Braver than we are.

Woohoo Meat Loaf kommer med en ny skiva nästa år. Den är gjord tillsammans med Jim Steinman så det kommer bli så jävla grymt. Har mycket att se fram emot nu. Bullet kommer med ny skiva i september och sen då Meat Loafs skiva nästa vår. Åhh vad jag längtar!
 
 

Desert wanderer.

Är hemma hos mitt igen och kunde äntligen prova min nya fina bikini. Har haft en väldigt bra helg med min karl men var trött som fan när jag kom hem. Hade ont i magen som fan med så gick och vilade och somnade i flera timmar. Men nu är jag uppe och smärtan i magen har försvunnit med. Får bara hoppas det håller sig borta ett tag nu med. 
 
 

Ont i magen.

Min njursten jävlas med mig så har bäddat ner mig i Thomas soffa med min onda mage. Blir nog en lugn dag framför tv:n idag. Tänkte stanna här till imorgon och umgås med min karl. Slöa söndagar med karln är bäst.
 

Fika med familjen.

Mötte upp hela familjen på loppisen idag för att få ett paket och fika. Min present till Thomas hade kommit så fick det av min bror. Sen fikade vi hela familjen vilket var mysigt och väldigt gott. Nu har vi precis kommit hem igen och min karl sitter och testar sin förtidiga födelsedagspresent. Det verkar som han godkänner hörlurarna.
 

Älskar mina nya kläder.

Är så kär i mina nya shorts och byxor från Spell and the gypsy. Köpte en bikini med men den är hemma hos mig så får vänta med att prova den. Har väntat i en månad på mitt paket så är så glad över att äntligen fått det. Här kommer lite dåliga instagrambilder på mina nya älsklingar. 
 
 

Marknad.

Har haft fullt upp hela dagen med att handla, gå på marknad och hämta paket. Har äntligen fått mina nya byxor, shorts och bikini från Spell and the gypsy. De är så förbannat snygga. Sitter hemma hos Thomas nu så vet inte om jag kan fixa någon bild men kanske en instagrambild senare så ni får se lite. Nu sitter vi och fikar lite för jag var hungrig som fan. Blir att ta det lite lugnt nu för har verkligen haft fullt upp hela dagen.
 

Fastnade framför Django.

Fick den i julklapp men har fortfarande inte sett den förbannade filmen. Så det fick bli en filmkväll idag och filmen var faktiskt väldigt bra. Älskar Tarantinos filmer men detta var inte en av favoriterna men fortfarande väldigt bra. Men nu ska jag sova för jag måste stiga upp tidigt imorgon och packa. Ska in till min karl över helgen så har en del att fixa imorgon.
 
 

Äntligen en avi i brevlådan.

Jag har väntat på mitt paket från Spell and the gypsy i en månad nu och äntligen damp avin ner i brevlådan. Jag kan dock inte hämta det förrän imorgon. Men som Thomas så fint sa att väntar man på något gott så... Vet inte vad han ville komma med det men äntligen säger jag bara. Äntligen får jag snart se min karl spela med bandet igen med. Kommer bli så kul att se honom spela igen så längtar som fan. Men först så ska jag vara duktig och faktiskt få lite städning gjord. Ska börja med disken nu så den blir gjord. Hatar att diska så lika bra att få det överstökat.
 

Olles onsdag på Tyrolen.

Blev en trevlig kväll ute på Tyrolen med gott fika och lite regn. Älskar verkligen det stället och atmosfären där. Träffade på Gustav och Hampus från Bullet med som spelat in video idag och var helt slut. Men singeln och videon skulle komma snart så jag har lite att längta efter nu. Åhh i september kommer nya skivan och det kommer bli så jävla grymt. Här har ni lite fina bilder från ikväll.
 
 

Känner mig sjuk.

Har haft problem med bihålorna i flera veckor nu så igår köpte jag piller för det. Så idag är jag helt snorig och äcklig samtidigt som jag har ont i magen av njurstenen. Funderar på att ta en lång dusch och hoppas på att känna mig piggare sen. Blir nog att sticka till Olles onsdag på Tyrolen med pappa sen och då måste jag vara pigg. Har saknat Tyrolen som fan så hoppas på bra väder och en fantastisk kväll.
 

Riktigt retro.

Har äntligen hittat en orange läskback att ha mina lp-skivor i. Jag fick den även för ynka 40kr vilket är jävligt billigt för en back. Så jag är nöjd som fan över den. Jag vill fortfarande byta ut mina bokhyllor i vardagsrummet mot bruna äldre och ha en bänk att sätta skivspelaren på. Det hade varit så snyggt och jag vill verkligen byta ut det nu, men måste hitta nya möbler först. Jag vill inte behöva sitta och leta hela tiden heller så det dyker väl upp när det dyker upp. Men hatar att vänta.
 
