Idag blir det konsert.

Jag ska bara jobba en hel dag först och det är inte lika roligt. Men det ska nog gå bra ändå då jag har något att se fram emot efter jag slutat. Kameran ska självklart med ikväll så jag kan ta en massa snygga bilder på de i Screamer. Åhh jag längtar till ikväll.


Jag har fått paket.

Fick en skitsnygg jeansväst idag som kommer bli perfekt till sommaren. Jag älskar när saker jag beställer dyker upp fort som fan. Så nu kan jag kanske ha den på Screamer konserten imorgon. Men har inte riktigt bestämt mig för vilka kläder jag ska ha än så får vänta och se om det blir den eller inte. Jag vet! Stora och allvarliga bekymmer vi kvinnor måste tampas med. Så här ser den ut iallafall.



Sovmorgon.

Det var skönt att få sova lite längre idag faktiskt. Jag var rätt trött efter jobbet igår och det kommer nog vara likadant idag. Men det är fortfarande skönt med en paus från skolan och få jobba lite stället.

Jag har fått paket.

Jag fick mina nya kläder från Victoria's secret idag och jag är så nöjd. Fick ett par skitsnygga shorts som var lite för stora men de kan ju krympa lite i tvätten sen. Sen fick jag även en snygg cardigan med zebramönster och lite snygga underkläder. Plus att jag köpte en jävla massa body wash som luktar fantastiskt gott. Åhh fina nya saker.






Jobb, jobb, jobb

Jag är lite trött nu måste jag erkänna. Jag har bara drömt en massa konstigt hela natten och inte fått så mycket sömn. Men det ska nog gå att jobba idag, jag lyckades ta mig ur sängen iallafall. Sen slutar jag ju tidigt idag så det är rätt lugnt ändå.


Imorgon blir det jobb.

Jag tar paus i pluggandet nu för att jobba lite extra istället. Jag har tagit ledigt på söndag så jag kan kolla på Screamer på lördag. Så tänkte hoppa in och jobba torsdag och fredag istället. Tjäna lite mer pengar och få lite distans till skolan nu. När måndagen kommer har jag nog fått nog av jobbet och längta efter skolan igen. Just nu längtar jag lite efter att stiga upp tidigt och ta mopeden till jobbet i den friska luften medan solen går upp. Det behövs ibland istället för att svettas på en cykel påväg till bussen vid middagstid. Kommer säkert svära över detta imorgon när jag måste stiga upp vid 5.30 men det kommer vara värt det tillsist det vet jag.

Hur hade jag tänkt att hinna detta?

Jag har ett litet arbete att skriva i rock kursen till på måndag men jag jobbar torsdag-lördag denna veckan. Så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna då jag inte läst all kurslitteratur än. Men ska försöka läsa så mycket som möjligt idag och jag läste ut en bok igår. Men usch jag hatar sånt här. Allt blir helt kaos i mitt liv så fort något krånglar och det har varit krångel som fan i de andra kurserna på grund av läraren. Så då tappar jag lusten till att plugga och allt går åt helvete. Det är iallafall en intressant kurs nu och då den är på distans är det ingen kass lärare som kan förstöra för mig. Man kanske bara skulle plugga på distans i framtiden?

Jag har fått paket.

Jag fick min nya Polaroidkamera idag och den är helt underbar. Bilderna blir skitcoola och jag är så jävla nöjd med den. Kolla bara vad jävla snyggt.







Min älskade dator.

Min dator beter sig lite udda och jag tror det är någon skit på den. Så jag satt uppe till ett i natt för att föra över allt på den till den externa hårddisken men jag blev ändå inte klar. Men nu är den tom och jag ska lämna den till min bror så han får work his magic med den. Men nu måste jag sitta med min gamla dator istället och fatta att jag kommer bli galen. Den är gammal och gigantisk jämfört med denna. Men det är ju bara i någon dag så det ska nog gå. Jag kommer sakna ihjäl mig efter min älskling dock.


Idag börjar en ny kurs.

Det kommer nog bli skitkul för vi ska läsa om ungdomskultur och musik. Det går ju knappast att läsa om ungdomskultur och inte prata om rock 'n' roll. Så detta ser jag fram emot som fan. Men sen kommer vi ju att börja med att läsa om jazz och det är kanske inte så kul i min värld. Men det ska fan gå det med. Det sköna är ändå att vi börjar vid 12 och slutar vid 15 så jag kommer hem en timme tidigare. Just nu kan det verkligen behövas för jag är trött som fan efter helgen.


