Hur mycket kurslitteratur kan man behöva egentligen?

Uppenbarligen en jävla massa. Men nu är det beställt eller fixat på annat håll iallafall. Så nu är det bara att vänta på alla paket och räkningar. Kommer ju bli skitkul att betala allt sen. Inte ens jag som tycker om böcker tycker att dessa är roliga att betala för.


Måndag igen.

Fan jag skulle behöva sova lite till nu för jag är riktigt trött efter helgen. Men självklart ska vi ha lektioner hela dagen idag. Men vi börjar en ny kurs i kulturjuridik vilket nog kommer bli intressant. Jag kommer nog somna igen på bussen så då blir jag lite mer utvilad tills skolan börjar. Hoppas att bussen inte är för full nu bara så man kan få ett eget säte att bre ut sig på.


Hardcore Superstar live i Helsingborg

Fy fan vad kul denna konserten var, verkligen allt hände. De lyckades bara spela halva konserten och sen tystnade all musik och brandlarmet gick igång. Uppenbarligen hade någon glömt att stänga dörren till mangelrummet så röken från scenen åkte in där och satte igång larmet. Så vi var tvungna att utrymma hela jävla The Tivoli tills brandkåren hade varit där. Men sen fortsatte de som vanligt och rockade mer än någonsin. I slutet brukar de även ta upp lite personer på scenen som får sjunga med och självklart ville jag upp på scenen. Det var så jävla kul att bara släppa allt och sjunga som en jävla idiot tillsammans med en massa andra HCSS fans på scenen. Så jävla rolig kväll och jag känner att jag verkligen behövde det.




























Mamma försökte ta en bild på mig när jag var på scenen och man kan se att det är mitt hår iallafall. Jag står bredvid killen med rutig skjorta.


Ammotrack & Avatar

Fan vad kul det har varit i helgen och konserten var skitbra. Men nu är jag hemma igen trött och sliten. Är helt svullen över revbenen för jag trycktes mot staketet hela tiden. Men det var det verkligen värt. Det blev en hel del bilder tagna så tänkte ge er dem på de två förbanden först. Sen ska jag alldeles strax fixa med bilderna på HCSS med. Men måste fan äta lite, håller på att svälta här nu.

Det första bandet som spelade var Ammotrack







Sen spelade Avatar












Nu ska vi snart dra.

Kommer bli så kul ikväll att få se Hardcore Superstar igen. Men jag är riktigt trött nu för det går verkligen inte att sova i mammas bäddsoffa. Men det blir nog bra tillsist, jag kan ju sova lite på bussen. Jag längtar till ikväll som satan nu. Men jag kommer inte ha tillgång till en dator så vi hörs imorgon kväll igen. Då lär jag uppdatera med en massa snygga bilder från konserten.


Jag känner mig som 11 igen.

Jag tog med ett för stort HCSS linne att ha och sova i nu när jag ska iväg imorgon. Men sen visste inte mamma vad hon skulle ha på sig på konserten. Så då var jag ju självklart snäll och lånade ut linnet till henne så hon blir snygg. Det resulterar dock i att jag måste låna ett nattlinne av mamma. Hon kunde erbjuda mig ett med Hello Kitty på. Först och främst vem använder nattlinne? Kan man inte bara ha en vanlig t-shirt? Sen även ett med Hello Kitty på? Det är tur att det bara är min mamma och moster som kommer se mig i det. Eller så köper jag en ny HCSS tröja imorgon och sover i. Ja får nog bli en ny tröja helt enkelt.



Jag har fått paket.

Men sitter hemma hos mamma och vid hennes dator så kan inte lägga upp några bilder. Men det var iallafall min snygga baseball-tröja som jag visat innan som jag fick och ett snyggt halsband med en gitarr på. Det blir att sova här i natt då bussen till Helsingborg går tidigt imorgon. Men det är inte mig emot då jag får äta mammas mat ikväll, mammas mat är ju alltid bäst. Men jag tycker det tar väldigt tid att laga till den, jag är hungrig som satan nu. Ge mig mat nu!


Dags att börja packa.

