Lite nya kläder.

Fick hem ett fint paket från Kyss Johanna idag med lite nya kläder. De är så fina så jag är riktigt nöjd. Har haft en dag med humör som varit överallt och jag har gapskrattat, varit gråtfärdig och bitchat från och till hela dagen. Kastade till och med iväg en kniv en gång för den fastande i lite tejp. Så var skönt att kläderna var så fina och satt perfekt. Annars hade det nog kunnat ha kastats med lite här hemma med. Tog och vilade lite när jag kom hem så känner att jag mår bättre nu. Blir en lugn kväll för allt som ska göras är att diska och laga mat och det går nog rätt snabbt och lätt.
 
 
 

Jag är helt slut.

Har varit helt slut efter jobbet denna veckan. Har ingen ork till att fixa något och både ont i magen och huvudet. Men har iallafall fått lite gjort. Var och handlade igår och fyllde upp kylskåpet lite. Idag har jag diskat och tvättat. Men hade ingen ork till att laga mat så blev bara äggmacka idag. Men det mättade bra så slipper vara hungrig. Är ändå inte så roligt att äta när jag får ont i magen av allt. Nu blir det snart att sova. 
 
 

Gjort om lite hemma.

Köpte lite fint igår på High chaparral så idag har jag städat och fixat fint här hemma. Har bytt ut lite tavlor och gjort om i badrummet lite. Sen blev det även en ny fin filt till sovrummet. Har även diskat en omgång och ska snart diska en till. Sen blir det ner och hämta tvätten och sen laga mat. 
 
Såg även att min fina kaktus börjar att blomma. Ska bli spännande och se vad det blir av den.

High Chaparral

Jag är helt slut efter en lång dag på High Chaparral med familjen. Har haft en trevlig dag med en massa skoj och lite fin shopping. Kunde ju inte låta bli att köpa en ny fin Mexicofilt när jag var i Old Mexico. Men som sagt är jag helt slut nu och kommer nog somna i soffan snart. Det tar på krafterna att vara ute i solen och gå en hel dag.
 
 

Lite shopping.

Blev en shoppingrunda med mamma efter jobbet idag. Behövde ett par nya jeans då mina är försmå. Råkade dock bli två par men det behövs alltid. Sen tog vi en fika hemma hos henne. Så kom hem för en timme sen ungefär. Nu är jag trött som fan så blir en lugn kväll så man orkar med morgondagen. Då ska vi till High Chaparall med hela familjen så det blir nog trevligt. Så ska bädda ner mig i soffan nu och somna lite tror jag. 
 
 

Kick off med jobbet.

Efter en tuff och stressig dag på jobbet var det dags för kick off med jobbet. Det var riktigt trevligt men usch så trött jag är nu. Ligger i soffan helt slut och har huvudvärk. Så blir tidigt i säng idag. Förhoppningsvis kommer jag vara pigg och utvilad imorgon. 
 

Jobbet gick bra idag.

Var lite orolig för första dagen med alla elever tillbaka i skolan. Orolig för att det skulle bli ett jävla kaos och att min arm skulle göra ont och svullna upp igen. Men det gick hur bra som helst. Har knappt märkt av tatueringen och lyckades hålla den ren och fri från vatten. Har slutat vid 12 nu i två veckor så trodde jag skulle vara jätte trött men orkade till och med jobba över i en timme. Men blev att vila i soffan lite när jag kom hem. 
 
 

Imorgon börjar nya terminen.

Jag var helt slut igår och spenderade större delen av dagen med att sova i soffan. Var uppe vid tio på kvällen och duschade och åt lite. Sen somnade jag i soffan till fem på morgonen. Men när jag väl vaknade i morse så var jag faktiskt rätt utvilad. Så idag blev det en runda ut till pappa och sen handlade jag lite. Sen har jag mest tagit det lugnt och pysslat lite här hemma med disk och små städa lite. Men nu har jag precis ätit och duschat och ligger utslagen i soffan. Fick lite för mycket mat i mig känner jag. Men åt knappt något igår så bara bra att jag fick i mig redig middag idag. Imorgon börjar skolan igen så kommer bli en kaosdag på jobbet troligtvis. Så förhoppningsvis kommer jag sova gott i natt. 
 
 

Min första tatuering.

Hade en väldigt intressant och lång dag igår. Efter jobbet var det dags för mig att tatuera mig. Jag var så jävla nervös men det gick bra fast det tog 3.5 timme ungefär. Men fick en så förbannat snygg tatuering så det var värt lidandet. Så nu har jag ett fint skepp på armen som en hyllning till pappa för han var sjöman som ung. Efter det stack jag ner på stan för att gå på irländsk afton med mina bröder och lite vänner. Det är alltid kul som fan. Sen stack jag bort och hjälpte Thomas rigga ner efter hans ljudjobb så han inte skulle behöva vara helt ensam. Så det blev en sen kväll men en väldigt rolig dag.
 

