No pants friday.

Då mina byxor är så fascinerande att folk var tvungna att glo på mig på stan har jag kört byxlöst hela kvällen. Så skönt det har varit. Imorgon tänker jag ta på mig alla mina mest färgglada kläder med mönster på och gå på loppis. Kom igen och glo bara.
 
Glömmer alltid bort min nya spegel som står bakom mig och speglar min rumpa. Har dock haft tur och inte visat röven på någon bild än. Men kanske dags att flytta på den innan det blir en ofrivillig rumpbild på insta. 

Feber.

Tog en fika med mamma efter jobbet vilket var trevligt. Hade lite ärenden på stan och det är så tråkigt att gå själv. Men usch jag var så förbannat trött och hade ont i hela kroppen. Sen blev jag förbannat för folk glodde som fan på mig. Visst jag hade utsvängda byxor och är van vid att folk kollar. De får gärna kolla både en och två gånger om de vill men inte fan ställer man sig och glor på en annan människa. Jävla oförskämda ouppfostrade människor. Så jag blev så trött på alla efter ett tag att jag mest ville hem. När jag kom hem så vilade jag lite och vaknar upp med feber och ont i halsen. Har varit kall och seg i kroppen hela veckan men trodde mest det berodde på sömnbristen. Men det var väl en förkylning i kroppen med. Så nu blir det en lugn helg och så mår jag förhoppningsvis bättre till nästa vecka. Åhh jag som precis kunde börja träna igen, nu får jag pausa igen.
 

Orkar inte.

Denna natten har varit väldigt jobbig med mardrömmar och skit. Så jag är glad att det är fredag och jag är ledig om bara några timmar. Hade nog inte orkat jobba en dag till med så här lite sömn. Ska ner en runda på stan efter jobbet men sen blir det nog bara hem och bädda ner mig. Har träningsvärk lite överallt och är jätteseg i kroppen. Jag saknar min säng som fan.
 

Fire sale.

Det är brand rea på Bandit brand och jag var helt enkelt tvungen att beställa hem lite nya tröjor. Jag älskar deras tröjor och använder dem hela tiden vilket man kan se på mina bilder. Men usch vad hemskt att det är skogsbrand precis intill knuten på deras fina stad. Jag hoppas verkligen att de får bukt med den snart så inte mer blir förstört. 
 
 

Fullmåne.

Inte konstigt att jag inte kan sova något när det är fullmånevecka. Men idag är det torsdag så snart, snart får jag helg och ledigt. Har inget planerat i helgen så kanske blir lugnt och skönt och jag kan vila. Eller så kommer jag att tråka ihjäl. Det är iallafall sista dagen jag behöver stiga upp vid fem på morgonen imorgon. På måndag är jag tillbaka i vanliga köket och får börja jobba vid åtta istället. Det kommer bli så fruktansvärt skönt.
 

Äntligen kunde jag träna igen.

Fy helvete vad skönt det var att äntligen få träna lite yoga igen. Jag fick testat mina nya träningskläder. Älskar min nya bh och shorts men tightsen får åka tillbaka. De var alldeles för stora över rumpan och inte sköna att träna i alls. Men det är bara bra för innan jag köpte kimonon igår hade jag budat på en snygg kjol från Arnhem och ingen budade över mig så har egentligen inte råd. Så nu blir det en kjol istället för tights.
 
 

Halva veckan har gått.

Jag får panik på detta jävla vädret. Jag blir så jävla trött och seg av allt regn och kyla. Så det finns en risk att jag somnar stående på jobbet idag. Efter jobbet blir det att handla och fixa en massa ärenden och jag hoppas verkligen det går snabbt. Jag längtar hem till min säng nu. 
 

Hubba hubba.

La upp lite nya bilder på fb och hittade dessa två. Har visat instabilden av den ena men här är hela. Tycker de blev rätt bra trots regn och halv storm ute. Varför kan det inte komma lite sol så man kan ta fina outfitbilder. Jag vill ha sol och värme nu!
 
 

Sundancer.

