Inspiration.

Lite nattinspiration jag precis hittade. Jag älskar de snygga plånböckerna och är så glad över att jag hittade en nästan likadan som den översta på second hand en gång. De snygga tavlorna hade gärna fått hitta hem till mig.
 
 

Så var det fredag.

Jag har jobbat klart för denna veckan och denna månaden. Kan knappt fatta att jag redan jobbat i en månad. Tiden går så jävla fort ibland. Jag är riktigt seg efter denna veckan och har ont i ryggen men det försvinner väl snart. Jag håller iallafall på att städa lite här hemma nu så jag kan spendera morgondagen med familjen och slippa tänka på min smutsiga lägenhet. Så har haft fullt upp hela dagen idag. 
 

Vill ha helg nu.

Är så trött efter allt som varit på sista tiden så vill bara sova i en vecka eller två. Men det går inte för imorgon är det jobb igen. Men sen på lördag får jag kanske lite sovmorgon. Vi ska iallafall fira lillebror Nils på lördag så får umgås med hela stora familjen. Vi har nog inte träffats allihop sen innan jul så det är verkligen på tiden nu. Åhh längtar tills jag får gosa med bebis igen och nu finns där två bebisar att gosa med.
 

Var tog mina benmuskler vägen?

Det var fan lite jobbigt att cykla till jobbet i all denna snön. Men det gick och jag kom i tid trots att jag kom iväg lite sent. Det var så jävla skönt att äntligen få sova i min egna säng så det tog lite tid att stiga upp. Jag längtar redan tillbaka till sängen och ska nog spendera hela eftermiddagen där med datorn på magen.
 

Äntligen hemma igen.

Nu sitter jag äntligen i min egna lägenhet igen. Det är så jävla skönt. Jag har precis tömt hela kylskåpet på gammal mat så nu finns där bara en burk sylt, choklad och filmrullar till kameran i den. Ska snart ta tag i att packa upp alla kläder. Fick låna en väska av mamma för jag fick inte plats med allt i mina två stora väskor. Allt är iallafall rent vilket är jävligt skönt. Sen blir det lite städ och fix resten av kvällen.  Åhh jag är hemma igen.
 

Somnar snart.

Mamma håller på med maten och jag försöker att inte somna i soffan. Jag är trött och har ont i ryggen men är även hungrig som fan så måste äta. Sen måste vi även tvätta klart allt och hämta upp från källaren innan det är dags att sova. Åhh jag kommer ju aldrig få sova.
 

Jag har vatten hemma!

De lyckades fixa läckan igår så nu funkar vattnet hemma igen. Men jag kommer stanna här hos mamma i natt iallafall. Vill ta det lugnt med att packa mina saker och fundera på vad som behöver handlas. Får kasta allt i kylskåpet så det blir en del. Så imorgon efter jobbet blir det att fixa allt så jag kan återvända hem igen. Jag längtar som fan efter min säng och garderob nu.
 

Umgås med familjen.

Ska åka och hälsa på bebisen idag med hela familjen. Så nu sitter vi hemma hos mamma och väntar på att kaffet ska koka färdigt. Sen ska vi ner på stan lite innan min bror kommer med bussen. Det har varit en lugn dag på jobbet vilket varit skönt. Men är ändå trött som fan och har ont i ryggen. Det är tungt när alla varor kommer som ska in i kylarna. Men det går nog över efter lite bebismys.
 

Flare pants.

Hur snygga är inte dessa byxor som det bara fanns ett par kvar av på rean? Jo skitsnygga och råkades klickas hem direkt. Jag behöver belöna mig lite efter pluggandet även om det inte blev så jättemycket gjort. Men dagen är inte slut än så ska skriva lite till. Åhh tänk vad fint att springa runt med dessa snyggingar och en kimono med fransar till våren. Åhh ge mig vår nu!
 
 

Plugg söndag.

