Gott nytt år!

 

Årsresumé September - December

September
September var en bra månad med en massa skoj. Jag fick se Little Gerhard igen vilket var roligt som fan. Jag åkte till Enita i Stängnäs och umgicks och shoppade i Stockholm. Jag köpte 2 par skor, 1 Polaroidkamera och 2 Lomography kameror Diana mini petite noire och Diana F+ take my heart under månaden. Jag skämde bort mig med en Spell and the gypsy Dreamweaver bag. Samt att jag äntligen fick se Bullet live igen på deras releaseparty där de spelade med Screamer och The Scams.
 
 
Oktober
Började Oktober med att vila upp mig efter en skitrolig maskerad i Malmö med Evelina. Jag hade fullt upp i skolan med att intervjua groupies till min uppsats. Köpte 1 par skor bara. Jag och mamma åkte till Halmstad och kollade på Bullet och The Scams.
 
 
November
Jag åkte ner till Nicolina i Helsingborg och vi kollade på Bullet och Electric boys på The Tivoli. Hängde lite backstage och hade det kul. Firade älskade Tyras födelsedag med lek och ballongkrig. Gick på dejt med Amanda och åt gott och kollade på Slingblade på Harrys i Växjö.
 
December
I December vad det bara en massa julfester och julfikor ute hos pappa och med jobbet. Jag hittade 2 nya Konica kameror och köpte min Spell and the gypsy Lone wolf petite ring. 
 
Totalt:
15 fungerande kameror.
11 par skor.
16 konserter och festivaler och har seriöst ingen aning om hur många band som det blev på dessa 16 tillfällen.
 

Shopping

Nu är jag äntligen hemma i min egna lägenhet och kan visa vad jag shoppade på Grand Samarkand i fredags. Det blev inte så mycket men jag var ju där för att köpa ny mobil först och främst. Det blev ju som sagt en Nokia e6 och jag är väldigt nöjd med den. Internet funkar jävligt mycket bättre på den än den gamla och jag tycker faktiskt om Symbian även om jag inte vet om det är bättre eller sämre än Android. Men sen fick jag ju den billigare är väntat så jag hade även råd att köpa en sammetströja och två kjolar.
 
 

Trött som fan.

Det var visst fullmåne nu vilket gör att jag knappt får någon sömn alls. Sen hjälper det inte att jag sover i mamma lägenhet heller. Jag saknar min säng. Men ikväll får jag komma hem igen och lär nog somna direkt. Finns en risk att jag sover bort nyårsafton med.
 

Årsresumé Maj - Augusti

Maj
Det blev vår och alla motorcyklar och mopeder togs fram från vinterförvaringen. Jag hängde på bakgårsbonanzan med Amie och Lisa från klassen och kollade på bra band. Jag köpte vara ett par skor.
 
 
Juni
Jag stack till Muskelrock i ungefär 5 timmar bara för att jag skulle få uppleva det detta året med. Hade min traditionssemester med pappa nere i Olofström för tredje året nu tror jag. Träffade Enita för första gången på Sweden rock festival. Köpte 2 Polaroidkameror och min första Lomography kamera vilket var en fisheye one. Hade sommarfest med jobbet och sjöng karaoke hela kvällen.
 
 
Juli
Hängde en jävla massa ute på Tyrolen då det var både Tyrolens blues och rockfest och deras 50-årsjubileum. Sen lyckades jag även klämma in några Olles onsdag med familjen. Jag köpte 2 par skor, 1 Polaroidkamera och skämde bort mig med en Louis Vuitton Keepall 45.
 

 
Augusti
Ljungbydagarna var och jag och min bror kollade på Tullamore lads. Köpte min älskade LP-spelare skitbilligt begagnat. Var på Klacksparken och kollade på bra band. Åkte till Helsingborg och hängde med mamma, moster och Nicolina. Fortsatte att spendera mina onsdagar på Tyrolen och Olles onsdag.
 

God morgon

Bloggar från nya mobilen som jag köpte igår. Det blev en Nokia e6 och jag fick 800kr rabatt så jag fick lite över att shoppa för. Jag älskar min nya mobil även om det går lite slött innan jag lärt mig allt. Men jag kan blogga och har en 8mp kamera så jag kan även blogga bilder. 
 

