Hatar.

Blev lite mycket för min hjärna nu, den vill inte vara med längre. Allt händer på en gång och lite för fort ibland. Man hinner inte tänka efter riktigt och det är jobbigt. Vet inte vilken vecka eller dag det är, har inte koll på tiden överhuvudtaget. Sover inte tillräckligt samtidigt som jag skulle behöva jobba mer. Inte för att jag vill utan för att det är skönt med de extra pengarna. Vill inte ha sällskap, men känner mig ensam utan det. Är lite rädd. Det gick så bra, det går fortfarande bra. Men då kommer tankarna på att det kan ta slut och det vill jag inte. Vet inte var jag skulle ta vägen då eller göra utan det. Varför ska något som är så bra hela tiden bli dumma tankar i min hjärna. Det kommer ju fortsätta vara bra men ändå måste min hjärna reagera som om det vore katastrof. Ingenting har ju ens hänt, utan jag har bara sovit för lite och är känslig. Måste nog skärpa till mig lite nu. Kommer ju bli galen annars.

Stay sick!

Sommarschema.

Har fått schemat för sommaren men de ändrar den hela tiden. Jag blir galen, får sitta och sudda i almanackan hela tiden. Nu har de gett mig en massa sena turer, det är ingen som vill ha de sena turerna . Så då har jag fått två på en vecka plus att jag ska gå ut med de förbannade soporna hela tiden. Vad hände med alla andra, kan inte de går ut med soporna någongång? Nej jag och en annan ska behöva ta nästan hela veckan, jag två dar och han tre. Men jag har fått hyfsat många dagar iallafall. Jag jobbar mest av sommarvikarierna, vilket jag bör eftersom jag jobbat där längst. Det kommer bli jobbigt men roligt. Det brukar bli det, det blir lite annan stämning på sommaren. Man slipper de gamla surkärringarna och lite yngre personer kommer in. Samtalsämnena blir lite annorlunda och mer intressanta enligt mig. Bonde söker fru byts ut mot konserter och festivaler. Då sitter gamlingarna där och fattar ingenting och skackar på huvudet åt oss ungdomar. Ser fram emot sommaren, även om jag kommer arbeta hela tiden.

Stay sick!

Attack!

Den dumma kattfan attackerade mig. Min stackars oskyldiga lilla fot blev brutalt sönder riven. Kanske lite dumt att döpa katten till Hellboy. Tror det kan vara en häxa i förklädnad den katten. Maybe there's a witchdoctor with an office in town?

Titta min stackars tå, den fick ett fint plåster iallafall.

Veronica Mars.

Jag har precis tittat klart på sista säsongen av Veronica Mars. Så nu är det slut, inget mer för mig att längta till. Ingen mer dvd box att önska sig i julklapp. Lite synd faktiskt. Varför skulle de sluta göra den serien? Det var ju en av de bästa enligt mig. Dumma värld.
Men jag har faktiskt något mer att se fram emot, Sweden rock festival. Nästa vecka får jag se PAIN. Kan knappt vänta, har ju velat se honom sen jag var 14 år gammal. Då jävlar ska det kramas på Peter, som den lilla kramgroupie jag är.
Räknade lite på det innan och om jag lyckas att krama Peter blir han nummer 50. Jag har kramat 49 stycken kända musiker. Ni kanske inte tycker det är så mycket, men hur många har ni kramat?

En liten lista över några jag har kramat och varit backstage med:
Meat Loaf
Nightwish
Hardcore Superstar
Europe
Mustasch
M.fl.

Hey I'm with the band!

Rensning av mobil.

Rensade ut mina foton från mobilen idag. Det är lite roligt att se vad fan man egentligen tagit kort på. Här kommer några av de roliga och fina fotorna jag har tagit.

      
Min utsikt från lägenheten och vägen hem till mig.
Jag älskar att bo på landet, det är så underbart fint.

     
Karlhelvetet på födelsedagskalas.
Han var väldigt underhållande iallafall.
Alla barn inklusive mig själv höll på att dö av skratt.


Jag på jobbet, känner mig så fin på denna bilden (eller inte).
Alla gamla tanter tycker jag ser liten och söt ut iallafall.

Jag är kär...

Jag har blivit kär, så kär. Nu skulle man bara haft några miljoner. Då hade jag kunnat leva lycklig en lång tid. Men jag har ju inte det. Det finns troligtvis ingen som vill ge det till mig heller. Så jag får vara olyckligt kär, tråkigt nog. Men jag kan alltid drömma om dem.


