Usch vilken natt.

Cyklade in till mammas igår för att slippa den jävla stormen. Det var bra gjort av mig men inte fan har jag fått sova för det. Vaknade mitt i natten av att mammas köksfönster blåste upp och smällde rätt in i väggen.  Så hörde bara en hög smäll och en massa glas som splittrades. Det var ju helt omöjligt att somna efter det. Var livrädd för att mer skulle gå sönder. Så jag kommer somna och sova som en stock i natt. Behöver sömn nu.
 
 

Städar.

Springer runt här hemma och plockar och städar och det är tråkigt som fan. Är inte på humör för något nu utan känner mig mest stressad och ledsen. Det ska kanske bli storm i natt så vill inte sova hemma för vet ju inte hur det ser ut imorgon när jag ska till jobbet då. Så tänkte städa klart och tvätta en maskin tvätt och sen cykla in till stan och sova hos mamma. Men just nu så känner jag mest bara för att bädda ner mig och skita i allt. Men måste gå till jobbet imorgon så får väl rycka upp mig. Jag blir så förbannat stressad när det är sånt här väder. Känner mig så låst och kan inte slappna av för det känns som jag inte kan planera något. Tänk om det stormar imorgon på morgonen med och jag inte kan ta mig till jobbet? Jag kan inte slappna av alls så hade troligtvis inte kunnat sova något i natt. Därför jag började plugga till körkortet och det hade varit så skönt att ha det klart nu. Men då det är väldigt svårt att få tid till körlektioner så drar det ut på tiden. Så jävla mycket att lära sig med men det går sakta men säkert framåt iallafall. Men får nog räkna med att spendera rätt många dagar med att sova hos mamma. Särskilt när det ska storma och blåsa som fan varje vinter.
 

Loppisfynd.

Hittade faktiskt en del roligt idag. Mest filmer men min favorit var ändå min nya fina köksklocka. Har ingen klocka i köket så denna blev perfekt. Passa perfekt in på min vägg. Fick även med mig Thomas lite så fick pussa på honom med. Så idag har varit en bra dag. Nu håller jag på att städa en massa. Min lägenhet är kaos nu men snart så ska den vara fin igen. 
 
 

Loppisrunda.

Vad skönt det var att få vakna upp i min egna säng än mammas bäddsoffa. Soffan är lite för hård för mig så fick ont i höften som fan av det. Men så skönt det är att ha en snäll mamma som låter mig ta upp hela hennes vardagsrum i en vecka. Världens bästa mamma. Nu är det faktiskt dags för en loppisrunda med pappa. Känns som det var en evighet sen vi var på det. Så nu hoppas jag på lite fina fynd. 
 
 

Julklapp till mig själv.

Passade på att shoppa lite då det är Black friday idag. Spell and the gypsy har kommit med en så förbannat snygg ny kollektion så ville unna mig lite. Så det blev den här snygga som jag kan springa runt med i sommar. 
 
 

Home sweet home.

Har precis kommit hem till min egna fina lägenhet. Så skönt att kunna slappna av i soffan lite. Kom på att jag aldrig hann blogga igår. Hade fullt upp med körlektion och sen tvätta hela kvällen. Så det hände inte så mycket roligt. Men nu är jag hemma hos mig igen efter att ha sprungit runt på stan och shoppat en massa efter jobbet. Har faktiskt varit så duktig att jag köpt alla julklappar utom två. Beställde en massa igår och köpte en massa leksaker till barnen idag. Var köp tre betala för två på alla leksaker för att det är black friday så kom rätt billigt undan. Så nu ska jag bara fixa de andra två i nästa vecka om det går. Så skönt att ha allt fixat redan. 
 

Wild belle pouch.

Fick hem min nya snygga Spell and the gypsy väska idag. Den är så förbannat fin. Har två dreamweaver väskor innan så nu fick det bli en mindre väska jag kan ha när jag går ut. Den är i mocka och helt underbar.
 
 

Usch vilket fult väder.

Det är blött och kallt och blåser som fan idag och jag tycker inte om det. Har haft körlektion efter jobbet och allt bara blänker överallt. Men det gick bra och jag fick mycket beröm av min lärare. Körde mer självständig idag med vilket var roligt. Men nu ligger jag och slöar i soffan och väntar på att mamma ska komma hem. Kommer säkert tvinga ner mig till affären så jag måste ut i skitvädret igen. Men måste få lite mat i mig så får väl stå ut.
 

