en ny senare i sommar. Men nu försöker jag vara duktig och plugga iallafall och jag har kommit en bit på vägen. Men känner mig fortfarande lite stressad över allt i skolan nu.

Stressad!

Jag känner mig stressad som fan över skolan just nu. Mest är för att jag måste lämna ifrån mig datorn imorgon och jag vet inte hur många timmar det kommer ta. Men jag har förberett allt nu så jag kan plugga under tiden jag väntar på datorn. Så jag sticker in till mammas lägenhet imorgon och pluggar där. Jag är så jävla glad över att jag köpte en ny skrivare och en cd-brännare tidigare i år för annars hade jag suttit i skiten nu. Så detta ska nog gå bra ändå men jag kommer nog vara stressad och nervös enda tills dessa två sista dagarna i skolan är över. Sen får vi bara hoppas att det bara är lite damm i datorn som är problemet och inget värre. Fast då köper jag ju en ny vilket kan vara kul då jag blev lite förälskad i Lamborghinin.

Hur fan ska jag hinna allt?

Vi har tenta på fredag och jag har inte pluggat alls inför den. Så det måste jag göra idag men sen behöver pappa hjälp med att ta kort på motorcyklarna så jag måste göra det med. Hela dagen kommer ha försvunnit innan det är klart och jag har kommit hem igen. Imorgon måste jag lämna in datorn så den rensas från damm så då vet jag inte hur länge jag blir utan den. Jag kan inte plugga utan datorn för boken och skivorna som tillhör den finns på datorn. Så jag känner att jag börjar få lite panik nu. Usch detta är inte bra.

Häng i solen.

Det blev lite häng med några från klassen efter lektionen idag vilket var skönt som fan. Jag hade någon timme att slå ihjäl innan bussen gick hem så det var ett perfekt tidsfördriv. Man kan behöva sitta och snacka om schlager och att stänga in folk i fängelseceller efter att man haft opponering på arbeten.

Måndag

Jag var tvungen att stiga upp skittidigt idag för att ta bussen till skolan. Men vi har bara lektion på förmiddagen så det är rätt skönt iallafall. Men usch vad trött jag är. Jag vill inte riktigt opponera på arbetet idag, jag vet aldrig vad jag ska säga. Men det kommer nog gå bra, men då detta är sista veckan i skolan är man lite trött nu. Jag vill ha sommar och ledigt.

Jag har fått paket.

Då min mamma inte var hemma när jag fyllde år utan var i London så fick jag min födelsedagspresent idag istället. Jag fick vad jag önskade mig nämligen en Visseljohanna, ni vet en vattenkokare som visslar när vattnet kokar. Sen hade mamma även varit snäll och köpt lite kläder till oss i London så jag fick en skitsnygg ljus jeansväst att ha nu i sommar. Mamma fick ju även hon lite presenter nämligen en fin lilja och lite trisslotter.

Man blir ju ändå lite stolt över Sverige.

Ja jag kollade på eurovision igår och jag tyckte Loreen var en värdig vinnare. Nog om det.
Idag blir det att fira morsdag och att plugga. Vi ska ha opponering på arbeterna i ungdomskultur kursen imorgon så det är en del att göra idag. Jag har läst igenom arbetet vi ska opponera på några gånger men tycker det är svårt att hitta saker att ta upp. Ibland känns det som man bara letar fel i texten och det känns inte särskilt roligt att göra det. Men det blir nog bra tillsist, man blir ju lite blind för sin egna text efter ett tag och behöver någon annans synpunkt.

Second hand

Det blev lite second hand shopping idag för min del. Jag kan ju inte gå in i en affär utan att handla så det var ju knappast någon överraskning. Det blev en bok och en väska som fick följa med hem idag.

Jag blir galen.

Min dator bara dör av värmen nu och jag får fan panik. Jag älskar min dator och blir helt orolig så fort den bara dör. Men troligtvis blir den bara för varm så jag ska fixa med den nästa vecka och blåsa ur allt damm ur den och sånt. Sen får jag kanske beställa en kylplatta till den med så den mår lite bättre. Fast jag funderar på att köpa en ny dator då jag har haft denna några år nu. Men jag vet inte riktigt då det är en del pengar som försvinner då och det hade varit bra att inte göra av med alla sina pengar direkt. Sen är ju saken den att jag älskar min Acer Ferrari och ska jag ha en ny vill jag helst ha något liknande. Men det finns ingen nyare modell av Ferrari så det lutar åt en Asus Lamborghini istället då. Men jag kan inget om datorer så måste rådfråga lite folk först men jag blev fan lite kär i Lamborghinin. Och nej jag kan inte köpa en vanlig laptop jag vill ha en designer laptop och jag har fastnat för bilarna.

