Jag har fått paket.

Fan de jävlarna har slutat sälja min parfym i affären. Kanske för att jag är den enda som använder Miss Sixty's Rock muse? Den passar mig som fan iallafall och jag är inte redo för en ny parfym ännu. Så jag fick helt enkelt leta upp den på internet och klicka hem den. Funkade smidigt det med och var nog fan billigare än att köpa den i affären. Så nu är jag nöjd, glad och luktar gott.


Skriva om musik.

Idag är det kursen att skriva om musik som gäller och det är kul som fan. Men jag trodde vi skulle gå igenom våra recensioner vi skrev till i fredags men det var inte förrän på torsdag. Jag vill ju veta om det är bra eller dåligt det jag skriver. Det är ju jobbigt att de drar ut på opponeringen till på torsdag, jag vill bli kritiserad nu för fan. Jaja jag ska ta mig till skolan i kylan först och främst. Det är runt -10 grader här så kommer frysa rumpan av mig när jag ska till bussen. 


DIY

Nu är jag hemma och sitter och tar det lugnt framför tv:n. Jag har redan hunna stoppa i en maskin tvätt då jag hade kläder över hela golvet och lyckats få middag i mig. Samtidigt som jag gjorde det pysslade jag ihop en par nya örhängen och sorterade alla papper till de olika kurserna jag läser. Det blir lite svårt att hålla koll på allt när jag läser tre olika kurser samtidigt. Men nu har jag lite mer koll och ett par nya snygga örhängen. Eller vad tycker ni?




Måndag.

Jag ska trött som fan snart bege mig mot bussen till skolan. Jag känner mig inte redo alls för redovisningen idag men jag har packat ner filmen iallafall. Det gick ju skitbra förra gången så det finns inte en chans att det går åt helvete idag. Så jag ska nog överleva denna måndagen med.


King Kong!

Imorgon ska vi redovisa grupparbete igen och denna gången är det King Kong som ska visas. Så håller på att kolla igenom scenen vi ska visa och analysera ljudet lite mer. Imorgon ska jag fixa böckerna till rock kursen med så jag kan komma igång med det med. Kommer bli fullt upp i veckan med att läsa men då har jag inte tråkigt iallafall.


Öronproppar is the shit.

Jag kan ju aldrig sova när jag lånar mammas lägenhet för det väsnas som fan överallt. Så jag gick och köpte ett paket öronproppar i fredags och det hjälpte fan. Har sovit bra hela natten och jag blev inte störd av trafik eller oljud alls. Jag var fortfarande trött när jag steg upp i morse men det beror ju kanske på tiden jag steg upp. Men det är skönt att få sova en hel natt för det finns inget som förstör humöret mer än dålig sömn.


Då var denna dagen slut.

Jag har lyckats ta mig hem från jobbet och råkat somna lite. Men det var fan så skönt att vila lite efter jobbet. Nu sitter jag och tar det lugnt i soffan. Kommer nog inte röra mig så jävla långt ifrån den heller då jag ska jobba imorgon med. Men jag har min dator, en semla och tea så jag lär ha det gött ikväll.


Jag jobbar och sliter.

Det är väl inte världens roligaste men pengarna jag tjänar är rätt kul. Undrar hur jag hade klarat mig på bara mitt studielån? Eller jag hade inte klarat mig alls. Jag hade nog fått börja äta på mina skor efter en vecka. Men med tanke på hur mycket skor jag har hade jag nog överlevt i ett halvt år iallafall.


Victoria's Secret Order Confirmation

Nä men ojsan jag råkade visst shoppa igen. Men jag fick en liten gullig hund på köpet och 15% rabatt, så jag gick ju nästan med vinst.


Fy fan!

Nu är håret klippt och plattat så jag känner knappt igen mig själv. Ångesten lär väl komma lagom till imorgon skulle jag tro. Men jag tar och tröstäter lite semla sen så då kanske det känns lite bättre.


DIY

Jag har så fullt upp att vill jag få tid till att pyssla och skapa lite saker måste jag göra det när jag gör något annat. Så igår när jag ändå tog en paus från pluggande med att laga mat så fixade jag ihop ett par örhängen. Man behöver ju inte röra i grytorna varenda sekund och som kvinna kan jag ju det där med multitasking. Så vad tycker ni? Inte riktigt min stil men fan vad snygga de är ändå.


