Hoppas jag får paket snart.

Har redan fått två mail idag om att paket har blivit skickade så nu hoppas jag att posten är snabb hit till mig. Jag vill ha mina nya fina kläder och skor nu. Men får nog i alla fall vänta tills imorgon. Det blev en bra start på dagen i alla fall med bra mail, solsken och skjuts in till jobbet. Ska sova hos mamma ett tag ifall det blir en massa snö nu. Men än så länge skiner solen och det känns som det kommer bli en fin vårdag. Men tror inte vi har sån tur att vi slipper snön.
 

Perfekt eftermiddag.

Har varit och klippt håret så nu kommer det nog kännas kort ett tag. Men hon tog bara 2 cm av det så det är fortfarande skitlångt. Sen blev det en fika med min karl och kramande i soffan hemma hos honom. Så mysigt och välbehövligt som fan. Har saknat honom som fan nu när han jobbar en massa så får passa på att ha lite dejter med honom när vi har tid att kunna ses. Så nu har jag fått en massa ny energi och känner mig glad som fan. Men nu är jag hemma och håller på att fixa lite. Ska packa min väska och sticka in till mamma imorgon för det finns risk för snö. Så får faktiskt skjuts in till jobbet imorgon så kan jag gå till mamma sen. Känns skönt att inte behöva tänka på att cykla i snö och skit.
 

Hatar regniga måndagar.

Jag ville verkligen inte stiga upp idag. Det ösregnar ute, kroppen är fortfarande inställd på vintertid och jag har mensvärk som fan. Men som tur är har vi påsklov nu så det blir en lugn dag på jobbet. Efter jobbet ska jag klippa mig och sen förhoppningsvis umgås med min karl lite. Ser inte fram emot att klippa mig men får jag träffa min karl så blir jag lycklig igen. Sen blir det fan hem och sova bort hela kvällen.
 

Lite shopping.

Spenderar dagen med att fixa lite här hemma och internetshoppa lite. Det blev en snygg virkad klänning som förhoppningsvis sitter som en smäck och lite nya sängkläder. Har rensat ut bland mina sängkläder och slängt en massa som inte är så snygga längre. Nu köpte jag helt vita och fina och örngott med tryck på som jag kan göra det lite roligare med. Så bra när man hittar massa snyggt på rean som kan fräscha upp sovrummet lite. Hoppas att det dyker upp nästa vecka för jag vill inte vänta en massa. Jag behöver lite tröstshopping nu för imorgon blir det en tur till frisören för att klippa håret. Ska bara toppa det lite men tycker inte om det. Men det ska bli rätt skönt att få bort det slitna. Men känns alltid som de klipper bort halva håret även om de bara tar 2cm. 
 

Loppislördag som vanligt.

Blev en loppisrunda med pappa idag innan jag möta upp av min mamma och bröder. Jag hittade en massa snyggt jag ville ha och behövde. Hittade en ny snygg korgsängbord och ett bord till min lp-spelaren.  Men mest nöjd är jag nog över tamburinen jag hittade. Alla behöver ju en tamburin. Men nu sitter jag hemma hos mamma med familjen och min karl och ska äta lite mat. Så skönt att få träffa Thomas lite idag med. 
 
 

Trött som fan.

Ligger nerbäddad i soffan trött som fan och lite allmänt gnällig. Har ingen lust till något men det vänder förhoppningsvis snart. Behöver kanske bara få sova redigt. Jag fick iallafall träffa min karl idag och gå på marknaden med honom. Det var rätt mysigt och sen blev det en fika med mamma innan jag körde hem. Men marknaden var inte så mycket att ha men jag hittade en ring iallafall. Ska nog hoppa in i duschen nu och sen sova. Orkar inte mer.
 

Fredag.

Äntligen fredag och vår. Det är vårmarknad idag så ska dit lite efter jobbet med min karl förhoppningsvis. Men först är det jobb som gäller och påsklunch. Så det kommer bli en jävla massa att göra idag och hålla reda på. Men det ska nog gå bra det med. Jag är i alla fall rätt pigg och glad idag vilket är skönt som fan. Jag var duktig och fixade allt jag behövde fixa igår och det är så skönt. Så idag kan jag göra vad jag vill efter jobbet och inte behöva tänka på en massa måsten.
 
 

Liten tv-paus.

Tar en liten paus framför tv:n mellan allt som ska fixas ikväll. Men har redan hunnit med en massa så har bara dusch och vika lite tvätt kvar att fixa. Ska alldeles strax börja på med det med. Ska bara lyckas komma ur min extremt bekväma soffa först. Jobbigt, jobbigt.
 

