Valborg ute i Nöttja.

Vi har samlats alla ute hos pappa ikväll för att fira Valborg och titta på elden. Elden har vi redan klarat av och nu sitter vi och fikar. Men någon idiot har köpt madelkubb istället för ätbara kakor, tur pappa har lite goda kanelbullar att bjuda på också.
Jag försökte ta en fin bild på mig med elden i bakgrunden. Men lyckades
inte så jävla bra av någon anledning.

Woohoo jag vann!

Kommer ni ihåg Crucified Barbara tävlingen jag skulle vinna? Nu har jag gjort det, woohoo fan vad jag är bra. Så tack till Grimgoth som anordnade tävlingen. Tror ni inte på mig kan ni gå in här och kolla själva.

Hej hopp människor.

Jag behöver er hjälp. Jag är ju lång och smal och har alltid varit det. Därför är det lite svårt för mig att ha höga klackar ibland. Det finns en risk att jag ser alldeles för smal ut, helt anorektisk. Jag vill inte se för smal ut. Så hjälp mig. Funkar det att jag har mina nya skor? Eller ser jag alldeles för smal ut? Jag blir ju runt 180cm lång i dem. Jag tycker det funkar, men man blir lite blind när det gäller en själv.


Äntligen fick jag mina nya skor.

Beställde fan dem i måndags, fan ta posten som ska vara så slöa.
Nej men det var väl väldigt snabbt och bra det gick, trots att det var fraktfritt. Jag tycker om den sidan och skorna är skitfina. Jag är helt kär i dem. Men annars har dagen varit normal, vi har fnittrat alldeles för mycket på jobbet som vanligt.


Måste även visa hur mitt hår blev nu efter toningen. Nu är det lite rött igen.

Shopping med mamma.

Jag åker in för att handla mat med pappa och börjar shoppa med mamma istället. Måste ju passa på när både jag och mamma är lediga. Så det blev två linnen, en topp och en bh som fick följa med hem. Självklart lite mat med och en toning till mitt hår.


Ett av mina nya linnen.


En svart topp med snygg urringning.

Facebook quiz är lite roliga ibland.

Jag hittade ett quiz på facebook som skulle visa vad min blivande man kommer heta. Jag var tvungen att göra detta quiz för att se om jag fick samma namn som jag trodde jag skulle få. Jag har nämligen en liten tendens att falla för karlar med detta namnet. Jag har inte så många ex men ändå finns det ett namn som dominerar. Självklart fick jag det resultat jag trodde jag skulle få. Jag förstår dock inte hur det kan slumpa sig så att det blev just det namnet som kom upp som resultat på quizet? Det är kanske ödet? Får helt enkelt vänta och se vad som händer.Råkade jag precis beställa hem ett par skor?

Ja, jävlar det gjorde jag. Vilken tur att de är skitsnygga och var på rea. Då finns det ju inga mot-argument till att jag inte skulle köpa dem. Duktig jag är.


Bloggmaskerad.

Ja titta vad jag hittade i min garderob... en poliströja. Var ju självklart tvungen att använda den som tema då. Om ni tycker tröjan är liten på mig skulle ni se den på karln jag fick den av. Det var midjetröja om något.
Men klicka er in på bilderna nu. Sen kan ni fundera ut lite mer teman till mig.

  

Vad ska man hitta på idag då?

Jag hade tänkt att eftersom det är så tråkigt väder ute så kunde jag göra en bloggmaskerad. Vad tycker ni om det? Har ni kommit på några bra teman än? Jag hittade en så bra sak i garderoben som jag hade glömt bort att jag hade. Men den är perfekt för en bloggmaskerad, så det temat måste göras.

Annars blir det mest att fortsätta lyssna på Hang cool teddy bear för min del idag. Den blir ju bara bättre och bättre den skivan. Man förundras hela tiden hur en karl på över 60 år kan sjunga så som han gör ibland. Han hade ju en cysta på stämbanden för bara några år sen. Men han lyckas och han gör det bra.

Men skriv nya teman till mig, snälla. Det får vara vad som helst, jag har allt i min garderob. Eller så gör jag det som behövs, jag är väldigt pysslig av mig.


