Gott nytt år!

Hoppas eran sista dag på året har varit bra. Jag har jobbat och tjänat en massa goa pengar och det är alltid kul, iallafall sen när jag kan spendera dem.


Här kommer den sista bilden på mig för i år. Jag kör den rockiga stilen
i kväll, med skinnbyxor, Bullet tröja och en massa armband.

Jag kan ha råkat....

åka till Ullared för att handla ännu mer. Detta kan ha råkat ske igår tillsammans med min bror Jim, Peter och Gabriella. Men det fanns inte så mycket att handla, det var rätt tomt och det som fanns var i storlek XL. Men det blev en del fynd iallafall. Så som...


en tröja till mig


och ett par nya fina skor.


En massa underkläder


och en bok till pappa.

Sen blev det en massa dvd:er och skivor och små skit som alltid är bra att ha. Så nu får jag inte shoppa mer denna veckan iallafall.

Jamie älskar REA.

Jag var bara tvungen att sticka ut på stan lite efter jobbet och kolla i affärer. Jag tänkte hitta något fint att ha till nyår, men det gjorde jag ju förstås inte. Istället hittade jag en pälsjacka, ett par skinnbyxor och ett par vanliga svarta byxor. Allt för en väldigt billig penning.







Har fastnat för en låt.

Bring me to life med Katherine Jenkins. Hörde den på den nordiska julkonserten som sändes på julafton och fastnade. Det är ju en låt med Evanescence från början, men jag tyckte om denna versionen mer. Så nu går den varm i skivspelaren.


Groupien Jamie har kommit över 50 strecket.

Upptäckte idag att jag är uppe i 50 kändisar som jag kramat. Jag började gå på konserter när jag var 14 och nu efter 10 år är jag uppe i 50 stycken. Detta har ju bara blivit en rolig grej som jag ägnar mig åt på konserter. Det är helt enkelt roligt att hoppa fram till de i banden och fråga om en kram. Sen finns det ju en del man skäms lite för och en del man är väldigt stolt över att ha fått träffa. Här är iallafall några av de kända som jag har fått känna lite på.



Nightwish


Hardcore Superstar


Europe


Maja Ivarsson i The Sounds


Meat Loaf


och de som fick mig över 50 strecket, Bullet.

Äntligen är det över...

denna jävla väntan på julklappar. Skönt att julafton är över, den är trevlig och allt. Men fan vilken jävla stress bara för en dag. Men vi hade kul igår jag, pappa, Jim, Peter och Gabriella och det blev en massa julklappar. Jag hade den största högen med klappar, hihi. Här har ni iallafall mina fina julklappar.



En liten låda innehållandes ett Hello Kitty Fender plektrum och ett Hello Kitty reflex. (Therese)
Love hurts, en serie av Kim W Andersson. (Peter & Gabriella)
En ansiktsmask. (Mia)
En Hello Kitty nalle. ( Jonny)
Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. ( Peter & Gabriella)
Stolthet och fördom och Zombier av Jane Austen och Seth Grahame-Smith. ( Pappa)
Keith Richards biografin. ( Peter & Gabriella)
White line fever, Lemmy Kilmisters biografi. ( Jim)
Två Meat Loaf DVD:er. (Pappa)
Ett läppglans format som en bakelse. ( Mia)
Cheeta Mitt liv, Cheetas biografi. ( Pappa)

Sen så skulle jag få en till julklapp från Jim senare när den kommit med posten. Vi får förstås inte glömma bort de julklappar jag redan har fått ifrån mamma.





God Jul.

Igår var det lille julafton och den firade vi inne hos min mamma med god mat och julklappar. Det var riktigt trevligt och jag fick vad jag önskade mig. En bok om tatueringar, Kenny Starfighter filmen och pengar. Sen senare på kvällen åkte vi ut till pappa och klädde granen och satte upp alla tomtar. Sen fick jag äntligen komma hem till min lägenhet och sova i min säng.
Så idag har jag vaknat utvilad och glad i mitt egna hem. Men snart bär det av igen, då till pappa för att fira jul tillsammans med min ena bror och Peter och Gabriella. Sen så blir det att sova inne hos mamma igen för att jag jobbar imorgon.








