Nu var jag nog lite dum...

men nog om det. Det löser sig nog så småningom, får bara försöka att inte gripas av panik så länge. Men jag vill verkligen gripas av panik nu och gråta lite. Men men, jag ska ta det lugnt nu och sluta tänka på det.

Årets första dopp i sjön.

Då det har varit förbannat jävla skitvarmt idag så flydde jag hem till pappa. Visserligen bor jag ute på landet men vill inte sitta i min lägenhet när det är fint väder. Utan jag vill vara ute på landet med en sjö på cykelavstånt. Så jag dammade av en av mina gamla cyklar och begav mig till Källshultasjön för ett dopp. Då jag är världens badkruka så trodde jag knappt själv att jag skulle bada. Men jag gjorde det och det var skitskönt, så nu är sommarens första dopp avklarat.






Så somrig man kan bli. Blöt, fräknig och osminkad.


Min nya älskling.

En Monark Trapper från 1965 (tror vi). Erkänn den är fin? Men jag funderar på att måla om den, men vet inte i vilken färg. Det vita kommer vara kvar men det blåa vill jag inte riktigt ha. Så vad säger ni ska den bli rosa? Eller någon annan färg? Kom med förlag och hjälp mig.



Nu bär det snart av.

Nu ska jag, pappa och min bror Jonny snart ner till Blekinge och min kanske blivande Monark Trapper. Kommer nog ta hela dagen denna turen då vi ska hälsa på min faster när vi ändå är i krokarna. Jag ser inte riktigt fram emot en dag i en varm bil men jag vill ha en moped så får offra mig lite. Jag har ju även min korta kjol på mig så jag är ju rätt lätt klädd. Dumt att ta på sig för mycket när det är varmt ute och man har mina ben.




Solen skiner och Jamie har nya solglasögon.

Inte bara ett par utan två stycken. Börjar få lite för många nu så det blir beslutsångest när man ska gå ut i solen. Men de var så fina så jag var tvungen att ha dem.





Vet ni vad, vet ni vad, vet ni vad? Jag och pappa ska ner till Blekinge imorgon och kolla på en Monark Trapper till mig som vi hittade på blocket. Så jag kanske får en egen moped imorgon, tyvärr så är den inte rosa men det får gå iallafall.

Titta vad jag köpt...

en fin fånga dagen-text. Hittade det inne i en affär igår så den fick följa med hem. Så nu sitter den ovanför min dörr inne i sovrummet. Jag skulle dock hellre velat ha en seize the night eller carpe noctem. Men det fanns inte, så jag får nöja mig med denna istället


Äventyr ute i skogen.

Jag snodde pappas moppe lite och drog iväg på äventyr i de Småländska skogarna. Det har ju varit perfekt väder idag för att åka omkring på små skogsvägar. Jag hittade bland annat en liten sjö långt ute i skogen, det var väldigt fint där.








Husqvarna modell 27

Glad midsommar alla människor hoppas ni har en bra dag. Själv sitter jag ute i Bölminge tillsammans med pappa och min ena bror. Vi har inte riktigt kommit igång med midsommarfirandet utan leker mest med pappas leksaker. Men vad är en midsommar utan en Husqvarna modell 27? Jo en dålig midsommar, kom ihåg det barn. Drick inte för mycket nu heller, så nu har nykteristen i mig talat.


Med Jamie...


utan Jamie...


med Jamie...


utan Jamie.

Sorg i Bölminge.

Tessans katt Hilton är död. De fick avliva honom idag efter att han hade blivit sjuk, han blev bara 2.5 år gammal. Så nu har vi precis begravt honom uppe på Dansbanebacken. De hittade en jättefin plats vid ett träd och det blev en fin stund för lille Hilton.

Vila i frid.

Jag överlevde.

Idag började jag att jobba på sommarschemat och jag överlevde dagen. Jag jobbade bara till halv tre så det var inte så farligt. Bra att mjukstarta lite, två dagar denna veckan och tre dagar i nästa vecka. Men usch vad trött jag var när jag kom hem, jag somnade på soffan nästan direkt. Jag hann inte ens dricka upp mitt tea utan hittade glaset med hälften kvar. Det tar på en att vara iväg på semester i fem dagar och sen jobba direkt. Så jag får vila upp mig nu i midsommar när jag har min betalda semester. Hela tre dagar lyckades jag få, men men alla kan inte ha semester hela sommaren.