Jag har sån jävla ångest över uppsatsen nu. Jag vill bara bli klar men vet inte hur fan jag ska skriva de ändringar de vill jag ska göra. Kommer jag på det kommer det nog gå rätt så snabbt men nu står det verkligen still. Sen hjälper det inte med all krångel hemma. Jag vill flytta hem som fan nu men samtidigt vill jag bara stanna här inne hos mamma och låta henne ta hand om mig. Jag har det bra som fan här inne men samtidigt så känner jag att jag behöver komma hem och få tillbaka mina nya rutiner med cyklandet och jobbet. Känns som att allt står still och att jag inte kan ta tag i pluggandet förrän allt är som vanligt igen. Jag går bara på halvfart nu känns det som och det är jobbigt som fan. Jag ville att det nya året skulle bli bra och att jag skulle må bra igen efter det hemska förra året. Men nu är jag fan tillbaka där även om jag inte mår lika dåligt som tur är. Jaja imorgon kommer iallafall mamma hem igen och hela familjen ska åka och hälsa på min brors familj och gosa med bebisen. Så ska försöka plugga så mycket jag kan nu och sen blir det en ångestfri dag imorgon med ny lön på kontot, jobb i mitt fantastiska kök och att umgås med familjen. 
 
Ni får en bild från det fantastiska retro köket jag jobbar i. Jag hoppas fan att jag får stanna kvar och jobba där.
 

Loppisfynd.

Kom på att jag hittade en snygg kofta med fransar för en tia idag med. Men den lyckades jag självklart glömma i pappas bil. Så får ta och prova den och fota någon annan dag. Men har försökt att ta en fin bild på kimonon men det var fan inte lätt. Men så här ser den ut iallafall. Men vet inte om jag ska behålla den eller fråga mamma om hon vill ha den. Den är riktigt fin och jag vet att mamma vill ha en och jag har redan tre stycken hemma så får se om hon vill ha en röd kimono.
 
 

Lördagsloppis som vanligt.

Jag och pappa tog en liten loppisrunda idag igen. Det blev inte så mycket men hittade lite delar till en servis mamma samlar på och en röd fin kimono. Skickade ett mms till mamma med bild på servisen och hon ringde tillbaka direkt och sa att jag skulle köpa. Den var i riktigt fint skick så det var perfekt att jag hittade det till henne. Sen kan man ju inte får för många kimonos att mysa runt i hemma och för 30kr tänker jag inte låta den hänga kvar på galgen. Den skulle helt enkelt med hem. Ska ta en bild på den sen men nu ska jag äta lite räkmacka till lunch och sen vila bort min huvudvärk. Det är ett tufft liv jag lever med all second hand shopping så får passa på att vila nu.
 

Äntligen fredag.

Jobbveckan är äntligen slut och jag får vila upp mig lite. Jag ska ringa min hyresvärd sen och se hur det går med vattnet. Det hade varit skönt att få flytta hem i helgen men tror knappt att det är möjligt. Men jag överlever här hemma hos mamma så det är lugnt. Nu är ju alla kläder rena och fina med så jag har lite att ha på mig. Men jag saknar ändå min garderob och alla mina fina kläder. Jag kommer fan vara i himmelriket när jag kommer hem och kan börja klä mig i snygga och roliga outfits igen. 
 

Tvättar!

Jag har äntligen fått en tvättid och kan få lite rena kläder till imorgon. Jag bor fortfarande hemma hos mamma och blir bortskämd. Men tvätten får jag nog hjälpa till med lite. Jag har nog aldrig varit så glad över att få tvätta mina kläder. Det är inte så jävla roligt men när man verkligen behöver är en tvättid guld värd. Kommer vara trött som fan när allt är fixat men det får det vara värt. Imorgon är det fredag så snart, snart är det helg och jag får vila lite.
 

Inspiration.

Lite sommarinspiration att drömma sig bort med. Jag är så trött på vintern nu och vill ha värme och sommar.
 
 

Blir en lång dag.

Idag blir nog lite jobbig då det blir en riktigt lång dag på jobbet. Vi ska ha personalmöte så slutar inte förrän vid halv fem. Sen kommer pappa och hämtar mig så jag kan åka hem och kolla posten och hämta lite kläder. Mammas lägenhet är snart full med all min skit men måste fan ha rena kläder. Jag saknar att kunna gå in i min walk in och bara välja något på morgonen. Jag saknar mina kläder och skor som fan nu. 
 

