Bilder från dagen.

Var hemma hos pappa idag och målade lite på min kökssoffa och grillade lite och hade det mysigt med familjen.
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Vilket betyder att det blir loppis inne på Gamla Torg tillsammans med pappa. Sen ska jag hänga med honom hem och börja måla på min kökssoffa så den blir klar någongång. Pappa har varit duktig och kapat av den nu så den får plats i mitt kök så nu är det bara att slipa och måla och sen är den klar. Den kommer bli så snyggt att ha den i köket förhoppningsvis och jag längtar tills jag får den. Då kan jag sitta och kolla på denna utsikten hela kvällarna.
 
 

Äntligen är jobbveckan över.

Så nu är jag ledig hela helgen och det kommer bli så jävla skönt. Men nu hade jag tänkt att somna lite i soffan för jag kommer nog inte lyckas hålla mig vaken. Men jag tycker jag har förtjänat det idag. Igår efter jobbet så tvättade jag, dammsög hela lägenheten, diskade och lagade mat. Så idag blir det verkligen att sova i soffan hela kvällen.
 

Jag har faktiskt lite energi över idag.

Det är fan inte dåligt att jag har lite ork kvar. Så jag får ta vara på det och fixa lite ikväll. Jag ska iallafall tvätta en maskin tvätt och sen fixa kvällsmat/lunchlåda till imorgon. Sen vill jag även hinna sitta lite i fönstret och känna solen som skiner på mig. Men solen hinner nog försvinna innan jag är klar med det andra. Men nu är det bara imorgon kvar att jobba för denna veckan och på lördag blir det loppis igen. Jag älskar loppisar så jag kan inte vara annat än nöjd över att vara ledig i helgen.
 
 
 

Jobb, jobb,jobb.

Mitt liv är inte så jävla roligt just nu. Jag stiger upp tidigt som fan och jobbar hela dagarna. Sen när jag kommer hem är jag trött som fan och orkar inte mer någonting. Men nu har jag bara två dagar kvar och sen är jag ledig hela helgen. Men jag har inget roligt planerat i helgen så mitt liv blir inte roligare för det. Åhh jag orkar ju inte ens ta fram kameran längre för jag ser ändå förjävlig ut efter jobbet. Men det lugnar ner sig snart igen och jag kommer inte att jobba så mycket.
 

///

Jag är hemma från jobbet och har vilat lite på spikmattan nu. Så nu är det soffan och tv som gäller för jag orkar inte mer. Idag är det Morden i Midsommer på tv och jag älskar det programmet. Så får absolut inte missa det för då kommer jag nog att dö. Mmm det finns en dö-risk om jag missar det, så viktigt är det.
 

Jeffrey Campbell Rumi

Åhh jag är helt jävla kär. Kolla bara vilka otroligt snygga boots från Jeffrey Campbell. Jag borde verkligen inte men jag har redan råkat beställa. Eller rättare sagt ringde jag min bror och hotade och tvingade honom att beställa. Så snart men ändå inte tillräckligt snart så är de mina. Åhh vilken lycka.
 
 
 

Nu är jag hemma igen.

Det var lite läskigt att ha fiskar som var på fötterna hela tiden. Men värst var nog att faktiskt ha en person som masserade fötterna. Jag tycker inte om fötter så det känns bara fel att någon annan ska röra vid mina fötter. Men det var skönt och mina fötter är fina och mjuka nu.
 
 

Sovmorgon

Det var riktigt skönt med en sovmorgon idag men jag är fortfarande trött. Men jag blir nog pigg sen när jag måste bege mig ut i stormen utanför. Jag har tur som har min pappa som ställer upp för mig för det hade inte varit roligt att köra moped i detta vädret. Så snart kommer pappa och hämtar mig och så ska vi tillsammans med mamma åka och träffa fiskarna på fiskpedikyren.
 

Då var veckan slut.

Imorgon är jag ledig och kommer spendera dagen med att gå på fiskpedikyr med mamma. Det kommer bli skitkul att få testa på det. Små fiskarna ska få mumsa på mina fötter. Stackars fiskar egentligen. Men men de hade ju inte ätit om de inte tyckte om det. Ska bli skönt att få sova längre än till halv sex iallafall, men jag lär säkert vakna då iallafall bara för att jag är ledig.
 

