The Scams

Fan jag fastnade för The Scams nu när jag såg dem i fredags. Jag har sett dem live tre gånger innan men det var inte förrän nu jag redigt fastnade för dem. Synd att de inte spelar så ofta i närheten för det hade varit kul att se dem lite oftare. Här får ni lite bilder från tidigare spelningar med dem.
 
 

Sista dagen i månaden.

Jag ska strax köra in till stan och jobba lite extra då folk är på kurs. Det kommer nog blir bra och blir det inte det är det bara att tänka på att lönen blir bra. Jag fick iallafall sovmorgon då jag börjar sent idag så jag klagar inte. Så nu får vi bara hoppas på att mopeden vill kicka igång med en trasig kick.
 

I'm with the band.

Äntligen är jag klar med empirin till min uppsats. Jag har med tre olika groupies Pamela des Barres, Nikki McWatters och Lexa Vonn och tidsperioden är från 60-talet fram till idag. Perfekt för att kunna göra en analys över vad det är som driver en groupie och hur det har sett ut under tidsperioden. Det är väldigt intressant och givande för mig att göra detta arbetet. Jag hade inte kunnat välja ett bättre ämne att skriva min c-uppsats om. Detta kommer nog fan bli bra tillsist. Jag kommer vara stolt över mitt arbete iallafall.

På lördag blir det konsert igen.

Jag längtar som fan till att få åka ner till Helsingborg och gå på The Tivoli igen. Det kommer bli grymt och bandet jag ska se är självklart Bullet. Sen kommer även Electric boys spela men jag är inte så insatt i dem så vet inte om det är något att ha eller inte. Så nu sitter jag och väntar på sammetsklänningen jag beställde för att se om jag kan ha den på konserten. Den borde komma imorgon om ingen har gjort fel någonstans och med posten kan man aldrig riktigt veta. Men först är det en massa plugg och jobb som gäller. Ska jobba extra imorgon vilket är bra för det ger lite mera lön som jag kan spendera på skit sen.
 

Städat hela dagen.

Så jag har inte haft det så jävla roligt idag men fint blev det. Det har dock varit skönt att inte bry sig om uppsatsen alls utan bara koncentrera mig på annat. Men imorgon blir det nog att skriva lite mer på den då jag har lite empiri kvar att fixa. Det hade varit skönt att bli helt klar med den så det momentet är gjort. Men det tar jag tag i imorgon för nu hade jag tänkt att bänka mig framför tv:n och kolla på säsong 7 av House som jag köpte idag. 
 

Måndag

Det blev stressigt som fan i morse men nu känns det lugnt igen. Jag sitter och väntar på att pappa ska hämta upp mig så vi kan in till stan och handla lite. Jag får passa på när han ändå ska in till stan att sno skjuts av honom. Särskilt när det är kallt som fan ute och kicken på mopeden är sönder. Sen blir det mest att städa och fixa idag. Jag har skickat in min uppsats till uppsatsseminariumet på torsdag så alla måsten när det gäller skolan är fixade. Så uppsatsen kan jag vänta med i en dag nu så jag kan ta hand om min lägenhet lite istället.
 
 

Jobbar.

Sitter och äter frukost på jobbet nu och försöker få upp värmen. Det var svinkallt att köra mopeden idag och kicken har gått sönder igen så den var svårstartad som fan. Funderar på att lämna in den så det blir riktigt lagat men vet inte om jag har råd med det. Men det är ju dumt om pappa ska behöva laga den var tredje månad. Måste nog ändå ställa undan den för vintern snart så kanske kan vänta till våren med att laga den. Stora bekymmer jag har att fundera över idag.
 

Bullet live på James rockbar del 2.

 

Bullet live på James rockbar del 1.

Bullet var grymma igår trots att strömmen försvann två gånger under konserten. Troligtvis var det deras Bullet ljusskylt de har i bakgrunden som drog för mycket ström så när kontakten drogs ut så funkade allt igen. Men kul som fan var det och strömavbrott gör det bara roligare. 
 
 

The Scams live på James rockbar

 

Snart dags för konsert.