Årsresumé Januari - April

Januari
Jag började läsa musikvetenskap vilket jag älskar så det var en massa roligt i skolan. Jag shoppade 4 par skor och ett par var mina Jeffrey Campell Lita spikes. Jag fick mitt allra första paket från Victoria's secret.
 
 
Februari
Köpte min allra första Polaroid kamera på en auktion. Såg Mustasch på The Tivoli i Helsingborg och köpte 1 par skor.
 
 
Mars
Såg Hammerfall och Mustasch på Garvaren i Ljungby. Lyckades få tag på 2 Polaroidkameror till så jag var riktigt nöjd den månaden.
 
 
April
Började med att vila upp mig efter Screamers spelning på Harrys i Ljungby. Jag blev uppenbarligen beroende av Polaroidkameror då jag köpte två till. Vi bowlade med jobbet, Jag och  Nico åkte till Kalmar och kollade på Mustasch och pussade på Ralf. Köpte min första Konica och Tyrolen öppnade för säsongen genom att ha loppis.
 
 

Shopping

Idag blir det shopping på Grand Samarkand i Växjö med mamma och Mats. Jag kommer nog inte köpa så mycket dock för jag ska kolla på en ny mobil. Hittar jag vad jag vill ha så blir det inte mycket över till att shoppa med. Men hittar jag en ny mobil så är jag nog väldigt nöjd ändå. 
 
 

Årsresumé.

Jag håller på att fixa med en årsresumé över vad jag hittat på under året. Det är ju nästan ett måste att göra det innan det nya året börjar så jag fixar och trixar nu. Som det ser ut nu så har jag inte köpt så mycket skor i år men desto mer kameror. Jag behöver ju knappast fler skor så det är ju faktiskt lite duktigt av mig. Japp lite duktigt.
 

Har städat hela dagen.

Min bror håller på att flytta så vi var och städade i den gamla lägenheten idag. Han behövde lite hjälp så jag har dammsugit och torkat från golv till tak. Men jag var tvungen att sticka hem vid tre för att jag måste tvätta. Ska jobba i helgen och jobbarkläderna är smutsiga. Så de är i maskinen nu och jag funderar på att gå och vila lite på spikmattan. Det tar på krafterna att skura golv och jag har fått ont i ryggen så lite spikmatta behövs nu.
 

Jag har tagit semester.

Jag kände att jag behövde en liten semester efter all stress i förra veckan. Så jag har Sons of anarchy maraton för det är så spännande att jag inte kan sluta titta. Det kan ha blivit så att min semester infann sig efter att jag kom fram till att det inte gick att sluta titta. Kanske för att jag inte skulle känna skuld för att jag inte gör något vettigt utan bara tittar på tv. Men helt ärligt så förtjänar jag den så skitsamma att jag inte gör något vettigt. 
 

Lugn dag.

Har seriöst inte flyttat mig långt från soffan idag då jag fick Sons of Anarchy i julklapp. Men jag har tvättat en maskin tvätt och diskat så jag nöjer mig med det. Vem orkar fixa en massa dagen efter julafton. Kanske att jag fixar lite tea och mat sen men nu är det tv som gäller.
 

Julklappar.

Fick en massa fint som jag önskade mig och lite överraskningar igår. Jag kommer ha fullt upp med att kolla på Sons of anarchy i flera dagar nu och det kan jag behöva efter all jävla stress som var förra veckan.
 
 

Det blev en trevlig julafton.

Nu är jag hemma igen mätt på julmat och nöjd över julklapparna. Jag tror min familj är nöjda över sina med och särskilt de spontana som vi hittade i köksskåpen och slog in. De bästa presenterna är alltid begagnade. Jag är nöjd som fan över fjärrkontrollen jag fick till kameran. Nu blir fotandet av mig själv väldigt mycket enklare och bilderna blir snyggare. Det är svårt att få fokuset rätt när man använder självutlösaren men nu behöver jag inte tänka på sånt utan bara klicka på fjärrkontrollen lite snyggt medan jag posar. 
 
Jag har min nya snygga röda sammetsklänning idag. Den är skitsnygg men tyvärr lite för liten över brösten så var tvungen att be om hjälp för att stänga den. Det behövdes lite våld för att få igen skiten.

God Jul

Hoppas alla får en trevlig dag och bli inte för berusade. Julen är en högtid inte ett tillfälle för att supa.