Söndag

Sista dagen i denna veckan vilket betyder att jag snart jobbat klart min helg. Idag mår jag mycket bättre och har ingen huvudvärk och är nog faktiskt lite piggare än igår. Det var nog lönebeskedet jag såg igår som gav mig ny energi. Jag får storhelgsob för 25 timmar vilket är gött som fan. Lite synd att den lönen inte kommer förrän i slutet av juli dock. Hade varit gött med de pengarna nu.
 

Mina konserter krockar!

Fan jag vet inte hur jag ska göra. Mustasch och Hardcore Superstar spelar på Rockfesten i Falkenberg samma dag som det är Klacksparken i parken på Tyrolen. Jag vill fan gå på båda och kan verkligen inte bestämma mig. Varför ska det vara på samma dag? Vem är det som planerat detta egentligen? FY! 
 

Hur många är vakna nu?

Jag har varit vaken sen halv sex i morse och är faktiskt inte så trött. Men jag har ont i huvudet som fan vilket är riktigt jobbigt. Men jag vet inte varför jag har ont. Förhoppningsvis så försvinner det väl framåt dagen för jag vill inte ha det så här hela tiden. Nu är det frukost som gäller iallafall och sen ska jag fixa ihop potatisgratäng till alla avdelningar. Så det är fullt upp hela tiden för mig idag.
 

Sängen väntar.

Jag stack hem rätt tidigt från pappa och midsommarfirandet. Så nu har jag redan hunnit duscha och äta lite till mat. Så alldeles strax ska jag krypa ner i sängen för jag är dödstrött och ska upp tidigt imorgon igen. Det är kanske inte så kul att jobba hela midsommarhelgen men lönen man får av det kommer göra det värt det. Så jag klagar inte och jag hann ju med allt firande även om jag inte stannade så länge.
 

Jävla idioter!

Det var en bil som körde förbi mig skitnära och tutade precis när han var bredvid. Vem fan gör så när de kör förbi en mopedist. Tänk om jag hade blivit rädd och vinglat till, jag hade för fan kört rätt in i sidan på honom då. Jävligt roligt för honom att betala de kostnaderna som hade blivit både på bilen och mopeden samt att jag nog hade fått en smäll med. En del har fan inget förnuft alls och borde fan inte ens ha ett körkort.

Jaja nu är det dags att sticka ut till pappa för att fira midsommar. Men jag kommer nog fan somna direkt efter att ha jobbat hela dagen.

 


Får man skita i midsommar?

Det är fan bara mer krångel och bråk än vad det är kul. Skiter fan snart i det. Ska ändå jobba hela helgen så jag kan ha det minst lika roligt framför en film hemma i min soffa. Midsommar är fan ändå bara en massa regn och äcklelsill och äckelpotatis.
 

Imorgon börjar jag jobba.

Sista dagen ledig för denna veckan och imorgon börjar mitt sommarschema på redigt. Så det kommer inte bli mycket ledigt de första veckorna. Men de ska bli kul att få jobba lite faktiskt och inte bara lalla runt hemma hela dagarna. Ska vi slå vad om att det fina vädret kommer nu då bara för att jävlas?
 

Jag har fått paket.

Äntligen fick jag mina bootstraps jag beställde i söndags och de är så jävla snygga. Jag fick även hem ett par örhängen och ett nytt duschdraperi. Så nu ska det bli fint i badrummet med förhoppningsvis. Men mest nöjd är jag med bootstrapsen för fy fan vad snygga de är.
 
 

Får hoppas detta hjälper nu.

Jag köpte med mig lite Blutsaft hem för att få bukt på min trötthet. Det är okej att vara trött i någon dag men efter ett tag blir jag väldigt känslig och gnällig. Höll på att börja lipa inne i affären för att jag och pappa började tjafsa och det är inte normalt. Så förhoppningsvis blir det lite ändring på mitt humör och min trötthet snart. Annars får jag nog gömma mig från folk hela sommaren för att inte börja bråka och gnälla.
 

Bullet och Screamer på turné tillsammans.

Fatta att hösten kommer bli helt underbar när Screamer ska följa med på Bullets turné. Nu fattas det bara lite mer Sverigespelningar på schemat. Annars kanske det är dags för en tripp till Tyskland för att gå på konsert? Någon som vill hänga med?
 