Bullet

Fan jag fick en liten nyförälskelse i Bullet igen efter att jag hört nyheterna om nya skivan. Så hela bussresan till skolan och sen hem igen blev det Bullet på högsta volym i lurarna. Jag hade bara lektion i 45 minuter på förmiddagen idag så jag har hunnit med en massa efter jag kom hem. Jag tog en liten tur till stan för att fixa lite ärenden och nu har jag precis kommit hem igen. Så nu blir det bara att ta det lugnt resten av dagen för jag behöver vara lite ledig nu.

FULL PULL

Åhh Bullets nya skiva Full pull kommer släppas den 14 september i år och jag längtar som fan. Kan det inte bli september nu? Orkar inte vänta, jag saknar Bullet som fan och jag vill ha nya skivan och en ny turné nu.

Jaha dags för skola igen.

Måste även sticka tidigt till skolan så jag hinner plugga lite innan vi ska ha möte om nästa termin och kursen vi ska gå då. Så idag blev det att stiga upp tidigt och det var jobbigt som fan för jag har inte kunnat sova alls bra i natt. Vet inte varför men det är nog något som bekymrar mig lite. Troligtvis är det allt i skolan nu, vi har ju bara nästa vecka kvar i skolan och då ska allt redovisas och tentan ska skrivas. Så det börjar bli dags att skärpa till sig nu och faktiskt göra sitt bästa. Alla arbeten är inlämnade nu iallafall så jag har bara läsande att göra och det är rätt skönt. Läsa kan man ju göra ute i solen.

...


Jag har fått paket.

Jag fick ju skicka tillbaka en av mina Impossible filmer som jag har till Polaroidkamerorna för att den var sönder vilket gjorde att korten blev kassa. Så idag fick jag en ny film och de har gett mig den helt nya COOL edition filmen som jag velat testa men inte haft råd att köpa. Den är en ny version som ska vara bättre än de gamla och den är lite dyrare. Så jag tycker det är snällt som fan att de skickar en av dem till mig istället för den gamla vanliga. Jag älskar när man hittar företag som tar hand om sina kunder och som man kan vända sig till och få hjälp utan krångel. Åhh vad glad jag är nu.

Det är varmare i min lägenhet än ute.

Så jag spenderar min tid med att klippa sönder byxor som sitter illa i benen och gör dem till shorts istället. Jag håller fan på att svettas ihjäl och det lär inte bli bättre när jag ska in till stan idag igen. Men det är okej med att ha korta jeansshorts och magtröja på sig när man ska till banken väl? Fast det är kanske bäst att jag tar på mig en skinnjacka med så det inte blir så bart. Eller vad tror ni?

Ödehus.

Jag var ute och körde lite med mopeden ute hos pappa och hittade ett ödehus lång ute i skogen. Det var lite skrämmande där då det ligger så långt in i skogen och det låg döda djur intill huset och sånt. Men jag tog även en tur till sjön och där var det fint och fridfullt.

Tisdag

Jag är ledig idag så tänkte sticka ut till pappa och se så mopeden verkligen fungerar nu när han har lagat kicken. Så det blir nog en bra dag att köra moped på nu när det är varmt och soligt ute. Jag vill verkligen inte sitta hemma i lägenheten iallafall för det är tråkigt som fan.

Nu är det nog snart sommar.

Det är så fint och varmt ute så jag var tvungen att ta lite somriga bilder med min Polaroid. Kolla bara vad fint det är hemma på min gård.

Gissa vem som är trött som ett as....

och måste sticka till skolan tidigt och jobba med ett arbete? Jo jag! Jag har redan ont i huvudet så jag ser inte riktigt fram emot denna dagen. Men på lektionen idag ska vi bara kolla på en film om hårdrock så det gör kanske inte så mycket om jag somnar då. Det viktiga är ju att arbetet blir klart först och främst då det ska lämnas in idag. Men det ska vi nog fan lyckas fixa.

Min snygga vinst.

Jag vann ju andra priset på tipspromenaden igår och det var en snygg Tyrolen t-shirt och jag är så nöjd med den. Den lyser verkligen upp min annars så svarta walk in closet, så tack för den. Kolla bara vad förbannat snygg.

Bilder från Uffes källare.