Men vad fan ska jag ha på mig på konserten imorgon? Kan man köra på jeans och gammal Hardcore Superstar tröja? Det är ju ändå 10 års jubileum så varför inte en tröja från den den gamla goda tiden? Ja så får det nog bli. Annars så har jag ett paket att hämta ut idag och där kanske det finns lite roligt att ha på sig? Fan var tvungen att leta upp bilderna från när jag såg dem för 10 år sedan. De är inte speciellt bra men ni får se två av dem iallafall.




Äntligen!

Nu har jag skrivit klart min reflektions-PM om arbetet som redovisades igår. Så nu är äntligen allt klart i kulturpolitiken. Det känns så jävla skönt att vara klar med det, för politik är verkligen ingenting för mig. Jag har inget intresse för det och tycker mest det är tråkigt. Så nu blir det att roa sig i helgen och sen ta nya tag i kulturjuridiken.


Entombed live.

Fan vad kul det var igår och de var riktigt bra live. Kafe de luxe är ett så häftigt ställe med så man kan inte annat än bli glad när man kommer dit. Jag tror att många trodde jag var en fotograf från en tidning igår för det var en jävla massa som kom fram och pratade. Var till och med en som ville testa min kamera och ta en bild på mig vilket han fick. Sen fick jag även träffa min favoriter Hampus Klang och Adam Hector vilket helt klart gjorde min kväll. Det finns inget som gör mig gladare än att träffa mina favoritband. På lördag är det dags igen då jag ska se Hardcore Superstar som jag hängt backstage med sen jag var 16. Men här kommer lite bilder från gårdagen iallafall.
















Muskelrock de luxe.

Fan sitter bara här och väntar på att få åka till Växjö och kolla på Entombed på Kafe de luxe. Kommer nog bli skitkul fast det är inte riktigt min musiksmak. Men vem bryr sig om genre när det är livekonsert? Inte jag iallafall, allt går att se live en gång. Men tiden går alldeles för sakta nu tycker jag. Jag vill på konsert.


Redovisning.

Usch jag är lite nervös nu. Fast jag har haft redovisning och opponering tidigare och vet att det inte är några problem. Men ändå blir jag helt knäpp så fort det ska göras. Jag tycker inte om att behöva granska en annans arbete för att se om det är korrekt gjort och relevant information. Jag tycker verkligen inte om att några andra ska göra samma sak med vårt arbete. Vi börjar redovisa idag så det är ju överstökat snabbt iallafall. Sen blir det hem och sova för det har jag knappt gjort i natt.


Nämen ojsan.

Råkade precis klicka hem en skitsnygg baseball-tröja till mig. Har spanat in den i en evighet nu men inte kunnat beställa. Men nu ska den bli min, min, min.

Sitter även och läser igenom arbetet som vi ska opponera på imorgon. Det är så svårt att veta vad man ska ta upp och inte. Vet ju knappt ifall vi har gjort rätt i vårt arbete så hur ska  man veta om de gjort rätt? Det ser bra ut iallafall så det blir nog inte så mycket diskussion. Det bästa är att vi börjar imorgon så det blir en kort dag i skolan. Det är skönt då jag ska på konsert på kvällen sen.


CSN

Fan vad saker man måste fixa med när lönen eller liknande kommer. Det är räkningar, busskort och en massa saker som kostar en förbannat massa. Jag är så jävla glad att jag har mitt extrajobb på helgerna för att bara ha CSN hade inte funkat. Jag hade för fan redan legat minus då. Fast det kan ju bero på skinnjackan jag beställde för någon vecka sen. Men nu går man fan runt iallafall även om man inte kan spara något. Men pengar är i min värld till för att spenderas.


Arbetet är klart.

Så nu kan jag ta det lite lugnt igen. Sen på onsdag ska vi redovisa det och opponera på några andras arbete. Sen blir det konsert på kvällen och det kommer nog bli skitkul. Bra avslut på kursen i Kulturpolitik och förvaltning iallafall. Alla kurser borde anslutas med en konsert tycker jag. Sen om en vecka börjar kursen i Kulturjuridik och då är det tillbaka till stressen igen. Det lär nog vara en svår kurs.


