Nämen ojsan!

Jag kan ha råkat beställa hem ett till par skinnbyxor. Men jag behövde dem... Snygga är de iallafall men det stog i kommentarerna att de var stora så får se om de passar eller inte. Hoppas, hoppas de passar på mig. Sen beställde jag en liten shortsdress med för den såg så bekväm ut. Den blir nog bra att springa omkring hemma med.





Nu gick det inte mer.

Fick ringa till det andra köket innan så de kan fixa någon som kan jobba för mig på måndag och tisdag. För nu gör min arm för ont så det går verkligen inte. Kunde fan knappt skriva eller hålla i en penna efter att all disken var klar. Så nu får jag vila upp mig till på fredag, ska bara på möte med chefen i morgon. Måste fixa med min tjänsteledighet för studier då skolan börjar snart. Men det ska jag nog klara av med min onda arm, så länge det inte är för mycket papper jag ska skriva under.


Rock 'n' roll dreams come true.

Fy fan vad trött jag var när klockan ringde i morse. Men nu sitter jag på jobbet och väntar på att disken ska diska klart. Som sällskap denna söndag har jag Meat Loaf på högsta volym. Så det kommer nog bli en bra söndag på jobbet och sen är denna vecka slut med. Då är det bara en vecka kvar här och det kommer bli så skönt när det är slut. Jag längtar efter skolan nu.


Min älskade Meat Loaf kollapsade på scen.

Men han mår bra, han bara svimmade lite. Eller var det att han höll på att förblöda efter att han stack sig på en pin? Det är inte så lätt att veta med Meat. Men han är stark han klarar sig. Han har redan överlevt både en hjärtoperation och att operera bort en cysta på stämbanden. Här får ni en bild som hänger på mitt kylskåp från när jag hängde backstage med honom.


Jobb imorgon igen.

Lyckades byta min söndag med en på jobbet. Så nu får jag jobba imorgon och vara ledig nästa söndag. Det blev lite ont om ledighet nu och jag skulle behöva vila min arm mer. Men nu är det bara nästa vecka kvar och sen får jag semester. Jag jobbar hellre imorgon än dagen efter Bullet konserten i Växjö. Nu blir det en perfekt avslutning på jobbsommaren. Jag överlevde och får se Bullet som belöning, woohoo!


Konsert på Tyrolen.

Det var en jävligt värd kväll igår. Jag och pappa hade väldigt kul och alla banden var bra. Sen fick jag även min Bullet abstinens lite stillad då jag fick krama både Hampus, Adam och Gustav. Jag fick även min pommes med dipp så jag var mer än nöjd när kvällen var slut.




Playtones


Johnny Fuzz Trio


Little Gerhard med kompband


världens bästa rockstjärna Hampus Klang


Snart dags för konsert!

Men självklart ska det blåsa och regna en massa ute. Men förhoppningsvis flyttar de in banden så de är under tak. Jag tänker iallafall inte stå ute i regnet och kolla på banden. Men jag ska dit, jag tycker om Tyrolen och trivs väldigt bra där. Det kommer nog bli skitkul ikväll tillsammans med pappa. Jag hoppas att de säljer mat där med bara för jag kan döda för Tyrolens pommes med dipp. Jag vill ha!


Jag hatar att frysa så pälsjackan är på.


Jag vill inte!

Jag har ont i min axel nu med så kan inte använda höger armen alls. Så ska man jobba med kärringhelvetet som bara smiter ifrån också. Kommer verkligen vara död i hela kroppen ikväll. Men det blir nog kul ikväll när jag och pappa ska kolla på Playtones och Little Gerhard. Nu har jag en ursäkt om någon vill bjuda upp mig och dansa iallafall, för det går inte att bugga med en kass axel.


Äntligen hemma igen.

Känns som om jag bor hemma hos mamma nu för tiden. Men nu är jag äntligen hemma i min egna lägenhet igen. Där det finns en cd-spelare som fungerar och en mycket bekvämare soffa.


