Chick flick all day long.

Det är synd att hon knarkar ihjäl sig för hon är jävligt bra.


YES!

I förrförra veckan sa pappa att han hade fått hem deklarationspapprena från Skatteverket. Detta gjorde så klart mig väldigt nyfiken på vad jag skulle få tillbaka på skatten i år. Men mina papper kom ju aldrig och jag blev mer och mer nyfiken. Men idag så kom de och jag kommer få.... en förbannat massa pengar tillbaka som vanligt. Det är lite skönt att få tillbaka dessa pengar. För fan vad jag slitit och gråtit för att tjäna ihop till dem. Så får man en hel hög med pengar tillbaka bara så där. Utan att behöva göra mer än att klicka lite på internet, det är så skönt.

Undrar vad jag ska göra för pengarna? Köpa en massa skor? Kläder? En ponny? Jag får nog fundera på det lite.

Så nu är den testad.

Fast bara lite snabbt och inte så noga. Men den verkar väldigt bra och håret blev fint.


Platt och...


lockigt. Någolunda iallafall, blir nog bra om man har lite stylingprodukter
i innan.

Det blev inga nya byxor.

Vi var inne i varenda klädesaffär i Ljungby, men det fanns inget som var snyggt eller passade. Jag blir galen på det, var är det för fel på dagens mode? Men iallafall vi var inne i varenda Ljungbyaffär och hittade ingenting. Så vi stack bort på mitt gamla jobb för att prata med mamma. När vi ändå var där så tog pappa en kopp kaffe och jag lite sallad. (Intressant sak, jag åt aldrig sallad på mitt gamla jobb. Men har börjat med det på det nya stället och POOF min rumpa är dubbel så stor. Coincidence?)
Pappa nämnde ett ställe som brukade ha märkes jeans billigt och jag tvingade honom att köra mig dit. Det låg några mil bort men pappa var så snäll och körde. Vi kommer dit och det finns ingenting till mig. Jag blir sur, men får en klubba av pappa. Sen övertalade jag honom att köra till Älmhult med för att kolla i två affärer. Där fanns inga jeans heller, men ett par leggings med skinndetaljer på. De fick följa med mig hem iallafall, men inga jeans. På vägen hem stannade vi för att ta ut pengar och pappa skulle kolla efter en lampa. Då hittade jag en lock/plattång för en billig penning. Jag har kollat efter det ett tag nu så passade på när jag hittade denna. Den är lite större för att göra stora lockar, precis så som jag vill ha dem.


Det krävs inte mycket för att göra mig glad igen.


Nya leggings som inte är för tighta.


Ska testa den sen och lägga upp bilder så ni får se.

Woohoo!

Nu kommer pappa snart in och hämtar mig. För idag ska vi shoppa byxor och handla mat till mig. Jag har just nu på mig mina lite för stora jeans och de är skit tighta helt plötsligt. Visst det är bra att jag har blivit större, men jag har inte råd att uppdatera min jeans garderob. Det är dyrt med jeans, förbannat jävla svin dyrt. Hoppas, hoppas, hoppas jag hittar skit snygga byxor som är jätte billiga. Annars får det bli dyra jeans och ingen mat. Skojar bara, jag har mjukisbyxor att ta på mig om jag inte hittar nya jeans.

Nemi är fan smart ibland.




Titta vad underbara saker jag råkade klicka hem.

Jag behöver ju nya byxor men eftersom de var på rea och bara kostade 149kr så var jag tvungen att köpa väskan med. Man var tvungen att handla för minst 200kr, så det så.




Segt, segt, segt.

Idag har jag haft sällskap i köket av en som skulle gå intro. Det är alltid trevligare med sällskap en att behöva sitta själv. Men eftersom jobbet är anpassat efter en person så har det varit väldigt lite att göra. Man fick slåss om jobbet för att ha något att göra. För att sitta och glo en hel dag är fan inte kul, man blir helt trött och seg. Men det har gått bra idag trots brist på jobb. Jag hoppas att hon lärde sig något, jag är ju själv nybörjare här så har inte fått någon rutin än. Så hoppas hon kan det nu, annars får hon skylla på idioterna som satte henne på intro med en nybörjare. Jag har iallafall gjort vad jag kunde.

Jag behöver nya byxor.

