Vet ni vad?

Jag saknar skolan. Jag saknar att ha något att behöva läsa på kvällarna till en kurs. Något som kan lära mig något nytt och göra mig lite smartare. Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på efter jobbet nu och jag blir förbannat uttråkad. Så idag har jag spenderat kvällen i soffan med en bok, dock inte kurslitteratur. Sen blir det nog lite Morden i Midsomer innan jag ska sova.


Jag vill sova mer.

Fan att det inte går att sova på nätterna, jag hatar sånt. Jag vill vakna pigg och glad på morgonen, inte sur över att jag sovit dåligt. Idag är iallafall sista dagen på jobbet denna veckan så får förhoppningsvis sova ut i helgen. Jag behöver det nu känner jag.


Det blev inget paket idag.

Men då har jag något att se fram emot imorgon istället. Jag vill ha mitt paket nu. Nu har iallafall min skinnjacka blivit returnerad till Modekungen så jag kan få tillbaka mina pengar igen. Så nu är det fixat iallafall. Jag har blivit lite kär också i Jeffrey Campbells Foxy skor, jag vill ha. Men jag kan nog inte använda dem utan att se alldeles för lång och smal ut. Men de kan ju stå och se söta ut.





Jobb, jobb, jobb.

Jobbar idag igen och slutar vid halv tre så det är inte hela dagen som försvinner här. Men det hade inte varit helt fel att spendera dagen ute i solen istället. Men det kommer nog fler soliga dagar. Jag får trösta mig med att det troligtvis har kommit ett paket till mig tills jag kommer hem.


If it's something I want, then it's something I need.

Det blev som sagt lite tröst shopping efter jag hade klippt mig. Men jag var duktig och använde presentkorten jag hade så det kostade nästan ingenting att shoppa mig glad idag. Så det som fick hänga med hem idag var ett par nya ballerina, de gamla håller verkligen på att trilla sönder snart. Plus en handkräm och nagellack som verkligen behövs när man jobbar i kök för att inte händerna ska se förjävliga ut. Allt för en kostnad av 59kr.




Nu är jag hemma igen.

Håret blev bra och hon tog bara 1cm så det känns inte helt kort. Men jag tycker fortfarande inte om att klippa mig. Så det blev lite shopping efteråt men det visar jag sen för jag tänkte ut och sätta mig i solen nu. Måste ju passa på för imorgon är det jobb igen och sen på fredag och lördag ska det visst regna.


Wild in the hair, wild everywhere.

Fan ska till frisören idag och klippa topparna. Jag hatar att klippa mig för det känns alltid så kort efter. Får kanske ta en tur på stan och shoppa mig glad sen igen. Fick ett presentkort från gratisbio idag så har 100kr att shoppa gratis för plus ett presentkort jag fick av mamma när jag fyllde år.  Jaja hej då slitna toppar i håret iallafall.


Snälla solen skin lite till.

Det är varm som satan men jag tycker om när solen skiner. Det bästa hade varit om man kunde bada lite också. Men får väl nöja mig med att duscha senare ikväll. För jag vill inte bada i ån som finns precis utanför.


Woohoo solen skiner!

Hoppas det blir lite fint nu framöver för jag behöver verkligen sol. Man får så mycket mer energi då och jag behöver det när jag ska jobba. Denna veckan ska jag dock bara jobba tre dagar så det blir rätt slappt. Men det är skönt det med. Nä dags för frukost och sen cykla till jobbet i det fina vädret.


Nu är jag hemma igen.

Det blev inget fixande med min moped men jag körde lite med pappas. Sen hängde jag även hemma hos min bror ett litet tag innan vi åkte in till Ljungby för att hämta upp Gabriella och Tyra för att äta på Sibylla. Så intressant var mitt liv idag, men jag är rätt nöjd ändå. Imorgon blir det att jobba igen, men det ska nog bli kul.



The natives are restless.

Jag är fortfarande uttråkad. Men idag skiner solen så det blir att åka ut till pappa istället för att sitta själv i lägenheten. Sen får jag se vad jag hittar på där ute, kanske fixar lite med min moped som vi håller på att rusta upp. Pappa har nog gjort en del så kanske dags för mig att hjälpa till lite. Får packa ner lite oömma kläder också och se om jag begriper mig på min Monark Trapper.