Jag har ont.

Jag behöver lite semester nu och vila upp mig. Jag har en handled som har varit bruten så den är inte så stark. Så nu börjar det göra förbannat ont i den för den har blivit överansträngd. Det blev ju inte bättre av att jobba med en som bara smiter ifrån allt det tunga igår heller. Men det kommer nog tillbaka till henne en dag.


Titta vad snygg väska jag råkade hitta.

Jag kan ha råkat klicka hem den med precis. Men jag behövde den, man kan ju knappt få nog av leopardmönstrade väskor. Den blir förhoppningsvis bra att ha i skolan med.




Nu börjar snart allt det roliga.

På fredag börjar det roliga, konsert med Playtones och Little Gerhard på Tyrolen. Kommer bli så gött att äntligen få gå på lite konserter. Playtones och Little Gerhard ska jag kolla på med pappa och det kommer nog bli kul. Har inte varit på konsert med honom. Sen första lördagen i augusti blir det att kolla på Bullet med Nicolina i Växjö för att sen avsluta med The Ark på Tyrolen den andra lördagen i augusti. Jag längtar som satan efter lite konserter nu och särskilt Bullet.


I 30 minuter..

var jag tvungen att sitta i telefon. Men nu är lönen fixad och har förhoppningsvis blivit rätt. Det måste blivit något fel när de la in min fasta tjänst som gör att timvikarie timmarna inte kommer med. Inte lätt att hålla reda på alla jävla tjänster man har.


Sommaren skämmer bort oss ännu en gång med underbart väder.

Jag är glad över att jag inte behöver cykla till jobbet idag iallafall utan bara gå från mammas. Det är dimmigt och kallt som satan. Kanske dags att plocka fram den nya pälsjackan på morgonen? Känns ju lite tidigt men vad fan det borde ju vara lite varmare ute. Ja ja ännu en dag på jobbet snart iallafall och börjar dagen med att skälla ut folk för att min lön är fel.


Nu har de jävlarna gjort fel igen.

Hur svårt ska det vara att ge mig rätt lön någon gång? Det är andra månaden de gör fel nu. Tror de jag är idiot som inte ser att det är fel? Det jobbiga är att de är ett helvete att få tag på rätt person som kan fixa felet. Men då vet jag vad jag ska göra på jobbet imorgon iallafall.


Näst sista veckan på jobbet nu.

Jag börjar den med en sovmorgon. Det var behövligt för jag är fortfarande trött efter att ha jobbat hela helgen. Vädret gör ju inte saken bättre, det är mulet och blåsigt. Funderar på att sola lite innan jag sticker hem sen för jag behöver lite ljus och värme. Jag brukar alltid bli lite piggare när jag har solat i 10 minuter. Uppenbarligen fick vi inte mer sommar nu så får fuska lite.


Jag kan ha råkat shoppa lite.

Fick tillbaka pengarna för västen som var stor som satan som jag skickade tillbaka. Så kunde leta vidare efter en ny väst idag och hade tur. Så nu är en ny snygg skinnväst påväg hem till mig. Den är nog lagom stor med och inte anpassad efter en XS elefant.


Jag har fått paket.

Jag skrev ju att jag hade ett paket som väntade på mig hemma hos mamma. Men jag hade inte min kamera med mig så kunde inte ta någon bild nu när jag sov hos henne i helgen. Men nu när jag är hemma igen så kan jag det. Paketet innehöll lite mer BH:ar, passar fortfarande på att köpa det på rean när jag kan. Det är så tråkigt att betala en massa dyra pengar för ibland. Men det fanns även en fin leopardmönstrad pälsjacka i. Den blir perfekt att ha i höst även fast jag redan har en. Men man kan behöva två tycker jag.


What the hell?