Nu är jag hemma igen...

och sitter i mitt egna kök och dricker tea. Det har varit en lugn dag idag, jag och pappa åkte från vandrarhemmet vid 11 tiden. Sen har vi bara shoppat lite kläder till mig, LP-skivor till mina bröder och varit på IKEA en sväng. Men fan vad skönt det är att vara hemma igen, jag har saknat min stora säng. Mina ben är lite för långa för att få plats i de små jävla sängarna de har på vandrarhemmet. Hemma hos min moster var det ännu värre för den sängen var för kort också. Så nu kommer jag få sova i min säng som är precis lagom. Vi hittade lite LP-skivor till mina bröder, en med The Cramps och tre med Queen. Där fanns även lite med Meat Loaf men jag hade redan alla. Men det gör inget för jag fick en massa snygga kläder med mig hem. Så som denna klänningen...


och pappa tyckte självklart att den var alldeles för kort vilket han var tvungen att klaga på för expediten. Det är skitbra att ha med pappa när man handlar för han ska alltid klaga på något. Han klagar och jag står bredvid och vädjar till pappa att jag tycker den är fin eller jag behöver en sån. Tillsist efter att han har klagat tillräckligt så sänker de oftast priset på det man vill ha. Så denna fick jag helt plötsligt för halva priset. Tack pappa.


Dessa byxorna och linnet är från Rock by sweden som är Laila Bagges klädmärke. De var det redan rea på så pappa behövde inte klaga något. Det var fan tur att det var rea för hennes kläder är svindyra, men de var så snygga så jag behövde dem iallafall. På linnet står det What happens in Vegas stays in Vegas.


Sen köpte jag även ett par svarta shorts, det behövs alltid i min värld iallafall.

Varför är inte jag uppvuxen här med?

Idag har jag och pappa åkt runt och kollat på ställen där han har levt och bott. Det är så jävla fint här och jag vill inte åke hem imorgon. Idag har vi bland annat varit i Karlshamn och i Olofström och shoppat. Jag visar vad jag köpt när jag kommer hem imorgon. Vi har även sprungit omkring ute i skogen och letat efter en gammal kvarn och varit på Valhall. Valhall är ett brant stup som de kastade ner människor från förr i tiden. Vi försökte även hitta Dracula, men han hade gått i konkurs tråkigt nog.














Blekinge.

Det har seriöst inte varit en lugn stund idag. Jag och mamma åkte hem från Helsingborg med två väskor och en kasse mer än vad vi kom dit med. Men vi lyckades ta oss till Ljungby iallafall och där väntade pappa på mig, för vi skulle ner till Blekinge. Så nu sitter jag i mitt rum på vandrarhemmet på Halens camping. Vi kom ju ner rätt sent hit så vi har bara varit hemma hos min pappas barndomskompis ikväll och fikat lite. Han bor verkligen ute på landet och det är så förbannat fint här.










Tillsist en bild på mig där jag är jättetrött och ofixad.

The Baseballs live.

Fan vad bra och roliga de är. De är riktigt underhållande och kvällen har varit riktigt bra.




























Gissa hur jag har spenderat min dag?

Jo jag och mamma har varit nere i Helsingborg centrum och shoppat. Det hade ni aldrig kunnat gissa väl? Jag tror dock att min mamma tillslut hade mer kassar än vad jag hade. Så det ligger nog i generna mina shopaholic-tendenser. Men jag hittade en jävla massa fint jag med, så som detta...

 
en ny fin väska.


Ja, ett par nya skor blev det också...


plus detta skitsnygga halsbandet med döskallar på.


Jag hittade även en ny Nemi bok och...


en massa andra böcker. Älskar ju att köpa böcker.


Jag köpte även dessa fina bokstöd, då jag inte har mer plats i bokhyllorna så får jag sätta mina böcker någon annanstans.

Nu är bara problemet hur vi ska lyckas få hem allt på bussen imorgon. Pax för att inte bära!