Då jag var tvungen att köra hem i ösregn och blev helt genomblöt så unnar jag mig lite shopping. Har haft en väldigt seg och trött dag så fatta att jag blev glad när jag hittade en Spell kimono för mindre än halva priset. Så nu är det bara att vänta in den tillsammans med solen. Det var rätt så skönt att bara kunna gå och lägga sig när man kom hem helt blöt. Sov lite på spikmattan så nu mår ryggen bra igen. Så ska sova på den i några dagar nu så kan jag nog börja träna lite igen till helgen. Får även mina nya träningskläder imorgon så blir perfekt att inviga dem då. Just nu känner jag mig rastlös som fan så vill verkligen komma igång igen men tänker fan inte paja ryggen. Så det blir en lugn kväll framför tv:n med en massa MacGyver. 
 
 

Förbannade tisdag.

Varför är man alltid mer trött på tisdagar? Känns som jag inte sovit alls i natt. Sen hjälper ju inte ösregnet utanför till för att man ska piggna till. Jag längtar redan hem till min säng och spikmattan som förhoppningsvis kan hjälpa mig slippa ha ont i ryggen. Snälla söta låt dagen gå snabbt så jag kan hem och bädda ner mig i min varma säng igen. 
 

Jag är rastlös.

Har fortfarande ont i ryggen så vågar inte träna än. Jag vill verkligen träna nu. Men istället ligger jag nerbäddad i soffan och vägrar stiga upp. Det är kallt här med så fryser som fan och ska nog sätta igång mitt element så jag får upp värmen i lägenheten lite. Känner mig trött och gnällig som fan nu. Men annars har det varit en bra dag. Efter jobbet stack jag ner till stan för lite shopping och fika med vänner. Perfekt att sitta inne på fiket medan det regnar utanför och snacka med folk. Underbara människor.
 

Grillkväll.

Måndag och dags för jobb igen. Jag är trött som fan och har fortfarande ont i magen. Kanske inte världens bästa att köra grillat två dagar i rad. Men jag hade trevligt igår iallafall och det är huvudsaken. Sen skiter jag i att jag kanske är lite extra trött idag. 
 
 

Lite blandade bilder.

 

Loppis på Tyrolen.

Har precis kommit hem efter en regnig och kall loppisrunda på Tyrolen. Jag har ont i ryggen och i magen och är trött som fan. Så har precis tagit lite alvedon och ska lägga mig och vila innan jag blir helt psychobitch. Ska på grillkväll sen och tror de uppskattar en glad och trevlig Jamie istället för den bitchiga jag är nu. Men har haft en trevlig dag och hittade en ny kamera. Ser fram emot att umgås med trevligt folk ikväll igen. Får passa på att ha roligt när det väl händer något.
 
 
 

Steak house.

Har precis kommit hem till mamma igen efter en underbar kväll med trevligt folk. Jag är så förbannat mätt nu så kommer inte behöva mat på ett bra tag. Ska nog ta en snabb dusch och sen sova. Kommer drömma om en massa kött säkert. Har haft en perfekt kväll med roliga människor iallafall. 
 
 

Livsfarligt att städa.

Självklart lyckades jag sträcka en muskel i ryggen när jag skulle städa igår så fick ont i ryggen som fan. Som tur var hade jag bara lite kvar att dammsuga när det hände så det blev ändå städat här. Men nu vet jag inte hur mycket jag vågar göra utan att skada mig mer. Känner för att träna lite men vill verkligen inte riskera att sträcka mig mer. Men just nu har jag inte ont utan det känns bara lite i ryggen. Men kanske dumt att träna även om det inte är tung träning. Får nog skita i det och börja stressa över att det ska bli regnkaos idag. Jag ska köra mopeden in till stan så jag kan åka till steak house. Men det är inte roligt i regnkaos för fan. Jag kommer ju flyta iväg. 
 

Perfekt eftermiddag.