Mustasch live del 2

























Mustasch live på Garvaren nöje.

Jag tog över 600 bilder på Mustasch igår för de har så jävla snyggt ljus på sina konserter. Det är så jävla kul att ta bilder på dem för de blir skitsnygga. Iallafall enligt mig, så vad tycker ni? Jag har så många att visa er att jag gör två inlägg av det.
























Är det våren som gör det?

Fy fan vad kul konserten var igår, de var fan helt galna. Jag vet inte om det är att våren är i antågande som gör det men det gick ju knappt att gå i närheten av de i bandet utan att få en puss igår. Jag ville ha en kram av Stam och fick en puss på bröstet, två gånger. Sen när Ralf pussade Nico på munnen trodde jag fan att jag skulle dö och att hon skulle svimma. Men även jag fick en puss efter att han signerat mina shorts i skrevet utan att jag bett om det. Jag som äntligen hade hittat ett par snygga lita slitna svarta shorts och nu måste jag köpa ett par till. Jag fick även en autograf av Stam på rumpan då han inte ville vara sämre än Ralf, eller bara ville ta på den? Det var kul att träffa på alla iallafall och jag fick nya skivan signerad så den ska ramas in. Men shit bästa Mustaschkonserten jag varit på i hela mitt liv. De var magiska på scen och posade något fruktansvärt för min kamera vilket jag tycker är helt perfekt. Sen måste jag bara älska att de kör hela nya skivan rätt upp och ner för oss live. Undrar var de spelar härnäst?


Snart konsert.

Jag börjar bli lite nervös nu och pirret i magen finns där. Så jag ska snart gå hem till Nico och ser hur hon bor innan vi drar till Garvaren. Jag hoppas fan att jag lyckas ta lite snygga bilder på Mustasch idag. Men det är fan svårt att få bra bilder i Ljungby, publiken bråkar och puttas för mycket. Men så är det ibland. Så ni får kolla in här imorgon eftermiddag igen och bedömma om jag lyckades få några bra bilder.


Kan jag ha detta ikväll?

Jag vill ha mina nya shorts jag köpte igår och mina skor med nya bootstraps. Självklart kommer jag ha strumpbyxor under så jag inte fryser benen av mig. Men vad säger ni? Okej på en Mustaschkonsert?




Imorgon blir det konsert.

Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Varför ska det vara så svårt att bestämma sig? Ska jag ha jeans eller skinnbyxor? T-shirt eller långärmad tröja? Det svåraste är ändå vilka jävla skor jag ska ha på mig. Japp velig kvinna till max och jag måste bestämma mig idag och packa ner allt. För imorgon sticker jag in till mammas lägenhet och stannar där över natten. Kan inte bara någon komma hit med den perfekta outfiten till mig matchat och klart? Så kan jag bara ta på det imorgon och se fantastisk ut?


Fullt upp.

Väckarklockan ringde tidigt idag för att jag skulle in och prata med chefen lite om jobb. Så nu har jag två extra dagar att jobba i nästa vecka vilket uppskattas. Sen var jag och hämtade ut paketet med den snygga Polaroidboken som jag beställde. Jag kan även ha råkat svänga förbi en klädaffär och investerat i ett par nya svarta shorts och två par solglasögon. Kan ha råkat göra det ja, men allt gick på under 300kr så det var ju ett fynd. Ja jag tog även mod till mig och rinde till lokaltidningen här för att höra om de behövde en reporter när det är livekonserter i Ljungby. Det hade varit så kul att få göra lite intervjuer och recensioner på konserter för en tidning. Jag tyckte kursen jag läste i att skriva om musik var skitkul och jag vill verkligen lära mig mer om det. Så jag får bara vänta och hoppas på att de hör av sig. Men nu blir det tea och att plugga rock 'n' roll i solskenet.


Kurserna är klara.