Fika med min karl.

Kunde inte sova alls i går för jag var alldeles för uppspelt så har varit zombie hela dagen idag. Men har jobbat och sen fikat lite med Thomas. Så har haft en bra dag men en trött en. Så nu ligger jag nerbäddad och kollar på Agatha Raisin på tv. Sen blir det att sova för imorgon blir det en lång dag med jobb, tatuering och sen irländsk afton med vänner. Får se hur länge jag orkar innan jag däckar av utmattning. 
 

Snart dags.

Tog en tur in till stan för att möta upp mamma för lite mat på Ljungbydagarna. Så vi började med att åka och kolla på skissen till min kommande tatuering. Nu är det snart dags och det kommer bli så grymt. Hon hade verkligen fått till en perfekt skiss. Ska bara ändra färgerna lite så det blir mer solnedgång i bakgrunden. Sen gick vi ner på stan och åt räkmacka på en ny restaurang. Så nu är jag hemma och är mätt som fan. Så blir en snabb dusch snart och sen sova.
 
 

Äntligen lite energi.

Fick energi som fan efter jobbet idag så var och handlade och fixade lite ärenden. Sen tog jag tag i tvättberget som tog upp halva sovrummet, tvättade sängkläder, diskade och städade köket. Nu har dock energin tagit slut men har gjort mer än nog för idag. Så nu ska jag slappa lite i soffan efter min goda kvällsmat. Gjorde räksallad och det var så förbannat gott. Kommer nog somna gott i natt sen.
 
 

Tacomys.

Sitter hemma hos Thomas mätt som fan efter en trevlig tacomiddag. Så nu blir det nog att mysa ner sig i soffan och kolla tv. Kanske somna lite i soffan med. Det är ju ändå fredag. 
 

Slappar i soffan.

Ska visst inte jobba så mycket nu innan skolan börjar så blir två veckor då jag slutar redan vid 12. Det är ju skönt men inte så bra för mitt bankkonto. Men det löser sig alltid på något sätt. Är rätt skönt med en mjukstart på jobbet med så man kommer in i det innan alla elever kommer tillbaka och det blir kaos. Men nu är det lite slappande i soffan som gäller. Ska snart sticka in till stan och handla lite mat för har knappt inget hemma som jag vill äta. Men först keno och sen prata med pappa lite i telefon.
 

Trött.

Första arbetsdagen efter semestern och jag är trött som fan. Det känns i både rygg och fötter nu. Men jag kommer snart in i det igen. Så blir nog snart att sova. Allt är klart för idag så kan bara mysa ner mig i sängen. Ska nog fan göra det.
 

Tokloppis.

Spenderar sista semesterdagen med en tokloppis med min bror och Thomas. Det var trevligt men hittade bara en fin mugg. Men har tillräckligt med saker så kanske bara är bra. Sen var jag så trött så jag somnade. Men nu är jag uppe och ska slänga i en maskin tvätt och sen städa lite. Har lite papper att läsa igenom innan jag ska till sjukhuset imorgon med. Så har lite att fixa.
 
 

Helsingör.

Jag, mamma och Jonny tog bilen ner till Helsingborg idag för att ta färjan över till Danmark. Vi har inte varit där på en evighet så det var verkligen på tiden. Så var i Helsingör och shoppade och fikade och det var så mysigt. Hittade dock inte så mycket roligt men hittade lite nödvändiga saker iallafall så det är bra. Rätt skönt att inte göra av med så mycket pengar heller. Sen var vi och hälsade på min moster som fyller år idag och där var det fullt släktkalas. Så fick träffa släktingar jag inte träffat på en evighet. Var inte riktigt beredd på det med det var mysigt. 
 
 
 

Redan torsdag.

Har varit lite upp och ner hela veckan vilket har varit jobbigt. Spenderade hela tisdagen i soffan oförmögen att stiga upp. Men igår var jag på gång igen och tränade min yoga och umgicks med Thomas vilket var mysigt. Behövde få kramas lite. Idag har jag varit på sjukhuset och sen hem och vila. Nu sitter jag hemma hos mamma tillsammans med Jonny och ska planera morgondagen lite. Sen blir det kvällsmat tillsammans. 

Ny vecka.

Måndag igen och jag började den med yoga. Tog en paus i helgen och vilade upp kroppen så nu var jag redo igen. Nu har jag precis duschat och ätit frukost och slappar i soffan. Ska in och handla med pappa om en timme så kan ta det lite lugnt nu. Sen blir det nog en fixa hemma dag. Har en massa att tvätta så ska ta tag i det och städa lite. Köpte en ny fin kaktus igår så måste ha en lägenhet som matchar den. 
 
 

RSS 2.0