Jag vill inte!

Ska till frisören imorgon och klippa bort mina slitna toppar och jag vill verkligen inte. Men det blir fan mer ångest om jag inte tar hand om mitt hår än om jag klipper bort 2cm. Men usch och fy att man ska behöva betala pengar för något så hemskt. Kan inte håret bara växa men ändå hålla sig nyklippt?


Recension.

Idag är det plugg som gäller och en recension av en skiva eller konsert ska skrivas. Jag valde en skiva av Meat Loaf att skriva om tro det eller ej. Men jag tycker Hang cool teddy bear är så jävla bra att alla borde få reda på att den finns. Så jag har lite att göra idag för inte bara ska vi skriva en recension utan även kommentera hur vi tänkte när vi skrev den. Vilken slags tidning den ska publiceras i och vilken stil vi har valt att använda bland annat. Jag tycker det är svårt bara att få ihop en bra recension som det är. Men det vi gör nu är bara första utkastet och det ska sen kommenteras på tisdag så vi kan jobba vidare och förbättra den sen.


Rock 'n' roll.

Idag fick jag mina inloggningsuppgifter till Uppsala universitet så jag kan börja på med min distanskurs. Kommer bli så kul att gå en kurs om rocken och dess historia. Men just nu är det musik i film och tv som gäller och denna veckan ska King Kong analyseras. Jag måste säga att den gamla King Kong inte är något för mig. Då det är ljudet som ska analyseras så gör det inget att jag håller ögonen på datorn ibland istället. Ojdå nu är Kong förbannad och fimpade precis en inföding under sin fot. Kanske skulle ta och kolla lite iallafall?


Jag har fått paket.

Idag fick jag mina skitsnygga Jeffrey Campbell Lita spikes. Det är ju lätt bästa köpet i år än så länge. Så snygga och de är verkligen bekväma, man känner knappt att man har skorna på sig. Jag är så lycklig över att jag lyckades klicka hem ett par innan de sålde slut igen.


Det här var ju smidigt.

Skolan gick bra idag och det var väldigt intressant måste jag säga. Men nu återstår ju det tråkiga denna dagen, att fixa med disken. Jag har varit lat och struntat i den i en evighet nu så jag kommer inte undan ikväll. Såvida inte det finns någon vänlig själ därute som vill diska åt mig? Snääälla? Du får en tjuga.


Det var ju fan kallt igår...

och då måste det vara ännu kallare idag. Det är runt -10 grader ute och jag ska cykla till bussen i det. Det är ju inte ens kallt om man jämför med de andra vintrarna vi haft nu i två år. Men nu är man inte van vid detta vädret alls så då verkar det vara skitkallt. Jag har fan cyklat till jobbet i närmare -20 och det var inga problem så jag borde inte gnälla över detta. Okej jag slutar att gnälla nu. Iallafall tills jag kommer ut och faktiskt märker ifall det är kallt som fan eller ej.


Fy fan vad jag fryser.

Det var ingen värme i bussen jag åkte hem med i dag så jag fick sitta och frysa i en timmes tid. När jag väl hade åkt till min busshållplats hade jag tappat känseln i tårna och fingrarna för länge sen. Då fick jag gå hem 2km med cykeln då det var så mycket is och snö på vägen att det inte gick att cykla. Jag har fan inte tinat redigt än utan är svinkall. Då hade jag ändå leggings under mina jeans och extra tjocka strumpor i mina boots. Tur jag bara ska ligga nerbäddad i soffan hela kvällen och läsa kurslitteratur för annat känner jag inte för.


Dags för skola...

så hinner inte skriva mer.



Det var inte världens bästa idé...

att samlas ute hos pappa igår för att umgås. Då det snöade som fan hela dagen och pappa har världens jobbigaste backe upp till sitt hus så var det lite svårt att ta sig dit. Så tre man puttade på bilen medan lilla Tyra troligtvis satt i bilen och skrattade. Jag hade ju då 7cm klack på mina skor så jag var inte så bra hjälp heller utan satt inne i huset och skrattade. Men de kom upp till huset och vi kom in till stan utan problem senare också. Men jag ser inte fram emot att ta mig till bussen med cykeln imorgon. Blir nog fan att gå för min del.


Det blev visst vinter.

