En till tråkdag...

med en massa pluggande. Men nu börjar vi komma in på lite mer intressanta saker så jag klagar inte. Fast det är fortfarande en massa att läsa så jag tar en liten paus nu. Så ska springa ner till min hyresvärd och betala hyran nu. Lika bra att göra det innan man shoppar upp alla pengar.


Rest in sleaze gott folk.

Jag ska till Stockholm!

Jag som hatar att resa (eller jag hatar det inte jag är bara livrädd för det) ska åka till Stockholm. Detta för att kolla på Hardcore Superstar tillsammans med Mattias. Ni vet stockholmaren som jag tvingade att ro i motvind med båten i somras? Han har lovat att ta hand om mig och hålla mig trygg i den stora staden. Så det blir konsert och shopping under 10-13 december. Han har även lovat att visa mig Kissie, hon/det måste jag bara få se med egna ögon.




Fan vad jag längtar, det kommer bli så kul.

Då var det dags för en ny vecka.

Jag börjar den med att plugga som vanligt. Jag ska kritiskt granska en recension av en skiva och tänkte ta Hardcore Superstars nya Split your lip. Så medan jag slavar framför mina block och papper så får ni en bild på min utsikt.


Mina fina nya saker.

Som jag skrev tidigare så fick jag ju en signerad tröja med mig hem från konserten. Jag är även stolt(?) ägare till en Dead by april CD-skiva nu också. Måste införskaffa mig en stor ram nu bara så jag kan rama in tröjan så blir allt perfekt.




Denna kommer bli fin på min vägg.

Är ni redo?

För lite bilder från igår? Jag hade skitkul på Dead by april tillsammans med Jessica och Björn. Ja jag lyckades hitta lite folk som faktiskt skulle på konserten. Jag kan även säga till de jag frågade som inte skulle gå att ni missade något. De var riktigt bra live plus att jag fick både träffa och krama på dem och fick en signerad tröja. Bara så ni vet. Här kommer lite bilder iallafall.


Underbara Jessica















Nu blir det konsert.

Ska alldeles strax sticka in till stan och kolla på Dead by april. Kommer bli så kul, jag älskar att gå på konsert.


Så här ser jag ut dagen till ära.

Min bror är duktig han.

Han har uppgraderat eller vad det heter i Ju Jutsun idag. Så vi stack dit och hejade lite på honom och han lyckades få ett nytt bälte. Duktig Jonny.












När man sen ska vara duktig då går det inte.

Jag hade tänkt att vara duktig och diska mitt diskberg som jag har skjutit upp att göra hela dagen. Men då har jag inget vatten helt plötsligt. Det funkade fint för fem minuter sen, men nu kommer det inte en droppe. Det är något knäppt som händer i detta huset kan jag tala om. Självklart ska allt även gå sönder eller sluta fungera på en fredagskväll. Bra timing hushelvete.

Usch vad kort mitt hår blev.

Kolla bara själva. Hon klippte bort hela 2 cm av mitt långa hår.


Det är visst kort!

Nu har jag shoppat mig lycklig igen.

Ja jag behövde dessa sakerna, bara så ni vet. Det blev en del julklappar idag faktiskt, de mesta till mig själv men även min mamma blir bortskämd. Detta shoppades idag.


Strumpbyxor med snygga mönster.


Fina glittriga nagellack i guld och grönt.




Två snygga BH:ar.


Så här snyggt blir det att ha den under en halvt genomskinlig tröja.

Jaha.

Då ska jag alldeles strax bege mig ut i snön och cykla till stan. För jag ska klippa mig, sola och shoppa, men kanske inte i den ordningen. Kommer bli så skönt att få det slitna på håret bortklippt, jag hatar att ha slitet hår. Sen att bättra på fräknarna lite och på så sätt bli lite mindre blek nu i vinter blir nog bra det med. Lägger väl upp bilder sen när jag kommer hem igen, för jag vet att ni älskar att se bilder på mitt hår. Eller hur? Erkänn nu? Ska även försöka mig på att hitta lite mer julklappar att skämma bort nära och kära med.
Så hörs sen när jag är nyklippt och fattig igen.

Jag har fått en award


Den vänliga själen som gav mig den hittar ni här.
Har ni inte läst Last exit to nowhere så borde ni göra det.