Om man googlar på Adam Hector och Hampus Klang i Bullet kommer det upp en bild på min rumpa i ett par shorts. Vad har min rumpa med Adam Hector och Hampus Klang att göra? Jag vet att det kommer bilder på mitt ansikte om man googlar Bullet. Men en bild på min shortsrumpa? Tur att det var en snygg bild på min rumpa.


Ska det vara så här?

Då sitter jag på jobbet igen och ska äta frukost. Woohoo! Bara idag kvar och sen är denna jobbarhelgen över med. Det känns skönt iallafall, men hade gärna haft lite mer ledigt än bara imorgon.


Vad ska jag göra?

Var och rådfrågade tatueraren vi har i Ljungby tidigare om en idé jag hade. Men det blir nog tillbaka till ritbordet och spåna vidare. Jag vet ju inte alls vad som är bra eller lämpar sig som tatuering så det blir lite svårt då. Men det ska nog bli bra tillsist, hon känns väldigt rätt att tatuera sig hos iallafall.


Jaha då var det jobb igen.

Var inte så farligt att stiga upp idag men regnet utanför var inte så lockade. Men det lyckades vara uppehåll medan jag gick till jobbet iallafall. Så nu ska jag bara se till att försöka få dagen att gå så fort som möjligt. Men det är lite brist på saker att göra än så länge så blir att äta frukost nu. Det är nog det bästa med att jobba i kök, man kan fördriva tiden med att äta.


Solsidan.

Det är tur att det finns någon som vill umgås med mig när jag känner mig ensam iallafall. Blev en runda till Växjö men min ena bror för lite shopping. Jag köpte dock inget för jag har nog shoppat tillräckligt för denna månaden. Sen så fanns det ett paket som väntade på mig hemma hos mamma och det är även där jag sitter nu. Ska ju jobba imorgon och jag orkar inte cykla så blir att sova här över helgen. Så nu blir det att titta på Solsidan för jag har inte sett alla avsnitten. Min favorit rockstjärna råkar även tycka om den serien, så då kan den ju inte vara helt kass.


Jag orkar inte sitta själv mer.

Jag ska jobba imorgon men känner ändå för att hitta på något ikväll. Men vet inte vad. Någon som har något förslag på vad jag kan hitta på? Fest att bjuda mig på eller filmkväll eller något? Snälla rädda mig från mitt tråkiga liv.

Jag kan ha råkat...

köpa en till skinnkjol. Mamma ringde och tipsade mig om den och den var verkligen snygg och satt bra. Jag brukar inte kunna ha kjol utan att den sitter konstigt. Men denna funkade och då var jag ju tvungen att ha den. Vem behöver inte en skinnkjol som sitter bra som satan?




Usch vad tråkigt.

Idag blir det iallafall att sticka in till stan och handla lite och sen tvätta hela dagen. Inte det roligaste men det ska göras det med. Sen hörde de faktiskt av sig om mopeden igår så kanske ska åka och kolla på den senare i veckan. Hoppas den är fin och bra så jag kan köpa den. Den är verkligen skitsnygg på bilderna iallafall.


Nu får jag vara ledig i två dagar.

Men blir nog fullt upp iallafall med att tvätta och handla mat och skit. Men det måste göras det med. Skönt att slippa cykla till stan iallafall, det tar lite på kroppen och orken försvinner efter ett tag. Men mopedjakten har tagit stopp, varför sätter man ut en annons och sen inte svarar på mail då det är enda sättet att nå personen? Jag vill ha den mopeden för fan.


Dags för jobb igen.

Sen är jag ledig i hela två dagar innan jag ska jobba helgen igen. Man kan ha roligare men då det inte finns något att hitta på kan jag lika gärna jobba istället.


Det är mindre än tre veckor kvar nu.

Sen får jag äntligen sen Bullet igen. Fan vad jag längtar. Har inte haft en så här tråkig månad på länge, bara jobb och inget kul alls. Men allt blir nog bättre i augusti.


Idag sken solen på mig iallafall.