Förr i tiden hatade jag att sitta och fika, men nu är det fan det bästa som finns. Kanske beror på sällskapet med men det är så skönt att ta en fika efter jobbet och bara vara ledig. Så det blev det idag och sen fick jag med mig ett härligt gäng hem som kollade igenom mina kläder och skor. Så nu har mina säckar med kläder minskat lite igen. Känns väldigt skönt faktiskt. Nu hoppas jag bara att kläderna passar med. När de hade åkt igen fick jag ett ryck och började städa. Så nu är köket fint och rent igen och jag har tvättat en maskin tvätt. Jag är trött som fan nu men tänkte att jag städar tills jag stupar. Inte ofta jag får såna ryck så lika bra att passa på. Kommer ju knappt vara hemma i helgen så lika bra att fixa nu så är här fint sen.
 

Friday!

Äntligen är det fredag och jag känner mig på topp även om jag är lite trött i ögonen. Känns bara så skönt att om bara några timmar är det helg. Kommer ha det fullt upp i helgen med en massa roligt jag ser fram emot. Imorgon blir det middag på steak house med ett helt gäng underbara människor. På söndag är det loppis på Tyrolen igen. Älskar loppis på Tyrolen! Känner en sån bra balans och glädje i min kropp idag.
 
 

Är helt skakig efter yogan.

Fy helvete vad jobbigt det var för benen idag. Mina ben skakar som fan men gud vad skönt det var att träna. Jag försöker pressa mig lite extra på det jag vet att jag behöver förbättra. Det går framåt sakta men säkert och det är så roligt. Ska bara fixa lite tillbehör som ett yoga block och lite sånt som jag vill ha. Kan inte fatta att jag blivit helt såld på att träna något över huvudtaget. Är faktiskt lite stolt över mig själv. Men nu blir det vila och lite MacGyver. Måste hoppa in i duschen snart med och sen sova. Imorgon är det fredag och det kommer bli så skönt.
 
 

Äntligen lite redig sömn.

Känner mig faktiskt rätt utvilad idag. Iallafall i kroppen men man är ju inte så pigg när klockan ringer vid fem på morgonen. Men är inte lika seg och trött i kroppen idag vilket är skönt. Har dock lyckats få ett stort blåmärke på knät under natten. Så är det när man är benig. Annars så kommer det nog bli en bra dag. Det är redan torsdag så bara två dagar kvar att jobba denna veckan. 
 
 

Är så fruktansvärt trött i kroppen.

Körde precis lite yoga men det märks att min kropp inte är på topp. Troligtvis så är det sömnbristen som gör det. Sen har jag lite ont i ryggen med och det gör det ju lite jobbigt med. Men jag gjorde min dagliga yoga iallafall så jag är nöjd. Nu ska jag springa ner i källaren och hämta upp tvätten. Höll på att glömma bort att jag var tvungen att tvätta lite idag. Men blev påmind av pappa vilket var bra. Så lika bra att fixa det nu så jag kan laga lite mat sen och försöka komma i säng i vettig tid.
 

Drömmer om jobbet.

Har till och med börjat drömma om jobbet på natten så jag känner mig inte särskilt utvilad idag. Men idag kan jag iallafall sticka direkt hem och ta det lugnt och vila. Känner att jag behöver lite yoga idag med. Kände mig otroligt rastlös i kroppen när jag skulle sova igår. Så nu hoppas jag att dagen går snabbt så jag kan hem och hinna med allt jag vill.
 

Morden i Midsomer.

Har bäddat ner mig i soffan efter en skön dusch och ska kolla på Morden i Midsomer. Jag är trött som fan idag och har ont i ryggen. Har fortfarande träningsvärk med så tog en paus från yogan idag. Hade inte hunnit med det iallafall så skönt att slippa stressa med det. Men nu ska jag fixa lite tea och macka och sen är jag redo för en kväll med mord och hemskheter. 
 

Träningsvärk.

Har fått träningsvärk i benen så är helt seg och trött i hela kroppen. Jag har även sovit alldeles för lite i natt så är trött som fan. Vill bara hem och lägga mig igen. Men vet inte när jag slutar och om jag och pappa ska handla efter jobbet. Måste iallafall göra något åt mina sov vanor. Just nu är kroppen inställd på att sova 3 timmar mitt på dagen och det är inget bra. Så måste sluta med det och sova på natten istället. 
 