///

Måndag igen och arbetet ska bli klart. Vi lyckades skriva en del i går faktiskt så det är inte så mycket kvar nu. Men jag måste ändå ta mig till skolan och ha mig. Jag är verkligen skit trött idag och då har det ändå varit en lugn helg. Fattar inte hur jag ska orka hela veckan med redovisning av arbetet och två konserter. Men det ska fan gå. Jag har konsert abstinens så två på en vecka blir skitbra. Måste ju passa på när det väl händer något.


Nu ska färgen bara torka.

Byrån är slipad och målad i vitt nu. Så den står så fint och torkar i pappas källare. Sen skulle min pappa vara så snäll och fixa med knopparna. Det var för långa skruvar på dem så det ska kapas och fixas lite. Kanske bäst att jag låter en redig karl ta hand om det. Fast det är kanske mest för att jag har fullt upp med skolan så jag hinner inte åka ut till pappa på några dagar nu. Jag upptäckte en liten kul sak idag även. Byrån är handgjord av en i klass 6 och den är riktigt snyggt gjord. Fan när jag gick i 6:an fick vi göra kåsor och småskit. Inte en hel jävla byrå. Jag är stolt över att ha en handgjord byrå som någon i 6:an troligtvis har lagt ner hela sin själ i. Jag lovar att vårda den ömt.


Så var det söndag igen.

Imorgon måste arbetet i kulturpolitik vara klart och jag känner mig lite stressad. Men jag satt och pluggade lite igår ute hos pappa så jag känner att jag har gjort min del. Får bara hoppas att de andra har gjort sitt med. Ska sticka ut till pappa igen om några timmar och fixa med byrån jag ropade in på auktionen för några veckor sen. Den ska målas om och jag har köpt nya knoppar till den bland annat. Den kommer nog bli skitsnygg tillsist.


Second hand.

Idag blev det lite second hand shopping med min ena bror och pappa. Jag hittade en pälsmössa för en billig peng så jag är nöjd. Sen lyckades jag sno Tyra från sin pappa så jag bar omkring på henne i någon timme med. Tyra är världens magnet, det är helt omöjligt att gå förbi någon utan att de kommenterar hur söt hon är. Bara för att bevisa det får ni en gammal bild på henne där hon leker gris.


Jag har fått paket.

Vilket bra avslut på skolveckan att komma hem till en brevlåda full av paket. Nu kanske jag har lite energi att plugga lite till i helgen. Jag fick iallafall en fodrad jeansväst och en svart tubhalsduk. Västen blir perfekt att ha över skinnjackan innan det blir riktigt kallt ute.


Äntligen fredag.

Idag är det ett studiebesök som gäller och handledning med vår lärare för att prata om arbetet. Sen tänker jag fan ta helg för jag är riktigt trött nu. Kommer nog få spendera helgen med att skriva på arbetet med så det blir klart till på måndag. Men så länge jag kan göra det hemma i lugn och ro och inte behöva sticka till Växjö varenda dag så är det lugnt. Sen får vi hoppas att de andra i gruppen klarar av lite självständigt arbete med.


Kan inte denna veckan ta slut snart?

Inte nog med att vi har ett arbete att skriva utan vi ska även gå på studiebesök stup i kvarten. Jag undrar lite hur han tänker att man ska hinna? Jag är helt trött i huvudet nu och behöver vila. Visst jag är sjuk nu med så då känns allt ännu jävligare. Jag vill ha helg nu för fan!


Tack solen för att du visar dig.

Det hade varit förbannat jobbigt att stiga upp idag annars. Men nu var det inga problem och jag har redan hunnit ringa en på kommunen för att få lite information till arbetet vi skriver. Lite illa dock att de jag pratat med säger olika saker. Men det gör ju även det hela lite mer intressant. Inget problem ska ju vara lätt att lösa för då är det ju knappt ett problem. Dags att bege sig till skolan snart iallafall trots huvudvärk. Men mitt ansikte gör inte lika ont idag utan bara när jag gapar. Så medicinen fungerar iallafall.


My face hurts!

Bihåleinflammation är fan jobbigt för jag har verkligen ont i ansiktet. Det känns riktigt konstigt och jag känner mig lite sne. Kan inte öppna käken redigt på ena sidan så det går inte att äta normalt heller. Kan inte skiten bara gå över snart? Jag hatar att ha ont.