Julgran nr. 1

Hade tänk att ta en skön dusch för att sen sova igår. Men icke att jag kunde det, för där stog mammas jävla julgran. Har bosatt mig hos henne för att det är snö, snö, snö ute och jag jobbar hela veckan. Så ingen dusch för mig, bara att tvätta av sig så gott man kunde med en stickig gran jämte sig. Men idag har vi iallafall tagit upp granen ur badkaret och ställt in den i vardagsrummet. Så nu står den här klädd och allt och glittrar så fint. Så idag ska jag få en skön varm dusch och imorgon är det jobb som gäller. Sen på kvällen ska det firas jul med bröderna hemma hos mamma. För att sedan ännu senare åka ut till pappa för att klä gran nr. 2. Sätta upp tomtar och lyssna på uppesittarkvällen på radio. Det är lite min favorit med julen, dagen före julafton. För det är då jag får den mesta julstämningen och verkligen börjar att längta till julafton med klappar och allt.





Pepparkaksbak och köttbullerullning.

Vi var ute hos pappa igår och bakade pepparkakor, gjorde ischoklad och rullade köttbullar. Vi blev ett helt gäng med mig, pappa, Jim, Peter, Gabriella och Per. Per är min gamla kompis ute ifrån Bölminge och han var och hälsade på sin far så han joinade oss. Det var kul att träffa honom igen och skvallra lite om folk vi känner. Har inte träffat honom på evigheter. Jag spanade även in mina julklappar som jag ska få och jag hade den största högen. Woohoo en massa julklappar till Jamie.


Lite av alla pepparkakor vi bakade.


Alla mina julklappar och mer ska det bli.

Fan vad bra de är.

Fan vad bra Bullet är live, jag vill se igen. Det var en riktigt trevlig och lyckad kväll tillsammans med Nicolina. Fick prata och kramas med alla i bandet utom den ena gitarristen. Ett stort plus var även att killen som sålde tröjorna var generös. Nico fick sin tröja 50kr billigare och jag fick en pin på köpet.



Deras extremt snygga turnébuss, en gammal Volvo.


Röj på scenen, det var helt omöjligt att ta en bild som inte blev suddig.


Jag lyckades även fånga listan med låtar som de spelade, men inget
plektrum och det var lite synd.

Bullet.

Ja idag spelar Bullet på Garvaren och jag och Nicolina ska förstås dit. Äntligen ett riktigt rockband som spelar i Ljungby. Har varit dött i staden allt för länge, så jag hoppas på en rolig och vild kväll.


I know I'm not a beauty but I play rock 'n' roll.
Well that's all it takes folks.
For girls to loose control. // Bite the bullet.

Ha ha.

Jag har fått julklapp idag, vet ni vad det var i?


Det var choklad. Alla ordinarie på jobbet fick en stor jävla blomma.
Vi timvikar fick choklad, mycket bättre än blommor.

Idag har jag även plockat och städat lite hemma. Flyttade runt på lite saker,
så nu har min kattbur blivit en musbur. Min fina leopard Ouchie Boo Boo vaktar
så fint så det inte rymmer. Tyckte det blev lite sött.


Titta vad man kan hitta i mitt kylskåp.


Julkola gjord av mig. Kom hit så får ni smaka. Kom, kom.

Brev till Jamie

Fick ett brev från UNF, Ungdomens nykterhetsförbund.

GOD JUL!

Eftersom Du är en klart lysande stjärna i den fortsatta kampen för nykterhet och demokrati, vill vi hjälpa Dig att lysa extra i vinterns mörker.


Lite fint och jag fick en liten julklapp, ett reflex.


Älskade landet.

Bilder från min skogspromenad innan idag.












Snöstorm.

Fick ringa till pappa idag för att fråga om han kunde köra hem mig efter jobbet. Det var verkligen för mycket snö för att jag skulle kunna cykla i det. Så min snälla pappa kom in till stan, han skulle ändå in och handla iallafall. Men han körde hem mig och det var snällt. De på jobbet tyckte jag var lat som inte kunde cykla hem, men jag informerade dem att jag inte alls var lat bara bortskämd. Det är en jävla skillnad. Men man får vara bortskämd när det är en massa tö snö ute. Iallafall när man ska cykla på hårt trafikerade vägar hela vägen hem.