Kopiera in bilden och länka den du fick den av.
Skriv 6 saker du vill ha.
Skriv 6 personer som betyder något för dig.
Ge awarden till 6 andra bloggare

6 saker jag vill ha är:

En sån där snygg långhårig karl
Ett par nya vinterskor så jag slipper frysa om fötterna
Lite fler skinnjackor (12 räcker ju inte så långt)
En jävla massa bra konserter att gå på
Julklappar
Alla Meat Loafs skivor på vinyl

6 personer som betyder något för dig:

Meat Loaf
Jim Steinman
Mamma
Pappa
Jim
Jonny

6 bloggare som får varsin award:

Frida
Teza
Johanna
Flickvall
Frida
Nellie


Man hinner knappt in innan man ska ut i snön igen.

Men men har man paket att hämta så har man. Det var ett paket med julklappar till min familj. Jag lyckades även köpa lite julklappar i Växjö innan, även dem till min familj. Det blev inte en enda till mig, hittade inte ens några skor då de jag vill ha var slut i min storlek. Så troligtvis kommer jag få frysa om fötterna i vinter vilket suger.
Men det var julklappar vi pratade om. Jag älskar att köpa julklappar till nära och kära och vill gärna skämma bort dem. Men tyvärr så har jag inte råd med så mycket som fattig student, så kommer nog få svälta i slutet av månaden. Jag kommer inte lyckas att hålla ner på julklappskostnaderna så lika bra att inte ens försöka.


Redo att ut i snön och frysa om fötterna.


Ny dag och nya tag.

Det hade varit skönt att få sova vidare idag och jag hade behövt det. Men jag  har ju lektion idag plus att csn har kommit och jag är i behov av ett par nya vinterskor. Jo det är faktiskt sant, mina är lite för slitna nu och jag hatar att frysa om fötterna. Så efter lektionen blir det nog lite sko- och julklapps-shopping. Men vad för julklappar ska jag köpa till mig själv?


Så här såg jag ut innan idag medan gröten kokade på spisen. Ja jag ser rätt utsvulten ut.

Efter en sömnlös natt...

så mådde jag inte så bra. Så har haft ont i huvudet hela dagen och fryst som satan vilket inte är bra när det är snöstorm ute. Så det blev inget festivalmöte för mig men jag gick på lektionen och satt i några timmar på biblan och läste. Men sen var det bara att åka hem och bädda ner mig i soffan och göra ingenting. Förhoppningsvis kommer jag kunna sova i natt och ta nya tag imorgon.

Tänk om jag är insnöad imorgon?

Jag har ju lektion och festivalmöte så jag måste sticka till skolan imorgon. Lite tråkigt dock att mötet är fem timmar efter att lektionen tagit slut. Men, men, får väl använda de där fem timmarna till att plugga på biblan. Hade jag fått pengar imorgon istället för på torsdag så hade jag kunnat spendera fem timmar med att shoppa. Men nu får jag väl plugga istället, så länge jag inte hittar någon rolig att roa mig med.

Jag stannar nog här...

i mitt hörn. Det är ändå bara en massa snö ute, halvt snöstorm ungefär. Så det blir bra att spendera dagen med att sitta inne och läsa i mina böcker. Har upptäckt att det är en förbannat massa som ska läsas till nästa vecka så tänkte tjuvstarta med det. Så fort jag har läst klart det som ska läsas till denna veckan då.


Ska man plugga eller städa?

Jag vet jag har extremt stora problem att ta hand om i min vardag. Skola eller städa? Jag pluggade hela dagen igår och har renskrivit och skickat iväg min läxa idag. Så tror jag skiter i pluggandet för nu. Kan vara rätt skönt att städa lite och få det mysigt i min lägenhet igen. Det måste ju göras och jag känner att det är dags nu. Pluggandet är det inte så bråttom med då jag har gjort klart läxan tills idag. Så dags för mig att lyfta min alldeles för lilla rumpa från stolen och sätta igång då.

Jag har gjort halva läxan iallafall.

Men sen hittade jag viktigare saker att göra. T.ex. baka chokladmuffins, prata i telefon, äta nybakade chokladmuffins, sitta vid facebook och sånt viktigt. Men, men läxan ska nog bli gjort iallafall. Jag har ju hela morgondagen på mig också.