 

Jag är så trött hela tiden.

Igår sov jag 10 timmar och idag blev det 11 timmar och det är inte riktigt normalt för mig. Jag är en morgon-människa men nu får jag knappt aldrig uppleva morgonen. Så jag börjar fundera på om jag har någon vitaminbrist som gör att jag är så trött? Det är ju lugnt nu när jag är ledig i veckan men det kommer ju bli skitjobbigt sen i helgen och nästa vecka när jag måste stiga upp vid fem på morgonen. Jaja jag får kolla upp detta lite närmare sen för nu är det frukost som gäller och att kolla posten efter paket.


Mitt hem.

Jag har hållt på att städa och möblera om i någon dag och nu är vardagsrummet klart iallafall. Det är riktigt mysigt och snyggt nu tycker jag. Så nu tröttnar jag nog inte på ett tag utan kan ha det såhär. Vad tycker ni om det? Fint eller fult?

Jag har fått paket.

Så nu är jag redo att spendera sommaren med att läsa och förbereda mig inför c-uppsatsen i höst. Jag älskar ju att lära mig nytt så detta kommer bli perfekt. Men först ska jag fortsätta att städa här och tvätta.

Min nya fina pilbåge.

Det blev en liten spontantripp ut till pappa mitt i städandet och möblerandet jag sysslade med. Jag har gjort om lite i vardagsrummet och flyttat runt på min soffa och mitt skrivbord. Så nu är det snyggt som fan här hemma, iallafall i vardagsrummet. Men sen ringde de och undrade om jag vill med ut till pappa och det ville jag självklart. Jag ville ju testa den nya pilbågen och ta lite kort med min nya kamera. Bågen var riktigt bra att skjuta med så det blir att asa fram måltavlan och börja öva. Men nu är det soffan och tv:n som gäller.

Jag glömde ju berätta om mitt fynd.

Jag var ju på loppis igår men tyvärr fanns där inget vettigt att köpa alls. Så jag och pappa stack till en auktion istället och fyndade. Så nu är vi en pilbåge rikare och den är riktigt snygg. Men tyvärr var vi båda för svaga för att kunna spänna den så jag kunde inte prova den. Men en dag ska vi nog lyckas och då är det bäst att inte stå ivägen för mina pilar.

Bilder från sommarfesten



Jag ägde karaoken igår.

Det var riktigt kul på sommarfesten igår, med det var synd att det inte var så mycket folk som dök upp. Men vi var iallafall runt 70 personer som åt god mat och hade kul med att titta på matchen och sjunga karaoke (jag sjöng de andra tittade på fotbollen). Men jag hade det skitkul uppe på scenen iallafall och jag fick många komplimanger om att jag sjöng bra även om inte jag tyckte det. Sen när matchen var slut drog vi vidare till Harrys och satt där och hade kul. Ni ska självklart få se bilder men jag ska iväg på loppis nu så jag hinner inte. Men ni får en bild på mig iallafall.

Sommarfest!

Jag har jobbat idag så håller på att stressa som fan nu gör att bli klar och redo för sommarfesten. Men jag ska bara packa en väska och sen är jag redo. Jag kommer självklart ta med kameran ikväll så förhoppningsvis får ni lite roliga bilder att titta på. Men nu får ni nöja er med en bild på mig och min outfit för ikväll.

Shopping!

Min fina klänning går inte att laga så nu är jag ledsen som fan. Men jag gjorde lite shopping igår innan jag stack hem så jag har lite nytt iallafall. Så jag kanske lyckas få fram en ny outfit till festen imorgon, men bara kanske. Jag funderar på att köra på tröjan med fransar och sen ett par rosa shorts och ett par boots till det. Vad tror ni om det?

Picknick med jobbet


Jävla helvete!

Min klänning jag ska ha på festen på fredag gick sönder när jag tvättade den. Så nu har jag verkligen inget att ha på mig. Fan har bara använt klänningen 2 gånger och den kostade 1000kr så det är surt som fan. Det är min enda maxiklänning och jag älskar fan den trots att jag knappt använt den. Ska försöka laga den men skräddaren i Ljungby har inte öppet på torsdagar och jag vet inte om det finns någon mer som syr så den lär inte bli fixad innan festen.