Riktig tråkdag idag.

Men nu har lägenheten blivit städad, tvätten tvättad och snart har jag frostat av frysen med. Så nu är här fint och jag kan ta det lugnt ikväll. Men jag känner mig väldigt uttråkad idag och kvällen kommer nog inte bli bättre.


Midsommar i lite bilder.

Det blev en lugn dag igår med firande med nära och kära. Jag, pappa och Jim åkte till Angelstad hembygdspark för att få se lite dans och trubadurer som spelade. Sen blev det att hämta upp Peter, Gabriella och Tyra för att grilla lite hemma hos pappa.






Glad midsommar!

Det är mulet och blåser halv storm ute idag, passande på en midsommar. Jag ska iallafall ta det lugnt och bara grilla lite med familj och vänner. Det behöver inte vara mer avancerat än så känner jag. Så snart kommer pappa och hämtar upp mig så vi kan handla mat och sen blir det ut till Angelstad för lite midsommarfirande innan vi sticker hem till pappa för att äta.


Äntligen fick jag betyget på sista kursen.

Det blev ett VG på den med. Det känns verkligen som jag har valt rätt när jag får VG efter VG, för jag har väl knappast blivit smart helt plötsligt? Sen köpte jag även en ny mobil idag, det blev HTC Wildfire. Jag kan tala om att förälskelsen har övergått i kärlek nu. Den är så fin och smidig. Ska testa om jag kan blogga med den sen också. Men nu sitter jag och skickar sms med min bror så jag får lite meddelande på den

Sista dagen för denna veckan.

Ska snart sticka till jobbet och vara duktig en dag till i denna veckan. Men först var jag tvungen att ringa runt som en galning för de har gjort fel med min lön. Jag har inte fått mitt OB för helgen jag jobbade i maj. Men nu är det fixat och de ska göra en ny utbetalning till mig.


Skinnbyxorna är på dagen till ära.

Jag tror jag är lite förälskad...

i HTC Wildfire. Men självklart ska jag alltid falla för en mobil som inte finns att få tag på längre. Men jag lyckades hitta en och nu ligger den och väntar på mig. Ska köpa den imorgon efter jobbet hade jag tänkt. Titta bara vad fin den är.


Jag är inte van vid detta.

Fan vad trött jag är idag och har ont i huvudet. Men det är bara idag som jag måste stiga upp vid fem för imorgon börjar jag sent. Jag är inte van vid detta och min kropp är inte riktigt med på att vilja jobba än. Det är ett rätt tungt jobb och sen att cykla en mil om dagen för att ta sig till och från jobbet gör det inte bättre. Men kroppen tränar upp sig snart och klarar av det bättre. Ska bara överleva innan dess.


Jag har fått paket.

En ny stor fin leopardväska. Den blir perfekt när man ska åka iväg någonstans. Man får plats med en jävla massa i den iallafall och det är bra.


Full speed, ears bleed.

Jag lyckades stiga upp idag med när klockan ringde vid fem. Det är tur att det är ljust ute för annars hade jag aldrig lyckats ta mig upp. Men det ska nog bli kul idag förhoppningsvis. Ska bara lyckas cykla in till stan först.


Bullet spelar på Karl Oskar-dagarna i Växjö.

Så gissa vad jag kommer göra 6 augusti förutom att jobba? Sen jobbar jag den sista dagen för sommaren den 7. Så det blir ju en perfekt avslutning på sommarjobbet med en Bullet konsert med Nico. Jag kommer nog vara rätt trött på söndagen men vem fan bryr sig, det är sista jobbdagen jag lär ju överleva den. Woohoo jag ska få se Bullet!


Woohoo jag fick VG i musikjuridiken.

Känns så jävla skönt att den är klar och att det blev bra betyg. Men jag väntar fortfarande på ett betyg, det i kulturprojektet vi gjorde. Jag vill ju veta för fan!