Det snöar som fan just nu så det är riktigt vitt och fint här hemma hos pappa. Jag har självklart mina nya skor med 7cm klack och skinnbyxor så jag är ju lämpligt klädd iallafall. Eller inte. Men jag ska nog överleva iallafall.




Jag vågar knappt ens säga det.

Men snart, snart...


Bild från weheartit.com

Jag har fått paket.

Woohoo min nya fina väska och nya skor fick följa med mig hem idag. Fast det krånglade som fan att få ut mina paket. Men det gick bra tillsist vilket är skönt. Sen råkade jag även hitta en mysig tröja på rean för 150 spänn. Så det har varit en bra dag, men inget plugg har hunnits med än. Dock är inte bootsstrapsen på skorna där egentligen utan dem har jag satt dit själv, men orkade inte ta av dem igen bara för att ta en bild.






I'm such a girl.

Idag blir det plugg här hemma då jag har en del att ta igen eftersom jag inte hann allt till igår. Men först ska jag hämta lite paket och köpa smink. Yes Im such a girl sometimes.


Ja men det gick ju bra.

Skolan var lätt som en plätt idag trots att jag inte hunnit med hälften av det jag skulle ha gjort. Men lärarna hade förståelse då vi knappt hade haft tid. Redovisningen vi skulle göra med gruppen gick bra och var riktigt rolig faktiskt. Så det blir nog inget problem att göra det varje vecka eller varannan. Just nu känns kurserna roliga iallafall då man börjar få en överblick över vad som ska göras. Men nu har jag välbehövligt ledigt i tre dagar och det ska bli så skönt. Sen på måndag börjar kursen i rockens historia och mytologier också så då blir det mycket att göra.


Sista dagen i skolan för denna veckan.

Jag behöver fan vara ledig lite nu. Jag förstår inte hur fan jag kan bli så stressad och slutkörd av att ha skola 3 dagar i veckan? Men det är nog för att rutinerna inte har infunnit sig än. Det har varit mycket information och mycket att läsa och göra och alldeles för lite tid. Vi har inte hunnit träffas i gruppen och göra vår uppgift heller och det ska redovisas idag. Men det får gå som det går helt enkelt. Får vi inte tid till att träffas så kan vi inte göra så jävla mycket åt det.


Mina nya fina tavlor.

Var ju som sagt på IKEA idag för att fixa ramar till mina fotoposters och det gick ju sådär. Jag ville ha svarta ramar men de var inte snygga eller skitdyra. Så istället fick jag ta vita ramar då de svarta i denna modellen bara skulle finnas på de stora varuhusen. Men det blev fan rätt bra ändå, det är samma stil som mina hallmöbler så det passar in. Sen är det ju kanske fotona man ska kolla på och inte de snett upphängda ramarna. Eller vad säger ni?





IKEA

Woohoo idag blir det IKEA shopping med mamma och pappa. Jag ska köpa ramar till mina fotoposters på Bullet och kolla lite annat som kan vara bra att ha. Egentligen skulle jag behöva plugga men får göra det ikväll istället. Jag ska nog hinna med allt om jag är effektiv som fan sen.


Nä men ojsan!

Jag kan ha råkat klicka hem ett par nya skor igen. Det var ju inte meningen så det är tur att skorna var snygga som fan. Blir nog perfekta som vardagsskor.



///

Efter en god natts sömn så är jag redo för en till kurs i skolan. Vi ska idag börja kursen att skriva om musik. Det låter ju fan kul i min värld. Förhoppningsvis så får vi själva välja vilken musik vi ska skriva om och inte behöva sitta och lyssna på gammal klassisk musik. Det räcker med att behöva sitta och titta på film från 1930-talet tycker jag. Jag känner även att jag börjar få lite mer struktur på det som ska göras så är inte lika stressad idag. Lätt att säga nu innan jag vet vad för skit vi kommer få idag.


Jag känner mig stressad som fan.

Vi måste titta på filmer i kursen vi läser nu och jag är inget fan av det. Jag har inte ett helt bibliotek med klassiska filmer och jag tänker fan inte ladda ner. Så att titta på en film i veckan som är från period vi då läser om i filmhistorien är inte det lättaste. Jag har iallafall lyckats gräva fram en gammal film med Fritz Lang från 1930-talet som får funka till den första uppgiften som ska vara klar på torsdag. Sen imorgon är det en ny kurs igen i att skriva om musik så jag måste fixa böckerna till den. Men jag kan nog låna de flesta så det är skönt. Nä nu ska jag sätta mig med kurslitteraturen och läsa resten av kvällen. Jag behöver varva ner lite nu och bara ta det lugnt.


