Jag har fått paket.

Min fina skinnklänning har äntligen dykt upp. Den är så jävla snygg så jag tror jag smäller av. Men självklart har det blivit ett veck efter den varit nerpackad som ser dumt ut. Så ska försöka pressa den lite sen. Ska bara rådfråga med min kära mor så jag inte förstör den, det är ju ändå fejkskinn.


Jul-makeover.

Mitt kök har blivit pyntat och julstädat nu så det är riktigt mysigt. Sen kastade även min pappa ut en liten bokhylla när han renoverade sitt kök så jag fick sno den. Jag är kvinna så jag behöver mycket hyllor. Men det blev snyggt, tycker jag iallafall. Vad tycker ni?




Snart så...

får jag min nya skinnklänning och jag hoppas verkligen den passar. Annars vet jag inte vad jag ska ha på mig på fredag. Jag vill ha skinnklänning för fan och inte en av mina gamla. Ska bara vänta på att pappa ska dyka upp och hämta mig och sen blir det stan. Vi ska även fixa lite julklappar och shoppa. Kommer nog bli en bra dag idag.

Ear cuffsen och örhängerna jag bloggade om för någon dag sen är beställda från www.jfr.se. De har skitsnygga smycken och det är billigt. Oftast får man sakerna bara efter någon dag vilket är perfekt.


Okej även jag har fallit.

Men denna väskan är något av det snyggaste jag har sett i mitt liv. Den går inte att motstå hur mycker man än försöker.




...

Då vi inte fått något meddelande om det så tror jag att jag ska ha skola idag. Men usch vad jag är trött och omotiverad till det. Vill verkligen inte sätta mig på en cykel och ta mig till bussen i detta mörkret. Men jag ska göra det iallafall och jag får fortsätta sova på bussen sen. Annars så kommer min nya klänning idag men kan inte hämta den i stan förrän imorgon. Jag som hatar att vänta. Jag vill ha den nu och jag vill att den ska passa skitbra på mig. Jaja får väl se det imorgon istället då.


Fy vad kul jag har haft idag.

Då det inte blev någon skola för jag skippade den och sen fick redan på att vår lärare som är från Skåne inte kunde ta sig till skolan för att tågen var inställda. Så jag missade inte något iallafall. Jag har spenderat dagen med att städa och göra det fint här hemma. Har dock inte hunnit med hela lägenheten så får fortsätta på onsdag. Ja jag vet det har verkligen varit en skitrolig dag. Woohoo!


Jag har fått paket.

Erkänn snygga ear cuffs och örhängen? Jag är helt kär i dem.




Blir ingen skola idag.

Jag är riktigt trött efter i natt så stannar hemma från skolan idag. Det blåser fortfarande mycket ute så jag vill inte ut och cykla till bussen. Det är bara seminarium idag och ingen föreläsning så jag borde klara mig ändå. Jag var verkligen rädd i natt när jag satt här helt själv och det stormade ute. Men som tur var fick jag behålla strömmen hela tiden även om det blinkade i lamporna då och då. Annars hade jag nog  fått panik, nu kunde jag iallafall lyssna på musik och stänga ute ljudet av stormen.


Det blåser på mig.

Det är fan storm ute och det blåser rätt in i min lägenhet. Jävla dåliga fönster jag har för det blåser verkligen på mig. Jag hatar när det blåser så sitter här ensam och rädd nu. Funderar på att leta upp lite ljus och tändstickor utifall att det skulle bli strömavbrott. Lär ju inte hitta det längst in i skafferiet då. Hoppas att det slutar blåsa tills imorgon för annars skippar jag skolan. Jag beger mig inte ut i sån här blåst för att ta mig till ett seminarium.


Varför fungerar inte ugnen?