Har överlevt min första arbetsdag iallafall men det var nog precis. Det går inte ens att beskriva hur dagen har varit. Men den var okej och jag hoppas på att det blir bättre. Annars kommer det bli en lång sommar.


Vad kan gå fel om man börjar dagen så här?

Intro på jobbet idag och jag är trött. Jag har sovit bra i natt men är verkligen inte van vid att stiga upp vid fem på morgonen. Men det ska nog gå bra idag och jag slutar vid halv tre så det är rätt kort dag jag går. Jag har börjat dagen på bästa sätt iallafall, Bullet tröja, Guns n roses muggen till mitt tea och Airbourne i stereon.


En av mina nya Bullet tröjor jag fick i förra veckan.


Vad ska man göra nu då?

Jag har fixat allt inför jobbet imorgon. Matlådan är lagad, jobbkläderna tvättade och nu ska bara allt packas ner imorgon. Så vad ska jag hitta på nu då? Jag borde dammsuga lite men vet inte om jag orkar det nu. Har iallafall tittat på Remember me idag och den var fin. Kanske att jag tittar på en film till.



Imorgon börjar jag jobba.

Så idag blir det att bädda ner sig i soffan och kolla på film medan regnet öser ner utanför. Jag tänker inte anstränga mig mer än nödvändigt idag för imorgon kommer jag nog få jobba skiten ur mig. Det blir intro på jobbet från 7.00 till 14.30 och sen kommer jag nog vara död efter allt nytt att lära mig. Men det är skönt att jag antingen jobbar korta dagar 7.00-14.30 eller får lite sovmorgon och jobbar 9.30-15.30. Så jag kommer nog överleva sommaren iallafall.


Bild på mig från min semester i Blekinge.


Böcker, böcker, böcker.

Det blev ingen fyndat på auktionen men jag köpte lite böcker på Gammalt och nött iallafall. Hittade Jane Austens Förnuft och känsla och lite Sir Arthur Conan Doyle böcker som nu ser fina ut i min bokhylla. Sen fick jag även ett ryck och fick panik på alla kläder i min walk in closet. Så nu är där rensat både bland kläderna och väskorna. Ringde även hit min brors ex och några kompisar till dem som fick gå lös bland det jag rensat ut. Det verkade vara populärt bland tjejerna iallafall.


Idag blir det auktion.

Idag blir det nog fan fullt upp med. För först blir det auktion och sen loppis om vi hinner med det. Jag älskar att gå på auktion så nu hoppas vi på att där finns något vettigt och inte bara en massa gammal skit. Men självklart ska det vara svinkallt ute så pälsjackan får hänga med.


Titta vad man kan hitta...

när man är på semester med pappa. Vi var och grillade hos pappas barndomsvänner Jan och Mona och kollade på lite gamla kort. Så här såg min pappa och mamma ut på slutet av 70-talet. Visst är jag lik min mamma?


Jag måste fixa klipptid.

Mitt hår är jätte slitet nu så måste in till stan och fixa en klipptid. Jag hatar att klippa mitt hår, det känns så kort då. Ska in till stan och fixa lite sånt snart iallafall. Måste till tippen och kasta all kartong som var till mina nya möbler också.


Jag har mina nya snygga Replay jeans på mig idag.


Grattis Papa Hell på födelsedagen.

Idag fyller världens bästa Bullet sångare år. Så grattis, grattis Hell Hofer.




Nu är min hall klar.

Fan vad jobbigt det är att skruva ihop tre bokhyllor själv. Sen även skruva isär de tre gamla tog lite på krafterna. Men nu är det klart och allt är där det ska vara, förutom lite småfix som det är när man flyttar runt på sakerna. Jag lyckades förutom att köpa snygga bokhyllor även hitta skrivbordet som hörde till på fyndet för 198kr. Jag behövde ju ett nytt sminkbord men tänkte vänta för att det hade blivit för dyrt att köpa nu. Men nu när det var på fyndet skitbilligt så var jag tvungen att ha det. Här har ni lite dåliga före och efter bilder. Vad tycker ni?

 





Nu är jag hemma igen.