Nu är det dags.

Nya kursen börjar idag och jag kommer nu läsa musikvetenskap i ett år. Fan vad lång tid! Så ska bara få i mig lite frukost nu och sen ta mig till bussen.


Söndag.

Nu är denna veckan med snart slut och imorgon börjar en ny kurs i skolan. Kommer nog bli skitkul och vi börjar med att läsa om filmmusik. Jag hoppas fan det finns lite om Quentin Tarantino i dessa böckerna. Jag älskar hans sätt att använda musik i sina filmer och musiken är fan så jävla bra. Soundtracket till Death proof är ju helt jävla underbart.


Det blev inget Singstar.

Istället blev det second hand shopping med pappa som resulterade i 3 böcker. Sen åkta jag och min bror med hem till pappa och rensade lite i hans källare. Han har velat att vi ska gå igenom våra saker ett tag nu och slänga det som inte behövs. Fan vilken nostalgi det är när man hittar sina gamla leksaker. Jag trodde min bror skulle bli galen på mig när jag hela tiden utbrast -Men åååååh! Jag kunde inte slänga så mycket heller vilket ni kanske förstår och lite fick åka med hem hit. Jag älskar fan mina gamla saker.


Myskväll hemma hos pappa.

Jag stack ut till pappa igår för att äta mat tillsammans med mina bröder och Mia som är hemma och hälsar på. Det var riktigt skönt att umgås med nära och kära lite. Så troligtvis blir det samma sak idag hemma hos pappa. Bara det att vi tar med Singstar spelet och sjunger oss hesa. Har inte spelar Singstar på evigheter så det kommer bli skitkul. Sen ska vi Karlsson syskon spöa skiten ur Lennartsson klanen.






Min inre hippie har fått sin vilja fram.

Jag har letat efter denna väskan som en galning enda sen jag såg den i ett nyhetsutskick för flera månader sen. Men så fort jag försökte gå in på hemsidan så fanns inte produkten. Men nu fanns den där och på rean för nästan halva priset! Gissa vem som blev glad som fan? Den är inte överdrivet snygg men den är i mocka, har fransar och är tillräckligt stor för mig att kunna ha mina skolböcker i. Sen kan jag alltid pimpa den lite själv med pins eller liknande.




Vad nu då?

Känner mig lite tom nu efter tentan måste jag erkänna. Jag kan inte riktigt släppa den förrän jag fått resultatet. Jag kan inte fokusera på något annat då kursen inte börjar förrän på måndag. Så nu är det bara tomt för fan. Men jag fick en lapp om att en ny skinnjacka är på väg hem till mig och det är alltid trevligt. Men det gör även att jag har mer att behöva vänta på.


Tentan är skriven.

Jag har väldigt svårt att bedömma om det gick bra eller dåligt så nu är det bara att vänta och se. Jag som hatar att vänta! Men nu är den gjord och jag tror och hoppas att jag borde få godkänt iallafall. Så nu blir det att fokusera på musik- och rockkursen istället. Det jobbiga är att jag inte är lättad utan fortfarande nervös för tentan. Kommer väl vara så tills jag får tillbaka tentan om några veckor.


Jag är så redo jag kan bli.

Jag vet inte vad det är med tentadagar men det är alltid en massa som ska jävlas. Förra tentan gick det inga bussar och nu blåser det och regnar som satan. Jag ska ut och cykla i detta vädret. En tentadag jag hade i Kalmar så hade det snöat som fan under natten att jag fick gå i 50cm snö till skolan. Jag kom fan knappt ut genom porten för alla drivor av snö. Men det tar bort stressen för tentan lite då man får andra problem att ta itu med.


Jag har fått paket.

Mina snygga fotoposters på Bullet dök upp idag och de är verkligen skitsnygga. Kommer bli perfekt på min vägg ute i hallen. Jag ska bara köpa ramar till dem och fixa lite så blir det bra.