Peace on earthWell now
goodbye my friend
it was good to know you
I hope you understand.
Twenty-one years and I ain't got nothin'
but I'm sittin' here wonderin' if I can
wishin' and dreamin'
hopin' and reachin'
for things I was never meant to have.
If my foolish life's a production of
my gross misconceptions
who's gonna give a damn.
I don't want
peace on earth.
I just wanna go
I just wanna go home.


Jamie har fått paket...

och är nu stolt ägarinna av Meat Loafs nya skiva Hang cool teddy bear. Jag har längtat så länge och nu är den min och ska spelas alldeles för högt i min cd-spelare. Jag har även fått min fina ring som jag kunde köpa för poängen jag samlat ihop på swedenrockshop.se. Resten av innehållet i paketet får jag dock inte än då det är födelsedagspresenter till mig. Men jag är rätt nöjd med att ha Hang cool teddy bear här. Så om ni ursäktar mig lite så ska jag lyssna på den och hoppa omkring som en galning.
Inflyttningsfika hemma hos Therese...

var det igår. Det var en liten trevlig tillställning med blåbärspaj, spel spelande och katt klappande. Sen efteråt blev det familjemiddag tillsammans med bröder och mamma på McDonalds. Så en trevlig söndagskväll tillsammans med trevliga personer.


Men nu är det en ny vecka och Jamie har både fått paket avi och lönebesked i brevlådan. Kan knappast bli bättre då jag verkligen vill ha paketet nu. Plus att jag inte längre har timvikarielön utan fyllnadslön för när jag jobbar extra. Vilket betyder mer pengar till Jamie då jag får lite mer i timmen i lön då. Så en väldigt bra start på veckan måste jag säga.

Nä om man kunde få sin lön snart så man kan börja shoppa igen.

Det är helt livsfarligt med swedenrockshop.se kan jag tala om. Det kommer alltid in en massa nya fina saker som jag vill ha. Så nu har jag fått crawings för dessa underbara linnen.


Jag vill ha! Speciellt det i leopardmönster.

Jag hittade även lite roliga udda saker på sidan igår.

Vad säger ni? Något att handla hem? Tvål som luktar absinthe
eller varför inte ett läppbalsam som smakar absinthe? Det luktar
ju faktiskt rätt gott så tvålen kanske hade varit något.


Vad är det egentligen med mitt hår i förra inlägget? Först är det mörkblont, sen gulgrönt för att sen vara väldigt rött. Mitt hår har beslutsångest verkar det som.

Nu är jag hemma igen...

efter en dag tillsammans med Jim och Gabriella ute hos pappa. Vi har spenderat dagen med att åka ner till sjön, titta på lägenhet i den gamla skolan, brandlarm inne på maxi och klappa katterna. Men det är mycket roligare för er att titta på bilderna istället.


Sjön Exen.


Jim kastar sten på sin lillasyster. Snäll bror jag har väl?


Gabriella står och ser söt ut. Medan Jim fortsätter kasta sten på sin lillasyster.


Jag försöker få en bild tillsammans med Zombie men kattafan vill inte.


Jag och Gabriella hittar roliga djuröron inne på Maxi.
Men Gabriella ser ut som ett troll på sin bild så tror inte hon vill att den ska visas.


Jag fick fina Welcome to the neighbourhood solglasögon av Jim.

Titta vad söt!

Vi har ju en second hand affär i Ljungby som heter Gammalt och nött. Denna affären är bara öppen på lördagar och väldigt populär. Man hittar alltid något att ta med hem för en billig penning. Idag så hittade jag detta fina skärp. Så snyggt och 50-tals aktigt och kostade bara 5kr. Det är dock lite för stort, men ska ut till pappa sen så fixar lite nya hål i den då.


Like a rose.

Vill ni höra en ny låt med Meat Loaf och Jack Black? Klart ni vill, den är skitbra. Så gå in här och lyssna tills öronen blöder.The bitch is like a rose.

Studiebesök.

Eller vad fan man ska kalla det. De håller på att bygga på den skolan jag jobbar på och idag fick vi in och kolla på de nya lokalerna. Det är ju inte klart på länge men vi fick en litet guidad tur inne i den nya skolan. Den skolan som eleverna är i nu kommer de att riva så småningom. Så lite kul att se hur de kommer få det istället.