Alla mina har blivit för små eller så har jag blivit för stor. Det kan vara det andra har jag en känsla av. Dumma cykel! Min pappa erbjöd sig att köpa ett par nya till mig bara för att jag har blivit större. Men tror inte han vill när han ser priset på jeans som jag vill ha. Får ta tag i det på måndag och kanske shoppa loss lite för jag måste ha.

Nu sitter jag här ensam igen...

på jobbet och äter frukost. Jag tror de i det andra köket försöker göda mig, de skickade med både gröt och ägg. Men det behövdes för jag är jätte hungrig idag och det är riktigt gott med äggmacka, gröt och tea. Det är inte varje dag jag har en sån frukost, så får passa på.


Nähä!

Det blev inget leka modell för min del. De ringde till Therese och bokade om tiden till imorgon. Men jag jobbar imorgon så jag kan inte hänga med. Så jag får fortsätta leka modell här hemma som jag brukar. Lite trist är det dock.

Jamie är rik i en liten sekund.

Jag trodde det skulle bli jätte fattigt denna månaden. Men eftersom jag gick från timvikarie till ett vikariat så får jag dubbla löner denna månaden. Innan jobbade jag och fick lönen en månad senare, nu får jag lönen samma månad. Kommer dock att spara en av lönerna så det blir rätt fattigt ändå. Men man blir lite glad över ett sådant lönebesked.

Prize fight lover.

Har ni kollat på Meat Loaf's nya video nu? Erkänn ni älskar den? Vill ni lyssna på en till ny låt med honom?
Klart ni vill. Gå in på www.hangcoolteddybear.com och ladda ner Prize fight lover nu.


Jag lyckades hitta lite kläder tillsist iallafall.

Jag bakade även brownies till Jonny och Therese så de fick lite fika när de kom hit. Men det har varit en trevlig eftermiddag. Med en helt galen Therese som varit helt vild inne i min garderob. Jonny letade upp en bok rätt snabbt och la sig i soffan istället. Mina kläder var inte så intressanta för honom, men han slapp inte undan för det.








Varför, varför, varför?

Varför är det inga kläder som matchar tillsammans när man behöver det? Ingenting passa heller, allt är bara tråkigt och fult. Min brors flickvän Therese ska vara med på Modell för en dag på fredag och hon bjöd med mig. Jag behöver lite snygga outfits att ta med mig då, men har bara hittat en klänning än så länge. Men Therese kommer hit sen för att rota i min garderob efter något hon kan använda. Så vi får väl slå våra huvuden ihop och se vad vi kan hitta.

Jag är så låst. Eller blåst?

Jag känner mig alltid så låst i slutet av månaden. Bara för att det börjar bli tomt på kontot och lönen inte har kommit in än. Då känns det som om jag inte kan göra någonting, utan måste sitta hemma och vara sur. Precis som att jag inte ha råd att röra mig utanför lägenheten. Men jag behöver ju inte handla något, jag har det jag behöver hemma. Jag får lön på fredag och jag har så jag klarar mig med mat och allt tills nästa vecka. Men ändå så känns det som om det är en massa jag behöver just nu och det kan inte vänta.
Jag kan även inte planera nästa månad förrän jag har fått in min lön. Det är helt omöjligt, kan inte planera in någonting utan att veta hur mycket pengar jag har. Därför känner jag mig ännu mer låst, för jag kan inte planera nästa vecka ens. Utan måste sitta här och vänta på att det ska bli fredag, sen kan jag ta tag i allt.

Jag är fan blåst. Men kan inte göra något åt det förrän jag har fått min lön.

Tannåker.

Jag och pappa åkte ut till Tannåker innan för att hälsa på Therese och Jonny. Vi fikade lite och gosade med den extremt håriga katten Hilton. Sen tog vi en liten promenad ner till Tannåkers diversehandel för att kika lite. Jag hittade en jättefin skål som jag behövde ha. Plus att de hade en "bok bytar bokhylla", en bokhylla full med böcker som man kan byta eller ta av. Om du hittar en intressant bok kan du ta den eller byta mot en bok du har hemma eller bara ge en bok ifall du inte vill ha den. Jag hittade en bok som är en guide till mysterierna bakom Da Vinci-koden. Tänkte jag kunde ge en bok till Therese sen som jag kan bidra med till bokhyllan.








Äntligen!