Åhh snart är det dags att köra mot Halmstad för att kolla på Bullet och The Scams. Det kommer fan bli hur jävla grymt som helst ikväll. Självklart har jag kameran med mig så ni lär få snygga bilder att kolla på imorgon. 
 
Ps. Har ni sett vad långa mina naglar blivit? Kolla på bilden där jag har handen i midjan vad långa de är.
 

Hittade en ny klänning.

Hittade en skitsnygg sammetsklänning igår som jag tröstshoppade efter att den andra inte passade och mitt hår hade blivit klippt. Så förhoppningsvis så passar denna bättre annars så får jag försöka sy in den för jag ska ha den. Men nu gäller det att hitta kläder att ha på konserten ikväll då min plan sket sig. Så får det bli att ha de nya stövlarna och sammetsklänningen nästa vecka när jag ska ner till Helsingborg och se Bullet.
 
 

Nyklippt och lite ledsen.

Det har varit fullt upp hela dagen för mig men nu har jag parkerat mig i soffan för kvällen. Mitt hår har blivit klippt så det känns jättekort även om det inte är det. Men jag har nog glömt bort det om någon dag och är tillbaka till normalt igen. Sen har jag hämtat paket med en klänning och ett par nya byxor. Klänningen hade jag tänkt att ha imorgon men den passade inte alls utan måste varit designad för en tjockis med väldigt små bröst och jag är ju precis tvärtom. Så det blir tillbaka skick på den men byxorna är skitsnygga i guldfärgad jeansmodell. Men vad fan ska jag ha till mina nya lårhöga stövlar nu när klänningen inte passade? Jag vill ju ha dem på konserten imorgon.
 

Jag måste klippa mig idag.

Jag hatar att klippa mig men ändå har jag en tid efter skolan idag för att klippa topparna. Usch jag vill inte. Men först är det skola och diskutera en skittråkig text vilket inte heller är så jävla lockande. Men det blir nog bra iallafall. Så jag har lite fullt upp med skola och sen direkt in till stan och klippa mig. Sen ska jag och pappa möta upp mamma och hämta ut paket. Jag och mamma ska sno min brors bil lite så vi kan ta oss till Bullet konserten imorgon. Fan jag får se Bullet live imorgon igen, kan knappt tro det.
 

Jag har fått paket.

Min nya snygga mockajacka med fransar dök upp idag och jag är nöjd som fan. Lite synd att det inte är vår nu så man faktiskt kan använda den redigt. Det kommer bli för varmt att ha den på en konsert så det bästa vore att ha den på en varm dag som jacka. Men kommer ju seriöst frysa ihjäl om jag försöker mig på det ute nu.
 
 

Handledning

Ska strax sticka till skolan för lite handledning om uppsatsen. Jag hade en massa smarta saker jag undrade över men nu har jag lyckats glömma bort allt. Men förhoppningsvis så kommer det fram igen innan jag kommer till skolan. Har en bussresa på en timme som jag kan sitta  och fundera på om jag inte somnar vill säga. Känns bara som om jag går och väntar på allt nu. Pengarna kommer inte förrän imorgon så kan inte göra något eller planera något. På fredag ska jag kolla på Bullet så jag tycker att dagarna går lite för sakta. Men har skola i två dagar nu så tiden kommer nog flyga förbi.
 

Jag har fullt upp.

Jag har parkerat mig på kökssoffan och läser groupiebiografier som en galning. Det är väldigt intressant tycker jag men det känns som om boken aldrig tar slut. Jag har en jävla massa andra böcker jag måste läsa så vill vara klar med denna nu. Men om jag är duktig och läser som en galning nu så kanske jag blir klar idag. Kan iallafall hoppas på det. För sen ska Electric Ladyland läsas och jag är nyfiken som fan på den.
 

Nähä

Fick ett mail av vår lärare att texten som jag skrev igår inte ska vara inskickad förrän nästa måndag. Så det kändes ju dumt att stressa med den, men nu är den gjord iallafall. Så det blev en lugn dag idag med skrivande på uppsatsen. Jag har skrivit i alla rubriker jag ska ha i uppsatsen så jag får en överblick över vad som ska göras. Så nu är det bara att börja fylla i texten. Det är ju lättare sagt än gjort då jag är vilsen som fan när det gäller vad som ska vara på vilken plats. Men ska ha handledning på onsdag så blir förhoppningsvis lite klokare då. Jag har iallafall kommit upp i 10 sidor så jag är ju på rätt väg.
 