Måste säga att det är lite trevligare att cykla till jobbet då. Fick nog av ösregn igår när jag cyklade. Hoppas bara att det fina vädret håller sig tills jag ska hem med. Jag vill ha sol nu för fan.


Men vad fan!

Fick mitt paket med skinnvästen jag beställde men den fick åka tillbaka direkt. Den var inte alls snygg och såg verkligen inte ut att vara äkta skinn. Sen skulle den vara i XS men en mindre elefant hade fan fått plats i den. Då är jag en medium över bysten så den borde ha varit för liten. Blir att leta vidare efter en jacka eller väst till balklänningen.


Det regnar.

Så idag får mina nya regnbyxor verkligen visa ifall de är bra eller inte. Jag hatar att köpa såna saker men när det väl regnar är jag glad över att jag har gjort det. Så nya regnbyxor på, min skinnjacka med luva köpt bara för att det kan regna ska på och ett par av mina gummistövlar. Som den skogalning jag är har jag faktiskt tre par gummistövlar. Tror ni jag klarar mig med det hela vägen till jobbet? Jag hoppas fan det iallafall.


Jag blev faktiskt lite glad.

Fick reda på att den ordinarie som ska jobba denna veckan som kommer är sjuk. Så vi kommer bara vara sommarvikarie denna veckan med. Även om det är jobbigt att hålla reda på allt så vi inte gör fel är det ändå väldigt roliga människor att jobba med. Vi är yngre och har mer gemensamt än med de ordinarie. Så det blir roligare saker som diskuteras och vi kan skoja och jävlas med varandra lite mer. Kommer nog bli en bra vecka och jag börjar den med sovmorgon.


Hur svårt ska det vara?

Jag vill hitta en snygg begagnad moped i klass 2 för ett rimligt pris. Men de flesta är i klass 1 verkar det som. Jag tänker inte ta ett mopedkörkort bara för att slippa kunna ha en moped. Hade bara tänk ha den om det är fult väder eller jag behöver handla. Lite smidigare än att cykla då. Boatian Retro är snygg och jag vill ha en sån. Men blir nog att köpa en ny då och de kostar en del.

Men min veteranmoped börjar bli snygg nu iallafall, pappa har renoverat upp den en del.


Woohoo!

Jag fick åka lite motorcykel innan. Har inte gjort det på flera år så det var lite kul. Min pappa har ju några motorcyklar men är nybörjare på att köra så han vill inte skjutsa på någon. Men min fasters man Leif är motocrossförare så han är lite mer van vid det. Så vi tog en runda på pappas Suzuki. Det var kul, borde fan hitta en karl som kan köra motorcykel.


Loppis.

Blev en runda på loppisen för att fynda lite idag. Hittade bland annat en film och en snygg zebramönstrad tröja. Så helt okej dag då det bara kostade mig 35kr. Men nu sitter jag ute hos min pappa tillsammans med min bror. Våran faster och hennes man kom precis på besök så blir att umgås med dem idag.


Nu är jag ledig.

I hela två dagar, vilket behövs för min kropp gör ont nu. Jag och pappa funderar på att fixa en moped till mig så jag kan köra till jobbet istället för att cykla. Det är jobbigt att cykla över en mil och behöva jobba i ett kök hela dagen. Min kropp orkar inte riktigt med det för den är inte van nu. Så vi ska kolla runt lite iallafall och se om vi hittar något till lämpligt pris.


Sovmorgon!

Fan vad skönt det är att få sova tills man vaknar av sig själv och sen sova lite till. Känner mig redo för en sista dag på jobbet för denna veckan nu. Ska bara äta lite frukost och sen cykla hemifrån. Sen kommer nog dagen gå rätt snabbt, jag får sluta vid halv fyra så det är en rätt kort dag.


Jag har fått paket!