Sandaler från Louis Vuitton som är helt underbart vackra.

Mina nya fina byxor.

Mina fina skinnbyxor har äntligen kommit.Titta bara vad snygga de är. Tyvärr så var de dock lite förstora, men då har jag lite att växa i. Det hade varit jobbigare om de varit för små istället, jag lär ju inte bli mindre än vad jag är nu.

I'll wear black till I find anything darker.

Min lilla katt Hellboy.

Fick finbesök idag när jag kom hem från stan. Lilla Hellboy låg på trappen och väntade på mig. Eftersom karlhelvetet var kvar inne i stan kunde han ju får komma upp till mig lite. Karlhelvete är nämligen väldigt allergisk, så jag får bara umgås med katten när han inte är här. Känns lite som att ha en svartsjuk pojkvän. Jag kan bara umgås med Hellboy när karln inte är här och vet om det. Plus att jag måste göra mig av med alla bevis (katthår) på att han har varit här. Men karlhelvetet överlever förhoppningsvis. Annars har jag alltid katten som kan hålla mig sällskap, han är ju faktiskt väldigt fin han med.

   

Tack för den...

Tack för den Försäkringskassan. Inte konstigt att man hatar er när ni undanhåller information.

Var bara tvungen att få det ur mig så jag kan glömma skiten sen. Hatar när man måste vara ett geni för att inte bli lurad. Man tycker ju att det är deras jobb att berätta de viktiga sakerna, men så är det visst inte. Så tack för den. Hoppas ni är nöjda nu när ni lyckats att göra mig ledsen.

Min födelsedag.

Igår hade vi lite födelsedagsfirande eftersom jag fyllde 24 (gammal!). Det blev en trevlig dag med loppis på gamla torg och trevligt umgänge ute hos pappa. Hos pappa blev det hemmagjord jordgubbstårta och danska munkar till mat. Mellan målen roade vi oss med kubb, luftgevärsskytte och att öppna presenter. Jag hade min fina Wonder woman tröja på mig och presentsnöre i håret, så som man bör på ens födelsedag. Jag kan meddela att min tårta var väldigt populär och att jag var bäst på att skjuta luftgevär med oinställt sikte. Nu har dock karlhelvetet ställt in siktet så nu kommer jag väl börja att missa istället.

    
    
    

      Stay sick!

Happy birthday to me.


Till mig?

Jag fyller år imorgon, grattis och hurra till Jamie. Så imorgon blir det fest i Bölminge city, med tårta och danska munkar. Men eftersom mammas karl fyller år imorgon med, kommer hon inte vara med. Så idag fick jag en liten present av henne. En fin liten ponny. Den fick jag eftersom jag varje år önskar mig en ponny när de frågar vad jag vill ha.


Om ni planerar att vara snälla och köpa något till mig, så vill jag ha ett slott tack. Det blir inte så dyrt om ni lägger ihop.


Otacksamma jävlar.

Idag fick jag cykla in till jobbet och jobba lite extra, 2,5 timmar. Det var personalmöte och då behövs någon som kan fixa allt i köket. Det är lite sådär att jobba då, man är ju helt själv och ska fixa kvällsmaten. Man får ju tänka till lite så man inte glömmer något. Det är ju inte bra om någon blir utan kvällsmat. Plus att i vanliga fall är det ju fler så det blir lite mindre spring. Men jag får ju springa runt som en galning med vagnar och kantiner. Men det jävligaste är att man kämpar som en galning helt själv. Men ändå anser vissa att jag borde hunnit med mera och börjar klaga som satan. "Kunde du inte gjort det med?" Man är helt själv och har gjort jobbet för 5 personer och de tycker att jag borde hunnit mer. Det är helt sjukt så jävla otacksamma de kan vara. Idag han jag inte ens börja jobba innan de sa till mig att "kan du försöka hinna med det idag?"
Jävla fetrövar, att man ens står ut med skiten. Jag gör det för pengarna, jag erkänner det är pengarna.
Stay sick!

Skinnbyxor.

JA, jag vet att om jag bestämmer mig för något så går det snabbt. Skrev för någon dag sen att jag ville ha skinnbyxor och nu är de på väg. Förhoppningsvis behöver jag inte vänta så länge på att få dem. Jag vill ha nu, nu, nu. Så nu var byxorna som jag ska ha på mig på Sweden Rock fixade. Nu är det bara tröja, skor och skinnjacka kvar.