Jag är hungrig.

Sitter hemma hos mamma och är hungrig som fan nu. Hade kurs efter jobbet och sen stack jag hem till Thomas lite. Så det har varit en lång dag och jag längtar tills jag får lägga mig. Jag behöver min sömn nu sov knappt inget i natt.
 
 

Trevlig kväll igår.

Det blev en riktig trevlig kväll igår med cluedo och singstar. Fick sjunga lite Nightwish och det var så jävla roligt. Har inte sjungt det på evigheter så roligt att min röst pallade. Sen stack jag hem till Thomas igen och somnade i hans säng. Nu ligger jag och slöar i soffan och väntar på att han ska komma hem. Kommer nog dröja några timmar men det gör inget. Kan halvsova i soffan så länge. 
 
 

Cluedo.

Min karl stack hem till föräldrarna så jag passar på att umgås med min bror lite. Så nu sitter vi hemma hos en av hans kompisar och spelar cluedo. Känner mig förvirrad som fan men det är kul ändå. Ska väl köra lite singstar sen med så det blir nog kul. Skönt som fan att träffa lite nytt kul folk iallafall. Blir nog en bra kväll.
 
 

Fredag, fredag, fredag.

Sitter hemma hos pojkvännen trött och lite sur. Har haft dumma tankar hela veckan och det är inte bättre nu. Förhoppningsvis så blir det en bra kväll ändå. Eller så får jag bara gå och lägga mig.
 

Har flyttat in till stan.

Sitter hemma hos mamma nu och hade tänkt att stanna här tills jag blir utsparkad av henne. Nä vet inte hur länge jag ska stanna men blir nog ett tag. Nu sitter jag och gäspar i soffan och vill mest bara gå och lägga mig. Har lyckats att vrida till mitt ena knä så har ont som fan med. Hoppas att det går över till imorgon så jag slipper halta till jobbet. Men som det känns nu så kommer jag nog ha ont imorgon med. Tur jag tröstshoppade lite nytt smink idag så jag iallafall kan vara glad över det.
 

Jag hatar regn.

Det regnade så mycket i morse att det regnade igenom mina regnbyxor så jag fick gå runt med blöta trosor halva dagen. Så nu har jag letat upp mina snygga skinnbyxor för det kan fan inte regna igenom både dem och regnbyxorna. Så nu är jag redo för att köra till jobbet imorgon. Sen efter jobbet ska jag och pappa lämna in min cykel för service och sen ska jag sova hos mamma resten av veckan. Det pratas om minusgrader och snö och jag vill inte cykla i det. Så nu blir det att flytta in till mamma lite och kanske att jag sover hos pojkvännen lite med. Har även kollat upp hur bussarna går för då behöver jag bara cykla en tredjedel av vägen. Så jag ska nog klara denna vintern med.
 

Jag är helt slut i kroppen.

Jag är så förbannat trött idag så somnade i soffan i över en timme. Det var så förbannat skönt men har inte fått något vettigt gjort alls. Har jobbat med grupparbete inför våran leanutbildning på måndag så fick jobba över till fyra. Sen fick jag köra hem i ösregnet så kanske inte så konstigt att jag är helt slut. Men det är ju för fan bara tisdag. Många dagar kvar innan jag får helg och vila upp mig. Men det är bara att bita ihop och jobba på. Ska försöka lägga mig lite tidigare idag så kanske jag är utvilad till imorgon.
 

All black.

Blev så förbannat nöjd med min helsvarta outfit idag så jag var tvungen att fota den. Helt perfekt vardagsoutfit som blev helt suddig i kamera, men det skiter jag i. Körde iallafall på svarta sammetsbyxor, svart stickad tröja och min favorit skinnjacka och sen snygga boots med turkoser på. Allt har känts så förbannat bra hela eftermiddagen. Jag tog en paus från körlektionerna förra veckan för jag kände att jag behövde lite tid att smälta allt nytt för att kunna fokusera redigt. Gick inget bra sist jag körde så mådde inte bra alls. Så var rätt nervös för körlektionen idag. Men som tur var hjälpte pausen och det gick bra som fan att köra. Så det var rätt beslut att pausa lite för nu kunde jag fokusera mycket bättre på det som jag behövde öva mer på utan att bli frustrerad och känna mig dålig. Så nu ser jag fram emot körlektionen på onsdag. Sen kändes det så förbannat bra med min snygga outfit och mitt nya smink och mitt hår som var snyggt fram till ösregnet iallafall. Har känt mig rätt tråkig och ful på sista tiden så behövde en snygg dag. 
 