Ja idag kom paketet som mamma lurade mig hade kommit igår. Det var lite reashopping från Halens bara. Så som en svart kavaj, vilket borde finnas i allas garderob, plus två BH:ar. Men då BH:arna inte fanns i min kupstorlek fick  jag ta med större omkrets och sy in dem. Jag har dessa innan men de är för små nu. Men de är så snygga och bekväma så köpte dem fast de inte var rätt storlek.




Vad är väl en bal på slottet?

Vet ni det att jag blivit bjuden på bal? Mmm jag vet. Fuskigt eller hur? Men nu har jag lite problem med att hitta en passande jacka eller väst att ha till min balklänning. Klänningen är jättefin, svart med gråa och glittriga flames på. Så vill gärna ha något tufft i skinn till den. Jag lyckades hitta en grå MC-väst på H&Ms sida som jag beställde igår och förhoppningsvis blir den bra till. Annars får jag fortsätta att leta och shoppa. Jag älskar ju mina skinnkläder så västen kommer att bli använd även om den inte passar till klänningen. Så mycket att fixa för en bal, men jag har enda tills september på mig.


Jobbet gick bra idag.

Jag kom på att jag nu jobbat hälften av mina veckor i sommar. Så nu är det bara 3,5 vecka kvar på jobbet och sen blir det lite ledigt innan skolan börjar. Jag längtar som satan efter det.

Min mamma var elak mot mig idag och sa att det fanns ett paket till mig att hämta ut. Men sen när vi var i affären och hon läste sms:et så var där inget paket. Vem låter ett sms vara på mobilen oläst i en hel dag? Min mamma uppenbarligen. Jag kanske får paketet imorgon istället eller på fredag.


Tänk om...

det kunde bli augusti snart, vad glad jag hade varit då. Slippa sitta på jobbet och ha tråkigt utan få gå på konsert och vara lite ledig istället. Det längtar jag till nu, längtar, längtar, längtar. Plus att jag saknar Bullet som satan. Hur fan kan ett band få ett sånt grepp om en? Jag vill se dem nu och inte behöva vänta enda tills augusti.


Jag är helt tom i huvudet.

Det är så jävla mycket att hålla reda på med jobbet att jag är helt slut när jag kommer hem. Eftersom vi bara är sommarvikarier där nu så blir inte riktigt allt gjort som det ska. Av någon anledning så har det blivit min uppgift att kolla så allt blir gjort som det ska och fixa det som inte blir det. Det blir en del för mig att göra. Men det är inte de andras fel för de kämpar på som satan och gör sitt bästa. Men det skulle behövas en ordinarie som har rutinerna inne.


Jag har ont i huvudet.

Jobbdagen har fan knappt börjat än. Men men ska nog överleva iallafall. Slutar redan vid halv tre så det är ingen lång dag idag.


Jag har fått paket.

Byxorna passade de är bara lite, lite stora och höga i midjan. Men jag blir bara större så en dag kommer de sitta som de ska. Plus att det går att vika ner linningen så de blir lagom höga i midjan. Så de kommer absolut få stanna kvar hemma hos mig tillsammans med resten av mina skinnbyxor. Min samling börjar bli rätt stor nu faktiskt, hela 9 par skinnbyxor.




Alive...

och någolunda vaken. Detta är min enda lediga dag denna vecka för sen jobbar jag tisdag till fredag. Så måste fixa en massa idag, gå till banken och sånt tråkigt. För jag kommer vara helt död på lördag sen och vilja ta det lugn. Är inte van vid att jobba så många dagar på raken. Stora och jobbiga problem jag har! Jag vet jag borde sluta gnälla snart.

Jag kanske får mina paket idag med, annars får jag hämta dem imorgon efter jobbet. Jag vill ha mina skinnbyxor nu. Hatar att vänta.


Äntligen är denna veckan slut.

Jag överlevde helgen och nu får jag vara ledig i en hel dag. Woohoo! Blir att titta på Sons of anarchy hela kvällen iallafall. För jag orkar verkligen inget mer nu och mitt huvud gör ont.


Turn it up loud!