Trött och slö dag.

Hoppas verkligen att dagen går snabbt idag. Jag är så jävla seg nu och är inte på humör för något. Vill bara sova hela tiden. Ska i alla fall handla med pappa efter jobbet så det är gjort. Sen blir det hem och tvätta och somna i soffan. Roligt liv man lever då.
 

Redan onsdag.

Somnade så fort jag la huvudet på kudden igår och vaknade upp till att jag drömde om min karl. Så jag har haft en bra natt med redig sömn. Men jag var inte riktigt på humör för att jobba idag ändå. Men ska vara i köket idag så det ska nog gå bra. Det känns i alla fall skönt att det redan är onsdag. Halva veckan har snart gått och det är alltid skönt.
 

Hittade en liten blogg-lista.

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Avslappnad och glad
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Lök
Kläder just nu: Mysbyxor och linne
Musik just nu: Meat Loaf all day long
Vad sa du senast: Hej då till mamma
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: En där man levde mer med naturen och levde i harmoni med den.
Sommarplaner: Jobba och slita
Fisk eller badkruka: Badkruka
Längd och vikt: 170 och 49kg. Lång och smal som fan
Hur många kuddar sover du med: 3 stycken hos mig, en hos Thomas
Favoritväder: Sol och varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Hårborste, musik och choklad
Spelar du nåt instrument: Nej inte längre
Morgon- eller nattmänniska: Morgon om jag måste välja  
Sparare eller slösare: Slösare
Vem är viktigast för dig: Nära och kära
Bästa film: Någon av Tarantinos filmer
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Inga nära men bekanta
Tror du på mirakel: Ja det gör jag
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Mot en del
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej man får alltid nya erfarenheter hur det än går
Hur många barn har du, vill du ha: Jag har inga och vet inte om jag vill ha
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Ja
Snarkar du? Japp ibland
Stjärntecken? Oxe
Rädd för insekter? Nej
Äckligaste insekten: Vet inte
Största svaghet: Har svårt för att stå upp för mig själv ibland.
Det här är jag bra på: Älskar att lära mig nytt så är bra på att anpassa mig i situationer jag inte har erfarenhet av
Bästa bok? Åhh finns så många bra
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Tankeläsning.
Vad vill du jobba som? Något kreativt
Chips, morötter eller godis? Chips
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Bara på bloggen
Har du någon flickvän/pojkvän? Japp min snyggkarl Thomas
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej har inget sånt och känns inte som jag behöver det nu
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt som fan
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej tack
Vilken hand håller du gaffeln i? Båda
Hur är din drömtjej/kille? Det går inte att förklara sånt känner man bara
Hur många syskon har du? 2 bröder
Vad är du mest rädd för? Förlora en nära
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Nej
Gillar du att sjunga? Ja
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Estetisk musik för det var mest passande för mig
Anser du att du är stark?Ja
Brukar du sola? Japp
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten
Kaffe, te eller inget? Skulle inte överleva utan tea
Har du en besatthet? Är lite besatt av att få gå på konserter
 

Orkar inte.

Allt krånglade på jobbet igår och det känns som det kommer bli en helvetes dag idag med. Jag orkar verkligen inte med sån skit nu. Jag vill bara ha lugn och ro och att allt flyter på bra. Men får göra det bästa av situationen och planera bra och vara beredd på allt som kan gå fel. Så jag ska nog överleva denna dagen med. Efter jobbet är jag helt ledig och kan lugnt somna i soffan och sova bort hela eftermiddagen. Åhh vad jag ser fram emot det.
 

Världens segaste dag.

Hade världens segaste och slöaste dag igår. Spenderade nästan hela dagen halvsovandes i soffan. Men jag tog faktiskt tag i och fixade lite med disk och städning av kök. Rensade ut ett av mina skåp och sorterade upp allt i det. Så nu är det fint i köket i alla fall. Idag är det jobb som gäller som vanligt. Är inte riktigt på humör för det men det ska nog gå ändå. Tur jag inte jobbar så långa dagar.
 

Hemmasöndag.

Ligger nerbäddad i min soffa och är seg som fan. Ska försöka göra lite nytta sen men just nu orkar jag inte. Vaknade redan vid åtta så tar en lugn morgon. Har bara fixat med lite foton på mig som skulle skickas iväg till vår Plastics-hemsida. Så får se om de lägger upp dem sen. Så jag har letat efter snygga bilder och redigerat och fixat med. Men har verkligen inte ork eller lust att fixa en massa idag. Men borde vara duktig och städa lite. 
 
 

Loppislördag.