Våran panna gick sönder i fredags eftermiddag och vi ha sen dess inte haft någon värme eller varmvatten. Jag har ju ett extra element som jag kunde koppla in så jag fick lite värme, men det har varit kallt ändå. Men det jobbigaste var att inte ha något varmvatten, jag har inte kunnat duscha sen i fredags. Jag gick runt och var jätte sur igår för att mitt hår var fett och smutsigt. Skit i att jag luktar illa, men mitt hår är smutsigt! Men nu är det fixat och snart ska väl vattnet vara tillräckligt varmt.
Min hyresvärd ringde och berättade att det var lagat och att hon skulle skicka upp någon för att lufta elementen. Så det kom en liten hantverkare och knackade på, det var en kort kille i min ålder. Det första jag säger är -har ni fixat varmvatten nu? jag behöver tvätta håret! Varpå han svarar att -ja men du kunde ju ha duschat hemma hos mig. Men han menade det nog inte på det sättet då han har en flickvän. Han tyckte även att jag hade väldigt mycket skor. Han kunde se 1/3 av mina skor, så ja det är en del skor.


Varför ska jag alltid köpa en massa böcker när jag vet att jag inte har plats?

Nu var jag tvungen att flytta runt på en massa böcker och saker. Men det blev väldigt bra ändå, plus att man faktiskt kan se mitt skrivbord nu.


Mitt städade skrivbord. Det har inte varit så här fint sen jag flyttade in.


Mitt älskade lexikon fick ny plats inne i mitt sovrum.


Mitt gamla "datorbord" blev ett keyboardbord istället.

Vet ni vad?

När jag pluggade musik på gymnasiet så spelade vi in två skivor. Vi fick välja en varlfri låt var som vi sen spelade in och gjorde en CD-skiva av. Detta gjorde vi för att vi skulle lära oss ljudteknik och allt som har med inspelning att göra. Men min ena skiva försvann spårlöst för ett tag sen och jag var väldigt ledsen över detta. Det är ju ett stort sentimentalt värde i de skivorna. Men idag när jag skulle lyssna på Couldn't have said it better med Meat Loaf så låg det två skivor i fodralet. Min försvunna skiva är äntligen hittad igen. Hur den hamnade i Meat Loaf fodralet har jag ingen aning om, men den trivdes väl där.

Pokerface.

Sitter ute hos pappa nu och spelar poker och det går sådär. Men jag har väldigt kul ändå, tack vare min fina webkamera. De blir som barn på nytt bara man sätter igång den.








Second hand shopping till max.

Jag och pappa skulle åka in till Gammalt och nött idag och kolla lite. Men det blev att vi besökte tre stycken second hand affärer tillsist. Så det blev en del shopping, väldigt billig shopping. Mest böcker som vanligt när jag är i farten.




Borta med vinden, del 1 och 2.

 
En bok om primitiv konst.




Två böcker om Saltö, jag tänkte ge till mamma.


6 stycken fina glas.


Ett armband.


Fina solglasögon som jag fick på köpet.

Jag älskar fan den.

Los Angeloser är hur jävla underbar som helst. Men jag måste vänta i över en månad innan jag kan köpa skivan Hang cool teddy bear. JAG VILL HA NU! (Jamie 7 år gammal)
Jag blir helt lycklig av låten och videon att det är fruktansvärt. Jag är inte van vid att vara så här glad, inte ens när jag är glad. Jag vill ha mer av detta lyckopiller nu, nu, nu.


Los Angeloser.

Meat Loaf's nya video finns på Youtube nu.























Erkänn ni vill se den. Här är länken iallafall http://www.youtube.com/watch?v=bEhFBrYPakM

Jag har diskat...

duktig jag är väl? Men inte städat, men det skiter jag i.

Tänkte bara säga att jag är glad nu. Jag trivs på det nya jobbet och skrattar och ler hela tiden när jag är där. Jag vill gå till jobbet och det är så skönt. Hela jag mår mycket bättre och har mer energi.


Hittade ett självporträtt ute hos pappa. Det är från innan lekis iallafall,
lärde mig rita näsor i lekis så därför vet jag.

Vet inte vad jag ska göra.