Woohoo fatta att det känns skönt nu. Redovisningen gick bra om svammel och bortglömda ord är bra. Men nu är det gjort iallafall och det känns bra. Så nu är jag ledig resten av veckan och ska på konsert på lördag. Kan knappast bli bättre just nu. För att fira får ni två kort tagna med den nya polaroidkameran och jag vet inte varför de blir randiga men de är snygga iallafall.




Redovisning idag.

Jag är fan lite nervös trots att jag redovisat för denna klassen en gång i veckan hela detta året. Jag har inte riktigt hållt käft på lektionerna heller så det borde ju vara lätt som en plätt. Men ändå blir jag nervös så fort något sånt här ska göras. Men jag är nog inte ensam om det och det är det sista vi gör i kursen. Så ikväll är allt över och det kommer bli så jävla skönt. Då kan jag fokusera på de nya kurserna och ta nya tag igen.


Jag har fått paket.

Jag fick min film till nya kameran idag och jag är så nöjd. Jag köpte ju en svart/vit film som var något samarbete med Ace hotel. Så jag fick ju en snygg låda och en liten bok med den filmen. Sen köpte jag även en färgfilm som jag ska testa senare i kameran jag vann i söndags. Jag har testat att ta två kort med nya kameran och den verkar funka fint. Det första kortet blev inte helt framkallt men det andra blev hur bra som helt. Men den kameran är till för att ta porträtt med så hade tänkt att ha den till det. Ska bara hitta lite snyggt folk att faktiskt ta lite bilder på. Det blev iallafall ett porträtt på mig då jag fotade en tavla jag gjort med mig själv som motiv. Så vad tycker ni?




De nya skorna?

Amanda sa något smart i skolan igår om att kamerorna hade blivit mina nya skor. För som ni vet älskar jag ju skor och äger över 50 par. Men nu har jag faktiskt tröttnat lite på att shoppa skor. Jag kommer alltid att älska dem men kanske inte att köpa dem. Utan nu som ni märkt har jag ju förälskat mig i Polaroidkameror istället och har köpt 3 stycken på 3 dagar. Så kanske att det har blivit mitt nya shoppingberoende? Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om det står 50 stycken kameror runt om i hela lägenheten inom något år. Förhoppningsvis så får jag filmen till min nya kamera idag så jag kan testa den. Är så jävla nyfiken på hur de blir.


Bara en dag kvar.

Det är bara en dag kvar i dessa kurserna jag läser nu och det är så jävla skönt. Så på torsdag är det redovisning och sen är det över. Sen börjar två nya kurser och det kommer nog bli skitkul. Så i helgen blir det att fira att kurserna är över med att kolla på Mustasch. En konsert är ju lätt bästa sättet att fira på.


Woohoo!

Bästa starten på dagen idag. Jag kan ha råkat hitta en till Polaroidkamera på tradera igår som jag blev förälskad i. Ja jag vet jag har ett beroende troligtvis men det skiter jag i. If it's something I want then it's something I need. Självklart skulle jag vinna auktionen skitbilligt med 105kr. Så snart är jag stolt ägare till fyra skitsnygga Polaroidkameror. För denna är verkligen skitsnygg.


Bild från google.


PX600

Jag fick äntligen tillbaka pengarna för skorna jag köpte men var tvungen att skicka tillbaka för en evighet sen. Det hade uppenbarligen blivit något fel på den första återbetalningen så de fick göra om den. Så nu hade jag helt plötsligt pengar på kontot igen. Det betyder att jag kan beställa film till min nya kamera redan nu. Jag som hatar att vänta tycker ju detta är perfekt. Så en film med färg och en med svart/vit är på väg. Den svart/vita är även en specialutgåva med en liten bok från någon utställning och allt kommer i en snygg låda. Då korten behöver skyddas från ljus de första 4 minuterna så behöver jag en låda att lägga dem i så detta blir perfekt.




Ont i magen.

Jag ogillar att vara kvinna ibland och idag är en sån dag. Så det blir ingen skola idag för jag har ont som fan. Jag blir helt matt i hela kroppen ibland och det känns som jag ska svimma. Så det är lika bra att stanna hemma och bädda ner mig i soffan. Vi ska redovisa vår filmanalys idag men vi har även tid till det på torsdag så jag får göra det då istället. Inte så kul att stå framför klassen om det känns som jag kan svimma när fan som helst. Men jag ska vara duktig och plugga idag iallafall. Jag har skrivit klart min essä förhoppningsvis, ska höra med gruppen imorgon om jag ska göra några ändringar. Sen så har jag en massa att läsa i rock kursen så ska spendera dagen med det.