Fan jag gjorde visst klart läxan nu iallafall. Ska bara renskriva skiten och skicka in det i morgon.

Hur kul är det egentligen...

att spendera en söndag med att plugga? Inte kul alls kan jag tala om. All jävla motivation är borta, puts väck och jag vill inte. Jag trodde det skulle vara kul att läsa konsthistoria, men det var innan jag upptäckte att konsthistorien bara handlar om kyrklig konst. Är det inte bilder på Jesus så är det golvmosaiker med gamla matrester som motiv. Gamla matrester! Är det verkligen något att bevara till eftervärlden? Uppenbarligen så är det viktigt, så viktigt att vi fick i läxa att beskriva den.

Okej det blev lite shopping iallafall.

Ja jag vet att jag inte skulle men jag behövde dessa. Jag har faktiskt letat efter ett par lampor till mitt skrivbord och nu hittade jag två fina så var tvungen att passa på. Plus att det är roligt att shoppa.


Nämnde jag att det är vinter ute?

Visst nu håller det ju på att töa bort igen vilket är lite synd. Men det blev lite julkänsla av att det är helt vitt ute och fötterna blev som isbitar.


Erkänn min mössa är skitsnygg?


Då var det lördag igen.

Och utanför är det vitt, vitt, vitt. Hade det inte varit för att jag ska hjälpa pappa att shoppa så hade jag nog stannat kvar i sängen med en bra bok. Själv får jag ju inga pengar förrän i nästa vecka så det blir ingen shopping för min del. Men att vara personlig shoppare är ju nästan samma sak, det är bara inte min garderob det blir trångt i utan någon annans.



Varför?

Varför blir man så trött så fort det blir mörkt ute. Man blir inte bara trött och vill sova utan trött på allt och alla. Jag vill gå på konsert, men som vanligt så är det ingen som vill gå med mig. Egentligen borde man fan bara gå själv, jag är ju ändå bara där för att få live musik och krama rockstjärnor. Själva konserten brukar jag ju även se ifrån scenen och där står jag ju själv. Så egentligen skulle det vara bättre om man gick själv för då behöver man inte tänka och anpassa sig efter någon annan. Men självklart tycker jag det är skitkul att gå på konsert med sällskap, men man hade nog inte dött av att gå själv.

Fan då!

Nu får man ett meddelande från en av lärarna i förra kursen att majoriteten inte har klarat av en uppgift. Men detta stog på ett meddelande som skickades ut till alla. Betyder det att man inte klarat skiten eller att man klarat det? Man borde väl ändå få ett personligt mail om hur man har klarat uppgifterna? Eller är majoriteten alla så man bara kan köra på ett massutskick?

Perfect combination.

Titta vad förbannat snyggt det blev med leopardmönstrad päls och skinn. Denna kombinationen kommer att bli använd många gånger i vinter av mig. Eller vad tycker ni?


Jamie har fått paket!

Usch vad slö jag har varit idag. Vi fick sluta tidigare från skolan så jag hann med en tidigare buss hem och kunde på så sätt få mina paket snabbare. Så jag hämtade dem i Ljungby men sen var det bara för mig att cykla hem och lägga mig. Har varit skittrött hela dagen. Men nu efter att ha sovit lite så är jag pigg igen och har öppnat alla paket. Ja jag fick både jackan och skorna idag och jag är så jävla nöjd. Särskilt med skorna, funderar fan på att köpa dem i svart med.


Jackan är hur mysig som helst, men är nog lite för tunn för att användas som jacka. Men funderar på att ha den under en skinnjacka?


De älskade skorna. Det som är så jävla bra är att man kan dra åt banden som är runt. Vilket är perfekt för mig som är så smal, alla skor är alltid skitstora runt benen.

PS. Lyckades sälja en till väska på jobbet idag med, så det lönade sig att lämna dem där. Klart de vill köpa väskor om väskorna ligger där och ser fina ut på varenda rast de har. DS.

Nu är läxan gjord iallafall.