Det blev så mycket som helt plötsligt ska fixas och göras på en gång, så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Mycket av det som ska göras är sånt som man sen måste sitta och vänta på och det är ju ännu värre. Jag vill göra det och ha det gjort direkt. Inte göra det och sen vänta i en hel jävla evighet innan man kan göra nästa steg. En sak som jag verkligen borde göra är att städa. Men ändå så känns det mer viktigt att sitta och vänta på det som ska ta en evighet istället. För jag kan ju uppenbarligen inte göra något under tiden enligt min hjärna. Nu ska jag iallafall strunta i att städa och dricka tea istället.

Ha ha ha.

Pappa har rensat lite hemma och hittat mammas gamla glasögon.






Varför blir det alltid mer än vad som var planerat?

Ja jag kanske råkade köpa lite mer än vad som var planerat på IKEA. Men jag behövde de sakerna med, särskilt kudden. Vi var även en runda på Ö&B och köpte en zebramönstrad sopborste. Så nu har jag hela serien i zebramönster, både liten borste, mellan borste och stor borste.






Nu blir det snart ikea.

Jag sitter och äter frukost nu och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. För idag blir det IKEA och shopping.
Ja vilken överraskning, Jamie ska spendera lite pengar. Hon som brukar vara så duktig och spara.


Detta är jag ute efter idag iallafall, ett avlastningsbord.

Jag skulle egentligen ha städat.

Men måste hålla katten sällskap när den sover i min soffa. Den blir ledsen annars, så jag har inget annat val.


Nu sjukskriver jag mig resten av dagen.

Min tå har känts konstig hela dagen, den har inte gjort ont men varit konstig. Det har känts fel när man har trampat. På jobbet fick jag kramp i hela foten och det gör svin ont som alla vet. Så efter att jag hade gått hem, det var motvind så jag orkade inte cykla så kändes tån ännu konstigare. Så jag tog av min strumpa och tån var helt blå. Vet inte om det är för att jag smällde i den för någon dag sen eller om det är mina nya jobbskor som skaver. Men den var helt blå, så inte så konstigt den var som den var idag. Så nu sjukskriver jag mig resten av dagen och kommer bara ligga i soffan och ha det gott.

Jag är vaken!

Men bara för att de ringde och väckte mig. De behövde något som kunde jobba på Sunnerboskolan idag och då ringde de mig. Så det var bara att hoppa in i duschen, sminka mig, äta frukost och slå ihjäl en timme och sen ska jag cykla iväg. Jag tycker egentligen inte om att jobba uppe på Sunnerbo, men det är så tråkigt att bara sitta hemma så det ska bli skönt att jobba lite. Det blir ju inte så många jobbdagar när man bara jobbar 51%, så lite extra jobb är alltid välkommet. Båda pengamässigt och att man har något att göra på dagen.

Halmstad.

Japp jag och pappa tog en liten tripp till Halmstad idag. Pappa skulle till Biltema och jag skulle till skoaffären på andra sidan vägen. Det blev dock inga skor, men lite nya lådor och penslar inne på Biltema. Köpte även jättesöta salt och pepparkar inne på Teknikmagasinet. Så jag är nöjd iallafall, även utan nya skor.


Jag var bara tvungen...

att prova min gamla balklänning när jag var ute hos pappa igår. Den är så fin och det är synd att den bara hänger där i garderoben.




Jamie som liten.

Jag och min bror åkte ut till pappa som jag ville, så hela eftermiddagen har spenderats där. Vad vi spenderade den med var väldigt kul det med. Vi hittade nämligen en hel låda full med gamla foton från när vi var små. Så här har ni Jamie som liten, söt och glad.


The wisdom of Tank Girl.


Solen skiner.

Jamie har slutat må illa och springer omkring i sina nya kläder. Så idag är det en bra dag än så länge. Men har inget kul att hitta på ikväll och det är lite tråkigt. Jag vill på fest eller umgås med roligt folk eller konsert eller bara något som inte är sitta och titta på Melodifestivalen helt själv.
Nej men klart jag inte kommer att sitta och titta på Melodifestivalen helt själv. Jag kommer nog inte att titta alls, men sitta helt själv är inte kul för det.
Men förhoppningsvis blir det en liten tripp hem till pappa med min bror sen. Min pappa behöver lite design tips till rummet han håller på att renovera.

 

Usch jag mår fortfarande illa.

Har gjort det sen i tisdags och det går inte över. Idag på jobbet var ett helvete, jag mådde illa hela tiden och hade ont i huvudet. Men jag slapp cykla hem iallafall för pappa var snäll och körde hem mig. Så nu blir det soffan resten av kvällen. Ska bara fixa lite tea först.