Får nog flytta in här för gott.

Har fortfarande inget vatten hemma för läckan. Det tar tid att fixa men då vår brunn är långt som fan uppe i skogen är den inte det lättaste att hitta var läckan är och att gräva upp allt tar sin tid. Så får nog stanna här inne hos mamma resten av veckan. Det funkar bra men jag börjar få väldigt ont om rena kläder. Jag var en runda på stan idag för att shoppa lite av det nödvändiga. Sen lyckades jag fixa en tvättid på torsdag så det känns bra. Så nu är det väl bara att försöka njuta av att bli bortskämd med mammas mat och hoppas på det bästa.
 

Det har varit en jobbig dag.

Det började redan när jag skulle gå till jobbet och kom på att jobbnycklarna låg hemma i min lägenhet. Allt löste sig men jag kunde inte komma in i mitt skåp. Så jag fick rota runt i en gammal låda för att försöka hitta en liten mössa att ha på mig på jobbet. Det resulterade i att jag såg ut som en korvförsäljare hela dagen men jag var rätt söt ändå. Det var tur att jag var i köket så behövde inte visa mig för så många. Men jag har känt mig vilsen hela dagen och allt blev försenat för mig vilket var jobbigt som fan. Men efter jobbet så kom pappa och hämtade mig så jag kunde åka hem och hämta nycklarna och lite mer kläder. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Jag blir bortskämd och har min mamma som personliga kock idag. 
 

Snart dags för jobb.

Jag känner mig verkligen inte redo för att gå till jobbet nu. Hela helgen har varit konstig då jag inte kunnat bo hemma. Så allt jag borde gjort har inte blivit gjort alls. Nu är det måndag och jag måste prioritera jobbet i veckan så då lär det inte bli gjort heller. En bra sak är iallafall den lilla bebisen som kom i fredags. Fick en massa bilder skickade till mig igår och hon är så söt. Hela mobilen är full med bilder nu.
 

Borde verkligen göra något av dagen.

Jag borde plugga lite känner jag för jag hann inte med att skriva något alls igår. Men det blir liksom inget gjort då allt är knäppt just nu. Det har hänt så mycket och allt jag vill är att åka hem till min lägenhet men utan vatten där så kan jag inte. Allt blir fan krångligt så fort något inte är som det ska. Men är iallafall beredd på att stanna här inne hos mamma ett litet tag. Men måste tvätta lite kläder för hand så jag har det rent till jobbveckan startar. Självklart skulle det inte finnas några tvättider hemma hos mamma och i värsta fall får jag sticka ut till pappa och tvätta det nödvändigaste. En liten läcka i en vattenledning hemma och hela mitt liv får anpassas runt det med nytt boende och tvättande ute hos min pappa.
 

Det lilla underverket.

Har haft fullt upp idag för igår kväll ringde min bror och sa att de hade fått en liten bebis. Så nu är jag stolt faster till en liten flicka. Så jag kom precis hem från sjukhuset efter ett litet besök. Hon är verkligen det sötaste lilla miraklet jag sett. Men nu är jag trött som fan för jag har inte varit hemma på hela dagen. Så blir en lugn kväll idag med och sen försöka sova tidigt. Men min mammas granne har fest så lär väl inte bli någon sömn alls.
 

Står inte ut mer.

Jag har fortfarande inte fått något vatten hemma för de tror det är en läcka någonstans så jag flyttar in till mamma över natten. Jag kunde inte duscha igår och tänker fan inte gå en till dag utan en varm dusch. Jag är så jävla trött och irriterad nu då jag är hungrig och seg efter jobbet så det blir en förbannat lugn kväll för mig. Jag ska försöka få i mig lite tea och mat nu och förhoppningsvis så blir jag på bättre humör för nu är jag inte trevlig på nåt sätt. Jag slapp iallafall cykla hem i snöstormen och motvinden och det är jag så jävla tacksam över. 
 

Jag är fan stolt över min kropp.