Yes jag vann!

Förlåt för allt polaroid snack som är nu men jag är verkligen kär i de kamerorna. Jag vann auktionen på tradera så en Polaroid supercolor 635 CL är på väg hem till mig. Den är så jävla fin och förhoppningsvis funkar den perfekt med. Åhh jag kan knappt bärga mig, jag vill ha nu!


Bild från google.


The Polaroid book.

Titta vad jag råkade klicka hem igår



Min nya älskling.

Polaroid Impulse






Jag har sånt jävla flyt ibland.

Jag har ju som sagt kärat ner mig i en polaroidkamera på tradera och jag ska fan ha den. Tror ni inte att jag hittade en ny polaroidkamera när jag och Peter stannade till vid en loppis på vägen ut till pappa. Det är inte samma modell som finns på tradera men den var cool som fan. Det bästa är att jag bara behövde betala ynka 50kr för den. Denna heter Polaroid Impulse och är troligtvis från 1988. Allt verkar fungera som det ska, den reagerar när man sätter in kassetten och blixten funkar som den ska. Så jag får helt enkelt beställa hem lite film och testa den senare. Så snart är jag förhoppningsvis ägare till tre olika polaroidkameror. Lycklig Jamie!


Polaroid

Åhh jag har hittat en till Polaroidkamera jag vill ha på tradera. Jag vill fan egentligen ha varenda en jag ser men det får kanske räcka med en till nu. Om jag inte skulle vinna denna auktionen så finns det två till likadana i nästa vecka. Så jag ska fan ha en sån här Polaroidkamera. Jag känner ett starkt att jag behöver den till min samling.


Backstage.

Jag satte igång och städade lite innan men jag kan ju inte göra de utan att börja flytta runt på mina möbler. Så vardagsrummet fick en liten make over och det blev rätt bra. Bokhyllan fick bli en liggande bänk istället för stående. Det gjorde att jag fick lite mer plats på väggarna för att hänga upp roliga saker. Så vad tycker ni?






Nu tar jag helg.

Jag har varit duktig som fan och redan gjort klart mitt skolarbete för idag. Så nu har jag skrivit klart tre arbeten på tre dagar. En del korta och en del långa, men de är gjorda. Så nu är det bara för mig att skicka in det innan midnatt på söndag. Det är så jävla skönt att ha det gjort för som ni vet är jag inte så förtjust i denna kursen av olika anledningar. Men nu är det bara att redovisa skiten i nästa vecka och sen är kursen över och jag kan börja läsa annat kul.


Bästa fyndet någonsin.



Jämlikhet i filmbranschen.

Jag hann klart med arbetet om Pulp Fiction igår så det ska bara läsas igenom en extra gång innan jag skickar in det. Så idag sitter jag och försöker komma på något smart att skriva om jämlikheten i filmbranschen. Det är tur att det ska vara en kort diskussion då jag inte kommer på så jävla mycket att skriva. Det ska ju vara förankrat i kurslitteraturen med så jag kan inte bara babbla på hur som helst heller. Men ska skriva rent det jag har nu och se hur mycket det blir. Det kanske räcker om jag har tur.


Pulp Fiction.

Jag har suttit och skrivit på min individuella slutuppgift i film kursen hela dagen och är snart klar. Jag vet inte om jag gör rätt men det ser bra ut iallafall. Min lärare har förövrigt varit inne på lärplattformen och kommenterat bilagan jag gjorde igår. Enligt henne så är jag ett proffs på layout bland annat. Undrar vad det är mer jag är proffs på? Det kändes ju väldigt bra att få höra det iallafall då jag känt mig väldigt stressad med skolan och jobbade i flera timmar med det. Så det är skönt att det man gör uppskattas och anses bra av andra. Men nu är det Pulp Fiction som ska skrivas klart och sen en liten rapport om seminariet vi hade i måndags och en komplettering från när jag var sjuk i förra veckan. Det ska vara klart till midnatt på söndag och det borde jag fan hinna.