Man kan verkligen se skillnad nu.

Har tränat duktigt i en månad nu och det börjar synas. Jag har ju alltid varit smal så det är kanske inget som andra ser. Men jag märker skillnaden och känner att jag är mycket starkare nu. Jag känner mig även mer nöjd med kroppen nu. Ska bara försöka göra något åt mina taniga ben och rumpa. Men det kommer nog det med.
 
 
 

Jag har fått paket.

Fick hem mina nya snygga Desert wanderer bells från Spell and the gypsy. Är så nöjd och de satt perfekt i längd och allt. Har precis vilat lite efter jobbet. Fick sticka till det andra köket idag men det var rätt kul att träffa alla igen. Har inte varit där på något år så jag kände mig lite lost. Men det gick bra så får vi se om jag ska dit imorgon igen eller hur det blir. Nu blir det iallafall en lugn kväll med lite yoga träning och sen sova tidigt.
 
 

Måndag morgon.

Måndag igen och jag längtar hem till min säng som fan. Har sovit dåligt i natt så är riktigt trött idag. Känns som det kommer bli en jobbig dag på jobbet med. Får nog sticka iväg till ett annat kök och jobba lite där med. Får ringa runt och höra snart men troligtvis får jag ränna runt halva stan innan jag får hem till min säng igen. Så länge man har att göra går dagen snabbt iallafall. 
 

Yoga.

Filmade mig själv när jag gjorde yoga idag och det var ingen vacker syn. Jag har kommit en bit på vägen men det var verkligen bambi på hal is fast med tanigare ben. Men nu vet jag iallafall vad jag behöver jobba på. Jag märker ju skillnad i kroppen varenda gång jag gör det så det går ju framåt. Men kanske hade varit bättre att vara lyckligt ovetandes om hur fan jag ser ut när jag tränar. 
 
 

Slöar i soffan.

Har inte riktigt vaknat än så sitter trött och slö i soffan och kollar på tv. Jag borde göra lite nytta här hemma men är så trött i kroppen. Men får nog ta och rycka upp mig snart och stiga upp. Eller bara slöa bort hela söndagen.
 
 

Photoshoot.

Passade på att ta lite fina foton ute hos pappa när jag kunde ha min bror som fotograf. Jag tycker de blev väldigt fina och somriga. Annars så har det varit en bra kväll men jag är trött som fan nu. Så ska bara ta en dusch, äta och sen gå och lägga mig hade jag tänkt. Har varit trött hela dagen så det har varit lite jobbigt. Men hoppas på att jag är piggare och mår bättre imorgon.
 
 

Loppislördag.

Det blev en loppisrunda med min pappa och bror idag. Tyvärr så började det ösregna så vi orkade inte kolla allt. Så vi åkte vidare till en second hand affär för fika och lite handlande. Jag hittade en till makrame ampel och en snygg spegel i bambu så jag är nöjd. Men nu hänger jag ute hos pappa med familjen för lite grillning. Blir nog en bra dag idag.
 
 

Heminredning och loppisfynd.

Spenderar kvällen med att skriva en artikel om mitt hem och hur jag inreder med loppis och second hand fynd. Älskar såna artiklar så rätt kul att få göra en själv och visa upp mitt hem. Får skriva lite mer på den en annan dag och fixa lite mer bilder. Sen kommer den förhoppningsvis upp på hemsidan sen. 
 
 

Modell.

The plastics är tillbaka men nu som ett mer lifestyle magasin. Innan var det mer fokus på konserter och skivrecensioner. Men nu kommer det handla om allt möjligt och även mode och heminredning. Så det finns redan modebilder uppe på mig och jag ska även få göra en artikel om mitt hem och alla mina loppisfynd. Jag älskar hemma hos reportage så det ska bli kul att få skriva den artikeln. Är förbannat stolt över min lilla hippie lägenhet så ska bli kul att få visa upp den för andra. Men än så länge får man nöja sig med att spana in mina outfitbilder. Ni kan läsa mer på plasticslifemagazine.webs.com 
 
 

Vintage Spell.

