Fy fan vilken kväll.

Kvällen började med förfest hemma hos Nicolina med trevliga människor. Vid elva tiden begav vi oss ner mot Garvaren i kylan, det var över -16 ute. Nästan direkt när vi kom in såg jag basisten i Mustasch och drog med Nico fram för att hälsa. Förra gången Mustasch spelade i Ljungby flörtade jag lite med honom och pratade med honom efter konserten. Gissa vad? Han kände fan igen mig! Så vi hälsade och fick en varsin kram och jag och Nico var helt uppspelta hela kvällen sen. Som vanligt stog jag på scenen när bandet spelade, fast denna gången fick jag sällskap av ett trevligt gäng som var lite för fulla. Så tillsist kom vakterna och drog ner oss, men jag och en tjej satte oss på scenen igen och kolla klart på konserten därifrån iallafall. Vet inte vad det var med Mustasch igår men de var helt magiska. De till och med satte sig och signerade tröjor efter konserten. Så jag och Nico var ju självklart där med pengar i högsta hugg och köpte en varsin tröja som vi fick signerade. Jag försökte även tvinga Nico till att krama alla i bandet men lyckades inte. Men jag kramade och fotade så mycket jag kunde, man måste ju passa på när de sitter på så nära avstånd.










En trött Jamie med signerad Mustasch tröja på.

Woohoo idag är det Mustasch!

Så jag kanske borde börja fixa lite snart, har ju inte hela dagen på mig.


Trött, tröttare, tröttast.

Jag är nog fan alla tre idag. Somnade så fort jag kom hem från jobbet och är fortfarande trött. Men ska försöka vara duktig och förbereda lite inför imorgon. Jag ska ju gå och titta på Mustasch på Garvaren så kläder ska matchas, ben ska rakas, naglar målas och en massa annat. Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig, men är inte riktigt säker. Men jag kommer iallafall hoppa omkring i skinnbyxor och mina nya skor, sen är det inte mer bestämmt.

Glasögonorm.

Idag var pappa och hämtade ut sina nya glasögon och medan de justerade dem sprang jag runt och provade så många jag kunde. Har även köpt en ny fin rosa skurhink och dammvippa, så om någon vill städa med fina rosa redskap är det bara att komma hit.








Jag blev lite kär i de första svarta faktiskt.

Fick mina skor idag...

och de är helt underbara. Älskar, älskar, älskar.




Haha! Hittade denna på jobbet idag.


Jag är en isprinsessa.


Aj då.

Jag kan ha råkat köpa ett par skor till. Jag tänkte att jag behövde ett par boots som jag kan ha till mina skinnbyxor. Jag vill inte ha högklackat och det ser dumt ut med mina leopard"converse" till stuprörsbyxor. Så jag började att leta lite på Ellos.se denna gången, har ju redan finkammat Halens. Då hittade jag mina fina boots som jag har velat ha jätte länge men inte hittat fina. Nu hittade jag dem i äkta läder för en mindre förmögenhet, 1699kr. Men eftersom jag är smart ringde jag mamma och frågade ifall hon råkade ha någon rabatt och TAADAA 30% rabatt. Så de beställdes med expressleverans och ska komma till mig lagom tills jag ska på konsert i helgen. YES!

Shit vad jag är trött.

Sitter och håller på att gäspa käkarna ur led för fan. Det konstiga är att jag faktiskt sov bra i natt och ändå är jag trött. Min kropp är väl slutkörd nu efter mycket jobb. Men vad fan ska bara jobba måndag, tisdag och onsdag också innan jag får ledigt. Men men, det överlever jag. Får se fram emot helgen de dagar de är jobbigt och jag inte vill stiga upp. För om jag inte stiger upp kommer dagen att gå jätte sakta. Men stiger jag upp kommer dagen gå snabbt och då är det snart lördag. För på lördag spelar Mustasch på Garvaren och jag och Nicolina ska förstås dit.

Fina fisken.