Blev en liten loppisrunda med pappa idag. Jag hittade en vävram som jag varit på jakt efter så det var ju bra. Sen var vi och fikade och handlade lite. Hittade ett par mysbyxor att springa omkring med hemma. Så jävla sköna att jag dör. Nu hade jag tänkt att städa lite här hemma men har ont i ryggen som fan så vet inte om jag pallar med det. Får försöka lite kanske. Har fixat med lite nya blommor iallafall och gjort fint.
 
 

Äntligen fredag.

Jag känner att jag inte riktigt vaknat på rätt sida idag. Vaknade mitt i natten och kommer på att jag aldrig satte larmet igår kväll. Så satte igång det när det bara var 1,5 timme kvar att sova. Men så bra att jag vaknade och kom på det. Hade verkligen inte varit roligt att försova sig till jobbet. Jag känner mig redan stressad men vet egentligen inte varför. Jag hoppas bara att dagen går smidigt och snabbt. Efter jobbet blir det nog en lite runda på stan med mamma och sen ska jag hem. Så länge min tänkta skjuts är snäll och faktiskt kör hem mig.
 

Hänger hemma hos mamma.

Då det varnas för regn och rusk imorgon så har jag flyttat in till mamma över natten. Hade tänkt att sticka till Thomas sen men han ska jobba hela helgen så sticker nog hem igen imorgon. Så blir en lugn helg hemma med lite fix och städande. 
 

Nyfiken som fan.

Kom upp en massa statusuppdateringar på fb igår om att man kunde se deklarationen och nyfiken som jag är var jag tvungen att kolla. Så kan någon spola fram tiden lite så jag får skatteåterbäringen på kontot nu tack? Nu längtar jag verkligen till sommaren. Sen kommer kanske chefen och berättar vad vi får i löneförhöjning idag. Så nu får jag springa runt och vara nyfiken hela dagen.
 
Har ni sett ändringarna jag gjort på bloggen förresten? Har lagt in en fb gilla-knapp och twitter-knapp efter inläggen. Samt lagt in så mina instagrambilder kommer i sidmenyn. Men är väl ingen som kommer använda dem men det ser lite proffsigare ut.
 
 

Photoshoot.

Passade på att ta en liten photoshoot innan solen gick ner idag. Jag kan inte annat än älska mitt nya fina bord och mina snygga makramé prydnader på väggen. Det har blivit så jävla mysigt här.
 
 

Halva jobbveckan har snart gått.

Det är ju redan onsdag idag. Veckan har gått så förbannat snabbt vilket är skönt som fan. Just nu har jag det rätt lugnt på jobbet. Jag tar en liten frukostpaus nu och sen ska jag städa upp efter mig. Annars så känns allt faktiskt mycket bättre idag. Jag har knappt ont i höften och har faktiskt fått tillräckligt med sömn trots en massa drömmar. Så nu hoppas jag att det håller i sig så här med. Hatar att vara trött och ha ont. Blir fan världens gnälligaste människa då och borde bara låsa in mig så folk slipper mig.
 
 

Längtar efter sommaren.

Längtar även lite extra tills min födelsedag för jag har precis beställt hem lite fina födelsedagspresenter till mig. Jag kommer bli så snygg i sommar med lite nya kläder från Spell and the gypsy. Älskar trycket på denna playsuit som jag beställde.
 
 

Tisdag.

Ska försöka mig på att köra utan smärtstillande idag. Är i köket så kan sätta mig ner och vila om det skulle behövas. Än så länge är det lugnt och jag har inte så ont utan är mest trött och stel. Jag var trött som fan igår och somnade i två timmar direkt när jag kom hem. Vet inte om det var pillret som gjorde det eller om jag bara är sliten. Men ska försöka att klara mig utan smärtstillande idag. Så får jag se hur det går.
 

Smärtstillande.

Har ont i höften som fan idag med så får nog gå på smärtstillande i några dagar nu. Tycker egentligen inte om att ta en massa sånt men orkar fan inte ha ont. Så just nu känner jag ingenting och det är så jävla skönt. Så ska nog gå bra att jobba idag om jag tar det lugnt. Sen blir det hem och vila upp mig lite.
 

Hemma igen.

Kom hem för någon timme sen och har fixat lite med mina nya loppisfynd. Jag tycker det blev riktigt bra med mitt nya bord eller vad man ska kalla det. Fixade lite med mina tavlor och annat pynt jag har på väggen med. Det blev plottrigt och fint precis som jag vill ha det. 
Men nu ska jag bädda ner mig i soffan lite för jag har fått ont i höften som fan. Det var inte så bra att sova i Thomas hårda säng. Men att få ha hans armar om mig gör det värt det.
 