Bullet

Jag var inte riktigt nöjd med de vita ramarna jag hade till Bullet fotorna i hallen så köpte nya svarta när jag var i Ullared. Det är det enda stället jag vet som säljer dessa ramarna nu, innan fanns de både på Maxi och Hemköp. Jaja allt för att krångla när man behöver något. Men nu har jag bytt iallafall och jag tycker det blev bättre. Nu har jag likadana ramar i hela lägenheten.

Före



Efter


Bilaga.

Vår lärare tvingar oss att göra en musikbilaga till reportagen vi skrev i att skriva om musik kursen. Så jag har suttit framför photoshop hela kvällen och fixat nu. Jag vet inte om det är bra men det ser väl någolunda ut som en tidning? Man kan ju sitta och fixa med sånt i en evighet men det har jag varken tid eller ork med. Sen är ju inte photoshop så jävla lämpligt för att göra tidningar i heller så jag tycker ändå det är okej.




Kaos

Fan vad skönt det var att få vakna utvilad innan klockan ringde idag. Jag är fortfarande lite trött men jag tror det är stressen som gör det. Jag är skitstressad över skolan för att det inte är någon ordning på något. Men det är bara denna dagen vi har lektion med i denna veckan och sen kan jag vara hemma och ordna upp i kaoset som vår lärare skapar. Hade dock varit bäst med en ny lärare.


Jag fattar inte.

Jag fattar inte vad läraren menar med kommentarerna hon har skrivit på min essä. Jag vet inte vad det är hon vill att jag ska göra? Tänk om man hade en lärare som kunde ge lite konkreta svar. Vad glad jag hade varit då och troligtvis sluppit sitta här med ont i huvudet. Jaja imorgon är det lektion igen och sen är jag ledig resten av veckan. Jag behöver verkligen det nu för jag orkar inte med skiten längre. Snälla låt det ta slut snart.


Skola hela dagen idag.

Vi ska ha seminarium tillsammans med filmvetarna idag och jag vill inte. Jag behöver få sova, inte sitta och lyssna på föreläsningar och inte få sluta förrän vid 17.00. Jag kommer nog fan somna efter tre minuter skulle jag tro. Solen skiner iallafall och det är fint väder och det är ju ett stort plus. Annars hade jag fan somnat om igen.


Nu är jobbet klart.

För denna helgen och det gick rätt smärtfritt faktiskt. Men självklart hade den fina solen försvunnit lagom till att jag skulle köra hem. Men det var väldigt skönt att köra moped idag och kunna köra direkt hem. Sen lyckades jag nog roa några på vägen hem för fan vad de pekade. En kille började fan peka så fort han såg mig och höll troligtvis på tills jag försvann i fjärran. Jag fattar inte vad det är med min moped som gör att folk beter sig så? Inte ens om man ser en skitkul/ful/cool bil pekar man som en idiot som han gjorde. Vem fan pekar på andra människor liksom? Jag hade velat veta vad han tänkte om mopeden. Är den cool? Eller ful? Eller vad fan?


Vårkänslor.

Åhh vad härligt det var att vakna i min egna säng imorse. Det gör liksom inget att det är en söndagsmorgon man måste stiga upp tidigt på när man vet att det kommer bli en fin dag. Det var riktigt fint ute när jag körde till jobbet och inte speciellt kallt, så perfekt för en mopedtur helt enkelt. Snälla kan våren komma och stanna här nu. Jag är trött på kyla och snö.


Jag åkte hem igen.

Jag hade tänkt att stanna hos mamma i natt med då jag ska jobba imorgon. Men det ska visst bli fint väder och då vill jag heller sova i min säng och ta mopeden in till jobbet imorgon. Plus att jag vill testa mina nya fina saker jag köpte igår. Så kamerastativet är testat och jag är så jävla nöjd med det, så tack mamma för det. Det kommer göra mitt fotande av mig själv så jävla mycket enklare kan jag tala om. Bara att kunna ta en bild snett neråt var ju omöjligt innan.


Working.

Jag sitter här på jobbet och trycker i mig frukost nu fast jag är egentligen inte så hungrig. Det är ju min andra frukost idag så kanske inte så konstigt. Jag var skitpigg när klockan ringde i morse men nu börjar jag få ont i huvudet och bli trött vilket är jobbigt som fan. Men tiden bruka gå rätt fort här så jag är snart tillbaka i sängen. Ska bara jobba några timmar till.