Mocka och fransar.

Hittade världens snyggaste mockajacka med fransar och var bara tvungen att klicka hem den. Så snart är denna snygga jacka från Rock 'n' Blue min. 
 
 
 

Solsidan.

Texten till imorgon är klar så jag ska bara skicka iväg den imorgon på morgonen. Så nu blir det att slappa i soffan och kolla på Solsidan. Så bra serie det är. Eller vad tycker ni? Sämre söndag kan man ha iallafall.
 

Söndag

Jag och pappa har varit i Halmstad hela dagen så jag kom precis hem igen. Jag är skittrött efter jobbet igår men måste fixa med skolarbete som ska lämnas in imorgon så kan inte bara slappa resten av dagen. Jag fattar fortfarande inte varför vi ska diskutera metodval en tredje gång på uppsatsseminariumet men jag får väl skriva skiten. Som ni märker är jag inte särskilt motiverad till dessa jävla uppsatsseminarium men jag får ju försöka iallafall.
 

Kom precis hem.

Jag har varit ute hos pappa tillsammans med Peter, Gabriella och Tyra. Vi åt lite mat och bara tog det lugnt och löste melodikrysset och sånt som vi brukar. Jag är trött som fan nu efter att ha jobbat hela dagen och sen direkt ut till pappa. Så ska fan gå och lägga mig nu för imorgon blir det att åka till Halmstad med pappa.
 

Jobbar

Jag har det lugnt som fan idag då det inte var någon disk för mig att diska i morse. Sen ska det vara potatismos till lunch vilket betyder att jag inte behöver koka potatis. Så vet inte riktigt vad jag ska hitta på hela dagen. Men det är skönt att någon gång ha en lugn helg när jag jobbar. Särskilt nu när jag knappt sovit något alls i natt och är trött som fan.
 

Pluggar

Det blir att plugga en massa idag då jag ska jobba extra imorgon. Men jag har egentligen ingen motivation alls till det. Men jag läser lite iallafall för att få något gjort. Vi ska ha lämnat in en text till uppsatsseminarium 3 på måndag om metodval. Saken är den att vi har diskuterat metoder och metodval alla gångerna nu och jag känner att vi inte kommer någonstans alls. Vi stå bara och trampar på samma ställe och tjatar om metoder hit och dit. Ja jag har gjort intervjuer och ska ta resten av min empiri från litteratur. Vad mer finns det att säga om det? Jag blir faktiskt lite trött på det då det inte känns som om vi lär oss något nytt och det finns en jävla massa annat som är mer viktigt att kunna enligt mig. Jag har en massa frågetecken om de olika delarna av en uppsats men inte fan går vi igenom det.
 

Jag har fått paket.

Fick mina snygga stövlar idag och nya skitcoola köksknivar. Stövlarna är lite stora i skaftet men det är inte konstigt med tanke på mina taniga ben. Men det är snabbt fixat med lite resår band så de inte glider ner. Men de är verkligen skitsnygga och kommer bli perfekt att ha på konserter i höst. Jag har mina bootstaps på den ena för att visa hur jag tänker ha dem och visa hur stöveln egentligen ser ut på den andra. De blir direkt mycket rockigare med ett par bootstaps på tycker jag. 
 
Det var någon som undrade vem som tar alla bilder på mig och det är jag som tar dem med självutlösaren. Självutlösare är fan världens bästa uppfinning.
 

Sitter och väntar.

Pappa ska komma och hämta mig runt två tiden så jag kan hämta paketet med mina nya stövlar i. Så just nu har jag mest tråkigt och väntar. Det känns inte lönt att börja på med något när jag sen ska in till stan. Så det blir en långfrukost och bara att ta det lugnt nu.
 
 

Åhh jag vill shoppa.