Vi har en ugn i detta köket och i den kokar jag allt som tillagas här och nu är den sönder. Så nu måste jag koka allt i vattenbaden och de får skicka extra från storköket det jag inte kan koka. Men ändå ska allt krångla, som nu på morgonen när jag inte fick några kokta ägg. Så nu får jag lämna ut råa ägg som de får koka själva och jag tror inte de kommer uppskatta det. Sen tog potatisen slut så det kommer inte räcka till alla så storköket måste koka till mig med. Som sagt så kokar jag det i ett vattenbad, inte en gryta, utan ett vattenbad. De är inte till för att koka mat i så det känns inte så bra idag.


Jag kan ha råkat...

beställa hem en ny skinnklänning. Tänkte ha den på jobbets julfest på fredag så de har lite att förfäras över. Den är iallafall skitsnygg men funderar på att ha någon transparent tröja över armarna. Får se sen när jag har fått den hur den sitter och sånt. Men måste vänta enda tills tisdag för att få den.


Trött som ett as.

Fy fan vad jobbigt det var att stiga upp i morse. Har knappt kunnat sova alls i natt så är riktigt seg nu. Kommer fan somna direkt när jag kommer hem till mamma sen.
Men filmkvällen igår var trevlig. Jag försökte mig på att äta sushi igen men bytte mat med min bror efter ett tag. Den maten var inte mycket bättre men jag blev mätt iallafall. Det är nog svensk husmanskost som gäller för mig. Jag håller med Papa Hell att man ska äta inhemsk mat som det stog i Sweden rock magazine en gång.


Filmkväll.

Snart kommer min bror hit och hämtar upp mig för vi ska in till mamma för filmkväll. Kommer nog bli kul men jag kommer nog somna direkt efter maten. Sen blir det nog inte så lätt att koncentrera sig på filmen med en busig Tyra där. Men det kommer nog bli kul ikväll. Sen kommer jag sova hos mamma för jag har jobb hela helgen.


Fredag.

Skola idag, lönen har kommit, filmkväll hos mamma ikväll och det blåser storm ute. Varför ska det blåsa? Jag har redan ont i huvudet för jag hatar när det blåser, blir helt orolig och vill bara lägga mig igen. Jag vill verkligen inte ut i blåsten och mörkret. Men har föreläsning i skolan och det vill jag inte missa. Fan då!

///

Dags att sticka in till stan och försöka fixa alla ärenden. Det är paket att hämta ut och bibliotikarier att skälla ut. De skulle skicka sms till mig när boken som jag reserverat kom in och jag såg på hemsidan att den är inne nu men jag har fan inte fått något meddelande. Jag har bara till den 26 att hämta den så det hade ju varit bra om man blev meddelad om det. Jag ska fan ha läst hela den tills imorgon men det är ju omöjligt nu.


Det är snart jul.

Imorgon ska jag hämta ut två paket innehållandes julklappar och de är inte till mig. Sen blir det nog att börja pynta lite här hemma. Jag köpte julgardiner till köket så det ska strykas och hängas upp. Jag älskar när stjärnorna är upphängda i fönstrena och lyser, det är det juligaste som finns. Så egentligen borde jag fixa det redan ikväll men jag orkar fan inte. Är riktigt trött idag och kommer nog fan somna snart.


Onsdag.

Är det bara jag som går och väntar på att det ska bli fredag så lönen kommer? Jag ska jobba i helgen så det enda roliga som inträffar är filmkväll hos mamma med bröderna och Peter, Gabriella och Tyra på fredag. Så jag kommer inte behöva några pengar i helgen. Men jag känner mig så låst när jag inte har några pengar på kontot. Är det bara jag som är sån?

Idag blir det iallafall skola och seminarium. Jag orkar inte bära med mig en massa böcker heller så jag tog och kopierade det som var viktigt bara. Jag har fortfarande lite ont i ryggen sen jobbet igår, så bäst att inte bära för tungt.


Jag har fått paket.