Jag och mormor?

Jag fick en fråga idag ifall det var min mormor jag var ute och åt med? Min mamma blev lite förolämpad men skrattade mest.

Så imorgon blir det The Baseballs tillsammans med mormor. Woohoo!

 

Nu är jag klar.

Väska är packad och disken diskad. Jag lyckades även att sy min klänning så jag kan ha den i helgen. Jag har inte gjort något märkvärdigt med den utan bara sytt lite så jag kan sätta ett band i ryggen. Den är lite stor i midja och eftersom det är dragkedja fram så tycker jag det är synd att sätta ett skärp i midjan. Så nu kan jag bara enkelt dra ihop den i ryggen istället. Sitter inte kläderna perfekt så får man fixa så att de gör det helt enkelt. Men nu blir det lite frukost för snart kommer pappa och hämtar mig. Jag tänker inte cykla in till stan med all min packning. Men jag har lyckats att få ner allt i en väska, har inte testat att stänga den än men jag tror att det ska gå. Datorn för självklart hänga med i min handväska, älskar min lilla laptop.


Blir denna klänningen och en skinnjacka bra på konserten på lördag?

Jag borde...

packa och diska och sy min klänning och fixa en jävla massa annat. Men istället sitter jag här och gör ingenting. Visst jag gör något, jag försöker tänka men det går sådär. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på konserten eller under hela helgen för den delen. Innan jag vet det så kan jag inte packa någonting och därför måste jag tänka. Kan ingen komma hit och hitta den perfekta outfiten till mig? Snälla? Ni får kaka om ni hjälper mig.


Jamies sommar...

kommer bestå av musik, musik, musik. Jag kommer på fredag åka ner till Helsingborg tillsammans med min mamma för att kolla på The Baseballs. Det ska bli så roligt med en helg fylld av shopping och konsert med min mamma. Sen direkt när jag kommer hem på söndag så kommer pappa och hämtar mig så jag kan packa om väskan och åka till Blekinge med honom. Kommer vara helt död på onsdag när jag ska jobba igen, men kommer nog vara värt det.

Sen i juli ska jag ner till Frida i Helsingborg och då ska vi se The Sounds, The Ark och Amanda Jensen på Sofiero slott. Jag längtar, det kommer bli så kul att se The Sounds med en av mina bästa vänner.

Sen i augusti har jag precis beställt biljetter till Crashdiet och Bullet på Sundspärlan i Helsingborg. Ja det blev en jävla massa Helsingborg nu, men inte mitt fel att de har en massa bra konserter. Iallafall så ska jag och Nicolina titta på Bullet tillsammans igen och Crashdiet. Vem vill inte gå på en konsert där killarna i Crashdiet står på scenen? Jo knäppa människor vill inte det. Tur att jag och Nico är rediga iallafall.


Idag kom sommaren tillbaka.

Så dagen har spenderats i Ljungby med att skriva på mitt anställningsbeslut för sommaren och sola vid utebadet. Jag fick även mina snygga underkläder som min mamma beställde till mig för ett tag sen. De är verkligen skitsnygga och passade alldeles utmärkt. Men eftersom solen skiner och det är varmt ute kunde jag idag även använda mina nya skor och den fina västen jag fick igår.


Mina nya fina underkläder som min mamma sprang runt och visade
alla på jobbet. Hon sa dock att det var hennes men jag tror inte folk
trodde henne.


Woohoo nu är det sommar! Sol, Jamie och en äng kan ju inte bli bättre.

Vill ni se vad jag köpt idag?

Vadå nej?
Det skiter jag i! Jag tänker visa det iallafall, så det så!

Vi börjar med det viktiga....


mina nya skor. Jag har även blivit stolt ägare till en...


moppehjälm. Ville inte använda pappas utan ha en egen fin hjälm. Plus...


en symaskin som jag kan leka med. Har redan testat den lite och den funkar fint.

Jamie har fått paket.