Idag har jag jobbat.

Det var första jobbdagen denna veckan, nu är det bara imorgon kvar och sen får jag vara ledig igen woohoo. Jag känner verkligen hur pengarna rullar in. Men men, inget att göra något åt och så länge jag får så jag klarar mig så är jag nöjd. Det har gått bra att jobba idag, är ju i det nya köket nu på en av Ljungbys skolor. Jag har fortfarande en del att lära mig, men det går framåt och jag trivs där.

Efter jobbet var jag nere på stan och shoppade lite, två väskor och ett par leggings. Min mamma ville ha en likadan väska som jag köpte för två veckor sen. Som tur var fanns det en kvar som jag köpte till henne, jag kan inte köpa något och få ha det själv.






Jag ska ändå bli modell när jag blir stor.

Eller inte... Men här är iallafall mina nya kläder ifrån Sweden Rock shop och mig som modell.












Usch.

Jag mår illa, har gjort det i två dagar nu och det försvinner inte. Jag blir galen på det, det är jobbigt. Vad fan är det med mig? Jag har inte ont någonstans, äter som vanligt, är inte pregnant, är pigg och utvilad, men ändå ska jag må illa. Ja ja, det går väl över nångång och tills dess får jag väl må skit.

Nu ska jag måla en tavla iallafall, som ska pryda insidan av min garderobsdörr. Kommer bilder sen om det blir bra.

Det är så skönt att bo på landet.

Här stannar bokbussen ute på gården och man kan bara gå ut och låna en bok eller två. Så det har jag gjort nu, det blev den sista boken i Twilight serien och en Morden i Midsomer bok. Så smidigt, så smidigt och Jamie har något att göra imorgon.





Många minnen finns i den garderoben.

Jag håller på att städa i min walk in closet och flyttar runt på kläder och rotar i lådor. Man hittar en massa gamla kläder som väcker minnerna till liv. Nej jag rensar inte ut några kläder, jag använder allt som är i garderoben jag lovar. Men jag har flyttat ut alla mina skinnkläder i hallen, så nu samsas jackor, byxor, kjolar och klänningar på samma klädställning. Nu kommer jag se dem varje dag och bli så glad, så glad.


Min leopardkjol jag sydde när jag skulle se The Cramps live i Malmö.
Hade ett par svarta hotpants, kjolen och en Cramps t-shirt på mig,
lyckliga tider det var.


Min skinnkjol jag sydde till Evelinas P-fest maskerad, jag var Poison Ivy i The Cramps.
Jag kom ihåg att det första Teza sa till mig den kvällen var -Får jag ta med dig hem?


Min zebra klänning jag köpte på E-bay när jag skulle vara Debbie Harry
i Blondie på Therese födelsedagsfest och det var kändistema.


Min första MC-jacka köpt i en second hand affär. Älskar denna
modellen med det röda fodret.


Alla mina älskade skinnjackor så fint på rad...


och under står några av mina skor.

9 minuter och 12 sekunder i ett solarium...

resulterade i 1 miljon nya fräknar.


Jag överlevde...

min första jobbvecka i de nya köken. Men usch vad trött jag är i huvudet, ska sluta tänka nu. Torsdag och fredag i det nya skolköket och lördag och söndag helt själv i köket på äldreboendet. Men jag klarade det och hade kul medan jag gjorde det.
Måste säga att hade jag inte haft datorn med mig nu i helgen och kunnat lyssna på HorrorPops hade jag nog inte varit lika glad nu. Allt funkar mycket bätte när man har bra musik att sjunga med i och dansa till.


Bra start på dagen.

Jag har fått näsblod och det är inte lite heller. It's blood everywhere. Hur fan ska jag kunna jobba nu? Tur man är här själv iallafall, så det är ingen som ser mig när jag har hela näsan full med papper. Det är inte så snyggt kan jag tala om.

Om jag blir rik...

ska jag bara använda Balmain kläder.