Skit vad kul jag hade igår, det var en riktigt bra kväll trots lite små missöden. Jag lyckades få ett mickstativ rätt i huvudet och på vägen hem gick bussen sönden så vi fick sitta och vänta på en ny buss i en evighet. Men jag var nöjd ändå för jag hade skitkul med trevligt folk och vann en Tyrolen t-shirt på tipspromenaden. Dock var t-shirten andra pris men Lisa förtjänade att vinna första priset så det gjorde inget. Jag var hemma och i säng vid 5 imorse så jag är lite trött och sliten nu med en bula i huvudet.

Idag blir det bakgårdsbonanza på Uffes källare.

Det kommer bli så jävla kul förhoppningsvis, jag har sett fram emot detta som fan. Så vid två kommer jag ta bussen till Växjö för att få se en jävla massa band live och sen är jag nog inte hemma igen förrän vid 4 på morgonen. Men vem bryr sig när man kommer hem när man ska tillbringa dagen med att se detta: Christian Rospigliosi, Malin Andersson, The Hector, The Frankie Lee’s, Esther, Thrill Warriors, Bring me the fucking riot man, The Watts, Scams,White trash family och Kite. Mmm det kommer bli bra som fan och kameran ska med och dokumentera denna dag så imorgon blir det bildbomb kan jag lova.

Bakom mig ser ni min nya klädställning jag fick i present igår och även Cry baby tröjan var en present.

 



Bästa tårtan för i år.

Kolla vad duktig jag är och vad fin min tårta blev. Det finns en dag på året som jag spenderar med att laga mat och det är min födelsedag, eller den dagen vi firar. Men det är så det går när man vill ha samma sak varje år och jag är den enda som kan laga det. Så här har ni min fina tårta och mina danska munkar, det ser gott ut väl?

Mina nya älsklingar.

Åhh jag älskar konkurs-rea i skoaffärer. Kolla bara vad snygga boots jag hittade för 500kr. De är i läder och hur snygga och bekväma som helst.
Men just nu sitter jag ute hos pappa och dricker lite tea innan jag ska fixa ihop jordgubbstårtan innan folk dyker upp. Sen blir det att äta en massa gott hela kvällen och öppna en massa presenter.

DIY

Lite pyssel jag sysslat med om dagarna. Det kanske blir en till ikväll då det är rätt avkopplande. Vad tycker ni? Snygga eller fula?

Då var den dagen över.

Min födelsedag var helt okej igår, jag pluggade och umgicks med bror och vänner på kvällen. Tyrabebisen var extra gosig mot just mig så hon kände nog på sig att det var min dag. Men idag blir det att jobba lite extra vilket är bra då det är röd dag och det ger mig lite mer pengar. Sen imorgon ska vi fira min födelsedag på redigt med tårta och paket. Jag hoppas jag får lite paket iallafall.

Jag har fått paket!

Duktig brevbärare som lyckades pricka in just min födelsedag att leverera min nya almanacka på. Jag ska ju inte firas förrän på fredag så jag får alla paket då. Men det hade varit illa om jag inte fått något alls idag tycker jag. Almanackan är snygg som fan iallafall så jag lär designa en där nästa år med. Vi får väl se vad som ligger mig närmast om hjärtat då, i år är det iallafall kameror och rockstjärnor.

Grattis till mig på min födelsedag.

Det är seriöst lite ångest idag över att bli äldre men det går nog över snart förhoppningsvis. Det är ju knappast som om det märks just denna dagen att man blir äldre, det blir man ju varje dag och då utan ångets. Så jag ska nog överleva min egna födelsedag. Jag hade tänkt att plugga idag och pyssla lite då jag köpte snöre till att göra armband igår. Men först tänkte jag visa min nya klänning jag köpte igår men snabbt klippte sönder till en tröja. Erkänn den är snygg? Den blir skitbra nu till sommaren.

Jag ska verkligen inte ha platt hår.

Nu är jag hemma igen men med 1,5cm kortare hår. Japp det gör ont i hjärtat men jag tröstshoppade en leopardmönstrad klänning på lindex för 25kr så jag är inte helt förstörd. En sak som gör mer ont är att kicken på min älskade Honda Shadow moped håller på att gå sönder. Jag har världens sämsta batteri så jag måste kicka igång den på morgonen. Så nu får jag köpa ett nytt batteri så jag kan starta den med knappen istället. Sen får pappa skruva sönder och försöka fixa kicken senare när jag är ledig och inte behöver köra med den. Men jag vet inte när vi kan köpa ett batteri så jag får vara försiktig som fan nu när jag ska köra. Det är inte precis som att jag har råd med ett nytt batteri just nu heller men jag måste fan.