Dags att börja fira jul.

 

Äntligen en lugn stund.

Snodde med mig lite lax hem att ha till lunch och gud vad gott det var. Jag har tänt min brasa och lite ljus och satt och kollade på ett Gossip girl avsnitt medan jag åt. Nu har jag precis tvättat bort sminket, peelat ansiktet och sitter med en anti-stress ansiktsmask som jag fått i present. Sen ska jag sminka mig igen och byta om till något finare för att fira jul hemma hos mamma. Även om det bara är en liten lugn stund så är det ändå skönt att kunna sitta och göra ingenting i soffan. 
 

Jag känner mig stressad.

Det är lite jobbigt när jag måste vara med och fixa allt. Så nu måste pappa hämta upp mig bara för att vi ska kunna åka till Hamneda och köpa rökt lax till julbordet. Jag känner mig redan stressad som fan över att vi ska fira hemma hos mamma ikväll och sen ha uppesittarkväll hos pappa. Nu måste jag ut och flänga en massa innan det. Det blir inte bättre av att jag vet att jag har halsfluss och att om jag inte tar hand om mig kan ha feber och skitont imorgon. Det är en massa skit som dyker upp och jag skulle bara behöva vara hemma lite och ta hand om mig själv. Min hy är åt helvete och jag har hela tiden lite ont i huvudet. Så jag känner mig inte så jävla fin just nu och vill helst inte ut bland en massa folk.
 

Idag blir det pepparkaksbak med familjen.

Min bror kommer snart och hämtar upp mig  och min bror för att åka ut till pappa och baka. Det ska äntligen göras pepparkakor och lite julgodis. Så det kommer nog bli en bra dag med mycket mys. 
 
Jag snodde min brors söndriga förstärkare igår då den är så snygg. Jag tror inte att det är något större fel på den så det var synd att kasta.

Erik ska sluta i Bullet.

Blev lite ledsen i ögat när jag läste det då Erik är en jävligt bra gitarrist. Men så länge Bullet finns kvar så är det bra för jag skulle verkligen inte klara av att de la av. Det hade krossat mitt hjärta helt om det hade hänt. Jag känner mig rätt lugn nu men jag kan lova att när jag ser Bullet live och Erik inte står på scenen så kommer det nog ifatt mig. Då blir det nog lite mer ledsamt kan jag tro. Här kommer lite bilder på Erik som jag tagit.
 
 

Julfest med jobbet.

Här kommer lite snygga bilder från julfesten med tekniska kontoret. Det var riktigt trevligt och maten var riktigt god. Men tyvärr var det alldeles för lite musik man kunde dansa till. Men vi hade liveframträdande med en karl som sjöng countrymusik så det var kul ändå.
 
 

Äntligen hemma.

Har precis kommit hem från stan där jag sov i natt. Jag hade planerat att bara bli hemskjutsad idag när jag vaknade men istället blev det en jävla massa som skulle fixas. Så jag är trött, lite allergisk och har halsfluss nu så jag är inget trevlig. Så jag ska hoppa in i duschen för att få bort allt jävla katthår ifrån mig så det slutar att klia och sen ska jag fixa med bilderna från igår. Men ni får en bild på hur jag såg ut nu iallafall.
 
 

Packar.

Har precis duschat och håller på att packa allt jag behöver till julfesten ikväll. Så nu ska jag vila lite innan mamma kommer och hämtar mig. Ska sova hos henne i natt då jag inte kommer hem mitt i natten. Jag tar med kameran så klart så vi hörs igen imorgon med en massa förhoppningsvis snygga bilder.
 

Skola

Ska till skolan snart för uppsatsseminarium och sista diskussionen om uppsatserna innan de ska vara klara. Jag är trött och har ont i halsen så vill egentligen inte. Men får rycka upp mig och göra det ändå för ikväll blir det julfest med jobbet. Kommer nog bli skitkul men jag vet inte vad jag ska ha på mig? Ska jag ha den nya röda sammetsklänningen eller den snygga svarta med långa armar. Jag känner mig mer bekväm i svart men vill ju använda den nya med. Kan ha den nya på julafton sen annars. 
 

Det blev inga pepparkakor.