 

Eat shit and die.

Jag älskar min nya tröja från Bandit brand. Just nu känner jag att det finns en del som bara kan gå och dö. Som njurstenen som håller på att jävlas med mig och gör så jag knappt kan kissa. Vet inte hur många njurstenar jag haft nu men iallafall två i år som jävlats. Men så länge jag inte får ett anfall av den så ska jag inte klaga, för det vill jag inte vara med om igen. Idag har jag varit inne i stan och fixat en massa ärenden och handlat lite. Blev även en fika med mamma och pappa vilket var trevligt. Nu ska jag slänga i en maskin tvätt och sen fortsätta att plocka undan här hemma.
 
 

Slö dag framför en film.

Har råkat slöa till det lite idag men det får man väl på semestern. Jag har iallafall tvättat en maskin tvätt så snart kan man se golvet igen. Blir att ta det lugnt i veckan och fixa lite här hemma. Det är stökigt som fan då det bara blev att packa om väskan och sticka iväg igen i förra veckan. Men nu ska det bli lite fixat här hemma. Men nu är det verkligen så mycket kläder på golvet som ska tvättas att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Kommer ta några dagat att tvätta upp allt men det kommer bli så skönt när det är gjort.
 

Jag har fått paket.

Cyklade hem från Thomas i morse och somnade så fort jag kom hem. Jag är hur jävla seg som helst. Men när jag vaknade hade posten varit här med ett paket till mig. Det var mina nya tröjor från Bandit brand som trillade ner i brevlådan. De är så coola och kommer bli perfekta nu i sommar. Jag får visa hur de ser ut på sen för jag är oduschad och osminkad nu och det ska inte fotas. Men gjorde två snygga outfitbilder med dem.
 
 

Sämsta uppdateringen.

Det blir verkligen sämsta uppdateringen denna helgen. Men umgås med min karl och vi tar det mest lugnt så det händer inte så mycket. Jag tror inte att någon är intresserad av hur mycket vi kramas eller somnar i soffan framför en film. Rätt så skönt att ha en slö helg med min karl. Det är väl så en semester ska spenderas. Imorgon ska jag sticka hem igen och tvätta upp alla smutsiga kläder sen vi var iväg och städa hemma. Sen hoppas jag det dyker upp ett paket eller tre snart. Jag vill ha mina kläder nu. 
 

Trevlig kväll igår.

Det blev en riktigt trevlig kväll igår med grillning ute hos en av Thomas vänner. Vi åt alldeles för mycket och satt och frös på altanen. Det blev en lugn kväll och det var helt perfekt. Sen blev det att somna i soffan när vi kom hem. Jag är väldigt trött och seg idag men det är lördag så det gör inget. Blir att mysa i soffan hela dagen.
 

Glad midsommar.

Ska fira midsommar med min fina karl vilket nog kommer bli kul. Kom precis hem till honom så ska nog bara ta det lugnt fram till firandet börjar. Jag är fortfarande väldigt trött efter semestern men det var så skönt att få sova i min egna säng igen. I natt får jag sova jämte Thomas och har verkligen längtat efter det. 
 

Nu har vi hittat hem igen.

Det är skönt som fan att vara hemma i egna lägenheten igen faktiskt. Ska ta och packa upp all skit nu och sen blir det att vila lite tror jag. Är rätt trött idag så blir verkligen att ta det lugnt. Jag har inte sovit så bra i sängen i stugan så kommer bli så jävla skönt att få sova i min egna säng i natt. Längtar även efter en lång dusch, finns inget bättre än sin egna dusch.
 
 

Årets första dopp.

Äntligen blev det lite sol och bad på semestern med. Jag har längtat efter det så länge nu. Jag är världens badkruka och hatar att bada i sjöar jag inte känner till, men har ändå längtat efter det. Så jag tvingade i pappa först för att kolla läget och sen var det lugnt att hoppa i. Det är ju djupt som fan i vattnet så är lite smått livrädd när jag inte bottnar. Men det var faktiskt väldigt skönt och att bara ligga i solen efter och ha det bra är ju helt underbart.
 
 

Dag 2 i Olofström.

Det blev ju fullt upp hela dagen igår med lite shopping och punka på bilen. Vi började iallafall med att åka till Valhall för att kolla på utsikten vid ättestupan. Sen blev det en tur till Karlshamn för att shoppa lite second hand och jag hittade en väldigt fin ring i silver. Sen var vi bjudna hem till Jan och Mona för att grilla lite. Så det blev en väldigt trevlig dag även om den blev väldigt lång då vi var iväg hela dagen. Men det är bara kul även om äventyret med punkan på bilen kunde ha skippats. Här kommer lite bilder från igår.
 