Ska klippa mig nu.

Usch mina toppar är helt slitna så jag ska till frisören och klippa mig nu. Jag hatar att klippa mig, det är fan värre än tandläkaren. Jag vill inte men jag måste för jag hatar att ha risigt hår. Ju längre tid man väntar desto mer måste man klippa sen så lika bra att få det överstökat.

Biljetter är fixade.

Så på lördag blir det Bakgårdsbonanza på Uffes källare men en massa band som spelar. Det kommer bli så jävla kul och jag längtar som fan. Kan det inte bli lördag nu? Eller fredag för då firar vi min födelsedag och sen lördag snabbt som fan. Det ska bli kul som satan att umgås lite med folk från klassen med för det är inte så ofta jag gör det. Mmm detta komme nog bli en bra vecka, jag känner det på mig.

De får göra om skiten igen.

Jag berättade ju förra veckan att bonden körde över elledningen med plogen så vi inte hade något vatten. Nu har de tagit hit alla maskiner igen och ska gräva om det. De höll på att gräva hela vintern och nu får de göra om det. Jag tycker faktiskt att det är lite kul, så går det när man inte gör det rätt från början.

Söndagen är slut.

Jag har jobbat klart och slappar i soffan nu. Det hade varit skönt som fan att vara ledig imorgon och vila ut men jag har skola så det går inte. Men jag ska nog överleva en dag till förhoppningsvis.

Jobb

Det är söndag, solen skiner och jag sitter på jobbet och tjänar pengar. Det är rätt skönt ändå att det är så. Denna veckan har det varit rätt mycket i skolan och sen jobb på det så jag kör allt denna veckan och är ledig nästa. Jag har bara lektion på måndag och jobbar extra på torsdag så det kommer bli mycket ledigt. Det kommer bli så skönt, men självklart ska det skrivas på arbetet till skolan. Men det känns inte som jobb på samma sätt så det blir nästan som ledighet.


Rosa leopard.

Vill ni se hur jag ser ut på jobbet? Klart ni vill. Jobbet gick bra idag och jag klarade mig från att somna. Vi får väl se hur det blir imorgon men det ska nog gå bra det med. Men nu blir det att bädda ner mig i soffan och kolla på film hela kvällen.

Åhh jag blir galen.

Det har seriöst blåst som fan hos mig hela natten så jag har inte sovit en blund. Jag tycker inte om när det blåser mycket så jag har känt mig rätt liten och ynklig i natt. Sen var det ju inte så skönt att stiga upp vid halv sex när jag knappt sovit något. Jag är trött som fan nu men jag ska nog klara av att jobba ändå. Men jag kommer nog sova som ett barn i natt.


Middag hemma hos mamma.

Nu är jag hemma igen och vilar lite innan jag ska träffa mina bröder för middag hemma hos mamma. Redovisningen gick okej idag och det är skönt att det är över nu. Så nu kan man lägga det bakom sig och fokusera på det stora arbete istället. Men nu är det helg och den ska jag spendera på jobbet och tjäna lite pengar. Så min enda ledighet blir ikväll tillsammans med familjen och det kommer nog bli mysigt som fan.

Fredag

Sista dagen i skolan för denna veckan och den spenderas med att redovisa ett grupparbete. Jag vill inte utan hade hellre stannat hemma och sovit. Men jag och Amanda ska skriva på ett annat arbete efter så kan inte missa det. Men nä idag är ingen bra dag, jag känner det på mig redan.

Jag är trött som ett as nu.

Jag fattar inte hur fan jag kan vara så trött som jag är. Men regnet öser ner ute så det är rätt mysigt att bara hänga i soffan och göra ingenting då. Men ska snart resa på mig och fixa lite mat så jag inte svälter ihjäl. Sen blir det nog fan att sova. Vi har redovisning i skolan imorgon på morgonen så det gäller att vara pigg då. Åhh bara en dag kvar i skolan denna veckan och sen ska jag jobba hela helgen. Det blir nog bra för jag känner att jag behöver en paus från pluggandet nu.

Hur tänker människor egentligen?