Äntligen...

sitter jag hemma hos mamma och kan ta det lugnt. Det blev en lång dag med mycket shopping och mat. Fan vad man blir hungrig av att gå i den jävla affären. Jag blev avsläppt hemma hos mamma för något timme sen för jag ska sova här. Men de ringde efter 10 minuter igen och undrade om jag ville hänga med och äta mat. Så nu är jag mätt och belåten. Men jag hittade ínte så mycket kläder idag, bara två par shorts. Men jag köpte ett skitfint kamerastativ som jag har funderat över att köpa ett tag nu. Så jag är verkligen nöjd ändå trots bristen på snygga kläder. Men jag har ju redan en walk in closet på 10kvm med kläder så behöver nog inte mer.


Shopping.

Idag blir det en tur till Ullared så hörs igen i kväll kids.

Titta vad bra det blev.

Mina fina torkade äpplen som smakar fantastiskt gott kan jag meddela. Men jag tror att jag ska skala dem nästa gång och göra lite tjockare skivor. Men de blev väldigt bra och det är riktigt gott att bara ta en skiva och äta på lite då och då. Plus att det är nyttigt med äpplen och då jag lufttorkade dem så behåller de många av vitaminerna vad jag fattade det som. Plus att det ser trevligt ut med en burk med äpplen i köket.


Snö igen.

Jag orkar fan inte! Jag har ingen motivation till något och det tar mig fan över en halvtimme att ta mig ur sängen på morgonen. Så det blir ingen skola idag för jag mår inte okej och snön hjälper fan inte. Ska stanna hemma och städa lite för jag kanske blir piggare om det är fint här. Sen ska jag analysera filmjäveln till skolarbetet. Ja vad motiverad och inspirerad jag är till att ta tag i skolarbeterna. Jävla skit!


Jag försöker vara lite huslig...

och skapa lite själv. Så nu hänger det äppelringar på tork ute i köket och förhoppningsvis blir det väldigt gott. Jag har inte torkat frukt innan och hade ingen aning om vilka äpplen jag skulle välja. Men det är ju bara att prova sig fram lite. Det är dock lite illa att jag inte kan komma in i mitt skafferi på några dagar nu. Men det är smällar man får ta.





Varför?

Varför är det alltid fint väder när jag är ledig och måste sitta inne och plugga? Jag har en jävla massa att göra nu och vet inte alls var jag ska börja. Jag måste skriva en essä men vet inte vad jag ska skriva om som är musikrelaterat. Jag får inte skriva om något jag skrivit om innan i kursen så Meat Loaf och Bullet är förbjudna. Jag funderar på att skriva något om The Cramps då man kan sväva ut och använda mycket metaforer när man beskriver deras musik. Men först ska jag in till stan och göra av med pengar på mat, woohoo!


Det var uppenbarligen inte nog med...

att läsa tre kurser samtidigt så nu blev det en fjärde. Jag har börjat med en kurs i att fota med systemkamera så jag kan lära mig hur min älskling fungerar. Då jag tycker det är väldigt kul att fotografera och då särskilt konserter så vill jag kunna använda min kamera fullt ut. Så nu jävlas ska det pluggas och fotograferas hela dagarna. Jag vet inte riktigt hur jag ska ha tid med allt då jag redan pluggar 125% och jobbar extra på helgerna. Men så länge jag pluggar och lär mig mer om mina intressent så är det bara roligt. Bara därför får ni lite mer bilder på Ralf i Mustasch från förra helgen, för att det är roligt.




My eyes hurts.

Jag vill bara gå och lägga mig igen. Har inte kunnat sova redigt i natt och idag blir inget bra. Var tvungen att byta byxor 5 gånger innan jag var nöjd så allt är försenat här. Ska kasta i mig lite frukost nu och sen stressa till bussen. Har jag tur så somnar jag på bussen och vaknar lite mer utvilad i Växjö sen.


Tarantino.

Jag tog mopeden in till stan tidigare för att jag behövde köpa lite saker. Man får såna vårkänslor när man kan köra mopeden dit man vill. Det blev iallafall en box med Tarantino filmer som fick hänga med hem. Troligtvis blir det en film av honom som jag gör min individuella uppgift om. Han är min favorit då det kommer till filmmusik så det är rätt passande. Tänk er bara när Dick Dale sätter igång att spela i början av Pulp fiction, så jävla bra.