Älskar när jag hittar Spell kläder från tidigare kollektioner som sålt slut sen länge billigt som fan. Så snart har jag ett till par Desert Wanderer bells påväg hem till mig. De var helt oanvända med vilket är perfekt. Har velat ha dessa byxor i den färget ett tag men de sålde slut i min storlek rätt snabbt. Så nu hoppas vi på att dessa passar bra men det borde de göra. Åhh snälla posten var snabba nu.
 
 

Trött som fan idag.

Min kropp vill verkligen inte vakna idag. Har drömt en massa i natt så har inte sovit så tungt. Så idag går jag runt som en zombie på jobbet typ. Vill bara att dagen ska gå snabbt så jag kan hem och lägga mig i min säng och somna. Men nu har typ halva dagen gått iallafall. Jag hade roligt som fan igår men det tar verkligen på krafterna. Så hem och vila och sen lite skön yoga ikväll kommer bli perfekt. 
 

Grillkväll.

Har precis kommit hem till mammas efter en grillkväll med vänner. Sitter nyduschad i sängen och känner hur ögonen blir tyngre och tyngre. Är helt jävla slut nu och mätt som fan. Har varit en lång dag med fika efter jobbet och sen grilla. Men jag har haft roligt och det är huvudsaken. Nu önskar jag bara att mitt hår ska torka till lite fort som fan så jag kan lägga mig. Måste upp tidigt och jobba i två dagar till innan lite ledigt. Men kan iallafall sova lite längre nu när jag sover inne hos mamma.
 
 

Allt ska krångla.

Tänkte göra gröt till de små barnen idag och det kommer jag ju inte göra om. Var tvungen att testa 3 olika plattor innan jag hittade en som ville bli varm. Då hade jag så ont om tid att jag var tvungen att sätta fram den andra maten och gröten brändes och blev jätteäcklig. Så de får fan klara sig på fil och flingor de andra veckorna. Så det blev inte den bästa morgonen på jobbet. Jag är jättetrött och har ont i huvudet hela tiden så är inte så glad nu. Min ibs krånglar med så har haft ont i magen sen igår. Vill bara gå och lägga mig i en vecka nu. 
 

Fika.

Ville verkligen inte hem till tvätt och städ efter jobbet så det blev en lång, lång fika istället. Så skönt att få umgås med en massa roliga människor och bara göra ingenting. Men var faktiskt tvungen att sticka hem tillsist och stoppa i en maskin tvätt. Men fick med mig lite roliga människor hem en stund. Så idag har varit en väldigt bra dag och förhoppningsvis blir morgondagen bra med. Kommer nog bli en fika med Thomas och sen grillkväll hos en kompis. Men nu sitter jag i soffan trött och med huvudvärk och ont i magen som fan. Har precis hängt upp tvätten och borde verkligen diska och sen äta något. Men är helt jävla slut. Jobbigast är nog fan magontet. Det är så förbannat jobbigt så vill bara lägga mig och inte stiga upp igen. Sen känner jag mig stressad över att ha varit iväg hela dagen. Men ibland så får faktiskt nöje gå före alla måsten. 
 

Var inte lättare att stiga upp idag.

Är fan ännu mer trött idag. Jag fick dock rätt mycket sömn i natt men vaknar alltid innan klockan ringer och är hungrig och sen kan jag inte somna om redigt. Men jag är på jobbet och frukosten är fixad. Så nu väntar jag bara på alla barnen med. Hoppas verkligen dagen går snabbt idag. 
 

Fixar hemma.

Äntligen har jag fixat alla mina fina loppisfynd från igår. Så nu är det riktigt fint här hemma. Ska bara städas med men det får jag fan ta en annan dag. Jag är så förbannat trött idag efter jobbet. Det kändes verkligen att behöva stiga upp vid fem. Så efter jobbet blev det att handla lite snabbt med pappa och sen hem och vila. Det känns verkligen i kroppen och speciellt i ryggen. Men tänkte köra lite yoga nu och stretcha ut mig så kanske det blir bättre. Sen blir det fan bara en snabb dusch och sen sova. Behöver all sömn jag kan få i natt.
 