 

Hemma igen.

Har haft en mysig helg inne hos pojkvännen men imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Så nu sitter jag hemma och håller på att laga matlåda till imorgon. Som vanligt har jag lite söndagsångest vilket är jobbigt. Känns som veckorna bara rusar förbi och jag får inget vettigt gjort alls. Känns som mitt liv inte kommer någonstans ibland. Men imorgon är det ny vecka och jag har körlektion efter jobbet. Så då gör jag lite bra som för mig framåt i livet. Hatar jävla söndagsångest. 
 
 

Hänger hemma hos Lina.

Har haft en slö lördag med en massa mys med min karl. Vi tog en liten loppisrunda men det började ösregna så sen blev det att mysa i soffan och värma upp sig igen. Nu sitter jag hemma hos Lina och dricker tea och pratar lite skit. Trevligt som fan och perfekt att umgås mer henne medan min karl är på jobbet. 
 
Lägger upp en bild från The plastics life magazine som precis kom ut. 

Äntligen helg.

Det är äntligen helg och jag ska spendera den hemma hos min karl. Det kommer bli så jävla skönt. Har längtat efter detta hela veckan. Känns som denna veckan har hållt på i flera veckor nu så behöver verkligen få vila lite. Bästa stället att vila är i pojkvännens säng.
 
 

Nya fina mexicofiltar.

Fick hem mina nya fina mexicofiltar idag. Hade tänkt att ha dem över mina fotöljer som jag börjar tröttna på. Det blev rätt snyggt fast de skulle varit lite större. Men jag köpte dem begagnat billigt som fan så är nöjd ändå. Annars så har det varit en bra dag. Jag behövde inte jobba över och hade inget planerat efter jobbet så kom för en gångs skull hem innan solen hade gått ner. Så jag passade på att ha en liten photoshot idag med. Får fan passa på när solen skiner in genom fönstret. Jag tar alla chanser jag får att klä upp mig i mina Spell and the gypsy kläder. 
 
 
 

Jag har fått paket.

Fick hem min nya playsuit från Spell and the gypsy idag och den är så fin. Den är i mitt favoritmönster och jag har flare pantsen i samma färg. Man kan ju aldrig ha för mycket av sina favoriter. Så jag är så förbannat nöjd. Annars så har jag haft en bra dag med lite övertid idag igen och sen en dejt med min karl. Så jag har inte varit hemma så länge. Men har hunnit med en liten photoshoot ändå.
 
 

Lång dag på jobbet.

Fick jobba över lite idag med vilket ger en massa roliga extrapengar. Så det är riktigt skönt men usch vad trött jag var i kroppen sen. Det blev att lägga sig och vila så fort jag kom hem. Men sen har jag faktiskt varit lite duktig och diskat och lagat mat. Så nu sitter jag mätt och belåten och kollar på MacGyver. Sköna, sköna kväll.
 

Fika.

Har haft fullt upp idag med en timmes övertid, vilket ger väldigt goa pengar och sen en mysig fika med Thomas. Jag åt en så förbannat god hallonpaj på det nya fiket i stan. De har gjort det så mysigt så jag och Thomas satt helt själva nere i sofforna i källaren och hade det gött. Sen fick jag dock gå hem till mamma i storm och ösregn vilket inte var så roligt och sen blev det ännu värre när jag var tvungen att ta mopeden hem. Hatar att vara ute när det blåser så var livrädd hela vägen hem. Men har haft en väldigt mysig kväll.
 
 

Snart är veckan slut.

Ligger nerbäddad i min soffa och äter godis och kollar på tv nu. Har haft en bra helg med teadrickande med Nicolina och sovande i min karls famn. Helgen började inte bra alls men som tur var slutade den bra. Så jag känner att jag är redo för en ny vecka nu. Ska spendera kvällen med att laga lite god mat nu och kolla på något bra på tv:n. Har inte hunnit laga kvällsmat på hela veckan så ska bli skönt med lite hemlagad redig mat idag. Ska bara diska upp lite först.
 
