MacGyver!

Jag har en liten tradition att alltid kolla på MacGyver dagen innan en tenta för kan han klara allt så kan jag fan klara en tenta. Så nu efter maten så är det perfekt med ett avsnitt eller två av MacGyver. Sen ska jag läsa igenom mina anteckningar igen och göra mig redo för morgondagen. Jag måste ju stiga upp vid fyra imorgon så det är en del som måste fixas ikväll. Men nu är det MacGyver som ska ha all min uppmärksamhet. 
 
 

Klippning.

Har precis varit inne i stan och klippt mig, fixat pass till när jag ska till Hamburg och träffa Meat Loaf och bytt en helg på jobbet så jag kan åka till Hamburg. Jag tänkte att det var lika bra att fixa med passfotot idag när jag ändå var snygg i håret efter klippningen och vet ni vad? Jag tror fan jag lyckades bli snygg på bilden. Detta blir faktiskt mitt första pass jag äger, ja det är på tiden att jag skaffar ett pass och ser mig om i världen lite. Det är en anledning till varför jag älskar min praktik så mycket. Den gör det möjligt för mig att åka runt till nya platser och träffa snygga karlar som spelar i band. Perfekt liv det kommer bli. Nu blir det iallafall tentaplugg resten av dagen. För de där jävla budgetarna ska sitta tills imorgon. Här får ni bilder på dagens outfit vilket ni inte fått se på evigheter och före- och efterbilder på håret. Förebilden är dock riktig hemsk men det beror på att håret precis blivit borstat, det ser snyggare ut sen när det lagt sig lite igen.
 
 

Snyggaste underkläderna.

Imorgon blir det en beställning till Victoria's secret för jag behöver lite nya snygga underkläder. Åhh jag längtar tills allt är beställt och på väg hem till mig. Kommer bli så snygg med dessa på mig.
 
 

Tentaplugg och releaseparty.

Jag pluggar som en galning inför tenta på fredag samtidigt som jag planerar inför min praktik. Kanske inte det bästa att göra samtidigt, men blandar man det tråkiga med det roliga blir det lättare. Jag har blivit bjuden till en helg med konserter i Göteborg av basisten i Siphon Fuel. De ska ha releaseparty och jag ska recensera och fota och kanske göra ett reportage med dem. Åhh jag längtar tills det blir april! Min praktik kommer bli legendarisk. 
 

Shopping, shopping.

Sitter och lägger snygga saker i varukorgen på Victoria's secrets hemsida för att göra en beställning. Mina bh:ar börjar tappa formen så nya underkläder ska införskaffas plus lite annat roligt. Men ska inte göra beställningen förrän på torsdag för då kan jag få ett secret reward card på köpet. Man måste passa på när man kan tjäna på det och få en framtida rabatt på mellan 10-500 dollar. Kan det inte bli torsdag nu? Snälla!
 
 

Sitter i skolan nu.

Jag vaknade med huvudvärk efter en natt med dålig sömn. Så nu sitter jag oförberedd och lite lost här i skolan. Vi ska gå igenom uppgifter idag och jag har glömt papprena. Så det är en dålig dag idag. 

Lång dag.

Det blev en lång dag idag då pappa hämtade upp mig vid bussen och vi åkte in till stan för att handla. Jag är trött och gnällig som fan idag så det var kanske inte världens trevligaste för pappa att ha med mig in till stan. Men han är snäll så jag fick hänga med ändå. Jag kan lova att jag hade varit jävla mycket gnälligare om jag inte fått hänga med. Egentligen borde jag bara gå och lägga mig men jag måste plugga lite ikväll så det går inte. Åhh jag är fan nervös över tentan på fredag. Så kanske dags för mig att sluta blogga och börja plugga.
 

Ny vecka.

Dags för sista veckan på denna delen av kursen i företagsekonomi. På fredag har vi tenta och jag är faktiskt lite nervös. Tänk om skiten är jättesvår och man sitter där som en jävla idiot i flera timmar. Men än är det som tur var bara måndag och vi ska ha föreläsning idag så jag ska snart bege mig mot bussen. Jag är trött som fan efter helgen och sov som en stock i natt. Men det går väl över snart får jag hoppas och jag kan ju sova lite till på bussen sen.
 

Gårdagens fynd.

Hittade lite snygga saker igår och då det var skitbilligt så kunde jag ju inte låta bli. Det blev en kamera men tyvärr finns det nog ingen film till denna längre men den är fan en bra kamera till min samling. Sen hittade jag ett par mc-boots från något finskt märke och ni känner mig är det ett par boots i äkta läder så blir jag kär. Så de är perfekta till mig mc-boots samling.
 