Det snöar och blåser som fan ute men jag lyckades ta mig till jobbet utan problem. Visst att min mascara var långt ner på kinderna när jag kom fram efter all snö jag fick i ögonen men det skiter jag i. Min kropp orkade cykla hela vägen och helt ärligt hade jag kunnat cykla lite till. Jag är stolt över min kropp för jag var verkligen otränad innan. Sen har jag fortfarande inte riktigt accepterat att mina lår blivit 2cm större men det är ju knappast att det gör något att jag blir större. 
 

Mitt roliga liv fortsätter.

Jag har inget vatten för något har gått sönder eller nåt och troligtvis kan de inte fixa det ikväll. Jag lyckades iallafall att laga mat men min kvällsdusch blir svårare. Jag har varit nere i källaren och hämtat upp lite vatten. Så jag kan få lite tea innan jobbet imorgon men mycket mer vatten har jag inte. Jag hatar när det ska krångla och det ska alltid göra det på kvällarna eller när det är helg. Hur fan lyckas maskineriet alltid pricka in det så?
 

Åhh vad roligt man kan ha.

Är och handlar med pappa och han har sju miljarder saker att göra och jag är trött som ett as efter jobbet.  Just nu sitter jag på Biltema och trycker i mig en chokladboll medan pappa handlar loss. Jag vill hem och sova nu men har inte ens hunnit handla mat än.
 

Ny kimono.

Min nya kimono är så jävla fantastisk så jag tror jag smäller av. Jag älskar krossat sammet och det är så snyggt med pärlbroderier så detta är perfekt. Det var ett perfekt köp idag efter den hemska ventileringen. Nu ska det bara bli vår så jag kan börja använda den.
 
 

Ventilering

Sitter på bussen hem från skolan nu efter en jobbig ventilering.  Jag har en del att fixa till så det blir att plugga i några helger nu. Men den kommer nog bli fantastisk när den är klar. Men kände mig så ledsen efter ventileringen att jag tröstshoppade lite på Indiska. Hittade en helt fantastisk sammetskimono med pärlbroderier för halva priset på rean så var tvungen att ha den. Är helt jävla kär i den kan jag lova.
 

Inspiration.

Jag är så jävla sugen på att shoppa lite nu men jag borde verkligen inte. Men jag kan kolla lite inspiration på internet iallafall.
 
 

Imorgon är sista dagen i skolan.

Ska ha ventilering på uppsatsen imorgon och ser verkligen inte fram emot det. Då jag är själv i min klass kommer en lärare att opponera på den så det finns en chans att jag sitter där själv med tre lärare. Man kan ju bli nervös för mindre. Sen att jag är riktigt trött på uppsatsen och har förträngt vad jag skrivit gör det inte bättre. Jag har seriöst ingen aning om vad som står i uppsatsen längre. Jag vill bara bli klar med den och att det ska vara över. Nu när jag börjat jobba så märker jag hur mycket jag saknat rutinerna och att ha ett jobb att gå till. Sen att min nya arbetsplats är helt underbar gör att skolan känns jobbig som fan nu. Men ska nog klara en sista dag och att fixa de kommentarer jag eventuellt får på uppsatsen. Bara imorgon kvar och sen är det över.
 

Tröttsam dag.

Har inte sovit bra alls i natt så har varit trött som fan hela dagen. Det var riktigt jobbigt att cykla idag och särskilt när mina växlar hade fryst. Men jag lyckades ta mig till och från jobbet iallafall och det gick bra att starta upp köket helt själv i morse. Men nu blir det en lugn kväll innan det är dags att sova igen. Jag sitter och lyssnar på 77 som Nicolina väldigt bestämt sa till mig att de måste man lyssna på. Hon hade rätt som vanligt att det var grym musik.
 

Imorgon blir det jobb.

Imorgon kommer jag starta upp allt själv tills mina arbetskamrater kommer vid halv tio. Jag är lite nervös men vet vad jag ska göra så det kommer nog gå bra. Hinner jag inte med allt så hjälper de ju mig när de väl börjar jobba hoppas jag. Så det blir snart att sova så jag är utvilad och redo för morgondagen.
 

Nya favoriten.