 

...

Är inte på humör för något idag. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv så tänker fan spendera hela dagen i soffan. Så ni får en till bild från igår.
 

T.G.I.F

Äntligen är jobbveckan slut och det är helg. Jag var och handlade med pappa efter jobbet så nu kan jag bara ta det lugnt. Har inget planerat i helgen och det är så skönt. Är så trött på allt och alla så ska spendera helgen med att bara ta det lugnt och träffa så lite folk som möjligt. Jag är förbannat trött på människor nu så känner att jag behöver få vara själv och bara bry mig om mig själv nu. Vet inte varför jag inte vill vara runt folk men kan bero på det jag skrev igår. Känns som vad fan man än gör blir man lurad och ljugen för. 
 
Drog fram systemkameran när jag kom hem. Har blivit trött på alla dåliga mobilbilder som jag lagt upp. Visst det är snabbt och smidigt men inte så jävla snyggt. Så ska försöka vara bättre på att fota med kameran istället. Det är ju mycket roligare.
 

Blir fan galen på skiten.

Köpte en klänning begagnat på internet för flera veckor sen. Det skulle skickas med spårbart men har inte fått något mail om att paketet är skickat. Hon som sålde den är världssämst på att svara på meddelande. Hon har fullt upp och mobilen är sönder och fan allt som man bara kan hitta på för att inte svara. Men hon säger att det är skickat men då måste de skrivit i fel mail när de skickade det. Så nu ringde jag till mitt utlämningsställe så de ska kolla om det ens finns något paket till mig där. Finns det inget paket där så blir det fan att hota med polisanmälan. Då kanske hon svarar iallafall. Är så jävla trött på människor just nu. Varför ska alla vara såna förbannade idioter?
 

Däckade i soffan.

Usch vad förbannat trött jag är. Hade personalmöte efter jobbet så det blev sent hem. Jag var så kall och frusen när jag väl kom hem. Hade personalmöte ute i skogen och grillade korv så det var kallt som fan. Så skulle bara tina upp lite under filten i soffan men jag somnade direkt. Så nu sitter jag här och är helt seg och trött. Måste fixa fram lite mat till imorgon men orkar fan inte. Vill bara sova nu.
 

Lång dag inne i stan.

Sitter trött och kall i min soffa och borde fixa lite med tvätt och disk men orkar inte. Det har varit en lång dag med pluggande och körlektion efter jobbet. Så är förbannat trött i huvudet nu. Imorgon är det personalmöte efter jobbet så kommer bli en lång dag då med. Så egentligen borde jag bara fixa all disk så jag kan komma hem till ett rent och fint hem imorgon. Ska bara tina upp lite till under filten i soffan och äta lite godis. Sen jävlar ska det diskas!
 

Kommer nog bli tjock snart.

McDonalds till kvällsmat igår och idag öppnade Burger King nere i stan. Jag och Thomas tog en liten dejt dit för att frossa hamburgare. Får nog ta och börja träna igen så jag gör av med all skitmat jag stoppar i mig. Det var nog inte världens bästa dag att sticka dit dock. Det var fullt med ungar och ungdomar som var väldigt högljudda. Så vi kastade typ i oss maten och sen stack vi och handlade istället. Så har haft fullt upp efter jobbet, men nu är jag hemma. Har bäddat ner mig i soffan men måste fixa lite mat till jobbet imorgon och plugga lite. Men soffan är så förbannat skön så får se om jag lyckas stiga upp igen. Har gosat ner mig i min nya mysiga flanellskjorta med. Så jävla skön.
 
 

Ikea hela dagen.

Har varit iväg hela dagen så är trött som fan nu. Har varit på ikea med mamma och Mats och handlat en massa nytt och fint. Köpte nya tallrikar för jag är lite trött på de jag har nu. Sen köpte jag lite nya kuddar till soffan och sånt. Det kan man aldrig ha för mycket av. Sen tog vi en runda förbi McDonalds för lite kvällsmat så jag fick se min karl in action. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen så jag kan gå och lägga mig tidigt. Jag är lite förkyld så behöver få all sömn jag kan inför jobbet imorgon.
 
En bild på mig från festen igår.

RSS 2.0