 

Punka på bilen.

Vi tänkte vänta med shopping i Karlshamn till imorgon men beslutade oss för att sticka idag iallafall. Så får vi punka mitt ute i skogen på väg till Karlshamn. Så nu sitter vi här på Volvo och väntar på ett nytt däck. Jag får fan aldrig shoppa och tror att antikaffären jag ville till är stängd. Får tröstshoppa lite kläder istället. 
 
 

Undrar vad för roligt som händer idag?

Det är lite olika bud på vad vi ska göra idag så får se vad det blir. Jag vill gärna till Karlshamn för lite shopping. Det finns en väldigt bra antikaffär där som jag gärna vill besöka igen. Annars blir det nog att sticka till Valhall och kolla på utsikten och kanske hälsa på pappas barndomskompis Bo. Men först så blir det iallafall lite frukost för jag är hungrig som fan nu. Jag tvingade pappa att köra till Maxi igår för att köpa lite flingor som jag kunde ha till nattmat så jag inte skulle bli hungrig i natt. Men jag vaknade vid fyra och var hungrig som fan ändå. Så jag har inte sovit så bra inatt men får väl ta och vila lite sen. Jag snodde iallafall dubbelsängen så har det största rummet och den bästa sängen. Nä dags att äta lite frukost medan jag väntar på att karlarna ska bli klara. Jag är ombytt och sminkad sen länge men som karl ska det visst ta en jävla tid.
 

Sommarstugan.

Här kommer lite härliga bilder från vår fina stuga vi hyrt. Jag tog en liten promenad innan då pappa och Jonny är tråkiga och kollar på fotboll. Jag är fortfarande trött som ett as så funderar på att hoppa in i duschen nu och sen gå och lägga mig. Det är kanske lite tidigt men med tanke på hur slö jag är när det kommer till att göra något när jag är trött så lär jag vara i säng lagom till tio ikväll.
 
 

Äntligen är vi framme.

Har haft fullt upp hela dagen men nu har vi äntligen kommit till stugan och fått i oss lite mat. Det blev lite shopping i Älmhult idag och vi har hälsat på pappas vän i hennes nya hus. Så roligt att äntligen få se hur huset ser ut inne och inte bara utanpå. Så vi har mest suttit i bilen idag, så det är skönt att få dega ner sig i soffan lite. Jag är trött som fan nu så det finns en risk att jag somnar i soffan. Men ska nog ner till bryggan lite och kolla ut över sjön. Det är så himla fint här och vi har världens utsikt. 
 
 

Bilder från igår.

Här kommer lite bilder som jag tog igår med min nya kamera. Jag känner att jag inte riktigt har lärt mig den än så får ta en massa bilder på semestern nu i veckan som kommer. Jag hade iallafall väldigt trevligt igår och jag tog en massa bilder. Så här kommer några av dem.
 
 

Dagens loppisfynd.

Hittade ett par fina vintage flare pants i manchester idag och de är så jävla coola. De är tyvärr lite för stora men det gör inte så mycket. Jag hittade även en till Lee Rider jacka med teddyfoder för ynka 50kr. Så nu har jag tre i min samling. Älskar de jackorna! Jag var även och hämtade min nya Polaroidkamera så håller på att leka med den nu.
 
 

Har anställning till nyår.

Var hos chefen idag och skrev på nya beslutet och fick anställning fram till nyår. Så jävla skönt att slippa ha tre månader i taget. Nu är det fixat och det är så skönt. Så det har varit en bra dag idag. Imorgon blir det loppis och sen ska jag hämta ut min nya kamera som kom idag. Vi ska även fira min bror som har fyllt år ute hos pappa. Blir nog en väldigt bra dag med familjen och sen får jag förhoppningsvis somna på min karls arm. Åhh jag har semester och har en fantastisk helg framför mig. 
 

Fredag och snart semester.

Det är bara några timmar kvar och sen har jag min första riktiga semester någonsin. Åhh detta är en bra dag. Fick vakna upp bredvid min karl vilket alltid är bäst. Ska träffa chefen vid tio och skriva på det nya beslutet och vid två har jag semester. Det kommer bli så jävla skönt att vara lite ledig nu. Känner att jag behöver komma bort lite och en sommarstuga precis vid sjön blir perfekt. Snälla låt dagen gå snabbt idag.
 