Lomography har rabatter på sina kameror hela tiden, Victoria's secret har rea och det finns en massa snyggt som min hjärna har beslutat sig för att jag behöver. Men det är en vecka kvar till csn och lön så allt får vänta. Men sen så kanske jag kan unna mig lite. Kanske.
 

Skola

Snart dags att sticka till skolan för lärarlös lektion då hon blivit sjuk. Det känns lite dumt att ha lektion då men förhoppningsvis så blir vi klara snabbt och får sluta tidigt.
 
 

Shopping

Ja jag vet att jag inte skulle shoppa denna månaden men det har jag egentligen inte gjort då detta kommer på räkning senare. Men hittade de perfekta stövlarna att ha i höst och särskilt när jag ska på konsert så jag var faktiskt tvungen. Sen att jag får med världens snyggaste knivar helt gratis är ju bara ett plus. Men ni får se allt på torsdag då paketet bör levereras.
 
 

Woohoo idag är det uppehåll.

Så jävla skönt att det inte ösregnar idag för jag börjar faktiskt bli lite trött på det. Jag är så känslig och mitt humör påverkas skitmycket av vilket väder det är ute. Så skönt att slippa regnet idag iallafall. Jag tog en runda med mopeden in till stan innan och solade lite. Så nu är jag fräknig och fin igen och känner mig mycket piggare. Det är skönt att få lite värme och ljus lite då och då. Jag lär ju aldrig bli brun av att sola med mina pigment men jag får lite energi iallafall.
 

Snart klar med allt för idag.

Jag har varit effektiv och varvat tråk med plugg med skönhetsbehandling. Min hy ser betydligt bättre ut efter en peelingmask och en återfuktande mask och ha smörjt in ansiktet med ansiktskräm. Sen får jag se ifall den är jävlig imorgon igen eller om detta räcker. Sen har jag nästan skrivit rent och sammanställt två intervjuer idag och jag kanske gör klart den med Lexa Vonn senare om jag orkar. Men är nöjd med det jag gjort idag då det tog längre tid än väntat att sammanställa. Så nu har jag precis hängt upp en maskin tvätt och börjat på med maten. Sen blir det nog soffan och de sista House avsnitten som är kvar på dvd:n.
 

Ny vecka.

Så det är dags att ta tag i sitt liv igen och jag börjar med mig själv. Min hy är helt torr och ful efter att jag var förkyld så har precis tvättat av en ansiktsskrubb och jag ska troligtvis göra en ansiktsmask senare. Så får jag hoppas på att det hjälper så mitt smink inte ser förjävligt ut. Sen hade jag tänkt att ta tag i mitt berg av smutsig tvätt som jag inte orkat med. Samt sammanställa mina intervjuer till uppsatsen så det är gjort så jag kan komma vidare i mitt skrivande. Jag älska att skriva men nu är det så mycket att hålla reda på att jag inte riktigt vet vad jag ska börja någonstans. Så lika bra att börja med intervjuerna då de redan är gjorda och bara ska sammanställas.
 
 

Det har varit lite tyst på bloggen denna helgen.

Men då min helg absolut inte blev som jag hade velat så har jag varit lite uttråkad och nedstämd. Sen att plan B inte heller blev av och att lite annan skit hänt så blev det inte precis bättre. Men jag har ändå haft en bra helg med lite plugg och House maraton. Men jag hade ju hellre åkt till Stockholm och kollat på Bullet. Men jag kommer få se dem om två veckor så jag överlever nog.
 

Lördag.

Det blev lite second hand shopping idag då det är lördag och jag kom hem med lite böcker och en söt speldosa. Men nu blir det fan att slappa i soffan hela dagen då det är svinkallt ute. Jag höll ju fan på att frysa ihjäl bara jag gick mellan bilen och affärerna. Men jag har iallafall varmt i lägenheten nu när de bytt mina fönster och det är så jävla skönt. 
 

Hösten är bäst på morgonen.

 

Pluggar.