Julklappar, julklappar, julklappar.

Blir galen på alla julklappar man ska köpa, men nu har jag bara en kvar iallafall. Har köpt två stycken idag så de slipper jag tänka på mer nu. Jag och mamma tog en liten runda efter jobbet och shoppade. Ska bara slå in presenterna med sen. Men orkar inte just nu, vill bara krypa upp i soffan och dra en filt över mig. Håller på att frysa en massa och har ont i halsen, vill inte bli sjuk igen. Hoppas att det bara är en liten snö chock min kropp och hals fick. Har säkert försvunnit tills imorgon, hoppas, hoppas.

Julfest igen denna veckan.

Igår var det julfest ute i Bölminge med knykalas, Luciatåg, lotteri och paket auktion. Här kommer lite bilder.


Min klädsel för kvällen.


Vårat bidrag till knytkalaset, julskinkan.


Peter, Gabriella och Therese sitter och dricker kaffe.


Jonny försöker tjuvlyssna på dem och pappa dricker kaffe. Jim ville inte
fastna på bild, men han var med han med.


Det fina Luciatåget som underhöll.


De två paketen pappa ropade in på paket auktionen.


I det första var det en dörrkrans och i det andra...


hörselkåpor. Lite otippat men väldigt roligt.

Grattis!

Idag fyller Jamie 8 år. Woohoo grattis grattis. Ja fan redan 8 år sedan man var 16 och bytte namn, tiden går snabbt. Jaja det är bara att komma förbi med presenter under dagen när man har tid. Jag är hemma hela dagen.

Kommer lägga in lite bilder från julfesten sen, men nu är det frukost i min värld.

Kunde ni inte sagt det tidigare?

Idag är det julfest igen och jag ska åka med mina bröder ut till Bölminge. Jag bad dem att ringa när de visste en tid som vi skulle åka. Så jag har lite att gå efter när jag ska duscha och fixa till mig och sånt. Nu ringede min bror och sa att jag skulle vara klar om en kvart. Tack för det, du kunde inte ringt innan så jag inte behövde stressa ihjäl mig? Fan tur för mig och dem att jag nästan är klar med allt, ska bara fixa lite till. Men julfest ute i Bölmingeskola med pappa, bröder, Therese, Peter och Gabriella, ja och resten av byn. Det blir det ikväll iallafall, så det ska nog bli en skoj kväll.

Julfest.

Ja igår var det julfest med jobbet och hela Tekniska kontoret. Vi var över 200 personer som blev bjudna på julbord. Det var riktigt trevligt, fast det var dåligt planerat med maten. Vi hade nästan ätit upp det varma innan alla hade fått det kalla, plus att maten tog slut för de sista. Men jag blev mätt iallafall och det är ju det viktiga i min värld. Det var även ett band som hette Bredbandet som spelade och underhöll oss under kvällen. Sångerskan klädde ut sig till en köksarbetare och låtsades att hon kom från Brunnsgårdens kök. Hos var så jävla rolig och skämtade om hur vi skämmer bort brandmännen när de kommer och hämtar mat. Att det är det enda vi bryr oss om så är det brandmännen. Vi höll på att dö av skratt. Sen kom en av killarna i bandet ut till oss utklädd till en julgran. Han sprang omkring lite bland borden och trängdes och sen sjöng vi allsång till jullåtar. Han kunde inte gå nära vårat bord utan att någon skulle skrika AKTA KULORNA! Men när alla hade ätit upp bad de i bandet oss att ställa oss upp. Då skulle vi ha en dansskola så att alla kunde vara med och dansa resten av kvällen. Så de spelade covers resten av kvällen och alldeles för lite dansade. Men vi var några tappra som dansade iallafall. Men det var en lyckad kväll, även om man gärna hade sluppit att sitta och vänta på maten.









Sneak peek...

på min klädsel till julfesten med jobbet imorgon. Lägger väl upp en bild på mig sen när jag har smink och allt.