Jag blev facerapead av en 2-åring igår.

Jag hade precis skickat ett meddelande till Nicolina på facebook med mobilen när Linnea lyckades sno mobilen från mig. Hon vägrade ge tillbaka den så jag fick jaga henne några varv runt i lägenheten innan jag fick tag på henne. Hon och Tyra fick ju tag på mobilen och ringde min pappa en gång vilket inte är så farligt, men det är inte så stor chans att det är just pappas nummer hon lyckas ringa upp igen. Självklart hade hon inte ringt upp pappa när jag lyckades sno tillbaka mobilen. Utan istället hade hon lyckats att kopiera mitt skvallermeddelande till Nicolina och skickat det på facebook till Adde som är trummis i Hardcore Superstar. Men jag tror jag lyckades radera det helt så han inte kan se det för det försvann på min sida iallafall. Hon är lite busig den där ungen och jag har nu kollat upp hur jag kan låsa skärmen med lösenord så de inte kan låsa upp den. Lite jobbigt är dock att jag måste välja att låsa den med lösenord varenda gång jag varit inne på mobilen. Det går inte automatiskt utan man måste ha lösenord för att kunna låsa med lösenord. Gissa vem som kommer glömma bort att göra det och så det kan skickas meddelande och ringas av 2-åringar även nästa helg? 
 

Tacos och godis.

Igår blev det extra god taco och umgänge hos Peter, Gabriella, Tyra och lillebror. Vi träffades allihopa så det blev ett gäng på 11 personer. Det var lite trångt runt matbordet men det gick och vi hade det riktigt kul.
 
 

Tacokväll.

Sitter hemma hos Peter, Gabriella, Tyra och lillebror med hela familjen och äter tacos och umgås.  Det är en helt perfekt lördagskväll efter en perfekt dag med loppis och second hand. Vi lyckades även snubbla över en auktion med väldigt dyra saker vilket var riktigt roligt att vara med om. Men då csn och lön inte dyker upp förrän nästa vecka så blev det inget shoppat. Men jag hittade en gammal kamera för 15kr och ett par mc-boots i äkta läder för 22kr på second hand. Så jag är mer än nöjd iallafall.
 

Idag är det lördag.

Vilket betyder loppis och second hand shopping. Det finns en ny i Lagan som jag är nyfiken på så ska spana in den. Sen ikväll blir det att umgås hemma hos Peter, Gabriella, Tyra och lillebror med familjen och bara ha det bäst. 
 
Jag skaffade lite blutsaft till mig tidigare i veckan så jag ska slippa var så trött hela jävla tiden. Tror ni inte jag vaknar upp i natt och har svinont i magen och var tvungen att spy för att det gjorde så jävla ont. Så jag kollade upp biverkningar imorse och självklart så kan tarmarna dra ihop sig och man kan få problem med matsmältningen och få kramper i magen. Så det är ju bara att sluta dricka det direkt. Jag har seriöst aldrig haft så ont i magen och jag ville bara skrika rakt ut men jag lyckades undvika det. Ibland känns det som om jag ska få alla biverkningar som finns att få så fort jag tar något kosttillskott. Idag mår jag iallafall bra bortsett från att magen är lite uppsväld. 
 

45 minuter.

Då vår lärare skämde bort oss med en för mig löjligt lätt examinationsuppgift så kunde jag åka hem från skola efter 45 minuter igen. Det kändes lite onödigt att åka hela vägen till Växjö för det men jag lärde mig lite nytt så det var inte helt bortkastat. Men det känns som om uppgiften hade kunnat vara svårare då vi hade 3 timmar på oss att lösa den. Nästa fredag är det dags för den stora tentan och är det denna nivån så blir det väl lätt som fan. Men de där lärarna kan vara luriga så det blir väl skitsvårt istället. 
 

Det blir en fin dag idag.

Det är så vackert ute nu att jag tror jag smäller av. Tyvärr så är det ju också väldigt kallt ute när solen håller på att stiga upp. Men jag tar nog hellre svinkallt och vackert än snöande iallafall. Sen får vi se om jag fryser ihjäl på väg till bussen eller om jag klara mig. Då jag har examination idag så är det ju bra om jag överlever.
 

Imorgon är det examination.

Lite jobbigt att vi ska ha examinationer varenda jävla vecka men det är kanske bättre än att ha en stor tenta. Vi kommer ha tenta nästa vecka men den är bara på 3 poäng. Jag har haft fullt upp hela dagen med att städa och tvätta här hemma, så nu får jag sitta och plugga hela kvällen och det är ju inte världens roligaste. Jag är rätt trött nu så det fastnad nog inte så jävla mycket. Men om det är samma nivå på examinationen imorgon som det var på den förra så ska det nog gå bra ändå. 
 