Eftersom det är en byggarbetsplats så var vi tvungna att ha såna där extremt vackra hjälmar på oss.


Jag och Hanna var skitsnygga i hjälmarna.


Detta kommer bli entrén.


Det kommer bli mycket fönster och lite trä.

Gissa vad jag fick idag?

Jag fick ett brev. Gissa vad som var i brevet? Intervjun med Meat Loaf som var med i Metro och ett kärleksbrev. Eller... okej... det var inget kärleksbrev, bara ett vanligt brev. Men jag fick Metrointervjun av en snäll bloggläsare iallafall. Tack som satan Johan, det blir en guldstjärna i kanten till dig. Jag ska kolla om jag kan hitta en ram och rama in den med också.
The Cramps på repeat.

ALL WOMEN ARE BAD

Adam and Eve, sittin' in the woods,
Eve said 'man i got somethin' real good
- it's in that tree, you'll get smart fast.
Adam said 'sure, satan my ass!
- I don't see no snakes but all women are bad.Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

Titta vad snygga de är. De hade varit perfekta på mig. Någon vänlig själ som vill köpa till mig? Snälla? Ska jag seriöst behöva vänta tills lönen kommer? Jag kan få i för tidig födelsedagspresent? Nähä. Skit i det då!

De finns på www.shock.se om ni ångrar er och vill vara snälla istället.

Jag har glömt att visa mina nya fynd från idag.

Jag och pappa var inne och handlade lite idag och svängde förbi en secondhand affär. Så det blev lite böcker som fick följa med hem. Har egentligen inte plats för det, men jag ville ha dem.


Gilbert Grape och Rädda menige Ryan i pocket.


En Stephen King bok som heter Misery. Köpte den mest för att den var så snygg.
Men Stephen King är ju bra så det är nog denna med. 

Bloggmaskerad.

Var det någon som ville ha mig som lejon? Jag har bestämt för mig att det var det. Är det bloggmaskerad så är det ju ni som bestämmer. Så här har ni mig som ett lejon.Jag kan ju tala om att sminket inte var det lättaste att tvätta bort, är fortfarande lite gul.

Men min förslagslåda börjar bli lite tom så kom med lite nya teman till mig. Seriöst jag har så tråkigt annars, gör mitt liv lite roligare. Snälla.


Jag längtar, jag längtar.

Åååh vad lång tid det ska ta, jag beställde ju skivan för jätte längesen. Jag vill ha den nu, jag orkar inte vänta längre. Snälla ge mig nu.


Jag har iallafall en fin tidning att titta på så länge.

Tävling!

Nej jag tänker inte ha en tävling, jag tänker vinna en tävling. Hoppas iallafall på det, då det är fina Crucified Barbara saker man kan vinna. Tävlingen finns på grimgoth.blogg.se om någon annan vill försöka sig på att vinna.


Lycka till till mig!


Bloggmaskerad.

Dagen tema är...PIRAT! Så klicka er in på bilderna nu. Savvy?

  

Jag kan kanske redan ha förberett lite för ett nytt tema redan imorgon. Så jag behöver nya teman till nästa vecka, så tänk människor tänk!

"Nobody move...I dropped me brain!"


Jag som ville ha sovmorgon idag.

Men nej det skulle jag inte få. För min chef ringde och frågade ifall jag kunde jobba några timmar. Sen ringde hon ingen och sa att det inte behövdes. Sen gick det inte att somna om igen tyvärr. Får sova lite på soffan sen istället.

Meat Loaf var med i Metro igår verkar det som. Men jag har inte läst det, för jag bor på landet och har inte tillgång till Metro. Men det finns en massa vänliga själar därute som berättar att Meat var med i tidningen. Så alla får se det utom jag, som verkligen vill se det. Kan ingen fixa en kopia och skicka hit till mig? Jag vill ha? Du får en kram om du gör det. Snäääälla!