Först och främst kunde inte mina bröder och sen var degen skit så de blev inte bra alls. Men vi ska ge det ett nytt försök på lördag. Men jag hade en trevlig fika på jobbet och fick en fin blomma som julklapp så jag är nöjd ändå. Imorgon blir det skola och sen julfest med Tekniska kontoret vilket kommer bli skitkul. Men innan jag får ha kul på julfesten så ska vi ha uppsatsseminarium i skolan vilket är mindre roligt. Men kan inte klaga när jag bara har en lektion i veckan. 
 
 

Julfika

Jag ska snart in till stan och gå på julfikat på jobbet, det är alltid så trevligt att vara med på dem. Sen ska det slängas en massa skräp då hela min hall är full med kartonger och skit. Inte så roligt men snart kommer jag inte in i lägenheten längre så lika bra att fixa. Men ikväll blir det att baka pepparkakor ute hos pappa och det har jag längtat som fan efter. Det är en av mina favorit saker att göra så det går inte att hoppa över. Men först ska jag äta upp min macka med julskinka på och sen är jag redo.
 
 

Okej det blev lite shopping iallafall.

Men inget märkvärdigt utan småsaker som behövdes som en ny plattång. Den är riktigt snygg så den var nödvändig bara därför. 
 
 

Halmstad

Ska åka med pappa till Halmstad idag så jag kommer ut ur lägenheten lite. Har suttit hemma hela helgen och pluggat så behöver det nu. Men jag ska nog inte köpa något vad jag vet, bara handla lite mat på vägen hem. Men man vet aldrig med mig så det skulle inte förvåna mig om jag drar hem en jävla massa saker. Åhh Meat Loaf ska ut på turné igen och köra hela Bat out of hell rätt upp och ner och jag vill se. Ska kolla var någonstans han spelar och försöka planera in det. Jag älskar Meat och det är för många år sedan jag träffade honom. Jag vill!
 

Försöker planera veckan.

Men det går inte så bra för jag har hicka från helvetet som stör min koncentration och gör ont som fan. Men det går förhoppningsvis över snart, eller så får jag fortsätta ha ont. Denna veckan är det en massa att göra iallafall. Jag har uppsatsseminarium, julfika, julfest och att baka pepparkakor med familjen, julfirande hos mamma och uppesittarkväll som ska hinnas med. Jag har läst texten till seminariumet en gång och ska läsa mer noga imorgon och skriva ner de som ska tas upp i opponeringen. Jag ska på julfika på jobbet på onsdag för att sen åka ut till pappa och baka pepparkakor. Sen på torsdag så blir det seminarium i skolan och sen julfest med jobbet halva natten. Tur man har hela helgen att vila upp sig på sen. Fast på söndag blir det julfirande hemma hos mamma och uppesittarkväll hos pappa då vi ska klä granen så allt är redo för julafton. Men det är roliga saker så det ska nog gå bra. Får bara hoppas att alla julklappar hinner dyka upp innan helgen och min klänning till julfesten.
 

Jaha

Idag blir det verkligen att städa lägenheten för här ser förjävligt ut. Men det är så när man får paket hela tiden, jag har ingen annanstans att lägga lådor och plast och skit än på golvet. Så det blir att plocka upp och städa undan idag. Inte så kul men har ingen annat att göra förrän jag får uppsatsen jag ska läsa till på torsdag. Undrar vilken jag får opponera på? Fast alla skriver ju om något intressant så det kvittar egentligen vilken man får.
 

Snyggaste uppsatsen!

Nu är jag klar med uppsatsen för idag. Jag har fixat med framsidan och skrivit abstrakt. Så nu är det bara att vänta till på torsdag då det ska vara seminarium och se vad domen blir. Kanske får jag göra om en massa eller så är den bra som den är. Så här snyggt är framsidan iallafall. Vad tycker ni?
 
 

I brist på något vettigare.

Jag kommer småfixa med uppsatsen idag då texten ska skickas in till uppsatsseminariumet imorgon. Sen ska jag försöka att städa upp lite här hemma och slå in julklappar. Så i brist på något vettigare så ger jag er lite bilder på snygga karlar som spelar i rockband.
 
 

Red velvet

Hittade en snygg sammets klänning som blir perfekt till julfesten. Tänk er denna med en skinnväst till och lårhöga stövlar. Åhh fina klänning kom hit nu!
 
 

Bilder från igår.