 

Steg upp vid fem i morse.

Första dagen på jobbet efter semestern och fick stiga upp vid fem. Ni förstår nog hur trött jag är just nu. Sen att jag även är på en helt ny skola gör ju inte saken bättre. Jag hittar ingenting och vet inte vad fan jag gör egentligen. Men lärarna verkar vara bra och har koll så de hjälper mig. Men jag kommer fan vara död när dagen är slut. Tur jag slutar innan ett.
 

Loppisrunda.

Hade planerat att vara duktig och städa. Sen fick jag meddelande av Nicolina och kan ju inte låta en vän ha tråkigt en söndag. Så istället blev det en loppisrunda för att fynda lite. Hittade två snygga makramé prydnader och ett draperi av träpärlor. Nu behöver jag bara hitta plats för allt fint med. Men är väggarna fulla får man helt enkelt börja hänga saker på bokhyllorna. De kan ju med behöva pyntas lite.
 
 

Sista semesterdagen.

En liten semesterdag kvar och sen tillbaka till jobbet. Så idag blir det att fixa och städa lite här hemma. Kan vara skönt att få det gjort och komma hem till en ren lägenhet imorgon. Har en stor hög med tvätt som ska fixas med så jag har lite att göra. Men först en lugn morgon med tea och MacGyver. Det är ju ändå söndag så får inte ta ut mig helt.
 

Pyjamas på hela dagen.

Har tagit det lugnt hela dagen sen jag kom hem. Efter alldeles för lite sömn så har jag inte orkat mer. Men har iallafall gjort dagens yoga som var svettigt som fan. Men det kändes väldigt skönt i kroppen efteråt. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen igen. Men först ska jag kolla klart på Macgyver och dricka upp mitt tea.
 
Skönaste yogaoutfiten. Pyjamasbyxor är alltid bäst.
 

Vilken kväll det blev.

Jag är helt slut efter gårdagen. Stack till en kompis födelsedagsfest igår och spelade minigolf och umgicks med roliga människor. Har inte spelat minigolf på evigheter så det var roligt men det var ju inte seriöst för fem öre. Det fuskades hit och dit hela tiden men det var bara roligt. Sen blev det fest med lite lekar och roligheter. Efter ett tag möte jag upp Thomas som med fyllde år och hängde med honom hela natten. Har saknat att hänga hemma hos Thomas och kolla på film och göra ingenting. Så i morse var det bara att sticka hem till mammas och byta om och sen sticka bort till loppisen på Gamla Torg. Hittade inte så mycket men det blev ett lakan vilket alltid behövs. Men nu har jag tagit en välbehövlig dusch och sen gick jag och la mig igen. Var så jävla trött så behövde vila lite.
 

Morgonyoga och brunch.

Sitter i soffan mätt som fan efter min brunch jag fixade till och tittar på House. Körde en skön morgonyoga idag och tog en varm skön dusch efteråt. Bästa sättet att börja dagen på. Mår förövrigt bättre idag vilket är skönt. Som sagt går det upp och ner hela tiden. Jag måste bara sluta låta hjärnspökerna ta över för mycket. Men måste låta mig vara ledsen med ibland. Vore konstigt om jag inte var det och var helt känslokall. Men jag föredrar ju dagarna som jag mår bra dock. 
 

Jävla ångest.

Mår inte bra idag. Jag har ångest och känner mig ensam som fan. Hatar att vara singel, jag vill verkligen inte vara det. Men det är väl så det är nu. Så nu sitter jag här med hjärtklappning och ingen matlust och vill bara försvinna. Det kommer och går dessa känslor så ena dagen kan jag må hur bra som helst och nästa är jag på botten igen. Men jag försöker iallafall må bra även om det inte går så bra alltid. Just nu orkar jag fan inte.
 

Min semester regnar bort.