Jag älskar att få paket och idag fick jag nog världens minsta. Men det var precis vad jag ville ha i paketet så jag är nöjd. Jag beställde ju hem lite fler örhängen och nu fick jag två par. Kommer få ett paket till om någon dag med ännu fler örhängen. Om det inte blir försenat ännu mer än vad det redan har blivit.




Hemma från jobbet nu.

Jag har seriöst inte kroppen för att jobba längre, mina studier gör mig vek. Jag har ont i både ryggen och fötterna nu, fast ryggen kan nog bero på att jag bar omkring på lagboken igår. Men jag är iallafall rätt sliten nu och trött som satan. Men det var värt det för det har varit en kul dag och jag får ju betalt för det. Pengar har en tendens att gå åt i min värld, väldigt mycket och väldigt snabbt. Sen har jag även fått ett paket idag som jag väntat på. Men det får ni se vad det innehöll i nästa inlägg för jag måste fota det först.


Jag har inte tid med detta.

Vet inte var alla timmar tar vägen riktigt. Jag stack tidigare från skolan så jag och pappa kunde åka och handla och hämta paket. Sen har tiden bara försvunnit och jag har inte hunnit med något. Jag måste fixa mat till imorgon då jag ska jobba extra lite. Men just nu känner jag mest för att gå och lägga mig. Det känns som om hela kvällen försvinner direkt då det blir så mörkt snabbt.


Skola idag då.

Varför är det så att motivationen till allt försvinner så fort det blir fullt väder ute? Jag vill bara gå och lägga mig igen. Igår satt jag och pluggade och läste om fastighetsöverlåtelse, behöver jag som kulturledare verkligen lära mig om fastighetsöverlåtelse? Vi vill jobba med kultur så immaterialrätten och upphovsrätten kan jag förstå. Men behöver vi lära oss om jordabalken och fast egendom? Känner inte riktigt för att sitta i skolan och lyssna på detta tills fyra idag. Men jag måste för jag vill lära mig under tiden jag pluggar och inte bara glida med. Tänk att ha pluggat i tre  år och glidit med och lyckats få godkänt men egentligen inte lärt sig något. Det hade ju verkligen känts som man kastat iväg en massa tid och pengar.


Söndag

Blir verkligen att spendera denna dagen i soffan. Jag har redan sopat hela trapphuset rent från grannens jävla hundhår och tvättat mina jobbarkläder. Sen har jag även hunnit läsa ut en av böckerna i juridikkursen. Så nu blir det att leta fram en ny bok och fortsätta läsa. Det är hela 8 kapitel som vi ska ha läst till imorgon så det är lite fullt upp. Tur jag har boken iallafall. Det är fortfarande en bok som är försenad på biblioteket och det är förbannat svårt att lämna tillbaka den uppenbarligen.


Melodikrysset är löst.

Det är tradition för oss att försöka lösa melodikrysset när vi sitter ute hos pappa och umgås. Så det var vi självklart tvugna till idag med, så nu är det iväg skickat. Så nu får vi hålla tummarna att jag vinner. En dag ska jag fan vinna melodikrysset. Det var dock inte det lättaste att höra frågorna idag då Tyra skulle skrika ovanligt högt. Men hon är så söt så det gör inget.


Second hand shopping.

Jag och pappa tog en tur till en second hand affär tidigare idag som vi brukar göra på lördagar. Jag tänkte försöka hitta några snygga julgardiner att ha i köket så jag kunde få lite vuxen poäng. Det blev ett par röda med stjärnor på och en julduk med stjärnor på. Sen lyckades jag även hitta en skinnkjol och en topp i skinn. Så det blev väldigt lyckad shopping och jag fick allt för 130 spänn. Nu sitter jag ute hos pappa och väntar på att min bror, Peter, Gabriella och Tyra ska dyka upp.


Det var fan ett bra köp.

Jag tycker om mina nya ear cuffs så jag satt och pysslade ihop två hängen att sätta i dem med pistolerna. Det blev med långa kedjor och plektrum i. Vad tycker ni? Blev det snyggt?