Lite kärlek i bloggen.

Efter all oro och skit med jobbet tänker jag fokusera på mer positiva saker. Som att jag får träffa min karl idag och har bara imorgon kvar och sen blir det semester. Kommer bli så skönt att få kramas med min karl ikväll. Han gör mig så glad. 
 
 

Hoppas fan det löser sig nu.

Har mailat med cheferna fram och tillbaka idag så nu borde det lösa sig. Jag ska vara på skolan i sommar och jag ska skriva på beslutet på fredag. Så jag hoppas att allt löser sig nu och att det inte blir en massa krångel på semestern. Jag åker ju till sommarstugan tidigt på måndag så vill ha allt fixat tills dess. Men mår dåligt som fan över all denna stressen och oron. Men idag var iallafall sista dagen alla barnen åt lunch så det kommer bli lugnt i köket resten av veckan. Det kommer bli så skönt att bara ha fritidsbarnen som ska äta. Imorgon blir det även lite lunch med lärarna vilket nog kommer bli trevligt. Ska även sticka in till Thomas imorgon och stanna där hela helgen. Bara att få krama honom gör ju att alla beskymmer försvinner för stunden. 
 

Blir fan galen på skiten.

Jag var så glad förra veckan för allt var fixat med sommarschemat och jag skulle bara få ett nytt beslut att skriva på. Idag ser jag att de har lagt in ett helt annat schema på självservicen med helt andra tider. Vilket betyder att jag får jobba på Brunnsgården helt plötsligt. Det var ju fixat att jag skulle jobba på skolan och vara glad hela sommaren. De har även sänkt mina procent så jag knappt får så jag klarar mig och ska jobba en dag varje helg hela sommaren. Jag tänker fan inte göra det. Det var fixat i förra veckan att jag skulle fortsätta på skolan i sommar med och då ska jag fan få det.
 

Världens stressigaste dag.

Jag har fan inte hunnit blogga idag för det har varit fullt upp hela tiden. Det var kaos på jobbet idag och vi hade möte och skit så vi hann inte ens med någon rast. Så jag var trött som fan när jag kom hem. Det var bara att kasta i en maskin tvätt och sen vila lite. Vaknade tre timmar senare av att pappa ringde. Hade nog sovit än om han inte ringt. Ringde till mamma för att se när hon ska tvätta i veckan så jag kunde ta mina kläder som ska handtvättas samtidigt. Visar sig att hon tvättar idag så var bara att sätta sig på mopeden och köra in till stan igen. Så nu sitter jag här hos mamma och dricker tea och umgås lite. Får snart köra hem igen och fortsätta att stöka. Blir stressigt denna veckan då jag har en massa att fixa innan jag sticker iväg till sommarstugan nästa vecka. Behöver verkligen semester nu.
 

Njuter i solen med min karl.

Har haft en bra eftermiddag med min mamma, bror och Thomas. Blev fika med mamma och min bror innan Thomas möte upp mig hemma hos mamma. Sen stack vi ner till ån och njöt i solen lite. Fan jag vill bada men är världens badkruka så det lär ju inte hända. Men det är så jävla skönt att bara få hänga med Thomas i någon timme i solen. 
 
 

Sista veckan på jobbet.

Nästa måndag är det semester och jag längtar som fan. Men får jobba några dagar till. Har iallafall en väldigt bra morgon idag.  Fick vakna upp bredvid min karl som cyklade ut till mig igår kväll. Så är glad och sjunger här på jobbet idag. Efter jobbet blir det lite fika med mamma och min bror som fyllde år igår.  Sen kan man alltid hoppas på att det dyker upp ett paket eller två med. 
 

War is over!

Har äntligen fått upp alla planscher även om de kanske inte sitter helt rakt. Men orka bry sig. Ska även fixa lite småbilder att fylla ut tomrummen med. Det blev snyggt som fan tycker jag iallafall. Nu trivs jag i hallen igen.
 
 

Hemma igen.

Är hemma igen efter en mysig helg med karln. Jag håller på att tvätta alla mina jobbarkläder nu så jag kan testa mina nya kockrockar i veckan. Kommer vara så stilig i dem. Medan tvätten är i maskinen försöker jag få upp mina nya planscher på väggen vilket inte är det lättaste. Det är en jobbig snevägg och jag måste sätta fast dem med häftpistolen. Så det är inte så lätt att fixa själv då jag gärna vill att det ska sitta rakt och fint med. Har fått sätta upp och ta ner några gånger nu så planscherna är nog söndriga snart. Men det ska fan gå och det ska bli skitbra. 
 

Shopping.

