Loppis på Tyrolen.

Blev en runda till Tyrolen med Jonny idag och det var så trevligt. Har inte varit där på hela sommaren så det var verkligen på tiden nu. Loppis är ju en perfekt anledning att åka dit. Hittade dock inget roligt där så blev bara ett armband. Men fick en god fika så jag blev nöjd ändå.
 
 

Loppis med familjen.

Blev att möta upp hela familjen för lite loppis och fika idag. Så hade det riktigt mysigt när vi åt våfflor tillsammans allihopa. Hittade lite filmer på loppisen och ett nytt kamerastativ så blev riktigt nöjd. Sen var jag och Jonny och handlade lite. Imorgon blir det loppis på Tyrolen. Äntligen lite Tyrolen. 
 
 

Shopping.

Blev en liten shoppingrunda med Nicolina idag till Växjö. Så har haft en bra dag med en massa shopping och god fika på Kafé Deluxe. Så är nöjd som fan över dagen. 
 
 

Lite kvällsmat.

Har fått ont i huvudet så orkade inte laga någon mat så blev färdig sallad istället. Så nu är jag mätt och glad och har bäddat mer mig i soffan. Har haft en lång dag med många känslor så blir en lugn kväll framför tv:n nu. Men dagen har varit bra. Känns som jag är på rätt spår nu och kan komma vidare i livet.
 

Umgåtts med familjen.

Har hängt med mamma idag och fixat en massa ärenden och fikat lite. Så nu har jag storhandlat mat och fyllt på allt här hemma. Sen blev det hem och vila lite innan jag stack in till stan igen för middag med mamma och min bror med familj. Så har haft en trevlig dag. Men nu har jag precis gjort dagens yogapass så nu väntar duschen. Sen ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på mina nya Morden i Midsomer dvd:er tills jag somnar.
 

Hemmagjord tacos.

Har precis smällt i mig en massa hemmagjord kycklingtacos nu så är mätt som fan. Ska bädda ner mig i soffan nu och kolla på Morden i Midsomer. Kommer bli ett perfekt avslut på dagen. Annars har jag haft fullt upp med att läsa idag. Lånade lite böcker på biblioteket så sitter och peppar inför min kommande tatuering. Åh vad jag längtar. 
 
 

Hungrig som fan.

Precis avslutat day 2 av yoga camp och är helt slut. 50 minuter yoga med fokus på ben är riktigt jobbigt. Jag är inte stark alls i benen så det behövdes verkligen men lär kännas av imorgon. Men det var så jävla skönt. Ännu bättre nu när det är över. Nu ska jag laga till en rejäl frukost för jag är riktigt hungrig. Längtar redan till morgondagens yoga. 
 
 

Yoga camp day 1.

Försöker komma igång med yogan igen för jag har förlorat en massa i vikt och en massa muskler under våren. Så det är ett första steg att må bra igen och bygga upp mig själv. Det var så skönt att köra ett 30 minuter pass nu på morgonen och sen ta och fixa en god frukost. Så nu sitter jag i soffan mätt och nöjd och tittar på tv. Ska ta och städa upp i mitt vardagsrum nu för det är stökigt som fan och sen blir det en skön dusch. Så skönt att ha semester. 
 
 

Solat lite.

Har varit trött som fan idag så vilat en massa men hunnit med att sola lite med. Blev en fika med Nicolina ute i trädgården och sen stack jag till sjön med Thomas. Blev inget badande men det var mysigt att bara ligga och halvsova i solen med. Nu är jag hemma och är trött som fan. Men eftersom jag har semester så kan jag lugnt bädda ner mig i soffan och somna framför en film.
 
 

Solig dag hos pappa.

Har haft en bra dag med loppis med Thomas och Jonny, mobilshopping och besök hos pappa. Hittade inget på loppisen men köpte en ny mobil sen istället. Så skönt att slippa min gamla som hängde sig hela tiden och startade om i tid och otid. Sen åkte jag och Jonny ut till pappa för att hjälpa honom med veden. Så fick jobba hårt i solen med att få in veden i vedboden. Så nu är jag trött som fan och kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. Så blir att somna i soffan till någon film inne hos Thomas nu. Kommer bli perfekt. 
 

Semester.

Hade en bra dag på jobbet idag men var trött som fan när jag kom hem. Vaknade flera gånger i natt så fick inte så mycket sömn. Men har semester i två veckor nu så ska nog lyckas vila upp mig. Imorgon blir det en härlig sovmorgon och sen ut till pappa och hjälpa honom lite. Så blir en heldag i solen troligtvis med att jobba hårt. Men kommer bli skönt att få komma ut till pappa lite. Sen kan vi åka till sjön och svalka av oss. Blir nog perfekt.

Finmiddag.

Blev en spontanmiddag med Nicolina och Jennie idag och det var så mysigt. Blev bjuden på riktigt god mat så nu är jag mätt som fan. Så har haft en bra kväll vilket jag behövde. Behövde få komma ut ur lägenheten lite. Men nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på tv. Ska jobba imorgon med och sen är det semester igen.
 

Fika, fika, fika.