Jag blev självklart väckt i morse av hantverkarna men nu ska det nog vara lugnt. Sen om han som ska måla fönstren kunde dyka upp och göra sitt jobb med hade det varit perfekt. Men dagen har bestått av plugg och jag har snart fixat mina groupie-intervjuer. Sen ska jag bara hitta lite vetenskapliga böcker som visar på hur det såg ut för kvinnor under de olika tidsperioderna jag valt med. Så det kommer bli helt perfekt detta. Tyvärr så blir det inget Stockholm och Bullet idag då tågbiljetterna blev alldeles för dyra till sist och jag är fattig student. Men detta är min enda lediga helg på länge så det är rätt skönt att vara hemma med. Men visst så hade det varit skitkul att se Bullet och få träffa Amie igen. Men man kan inte alltid få som man vill har jag märkt. 
 

Groupies, groupies, groupies.

Det är inte lätt alltid att hitta lämpliga groupies till min uppsats. En del kallas inte för groupies och en del är inte i rätt tidsperiod för att kunna användas. Det finns ju väldigt mycket biografier från groupies som var aktiva under 60- och 70-talet men jag behöver ju bara en. Sen är det rätt dött med groupiebiografier under 80- och 90-talet tråkigt nog. Jag trodde att jag hade hittat en men när jag sen började läsa upptäckte jag att tidsperioden blev helt fel så då var det bara att tänka om igen. Men nu idag fick jag kontakt med en groupie vid namn Nikki McWatters som gick med på en intervju med mig. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som lyckas komma i kontakt med så fascinerande kvinnor som Lexa Vonn från USA och Nikki McWatters från Australien. Sen att de går med på att jag får intervjua dem gör mig bara helt överlycklig. Detta kommer bli bästa uppsatsen någonsin!
 

Ingen sömn idag inte.

Jag var tvungen att ställa klockan på ringning vid halv fem i morse bara för att ringa pappa och se så att han och min bror var vakna. Min bror ska till USA och det är inte så bra om han missar flyget. Men de var vakna och jag kunde somna om igen enda tills plåtslagarna kom och skulle fixa med fönsterblecken vid halv åtta i morse. Jag var rätt yrvaken när jag öppnade dörren åt dem. De hade tänkt att göra det från utsidan men då det var kallt och frost ute så var det för halt för dem att klättra upp till fönstren. Men de var klara rätt snabbt så jag kunde somna lite på soffan efter att de gått. Så nu sitter jag och väntar på någon karl som ska komma och måla de nya fönstren så jag kan flytta tillbaka allt igen och det blir riktigt klart. Men vem vet när han behagar dyka upp. 
 

Nu är det äntligen klara.

Fönstrena är på plats och de har lämnat mig med all städning. Det behövdes städas innan med men nu är det riktigt skitigt. Så det blir att dammsuga och skura golven hela kvällen nu. Men det blev fint som fan med nya fönster  även om jag tycker om charmen med de gamla med många smårutor bättre. Men nu ska det förhoppningsvis bli lite varmare i lägenheten i vinter och att det inte blåser rätt in. Mmm detta blir nog bra bara jag får städat här.
 

Idag ska de byta mina fönster.

Förhoppningsvis är de klara tills jag kommer hem från skolan så jag slipper vara med om stöket. Kommer ju springa karlar och smutsa ner hela min lägenhet nu.
 
 

Brasa

 

Nu kommer det nog bli fint här.

Jag har köpt en massa röda markstenar som jag ska sätta runt min kamin så nu kommer det nog bli skitmysigt här. Men just nu så ligger de på tork för de var blöta och smutsiga så jag fick tvätta av dem lite. Lite jobbigt att ha stenar över halva golvet och jag hoppas att de hinner torka till ikväll. Imorgon kommer de och byter två fönster i lägenheten så det lär nog bli en massa spring här då. Inte bra att ha en massa saker ivägen för dem när de ska jobba och slita här.
 

Men fan då.

Det blev inte så mycket gjort idag mer än att jag tvättade en maskin kläder och disken blev gjord. Men jag har ju jobbat hela helgen så jag har nästan förtjänat en ledig dag. Annars så har jag mest försökt att reda ut min ekonomi men det går inte så jävla bra. Kan det inte bli dags för lön igen så jag slipper känna mig som en fattig student även om jag är det. Jag har dock varit duktig än så länge denna månaden för jag har inte shoppat några kläder eller skor.  Jag har inte köpt någon ny kamera heller även om det finns väldigt mycket som lockar just nu. 
 