Har spenderat dagen med min bror ute hos pappa. Där har de ätit lutfisk medan jag mumsade på kokt torsk. Sen har vi pratat bilar och kollat i en massa biltidningar och böcker. Vi hade alla en favoritbil som vi inte har råd med, min är en Chevy Nova 1970.
Jag skickade ju upp pappa i takluckan i min lägenhet för att se var det läckte. Men vi hittade ingen misstänksamt alls, så den bästa förklaringen är faktiskt att det var en stor råtta som kissade. Den feta råttan Knut som Frida så fint skrev.





Men vad fan.

Jag har en lucka i taket som går upp till vinden och det rann precis vatten från den. Det blev en liten pöl mitt på mitt golv. Men varför rann det vatten? Det kan ju vara så att sotaren tog sönder någon takpanna när han var uppe och sotade för någon dag sen. Men det borde ju inte rinna vatten då, utan mera bli en fuktskada. Eller? Jag tror att det var en stor råtta som satte sig för att kissa precis på glappet mellan luckan och taket. Vad tror ni? Det finns ju möss däruppe men tror inte en mus skulle lyckas med att kissa en så stor pöl. Måste varit en STOR råtta. Jaja, ska skicka upp pappa där sen så får vi se om han kan klura ut var vattnet kom ifrån. Jag tänker inte kolla, kommer bara få en massa spån och skit i håret då.

Jag funderar lite.

Tänkte göra om lite här hemma och fixa lite mer förvaring. Jag har ju lyckats att fylla min garderob med kläder och skor och väskor. Så tänkte fixa lite sänglådor som man kunde förvara lite i och köpa en till klädställning att ha ute i hallen. Sen så har jag ju alldeles för lite bokhyllor för alla mina böcker så ska köpa två nya. Då kanske jag slipper ha tre rader med böcker på varje hylla. Men det får vänta lite till, iallafall tills lönen kommer in på kontot. Tror jag är ledig den 28:de? Om man skulle tvinga med pappa till IKEA?







woohoo!

Nu har Jonny och Therese varit här och ätit, busat och läst i mina böcker. Jonny hjälpte också mig med att rensa lite från min dator, så jag kunde installera ett nytt program. Men det viktigaste är ju ändå att de hade med sig mina nya kläder och skor hit. Så kvällen har jag spenderat i mina nya skinnbyxor och leopardmönstrade skor med 11.5 cm klack.


Små barn roar sig lätt. Jonny och Therese leker med en plastpåse.







Just nu lagar jag...

danska munkar och väntar på att Jonny och Therese ska dyka upp. Tänkte bjuda dem på lite munkar för det är inte kul att äta det själv. Så nu väntar jag på att de ska komma. De ska bara hämta ett paket till mig hemma hos mamma. Mina nya kläder och skor från Halens har kommit nu.


Jaha.

Då har jag läst ut Ljudet av ditt hjärta med och jag har inte fortsättningen. Så måste vänta med att få reda på vad som händer. Hatar när det händer. Men, men nu får ju de andra böckerna jag fick i julklapp lite uppmärksamhet de med. Undrar vilken jag ska börja med? Blir nog den om Cheeta har hört att den ska vara väldigt underhållande.


Second hand och pizza.

Har varit ledig idag och har då spenderat dagen med att handla med pappa. Vi var inne i en second hand affär och kollade lite. Jag hittade en fin egyptisk prydnadshuvud som vägde flera kg. Men den var fin och billig så jag var tvungen att ha den. Sen handlade vi en massa mat och semlor.
Nu har jag precis bakat pizza och ätit upp. Det var gott men inte jättegott, så det blir att testa annat degrecept nästa gång. Nu ska jag städa min lägenhet för sotaren kommer imorgon. Eftersom jag bor högs upp kanske han måste in till mitt för att ta sig upp på vinden. Men jag jobbar imorgon så min hyresvärd måste öppna åt honom. Vill inte att min hyresvärd ska se min smutsiga lägenhet, så nu blir det till att städa.




Min ena ogräddade pizza.

Idag har jag...

målat och dekorerat en burk. Jag snodde en plåtburk på jobbet igår, vi brukar bara kasta dem iallafall. För jag behövde en burk att ha saker i. Men var tvungen att fixa till den lite innan jag kunde använda den. Bara göra den lite mer JAMIE helt enkelt.