Idag fick jag det till och med levererat till dörren. Så när jag kom hem från Halmstad så stog det där och väntade på mig. Så nu får ni se mina fina kläder som jag beställde för en vecka sen. Sen så ska jag ta kort och visa vad jag har handlat i Halmstad idag. Ja jag råkade faktiskt köpa ett par skor till, men det var halva priset på dem så då är det okej.
Men allt som jag visar nu är från www.joebrowns.co.uk


Som denna lite längre koftan...


eller denna rutiga klänningen med snygg dragkedja...


och den gråa mockavästen med nitar på axlarna.

Halmstad idag.

Idag ska vi till Halmstad och shoppa lite var det tänkt. Det blir dock ingen klädshopping utan mer viktiga saker. Jag känner att jag verkligen behöver en symaskin så det ska jag kolla efter. Ingen dyr och fin sak utan mest bara en som är enkel och funkar. Jag kan ju ändå inte sy så jag behöver inte någon avancerad sak. Men det är ändå en sån sak som är väldigt bra att ha hemma.
Så nu har jag precis sminkat mig men min nya fina ögonskugga. Köpte en ny från Dior som jag spanat efter ett tag nu. Men de är ju så dyra så jag har fått vänta på skatteåterbäringen innan jag har kunnat unna mig det. Men nu är den köpt och jag tycker jag passar i den. Eller vad säger ni?

 


Nu får ni även se mina fräknar. De syns inte så bra på långt håll.

Detta är lite illa.

Men jag blev precis skiträdd för en spindel. Jag såg att något kröp på min kjol som jag skulle lägga ner i byrålådan och jag blev så rädd att jag kastade iväg kjolen. Men sen kom jag på att jag är ju inte rädd för spindlar. Så då tog jag upp kjolen igen för att ta bort spindeln men då var den borta. Så jag tog ut alla kläder ur lådan men jag kunde inte hitta spindeln. Så nu har jag en spindel på vift inne i min walk in closet och troligtvis i min byrålåda. Det är lite illa, jag vill inte ha en spindel bland mina kläder. Men varför blev jag rädd? Stackars spindel som blev iväg kastad bara sådär.

Nu har jag limmat...

fast benen på mina hjärtan igen. Tyckte dessa hårsnoddarna var skitsöta. Men vet inte riktigt när jag ska använda dem. Kan ju inte precis ha dem på jobbet.


Här har ni den ena och den andra ser likadan ut så den får ni inte se.

Nu har jag ofrivillig semester i en vecka.

Men det är nog fan tur för jag har jätteont i ryggen. Har fått en inflammation i en muskel skulle jag tro. Jag brukar få det ibland. Så nu får jag vila upp mig i en vecka och sen mår jag nog bra igen. Så idag blir det soffan och en bra bok.

Peter spelar ukulele...

och jag sitter och tycker det är synd att min pappas musköt inte fungerar. Fan att han inte kan samla på något användbart.

Det blåser halv storm ute, så nu jävlar är det sommar.

Idag hade vi tänkt att sticka ut till pappa och fira hans och min brors födelsedag. Det kommer vi också att göra men vi hade tänkt att grilla och det blir nog inte av. Men dagen till ära har jag lekt med locktången och mina nya fina hårspännen. Så nu är håret så lockigt det går, det är lite för tugnt för att bli stora fina lockar. Så vad tycker ni? Kan jag se ut så här eller ska jag gå och platta det igen?

 

Nu blir det fattiga riddare till frukost och sen ska jag försöka hitta lite kläder som matchar mitt hår.

Jamie har fått paket.

Det betyder att Jamie nu är stolt ägare av två par nya skor. Woohoo! Pappa var så snäll att han hämtade mig efter jobbet och körde mig så jag kunde hämta ut mitt paket. Paketet hamnar ju inte i Ljungby där jag jobbar utan ska hamna i en annan jävla by. Så det är alltid lite krångligt när jag får paket. Men de i affären börjar känna igen mig, jag är nog deras "hämta paket-stammis".


Så här långa blir mina ben i skorna med kilklack.


Så här söt blir jag i mina zombie ballerina. Inte alla som lyckas vara söt i skor med tänder på.


Jag fick även väldigt snygga hårspännen i mitt paket.


Tyckte väldigt mycket om dessa som det står sick chick på.