Jag och Thomas tog en liten runda på stan idag för lite shopping. Hittade inte så mycket roligt men blev lite nya underkläder och lite nytt till håret. Behövde bara tröstshoppa lite för mår inte så bra idag. Är nedstämd och inte riktigt på topp. Jag är så glad jag har Thomas de dagarna för han är fantastisk på att trösta och få mig att må bra igen. Det blir nog en lugn dag idag för jag orkar fan inte mer. Vill bara umgås med min karl och vara lycklig. 
 

Härligt med en ledig fredag.

Har haft en otroligt slö och skön morgon med min karl idag. Behövde få sova ut lite nu och det var så skönt. Blir nog en rätt lugn dag med lite fika med vänner och sånt. Orka anstränga sig på sin lediga dag.
 
 

Semester om en vecka.

Fick svar från chefen om sommarschemat och jag får semestern när jag ville ha den. Så jävla skönt. Nu ska jag bara få ett nytt beslut att skriva på. Så det blev en bra dag tillslut. Efter jobbet blev det tårta och barnmys hemma hos familjen Grankvist tillsammans med pappa. Så mysigt att kramas med Tyra och lillebror lite. Nu sitter jag hemma hos min karl och har det bra. Blir en långhelg med honom nu.
 
 

Irriterad som fan.

De har uppvisning i matsalen så allt är kaos. Som vanligt lär de väl inte ställa tillbaka allt förrän första klassen ska äta lunch. Sen hade en klass utflykt igår och lämnar sopor och skit i köket för oss att upptäcka på morgonen. Hur svårt är det att slänga sina egna sopor. Det är fan inte vårat jävla jobb. Mailade precis chefen om sommaren. Min tjänst går ut nästa fredag och sen måste jag ha semester vecka 25. Så det är kanske på tiden att sommarschemat blir klart snart. Det är sista dagen på jobbet för denna veckan iallafall och jag får träffa min karl idag så blir nog bättre ikväll.
 

Polaroid Z 2300

Har kollat runt och jämfört de digitala Polaroidkamerorna som finns ute nu och beslutade mig för en Z 2300. Vill ha en med skärm så jag kan se bilden innan jag skriver ut den och det har denna. Denna har även 10 megapixel kamera och man kan redigera och lägga på filter innan man skriver ut. Åhh längtar tills jag får hem den.
 
 
 

Fönstershoppar

Letar lite inspiration på internet nu. Det finns så mycket fina kläder och hade lätt kunnat klicka hem hur mycket som helst men ska hålla i pengarna lite nu. Men ska kolla upp en ny kamera hade jag tänkt. Vill ha en ny instantkamera som funkar bättre än mina gamla polaroid. Hade varit bra att ha en digital så man kan välja vilka bilder man vill skriva ut. Så det kanske blir lite shopping idag ändå.
 

Maten är i ugnen.

Sitter hemma hos min karl nu och väntar på att maten ska bli klar. Jag är hungrig som fan nu så det får gärna gå snabbt. Jag är fortfarande trött men blev lite piggare av att se att mina skattepengar kommit in på kontot. Äntligen kan jag börja titta efter lite nya möbler till vardagsrummet. 
 
 

Seg dag.

Är trött och seg som fan efter jobbet idag. Det regnar ute och det gör det bara värre. Så har vilat lite hemma hos mamma nu innan jag ska möta upp Thomas. Vill bara krama om min karl och aldrig släppa taget. Blir nog en lugn kväll med lite middag hemma hos honom. Kommer bli perfekt. 
 

Äntligen!

Äntligen har de börjat sälja de skitsnygga byxorna från Spell and the gypsy. Så jag kan ha råkat klicka hem lite snyggt. Älskar de utsvängda byxorna jag redan har från dem så dessa kommer nog bli perfekta. Beställde även hem lite underkläder och ett par shorts. Åhh längtar tills jag får hem mitt paket.
 
 

Måndag igen.

Sitter på jobbet och väntar på att alla elever ska komma och äta så vi har lite att göra. Jag är inte pepp alls på att jobba. Har haft en underbar helg med min karl och den hade gärna fått fortsätta i någon dag till. Men vi fick iallafall våra nya jobbarkläder idag så man kan bli lite snygg. Får väl hoppas att dagen går snabbt så jag får komma hem snart. 
 

Söndag och sovmorgon.

Jag tog en väldigt lång sovmorgon idag. Ville verkligen inte stiga upp när jag sov så gott på min karls arm. Idag blir det en slö dag. Ska ta och cykla hem senare men tänkte umgås med karln så mycket som möjligt innan dess. Får ju passa på när det väl är helg.
 

RSS 2.0