Jag har fått paket.

Jag beställde lite ear cuffs från jfr.se igår kväll och fick det i brevlådan idag. Det kan fan inte bli bättre för någon som hatar att vänta. Jag har ju inga hål i öronen då jag har nickelallergi och när min mamma tog hål blev hennes allergi värre. Så det är rätt stor risk att det bli likadant för mig. Men jag vill ändå har örhängen för det är väldigt snyggt. Så jag beställde hem två olika ear cuffs och ett örhänge med fjädrar som jag sen satte fast i ear cuffen. Iallafall jag tycker att det blev riktigt snyggt. Så jag beställde lite fler örhängen med olika fjädrar idag så man kan byta lite och ha ett i varje öra. Eller vad tycker ni?






Jag fick även en ring på köpet. Det tycker jag om.


Jag har fått paket.

Fick min nya väska idag och den är helt underbar. Perfekt storlek för att kunna ha till skolan och allt. Till och med lagboken går ner i den tillsammans med en massa annan skit som man som kvinna kan behöva. Jag bara hoppas att den ändrar formen lite och blir mer hängande för nu är den väldigt platt i botten vilket inte är så snyggt. Men den lär ju bli bättre sen när man använt den lite, nu har den ju varit nerpackad som ett platt paket.


Jag har fortfarande huvudvärk.

Så det blir ingen skola idag för jag kan ändå inte tänka och koncentrera mig när jag har ont. Men ska lösa frågorna här hemma så jag kommer ju inte missa något iallafall. Men hoppas fan att det förrsvinner snart för jag tycker inte om att ha ont i huvudet.


Huvudvärk.

Usch har haft huvudvärk hela kvällen nu och det är riktigt jobbigt. Fick äntligen en av böckerna som jag reserverat på biblioteket. Så har försökt läsa så mycket som möjligt i den så man kommer ifatt. Men det är inte lätt när man har ont i huvudet. Har inte ens hunnit kolla på frågorna som är till seminariet imorgon. Men är i skolan en timme innan jag börjar imorgon så har tid till det då.


Har ni sett denna?

Jag fick denna dagen innan jag och mamma skulle ner till Helsingborg och kolla på Hardcore Superstar. Men hade inte min dator då så visade väl aldrig upp mitt paket. Jag tycker den är så snygg och baseball-tröjor är så bekväma att springa runt i med.


Julklappar.

Fan vad jag känner att jag inte har råd med en massa julklappar. Men jag älskar julen och att skämma bort min familj och vänner. Så jag skiter i det och köper en massa iallafall. Det ska nog gå runt på något sätt ändå. Jag har fixat tre julklappar nu och håller på att kolla vad jag kan önska mig. Shit det är verkligen jul snart.


Dags för skola idag igen.

Ska snart sticka till skolan igen för att ha föreläsning. Jag har dock inte läst det som ska vara läst tills idag för boken har inte blivit tillbaka lämnad på biblioteket. Jag tycker det är lite illa när man lånar en bok och sen skiter i att lämna tillbaka den i tid. Den är en vecka försenad nu och det är inte okej när boken är reserverad av andra. Hoppas det jäveln får en massa i böter för det. Får väl ringa och klaga på biblioteket snart så de kanske tar tag i det.

Idag kör jag på Meat Loaf tröja så jag verkligen inte kan misstas för en brat.



Väskan i inlägget under kommer från modekungen.se för dig som undrade.


Hurricane

Äntligen har jag hittat den perfekta väskan. Jag har letat som satan i flera månader nu. Men denna är perfekt med både lite nitar och fransar på, plus att den är tillräckligt stor att ha i skolan. Jag är nog lite kär. Nu måste jag bara sitta och vänta på att få hem den. Alltid denna väntan.




Känner mig stressad.