Har fått en ny favoritoutfit att mysa omkring i. Just nu finns inget bättre än mina nya byxor och min sköna Victoria's secret munkjacka. Så bekvämt att mysa runt i här hemma. Idag gör jag inget annat än att mysa runt. Jag försöker vara lite kreativ med att färglägga snygga mandalas. Ska visa resultatet sen när jag är klar om jag någonsin blir klar för det är en del att färglägga. Men det är så skönt att få sitta och måla och bara koncentrera sig på konsten framför sig.
 
 

Har jag fått migrän?

Sitter i mitt vardagsrum nu i mörkret med illamående och huvudvärk. Jag försöker få i mig lite mat men illamåendet gör det fan inte lätt. Har iallafall fått i mig en clementin men det är inte så matigt. Ska nog ta en till och sen hoppa in i duschen. Sen blir det nog att sova och hoppas på att morgondagen blir bättre. Ni kan få en  instagrambild på mig från när jag rotade i pappas källare tidigare idag. 
 
 

Umgås med pappa.

Orkade inte sitta hemma själv idag så hängde med pappa hem efter vi hade handlat. Men nu sitter jag här med huvudvärk och dåligt humör. Jag fattar inte var huvudvärken kom ifrån men vill att den ska försvinna nu för jag kan fan inte koncentrera mig. 
 

Äntligen helg.

Första veckan på nya jobbet är avklarad och jag överlevde. Nu är det helg och jag får vila kroppen lite. Imorgon blir det att handla med pappa lite och sen plugga. Har ventilering på uppsatsen på onsdag så är snart klar med skolan. Det kommer bli så jävla skönt faktiskt. 
 

Är lat som fan idag.

Orkade fan inte cykla idag när det blåste som fan så kickade igång mopeden istället. Jag fick kicka en del då jag inte kört på en månad eller nåt men den startade fint. Älskar min fina moped.

Helvete vad det regnar.

Jag höll ju fan på att regna bort när jag skulle cykla hem. Så nu hänger det blöta kläder på tork i hela hallen och jag har gosat ner mig i soffan. Jag hoppas verkligen att det slutar regna till imorgon för jag orkar fan inte med det. Men cyklingen går bra och jag tror fan mina lår har blivit lite större.  Känner mig så hurtig och tränad nu. 
 

Jag har fått paket.

Äntligen fick jag mina nya byxor från Spell and the gypsy och de är så fina. De är riktigt bekväma så kommer nog leva i dem i sommar. Nu är de lite kalla att ha på sig men kan mysa runt i dem hemma iallafall.
 
 

Då var denna dagen snart slut.

Har precis ätit en fin gourmetmiddag bestående av snabbmakaroner, prinskorv och en jävla massa ketchup. Så nu är jag mätt som fan. Orken är inte på topp för att fixa till något mer avancerat till middag idag. Jobbet gick bra idag men utan elever så var det rätt lite att göra. Men imorgon blir det nog fullt upp så det gäller att jag är utvilad och redo för att lära mig allt som ska göras.
 

Slöar på jobbet.

Vi har inga elever på skolan idag så just nu har vi inget att göra. Nu väntar vi på varorna men det verkar som de dröjer. Imorgon börjar skolan så då blir det en jävla massa att göra troligtvis. 
 

Börjar nya jobbet imorgon.

Jag börjar i nya köket imorgon och är fan lite nervös. En helt ny arbetsplats och nya arbetskamrater och nya sysslor och rutiner. Jag ser fram emot det och så men usch vilken ångest. Jag kommer läras upp i några dagar men sen ska jag starta upp köket helt själv på morgonen innan mina jobbarkompisar börjar jobba. Men det kommer bli kul att få jobba på en skola igen och inte ett äldreboende. Sen är det skönt att det är en låg- och mellanstadie skola och inte äldre elever. Detta kommer bli riktigt kul och en bra erfarenhet för mig. Men usch för att vara nervös.
 
Ni får en hemsk instagram bild på mig från tidigare idag då jag var uttråkad som fan och inte hade en tanke på att vara nervös.
 

Röd dag.