Vill ha!

Jag har fått dille på skinnbyxor. Jag vill ha, jag måste ha. Vet ej varför, men jag är helt såld iallafall. Har hittat ett par helt underbara i fusk läder som bara måste bli mina. Var jag än kollar så dyker just dessa byxorna upp, det måste vara ett tecken. Ett tecken på att jag ska ha just den modellen också. De är mina skinnbyxor helt enkelt. Vi får vänta och se helt enkelt. Ni lär nog märka om jag har köpt dem, kommer nog att skrika ut det här. Kanske en bild till och med.
Stay sick!

Bowling.

Jag har bowlat för första gången i mitt liv. Vi var några stycken från jobbet som hade bowlingkväll. Det var riktigt kul, mest för att jag inte kom sist. Jag tycker att jag var rätt duktig som lyckades komma på 13:de plats av 25 pers. Då det bara var jag och en annan som var nybörjare.

Bevis på att jag inte var sämst.

Sen igår var det loppis, jag älskar loppis. Särskilt när loppisen säljer böcker för 5kr styck. Eftersom jag ska ha ett bibliotek när jag blir stor, passade jag ju på att köpa lite. Det blev 9 stycken tillsist, sen tvingade jag mig själv att gå. Jag hade seriöst kunnat köpa allihopa men var tvungen att behärska mig lite. Loppisen på Gamla torg börjar ju nästa helg och håller på varannan helg hela sommaren. Måste ju ha lite pengar till det med. Plus att jag tänkte vara lite snäll mot karlhelvetet, det var ju han som fick bära.


Lite rensande av datorn.

Min dator är ungefär 3 år gammal och aldrig blivit rensad ordentligt. Den innehöll ca. 290 spyware, 780 register fel och 2 virus. Vet Jamie vad detta är? Nej, men hon fattar att det inte är bra för den lilla datorn. Men nu ska datorn vara frisk, iallafall enligt karlhelvetet. Han är rätt bra att ha här ibland, jag tror jag behåller honom.


    


Jag och Johan fixar med min dator.
Jag gömmer mig för alla virus och Johan sitter och ser smart ut.

Klippning.

De klippte bort ungefär 2 cm av mitt hår så det är jätte kort nu. Stackars lilla mig. Men annars har dagen varit bra.
Började med att jobba lite extra, 2.5 timmar. Känns lite meningslöst, men det blir ju pengar det med. Pengar som jag sen gjorde av med genom att klippa bort 2 cm av mitt hår. Nej jag hatar inte att klippa mig, mitt långa fina hår blir kortare.
Sen spenderades kvällen med att grilla tillsammans med karln och hans vänner. Hade lite picknick i mitt vardagsrum med god mat och trevligt folk. Det är alltid kul att lära känna karlns vänner. För än så länge har de varit väldigt trevliga människor han har släpat hit. Nu väntar bara en jävla massa disk att diska upp. Men det får man väl räkna med när man vill ha trevligt. Förhoppningsvis är karln duktig och fixar det åt mig.


Nu var man ensam igen.

Det har varit en lång och trevlig helg tillsammans med Frida och Eve. Det har hunnits med lite av allt. Vi började helgen tillsammans med att titta på en valborgseld som de inte ville sätta eld på. Det blåste uppenbarligen för mycket plus att det var väldigt varmt och torrt ute. Men vi hade trevligt i solen i alla fall.

Fredagen spenderades med att shoppa second hand ute på Annas kuriosa och grilla ute hos min pappa. Eftersom vi var hos pappa blev det även kubb, krocketspel och lite pilbågsskytte.

Under lördagen lyckades vi besöka varenda intressant affär i Ljungby. Det blev lite shoppande av solglasögon, parfym och hatt för min del. Stadsvistelsen avslutades med att min mamma bjöd på mat på jobbet och sen åt vi glass på torget som efterrätt.

När vi lväl var hemma hos mig igen, sov vi middag ute i solen för att få lite energi. För att sedan gå en lång runda ute i skogen, där vi lyckades se en stor älg.

Nu är det söndag och de har åkt hem igen. Jag har precis varit och handlat med pappa och sitter nu och tar det lite lugnt. Min kropp och hjärna är lite trött efter denna händelserika helg, ska bli skönt att vara själv lite nu.


Men kommer troligtvis att sakna dem igen imorgon.

RSS 2.0