Jag skickade precis iväg den på moodle-skit sidan. Men sen om jag har gjort rätt är ju en annan femma. Jag kan inte riktigt förstå hur man ska skriva ner allt hon ville med max 3000 tecken? Jag skippade en del och hade över 3000. Men, men är det fel får man ju göra om turligt nog. Men nu skiter jag i skolarbete och ska laga lite mat och sen slappa framför tv:n och House.


Plugg, plugg, plugg.

Uppenbarligen ska vi lära oss om Medeltiden denna veckan, det blir kanske skoj. Det verkar vara väldigt mycket att lära sig iallafall för det är en jävla massa sidor som ska läsas. Men, men jag har hela dagen på mig att läsa och göra läxor så det ska nog bli gjort. Så länge jag kan slita mig från datorn och allt kul som finns på internet.


Titta till och med skolböckerna passar till min soffa. Allt passar till zebramönstrat.

Så underbar den är.

Jag är såld, så såld på Hardcore Superstars nya singel Moonshine. Den är skitbra, helt underbar och bara bäst. Om resten av skivan är så här kommer jag att älska den. Hoppas, hoppas att nya skivan är minst lika bra.




Fan vad jag saknar HCSS, han inte träffat dem på evigheter nu.

Usch vad dumt.

Jag och pappa har varit inne stan hela dagen och väntat på paket. Men inte fick vi något, så inga skor till mig idag. Jag vill ju ha mina nya skor. Nu! Ingen pälsjacka hade det dykt upp heller så jag fick inget nytt idag. Men jag lyckades bli av med lite gammalt iallafall. Två väskor fick jag sålda och jag blev lite rikare, woohoo! Men jag lät resten av väskorna vara kvar så då kanske det kommer någon mer som vill ha. Ingen av er mina kära läsare som är intresserade av väskor?


Här får ni en bild på mig iallafall. Den är ifrån samtidigt som jag fixade headern.

Jag har en hög med handväskor på mitt golv.

Som sagt så har jag ju tröttnat på min garderob, så har nu rensat ut lite ur den. Det blev en del väskor som jag faktiskt kan leva utan. Men jag tänker fan inte slänga dem! Jag tänkte ta med dem till jobbet imorgon och se om mina jobbarkompisar är intresserade att köpa för en billig peng. De härmas ju alltid när jag köper något nytt och kommer med en likadan två dagar senare. Så nu kan de ju bara köpa dem av mig direkt istället. Plus att jag tjänar lite pengar på det. A winn-winn situation.


Stjärnklart.

Det var helt fint och stjärnklart när jag cyklade till jobbet imorse. Inget regn eller blåst utan bara helt mörkt, tyst och stjärnklart. Så förhoppningsvis blir det en fin dag idag med lite sol.
Jag kom och tänka på en sak igår. Vad händer egentligen med Casablancas? Finns de fortfarande som band? Varför kommer det aldrig någon skiva i så fall? De är ju väldigt bra, iallafall live och väldigt trevliga. Jag träffade dem i somras i Helsingborg och de var helt underbara på alla sätt och vis. Så vad fan händer?


Jag vill se och höra mer från denna gruppen.

Jag är vaken iallafall.

Men det var fan inte lätt och det var inte kul. Det var särskilt tråkigt att cykla i mörker, regn och motvind till jobbet. Men jag klarade av det och nu sitter jag och äter frukost i lugn och ro medan jag väntar på disk. Jag var även smart idag och tog med mig lite Meat Loaf skivor som jag kan lyssna på. De andra som jobbar här blir kanske inte så glada av att det spelas på full volym. Men det skiter jag i! Mitt kök! Jag väljer musik!




Jaha då ska man jobba helgen igen.

Jag ser inte fram emot att behöva stiga upp klockan fem på morgonen och cykla till jobbet i två dagar nu. Men jag ska överleva... jag måste överleva, för på måndag kommer mina nya snygga gråa skor. Plus att den snygga leopardmönstrade pälsjackan blev skickad idag så den kommer med i nästa vecka någon gång skulle jag tro. Skulle inte det räcka för att få mig att överleva helgen så har jag bakat extra stora chokladbollar att äta på när jag kommer hem från jobbet. Det märks att jag är kvinna va? Ge mig choklad, skor eller något pälsaktigt och jag är glad vad som än händer.