Det är helg idag med så jag är ledig. Jag har precis varit inne i stan och handlat lite och nu sitter jag här hemma i pyjamasen igen. Jag får passa på att ta det så lugnt som möjligt idag för sen är det fyra dagar på jobbet som gäller. Så jag ska bara tvätta lite idag och kanske börja läsa en ny bok. Jag saknar att bara läsa en bra bok för skojs skull och nu när jag slipper läsa kurslitteratur till skolan så har jag all tid att göra det. Det blir skönt att ha ett jobb att gå till och sen fritid på kvällen. När jag pluggade gjorde jag fan det hela dagarna. 
 

Desert Wanderer high noon.

Åhh jag vill ha mina snygga byxor från Spell and the gypsy snart. Förhoppningsvis så kommer de i nästa vecka men det kan ju dröja ännu längre. Jag är helt kär i dem på bild så hoppas de är lika fina i verkligheten. Men det återstår att se.
 
 

Inspiration.

 

Loppisrunda.

Körde en liten loppisrunda med pappa idag men det fanns inte så mycket roligt. Men jag hittade en till kimono/morgonrock för en billig peng iallafall. Jag var även inne på fotoaffären och köpte ett nytt batteri till min självutlösare. Det har ju inte blivit så många bilder på mig på sista tiden och det är för att utan den blir bilderna suddiga. Jag hatar att lägga upp suddiga bilder. Men nu är den fixad och jag kan ta bilder på mig själv igen. Woohoo! Så lika bra att börja med en där jag har mitt nya fynd från idag.
 
 

Trött på jobbet.

En bild från lunchen på jobbet, jag åt innan alla andra så hade lite tråkigt. Nu är jag ledig i tre dagar och sen börjar jag i nya köket.
 

Fredag

Det kändes att mina benmuskler fick jobba igår när jag cyklade för det var lite segt att cykla idag. Men snart är jag nog vältränad nog för att lyckas ta mig fram utan värk i benen. Konditionen är inte så dålig som jag trodde iallafall och det är ju alltid bra. 
 

Jag överlevde första jobbdagen!

Jag måste erkänna att jag har lite ont i ryggen nu men det går nog över till imorgon. Det var riktigt jobbigt att cykla men jag klarade det och jag trodde faktiskt att det skulle vara värre. Det var kallt som fan och regnade när jag skulle cykla hem så det gjorde nog att det kändes värre än vad det var. Imorgon är det på det igen och cykla till jobbet. Men sen är jag ledig i tre dagar så får en mjukstart denna veckan.
 

Jobbar!

Jag orkade fan att cykla in till jobbet i morse. Jag är fan lite stolt över mig själv. Nu ska jag bara orka jobba och sen cykla hem igen.  Blir nog en bra dag idag.
 

Meningslös dag.

Det har verkligen varit en meningslös dag idag. Det känns lite som dagen mellan nyår och mitt nya liv. Jag ser faktiskt fram emot att börja jobba och få lite rutiner i mitt liv. Men just nu är jag faktiskt lite orolig över morgondagen. Jag har inte behövt stiga upp tidigt på en evighet och det är en ännu längre evighet sen jag cyklade till och från jobbet.
 

1 januari

Jag börjar fan att jobba imorgon! Nu är det slut på studentlivet och det däringa vuxenlivet börjar igen. Det som är bra med att börja jobba är att jag slipper nyårslöften, de kommer liksom automatiskt. Börja motionera? Ja jag har inget annat val än att cykla en mil om dagen för att ta mig till jobbet och hem igen. Börja stiga upp i vettig tid? Ja klockan kommer ställas på ringning vid 5-6 på morgonen. Börja äta bättre? Ska jag överleva cyklandet och jobbandet så måste jag äta redigt. Gå på mer konserter? Med ledigt varenda helg så har jag alla möjligheter att gå på alla roliga konserter som dyker upp. Det kommer nog ändå bli ett bra år i år.
 
Men gårdagen och nyårsafton spenderades med min ena bror, min pappa, Peter, Tyra och lillebror. Det blev en lugn kväll med danska munkar till middag och en jävla massa raketer vid tolv. Men det som kommer göra detta nyår så minnesvärt är nog fan min konversation med gitarristen Paul Crook på fb. Han är så jävla rolig och man bara måste älska att han tar sig tid att prata med mig som han träffat en gång. 
 
 

RSS 2.0