Jag jobbar vidare i köket idag med Bullet på hög volym. Jag tror nog det finns en liten hårdrockare i alla. Det är bara positiva kommentarer jag får höra om mitt val av musik iallafall. I know you like it.


Skit vad trött jag är.

Somnade i två timmar när jag kom hem från jobbet och är fortfarande trött. Tror det är värmen som spökar lite och gör mig helt slö. Men ska dricka lite tea nu och sen blir det nog en promenad för att piggna till lite. Men en dag till på jobbet avklarad och nu är denna veckan med snart slut. Känns skönt faktiskt.


Jag föredrar ändå att jobba på helgen.

Det finns lite fördelar med att jobba själv. T.ex slipper jag lyssna på P4 hela dagen, utan kan lyssna på Bullet istället. Det gör jobbet så mycket roligare att vara på. Idag är jag inte helt själv här heller utan har fått sällskap utav en av husets katter. Det gör det lite roligare att vara här också.


Dr House.

Vet ni det att Hugh Laurie har släppt en skiva? Den är rätt bra faktiskt. Jag är dock ingen blues person men den få agera soundtrack till min kväll iallafall.


Fan så måste jag vänta tills på måndag.

Varför kan inte posten skicka paket på helgen med? Jag vill ha mina nya skinnbyxor nu, inte på måndag. Det är ju en hel evighet tills dess! Hade tänk att testa mina nya svarta byxor idag iallafall när jag ska in och handla. Men det kommer nog bli lite för varm men jag vill ha dem så det skiter jag i. Men vilka skor ska man ha till?


Ojsan!

Jag kan ha råkat beställa två par nya skinnbyxor, ett par röda och ett par svarta. Men de var så snygga så jag kunde inte motstå. Man kan ju som sagt inte få nog av skinnbyxor, iallafall inte jag. Men erkänn de är snygga? Så håller vi tummarna på att de passar med, annars får de åka tillbaka.


Jag har fått paket.

Woohoo äntligen ett par byxor som sitter bra och som jag inte behöver skicka tillbaka. Märker ni vad kräsen jag blivit med kläder på sista tiden? Det mesta skickas tillbaka faktiskt. Jag börjar nog bli vuxen, eller tröttna på shopping? Det är kul att shoppa över internet men det är faktiskt rätt kul när man ser att något som satt illa har returnerats och att pengarna kommit tillbaka på kontot igen. På ett sätt får man både njuta av att shoppa och att få pengar.


Bara en månad kvar.

Sen får jag se Bullet igen, fan vad jag längtar. Jag tycker tiden kan gå lite snabbare så mitt liv blir lite roligare igen. Jag hatar att det inte är några konserter som jag kan gå på. Antingen är det för långt bort eller så jobbar jag. Men snart, snart blir det ändring på det. För jag kan fan inte ha det så här och spendera hela sommaren med att jobba och läsa böcker.


Vad ska jag läsa nu då?

Jag spenderar min lediga tid med att läsa alla böcker jag köpt men inte haft tid för att läsa. Får väl se hur många jag hinner med innan jag ska börja plugga igen eller tröttnar. Har hunnit med två än så länge och ska börja på en ny idag hade jag tänkt. Det är ett rätt skönt tidsfördriv efter att ha jobbat och slitit en hel dag. Man orkar inte med så mycket annat eller vill kanske inte göra så mycket annat.


Jag vill sova.

Har knappt kunnat sova alls i natt så att behöva jobba idag är inget jag ser fram emot. Jag behöver fan få sova men det går inte. Men det är kanske inte så konstigt när man hela tiden jobbar med nya personer och inte vet vem det är som kommer ibland. Vet fortfarande inte vem jag ska jobba med i nästa vecka, om det ens finns någon insatt. Det blir lite svårt att slappna av och kunna sova då. Men det är bara idag med och sen är jag ledig torsdag och fredag. I helgen jobbar jag själv så då behöver jag inte oroa mig för någonting.