Det måste seriöst börja regna lagom tills jag ska gå?

Jag börjar bli lite trött på det nu. Jag är skitstressad på grund av arbetet och har ont i hela ansiktet för bihåleinflammationen. Kan jag inte bara få gå och lägga mig igen?


The party ain't over til we say so!

Jag får snart se Hardcore Superstar igen. Kommer bli skitkul och jag längtar som satan. Det är på samma ställe som jag såg dem första gången och det var även första gången jag var inne backstage med ett rockband. Så tycker det är dags igen nu när de har sitt 10-års jubileum. Tänk att det är 10 år sedan man var en liten 16-åring som hängde backstage. Jag som knappt åldrats en dag.





Fy fan vad de regnar.

Det är min enda lediga dag och pappa har ingen bil. Så jag var tvungen att ta mopeden in till stan. Min förkylning som troligtvis har blivit bihåleinflammation lär ju må väldigt mycket bättre nu. Men jag lyckades ta mig in och hem utan att regna bort. Jag var även duktig och lyckades få ett litet möte med chefen på ABF. Vi ska skriva ett arbete om ABF i kulturpolitik kursen så nu har vi lite att gå på iallafall. Så känner att paniken jag hade igår börjar släppa lite nu.


Kan man inte få tiden att stå still en liten stund?

Bara en liten, liten stund så man hinner ifatt igen. Just nu så börjar det bli väldigt ont om tid för allt som ska göras. Jag känner verkligen att jag inte hinner med allt. Jag har ingen som helst koll på dagarna längre eller vilket datum det är. Jag lever en dag i taget för jag kan inte hålla koll på mer åt gången. Måste försöka strukturera upp det här nu. För det blir nog bra tillsist.


Måndag

Vilket betyder skola och idag ska vi även ha handledning med vår lärare om arbetet som ska skrivas. Är inte riktigt upplagd för att skriva ett arbete med det blir nog bra bara vi kommer igång redigt. Är inte riktigt sugen på att behöva ut i denna dimman heller, det är ju helt vitt ute. Det ser väldigt kallt ut och det är det nog med.


Äntligen.

Äntligen är denna jobbhelgen över. Det har krånglat lite mer än vanligt när de som kör maten kom 20 minuter för sent igår. Jag ringde ju självklart till storköket för att höra var min mat var. Det uppskattades inte av han som kör maten så han var riktigt sur på mig idag. Det var onda ögat från honom så fort han var i närheten av mig. Det var ju inte precis som att jag skvallrade. Jag behövde min mat för det var hur mycket folk som helst som stog och väntade. Jag har både avdelningar som ska ha mat och en servering att sköta.


Tiden bara flyger iväg idag.

Så snart har jag jobbat klart denna helgen med. Jag tycker jag är ovanligt pigg idag. Jag brukar vara trött som satan på jobbet och nu har jag ju även sovit dåligt i veckan. Men ändå var det väldigt lätt att stiga upp vid halv sex i morse trots mörkret. Jag ska vara glad så länge det varar.


Det här var inte bra.

Jag har seriöst lyckats tappa bort ett par byxor. Hur lyckas man med det? Jag behöver ju dem nu när det börjar bli kallt ute. Det är ju bara att köpa nya men var fan har de tagit vägen? Jag använde dem sist jag jobbade för att det var så kallt på morgonen. Men nu finns de ingenstans. 


Det var riktigt kallt och mörkt i morse.

Men jag lyckades ta mig till jobbet utan att frysa ihjäl eller köra vilse. Så nu gäller det bara att överleva resten av dagen med. Det är ju bara 7,5 timmar kvar så det lär ju gå fort. Jag har inte kunnat sova på flera nätter nu för vattentrycket är riktigt lågt hemma hos mig. Eftersom jag bor högst upp så försvinner mitt vatten så fort någon under spolar vatten. Mina grannar har en tendens att spola vatten som galningar mitt i natten. Så fort de gör det börjar det bubbla i mina rör och jag måste stiga upp och spola vatten i duschen. Men i natt så klarade jag mig genom att helt enkelt spola lite vatten i handfatet hela natten. Min hyresvärd blir säkert inte glad över att jag spolar varmvatten en hel natt men jag måste ju fan få sova. Så kul kan man ha när man bor ute på landet i ett gammalt hus.