Måste sticka till skolan idag och ha ett seminarium. Frågorna är inte så svåra så ska träffa upp Amanda innan så ska vi gå igenom dem tillsammans. Men måste bära med mig den stora tunga lagboken plus en massa annat skit. Jag stukade foten när jag dansade på festen i lördags så känner inte riktigt för att bära en massa tungt. Men jag lär väl överleva ändå, men det känns lite tungt nu. Plus att jag som sagt känner mig stressad men vet inte varför. Det blir nog bra tillsist iallafall.  


Henkes 30-årsfest.

Skit vad kul det var igår, en riktigt lyckad fest blev det. Jag har fortfarande ont i fötterna efter allt dansande. Det var god mat och trevliga människor och helt underbart. Sen var det underhållning av Peje och han körde allsångsquiz och covers vi kunde dansa till hela kvällen.




























Snart dags för fest!

Vi är snart klara här hemma hos mamma och ska bege oss ner till förfesten på Harrys. Fråga mig inte varför de väljer att ha förfesten på en dyr pub när de sen ska till en fest med gratis dricka? Ja ja jag hänger med iallafall bara för att se hur de andra blir berusade. Jag kommer dokumentera hela kvällen och alla fulla människor med min älskade kamera. Det kommer nog bli skitkul ikväll och ni får se bildern imorgon.


Ikväll blir det fest.

Kommer nog bli skitkul ikväll med bra människor och god mat. Mina nya leggings är nerpackade tillsammans med en bandtröja och höga klackar. Lite svårt att veta vilka klackar man ska ha då man ska kunna dansa i dem med. Det måste fan bli lite dans annars blir jag besviken. Det är en jobbarkompis till mig som fyller år och har fixat fest. Så det är ju mina jobbarkompisar plus hans familj och vänner. Jag vet iallafall att mina jobbarkompisar är rätt duktiga på att dansa efter ett tag. Det gäller bara att hjälpa igång dem lite. Men det är inte än på några timmar men Nico kommer och hämtar upp mig snart för att ge mig skjuts in till stan.


Jag har fått paket.

Jag fick mina paljettshorts idag men tyvärr var de förstora och satt riktigt illa. Så de får åka tillbaka. Men som tur var är jag ju kvinna och shoppar lite utifall att jag inte skulle få dem i tid eller de inte passade. Så jag var duktig och köpte mig ett par skitsnygga paljettleggings tidigare idag. De sitter som en smäck och kommer bli skitbra på festen imorgon.


Hemma igen.

Nu är jag hemma från Blekinge igen där jag var med pappa och min ena bror. Jag är riktigt trött nu och hungrig som satan. Så blir att laga till något gott och sen bädda ner mig i soffan resten av kvällen. Men först måste jag visa lite bilder från dagen. Det är så vackert nere i Blekinge.










Blekinge

Idag blir det att åka ner till Blekinge med pappa och kanske min ena bror. Vi ska besöka farmor och farfars gravar. Sen blir det även att besöka pappas barndomsvän Bo lite. Vi har inte hälsat på honom sen i början av sommaren då jag och pappa hade våran semester i Olofström. Kommer nog bli en bra dag hoppas jag.

Vad denna dagen försvann fort?

Sitter och pysslar lite nu men det är hemliga saker så kan inte skriva mer om det. Måste snart gå och lägga mig för jag ska hänga med pappa ner till Blekinge imorgon. Sen blir det full rulle hela helgen. På lördag blir det födelsedagsfesten och sen på söndag så är det fars dag. Undrar när jag ska hinna sova?


Jag var inte riktigt beredd...

på att börja tidigt idag. Så det var riktigt segt att stiga upp och jag hade gärna sovit lite till. Jag nämnde ju förut att det var något fel på vattnet och att det lät en massa i mina rör. Vi hade en rörmockare här som bytte alla packningar i kranarna. Men det gjorde det bara värre. Så jag har blivit väckt tidigt varje morgon denna veckan och har varit väldigt sur över att inte fått sova ordentligt. Men igår var de och fixade något med min dusch och jag hörde hur min granne använde vattnet i morse utan att det lät i mina rör. Så förhoppningsvis är det fixat nu och jag får lugn och ro här när jag ska sova. Annars finns det en risk att min sömnbrist gör mig till en psychobitch. Det är ingen trevlig syn och man vill inte vara i närheten av mig när jag blir arg.


