Tända ljus och mys i soffan.

Har varit väldigt trött idag och inte kunnat sova så bra i natt. Sen att jag har träningsvärk i rygg och axlar efter däckbytet har inte gjort dagen bättre. Så känner mig väldigt seg och trött nu. Men har precis ätit lite kvällsmat och kan slappa i soffan resten av kvällen. Imorgon är det jobb som gäller igen och hoppas att jag är piggare i kroppen då. 
 

Lite loppisfynd.

Har så mycket nytt och fint jag köpt från loppisar den senaste tiden. Har hittat en ny Polaroid kamera som jag inte hade innan och är så nöjd med den. Sen har det blivit lite annat smått och gott till hemmet. Men idag har jag varit vuxen och bytt däck på bilen tillsammans med min bror. Var så nära att bara ge upp hela vuxenlivet och bli ett barn igen i morse. Men jag kidnappade min bror och vi fick lära oss tillsammans att byta däck. Det gick hur bra som helst så nu kan fan vintern komma när den vill. Har blivit så förbaskat mycket vuxenpoäng denna veckan. Är ju så van vid att ha pappa som kunde och visste allt och hjälpte till med allt man behövde hjälp med. Nu är det dags att lära sig göra det själv och det är fan inte lätt alltid. Tur jag har mina bröder så vi kan hjälpas åt och lära av varandra.
 
 

Halloweenfest.

Hade en tuff dag igår med dåliga nyheter men blev att jag gick på halloweenfesten ändå. Ville inte sitta själv hemma så var bättre att vara runt folk. Men jag hade det riktigt trevligt och somnade gott vid två tiden på natten. Tyvärr var jag inte på humör för att fota något så blev knappt några bilder alls. Men lyckades hitta en dålig bild på mig. Körde bara på blommor i håret och en sugar skull mask. Men blev snyggt ändå. 
 
 

Somna i soffan.

Efter en tuff vecka var det så skönt att bara somna i soffan igår. Så sov där nästan hela natten. Idag är det fullt upp igen. Ska ta en loppisrunda och leta lite roligt. Sen ikväll blir det halloweenfest med lite vänner. Så kommer nog bli riktigt roligt men vet inte vilka kläder jag ska ha på mig. Får rota i garderoben lite sen. Ska nog lyckas hitta något.
 

Ännu mer vuxenpoäng.

Var duktig och besiktigade bilen idag och den gick igenom utan anmärkning. Så skönt att ha det gjort och att min fina bil mådde bra. Så min första besiktning är avklarad och det ger väl ändå lite vuxenpoäng. Annars så har jag mest tvättat och betalat räkningar sen jag kom hem. Så nu är det fixat med och har bara hyran kvar att betala. Men nu har jag precis ätit lite kvällsmat och ska hoppa in i duschen. Men åt lite för mycket så får slappa i soffan lite först. Min magkatarr är fortfarande jobbig men illamåendet har gått ner så känner bara av det då och då. Så tabletterna jag tar hjälper vilket är skönt. 
 
 

Woohoo vi fick lånet.

Var hos banken på möte igår och idag fick vi besked att vi får lånet. Så nu kan vi behålla pappas hus och gå vidare med juristen. Helt plötsligt fick jag väldigt mycket vuxenpoäng och mer ansvar. Men det känns rätt och skönt. Vi ska fan klara det här galant.
 
 

Myser hemma hos mamma.

Har haft möte med banken idag och sen fick jag ångest som fan. Det blev lite fel men det löser sig imorgon. Men ångesten smög sig på iallafall. Så lite mat hemma hos mamma blir perfekt nu. Sen ska jag hem och somna. Behöver det nu. Längtar efter sängen.
 
 

Volbeat live i Göteborg.

Har äntligen gått igenom mina bilder på Volbeat så jag kan lägga upp dem. Bland bilderna kan man även se hur långt bort vi satt från scenen. Kan knappt fatta att jag lyckades få så bra närbilder ändå. 
 