Min hals har inte blivit bättre.

Så ikväll blir det blåbärspaj till middag för jag hatar att behöva äta en massa när jag har ont i  halsen. Men man kan inte tacka nej till paj, det är helt omöjligt. Sen har jag kommit fram till att folk stirrar en väldigt massa när man går på stan i leopardmönstrad pälsmössa med öron på. Jag är även glad över att jag var nere och provstartade min moped innan för usch vad svårstartad den var. Hade inte varit kul att behöva stå och kämpa med att kicka igång den innan jobbet imorgon bitti. Den kommer nog vara svår imorgon med då det är väldigt kallt på morgonen, men nu blev den iallafall varmkörd idag.


Meat Loaf spelas fortfarande på repeat här hemma.

De kommer nog få panik på mig på jobbet i helgen för jag kommer lyssna på denna skivan ett tag nu. Men de kan behöva lyssna på lite enligt mig redig musik. De klagar ju aldrig när jag lyssnar på Bullet. Idag är jag iallafall ledig och ska ta det rätt lugnt. Jag börjar få ont i halsen och jag får verkligen inte bli sjuk. Så har tagit fram mitt extra element så jag får upp värmen lite mer i lägenheten. Det blåser ju rätt igenom mina fönster här så det blir rätt kallt på vintern.


Jag har fått paket.

Äntligen fick jag Meat Loafs nya skiva Hell in a handbasket. Den är riktigt fin fast rätt ledsam, jag älskar de lugnare låtarna på den.





Have you a heart that beats Have you a breath to breathe And have you veins that bleed Have you a brain that dreams Is it so hard to see that we’re all the same machine Don’t we all live and die under the same blue sky


Jag fick VG på tentan!

Trodde verkligen inte jag skulle få det i en tenta i politik. Men uppenbarligen så är jag inte så dum som jag ser ut. Så jag var ju självklart tvungen att fira detta med att köpa en till pälsmössa till mig. Jag älskar pälsmössor, de är så snygga. Det har varit en riktigt bra dag idag som då började med tentan och sen studiebesök på Smålands museum. Det var riktigt intressant och vår lärare var snäll och bjöd på fika efter. Sen när jag kom hem upptäcker jag att jag fått paket. Men vad det är får ni se sen.


Usch vad kallt det är.

Min kropp var inte riktigt med på att stiga upp en timme tidigare idag. Jag är trött och fryser och bara allmänt gnällig. Men det blir nog bättre sen. Eller sämre då jag måste ut i kylan och cykla till bussen. Att frysa ännu mer gör ju saken knappast bättre. Men blir att förbereda kroppen för helgen. Då ska jag ta mig till jobbet vid halv sju på morgonen. Det kommer nog bli ännu kallare.


Nu är tentan rättad.

Men självklart så var det stängt där man hämtar ut dem när vi väl fick reda på det. Så nu måste jag ta en tidigare buss imorgon för att kunna få den. Jag börjar bli väldigt nyfiken på vad jag fick för resultat. Då jag inte fick något meddelande igår så har jag ju troligtvis fått godkänt iallafall. Men usch att behöva vänta tills imorgon. Jag ska egentligen inte ens till skolan imorgon för vi har studiebesök. Men blir en tripp till campus bara för att hämta tentan. Så kul man kan ha.


Omtenta?

Igår gick anmälningstiden för omtentan ut och vi har inte fått reda på resultatet än. Men vår lärare sa att om han såg tendens på att man skulle kunna få IG så skulle han skicka ett meddelande. Jag fick aldrig något meddelande så det borde ju betyda att jag har godkänt. Vågar man hoppas på att det är ett godkänt på tentan? Jag anmälde mig till omtentan iallafall för att slippa stressen över att behöva kolla efter meddelande hela dagen. Det är ju bara att avanmäla sig sen igen när man väl får tentan. Bättre att vara föreberedd på det värsta så man inte står där sen med IG och inte anmält sig.