Glöm inte bort att lämna en kommentar om temaklädsel till min bloggmaskerad. Jag ska in i garderoben och rota idag och göra ett tema. Men behöver nya teman för kommande bloggmaskerader. Kommer iallafall att köra en i veckan hade jag tänkt. Så sätt igång fantasin och skriv till mig.

Nu är jag hemma igen...

med alla mina nya fina saker. Hittade inga byxor så kompenserade med att köpa både en skinnjacka och en skinnväst. Men jag kommer inte att gå med rumpan bar för det för jag hittade två snygga kjolar. Ni får titta på bilderna istället, jag orkar inte förklara för er.


Skinnvästen och ett par shorts, som ser helt konstiga ut på denna bilden.


Kjol med nitar och fickor.


En vanlig svart kjol som är hur bekväm som helst.


Varför hittar man alltid de snygga tröjorna på herravdelningen?
Jag var tvungen att ha denna trots att den är för stor. Den är
ju skit cool.


Min lilla skinnjacka. Tänk er en klänning och sen denna över till sommaren.
Kommer bli skit snyggt.


Lite underkläder. Köpte likadana bh:ar som jag köpte förra gången.
Det var de enda jag hittade i min storlek som var snygga. Plus att det
var halva priset på dem, så lika bra att passa på.


Sist men inte minst så köpte jag två filmer och ett packet blockljus.
Så ska snart tända mina ljus och bädda ner mig i soffan och glo på en av dem.

Jag är så smart ibland.

Nu blir det snart Ullared tillsammans med mamma. Eftersom hon är förkyld och hostar som en galning så kommer jag gå med henne inne i affären. Så jag går efter mamma med kundvagnen och är det något vi vill titta på så börjar mamma att hosta som en galning. Då kommer alla tro att hon har svininfluensan och gå därifrån. Sen är det fritt fram för oss att kolla kläder utan trängsel. Smart va?
Imorgon blir det shopping på hög nivå.

Jag och mamma ska nämligen till Ullared och handla. Jag har ju jobbat hela helgen och mamma är lite förkyld så vi kommer nog vara rätt döda imorgon kväll. Men lite får man ju offra om man vill ha billiga kläder. Så det blir nog bra tillsist, får helt enkelt sova på tisdag istället. Hoppas jag hittar lite roligt imorgon, på inköpslistan står det skinnjacka och byxor iallafall. Det har jag stort behov av just nu, iallafall en skinnjacka. Hihi

Jävla helvete!

Usch jag är trött efter att ha jobbat hela helgen och nu blir varje liten skitsak jättestor.

Varför ska människor man träffar ställa en massa dumma frågon som förstör hela ens dag? Jag blev glad över att se dig men nu ogillar jag dig väldigt mycket.

Jag vägde mig hemma hos pappa igår och jag har gått upp nästan 3kg i vikt. Vilket är bra. Men kan jag inte bli större när det finns snygga byxor i affären? Varför nu när modet ser förjävligt ut?

Varför ska jag jobba varje helg som det händer något kul? Antingen får jag skita i det eller sticka hem jättetidigt när alla andra fortsätter att ha kul halva natten.

Nä nu ska jag lipa lite och sen blir det nog bra. Hoppas det iallafall.


Grattis på födelsedagen Jimbo!

Japp idag fyller min bror år och det firar jag genom att lägga ut lite bilder från när vi firade igår. Jag kunde dock inte ta så mycket bilder då min mobil beslutade sig för att dö. Men fick med några iallafall.


John och Jim sitter och har roligt i sina fina hattar. Gabriella står i bakgrunden
och diskar upp efter oss, hon är duktig hon.


Jonny glor.


Jag och Therese hittade en hydda, men ingen inföding. Vi blev faktiskt lite
besvikna.

Nu blir det grillat.

Ska fira min bror ute hos pappa ikväll, vi ska grilla och äta en massa gott. Det blåser dock halv storm ute, men det ska säkert gå bra iallafall. Här får ni en bild på födelsedagsbarnet som jag tog hemma hos mamma igår. Snygg va?Glöm inte bort att ni fortfarande kan skriva outfit teaman till min bloggmaskerad. Kommer göra iallafall en önskan i nästa vecka, kanske mer. Så bara sätt igång fantasin och skriv en kommentar.