Kunde inte sova alls i natt för det är fullmåne denna veckan så var trött som fan hela dagen på jobbet. Vi hade det lungt och skönt idag med så höll ju på att somna flera gånger om. Men orkade iallafall med att fika med Thomas efter jobbet. Tog med min hallonpaj som vi mumsade i oss. Sen kollade vi på tv och jag höll på att somna. Men har varit hemma i några timmar nu och tagit det lugnt och lagat mat. Nu blir det snart en dusch och sen sova. Förhoppningsvis kan jag sova bättre i natt. 
 

Seg dag.

Har haft en väldigt lugn dag på jobbet idag då vi knappt hade någon mat att laga. Men var trött som fan när jag kom hem iallafall. Så blir nog snart att sova. Ska bara duscha lite snabbt först och smörja in mig med min nya body lotion. Kommer lukta så gott sen av vanilj och kokos. Imorgon blir det nog rätt lugnt då med. kommer nog få slöa igenom hela veckan på jobbet. Men man får städa och göra lite fint när man har tråkigt. 
 

Hallonpaj.

Har haft en tuff helg så har inte orkar med bloggen. Men nu tänkte jag uppdatera lite medan jag sitter och väntar på att pajen ska bli klar. Har plockat en massa goda hallon från trädgården. Det finns löjligt mycket hallon i år så kunde plocka hur mycket som helst. Perfekt middag idag.
 
 

Jag har fått paket.

Fick hem en massa fina produkter till mitt hår idag. Jag älskar Aussie så kunde inte låta bli utan att handla en massa. Så nu har jag så jag klarar mig ett tag. Ska bara hitta en bra plats att ställa allt på. Blev ju några flaskor.
 
 

Morden i Midsomer.

Äntligen tisdag och Morden i Midsomer. Bästa på hela veckan. Men är trött som fan men ska nog lyckas hålla mig vaken. Har varit en lång dag men den har gått bra. Efter jobbet blev det fika för att ge Thomas hans födelsedagspresent. Det var trevligt men vädret var inte så bra så blev en kort fika. Sen somnade jag så fort jag kom hem. Imorgon kommer nog vara en ännu värre dag med en massa att fixa som jag inte riktigt är säker på. Har inte varit i det köket på flera år så känner mig som en nybörjare igen.
 

Tappat matlusten.

Ligger nerbäddad i soffan helt slut efter en dag i nytt kök. Men dagen gick bra men mår inget bra ändå. Har tappat matlusten men försöker äta lite men är inte hungrig. Men förhoppningsvis så kommer den tillbaka igen. Men känns väldigt jobbigt nu.
 

Rolig helg.

Har haft fullt upp i helgen så idag är jag seg som fan. Blev filmkväll med Thomas i fredags och jag lyckades faktiskt se en hel film innan jag somnade i soffan. Men det var så skönt att få somna i soffan lite. Igår var det minigolf och fest för Lindah som fyller år snart. Så det var riktigt roligt och hon hade delat upp oss i lag så blev golf och sen ett quiz och mitt lag vann. Roligt som fan. Men hade ont i huvudet hela kvällen igår så blev att sticka hem tidigt och bädda ner mig i soffan istället. Idag har jag tagit det lugnt och inte gjort något vettigt alls. Men det behöver man inte på söndagar. 
 

Välbehövlig fika.

Tog en fika med Thomas efter jobbet och det var så trevligt. Så skönt att komma ut lite för blir mest sitta hemma nu för jag inte orkar mer. Men idag blev det inget vilande efter jobbet utan fika istället. Så jag fick prata av mig lite och det behövde jag verkligen. Kommer sova så gott i natt nu. Imorgon är det fredag och sen ledig hela helgen vilket kommer bli så skönt. Ska på födelsedagsfirande på lördag så det kommer bli roligt som fan. Ser fram emot det. Ska bara överleva jobbet imorgon men det ska nog gå bra.
 
 

Bone and tassel bag.

Fick äntligen hem min nya väska från Spell and the gypsy och den är så fin. Den passar perfekt in i min samling som nu är komplett. Nu har jag alla modeller så kanske dags att börja skaffa i alla färger? Kommer bli dyrt men åhh så fint.
 
 

Tillbaka på jobbet.

Gud vad jag hade ont i fötterna efter jobbet idag. Är inte van vid att gå så mycket och har inte gått in skorna riktigt än. Men kommer snart in i jobbrutinera igen skulle jag tro. Har iallafall haft en bra dag på jobbet så det har varit skönt. Var nervös och orolig som fan igår som vanligt så kunde inte sova alls i natt. Men nu kommer jag nog sova som en stock i natt. Så nu ska jag bara diska undan lite och laga mat och sen blir det att lägga sig tidigt. 
 
 

Leopardmönstrad

Var på loppisrunda med min bror idag så tvingade honom att ta lite fina bilder på mig i min nya kjol. Vet dock inte varför jag står som en hösäck men bilderna är fina ändå. 
 
 

Jävla regn.

Hade tänkt ta en loppisrunda idag men det regnar som fan så orkar inte. Vill bara bädda ner mig i soffan och kolla tv. Tänkte ta lite fina bilder på min nya fina kjol men inte roligt i regnet. Men har lite mobilbilder som får duga så länge. Älskar mina nya fina kläder jag fick igår och min fina ring. Allt sitter helt perfekt.
 
 

RSS 2.0