Jag blir på så dåligt humör av detta jävla vädret. Det regnar hela tiden idag och jag vill bara bädda ner mig i sängen och aldrig stiga upp. Men sitter och väntar på pappa nu. Vi ska in och handla och fixa lite ärenden. Sen ska jag köra in till mamma och tvätta lite i eftermiddag. Får se hur mycket jag orkar idag. Men hoppas på att jag får lite energi sen.
 
 

Slö som fan idag.

Jag är så slö i kroppen idag och det är riktigt jobbigt. Men har iallafall fått lite fixat här hemma vilket är skönt. Sovrummet är rent och fint igen och jag har hängt upp min nya makramé ampel i taket. Jag har även rensat ut en hel sopsäck med kläder från garderoben så där finns lite plats igen. Nu har jag precis tränat dagens yoga så kroppen mår bra iallafall. Ska fixa ihop lite mat nu och sen ta en lugn kväll framför tv:n. Kommer nog bli några avsnitt MacGyver. 
 
 

Dags att vara lite duktig.

Då jag knappt varit hemma i fem minuter den senaste tiden känner jag att jag behöver en heldag hemma. Här är stökigt som fan och ligger tvätt överallt. Så nu får jag faktiskt spendera dagen med att städa. Kan nog vara rätt skönt att bara sätta igång lite bra musik och gå här och pyssla. Får ju passa på att städa nu när jag har semester och har tid för det. 
 

Nya Minnetonka.

Fick hem mina nya fina skor idag och är så jävla nöjd med dem. De är så snygga! Annars så har dagen varit både upp och ner. Var inne och handlade med pappa och åkte amazon vilket alltid är kul. Men sen stack jag hem och vilade men orkade inte med alla tankar så stack in till stan igen. Så tog en second hand runda med mamma och hittade en till makramé ampel att hänga i sovrummet. Sen bjöd hon på middag vilket var väldigt gott. Nu är jag hemma och har precis kört lite yoga och tagit en dusch. Nu kommer jag bädda ner mig i soffan och kolla på Morden i Midsomer.
 
 

Fake smile.

Även om jag hade jätteroligt hela dagen igår så var det ändå väldigt jobbigt för mig. Så fort jag var ensam kom alla dumma tankar tillbaka. Det har resulterat i en natt med alldeles för lite sömn och massa dumma drömmar. Så det blir nog en depp dag idag tyvärr. Får se om jag får någon rätsida på det eller inte. Har så mycket känslor men vet inte vilka som är äkta och vilka som bara är hjärnspöken. Det går nog över så småningom när jag kan tänka klart igen. 
 
 

Biljard.

Har haft en bra dag inne i stan med fika och biljard idag. Trodde ju inte jag skulle bli kvar så länge men skitsamma. Hade roligt på biljarden så är glad över att jag inte bangade ur utan hängde med. Så nu har jag spelat det för första gången i mitt liv.  Kan ju säga att jag sög rätt rejält men är glad att jag ens träffade den vita bollen. Men nu sitter jag trött som fan nyduschad i min säng och slöar. Ska ta något att äta och sen sova tror jag.
 
 

Sista semesterveckan.

Bara en vecka kvar på semestern och det hade varit skönt med lite till. Men har haft en bra semester och en vecka kvar att ta det lugnt på. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men ska nog hitta på något roligt. Men först ska jag ta och tvätta lite. Måste ta tag i att få mina jobbarkläder som ligger i en hög på golvet rena. Så roligt man kan ha på en måndag.
 

Årets första dopp.

Stack hem till pappa för att åka till sjön och bada lite. Det var så varmt i vatten att till och med en badkruka som mig kunde bada. Det var riktigt skönt men 5 minuter senare var man ju genomsvett igen. Men det har varit en bra dag med solande och fixande hemma hos pappa. Nu sitter jag hemma och har precis fått i mig lite middag. Känns så skönt att dagens träning är gjord för jag hade seriöst inte orkat med något nu. Jag håller verkligen på att svettas ihjäl. Får nog sätta mig i källaren lite och svalka av mig.
 
 

Morgonyoga.