Jag vill ha.

Titta vad jag hittade. Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha. Men med frakt och allt skulle det gå på över 1000kr och det är lite mycket. Men om det finns någon vänlig själ där ute som har lite pengar över så fyller jag år snart. Bara så ni vet och jag vill ha denna.

Kalas så här på fredagskvällen.

Sitter hemma hos mamma just nu och firar min bror som fyller år på söndag. Vi har blivit bjudna på god mat och nu sitter vi och äter upp hennes choklad. Jag borde dock inte göra det för jag har redan fått ont i magen, men det är ju så gott.

Gissa vad vi ska göra imorgon? Jo vi ska ut till pappa och fira min bror som fyller år på söndag. Känns lite som favorit i repris men vad fan. Får väl passa på att fira så mycket som möjligt när man väl fyller år. Lite jobbigt att jag ska jobba hela helgen också. Kommer bli en helg med lite sömn troligtvis men det överlever jag nog.

Födelsedagspresenter är beställda.

Ja självklart är de till mig. Det kan vara en liten present till min bror där med, men mest till mig. Min pappa brukar överlåta presentköpandet till mig när jag fyller år. Så jag köper han betalar, det är helt perfekt. Så i år får jag Meat Loafs nya skiva Hang cool teddy bear på LP och en fin ring av pappa. Jag har visat ringen här tidigare i bloggen och nu blir den snart min. Sen beställde jag självklart Hang cool teddy bear på cd till mig själv och en ring till. Eftersom man får poäng när man handlar på sweden rock shop så blev ringen helt gratis. Så nu är det bara att vänta och vänta.


Den fina ringen som blir min helt gratis.

Jag har blivit bloggad om.
Så ni som inte får nog av mig gå in på grimgoth.blogg.se och läs ännu mer.


En rolig tanke?

Jag hade en liten diskussion igår om att ni mina kära läsare skulle skicka mig kläder. Alltså outfits som ni vill se mig i och som jag sen tar kort på och lägger ut på bloggen. Men sen finns det ju den risken att ni helt enkelt inte vill skicka en massa kläder till mig. Det kostar ju faktiskt lite pengar, som ni kanske vill göra andra saker för?

Men då kom jag på att ni kan ju fortfarande få bestämma vad ni vill se mig i. Ni kan ju bara skriva en liten kommentar till mig. Komma med lite teman eller klädförslag till mig som och så kan jag sen in och rota i min garderob. Erkänn det hade varit lite kul? Att istället för att bara få bilder på mig i skinnjacka så kan jag ha klänning och flätor? Se ut som en cowboy? Pirat kanske?

Så skriv en kommentar till mig med ett förslag. Eller skicka lite kläder till mig? Ni får göra det med om ni vill.

 

Promenad i det fina vädret.

Japp vi kan roa oss om vi vill och hitta blommor.


Nu blir det mat.

Nu kom Jonny och Therese hit och vi ska äta lite mat. Bra att de kommer hit och bjuder mig på mat i mitt egna hem. Duktiga slavar jag har. De har även varit duktiga och cyklat hit så de förtjänar lite mat nu. Jag har städat hela lägenheten idag så jag förtjänar också lite mat, trots att jag inte har cyklat något.

Vår, vår, vår!

Nu är det vår, nu är det vår, nu är det vår. Har precis kommit hem ifrån stan och höll på att svettas ihjäl på vägen. Var tvungen att cykla in och fixa lite ärenden och ta hem mina jobbarkläder så det kan tvättas. Han även med att fika lite hemma hos mamma. Men sen när jag skulle cykla hem var det bara att börja ta av sig, för fan vad varmt det är ute. Inte en bra dag för tjock munktröja och skinnjacka kan jag tala om. Men en helt underbar dag för en cykeltur / promenad i skogen. Har även hämtat ut The Baseball biljetterna, så nu ligger de i säkert förvar hemma hos mamma.


Biljetter har blivit fixade.