Jag har fått paket.

Min nya skinnjacka blev precis levererad till min dörr. Väldigt snällt och bekvämt för mig. Den är hur snygg som helst när man ser den i verkligheten. Bilderna på den gjorde att den såg väldigt plastig ut. När man köper en dyr skinnjacka vill jag verkligen inte att den ska se plastig och fejk ut. Men den är hur fin som helst och bekväm som satan. Den kommer bli perfekt nu i höst.




Det blev uppehåll.

Precis lagom till att jag ska sticka in till stan och handla. Vilket flyt man kan ha ibland, för det öste verkligen ner nyss. Jag tycker att tiden går lite sakta idag. Jag vet att min skinnjacka ska komma idag och jag vill inte vänta längre. Men utan ett sms så går den inte att hämta ut. Så kan inte tiden gå bara lite snabbare? Det kan sakta ner sen när jag fått jackan igen.


Imorgon så...

får jag min nya fina skinnjacka. Så länge inte posten gör något fel. De har ju en tendens att göra det ibland. Men det får inte hända nu för jag vill ha min jacka. Den kommer bli perfekt för att pigga upp mig nu i höstmörkret. Man blir ju så jävla trött på allt nu så en ny skinnjacka behövs.


Inriktning?

Ska snart sticka till skolan och ha lektion och få information om inriktningarna vi ska välja mellan att gå. Jag kommer ju läsa kulturledarprogrammet med inriktning musik. Men jag kan även välja konst och film att inrikta mig mot. Men jag älskar ju musik så det är vad jag ska välja. Jag har pluggat både konst och design innan så jag kan redan mycket om det så det behöver jag nog knappt läsa mer av. Film har jag inget intresse av överhuvudtaget så det går verkligen bort.


Tar en pluggpaus nu.

Jag har fortfarande inte fått reda på resultatet på tentan men jag hoppas det blir i veckan som kommer. Våran lärare sa att han hade rättat hälften och att det såg bra ut. Så hoppas, hoppas att det blir godkänt iallafall. Hoppas även att det blir snart som jag får reda på resultatet.


Monark Monarpeden m349 f.

Det blev en moped för pappa igår och han verkar vara väldigt nöjd med den. Jag och pappa har suttit och letat i böcker och på internet för att få fram vilken modell det är. Troligtvis är det en Monarpeden m349 f från 1959-61. Den är lite rostig men det är ju inte så konstigt när den är från 60-talet. Den kommer nog bli fin tillsist. Jag lyckades ropa in en liten söt byrå för 60kr. Jag ska bara måla om den vit och sätta dit nya knoppar så blir den perfekt.


Auktion.

Det är auktion i Ljungby idag och pappa har siktet inställt på en moped. Det är en likadan som den första han hade som ung. Så vi får väl se hur dyr den blir. Den var rätt rostig så den kan ju gå billigt. Sen blir det att secondhand shoppa då de bara har öppet på lördagar. Men jag får nog försöka hålla i pengarna nu när jag beställde skinnjackan igår.


Älskade skinnjacka.



Jag kommer inte undan denna jackan och jag hade nästan bestämt mig för att skita i att köpa den. Jag har visat den tidigare här i bloggen fast den bruna varianten. Men det känns som om den finns i varenda jävla tidning jag öppnar och bara plockar på min uppmärksamhet. Uppenbarligen vill den att jag ska köpa den och älska den. Så vem är jag att säga nej till en jacka som vill bli älskad av mig? Jag skiter i att den är svindyr för den ska bli skinnjacka nummer 15 i min samling.


Vad ska man hitta på idag då?

Jag har egentligen sjukt mycket som jag behöver göra men det är tråkiga saker som tvätt och städning. Jag funderar även på att plugga lite då det är väldigt tjocka böcker i denna kursen och vi ska ha ett arbete klart om en månad. Men jag känner fan inte för det heller. Jaja ska börja med att klä på mig kanske sen får jag se var dagen leder.


Det blev ingen shopping.