Jag längtar och hoppas.

Jag längtar tills Meat Loafs nya skiva kommer. Jag hoppas att det innebär en ny turné och en ny chans för mig att få träffa honom. Det var ju en stor dröm som slog igenom förra gången jag fick träffa honom. Tänk då om jag får chansen att träffa honom igen. Hoppas, hoppas, hoppas. Längtar, längtar, längtar.





Handlat med pappa idag.

Köpte två zebramönstrade prydnadskuddar till min soffa. Det var halva priset på dem på Jysk, så lika bra att passa på. Sen har jag bara handlat en massa mat, det behövdes en storhandling. Självklart köpte vi en varsin semla att mumsa på, det är ju så gott. Nu ska jag inte göra något mer nödvändigt på hela dagen, förutom att laga lite mat sen. Ska jobba hela helgen så jag måste ju vila upp mig nu.




Titta vad fint.

Ja så här fint var det när jag cyklade hem vid halv fyra idag. I morgon är jag ledig och ska spendera dagen med att handla med pappa. Sen ska jag bara ligga i min soffa och läsa i min När jag hör din röst bok hela kvällen. Har ju äntligen läst ut Stolthet och fördom och zombier som var väldigt underhållande. Men lite jobbig då jag bara ville fortsätta att läsa om Bella och Edward.







Älskar rea.

Innan i veckan när jag var hemma hos mamma satt jag och kollade i alla hennes postorder kataloger. Hittade då ett par skor som jag ville ha på Halens. Så idag gick jag in på halens.se för att beställa dem. Men innan så kollade jag lite på rean de hade på hemsidan och hittade ett par skinnbyxor och en skinnkjol. Så nu är det beställt och klart och nu så är det bara att vänta. Mamma hade även 100kr rabatt som jag fick använda, min mamma hon är snäll.


Jag har cravings på semlor.

Men jag har inga semlor och det är jobbigt. Det funkar inte att få bort cravings med något annat än det man har cravings på. Så får sitta här och längta tills en dag då jag kanske får en semla. Förr tyckte jag inte om semlor, men förra året åt jag hur många som helst. Sen var jag fast, har dock bara blivit en detta året. Än så länge.

Titta vad jag råkade hitta...

och nu bara måste ha. Så fina att ha på mig och i min walk in closet. Jag har säkert lite plats för dem om jag kastar ut något annat? Eller bygger ut garderoben?



Spa kväll.

Sitter ensam hemma hos mamma och har spa kväll med ansiktsmask. Tyckte jag kunde unna mitt ansikte det, hoppas mina kinder uppskattar det bara. Ska sen spendera kvällen med att läsa i min Stolthet och fördom och zombier bok. Den är väldigt underhållande, men vill mest bara att det ska ta slut så jag kan fortsätta att läsa om Bella och Edward. Köpte den andra boken När jag hör din röst och tredje boken Ljudet av ditt hjärta igår. Vill fortsätta läsa, men måste avsluta den jag håller på med först.

  

Nu är väskan packad.

Ska ta mitt pick och pack och bege mig hem till mamma för att vara där i några dagar. Jag ska jobba i tre dar och eftersom det är en massa snö ute och skit kallt så ska jag sova hos henne. Bli lite bortskämd med att slippa cykla till och från jobbet och frysa häcken av mig. Kanske även har sån tur att mamma är hemma någon dag och kan skämma bort mig med sin mat. Mammas mat är alltid bäst, så är det bara. Nä nu ska jag fortsätta slappa i soffan och vänta på att min skjuts ska komma.


Jamie har tråkigt, tråkigt, tråkigt.

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Tack tack.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Det var ju synd.

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Vad mysig du är.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
God jul.

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha, du får skylla dig själv iallafall!

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Puss.

Vad vill du höra mest av allt?
Snyggt som fan.

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hej å hå.

Din romantiska replik?
Å vad du är go.