För att se The Baseballs när de spelar på Sundspärlan i Helsingborg i sommar. Det blev ju slutsålt överallt innan jag lyckades fixa biljetter. Men nu har det kommit upp lite mer konserter i Sverige med dem. Så nu var jag ute i god tid för att verkligen få en biljett. Kommer säkert bli skitkul och självklart ska jag gå med mamma. Hon är den bästa människan som finns att gå på konsert med. Jag längtar till sommaren.


Nu är jag äntligen hemma igen.

Här kommer en massa bilder från min helg och på det jag fyndat.


Vårat fina konstverk vi gjorde på jobbet i fredags.


Söta Hanna som lyckades bli gravid med en rispåse.


De fina ljusen jag pysslade ihop som inflyttningspresent till Frida.


Mumin var och shoppade på Väla.Frida och jag i 3D-glasögonen vi hade på Alice i Underlandet bion igår kväll.


Min nya zebramönstrade klänning.


En munktröja med nitar på.


Lite böcker så klart, det är ju jag som har shoppat.

Sist men inte minst mina nya älskade Meat Loaf LP-skivor.

Stoney and Meat Loaf.


Super collection dubbel LP.


Blind before I stop, UK utgåvan.


Blind before I stop, USA utgåvan.

Om jag hade varit hemma hade ni fått se bilder på mina nya fynd.

Men nu får ni vänta tills imorgon. Nu har jag och Frida precis kommit hem från en dag med shopping både på stan och på Väla. Det blev en del fynd och en del annat fint. Lyckades hitta 4 stycken Meat Loaf LP-skivor som jag inte hade innan. Sen blev det en del kläder och en ring på Väla. Lyckades även pricka in att vara på Väla exakt samtidigt som min mamma och Mats var där. De hade skjutsat ner några till Malmö, varit i Danmark en tripp och sen Väla. Så vi träffade på dem när vi satt och åt. Så mina fina nya saker ligger säkert i Mats bil just nu påväg hem till Ljungby. Rätt skönt att slippa ha mina skivor på bussen imorgon. Vi lyckades även få skjuts hem till Frida av Mats så vi slapp åka bussen. Ja jag vet, jag blir bortskämd av mina föräldrar även när jag inte är hemma.

Har inte skrattat så mycket på länge.

Denna dagen har varit hur rolig som helst, både på jobbet och hemma hos Frida. Det är påsklov på skolan så det är inte så mycket elever. Vilket betyder mindre mat att laga och mer tid över för att baka och sjunga dåliga låtar. Jag bakade dock inte utan mobbade bara bagaren för sina drömmar/gaffelkakor. Men sjöng det gjorde jag och tillsammans med Emma och Hanna blev det en del fina trudeluter. Så som Man ska ha husvagn, Säng, säng, säng och Jag måste ringa Karina. Men mest så skrattade vi och skrattade och skrattade.

Skrattandet har bara fortsatt här hemma hos Frida. Det kan kanske bero på att man är lite övertrött eller så är det Anna Ankas fel.

Imorgon blir det shopping, shopping, shopping.

Tror jag har packat allt nu.

5 tröjor är väl rätt lagom för att vara borta en helg? Biljetterna ligger i väskan och jag har skjuts in till stan i morgon bitti. Så allt är nog fixat vad jag kan komma på. Ska bara sova och jobba lite och sen är jag på väg. Hoppas att jag även får låna Fridas dator lite så jag kan blogga och kolla min helgon för annars kommer jag dö. Är lite databeroende tror jag, men tänker fortsätta vara det.

Jag pysslar...

men jag tänker inte visa vad det är. Det är nämligen en inflyttningspresent som Frida ska få imorgon. Ska åka ner till Helsingborg efter jobbet imorgon och hälsa på i hennes nya lägenhet. Ska stanna till söndag så kommer nog bli en skitkul helg. Så ikväll blir det packa, packa, packa och lite packa. Eftersom jag är Jamie så kommer jag vilja ta med mig hela min garderob med kläder, skor och allt. Men ska försöka att inte ta med mig mer än nödvändigt. Ska bli skönt att komma bort lite iallafall, sakna mitt hem lite.

Titta vad jag hittade!

Meat Loaf är med i nya Sweden rock magazine.