 

Jag mår illa.

Tror jag fått magkatarr av för mycket stress så har mått illa hela helgen. Så har tagit det lugnt och vilat mycket. Imorgon är det jobb som gäller så hoppas det går bra. Får försöka äta mat som är bra för magen och inte stressa upp mig. Förhoppningsvis går det över snart.
 

Airbourne live i Göteborg

Här kommer några av bilderna på Airbourne från igår. Ska gå igenom bilderna på Volbeat sen med men är för trött i ögonen för det nu.
 
 

Tjejkväll i Göteborg.

Vi fyllde en bil med tjejer och åkte till Göteborg för att se Airbourne och Volbeat igår. Det var så roligt och Airbourne var så bra och det var så roligt att se dem live igen. Men nu är jag trött som fan. Var hemma igen vid halv tre i natt och somnade så fort jag lagt mig. Blir en lugn dag med mycket vila. Men funderar på en liten loppisrunda nu. Letar efter lite till halloween nästa helg.
 
Har över 300 bilder att gå igenom från igår med.

Så mycket funderingar.

Har haft möte med juristen idag för bouppteckningen och det gick bra. Fick till och med guldstjärna av honom för jag hade sån ordning och reda på alla papper. Så det kändes bra. Men har så mycket funderingar nu och inga svar på alla mina frågor. Men får ta en sak i taget och så löser sig nog det mesta. Är väl kanske dags för ett steg framåt nu med mer ansvar och förpliktelser. Det är skrämmande som fan men är ju faktiskt en vuxen kvinna så ska nog klara det. Blir ett stort steg in i vuxenvärlden iallafall.
 

Middag hos mamma.

Sitter inne hos mamma med min bror och har precis ätit lite middag. Så nu är jag riktigt mätt och nöjd. Men börjar bli väldigt trött så får nog åka hem snart. Har varit en jobbig dag på jobbet med en massa stress. Så vill hem och somna.
 

Tur chefen är borta.

Vi har visst lite för roligt på jobbet ibland. Idag lyckades kockarna bryta sönder två vingar till grytorna på en eftermiddag. Vet inte hur fan de lyckades men kan knappast säga att det är dålig kvalité. Skulle nog knappt kunna skada en sån med en slägga om jag försökte. Men de lyckades och vi hade rätt roligt åt det. Blir jobbigt att laga mat tills vi får nya dock.
 
 

Städat och tvättat.

Efter att ha slappat i soffan halva dagen kände jag det var dags att stiga upp och göra lite nytta. Så har fixat till bloggen lite, städat, rensat frysen och tvättat. Har även skruvat upp min fina krok i hallen så jag kan hänga upp mina väskor där. Just nu lagar jag mat och kollar på tv samtidigt. Imorgon är det jobb som gäller så måste ha matlåda med mig. Så det ska fixas men sen blir det att slappa resten av kvällen.
 
 

Röda rosor.

Hade en fin dag igår med mina bröder och Peter och Gabriella ute i Bölminge. Vi åt mat och bara umgicks och hade det mysigt. Kollade lite gamla papper och foton vilket var rätt roligt. När jag kom hem somnade jag i soffan till halv fem på morgonen. Har sovit väldigt dåligt på sista tiden så skönt att kunna sova så tungt ibland. Idag blir det en lugn dag med lite tvätt och städ. Men mest slappade i soffan. 
 
Köpte en bukett med röda rosor för pappa igår.
 

Pappas begravning.

Pappas begravning var idag och det var så fint. Hans släkt och vänner var där för att säga farväl. Så har haft en väldigt känslosam dag och är ledsen som fan nu. Tårarna bara rinner och har en stor ångestklump i magen som inte vill försvinna. Men är inte så konstigt när man har haft en begravning för en förälder. Pappa var ju min bästa vän och fanns alltid där och ställde upp för alla. Nu känns det riktigt tomt. Men han fick ett fint avsked och nu vilar han med sina föräldrar. Jag är jättetrött men kan inte sova. Somnar nog av utmattning sen. Jag vill bara sova nu.