Studier, studier, studier.

Jag blev godkänd på duggan så nu slipper jag tänka på det. Känns så skönt att ha det gjort iallafall. Sen är en till bok utläst, så bara att börja på en ny. Det är väldigt mycket att läsa i denna kursen men det är väldigt intressant. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen och sen blir det skola och föreläsning imorgon.


Glitter!

Jag är en liten sucker för glitter ibland har jag märkt. Det finns kanske en liten glamrockare i mig? Men iallafall så blir det att fira en jobbarkompis som fyller 30 i helgen och har ordnat en stor fest. Så jag var bara tvungen att beställa hem ett par paljett shorts att ha. Tänk er dem med en band t-shirt, svarta strumpbyxor och höga klackar, blir inte det bra? Hoppa bara jag hinner få dem med, men de har blivit skickade idag så de borde hinna hit. Hoppas, hoppas.


Sådär ja.

Efter någon timme fick de igång duggan så nu är den gjord och förhoppningsvis godkänd. Hoppas, hoppas. Jag fick även mina andra böcker på posten idag så det är bara att fortsätta plugga. Det blir en väldigt massa att läsa i denna kursen har jag en känsla av. Men jag tycker om att lära mig nytt så jag klagar inte.


Det blev ingen dugga.

Det blev lite tekniska problem så den blev inställd. Så nu vet jag inte vad jag ska hittta på idag. Förhoppningsvis får jag mina böcker med posten så jag kan fortsätta plugga. Fan jag ville ju ha den gjord nu. Det är alltid något som ska krångla.


Boken är utläst.

Så kan inte göra så mycket mer för att förbereda mig för duggan. Bara att sova och sen hoppas på det bästa imorgon. Vill bara ha det gjort och få ett godkänt. Det borde man väl lyckas med? Ja det borde jag fan.


Redhead.



Hittade en bild på mig från festen på facebook, så tänkte att ni skulle få se den. För idag blir det inget kul alls, ska bara plugga som en galning. För imorgon är det dags för dugga och jag har inte fått mina böcker än. Förhoppningsvis räcker det med mina anteckningar för jag vill inte behöva göra en omdugga.


Jag hade tänkt...

att jag skulle försöka att inte shoppa så mycket denna månaden. Då jag har en massa kurslitteratur att betala så har jag ju inte så jävla mycket pengar. Så jag köpte en ny mysig filt idag. Den är zebramönstrad och jätte mjuk och skön.  Bra va?


Bilder från festen.

Här kommer lite bilder från Halloween festen igår. Det var kul men jag var rätt trött efter att ha jobbat. Så det blev en rätt tidigt kväll för mig del.
















Halloween fest.

Börjar snart bli dags att bege sig mot festen känner jag. Har bara lite till att fixa, som att ta på mig ett par skinnbyxor. Mmm det kan nog behövas.


///

Det gick verkligen inte att sova i natt utan jag bara drömde en massa konstigt. Men denna helgen jobbar jag ju bara idag för jag tog ledigt imorgon. Tyckte jag fick det då det är halloweenfest ikväll. Det är ju bara en gång om året så då vill jag inte jobba dagen efter. Då jag knappt kunde sova alls i natt så behöver jag få sova ut imorgon.


Jaha det här var ju kul.

Sitter ensam hemma hos mamma och har det tråkigt. Funderar på att leta upp någon film och glo på innan sängen kallar. Såg även att mamma hade en massa godis i skafferiet och hon lär ju säkert inte märka om lite försvinner. Mmm så får det nog bli.