Så mycket att göra men ingen ork.

Jag är fortfarande lite hes och snorig så jag hade fan bara velat bädda ner mig i soffan och kollat på film hela dagen. Men det är måndag så skolarbeten måste göras och uppsatsen måste skrivas på. Jag har bara en lektion denna veckan och sen ska jag till Stockholm så skolan måste prioriteras nu. Men samtidigt ser det förjävligt ut här hemma och jag skulle behöva städa hela lägenheten och tvätta en massa. Men då jag jobbat hela helgen och fortfarande är lite sjuk så vet jag inte vad fan jag orkar ta mig till. Nä nu ska jag fan äta frukost och så får vi se vad som händer sen. Jag har iallafall skrivit och skickat iväg skolarbetet som det var deadline på idag så jag har inget som måste göras just precis nu.
 

Jobbhelgen är över.

Så dags att börja planera för en ny vecka som bland annat kommer innehålla en resa till Stockholm för att se Bullet. Egentligen vill jag se dem i Malmö på tordag och Stockholm på fredag men hittade ingen att gå med i Malmö. Men jag snackade med Hampus Klang på facebook och han lovade att vara skitdålig i Malmö så jag inte missade något bra. Så det blir ju perfekt för då kan de ge järnet redigt i Stockholm istället. Det kommer fan bli en perfekt vecka som kommer. 
 
 

Söndag

Ja har lyckats att bli lite friskare än vad jag var igår trots att jag jobbade och ansträngde mig. Men det är ju bara bra så imorgon mår jag nog prima igen. Jag är dock lite trött för det blev lite sent igår vilket inte är så bra. Men jag hade nog varit trött även om jag kommit i säng vid vettig tid. Så jag klarar nog mig tills jag slutar iallafall.
 

Före och efter.

Så nu har jag fått mitt skåp och monterat ihop det helt själv, så nu är det snyggt som fan hemma. Jag ska bara leta upp lite tegelstenar och sätta under kaminen så det blir riktigt värmetåligt. Det behövs egentligen inte men det kommer bli riktigt snyggt att ha lite tegel vid elden.
 
 

Det kommer bli så fint här hemma.

Jag och pappa var i Halmstad igår och shoppade lite och jag hittade en skitsnygg liten etanolkamin. Saken är den att det är väldigt kallt i min lägenhet på vintrarna så jag tänkte att en liten brasa hade varit bra att ha. Även om den inte kommer ge särskilt mycket värme så bidrar den ju lite iallafall och det blir väldigt mysigt här hemma. Men jag hade ju lite problem med var jag skulle ställa den då alla mina möbler är av trä och det finns en risk att färgen inte är så värmetålig. Men så hittade jag ett snyggt skåp i plåt på IKEA som kommer bli perfekt som tv-bänk och bras-bänk. Så min fina mamma har varit och köpt ett skåp till mig idag så de kommer nog snart hit med det. Åhh det kommer bli så fint här.
 

Jag tyckte det gick så bra.

Jag vaknade i morse med en näsa som inte var snorig och en hals som inte gjorde ont. Då jag inte haft någon feber alls under tiden jag varit sjuk så tänkte jag att jag kan jobba under helgen. Vill inte gärna säga nej till dessa pengarna. Allt funkade skitbra ändå tills frukosten då näsblodet kom. Så nu sitter jag här med en kompress uppkörd i näsan och gömmer mig så folk inte ska se hur ful jag ser ut. Nu blev jag iallafall inte lika chockad som när jag var i skolan och fick näsblod och trodde jag skulle dö. Men det är jobbigt som fan iallafall och jag hoppas det slutar snart. Undrar om man kan tycka upp lite kompresser och sen sätta ett plåster för näsan och ha det så idag?
 

Fake it til you make it del 2

Här har ni lite mörka foton tagna med min Lomography fisheye one.
 

Fake it til you make it del 1

Här kommer några av bilderna jag tog på maskeraden. Jag tycker de är coola som fan.
 
 

Jävla förkylning.