 

Fullt upp hela dagen.

Har varit en lång dag idag. Blev en loppisrunda med pappa och sen en liten biltur med Thomas och Martin. Men nu är jag hemma hos Thomas och vi har precis ätit massa god mat. Jag är trött som fan så får bli en lugn kväll idag. Men först en bild på mitt fina loppisfynd från idag. 
 
 

Umgås med pappa.

Ligger på pappas kökssoffa och tar det lite lugnt. Har hjälpt honom städa huset så har haft fullt upp. Fick dock förbannat ont i knät så nu får det vara nog för idag. Nu har vi precis ätit lite mat och jag är mätt som fan. Så nu blir det en lugn kväll framför tv:n.
 
 

Jag blir så glad.

Vaknade upp med ont i höft, rumpa och ljumske plus mitt svullna knä som gör ont. Men det går kanske över framåt dagen, eller blir sämre. Får vänta och se helt enkelt. Men trots en jobbig morgon blev jag så glad när jag gick in på facebook och fick se att Bullet har använt en av mina bilder till ett evenemang. Det känns så kul när banden uppskattar mina bilder och tycker de är snygga nog att använda. Åhh jag blir så glad.
 
 

Har ont som fan.

Mitt knä har svullnat upp och jag har fått ont i höften nu. Men har fått lite Voltaren av min granne som jag kan smörja in med. Så förhoppningsvis blir det bättre till imorgon. Jag hoppas verkligen det. Men nu ligger jag nerbäddad i soffan och tar det lugnt. Orkar fan inte mer.
 
 

Trillade med mopeden.

Halkade och sladdade omkull med mopeden idag. Som tur var så var jag nästan stillastående när det hände så jag har inte skadat mig. Men fick mopeden över benen och satt fast. Men det var några som kom cyklandes precis när jag trillat och hjälpte mig loss. Finns inte en chans att lyfta bort en moped på 100kg när man ligger ner och har mopeden över ena benet. Fy fan vad skakig och rädd jag blev och är. Men allt gick bra och det enda som jag är ledsen över är en liten spricka på framskärmen. Men pappa ska kolla på det och fixa så det i alla fall inte blir värre och går sönder mer. Sen kommer jag nog få ett blåmärke på ena knät och har nog stäckt foten lite. Men har inte ont så kom verkligen lindrigt undan. Jag hade verkligen otur och hamnade just där det var slitna bräder och frost och halt som fan. Men nu har jag testat det och vill inte göra om det. Tror inte jag har sån tur nästa gång och kommer så lindrigt undan utan skador och bara en 3cm spricka på skärmen.
Nu hoppas jag på en bättre fortsättning på dagen och att den går snabbt. Vill faktiskt bara köra hem min moped och ta det lugnt.
 

Jag var helt slut igår.

Jag somnade i soffan i 2,5 timme när jag kom hem igår. Jag var helt jävla slut. Men jag hann i alla fall med att tvätta en maskin och laga till en riktig middag. Fick leva på frallor hela dagen så var hungrig som fan på kvällen sen. Men trots min långa powernap igår så kunde jag sova gott i natt. Så idag känner jag mig faktiskt rätt utvilad och pigg. Det är bra för vi har personalmöte idag så det blir en lång dag på jobbet.
 

Orka!

Fan vad jag inte ville stiga upp i morse. Det var regnigt och kallt och sängen var så varm och skön. Hade jag haft min karl hos mig och hans varma armar om mig hade jag fan vägrat att stiga upp. Men nu var det rätt ensamt i sängen så efter 30 minuter så steg jag faktiskt upp. Men jag längtar redan tillbaka till min varma sköna säng. Jag ska bara jobba i några timmar och sen handla lite med pappa. Sen får jag hem till min säng igen.
 

Pysslar och städar.

Håller på att städa lite i köket och rensa i mitt skafferi. Där är så fullt nu att jag knappt kommer in. Men nu blev det lite mer ordning på det så jag kan hitta bland sakerna. Sen har jag stoppat ner lite saker i lådor som jag inte vill ha stående framme längre. Var ju tvungen att ge plats till mina nya skålar så de kan användas. Men nu tror jag att jag lägger ner för idag och fixar lite mat istället, Börjar bli hungrig som fan så lika bra att äta lite. 
Annars är jag mest sur nu för jag hörde från mamma att en viss person springer omkring och ljuger en massa och jag tål verkligen inte det. Så jävla onödigt beteende. Men allt blir nog bättre med lite mat i magen. Har hört att det ska vara bra mot det mesta.
 