Det blev en mysig kväll hemma hos mamma igår med julbak och goda mackor. Men roligast var ändå lilla Linnea som var extra glad och sprallig. Hon var väldigt duktig på att baka med.
 
 

Jag är klar!!!

Uppsatsen är klar bortsett från lite småfix och att jag ska läsa igenom den redigt några gånger till. Men annars är den klar! Så lyckligt just nu för de känns så jävla bra. Jag har en färdig uppsats om groupies och jag är så stolt över den. Men jag hade fan kunnat skriva 10-20 sidor till bara för skojs skull. Så nu blir det att fira genom att sticka in till mamma och umgås med familjen, äta gott och göra julgodis. Åhh så skönt. 
 

Spell & the gypsy

Fick min Lone wolf petite ring från Spell & the gypsy collection idag och den är magiskt fin. Åhh jag önskar att jag hade en massa pengar och kunde köpa allt de gör men just nu får jag nöja mig med en ny ring. Men usch vad nöjd jag är, jag kommer nog aldrig ta av den igen.
 
 

Skrivkramp

Nej jag har inte skrivit som en idiot på uppsatsen utan fixat med julkorten. Jag är trött i ögonen som fan så det var lite svårt att koncentrera sig men det blev nog rätt adress på de flesta. Men jag ska nog sätta mig och skriva lite på uppsatsen nu ikväll för jag känner motivationen till det. Blir bra om jag får ner lite så kan jag sova gott i natt utan att känna mig stressad. Man blir lite stressad de dagar man inte gör något för man borde ha skrivit iallafall lite.
 

Stressad

Måste snart sticka till bussen och är lite stressad. Jag har ingen aning om hur lång tid det tar att cykla i snön så måste vara ute i god tid. Jag känner verkligen inte för skola idag utan vill vara hemma och skriva på uppsatsen istället. Men går jag inte så får jag väl en jävla komplettering att göra istället så lika bra att gå. Men vill verkligen inte ut i mörkret och kylan just nu.
 

Skola imorgon.

Ska ta tag i det sista kapitlet i boken så jag är redo för imorgon. Sen blir det att fokusera på uppsatsen resten av vecka för jag planerar att vara klar till nästa uppsatsseminarium. Texten till den ska skickas in på måndag så jag har fredag och helgen på mig att skriva som en idiot. Har ändå inget vettigare för mig.
 

Försöker vara smart här.

Skriver lite på diskussionen till uppsatsen och försöker vara lite smart. Det går sådär kan jag tala om. Det finns 7 miljarder andra saker som jag hellre gör just idag. Plus att jag måste läsa några kapitel i en troligtvis tråkig bok till föreläsningen imorgon. Tror jag skiter i skrivandet och bäddar ner mig i soffan med boken istället. Mmm får nog bli en sån dag idag.
 

Äntligen fick jag mitt paket från Victoria's secret.

Så jag blev lite gladare nu på kvällen då jag fick min nya pyjamas. Jag fick även ett paket från Kitsch.se med en massa snyggt men jag orkar inte fota det nu. Men jag tog ett kort på mig i min mysiga pyjamas iallafall. Så jag säger god natt nu innan jag blir förbannad igen.
 
 
 

Förbannad

Jag har varit förbannad hela dagen så har inte riktigt orkat med mig själv. Gick och la mig direkt jag kom hem från stan och har bara legat i sängen sen dess. Men blev så jävla hungrig nu så var tvungen att stiga upp. Jag hatar när saker krånglar och nu när jag är trött så blev det för mycket. Förhoppningsvis blir jag lite gladare ikväll när pappa än en gång får köra in till stan för att hjälpa mig hämta paket. Hatar posten och de borde fan lägga ner snart då de bara krånglar. Som sagt är jag förbannad idag.
 

Blandade bilder.

Lite blandande bilder på nytt och snyggt här hemma. Min fina soffhörna, snygg miniatyr hippiebuss och mina fina rödglittriga naglar. Älskar mitt nya nagellack fast det blev lite slitet när jag strängade om min akustiska gitarr.
 
 

Har sovit i över 12 timmar.