Men jag blev lite bortskämd av mamma iallafall, hon köpte en söt plåtburk till mig. Men det fanns inga snygga skor som var värda att lägga pengar på. Då är det lite illa, jag som älskar alla jävla skor. Men usch vilket väder det har varit hela dagen. Det både regnar och blåser svinkallt. Jag sprang runt med min leopardpäls och skinnjacka över det. Varm och förbannat snyggt.


Om man kanske skulle shoppa lite?

Blir iallafall att fly till Halmstad idag då det är fruktansvärt fult väder ute. Jag vet inte om det blir någon shopping men jag kan ju iallafall roa mig med att prova lite skor. Det är ju bara lite tortyr om jag sen hittar ett par som sitter som en smäck och jag inte har pengar.


Stay sick!

Jag har huvudvärk som inte vill försvinna och träningsvärk i större delen av kroppen. Tror jag lägger av för idag och bäddar ner mig i soffan. Ska bara fixa fram lite mat först och diska. Men sen ska jag inte göra något mer.


Rock us tonight.

Fan jag har verkligen fastnat för Bite the Bullet. Jag brukar inte lyssna på den skivan utan föredrar de andra två skivorna med Bullet. Men nu kan jag inte få nog utan tycker den är helt grym. Det är ju Bullet så allt med dem är ju grymt i min värld men denna brukar inte vara så jävla grym. Jag tror jag blev kär på nytt.


Banan och chokladkaka

Jag tänkte jag skulle vara lite huslig innan och baka. Men nu har jag ingen plats i frysen så någon får gärna hjälpa mig äta upp kakan. De är väldigt goda och formad som små döskallar. Jag hade ingen form som var lämplig så det fick bli små döskallar av det. Erkänn ni vill ha? Bara att komma hit och hälsa på.


Fransar och leopard.

Jag var och grävde längst ner i min byrå idag och hittade min gamla leopardkjol. Jag sydde om ett nattlinne till kjol när jag skulle se The Cramps live för en jävla massa år sedan. Jag kommer ihåg att min moster inte var så glad över att jag skulle gå på konsert i hotpants och genomskinlig leopardkjol. Men jag var väldigt nöjd med outfiten. Så idag blir det att återanvända den fast som tubtopp. Det funkar ju fint det med.


Finding Neverland

Finding Neverland är på TV och den är ju så fin. Johnny Depp är ju helt underbar i den.


You can dance forever.

Idag börjar delkurs två i kulturpolitiken och jag känner mig allt annat än taggad. Det hjälper inte att det som vanligt regnar ute. Varför gör det alltid det när jag ska cykla till bussen? Men Meat Loafs nya skiva har blivit skickad till mig nu iallafall, så då är det bara att vänta i en evighet. Det stog 5-10 dagar i mailet men upp till 8 veckor på hemsidan. Jag hoppas fan på 5 dagar. Jag vill ha!


Kameraväska.

Jag fick ju min nya kameraväska igår och den är så snygg. Mycket snyggare än de nya fula väskorna som man kan köpa med kameran. Men fan vad jag skulle vilja ha den i svart också, får hålla koll på tradera efter en till.




Grattis på födelsedagen Gabriella.

Lyckades ta lite fina bilder på henne och Tyrabebisen igår när vi åt våfflor. De är så fina tillsammans.




Hell in a handbasket igen.

Jag skämmer bort mig lite nu efter tentaskrivandet med att beställa Meat Loafs nya skiva hela vägen från Australien. Jag vill helt enkelt inte vänta i fyra månader och nu får jag förhoppningsvis bara vänta i tre veckor. Men även den är ju väldigt lång tid faktiskt. Jag fick iallafall min kameraväska idag och den är faktiskt väldigt snygg.


Nu är det bara att hoppas.

Tentan är skriven och jag har lyckats ta mig hem till pappa för ikväll blir det födelsedagsfirande. Gabriella fyller år så hon måste ju självklart firas lite. Jag ska fira att tentan är skriven och jag hoppas verkligen att jag får godkänt på den. Politik är ju inte min starka sida och jag vill verkligen inte göra om den. Jag får även min kameraväska som jag vann för några veckor sen. Min bror säger att den är riktigt snygg så får hoppas på att han har rätt.


RSS 2.0