God morgon.

Eller något. Mörkt och kallt är det iallafall. Men jag är uppe och är till och med någolunda pigg idag. Tänk vad en god natts sömn kan göra för humöret. Eller så var det kanske mailet om att mina nya skor är på väg som gjorde mig glad. Det är ju ett väldigt bra sätt att börja dagen på iallafall.


Jag "inviger" mitt linne som jag fixade till igår också. Det blev fan väldigt snyggt som linne, mycket bättre än som klänning.


Lite förändring är ju aldrig fel.

Som jag nämnde i förra inlägget så är jag lite trött på min garderob och allt annat med. Det är hösten och mörkret som gör att jag blir lite deppig och jag hatar det. Så imorse vaknade jag och mådde rätt dåligt på grund av det. Men att vara kreativ får mig alltid att må bättre, så det är därför jag pysslar och fixar som en idiot. Så nu är jag glad igen, woohoo! Men när tröjorna blev färdiga så satte jag igång med att pyssla på bloggen istället. Hoppas ni tycker det blev fint? Det händer lite mer nu och jag tycker den ser rockigare ut. Vad tycker ni ska jag behålla bakgrunden?


Vet ni vad?

Jag har tröttnat på min garderob och inte ett "Nej jag inget att klä på mig"-tröttnad. Utan jag har helt enkelt tröttnat på alla fina saker som hänger där men som aldrig används för de är för "fina" Det är inte vardagskläder utan mer köpta för att de är snygga och coola, men som följd aldrig blir använda. Så det var bara att fram med saxen och symaskinen och göra om och nu är jag mycket nöjdare. Eller vad tycker ni?




Dessa klänningar/tröjor var det som fick klippas till lite. Resultatet blev...


bättre/sämre? De blev lite mer vardagsvänliga tröjor av dem iallafall. Den svarta zebramönstrade blev riktigt snyggt som linne istället för klänning. Den svart/vita tröjan blev väldigt kort men blir skitsnygg att bara ha över ett svart linne. Plus att den även blev...


en väska.

 

Det börjar bli dags att rusta sig för vintern.

Vilket i mitt fall betyder dricka glögg, vänta på leopardpäls jackan och impregnera mina kängor. Ja det är inte bra för skinnskor att vara ute i regn och rusk så de behöver impregneras. Så jag har suttit i en halvtimme nu och putsat skor, woohoo! Men som ni vet så älskar jag ju mina skor och då måste man även ta hand om dem. Belöningen är ju att de nu ser ut som nya igen.


Titta vad fina de blev.

Varför är det så mörkt och kallt?

Och så är det snö på marken. Jag ska ju ut och cykla i det här. Kommer ju frysa ihjäl och halka åt helvete. Jaja jag får försöka överleva det iallafall. För efter skolan idag så ska jag och mamma på skoshopping. Hon ska shoppa och jag ska plågas och vilja ha varenda jävla sko jag ser. Woohoo vad kul!


Jag har iallafall min skinnväst på som håller mig varm, det är ett plus.


Slash+Fergie=sant i min värld

Har ni hört Slash's låt Beautiful Dangerous som han gör med Fergie? Den är skitbra, iallafall i min värld, och Fergie är skitsnygg i videon. Kolla/lyssna på det för fan.


Städa eller plugga?

Båda är lika tråkiga och båda måste göras. Jag har läst ett kapitel i konstboken och städat ett rum. Så det tråkiga ligger lika nu. Men nu fick jag ett problem, jag har fastnat för Slash's nya skiva. Jag kan inte lyssna på musik och läsa samtidigt, men det är helt okej att höja volymen och digga med när man städar. Men jag har ju en massa att läsa till imorgon. Dumma värld!
En sak som verkligen inte är dum iallafall är min soffa. Jag har städat och fixat i vardagsrummet nu och blev helt kär på nytt. Den är så snygg, bekväm och helt perfekt. Kolla bara själva...


Ju mer zebra- och leopardmönstrat desto bättre.

Jamie har fått paket...

och i paketet var det bara en massa leopardmönstrat. Nämde jag att jag hade hakat upp mig på det? Men fan vad nöjd jag är med sakerna, så snygga, så snygga. Detta var i mitt paket idag...


den snygga leopardmönstrade ringen. Som är jävligt mycket snyggare än vad den ser ut att vara på Sweden rock shops sida.