Har precis kommit hem från jobbet nu, jobbar ju lite extra när de andra har sitt personalmöte. Skrev även upp 1 timme extra på mitt schema eftersom jag var tvungen att cykla in i onödan igår. Det tar en timme att cykla fram och tillbaka från jobbet. Så det ska jag ha betalt för när de inte informerar om ändringar.

Nä nu blir det tea och tidning med Meat Loaf i, så blir jag glad igen.


Vet ni vad?

Meat Loaf's nya skiva Hang cool teddy bear kommer släppas som LP-skiva också. Då får jag en till skiva till samlingen. Jag längtar efter den nya skivan, jag vill ha nu.
Här har ni min samling om ni har missat den http://maryrotten.blogg.se/2009/november/jag-ar-kar.html


Jag vill ha, alltså behöver jag det.

Titta bara vad fina, snälla ge mig.

Ännu mera usch för dig...

dumma hagga. Det blev inget personalmöte för det har blivit framflyttat och det är uppenbarligen väldigt svårt att informera mig om. Men har skickat iväg ett mail till chefen nu om det, ett mindre glatt mail. Det var tur att jag lyckades få en klipptid hos min frisör idag annars hade jag varit redigt sur. Det är inte kul att behöva cykla en mil i onödan bara för att det inte kan informeras om ändringar. Men mitt hår blev fint nu iallafall och ja det är fortfarande skit långt. Köpte även en ny mascara men struntade i parfymen, den passade inte riktigt på mig.


Vad tycker ni om min nya favoritjacka? Nej den är inte ny, men min nya favorit.
Erkänn snygg. Det är även en lite puffärm på den uppe vid axeln. Jag älskar den iallafall.

Usch för dig.

Jag blev väckt av att en surkärring ringde och var skrikig och otrevlig mot mig. Inte bästa sättet att vakna på, blev faktiskt lite sur. Jag har inte gjort henne något så det var helt onödigt av henne att vara otrevlig.
Men men, nu blir det snart stan och försöka fixa klipptid och kolla affärer. Jag behöver en ny mascara och ska kolla parfymen som jag skrev om igår. Sen blir det personalmöte som jag ska medverka på, har alltid fått jobba innan men nu får jag vara med på mötet. Men det är bara i ena köket, imorgon blir det att jobba när de andra har personalmöte som vanligt. Men det ger lite extra pengar till mig och det är alltid välkommet.

Dofter från min barndom.

Idag kände jag en sån doft. Ni vet när man hajar till och bilder från förr bara poppar upp i huvudet. En sån doft hade min mamma idag. Hon har köpt en ny parfym som doftar helt underbart och påminner mig om min barndom. Jag har inte lyckats klura ut vad det var i min barndom som luktade så, men det fanns något. Så imorgon ska jag gå på jakt efter denna parfymen. För jag vill ha, jag vill också lukta underbart. Tur att det var min mamma som luktade så och inte en främling som passerade mig. Hade varit lite jobbigt att försöka hitta parfymen då. Men nu vet jag var den heter, finns och kostar. Hoppas bara jag passar i den också.


Samlarmarknad i Markaryd.

Jag har precis kommit hem från Markaryd där jag och pappa var på marknad. Det var en stor marknad med samlargrejer och antikviteter. Fan vad mycket fint där fanns, jag hade gärna haft lite mer pengar i plånboken. Men jag lyckades att inte köpa allt jag såg utan välja noga innan jag handlade. Eftersom det var en samlarmarknad så var det rätt dyrt också. Men jag kom hem med två böcker och en jättefin träskulptur.


En special utgåva av Sibyllans hemligheter som bara finns i 999 exemplar.


En bok om Voodoo religionen.Min nya favorit som jag har döpt till Baboo.

Lite bilder från igår.

Det blev en lång kväll med grillning, byte till sommardäck och Alfapet igår. Medan de andra var duktiga och städade bilar och bytte däck så satt jag på pappas motorcykel och tittade på och tog kort på allt som gick förbi. Sen fick jag av någon anledning uppgiften att göra potatisgratängen till middag. Men den blev bra och ätbar och passade väldigt bra ihop med det grillade. Efter maten blev det lite Alfapet eftersom det var det enda spelet jag inte vägrade spela. Självklart var det jag som vann hela skiten, duktig Jamie.