          



   

   


Jag tänkte...

göra ett Woohoo nu får jag gå hem från jobbet-inlägg, men mitt internet ville inte längre då. Så får göra ett woohoo nu är jag äntligen hemma hos mamma igen-inlägg. Dagen gick bra, trots att jag var helt själv och jag tror inte jag har glömt något. Bara jag har lite musik som sällskap så går allt. Idag har det varit HorrorPops som gått varmt igen, de är fan bra. Jag har även kommit in i lite vårstämning, eller jag skiter i vintern och låtsas att det är vår. Så idag var det på med skinntightsen och mina leopardmönstrade skor, trots att det var -11 i morse.


God morgon alla söta.

Nu sitter jag på jobbet och har frukostrast, mmm tea och knäckebröd. Än så länge går det bra här, har bara bråkat lite med diskmaskinen. Jag tog med min älskade dator hit så jag fick lite redig musik att lyssna på idag. Radion de har här får bara in en kanal och den är inte bra. Men nu kan jag lyssna på vad jag vill hela långa dagen, plus sidan med att jobba själv.


Jag i mitt zebrarandiga huckle och långa flätor.

Roar mig med att äta drömtårta och lyssna på HorrorPops.

Jag ska dock jobba hela helgen så här blir inget mer roande idag inte. Inte imorgon heller för den delen, men jag överlever väl. Jag skämmer dock bort mig själv lite genom att äta drömtårta och sova hos mamma för då slipper jag cykla. Så inget cyklande på hela helgen utan bara att gå hem till mamma efter jobbet och ta det lugnt. Förhoppningsvis gör detta att jag inte är helt död på söndag. Har ju precis jobbat två dagar i det nya köket och ska jobba helgen i ett annat nytt kök. Så det är en del att lära sig och hålla reda på och det tar en jävla massa energi. Jag kommer även att jobba helt själv i köket i helgen, man är alltid ensam på helgerna i det köket. Men förhoppningsvis går det bra, jag har ju inget att fråga om jag glömmer något.



HorrorPops

Titta vad gulligt...

min dator får plats i handväskan. Min nya fina röda lilla dator som inte matchar med plånboken. Får nog köpa en ny plånbok tror jag, den börjar ju även bli lite gammal.


En liten NW bebis är på väg.

Grattis till Anette Olzon sångerska i Nightwish som har blivit pregnant. Hoppas graviditeten går bra och att det blir en frisk liten unge du får.


Sweden Rock Shop in my heart.

Snart kommer detta till mig på posten. Ska bara behöva vänta en jävla massa innan.


Ett tecken på att man inte väger något.

Jag var precis ute och gick en promenad, uppe på 50cm snö utan att sjunka igenom.



Fast det var inte det jag tänkte blogga om, utan jag tänkte visa mina nya fina böcker jag köpte på rean igår. Jag köpte även en bok till pappa om gamla bilar, men han tog den innan jag han ta kort på den.


Väskor - en passion.


Ronnie Woods självbiografi.

Grattis maryrotten.blogg.se idag blir du 1 år.

Detta kommer jag fira med att skapa vår utomhus och en massa sol, det går bra än så länge. Så jag slänger in lite bilder bara för att bevisa hur duktig jag är. Jag är inte riktigt klar än, det kommer bli mer vår ute.


Bild 1. En vecka sen.


Bild 2. Nu

Första dagen på nya jobbet.

Egentligen var det bara intro, men de lätt mig fixa det mesta själv. Sen fanns de tillhands om jag behövde hjälp eller fråga om något. Trots att jag inte gjort det innan var jag inte helt vilsen, det kändes faktiskt som om jag hade kontroll över allt. Jag kände direkt att det var kul och att jag trivdes där, så detta kommer nog bli bra. Lite synd att denna tjänsten bara är till sista april och vad som händer sen vet jag inte. Hoppas att jag kan få stanna kvar på skolan. Iallafall tills nya äventyr lockar.


Jag vilar lite efter jobbet och cykelturen hem.


Det blev ju lite rött iallafall.

Jag piggar upp mig själv med att fixa mitt hår lite rödare. Det finns inte så mycket annat att göra idag, det är snöstorm ute så får stanna inne. Så jag sitter här och dagdrömmer och dricker tea, medan det snöar på tvären utanför.


Nystart?

Ny månad, ny vecka, nytt jobb, ny röd toning i håret, ny förbannad snö, nya planer, nya mål.

Har jag precis fått en nystart helt omedvetet? Det är precis vad jag behöver känner jag iallafall, jag var förbannat trött på det gamla. Det gamla förstördes för mig och jag kan inte leva i det förstörda.

RSS 2.0