Åhh jag började blöda näsblod i skolan när vi skulle ha redovisning av artikeln. Jag blev fan lite chockad för det var så jävla mycket blod och jag har inte haft näsblod på flera år. Så jag var troligtvis helt blek när jag satt där i klassrummet. Jag blev illamående som fan med vilket var riktigt jobbigt. Det slutade blöda rätt snabbt men jag mår fan fortfarande lite illa. Så det blir att ta det lugnt ikväll och bara hänga i soffan.
 

Torsdag

Förkylningen fortsätter vilket inte är så konstigt då det bara gått tre dagar sen jag började må dåligt. Men jag har inte blivit sämre så idag blir det skola och redovisning av en vetenskaplig artikel. Jag satt och läste hela kvällen igår då min artikel var på över 50 sidor. Men den är väldigt intressant så det var inget tråkigt kvällsgöra. Då är det desto tråkigare att jag måste ut i regnet och mörkret och cykla till bussen snart. Varför kan det inte bara vara uppehåll någon jävla gång?
 

Snyter fan ut hjärnan snart.

Men jag ska väl vara glad över att jag inte har feber eller ont i halsen. Det är så här det blir så fort jag åker ner till Skåne och får lite havsluft i lungorna. Havsluft är fan mitt kryptonit tror jag. Tur att jag bor här djupt inne i den mörka småländska skogen långt ifrån havet. Men men blir jag förkyld nu så har jag ju det gjort och slipper det på ett tag sen.
 

Guilty pleasure tour

Meat Loafs nya live-dvd har släppts i dagarna så jag lyssnar på skivan på repeat nu. Jag älskar när Meat Loaf släpper nytt även om han inte låter lika perfekt som när han var ung så är han ändå bra. Jag är glad så länge han fortfarande håller på för en värld utan Meat Loaf är ingen rolig värld enligt mig. Sen har han även världens snyggaste omslag till dvd:n och skivan.
 
 

Nu är det bara att vänta.

Lämnade in filmrullarna för framkallning nu så får hämta dem på fredag. Jag är nyfiken som fan och vill se korten nu. Men men det går ju inte så jag får sitta här hemma och vänta helt enkelt. Jag tror jag håller på att bli lite förkyld med då jag har ont i bihålorna. Jag brukar bli dålig när jag varit nere i Skåne så jag är inte så överraskad. Sen hade jag ju min Penny Lane kappa på mig när vi gick hem i blåsten mitt i natten och den går inte att stänga så det var rätt kallt. Men det går nog över snart får jag hoppas.
 

Dags för jobb.

Ska jobba lite extra idag igen vilket kommer bli kul. Inte så kul dock att jag har ont i axlarna och nacken efter att ha burit på en tung väska i helgen. Men jag ska nog klara en dag på jobbet utan att trilla sönder. Sen ska jag lämna in mina kort för framkallning och gå på stan med mamma lite. Jag är så nyfiken på mina kort från maskeraden men tyvärr så måste man alltid vänta på analoga kort. Men jag tycker det är värt det för att det blir en helt annan sak med analoga kort. Det gör oftast inte så mycker om de blir suddiga för de blir coola iallafall till skillnad från ett digitalt kort som bara ser illa ut. Jag är så glad över mina Lomography kameror och när jag ändå samlar på Polaroidkameror kan man väl börja samla på Lomography med?
 

Några få bilder från maskeraden.

Jag hittade några bilder på facebook där jag är med så dem får ni se. Sen imorgon efter jobbet så ska jag lämna in mina filmrullar så de blir framkallade. Förhoppningsvis blir de bilderna skitcoola så jag kan visa dem med.
 
Första bilden är så jävla bra när jag hänger med de coola grabbarna i badtunnan. Den blev festens mittpunkt och de flesta var nog i tunnan och dansade lite.
 

Skola idag.

Jag ska ha möte med min handledare idag och diskutera min uppsats. Så det blir nog intressant. Jag har fastnat lite nu känn det som så lite nya idéer och nya tag behövs nu. Sen när jag kommer hem ska jag leta upp mer bilder från maskeraden så ni får se dem.
 

RSS 2.0