Lång dag.

Har varit nere i Blekinge och pratat med prästen och fixat det sista inför begravningen. Så det kommer nog bli väldigt fint. Sen blev det en fika med mina bröder i Olofström. När vi kom tillbaka till Ljungby var jag och Jonny och handlade lite nytt och fint till mitt kök. Har köpt nya fina kakelplattor och brickor/skärbrädor att ha på min bänk. Så nu är det fint och färgglatt i köket. Nu har jag precis ätit lite mat och ska hoppa in i duschen. Imorgon är det jobb igen.
 
 

Somna i soffan.

Var så ledsen igår att jag stack in till Thomas och sov där. Var så skönt att få kramas lite och inte behöva vara ensam. Så det blev lite middag och sen somnade jag i soffan. Men så mysigt att få sova jämte honom och ha hans armar runt mig. Har mest velat vara ensam den senaste tiden för det har varit så mycket med allt. Men ibland behöver man få lite närhet och kärlek. Så nu känner jag mig redo för kommande veckas utmaningar med begravning och allt. 
 
 

Två veckor.

Två veckor sen du somnade in och jag fick höra din röst sist. Två veckor utan att prata i telefon flera gånger om dagen. Helgen är jobbigast då vi alltid började dagen med att säga god morgon över telefonen. Nu är det så tyst och ensamt. Så mycket jag har velat säga och berätta för dig under dessa två veckor men som jag inte kunnat. Jag saknar att diskutera med dig och få råd och tips om allt. Du var den som visste och kunde allt. Saknar dig pappa.
 
Pappa 29 år gammal.
 

Lola tassel coat.

Fick hem en ny fin kofta från Spell idag och den är så fin. Har haft en väldigt jobbig och tuff vecka så skönt att få komma hem till lite fint. Fick även min klänning till begravningen igår och den var så fin och satt helt perfekt. Jag får glädjas åt det lilla nu känner jag. Så mycket skit som pågår.
 
 

Min arm gör ont.

Var en runda hos min tatuerare idag för att fixa till seglen på min tatuering. Så nu ligger jag i soffan och känner mig liten och klen med en ond arm. Är trött efter en natt med dålig sömn och sen jobb hela dagen. Men förhoppningsvis så kommer jag sova gott i natt. Skönt att vara fri från förkylningen med så jag kan jobba. Behöver komma tillbaka till rutinerna nu. 

Högmässa.

Mötte upp familjen idag för att gå på högmässan i Nöttja kyrka. De nämner alltid de som gått bort i församlingen så vi var där för att pappa skulle nämnas. Så det var en fin morgon och det var mysigt att umgås med familjen. Sen stack vi hem till pappas hus och gjorde våfflor och hade det trevligt. Men sen har jag bara varit hemma och fixat. Har tvättat en maskin tvätt och hängt in en jäkla massa rena kläder i garderoben. Har även hunnit diska och städa undan lite. Men nu ligger jag nerbäddad i soffan helt mätt efter kvällsmaten. Ska kolla lite tv innan jag ska hoppa in i duschen. Imorgon är det jobb som gäller så blir att stiga upp tidigt. 
 
 

Vita rosor.

Tog en liten loppisrunda idag för jag behövde verkligen komma ut lite. Hittade lite fint som en liten trumma och en liten korg med lock. Korgen är så fin och man fick med ett papper där det står vem som flätat den. Det tyckte jag var fint. Sen köpte jag även en bukett med vita rosor att ha här hemma. 
Hängde även hos min tatuerare i en timme och pratade tatueringar och böcker. På måndag ska det fixas lite med ett segel på min tatuering men sen får det väntas lite med utsmyckningarna.
 
 

RSS 2.0