Då var det fredag.

Jag har redan hunnit jobba i en och en halv timme för att sen åka hem och sova igen. Men nu vet jag hur man kokar gröten iallafall så jag kan det tills imorgon. Imorgon kommer jag ju jobba själv så var tvungen att lära mig det. Det kan ju tyckas som en väldigt simpel sak att koka lite gröt. Men att koka gröt till 100  personer i en ugn är inte lika simpelt. Men nu vet jag hur man gör så då ska jag nog klara av det själv imorgon. Annars så håller jag på att packa nu. Ska sova inne hos mamma i helgen då det först är jobb och sen halloween fest imorgon kväll. Kommer nog bli skitkul och jag kommer ta med kameran och ta en massa bilder.


Legally blond?

Jag har bara haft två lektioner i juridiken men springer redan runt som ett blont mähä med fransk manikyr och har lagboken i min rosa Marc Jacobs tote bag. Hur fan lyckades jag bli Elle Woods helt plötsligt? Men bimbo är fortfarande bättre än brat väl?


Torsdag.

Idag är det dags för skola igen och vi ska ha seminarie och diskutera frågor och ha oss. Vi läser ju med civilekonomerna och iallafall jag känner mig rätt liten och dum när man är i närheten av dem. De har sina blusar och chinos på och tycker de är skitsnygga och smarta med en lagbok i famnen. Jag funderar på att köra jeans och Bullet-tröja genom hela kursen bara för att jävlas. Så verkligen inget kan missta mig för en brat.


Paket.

Jag fick åka in till stan innan och hämta ut min lagbok och fy fan vad tung den är. Jag fick bära den över hela jävla stan och det var inte kul. Fast det kan ju även vara jag som är lite klen. Nu är det bara ett paket kvar med böcker som förhoppningsvis kommer denna veckan eller i början av nästa. Har en massa att plugga i denna kursen iallafall men det är väldigt intressant. Jag ser fram emot att lära mig lite juridik faktiskt och förhoppningsvis fattar jag vad det handlar om med.


Kanske dags att börja använda almanackan?

Börjar bli lite att hålla reda på nu känner jag. Imorgon måste jag stiga upp tidigt för att rörmockaren ska komma. Sen blir det att sticka till skolan för ett seminarie. På fredag måste jag stiga upp tidigt och ta mig till jobbet för att lära mig koka gröten. Vi har inte gjort det innan så jag måste lära mig det innan jag ska jobba själv på lördag. Känns lite segt att behöva stiga upp tidigt på min lediga dag men jag får ju lön för de få timmarna jag kommer vara på jobbet. Så det blir ju lite extra pengar av det vilket är skönt. Sen på lördag är det som sagt jobb och sen blir det halloween fest på kvällen. Ser verkligen fram emot festen för det brukar alltid vara riktigt kul. Lite dumt att jag inte ha någon att gå med dock, men känner ju en del där så får väl gå dit själv. Men hade varit kul att fixa och sminka sin tillsammans med någon, det är ju halva nöjet med halloween. Ja ja idag blir det iallafall att plugga som en galning och kanske sticka in till stan och hämta ut lagboken.


Var är mitt vatten?

Fan vad allt ska krångla. På torsdag ska rörmockaren komma hit och försöka fixa så det inte vibrerar i mina rör. Det ska bytas packning på varenda kran i huset och förhoppningsvis så hjälper det. Så varför försvinner vattnet nu? Självklart ska allt börja krångla på kvällen när det är mörkt som satan och allt är stängt. Det är ju inte första gången det händer precis. Stackars min hyresvärd, hon har verkligen fullt upp med detta gamla huset.


Jag har fått hem min byrå nu.

Erkänn den blev fin nu när jag målade om den? Sen är det andra knoppar nu då de gamla var i plast. Den passar alldeles utmärkt i min hall iallafall. Här får ni före och efter bilder på den.




RSS 2.0