Fy fan vad svettigt det var att köra yoga idag. Mitt linne var helt blött när jag var klar. Men vad skönt det var med lite yoga. Behövde verkligen det idag. Så nu har jag precis tagit en skön dusch och ätit lite frukost. Tänkte sticka ut till pappa idag och bada i sjön och lite sånt. Men först ska min tvätt bli klar och hängas upp. Det finns alltid något att göra.
 
 

Hänger hemma hos mamma.

Orkade inte laga mat idag så stack in till mamma så köpte vi sallad och år tillsammans. Det är alldeles för varmt för att äta annat så det blev perfekt. Nu sitter vi här i soffan och smälter maten och kollar på deckare på tv. Ska nog ta mopeden hem snart igen. Men är alldeles för seg för det nu.
 

Loppislördag.

Har varit inne i stan på loppisrunda med familjen och fyndat lite roligt. Har letat som en tok hela veckan efter ett par nya sandaler eller ballerinaskor men inte hittat något vettigt. Så hittat jag ett par helt nya sandaler för 30kr på loppisen. Så jag är nöjd som fan. Annars så var det alldeles för varmt för att gå på loppis idag så det är rätt skönt att vara hemma igen. Ska ta och vila lite nu för jag är helt slut.
 
 

Hippie chic!

Kom precis hem efter en härlig dag ute hos pappa. Har solat och lekt med mopeden och fotat en massa. Hade med mig min analoga kamera så har äntligen tagit upp alla kort och kan lämna in den för framkallning. Spännande som fan. Jag körde även en liten photoshoot i pappas verkstad bland alla motorcyklar med mobilen. 
 
 

Solning och mopeder.

Har precis kommit ut till pappa för en dag med sol ute på landet. Mår lite illa nu så funderar på att gå och vila lite. Min ibs krånglar som fan så mår illa och har ont i magen. Kanske blir en liten tupplur i skuggan nu så mår jag nog bättre sen. Ska bli skönt att köra lite moped och ta det lugnt idag iallafall. 
 

Det blev en bra dag.

Stack in till stan för att umgås lite med mamma när hon var ledig..Så vi kollade lite affärer och sen tog vi en lunch tillsammans.Det var trevligt som fan. Sen stack jag ner till fiket för att träffa Thomas och en massa andra härliga människor. Så vi satt på fiket tills det stängde och det var väldigt skönt. Har saknat att sitta där och fika och snacka skit. Så kom hem rätt sent men har hunnit med min dagliga yoga. Så nu sitter jag här svettig och trött och ska hoppa in i duschen. En lång dusch kommer bli så skönt efter en hel dag i solen. 
 
 

Slö morgon.

Sitter i soffan trött och seg med träningsvärk i magen efter yogan i förrgår. Hann aldrig med någon yoga igår men det kanske bara var bra. Har ont i magen som fan men då har jag väl tränat rätt. Idag har jag inget planerat vilket är lite tråkigt så vet inte vad jag ska hitta på. Har inte riktigt lust för något nu iallafall.
 
 

Älskade Tyrolen.

Kom precis hem efter en trevlig kväll på Tyrolen. Hade bara med min en analog kamera så blev inga bilder att lägga upp än. Men när de är framkallade så får ni se dem. Men tvingade iallafall min bror att ta lite bilder på mig. Det var så skönt att vara där och ta en fika och inte behöva frysa ihjäl. Älskar sköna sommaren.
 
 

Jobb och shopping.

Tog mopeden in till stan för att fixa lite med jobbet och då passade jag på att ta en runda på stan med. Så det blev lite shopping och lite second hand. Hade så jävla tur att jag hittade en Lomography kamera för bara 10kr. De är en guldig fisheye och är limited edition så jag är nöjd som fan. Den är dock lite sönder men var inne i fotoaffären och snackade med honom lite så kan nog laga sen själv. Passade även på att köpa film till mina andra kameror så jag kan börja använda dem igen. Men nu ligger jag trött och varm i mammas soffa och funderar på att köra hem igen. Börjat bli hungrig så lite lunch hade nog behövts nu. Ska till Tyrolen ikväll så kan vara skönt att ta det lite lugnt hemma med. 
 
 

RSS 2.0