Men har fullt upp med mina nya möbler till hallen. Det blir nog fint när det väl är klart, men nu är det kaos. Så vill bli klar så fort som möjligt för jag hatar att leva i kaos.


Varför ska här vara världens sämsta internet?

Jag orkar seriöst inte springa omkring i varenda vrå och försöka hitta lite bra mottagning. Men nu lyckades jag iallafall komma in på bloggen så jag kan skriva lite. Det har varit fullt upp idag med. Jag har skickat tillbaka skinnjackan, köpt ett par nya Replay jeans och varit på Sweden rock festival området och kollat lite. Där är väldigt öde denna veckan och Sweden rock affären var stängd för inventering typiskt nog. Men det var kul att se iallafall, vi var ju tvugna att stanna till där på vägen till Sölvesborg. I Sölvesborg kände man sig väldigt välkommen.



Nu sitter jag på vandrarhemmet.

Sitter nyduschad på vandrarhemmet vid Halens camping. Det har varit fullt upp hela dagen så jag är jätte trött nu. Men jag ska kolla på House innan jag sover för det får man inte missa. Jag fick min nya skinnjacka idag men den var lite för stor och såg rätt billig ut. Sömmarna var väldigt dåligt sydda och sånt så den får åka tillbaka. Men jag fick ett gratis linne i paketet så jag är glad iallafall. Plus att jag fick ett till paket med två Bullet tröjor och de satt alldeles utmärkt så väldigt glad Jamie.

Men här får ni lite fina bilder från idag. Det är så underbart fint i Olofström trakten.




Jag har ett paket som väntar på mig.

Är inte det det bästa sättet att börja en semester? Jag tror även att det är min nya skinnjacka som kommit. Hoppas hoppas att det är den. Jag vill ha! Men först måste jag diska upp allt och packa det sista innan pappa kommer och hämtar mig. Men det ska bli så skönt att komma ner till Blekinge i några dagar. Åka runt och titta överallt på dagarna och sen sitta på vandrarhemmet med datorn i knät på kvällarna och kolla igenom alla bilder man tagit.





Nu ska snart min hall bli fin.

Jag är så trött på mina möbler och bokhyllor som bara hälften av mina böcker får plats i. Så nu jävlar ska jag till IKEA och köpa nya snygga hyllor ut till hallen. Det behövs verkligen för jag tycker inte om hur det är nu. Så på torsdag när jag och pappa ska köra hem från Blekinge tar vi en tur inom IKEA och fixar lite. Så idag har jag haft fullt upp med att möblera om lite i hallen så iallafall halva ser okej ut. Vad tycker ni om ena delen av min hall?



Tror ni detta blir snyggt till denna bokhyllan? Kommer nog köpa en vit klädhängare till alla mina skinnjackor också.


Dags att börja packa igen.

Jag och pappa åker till Blekinge imorgon så jag har en del att fixa med idag. Jag har redan suttit i telefon med chefen för att få semester torsdag och fredag . Sen blir det att börja jobba redigt på måndag.


Nu var denna helgen på jobbet slut.

Det var lite jobbigt idag med bara en fungerande diskmaskin men det gick det med. Så nu sitter jag och planerar vad jag behöver till min semester med pappa. Vi sticker till Olofström på tisdag och det kommer bli så skönt. Sen veckan efter börjar sommarjobbet för min del. Då jävlar ska jag vara duktig och tjäna en massa pengar. Men först ta det lugnt i en vecka och bara ha det bra.


Jag är med och tävlar.

Min kompis Johanna har just nu en tävling där man kan vinna väggdekor från Paxlux.se. Jag älskar sånt och har länge funderat på att köpa något snyggt att ha på väggen. Så självklart är jag med i hennes tävling och försöker vinna det istället. Gå in på hennes blogg om ni med vill vara med, bara att klicka på bilden.


Min diskmaskin gick sönder.

En av mina diskmaskiner på jobbet gick sönder. Den bara small till och dog så nu vågar jag inte ens röra vid den. Blev fan livrädd när det small så fort jag vände ryggen till. Hoppas att det blir lite disk idag så jag klarar mig med bara den ena maskinen. Varför ska sakerna gå sönder på helgen för? Jag tror det gör det bara för att jävlas. Allt för att retas med en trött Jamie.