Plus den snygga röda leopardmönstrade tubklänningen. Jag är helt kär både i ringen och klänningen.

Jag har inte haft tid att blogga idag.

Eller rättare sagt har jag haft händerna fulla. Jag, mamma och pappa var nämligen hemma hos Peter och Gabriella och tittade på den lilla bebisen. Så liten och söt och jag hade nog kunnat hålla i den för evigt. Vi hade lite paket till den lilla så vi var helt enkelt tvungna att sticka dit och hålla bebis lite. Gissa vem som mer har fått paket? Jo Jamie har det, paket, paket, paket.


Mamma och bebis.


Min mamma och bebis.

Jag har hittat...

den perfekta leopardmönstrade pälsjackan nu. Men den fanns på tradera, eller finns. Jag vann en auktion på den idag och det kommer upp en likadan auktion imorgon. Men den är helt fantastiskt fin och jag är helt kär i den. Så nu är det bara att sitta och vänta på att få hem den. Jag hatar att vänta på fina saker.


Erkänn den är perfekt.

Nu är jag äntligen hemma igen.

Nu är jag jättetrött så kommer bädda ner mig i soffan och kolla på film resten av kvällen. Men tänkte först visa er några bilder från idag. Det är så otroligt fint nere i Blekinge.






Mot Blekinge

Jag och pappa ska sticka ner till Blekinge idag för att hälsa på folk och fixa till farmor och farfars gravar. Det ska ju göras nu under alla helgona helgen. Så det blir ingen nöjes resa men vi kommer nog ha det trevligt iallafall. Jag älskar ju att åka omkring nere i Blekinge och titta. Det är ett av de finaste landskapen i Sverige enligt mig.


Skinntightsen är på dagen till ära också.

Plugg, plugg, plugg.

Sitter och läser i den tråkiga engelska boken om konsthistorien, men det går inte så bra. Tankarna bara vandrar och det går inte att koncentrera sig. Jag funderar på att fixa till en tröja med ett snyggt tryck på ryggen. Har ni kära bloggläsare något förslag på vad jag kan göra eller skriva? Kom gärna med förslag. Jag vill vara lite kreativ och skapa något.

 


Nu är jag hemma från mötet.

Jag ser fram emot att fixa med denna festivalen, det kommer nog bli superkul. Nu är jag med i utrustnings- och materialgruppen och vi ska fixa med scen, ljud och ljus bland annat. Åh jag längtar till våren när festivalen ska vara.


Idag är jag ledig.

Men självklart måste jag sticka till Växjö och universitetet iallafall. För ikväll är det möte om festivalen vi ska anordna i vår. Kommer nog bli intressant, men jag kommer inte komma hem förrän jättesent. Men jag ska fan vara med och fixa med festivalen så får väl offra mig lite. Ska bara försöka klura ut var fan mötet ska vara. För jag har ingen aning om var den byggnaden ligger.


Grattis Peter och Gabriella...

till en liten flicka. Jag är så glad för eran skull.
Tror ni de döper henne efter mig bloggläsare? Jamie är ju perfekt namn. Jamie eller Åslög, det är var jag röstar på.


Nu är den fina bebismagen borta från Gabriella.

Jag tror jag har hakat upp mig lite.

Iallafall på leopardmönstrat, men det är ju så snyggt. Idag blev det den gråa mc-modell tröjan.
Idag ska jag förövrigt börja en ny kurs, en kurs i bild. Så hej då dumma engelska musikboken och hej dumma engelska bildbok. Denna är iallafall lite mer intressant. Den blir även lite roligare då jag lyckades hitta den begagnad för 180kr när den ny kostar över 1000kr. Så fin begagnad bok.


Snart drar jag...

hem till pappa för att leka med mopederna och motorcyklarna. Eller jag får nog inte leka med motorcyklarna, men en runda med moppen blir det iallafall. Men sen om jag tar min eller en av pappas mopeder det återstår att se. Jag orkar inte sitta hemma och göra ingenting hela dagen, så en runda till pappa blir perfekt.


Min fina Monark trapper.

RSS 2.0