Ni missar väl inte...

Morden i Midsomer nu vid nio? Det är ju det viktigaste programmet på hela veckan i min värld. Det är ju så jävla bra och jag bara älskar det. Så det blir en bra avslutning på denna tråkiga dag iallafall. Nä dags att leta fram lite choklad och chips att trycka i sig.


Jag är lite smått uttråkad.

Vad fan ska jag hitta på idag då? Är verkligen uttråkad direkt det inte finns något att göra. För jag kan ju inte bara sitta still och ta det lugnt uppenbarligen. Imorgon är det iallafall jobb igen så då har jag att göra några timmar. Men sen är jag ledig och troligtvis uttråkad i två dagar igen.


She got the long legs to prove it.

Nu är jag äntligen hemma och kan ta det lite lugnt. Har precis varit inne i stan och handlat lite mat så jag klarar mig i några dagar. Jobbet har gått bra idag och hon var trevlig som jag jobbade med. Men nu träffar jag nog inte henne igen verkar det som för nästa vecka kommer det en ny. Blir fan galna på dem när de byter hela tiden.


Jag älskar mina nya skor, de passar fan till allt.


Ny vecka igen.

Känns som veckorna bara flyger fram, men det är bra för då slipper jag snart jobba. Jag vill plugga igen, inte springa runt i ett kök. Idag vet jag inte ens vem jag jobbar med, men jag hoppas hon vet hur man gör beställningarna. Jag fattar inte hur de kan sätta två veckor utan en ordinarie som jobbar. Vad händer om någon går fel? Ska en sommarvikarie behöva ha ansvaret då? Usch jag tycker inte om detta.


Polaroid.

Fick en fråga om hur jag gör mina polaroidbilder och var jag beställer mina bilder ifrån. Polaroidbilderna gör jag i ett program jag laddat ner från poladroid.net, ladda ner det och så får du en liten kamera på ditt skrivbord som gör om dina kort. Bara att dra in kortet och sen kommer det ut som polaroid. Sen när jag framkallar brukar jag använda mig av photobox.se, vet inte om de är bäst men de funkar bra för mig.


Så var det söndag igen.

Det blev visst en heldag med familjen igår. Jag och pappa mötte upp min bror på loppisen och sen blev det att åka med ut till Bölminge för att grilla med min andra bror, Peter, Gabriella och Tyra. Martina som var i krokarna kom och hälsade på lite med, det var kul att träffa henne igen för det var några år sen. Men det blev en lugn kväll och det kommer bli en ännu lugnare söndag. För det enda ansträngande jag tänker göra är att tvätta mina jobbarkläder, sen blir det att läsa bok och kolla film hela dagen.


Loppis.

Som vanligt på lördagar är det loppis inne i stan. Då jag älskar loppisar ska jag självklart dit. Men det kommer nog inte bli så lätt för mig att gå på kullerstenarna med mina nya skor, men de ska användas för jag älskar dem. Måste även skicka tillbaka paketet jag fick igår så det blir gjort så snabbt som möjligt.


Skoshopping!

Det blev en tur till Halmstad med pappa och jag kan ha råkat köpa två par nya skor. Men de har öppnat en Scorett lagershop där och det var lite billigare då. Jag hittade bootsen med hög klack jag letat efter i några månader nu och som är helt underbara. Så jag är väldigt nöjd med min dag. Sen fick jag även mitt paket idag men byxorna var inget att ha, så har fixat ett expressbyte så jag får ett par andra byxor istället.




Highway Pirates.

Idag blir det att sticka in till Ljungby med pappa igen. Det är sommarmarknad på torget och det är helt onödigt att gå på men man gör det ändå. Sen kanske det blir en runda till Halmstad med, vi har inte riktigt bestämt än. Det kommer nog börja regna snart iallafall så varför inte spendera dagen i bilen då. Det är ju ändå sommarmarknad då är det tradition att det ska regna och vara svinkallt.


RSS 2.0