Här är det fullt upp hemma hos mamma.

Vi har precis ätit en massa god mat och snart blir det nog lite efterrätt eller kaka skulle jag tro. Jag hoppas det iallafall för jag vill ha tea. Men först blir det att busa lite med Tyra som inte vill vara lugn.


Jag tror jag är kär.

Kolla bara vad underbart snygg skinnjacka och den ska bli min. Får bara hoppas den sitter snyggt på också. Kände det var dags att köpa en skinnjacka nr.15 nu.

 

Sitter på jobbet nu och äter frukost, men är förbannat trött. Ikväll ska mina bröder, Peter, Gabriella och Tyra hem till mamma med och äta lite mat. Så kommer vara fullt upp hela kvällen känns det som. Men jag kanske hinner sova lite innan de dyker upp så jag får vila lite.


Jag har fått paket.

Jag älskar att få paket och särskilt paket som innehåller saker som har med Bullet att göra. Så då kan ju inte dagen bli mer än bra när jag får två sådana paket. I det första paketet fanns Bullets nya backpatch och en singel de gjort med Enforcer. I det andra paketet fanns foton jag tagit på Bullet på Sigges loge och Muskelrock. De ska in i mitt fotoalbum sen när jag kommer hem igen. Sitter hemma hos mamma nu för jag ska jobba i helgen. Så jag tänkte vara lite lat och slippa cykla. Sen kan jag faktiskt ha råkat beställa hem två nya Bullet tröjor och en till backpatch ifall jag faktiskt vill använda den jag fick idag. De finns bara i några hundra exemplar så vill gärna ha en i reserv om något händer den första.





Såg ni mig på TV igår?

Igår sändes säsongsavslutningen av Du är vad du äter och det var Dag i Bullet som skulle gå ner i vikt. De filmade publiken när de spelade på Sigges Loge och där var ju jag och tittade på dem och hängde backstage. Så jag var med i hela 2 sekunder och såg söt ut. Det finns på TV4 Play för den som vill se mig eller snyggingarna i Bullet.




Woohoo!

Skattepengarna kom visst idag. Så vad ska man göra med dem? Jag vill köpa lite nya bokhyllor till hallen och jag skulle behöva något bra att förvara alla mina skor i. Men jag tror inte de gör så stora skohyllor.


Nu sitter jag här igen..

och pluggar som en galning. Jag har knappt någon motivation till det men jag vill bli klar nu. Jag vill bli klar denna veckan så jag slipper tänka på det nästa vecka när jag och pappa ska åka till Olofström på vår årliga semester tillsammans. Kommer bli skönt att åka iväg några dagar bara med pappa och ta det lugnt och uppleva hans hemtrakter. Det är så fint i Blekinge att man bli lugn bara man kommer dit.




Bilder från förra året när vi var i Olofström.


Jag hittade lite mer bilder från Muskelrock.

Som hade lagts upp på facebook så jag måste lägga in dem här. Jag tog även en snygg bild på Välkommen till Tyrolen skylten som fanns ute vid campingen.





Bara 28,5 grader inomhus.

Jag ligger utslagen i min soffa med ett glas istea och låter fläkten hålla mig lite svalare. Men pluggandet som skulle fixas har det inte blivit så mycket av. Men jag är ledig hela veckan så det ska väl hinnas med iallafall. Nu är även allt som krånglade och gjorde mig ledsen igår löst. Så idag är en bra dag igen.


Jävla åska.

Det åskade som satan igår och självklart skulle min router gå sönder då. Det fast att jag drog ur den ur uttagen. Men det var bara strömadaptern som gick sönder så jag fick en ny. Fast han var inte glad av att ge den till mig för egentligen går det inte på garantin när åskan tar sönder. Men då måste de bevisa att det var åskan och han var stressad och sur så han orkade inte diskutera med oss. Men nu fungerar allt och jag ska placera mig i soffan och plugga lite. Jag är snart klar med musikjuridiken och fick VG på uppgifterna som jag gjorde i helgen så det ska nog gå bra. 