En shopaholics dag.

Ja idag har jag spenderat dagen med pappa i Halmstad för att shoppa. Det skulle bara bli en runda till Biltema, men råkade bli lite mer affärer. Så en del fynd blev gjorda från min sida med och inte bara tråkiga bil saker. Det är tur att jag hittar de där billiga fynd sakerna som priset är nersatt på. Annars hade jag inte haft råd med att shoppa så mycket som jag gör. Här är iallafall några av sakerna jag köpte idag.


Nya fina leopardskor för 99kr. De är även fodrade och riktigt varma.


En fin stjärnljusslinga hittade jag på Biltema.


Hittade även en hel påse med fina hjärtan i guld och rött på Biltema.
Troligtvis var det julpynt från förra året för de sålde hela påsen med 12 stycken
för 20kr.

Piece of cake.

Ja det var ju inte så svårt att fixa om örhängerna till armband. Bara lite våld och en tång behövdes. Råkade också fastna i Photoshop med bilden på mitt nyklippta hår som jag la in i förra inlägget. Det blev lite skillnad eller vad tycker ni?




Klippning och shopping.

Ja idag har jag varit ledig och då spenderade jag dagen med att klippa mitt långa hår. Så det är nu 1,5 cm kortare, ja jag vet hela 1,5 cm. Det gjorde ont i mig att göra det, men det måste göras minst två gånger om året. Så för att trösta mig igen gick jag och köpte en tröja med fina nitar på axlarna på Lindex. Tänkte ha tröjan till min skinnklänning på julfesten med jobbet på torsdag. Köpte även ett par zebramönstrade örhängen på Lindex som jag hade tänk göra om till armband. Lägger upp bild på det sen, när jag lyckats eller misslyckats med att göra om dem.


Mitt kortade långa hår.


Min nya tröja med nitar.

Ibland är fan Maxi bäst.

Såg att de hade utförsäljning av min tvål från Body America. Så var tvungen att handla hem ny tvål och skrubb nu när det var billigt. De är helt underbara och doftar ljuvligt av vanilj och jordgubb, plus att de är så jävla snyggt förpackade. Men eftersom de är gjorda med bara organiska ingredienser är de även väldigt dyra, de kostar 129kr och 89kr styck dessa två. Maxi sålde nu dem för två för 99kr, helt seriöst två för billigare än vad en egentligen kostar. Jamie tycker om den affären, Maxi, Maxi, Maxi.




Woohoo, jag är Fantomen.

Du är
Fantomen
62%
Stålmannen
59%
Batman
54%
Robin
54%
Wolverine
40%
Hulken
39%
Spindelmannen
36%
Kattkvinnan
35%
Hellboy
29%
Du är en levande legend
som har ditt hem i djungeln.

Klicka för att testa vilken superhjälte du är!



Vet ni vad?

Alla borde pyssla mer, ni vet som man gjorde när man var liten. Sitta och måla teckning efter teckning. Eller pärla med pärlor. Det är kul, kreativt och man känner sig duktig när man lyckats att göra något fint. Men man har inte tid eller ork när man jobbat en hel dag. Eller så har man bara för stora krav på sig själv. Allt som man gör måste vara perfekt och man kan inte bara sitta och pyssla för pysslandets skull. Fan vill vara barn igen och sitta och pyssla bara för pysslandets skull, skit i slut resultatet.

PAIN på repeat.


Nä det hade nog inte funkat.

Tänkte att jag skulle ha min mössa med djävulshorn på mig till mötet idag. Bara för att skrämma dem lite. Men det hade nog inte funkat, jag blev inte så skräckinjagande.



Okej det var ett missförstånd???

Om hela denna skiten på mitt jobb var ett missförstånd, varför kunde det då inte lösas den första veckan? Men jag orkar inte, skiter i det nu. De vet att om jag blir behandlad orättvist så går jag vidare med det. Förhoppningsvis blir det då lite bättre för mig på jobbet. Nu när detta missförstånd har blivit uträtt. Ja ja jag har allt nerskrivit om det inte skulle bli bättre. Men nu skiter jag i det och hoppas på att jag får arbetsdagar så jag klarar mig.