Pappas fina Royal Enfield.
Jag genom backspegeln.
Jag och Jim vilar middag på kökssoffan.


Jag vann, jag vann, jag vann, jag vann.

Grillat.

Snart så ska jag ut till pappa och umgås med familj och vänner och grilla lite. Det är ju så fint väder ute så måste passa på att njuta av det. Det kan man ju inte göra bättre än att sitta och frysa häcken av sig och få rök i ögonen. Inte att glömma det underbara med att håret luktar rök i en vecka efteråt också. Men jag kanske kan stanna inne och hjälpa till med potatisgratängen istället. Kan ju hoppas på det iallafall. För en Jamie med rökhår är inte en bra Jamie.

Glad påsk på er och hoppas ni får ont i magen av allt godis.

Nu har jag flyttat runt på halva min lägenhet.

Eftersom jag köpte en stor soffa trots att jag inte hade plats för den. Har jag nu fått flytta runt på möbler och kläder och tavlor och skor och en massa massa mer. Men nu tycker jag att jag är någolunda nöjd med hur det ser ut. Det blir en del pusslande med saker, man vill ju inte bara trycka in det i lägenheten. Det ska ju även se bra ut och passa ihop så gott det går. Men vad tycker ni? Kan jag bo i detta?
Min bokhylla som jag precis flyttat ut i hallen,
fick flytta in i vardagsrummet igen.

Mina andra fynd från idag.

Ropade även in dessa söta burkar som ska stå i mitt köksfönster.Måste även lägga in en till bild på min soffa. För erkänn vi passar bra ihop?
Denna soffan måste vara designad för mig.


Fy fan vilken lång dag det blev.

Men det har varit väldigt rolig iallafall. Det började ju med att jag och pappa åkte iväg på auktionen. Vi ropade in lite småsaker som jag visar sen. Men det finaste var att jag ropade in en gammal röd sammets soffa för 500kr. Men det krånglade ju till saken lite också, för helt plötsligt behövde vi en släpkärra. Pappas släpkärra stog ute hos min brors flickvän Therese som skulle flytta idag. Vi skulle bara på auktionen och sen skulle vi direkt ut och hjälpa henne. Men nu var vi tvungna att köra hem till mig och låna min hyresvärds släp och sen hämta soffan. Sen lämna släpet med soffan i på gården för att köra till Tannåker och hjälpa Therese. Så det blev att köra fram och tillbaka mellan Tannåker och Ljungby två gånger med flyttlass. Men det gick rätt fort då det var fyra bilar och ett släp. Så efter det var det bara att tvinga ut min andra bror och hans kompis hit för att bära upp min soffa till tredje våningen. Men eftersom det är en utdragssoffa så gick den att plocka ner i tre delar och var därför inte så tung. Men nu är soffan på plats och jag kan ta det lite lugnt för första gången idag.
Auktion!

Idag ska jag och pappa åka iväg på en auktion. Ni vet ju att jag älskar loppisar och att handla begagnat. Så idag blir det auktion för hela slanten. Förhoppningsvis blir det en dag men en massa fina billiga fynd. Men det kan även bli en jaghållerpåattfrysaihjälochhärfinnsbaraskitdag. Vi får vänta och se. Pappa är iallafall på väg och jag håller på att fixa varm choklad som jag ska ha med mig.

Åhhh inte ännu mera bilder på Jamies förbannade hår.

Joho och ni slipper inte undan för jag älskar mitt hår. Jag måste ju visa hur det blev nu när jag lockade det och använde Got2be sparkling fixing gel spray. Mitt hår är väldigt tungt så jag måste ha något som fixerar lockarna, för annars försvinner de på 5 minuter. Men nu blev det stora fina lockar och mitt hår blev super glansigt men fortfarande mjukt.
Jamie har fått paket.

Ja mina kläder som jag beställde i söndags hade kommit idag. Så det var bara att gå och hämta ut mina fina byxor och väska. Jag var även och handlade lite efter jobbet och köpte en hårspray. Så det blir att locka håret sen igen och se hur det blir om man gör det riktigt.


RSS 2.0