I'm to young for this shit!

Det bara känns som om allt krånglar. Varför får man aldrig vara glad och leva ett liv utan beskymmer? Hur kan även en så liten sak som pengar skapa så mycket beskymmer i världen? Jag hade lätt valt att leva i en värld utan pengar. Kan vi inte avskaffa pengar och leva på byteshandel eller byte av tjänster istället?


Jag mår nog bättre i morgon och överreagerar säkert nu.


Det är mulet idag.

Vilket är perfekt för då kan jag kanske koncentrera mig på att plugga. Det gick inte så bra igår med pluggandet, men jag fick lite läst iallafall. Så det blir att plugga satan nu och göra klart en uppgift. Sen ska jag städa lite och testa min nya fina dammsugare jag köpte igår.


Min första prinsesstårta.

Jag har idag gjort min allra första prinsesstårta, fast rosa med choklad på. Det blir lite mer Jamie stil på den då. Men visst är den fin?


Födelsedagskalas idag.

Ska alldeles strax sticka ut till min pappa och fira hans och min brors födelsedag. Pappa fyllde år i förra veckan och min bror om två dagar. Så idag blir en perfekt dag för att fira dem på.

Sen ska jag försöka hinna med att plugga lite också. Jag lämnade in projektrapporten i Kulturprojekt kursen igår så det är klart och en uppgift i musikjuridiken. Så det blir att plugga lite musikjuridik idag med, jag ska helst vara klar med allt i denna veckan.


Bullet på Muskelrock.

Jag bara älskade att jag fick se Bullet på Tyrolen i fredags. Det är så perfekt för dem där ute och jag kan förstå att de tycker om stället. Jag hade lätt kunnat bosätta mig på Tyrolen tillsammans med Bullet och levt lycklig resten av livet. Men än så länge får jag nöja mig med att se dem live där lite då och då.




















Tyvärr så är bilderna rätt dåliga då det var en bit fram till scenen. Men man ser vilka det är och vill ni se dem bra får ni helt enkelt gå på konserterna själva.


Bilder från Muskelrock festivalen.

Nu är jag hemma och utvilad igen, jag stack hem redan igår så jag fick sova i min säng i natt. Men jag har haft skitkul med underbara människor. Jag överlevde att sova i tält hela två nätter och det är väldigt duktigt tycker jag. Här får ni lite bilder från festivalen och sen kommer ett inlägg med bilder från när Bullet spelade lite senare idag.























Fan idag börjar Muskelrock.

Jag är lite nervös över detta och har knappt sovit alls i natt. Men det kommer nog bli skitkul dessa dagarna iallafall. Men jag är lite rädd för att sova i tält bland en massa fulla människor. Men imorgon får jag se världens bästa Bullet igen och jag står ut med lite tältsovande för det. Nu är iallafall allting nerpackat och jag sitter bara här och väntar. Sen får vi se om jag lyckas uppdatera bloggen något under dagarna jag är iväg. Annars skriver jag igen på söndag när jag kommit hem.




Yes!

Projektrapporten som ska lämnas in på tisdag är nästintill klart. 10 sidor förhoppningsvis välskrivet arbete och reflektion över arbetet är gjort. Så nu kan jag verkligen ta sommarlov och njuta av min festivalhelg. Sen kan jag läsa igenom skiten och fixa det sista på måndag när jag kommit hem igen.


Jag har fått paket.

Plus att det blev lite shoppade inne i stan. Men äntligen fick jag min väska som jag väntat på en hel evighet. Jag lyckades även hitta två par shorts för 150kr styck, så det var ju perfekt.









Shoppa!

Ska snart sticka in till stan med pappa och handla det sista som kan tänkas behövas på en festival. Just nu är jag glad över att vara nykterist för fan vad dyr festivalen hade blivit annars. Skit att behöva tänka på öl och alkohol och sånt med. Jag har fullt upp med att tänka på vilka kläder och skor som ska med. Blir nog att kolla efter ett par jeansshorts idag när jag ändå är inne i stan. Så jag kan byta om jag tröttnar på mina skinnshorts, fast det gör jag nog inte.


RSS 2.0