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ska inte göra om det, lovar.

www.picnic.com

Har blivit helt kär i att fixa och trixa med foton på picnic.com. Så jag har spenderat min dag framför min kamera och min dator. Jag har bara lekt en massa och haft roligt med kläder, skor, smink och hattar. Resultatet blev helt okej enligt mig iallafall.





Jamie pysslar och pysslar.

Jag sa för någon dag sen att min garderob var alldeles för liten för alla mina kläder. Så idag hade jag tänkt att jag skulle rensa lite. Vilket inte gick så bra, eftersom jag älskar alla mina saker och inte vill slänga något. Men jag kom på en idé. Eftersom jag behöver mer plats till de kläder jag har måste jag ju skapa mer förvaring. Så jag tog tre tröjor som jag köpt för att de varit gulliga och billiga, men eftersom jag varken är gullig eller billig har jag aldrig använt dem. Jag sydde ihop dem i nederkanten och gjorde fina "påsar" av dem. Sen stoppade jag saker som jag inte använder så ofta som t.ex. mina badkläder och sånt i dem. Så nu har jag en hel byrålåda som gapar tomt och väntar på att bli fylld med andra kläder.





Skit vad jag var trött igår.

Efter att ha fått gå till jobbet i 1 dm snö, jobba till fem och sen gå hem igen var jag trött. Så jag spendera hela gårdagskvällen med att ligga i min soffa och läsa Om jag kunde drömma. Fan vilken underbart bra bok, så fin och helt fantastiskt skriven. Ska köpa fortsättningen på söndag när jag är inne i stan. Sen ska jag läsa, läsa, läsa och drömma mig bort.


Åh, kommer ni ihåg?

Kom att tänka på denna dagen när jag idag var tvungen att gå hem ifrån jobbet på grund av alla snö. Våran "Våga vägra vinter"-dag då vi spelade fotboll och kubb i en halv meter snö. Saknar de tiderna, nu får jag helt enkelt leka själv i snön. Om ni inte kommer hit vill säga, kom hit kom hit.










Titta vad jag hittade...

och för bara 20 spänn. En massa fina pennor som jag kan rita med om jag får lust. För 20 kr var jag tvungen att ha den i vilket fall som helst.





Städning och pyssel.

Har städat och flyttat runt lite ute i hallen idag. Jag var inte riktigt nöjd med hur det såg ut. Men nu tror jag att jag är nöjd för tillfället iallafall. Fixade en lite mysigare sminkhörna till mig och ställde upp mina skor så de syns lite bättre. Försökte mig även på att få plats med alla mina kläder i min walk in closet men det gick inte. Får nog ta och rensa ut där någon dag, fast jag vill inte. Jag och pappa diskuterade lite att vi kunde flytta in min säng i garderoben och kläderna i sovrummet. Men vill nog inte det.





I'm such a girl.

Jag har spenderat hela min lediga dag i soffan iförd pyjamasbyxor tittandes på Gossip Girl. Det har varit så skönt efter att ha jobbat som en idiot både jul och nyår. Så idag tog jag en "göra-ingenting-dag", bara sova och kolla på DVD. Men nu när alla helger är över kommer det nog lugna ner sig lite. Då kanske jag orkar göra något på min lediga tid.


2009

Mycket har hänt under året som varit, här är några av de saker jag varit med om.

Jamie slutade att röka, grattis till Jamie.

Lux Interior i The Cramps dog, vilket var en jättestor förlust.


Jag flyttade in i min underbara vindslägenhet med walk in closet.

Jag fick äntligen se PAIN live efter att ha lyssnat på honom i 10 år.


Jag har köpt tre par skinnbyxor, tre skinnjackor och en skinnklänning. Jag älskar dem alla.

Jag vann två biljetter till Sonisphere festivalen med världens lamaste motivering. Men mitt ex blev glad och vi hade en trevlig och regnig dag tillsammans.

Jag köpte alldeles för lite skor, tror det bara blev 8 par.

Så nu lovar jag att detta nya året ska innehålla ännu mera konserter, skinnjackor och skor. För bara tre par jackor och åtta par skor är för lite och konserter kan man inte få för många att gå på.

RSS 2.0