Annars så sitter jag och skummar igenom lagboken och de lagar som är viktiga till imorgon. Jag känner mig rätt säker på att jag hittar och vet var jag ska leta men jag är ju ändå nervös över att skriva tentan. Jag har ju ingen aning om vilka frågor som kommer så det går ju inte att vara helt förberedd.


11

Idag blir det att förbereda inför tentan imorgon. Ska in till stan nu för att handla lite frukt och dricka att ha med mig. Jag kommer få stiga upp klockan 4 imorgon och jag vet inte riktigt hur jag ska klara det. Men jag brukar stiga upp vid 5 när jag jobbar så det kan ju fan knappast vara mycket värre. Sen kommer jag nog att kunna sova lite på bussen till skolan förhoppningsvis. Bara tentan blir gjord så kommer hela livet kännas lättare sen. Lär ju knappast klaga på att jag fick stiga upp tidigt när jag sitter där på väg hem från tentan.


Hell yeah!

Jag blev antagen till distanskursen jag sökte! Så våren kommer spenderas med att läsa rockens historia och mytologier. Kommer nog bli en väldigt kul och intressant kurs att läsa. Sen ser det ju knappast illa ut i mitt CV att ha en kurs från Uppsala universitet. Sen fick jag även godkänt i grupparbetet jag gjorde själv i juridiken. Så idag blev en väldigt bra dag tycker jag.


Första dagen i skolan...

efter julen idag. Jag har påsar under ögonen som inte vill försvinna och är förbannat trött. Är inte helt utvilad efter helgens sömnbrist än så det var segt att stiga upp idag. Men allt blir så mycket lättare med tea i den nya favomuggen på morgonen.


Jag har fått paket igen.

Det var mitt paket från Victorias secret som väntade på mig. Jag fick det 2,5 vecka innan det beräknades komma vilket är gött som fan. Då slapp jag vänta de veckorna också. Kläderna är skitsnygga och sköna som fan att ha på sig. Jag kommer fan aldrig ta av dem igen och BH:n jag köpte är skitbekväm med. Så jag hoppas jag får mina CSN pengar snart så jag kan köpa på mig lite mer BH:ar nu när de är på rea. Jag vågade inte köpa mer än en nu då jag inte visste hur de skulle sitta. Att köpa BH är inte det lättaste då vi har en tendens att vara skapta olika allihop.






Jag har fått paket.

Äntligen har jag fått min fina Lee Rider jeansjacka hem i brevlådan. Plus att jag tror mitt paket från Victoria Secret väntar på mig i affären. Så jag och pappa ska sticka och hämta det sen. Pappas tv har slutat att fungera så han måste ändå in och försöka fixa en ny då garantin inte har gått ut. Får se om jag får användning av mina kunskaper inom konsumentköplagen idag då.




Nu är veckan slut.

Vilket betyder att tentaveckan börjar imorgon. Lite nervöst över juridiktentan, men jag har läst allt och jag kan hitta i lagboken. Så det borde gå bra tycker jag. Jag vill mest ha den gjord nu men måste plågas och vänta enda till torsdag.


///

Inte fan fick jag sova något i natt heller då en av mammas grannar skulle ha fest. Men efter att jag tryckt in lite bomull i öronen blev det bättre och jag lyckades somna efter någon timme. Men usch vad trött jag är och detta jävla mörka och trista vädret gör ju knappast saken bättre. Ge mig en säng och tysta grannar tack!


Somnade så fort jag kom hem.

Jag var lite trött efter att ha jobbat hela dagen så sov fan i en timme när jag kom hem. Nu har jag precis varit och handlat så jag slipper svälta. Ska nog bara leta upp någon film nu och slöa hela kvällen. Orkar verkligen inte med något alls när jag jobbat själv på helgen.


Första jobbdagen för detta året.

Jag har seriöst inte kunnat sova alls i natt så är riktigt seg idag. Men det brukar vara så när jag sover hos mamma och jag överlever dagen iallafall. Nu är frukosten avklarad här iallafall så bara middagen kvar att styra upp.


Uttråkad.

Jag sitter hemma hos mamma med datorn i knät och fönstershoppar på internet. Jag håller verkligen på att bli galen och vill köpa allt jag ser. Men jag har inte råd och borde verkligen inte köpa något på ett tag nu. Men jag vill, vill, vill!