Jag fick även lite hårsnoddar med hjärtan och ben, men de var sönder så de ska lagas.
De är på väg hem till pappa nu så får han limma ihop dem. De kostade bara 20kr så
jag tänker inte krångla med att skicka tillbaka dem. Lite lim och sen är de som nya iallafall.

Jag börjar bli trött på detta regnet.

Vi åkte iväg på resa med jobbet idag, jag såg fram emot denna resan. Det var enda tills jag faktiskt stod där i ösregn och lyssnade på en kvinna som talade om morötter. Alla var trötta, kalla och blöta så det var ingen bra resa. Plus att min chef tvingade upp mig i en stor traktor bara för att hon skulle kunna ta lite kort. Men jag får in lite extra pengar på resan iallafall och det är uppskattat.
En annan dum sak är att mina skor jag beställde tidigare i veckan nu har kommit men ingen vill köra mig till affären. Så nu måste jag vänta tills efter jobbet imorgon och jag vill ha mina nya skor nu.

Fy fan vad mycket shopping det blev nu.

Men man får bara tillbaka på skatten en gång om året och då får man unna sig och spendera lite. Så nu har jag äntligen kunnat skicka efter den snygga skinnvästen med nitar som jag dreglat över ett tag nu.
Detta blev skickat efter i kväll.






Så fina, så fina.

Grattis Jonny.

Min bror fyllde år igår så nu sitter vi hemma hos mamma och firar lite. Jag håller dock på att somna men ska nog lyckas vara vaken tills jag kommer hem iallafall. Anledningen till att jag är trött är för att jag har jobbat extra idag och sen sprungit på stan och shoppat. För att sen vara hemma i 15 minuter innan jag var tvungen att sticka in till stan igen. Så nu när jag väl satte mig ner så blev jag skit trött. Eftersom jag inte har varit hemma mer än en kvart så får ni inte se allt jag shoppat. Men ni får se mina nya snygga gummistövlar/skor.


Erkänn de är skitsnygga och väldigt Jamie.

På tal om något helt annat. Min pappa tyckte det var så kul att jag blev intresserad av hans moped. Så han snackade om att han skulle köpa en till så vi kunde köra tillsammans. Men istället för att hitta en moppe till mig lyckades han istället att hitta en till motorcykel till sig själv. Så tack pappa, nu tänker jag sno moppen från dig och måla den rosa. Bara så du vet.

Shopping, shopping, shopping.

Jag fick uppenbarligen tillbaka på skatten idag. Jag shoppade uppenbarligen upp min skatt idag med. Duktig Jamie. Titta bara vad fina saker jag fick för mina skattepengar.

 
Två par nya skor, har ju tjatat om de med kilklack i en evighet nu.
Plus att mina favorit ballerina håller på att trilla sönder så jag behöver nya.

   
Jag köpte även lite snygga accessoarer till håret. Två par hårspännen och två hårsnoddar.


Det är mulet ute...

och varken för varmt eller för kallt. Alltså alldeles perfekt väder för att ha skinnbyxor på sig. Det är inte så ofta man får chansen att använda dem så idag ska det jävla göras. Det är ju faktiskt förbannat snyggt. Eller vad säger ni?




Nu är jag klar...

med min nya lådhurts till toaletten. Det blev stjärnor och prickar på den. Så vad tycker ni?


Före...


och efter.

Det bästa är ändå att tröttnar jag på prickarna så är det bara att skrubba bort det och göra något annat mönster. Nu har jag iallafall lite mer förvaring på min lilla toalett.

Det regnar och regnar.

Så vi tog tillfället i akt och stack till Halmstad för att handla lite. Jag behöver ju som sagt nya galjar till mina kläder. Så nu är det fixat och jag hittade även en liten hurts med lådor som jag ska ha på toaletten. Ska bara måla och fixa till den lite så den blir lite mer Jamie. Genomskinlig plast funkar inte riktigt för min del. Men med lite svarta stjärnor på så blir den nog bra. Jag visar bilder sen när jag är klar med den.

Jag hittade en leksak igår.

Jävlar vad roligt jag hade. Jag fick nämligen låna min pappas Monark Trapper från 1965. Jag har seriöst inte kört moppe sen jag var 14. Men det gick bra och den funkar helt perfekt.