Ledig måndag.

Det var riktigt skönt att få ha sovmorgon idag och vakna redigt utvilad. Kommer mest att ta det lugnt idag och läsa lite texter till lektionen imorgon. Sen ska jag även välja en film till min individuella uppgift i musik i film och tv-kursen. Jag vill ha den uppgiften gjord så fort som möjligt så jag slipper den sen. Jag vill slippa det mesta med den kursen nu.


Hammerfall live på Garvaren nöje.





















Jag vill hem nu!

Sitter hemma hos mamma och är trött och längtar efter min egna dator. Jag vill se bilderna jag tog igår på Hammerfall. Det var lite svårt att ta snygga bilder då jag inte stog längst fram men en del blev det nog. Sen var jag lat igår och körde på mina boots istället för Lita Spikes. Men fick ont i magen av mammas gryta med grädde i så ville mest bara smälta in i mängden. Jag orkade inte ens ha min skinnjacka på utan körde på myströjan från Victorias secret. Men som tur är kan man inte se osexig ut i deras kläder så jag var både bekväm och snygg ändå.


Nu är det snart dags för konsert.

Men jag har fortfarande inte bestämt mig för vilka skor jag ska ha på mig. Ska jag har ont i fötterna av att gå runt med väldigt tunga Lita Spikes eller få ont i tårna av mina nya boots? Stora problem man kan ha som kvinna i dagens samhälle. Men först kanske jag ska ta på mig mina jeans istället för mjukisbyxor från Victorias secret?


Ikväll blir det konsert!

Det kommer bli så jävla kul att gå på Hammerfall även fast jag inte lyssnar på dem. Jag vill mest bara dit och använda min kamera och då borde de ju vara ett lämpligt band. Men först ska jag och pappa second hand shoppa lite innan vi ska köra hem en bokhylla till en vän. Jag bytte ju ut alla jag hade i hallen och köpte nya så ska sälja en av de gamla för en billig peng nu. Då jobbet snodde mer än halva min lön denna månaden så behöver jag faktiskt pengarna. Jag vill kunna känna att jag faktiskt har råd med denna konserten.


Vilken film ska jag välja?

Jag måste välja en film att analysera musiken i till den sista uppgiften i skolan. Men kan inte riktigt bestämma mig för vilken film jag vill använda. Är det någon som har något tips på filmer med bra musik och ljud i? Jag måste fixa det i nästa vecka men vill fan ha det gjort så fort som möjligt så kan inte riktigt släppa det och bara ta det lugnt nu. Kan inte allt bara göra sig själv lite magiskt så jag slipper det. Jag vill bara börja en ny kurs nu och slippa denna skiten.


Helvete vad kul det är med repertoaröversikter.

Men nu är jag klar med dokumentet som ska lämnas in på söndag. Men det är lite pilljobb då det är grupparbete och vi har valt att dela upp det vi ska renskriva. Alla gör ju på olika sätt så nu har jag tre helt olika stilar på avsnitten som ska in i dokumentet. Så har suttit hela morgonen och ändrat om och gjort det mer enhetligt som jag vill ha det. Jag tror jag är klar nu men ska läsa igenom det redigt sen så jag ser om jag missat något. Sen tänkte jag faktiskt ta premiärturen med min älskade Honda Shadow-moped sen. Om jag lyckas kicka igång den då vill säga. Men det ska nog gå bra då min Shadow är fantastisk.


Nu tar jag helg.

Ska bara plugga lite imorgon för på söndag ska vi lämna in våra grupparbeten men det är nästan som att ha helg nu. Jag måste även komma fram till något att ha på mig på konserten på lördag. Jag vill ha mina Lita Spikes men vet inte riktigt om jag orkar med klackar hela kvällen. Får helt enkelt se hur det blir.


Skola

Idag är det skola som vanligt och självklart ska det regna ute. Jag kan fan sluta ta på mig snygga kläder och bosätta mig i mina regnbyxor istället. Men jag ska nog överleva det med men känner verkligen inte för att bege mig till skolan idag. Men det är sista redovisningen så måste nästan vara där då.


RSS 2.0