Jag var nog lite trött efter helgen för jag har sovit i över 12 timmar och jag blev precis väckt av att pappa ringde. Men känner mig ändå inte utvilad då mitt huvud gör lite ont. Men det går väl över framåt dagen förhoppningsvis. Jag ska ta det rätt lugnt idag och bara skriva på uppsatsen. Det är inte mycket kvar nu och jag längtar lite tills jag får hålla den färdiga uppsatsen i händerna. Jag längtar även till morgondagen då jag troligtvis har ett Victoria's secret paket att hämta ut. Jag har fått en avi i brevlådan så troligtvis är det från dem. Tror inte de andra paketen jag väntar på har hunnit dyka upp än. Nä nu är det dags att dricka lite tea så jag piggnar till. Så jag lämnar er med en bild på mig och Linnea från julfesten i lördags.
 
 

Massa nytt snyggt till mitt hem.

Jag shoppade en massa snygga inredningsgrejer i Ullared och nu är jag äntligen hemma och kan fixa med det. Så jag har fått ett nytt sängbord i sovrummet och en ny lampskärm då jag var trött på den gamla. Jag ska fixa en ny taklampa sen med och vet precis vad jag vill ha men måste spara lite pengar nu. Sen måste jag visa det snygga armbandet jag fick av min bror igår. Han köpte den till mig i USA och den är gjort av navajo indianer.
 
 

Sitter på jobbet nu.

Det blev inte många timmar sömn i natt men jag lyckades stiga upp iallafall. Jag är trött och har ont i hela kroppen efter att ha gått omkring i Ullared en hel dag, sen jobbat och burit omkring på lilla Linnea på julfesten igår. Har ont i handleden nu men med två magnetarmband på så känner jag inte av det så mycket. Det jobbigaste är att jag längtar hem till min egna säng så fruktansvärt mycket nu. Jag vill sova!
 

Dags för julfest.

Snart är det dags för julfest ute i Bölminge tillsammans med familjen och alla pappas grannar. Kommer nog bli en bra kväll med en massa god julmat. Ska bara orka hålla mig vaken hela kvällen. Ska försöka att somna lite i bilen så jag får lite vilat iallafall. Jag har mina snygga sammetsklänning på mig idag.
 
Ser ni att det ser ut som om jag har orange färg i topparna på håret?

Sitter på jobbet nu.

Trött och med ett stort blått plåster över hela mitt ringfinger. Uppenbarligen kan man skära upp hela fingret på en dörr. Tro det eller ej. Äter frukost nu och trots att allt ska gå fel har jag iallafall inte skadat mig mer. Men ångan på ugnen fungerar inte som den ska så det finns en risk att jag blir duschad med kokhett vatten om jag går för nära. Det är alltid ett äventyr att se om man överlever dagen på detta stället. Men jag måste överleva idag för det är julfest ikväll och jag vill ha julmat.
 

Fy fan vad trött jag är.

Men nu är jag hemma hos mamma och slappar i soffan. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen så jag kan sova sen. Det blir att stiga upp tidigt imorgon så måste försöka komma i säng så fort som möjligt. Men först måste jag visa de snygga kläderna jag hittade idag. Jag hittade en massa snyggt men lämnade det mesta hemma då det är onödigt att dra med heminredning till mamma. Så när jag har fixat till det hemma så får ni bilder på det med. Men nu är det bara kläderna jag hittade. Det blev ett par batikbyxor, en snygg spetströja, en AC/DC t-shirt och en Lynyrd Skynyrd t-shirt. Det var både dam-, barn- och herrkläder som fick följa med hem.
 
 

Det är okej att ha mjukisbyxor på sig i Ullared väl?

Japp mina snygga VS mjukisbyxor är på och jag är redo för resan och att knuffas inne i Ullared. Jag har dock inga skor som passar till byxorna men skitsamma. Så länge jag är bekväm så skiter jag i hur jag ser ut, iallafall idag. Hoppas fan det finns lite snyggt och vettigt att köpa idag. Men inte för mycket snyggt och vettigt då jag har en budget att hålla mig till. Jag ska även försöka att inte köpa en massa onödig skit och vi får väl se hur det går.
 

Imorgon blir det shopping.

Kommer bli fullt upp i helgen och jag börjar imorgon med att åka till Ullared med mamma och Mats. Sen blir det jobb lördag och söndag och julfest ute hos pappa på lördagskvällen. Det kommer vara ett under om jag orkar stiga upp på söndagen men det ska gå. Sen kommer jag även få flytta in till mamma under helgen för att jag orkar inte cykla till jobbet i all snö. Jag kan klara av att cykla till bussen men det är bara runt 2km. Men att stiga upp vid 5 på morgonen och sen cykla 5km in till jobbet vill jag fan inte. Så det blir att sno mammas lägenhet och krascha där i några nätter. Så egentligen måste jag packa nu men det är skönare att sitta i soffan och kolla på Veronica Mars på dvd.
 