Jag märkte igår kväll att jag inte hade något vatten i lägenheten. Vi brukar ha problem med att elen till vattenpumpen slutar att fungera. Men så i vintras så tröttnade de på att det alltid var problem så de fixade och grävde ner ledningen och hade sig så det skulle bli lite bättre och säkrare. Tror ni inte att bonden lyckades köra över ledningen med plogen igår kväll så den gick av. Jag blir galen! För vilken jävla idiot lägger en elledning så nära ytan att man kan komma åt den med en plog? Jag hade ju fan kunnat komma åt den med en spade då. De fixade det sent igår iallafall så jag hade vatten i morse. Så det var bara att stiga upp tidigare och duscha idag istället.
Jag är inte så här glad egentligen.

Det gick bra idag.

Mina tänder såg fina ut och det behövdes inte slippas eller göra något alls. Sen hade jag även sådan tur att jag hade två allmänna tandvårdsbidrag som väntade på att bli använda. Man får 300kr varje år från försäkringskassan verkar det som, så hela tandläkarbesöket gick på hela 5kr. 5kr som jag snodde av pappa då jag inte hade några lösa pengar och det kändes onödigt att betala 5kr med kortet. Så det blev plågfritt och gratis idag. Vilket var bra för då hade jag fanktiskt råd att tröstshoppa ett par skor. Men inte fan hittade jag några skor bara för det. Men nu är ett par beställda från Nelly och förhoppningsvis sitter de bra och är snygga.

Årets värsta dag är här.

Jag har en tid hos tandläkaren idag för min årliga koll. Jag vill inte, vill inte, vill inte. Egentligen har jag inget problem med tandläkaren för hon är väldigt bra. Men då jag har varit rökare så har jag alltid behövt slipa bort lite nikotinfläckar på tänderna. Jag röker inte längre och jag har inga fläckar men den hemska känslan av att de slipar på tänderna sitter kvar i mig. Jaja gör jag det idag så slipper jag det på minst ett år sen. Men usch säger jag bara. Tur jag och pappa ska till Halmstad sen så jag kan tröstshoppa ett par nya skor på Scorett outleten så jag blir glad igen.

Ny almanacka.

Jag fortsatte på mitt DIY spår idag och fixade en egendesignad almanacka då min snart tar slut. Jag ska hämta sommarschemat på jobbet imorgon så då måste jag ha en snygg almanacka att skriva in mina dagar i. Men nu måste jag vänta runt 2 veckor innan jag får hem den. Jag hatar att vänta. Så här kommer almanackan att se ut.

DIY

Jag vill ha en svart fransväska som jag kan ha istället för den bruna jag har nu. Den bruna är snygg men den håller för fan på att trilla sönder snart. De var världens sämsta kvalite på den jävlen. Men jag hittar fan ingen snygg svart väska så jag fick helt enkelt fixa en själv. Så det blev en liten makeover på en gammal väska som låg och skräpade här hemma. Så vad tycker ni, blev det okej?

Nya foton

Fotona jag tog med min Konica kamera blev riktigt bra enligt mig. En del blev suddiga men det är troligtvis för att personerna på bilden har rört på sig. Sen verkar det bli lite bättre bilder när de är tagna utomhus i dagsljus men det är troligtvis för att jag inte har en fungerande blixt till den. Så jag ska försöka fixa en blixt och sen blir det nog hur bra som helst. Här har ni några av bilderna iallafall. Det stora huset på sista bilder är där jag bor, erkänn helt underbart?

Idag kan jag hämta ut mina kort jag framkallat.

Jag lämnade in filmrullen med kort som jag tagit med den gamla systemkameran jag hittade på secondhand. Så idag kan jag hämta ut dem och jag är nyfiken som fan på hur korten blev. Kameran är ju lika gammal som mig så de kan ju vara skit eller helt okej. Men självklart hoppas jag på att de är helt jävla underbara. Får nog göra det innan skolan för annars kommer jag inte kunna koncentrera mig alls. Lite jobbigt att bara sitta och vänta på att lektionen ska ta slut så man kan hämta dem.

Arbetet är klart.

Så jag belönade mig med att gå och springa en runda på 5-6km. Jag vet världens sämsta belöning med det var rätt skönt. Jag behövde ut och röra på mig lite efter att ha suttit framför datorn hela dagen och sprang gjorde jag bara efter att jag tröttnade på att gå efter ett tag. Men nu blir det att slappa framför tv:n innan jag ska fixa lite mat till mig. Nu är jag redo för en ny vecka.