Herregud vad det tar på krafterna att jobba.

Idag hade vi personalmöte ute i hembygdsparken med kubb och picknick vilket var ett perfekt avslut på denna hektiska dag. Jag hade intro ute i serveringen och vi hade 137 personer som kom och åt så det var rätt mycket att göra. Men det gick bra men jag är trött som fan nu. Men imorgon är jag ledig och ska bara in till stan och handla lite och skicka tillbaka lite paket så det blir en slapp dag. Men nu blir det soffan och tv resten av kvällen för jag orkar inte mer.

Jobb!

Första dagen på jobbet gick bra och jag kom in i rutinerna rätt snabbt. Imorgon är det intro ute i serveringen och där har jag verkligen inte varit på en evighet och allt är nästan nytt. Så det kommer bli en dag med en massa nytt imorgon med. Men efter jobbet så ska vi ut och hitta på något hela jobbet istället för att ha personalmöte så det kommer nog bli en skitkul dag iallafall. Men nu blir det att hoppa in i duschen och sen sova för jag är trött som fan nu.

Jag har fått paket!

Yes jag fick min nya kamera idag och den är så jävla cool. Jag kommer nog köpa en till sen men med en annan lins. Men just nu är det min Lomography med fisheye lins som gäller för mig samt min nya polaroid då jag fick film till den idag. Sen fick jag även hem lite nya kläder men de var inte så jävla snygga så de får åka tillbaka igen. Så jag har inget alls att ha på mig på festen på fredag. Åhh jag blir galen på det.

Jag har fått paket.

Jag fick de snygga skorna idag men tyvärr var de inte bekväma alls så de får åka tillbaka. Men jag är glad ändå för jag är en kökssoffa och två lampor rikare. Men usch vad trött jag är efter att ha varit iväg hela dagen så nu blir det att ta det lugnt. Sen får vi hoppas att jag är lite piggare imorgon när jag börjar jobba så jag kommer ihåg vad jag lär mig.

Jag blev väckt från min skönhetssömn.

Så ser jag förjävlig ut idag är det pappas fel, nej det var nog dags att vakna vid halv tio. Vi ska ju ner till Blekinge idag igen och hämta min kökssoffa jag hittade på second hand förra måndagen. Så snart har jag en kökssoffa i mitt lilla kök. Vi ska bara kapa av den lite så den får plats och måla om den. Så i slutet av veckan kanske den är här. Får se hur mycket tid jag får över nu i veckan för jag börjar ju jobba imorgon. Men jag ska nog hinna med att slipa på den lite med.

Jag fick en present.

Det har varit en trevlig kväll som avslutades på Mc Donalds med mat innan jag blev hemskjutsad. Min bror och pappa som vi firade blev väldigt nöjda över sina presenter och även jag fick en present av min bror. En snygg skivspelare så jag äntligen kan spela mina LP-skivor. Även Tyra var nöjd hela kvällen och särskilt när hon blev inslagen i gulligt presentpapper när hon skulle äta kakor.

Paketet är inslaget och jag är redo.

Nu jävlar ska här ätas tårta och se hur väl laktospillerna fungerar.

Söndag.

Sista dagen i veckan och då ska uppenbarligen allt hinnas med. Håller på att tvätta mina jobbarkläder nu så jag är redo för jobb i nästa vecka. Sen när det är klart ska jag fixa till mig för att åka till pappa och fira min bror. Paketet är inslaget så det är bara jag som ska bli klar. Kommer bli kul att umgås med familjen lite och äta tårta. Men nu längtar jag efter en ny vecka med en tripp till Blekinge för att hämta min nya kökssoffa, intro på jobbet och att få en jävla massa paket hemskickade.

///

Det blev en liten spontantripp ut till pappa idag då jag träffade på Peter, Gabriella och Tyra inne i stan. De passade på att åka ut till pappa medan det var sol ute och då försvann självklart solen och det blev svinkallt. Men men man kan inte få allt. Imorgon ska vi ut där igen för att fira min bror som fylllde år igår så det blir lite tårta och paket då. Men nu vill jag vara hemma lite och ta det lugnt, för inget av det jag tänkte göra idag blev av nu.