Pucko.

Jag ringde till chefen idag för att säga att jag var hemma från jobbet för att jag mådde för psykiskt dåligt för att gå dit. Hon fattade inte vad det var för fel på mig. Varför var jag hemma när jag inte var sjuk? Jag förklarade igen att jag mådde för psykiskt dåligt för att gå till jobbet. Men nej hon fattade fortfarande inte. Plus att hon undrade hur det hade kunnat bli en så stor grej av allt. Ifall hon var mobbad på jobbet och fick psykiska problem för det, hade det nog varit en stor sak för henne med. Fattar inte hur fan jag har kunnat få en så korkad chef, som inte anser att psykisk ohälsa är ett problem. Men imorgon blir det iallafall samtal med mig, chefen och kokerskan. Men efter samtalet med chefen idag har jag inga större förhoppningar på att det kommer lösa någonting. Men facket är inte långt borta och det kommer de märka då.

Nu tog det stopp.

Japp Jamie blev knäckt tillsist. Sitter hemma hos mamma nu, hon kom och hämtade mig. Det blev lite för mycket för att jag skulle vara själv. Man grubblar mindre i sällskap, så nu sitter jag här. Kommer vara hemma från jobbet imorgon och meddela chefen att jag mår för dåligt för att gå till jobbet på någon dag. Då kanske hon fattar att det är viktigt att detta löser sig. Det ser inte bra ut enligt arbetsmiljölagen om deras anställda mår psykiskt dåligt för att de inte tar tag i saken.
Jag känner det att jag kan kämpa med detta och få en lösning utan att jag behöver plåga mig med att gå till jobbet. Kommer bara må sämre av att vara i kokerskans närhet. Stannar jag hemma tröttar jag inte ut mig med att tassa på tå och vara livrädd hela tiden. Då kan jag förhoppningsvis kämpa lite hårdare med att få en lösning, eller att få en chef att lösa det.

När tar det stopp egentligen?

Känns som om jag har kommit till gränsen om och om igen. Jag vill inte mer, men måste kämpa vidare för att få en lösning. Ja jag pratar om jobbet. Idag tog det mig 45 minuter att ta mig upp ur sängen, jag ville verkligen inte. Men jag måste, är för envis för att låta henne vinna. Måste få en lösning, ett svar på varför hon gör så här. Vad fan jag har gjort för att förtjäna detta? Vill ha svar nu, men det händer inget och det är det som är så jobbigt. Jag måste gå till jobbet varje dag utan att veta vad som kommer hända. Ifall jag kommer få några svar eller bara denna jävla väntan. Väntan på att chefen ska göra sitt jobb och se till att kokerskan sköter sitt.

Jaja facket har informerat representanten de har på min arbetsplats iallafall så hon vet om det. Jag får helt enkelt vänta och se vad som händer denna veckan. Fixar inte chefen det innan fredag, blir facket indraget.

Ser ni?

Titta vad fint månen lyser in genom mitt köksfönster. Synd att det inte var fullmåne bara, den kommer inte förrän imorgon. Men då är det säkert mullet som det brukar när det är fullmåne. Men ikväll har jag en nästan rund måne att titta på iallafall.



Rådfrågade...

min Svarens bok med filmcitat om jag bör leta efter ett nytt jobb. Jag fick svaret -Ta antingen kommandot över det här gänget eller se till att göra slut på allt nu. (Pike Bishop: Det vilda gänget)  Det var dock inget svar på min fråga utan mer en upprepning av vad det är jag håller på med och funderar på. Men jag har iallafall pratat med facket idag och de är beredda om det inte funkar med samtalet vi ska ha i veckan. Då jävlar bli det krig mina vänner.

Jag har även julpyntat i köket idag och hittat en bok jag vill ha. Den boken passar så bra på den hyllan bredvid mina andra böcker där. Om det finns någon snäll och givmild läsare där ute så vet du nu att Jamie vill ha.


Julpynt i köket. Gav dock bort min tredje chokladkalender till pappa.
Den var blå med tomtar på, så den var lite för manlig för mig.


Ge mig fina boken, snälla.

RSS 2.0