The latin beat

Idag hade jag tänkt att börja skriva på mitt arbete då det inte hans med igår. Men jag fick rätt mycket läst igår trots att jag var ute hos pappa och umgicks med folk. Så jag ligger inte helt efter än vad jag planerat. Men det är så jävla svårt att komma igång med det förbannade skrivandet. Han man väl kommit igång brukar det flyta på. Men just de första meningarna vill verkligen inte fastna på pappret. Men nu så jävlar ska jag bara blogga klart och sen ska det skrivas. Sådetså!

Lördag

Idag skulle jag egentligen pluggat som en idiot men nu hinner jag fan nästan inte det. Jag sitter ute hos pappa nu och väntar på att alla andra ska dyka upp så vi kan umgås lite. Så jag kan förhoppningsvis hinna läsa lite innan de dyker upp. Men först ska jag och pappa fixa med våran årliga semester ner till Blekinge. Det börjar bli hög tid att fixa boende. Men i år har jag ledigt samma vecka som Sweden rock festival och det är ju lite illa med boende då. Så nu håller vi tummarna för att det finns lediga rum.

Jag är shopping sugen som fan.

Men jag borde verkligen inte. Men jag behöver ett par nya sommarskor och jag har fastnat för leopard. Jag vill ha ett par nya ballerina men verkar inte hitta några snygga. Men så hittade jag dessa och de är snygga som fan. Inte ballerina men väldigt somriga och lätta iallafall.

Jag är uppe!

Men det är fan tur att det är kort lektion idag för jag kommer somna igen när som. Jag är trött och behöver helg nu. Det tar fan på krafterna när det är sol och varmt ute. Jaja dags för skola nu.

Usch

Jag är trött som fan nu så kommer garanterat sova gott i natt. Imorgon är det bara en kort liten lektion och sen är det helg. Det kommer bli så skönt med det lär bli en massa plugg då med. Men jag behöver iallafall inte stiga upp skittidigt på morgonen då. Kommer bli så jävla skönt, snälla ge mig helg redan nu.

Jag är uppe med tuppen idag.

Jag ska sticka till skolan och fixa med grupparbetet idag igen och förhoppningsvis blir vi klara idag. Egentligen ska vi inte träffas förrän vid 10 men jag tar en tidigare buss så jag hinner plugga lite innan. Det gäller att ta vara på dagen och solen skiner ju så det var knappast svårt att stiga upp idag.

Åhh jag är så nyfiken.

Jag fick reda på att jag ska jobba på Brunnsgården i sommar precis som jag ville. Det är roligt på Ljungsätra med men där är jag ju hela året annars. Så att få jobba på Brunnsgården igen kommer bli skitkul. Det är lite mer fart och fläkt där då det är ett större kök och jag trivs lite mer med det. Så nu får jag bara sitta här och vänta på att sommarschemat ska dyka upp. Det lär ju dröja någon vecka så jag får sitta här och vara nyfiken så länge.

Plugg och personalmöte

Så ser min dag ut idag och det känns rätt okej faktiskt. Jag har pluggat hela morgonen och ska nu äta lite frukost innan jag sticker in till stan. Jag har en massa ärenden att fixa inne i stan med så det är fan fullt upp idag. Jag har tur med då det är perfekt åka moped väder ute med sol och värme. Så rätt skönt att inte bara sitta inne och plugga hela dagen.

Pappas leksaker.

Vi hade ju ute några av pappas leksaker så jag var tvungen att ta lite bilder på dem då de stog och glänste i solskenet. De är så fina hans mopeder och motorcyklar. Eller vad säger ni?
Till och med Tyra tyckte om leksakerna.

Monark Trapper

Fan vi drog ut alla motorcyklar och mopeder vi kunde hitta här hemma hos pappa och nu står de på gårdsplanen och glänser i solen. Jag har varit ute och kört lite med mopeden och det var kul som fan då det var ett bra tag sen jag körde med den. Sen har jag även varit duktig och pluggat lite ute i solen så nu är jag helt bränd på axlarna. Så jag springer omkring med en av pappas förstora jeansshortor nu då jag bara har skinnjacka med mig. Men inte fan kunde jag få någon färg på benen utan de är helt vita som vanligt. Men inte lika vita som mopeden iallafall.

Det är nog vår nu.

Solen skiner och det är varmt som fan idag. Så jag tog mina saker och stack ut till pappa för att kunna plugga ute i solen. Inte så roligt att sitta i en lägenhet när det är så här fint väder. Sen hade vi även tänkt att ta fram mopederna från källaren och se om de vill starta eller ej. Så förhoppningsvis blir det en premiär tur på Monark Trappern idag, så som jag har längtat.

RSS 2.0