Lomography fisheye one

Kolla vad snygg kamera jag hittade och råkade beställa hem precis. Fatta att det kommer bli coola konsertbilder med denna när det är fisheye lins. Kan den inte trilla ner i brevlådan typ nu?
Jag har även lyckats få tag på några hyllor som jag kan skruva upp och ha alla mina kameror på. För det börjar bli väldigt trångt här hemma nu. De tar snart mer plats än mina skor för fan.

Nu jävla är jag redo för en sommar med mopeden.

Det blev en ny hjälm då den gamla har gått sönder, men jag kunde lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. Så det blev en annan snyggare hjälm istället. Sen blev det även ett nytt batteri till mopeden så den funkar så bra som den ska.
Nu är även allt fixat och anmält för jobbets sommarfest nästa fredag så det börjar bli dags att komma fram till kläder att ha på sig. Om ni har några förslag så kom gärna med dem? De ska passa med skorna jag beställde igår helst.

Shopping

Idag blir det en massa tråkig men nödvändig shopping för min del. Min hjälm håller på att trilla sönder så måste fixa en ny och troligtvis köper vi ett nytt batteri till mopeden med. Men först blir det att fylla på hela jävla sminkförrådet då allt snart är slut. Men men det måste göras så kan lika gärna göra det idag.

Åhh du ljuva skatteåterbäring...

vad jag älskar dig. Japp fick pengarna idag så firade det med att beställa hem ett par skor. Men jag behöver dem till sommarfesten nästa vecka. Sen har jag även beställt böcker för 700kr så jag kan läsa lite i sommar och vara redo för att skriva c-uppsats till hösten. Jag firar även att jag fått ett till VG vilket blir det tredje denna terminen. Så det lutar åt att jag skämmer bort mig med en fin liten designerväska i slutet av sommaren. Som en liten morot att göra mitt bästa det sista året med och få VG i det jag läser. Men det är senare som det kanske sker.

Det är lite jobbigt...

när man vet att skattepengarna kommer betalas ut när som helst och kontot är helt tomt. Jag går seriöst bara och väntar på att kunna fylla på allt som är slut nu. Sminket är snart slut, maten är snart slut, jag är helt jävla slut. Så det är jobbigt som fan nu.

Sweden rock festival.

Det blev en snabbrunda till Swedenrock för att gå på marknaden lite och träffa Enita tidigare idag. Det var så jävla kul att få springa omkring där och få lite festivalstämning. Jag hittade en skitsnygg mexicofilt till som fick följa med hem. Plus att jag då äntligen fick krama på Enita som jag snackat med ett bra tag men inte hunnit träffa.
Erkänn soffan blev snygg nu när jag har en filt över kuddarna i ryggstödet med?

Jävla kyla.

Denna semestern blir inte så jävla kul för jag fryser fan hela tiden och jag är trött som fan. Jag är fortfarande trött efter jobbet i helgen så jag vill bara sova hela tiden. Just nu vill jag bara hem och få lägga mig i min varma säng och inte behöva vara här där det är svinkallt inomhus. Men imorgon så får jag åka hem men först en sväng förbi Sweden rock och träffa kompisar och kolla runt lite. Så det kommer bli skitkul och jag ser fram emot det som fan.

Usch vad trött jag är.

Jag och pappa har precis kommit hem till vandrarhemmet efter att ha varit iväg hela dagen. Så jag sitter och äter lite nu för jag är hungrig som fan. Det är skitkallt överallt här både ute och inne så jag fryser som fan nu. Så det blir nog bara att duscha lite snabbt och sen gå och lägga mig. Jag är fortfarande trött efter helgen så jag behöver sova. Men det har varit en bra dag idag och vi har hälsat på lite folk och varit på loppis. Jag hittade en sjunde Polaroidkamera på loppisen och jag fick bara betala 10kr för den så det var ju som hittat. Jag har redan en likadan men som inte har blixt men den är inte så bra så förhoppningsvis är denna lite bättre. Snygg som fan är den iallafall.

Semester!

Idag börjar min semester! Jag skickade in den slutgiltiga versionen av arbetet i världsmusik kursen igår så nu är allt klart med skolan. Så nu sticker jag och pappa på vår semester ner till Blekinge som vi gör varje år. Det kommer bli så jävla skönt att komma bort lite. Men jag kommer självklart ta med datorn och två kameror så det kommer inte vara tyst här på bloggen för det. Men det blir nog mest kvällsinlägg med en massa bilder som jag tagit under dagen.