Jobb imorgon.

Har flyttat in till mamma över helgen då jag ska jobba. Så nu sitter jag och pluggar som en galning som vanligt. Men det är intressant så jag har inget emot det. Men ska nog kanske sticka ner till affären snart och köpa något gott att äta. Känner att jag behöver skämmas bort med något extra idag.


De är inte perfekta men de är mina.

Dessa foton kommer snart att pryda min vägg. De hade sänkt pris på fotoposters så de kommer vara 30,5 x 40,5 cm stora ungefär. Kommer nog bli skitsnyggt ute i hallen. De är tagna när Bullet spelade i Ljungby i början av förra året. Det är synd att bilderna på mig backstage är skitsuddiga, men den på mamma och Adam är snygg iallafall.








Jag har fått paket.

Nu jävlar ska det läsas om rockstjärnor och groupies. Pamela Des Barres böcker är så jävla bra.


Så tråkigt.

Just nu är det bara plugg som gäller och det känns som om tiden står still. Jag vill vara klar med kursen från förra året och satsa på den nya kursen. Men måste ju först göra tentan i juridiken innan jag kan börja tänka på musikkurserna. Så det känns som om allt står still just nu.


Oops!


Årets första semla var god, riktig god.

Jag har fått paket!

Plus att jag råkade köpa ett par skor när jag var i Halmstad också. Det blev dock inga till mamma men de fanns inte i rätt storlek. Så det blev bara shoppande till mig, ett par snygga boots som var nersatta 1300kr på rean. I paketet fanns mina skitsnygga glittriga skor jag beställde för någon vecka sen. De kommer bli utmärkta uppe på min bokhylla som prydnad.




Skoshopping.

Jag och pappa ska till Halmstad idag och shoppa lite. Så medan han går på Biltema går jag på Scorett och shoppar skor. Jag ska först och främst kolla efter ett par skor till min mamma. Jag fick ju ont i fötterna på julfesten med jobbet så jag bytte skor med min mamma när vi skulle dansa. Uppenbarligen tyckte hon så mycket om mina skor att hon vill ha ett par egna. Så förhoppningsvis finns de kvar och är på rean billigt till henne. Sen kan det ju även råka bli så att jag kommer hem med ett par skor med. Det hade ju inte varit en stor överraskning om det blev så.


Enid Blyton.

Var precis en film om Enid Blytons liv på tv och den var så fin. Jag har älskat hennes Fem gänget-böcker så länge jag kan komma ihåg. Jag har samlat på dem hur länge som helst och har alla på svenska. Nu funderar jag dock på att skaffa dem på engelska och ha samma utgåva av alla. Det hade varit kul att ha det i bokhyllan och inte en massa olika utgåvor som inte "matchar" varandra. Men just nu har jag inte 1000 spänn över för att köpa det så det får vänta helt enkelt. Om ingen känner för en försenad julklapp till mig då vill säga?


Plugg!

Tentan i juridik närmar sig så dagen spenderas med att plugga. Det går bra och en till bok är utläst än så länge. Ska bara läsa på lite om immaterialrätten med så är jag klar med böckerna. Immaterialrätten är min favorit så det går nog rätt snabbt. Jag har ju läst en del av det innan när jag pluggade musikjuridik. Men det skadar inte att läsa det igen.  


Stars


Rock 'n' roll

Jag kunde uppenbarligen inte hålla mig till att kolla på film utan tröttnade rätt snart. Så istället har jag tittat efter intressanta distanskurser jag kan läsa nu i vår. Jag läste ju en kurs extra i musikjuridik förra våren och vill läsa något extra i år igen. Så jag lyckades hitta en kurs i rockens historia och mytologier som jag förhoppningsvis blir antagen till. Jag är lite osäker på vilken behörighet som krävs men förhoppningsvis så kommer jag in. Så då kanske det blir att jag spenderar våren med att läsa Musikvetenskap II och Rockens historia och mytologier A. Hoppas, hoppas och hjälp mig hålla tummarna att jag blir antagen.


Sucker punch.

Jag börjar det nya året med att bädda ner mig i soffan och kollar på film. Jag fick ju några stycken i julklapp och idag är jag för trött för att syssla med något annat. Så det blir att slöa idag och sen blir det att sätta igång med pluggandet imorgon.


RSS 2.0