Fans

Idag kommer jag parkera mig i soffan med mina böcker och anteckningsblock. Jag måste hitta en teori till min uppsats och det ska finnas någonstans i de böckerna. Men de handlar om socialpsykologi och är på engelska så det blir för mig att skärpa till mig. Det är inte det lättaste att begripa vad de skriver alltid men jag har hela dagen på mig så det ska gå.
 
 

På tal om do it yourself.

Jag gjorde ett halsband till Enita på hennes födelsedag. Den har jag glömt bort att visa för er så tänkte göra det nu. Bilden är snodd från Enitas instagram då jag inte tog någon bild själv på den. Vad tycker ni om den?
 
 

DIY

Jag fick paketet med smyckesdelar idag och har spenderat eftermiddagen med att göra nya ringar. Jag tycker de blev snygga, rätt enkla men snygga. Ska definitivt köpa mer och göra andra designer senare. Köpte bara några få ringar och stenar nu för att jag inte visste hur kvalitén var.
 
 

Handledning och lunch med Amanda idag.

Måste sticka till skolan snart för handledning och prat om uppsatsen. Sen ska jag träffa Amanda och fortsätta prata uppsats och äta lite. Så det blir nog en bra dag förhoppningsvis. Jag fick mail om mitt VS paket med och nu när tull och allt är betalt borde det dyka upp när som helst. Jag vill ha mitt paket! Jag väntar även på ett paket med lite smyckesdelar så jag kan göra mina egna ringar. De kommer nog bli skitsnygga när jag är klara med dem.

Hoppas dubbdäcken fungerar imorgon.

Jag måste till skolan för möte med handledaren imorgon och måste ut och cykla i snön. Jag är rätt van vid att cykla i snön och att halka runt hela vintern. Nu blir det första vintern med dubbdäck så det ska bli intressant om jag kommer vara lite stabilare ute på isen eller inte. Uppdatering kommer imorgon om jag lyckas ta mig till och från skolan oskadd.
 

Ska in till stan snart.

Måste fixa dubbdäck på min cykel och handla mat. Inte världens roligaste men det måste göras det med. Sen ska det fixas julklappar så jag blir klar med det någon jävla gång.
 
 

Jag är insnöad.

Det snöar som fan ute och har gjort det hela dagen. Det är rätt mysigt när man vet att man inte behöver ut i kylan. Jag har till och med julpyntat lite men fönsterna är inte klara än så får vänta med att pynta dem. Annars så har jag skrivit om Beatlemania till min uppsats idag och det var skönt att äntligen få ner det i text. Så på onsdag blir det att träffa min handledare och diskutera vilken teori jag ska använda mig av. Troligtvis blir det något inom socialpsykologi som får ligga till grund för min uppsats. Kommer nog bli bra detta tillslut.
 
 

Måndag

Ny vecka och nya tag med skolarbetet. Ska sitta och skriva på uppsatsen som en galning idag var det tänkt. Jag har tagit en liten paus då det varit en massa annat i skolan med böcker som skulle läsas och redovisas. Men nu är jag ledig i en hel vecka för att vi ska kunna skriva utan att bli störda. Så bara att hitta motivationen och inspirationen igen och börja. Inte det lättaste alltid men bara jag börjar så kommer det.
 

Ny header.

Håller på att fixa en ny header till bloggen. Ni kan få lite smakprov på hur bilderna på mig ser ut.
 
 

Second hand fynd.

Det blev fyra olika second hand affärer idag och jag hittade en massa snyggt. Jag behövde inte betala mer än 100kr för alltihop, så jag är riktigt nöjd nu. Vem blir inte glad över ett husmors lexikon eller två nya Konica kameror. Sen blev det även en snygg väska och en Queen cd. 
 
 

Lördag

Idag blir det second hand shopping med pappa och sen julpyntande. Det är rätt kallt ute så idag blir det mössa och pälsjackan på. Åhh snart kommer nog vintern.
 
 

RSS 2.0