Titta vad fin den är. Om någon har en sån här i rosa så ge den till mig.



Gårdagens klantarsle: Jag och pappa skulle hjälpa min bror få upp en bokhylla på andra våningen genom ett fönster. Vi lyckades få upp den och in genom fönstret till rummet och skulle bara sätta ner den på golvet. Då tappar jag taget och får bokhyllan rakt på min stortå. Så den är lite blå idag, men bokhyllan klarade sig. Bra Jamie, bra.

Grattis i efterskott Peter Tägtgren.


40 år gammal och fortfarande skitsnygg.

Är ute i Bölminge...

och medan karlarna är upptagna med att få igång den nya gräsklipparen stryker jag gardiner. Japp och snart ska jag ut och rensa i jordgubbslandet medan karlarna fortfarande försöker få igång den nya gräsklipparen. Blir nog bra detta, men gräset blir nog inte kortare.

Jag och pappa har även bokat in en semester på Halens camping i Olofström om några veckor. Kommer bli så kul att umgås med honom i några dagar i hans hemtrakter.


Vid denna sjön kommer vi bo.

Usch vilken lång dag det blev.

Min pappa och bror hämtade upp mig efter jobbet och jag är inte hemma förrän nu. Så jag är lite trött men det har varit kul. Det är lite roligare att åka runt med dem istället för att sitta hemma helt själv hela kvällen. Men nu ska det bli skönt med en dusch och sen sova.

Jag hittade skitsnygga möbler idag. Vad tycker ni? Ska jag skaffa sådana till mitt Texas/cowboy-rum som jag ska ha i mitt slott? Ja, jag ska bo i ett slott när jag blir stor.


De är gjorda av ko skinn.


Titta bara vad snygg jag blir när jag sitter i den.

Jag fick även min nya bikini idag.

Så lite mer färg på kroppen så blir det nog skitsnyggt på stranden.


Slappar på bryggan efter jobbet.

Jag har ju sån tur att jag bor precis vid vatten. Så idag när jag kom hem från jobbet tog jag på mig shorts och gick ner till bryggan för att sola och slappa lite. Det är så fint här ute nu på sommaren och jag älskar verkligen att bo på landet då. Det första som möter en när man kommer utanför dörren är en stor trädgård. Sen på andra sidan vägen så är det en ladugård och en massa kor. Kan inte bli mer somrigt enligt mig. Tänk er bara att ha detta ett stenkast från huset.






Det är lite illa att jag inte har en balkong.

Så jag får sitta halvvägs ut genom fönstret istället för att få lite sol. Men det är rätt mysigt där med.




Solen skiner och fåglarna kvittrar.

Nu ska jag snart ut i solen med mina shorts och vita ben. Jag ska jobba extra idag så får både en cykeltur i solen och en massa pengar. Inte helt fel måste jag säga.

Min mamma hon är snäll.

Hon ringde precis mig för hon hade fått 30% på Ellos. Så nu har hon beställt en ny bikini och underkläder till mig. Det är duktigt att hon kommer ihåg sakerna jag ville ha. Kan det bero på att jag tjatat som satan på henne? Kan kanske bero på det? Nu är det beställt iallafall, men det var bara bikinin som fanns inne det andra var får jag vänta på.

  
Min nya bikini...

  
och nya snygga underkläder.

Nu har det hänt igen.

Mina galjar har tagit slut i min garderob. Jag kan inte hänga upp mina kläder utan galjar. Nu får de nytvättade kläderna hänga på torkställningen tills jag har smutsat ner tillräckligt för att få galjar över. Eller så måste jag åka till Halmstad för att köpa nya galjar. Dumma värld! Pappa bara pratar om att jag kanske kan plocka undan lite av de kläderna jag inte använder. Men vilka kläder jag inte använder? Vad hjälper det att jag tar bort mina vinterjackor från garderoben? Var ska jag lägga dem då? På golvet? Ingen förstår mig och vilket problem jag har. Lite synd om mig. Jag får fan cykla till Halmstad och köpa 20-30 nya galjar.

RSS 2.0