Polaroid Land Camera

Min pappa köpte en snygg Polaroid Land Camera Super Colour Swinger II till mig igår och den är så jävla cool. Men tyvärr finns det ingen film till just denna kameran men det finns till trean. Så jag ska försöka få tag på någon liknande modell så jag kan ha en sån att fota med också. Detta blir min sjätte i samlingen nu och jag börjar få ont om plats till mina kameror nu. Men jag tänker inte sluta att köpa dem.

Muskelrock på Tyrolen!

Här får ni lite snygga bilder från igår när jag var på Muskelrock. Det var så jävla kul och det finns en jävla massa otroliga småsaker som kommer bli de bästa minnerna någonsin. Men bäst är ändå en Jacob special som man måste äta tillsammans med Amie, nämligen sockervadd med popcorn i. Så jävla bäst!

Idag var man ju lite härligt trött.

Men det är fan värt att vara trött idag med tanke på hur kul gårdagen var. Det går liksom inte att ha tråkigt en sekund i det sällskapet. Sen är ju Tyrolen en plats som gör en lycklig med. Jag tog en del snygga bilder igår då jag hade både min systemkamera med mig och en Polaroid. Men de får ni se sen för just nu sitter jag på jobbet och äter frukost. Kommer nog somna snart men det är väl alltid någon som väcker mig.


Idag blir det Muskelrock!

Jag ska bara jobba några timmar till med en förbannad huvudvärk och sen jävlar. Det känns lite tungt när jag har ont i huvudet men förhoppningsvis går det över framåt dagen. Annars så får jag leva med det för inget kan förstöra denna dagen. Det kommer bli nice som fan.


Mexiko

Jag fick ju som sagt en mexiko filt hem i brevlådan idag som jag hade tänkt att ha i soffan. Min soffa var svart/vit med zebramönster och det var lite tråkigt faktiskt. Men nu är den fin och färgglad med zebramönster. Det är mycket bättre enligt mig. Men vad tycker ni? Här får ni före och efter bilder.

Jag har fått paket.

Jag hade hela brevlådan full med paket idag och jag blev så glad. Jag hade beställt lite kul som jag fick hem nu så som smink och en skitsnygg mexico filt. Filten får ni se sen när jag inrett redigt med den och det är snyggt hemma. Men det bästa som jag fick idag var en försenad födelsedagspresent från min kompis Therese. Hon har börjat att virka så jag fick en liten maskot och handledsvärmare som hon gjort själv. Så jävla sött och jag blev skitglad. Precis vad jag behövde efter pissdagen igår.
Jag tror att tentan gick okej idag och jag hoppas på ett godkänt iallafall. Men nu är det mest skönt att det är över så man slipper tänka på det. Men lite synd att det var sista dagen i skolan men det blev en bra dag som avslutades med lite häng på stan med Amie. Åhh jag är så jävla taggad på att sticka till Muskelrock festivalen med henne imorgon. Jag ska bara jobba i några timmar först men sen jävlar blir det Tyrolen och Muskelrock.

Nervös.

Usch det är tenta idag och jag är nervös som fan. Men jag känner att lite information har fastnat så nu måste den bara matchas med musiken jag kommer höra. Jag är inte duktig på att lyssna på musik och sen skriva ner vilka instrument det är och var den kommer ifrån. Men det ska nog gå bra ändå. I vilket fall som helst så är jag glad idag för det blir en runda till Muskelrock efter jobbet imorgon och det kommer bli så jävla kul. Jag är så jävla glad över att ha en familj och vänner som ställer upp när jag vill på konsert. Det betyder väldigt mycket för mig att få gå på vissa saker och kan jag inte gå blir jag ledsen som fan. Jag var ledsen som fan ett tag igår men nu är det löst och jag är världens lyckligaste kvinna. Sen blir det väl så att jag får betala över 100kr timmen för att få vara där ute då jag måste köpa en 3-dagars biljett. Men det är så jävla värt det enligt mig för att jag kommer ha skitkul de jävla timmarna.

RSS 2.0