Måndag.

Solen skiner, fåglarna kvittrar och det var skönt som fan att köra mopeden till jobbet. Fast jag är lite trött idag, kunde inte somna igår kväll. Men det går nog över så småningom.
 

Ge mig sommar.

Ge mig sommar, sol, värme och snygga outfits.
 
 

Dagens loppisfynd.

Kom hem med en massa fina fynd idag. Lite udda saker som jag tyckte var coola och lite behövliga saker. Det blev en ny jeansskjorta, fyra skålar, en mugg, två böcker om makrame och en jävla massa snäckor.  Var en riktigt lyckad loppisrunda idag. 
 
 

Redo för loppisrunda.

Sitter hemma och väntar på att pappa ska hämta upp mig för en liten loppisrunda. Ska in till min karl sen så blir nog en bra dag.
 
 

Fredag

Sitter på jobbet och äter lite frukost nu och taggar att det är fredag. Behöver verkligen lite helg nu och få vila ut. Blev så jävla trött av att åka ut till pappa igår och jag är trött idag med. Idag kunde jag i alla fall köra mopeden till jobbet och slapp att cykla. Jag hade nog fan inte orkat att cykla idag. Har ont lite överallt i min kropp nu så försöker ta det så lugn som möjligt med den.
 

Brasiliansk snäcka.

Var hemma hos pappa lite nu i eftermiddag och kollade på hans nyrenoverade badrum. Det kommer nog bli riktigt snyggt när det är klart. Så jag och min bror har hjälpt pappa skruva ihop det nya badkaret. Passade på att ta en liten sakletar runda i källaren med och hittade världens fynd. En av pappas souvenirer från en av hans seglatser han gjorde som ung. Så nu har jag en fin snäcka med utkarvat mönster i. Det var en lampa från början med pappa hade väl slagit sönder lampdelen till det.
 
 

Vintervärld.

Vaknade upp och det var helt vitt ute och dimmigt som fan. Så det blev en cykeltur till jobbet idag. Det var jobbigt som fan för jag är trött i kroppen nu. Men jag slipper i alla fall cykla hem för jag och pappa har en massa ärenden att fixa. Så det blir fullt upp hela dagen idag.
 

Photoshoot.

 

Fullt upp.

Äntligen tog jag tummen ur igår och städade upp lite hemma. Så nu har jag kastat ut alla kläder jag rensade ut men inte fått sålt. Så nu har jag plats i hallen igen och behöver inte ha alla mina skor på golvet utan kunde sätta dem i hyllorna igen. Det känns som hallen är dubbelt så stor nu. När jag väl börjat att städa så vill jag bara vara hemma och fixa och göra det fint. Så jag var inte riktigt på humör för att jobba idag. Sen när jag lyckades klämma tummen precis på nagelbandet så kändes det verkligen inte som att jag borde jobba idag. Men det ska nog gå bra idag på jobbet ändå. Sen kan jag köra hem och fixa hela eftermiddagen hemma i lägenheten.
 

Frukostpaus.

Sitter på jobbet och äter lite frukost just nu. Är trött och seg som fan idag så inte riktigt på humör för något. Så nu hoppas jag att dagen går snabbt så jag kan köra hem igen. Ska bara handla lite med pappa efter jobbet så jag har det gjort. Sen blir det hem och städa lite men mest ta det lugnt.
 

Nedstämd.

Jag blev så nedstämd igår att jag helt enkelt inte orkade med någonting. Jag skulle kolla på Sons of anarchy och kollade på två avsnitt innan jag fick nog. Jag blev så frustrerad och ledsen av alla lögner och allt våld att jag stängde av. Jag hade sett fram emot denna säsongen så mycket men nu när jag kan se den så är jag inte på humör. Det får fan bli Disneyfilmer resten av veckan så jag börjar må lite bättre.
Som tur är mår jag lite bättre idag. Mycket tack vare att jag kunde köra mopeden till jobbet. Jag blir så glad av att kicka igång den att alla bekymmer verkar försvinna. Så nu är jag mest bara trött men taggad på vad dagen har att erbjuda. Jag var så trött i morse att jag drömde att jag var tvungen att gå och lägga mig och började fixa till sängen för att sova i drömmen.
 

Lite söndagsshopping.

Pappa var snäll och skjutsade hem mig från Thomas innan så nu är jag hemma och slöar. Har kollat på Kill Bill 2 som jag lyckades somna till. Men nu ska jag kolla på sista säsongen av Sons of anarchy och då tänker jag fan inte somna.
 
 

RSS 2.0