Hoppas, hoppas, hoppas.

Ska in till jobbet nu och förhoppningsvis byta några av mina jobbhelger med mina arbetskamrater. Jag måste ju få in pengarna men självklart ska det vara konserter jag vill gå på samtidigt som jag jobbar. Så förhoppningsvis så är mina arbetskamrater snälla människor och hjälper mig genom att byta helg med mig. Är iallafall ute i god tid för konserterna är inte förrän i april och maj. Men dessa konserter är viktiga för mig då jag har min praktik då och den går ut på att gå på konserter så jag hoppas allt går att lösa.
 

Inspiration.

Bilder hämtade här

Skola

Jag ska snart ut på isgatan och cykla till bussen om det går. Det är halt som fan så får se om jag vurpar eller inte. Jag ska iallafall försöka att inte trilla och jag hoppas fan jag lyckas. 
 

Pluggar som en galning.

Vi ska ha löst en massa uppgifter till imorgon men det går fan segt att lösa dem. Jag fastnade vid en uppgift nu så bestämde mig för att ta en paus och fixa med disken och laga lite mat. Det var riktigt många uppgifter denna veckan och jag har fan inte orken att ta tag i det. Funderade på att köpa lite blutsaft idag men då den kostar en förmögenhet och smakar apa så sket jag i det. Men orkar fan inte med att vara så här hängig hela tiden. Någon som har några tips på vad jag kan göra för att sluta vara trött hela tiden?
 

Idag blir det Halmstad med pappa.

Det kommer väl vara halt som fan att köra men det ska väl gå. Det regnade och snöade som fan igår så det lär väl inte vara fina vägar. Kan inte denna förbannade snön försvinna snart. Jag blir fan galen på den nu. Jag vill ha vår för fan!
 

Usch är så jävla trött nu.

Funderar på om det skulle räcka med lite solning eller om jag måste ta lite blutsaft som jag behövde förra vintern? Jag är verkligen trött hela tiden och det är jobbigt som fan att stiga upp på morgonen ibland. Men imorgon är jag ledig vilket gör att jag får lite sovmorgon innan jag och pappa sticker till Halmstad för lite shopping. Jag ska även försöka gå och lägga mig rätt tidigt idag så jag får sova så mycket som möjligt. Men först blir det blåbärspaj till kvällsmat och det kommer bli så gott.
 

Måndag och dags för skola.

Självklart ska det snöa ute så mitt liv blir krångligare. Tycker inte om att cykla när det snöar för man känner sig som en jävla snögubbe när man kommer fram. Men men det får fan gå ändå för jag måste till skolan på föreläsning. Jag hade dock gärna fortsatt att sova idag för jag är fortfarande trött efter helgen. Men jag är ledig imorgon så då blir det lite sovmorgon iallafall.
 

Gårdagens loppisfynd.

Jag hittade som sagt en puff igår och jag har velat ha en ett tag nu men de är så dyra så det har inte varit möjligt. Så igår hittade jag en skitfin, snyggt sliten puff för bara 75kr så jag är nöjd som fan. Sen hittade jag även en snygg mood-ring som nu får sitta på mitt finger och ändra färg efter mitt humör. 
 
 

Bilder från igår.

Det blev ett fullt hus hemma hos pappa igår med familj och vänner. Vi var 13 personer som trängdes runt köksbordet och åt bullens korv och löste melodikrysset. Det var riktigt trevligt och det är alltid kul att träffa alla barnen. Nu är det ju en pallevante till när lille lillebror har kommit, men han är ju väldigt lugn än så länge. 
 
 

The Scams live på Harrys Växjö

 

Har snott min brors internet nu.

Sitter ute i Bölminge och snor lite internet av min bror medan jag väntar på att familj och vänner ska dyka upp. Det har varit fullt ös hela dagen och jag är rätt trött nu men det ska fan gå. Jag, Amanda, Emma och Peter var ju och kollade på The Scams igår och de var riktigt grymma och sen sov jag över hos Amanda. Så idag blev jag upphämtat vid bussen i Ljungby för att gå på loppis och second hand med min pappa, ena bror och Therese. Jag hittade en riktigt snygg sittpuff för typ inga pengar alls så är riktigt nöjd nu. Men som ni förstår så har det varit fullt upp hela dagen och jag har inte kunnat ta det lugnt alls. Men nu blir det en liten lugn stund här hos min bror innan alla människor dyker upp hos min pappa för då får jag pallra mig ner dit igen. Snart kommer även bilder på de otroligt snygga karlarna i The Scams upp här på bloggen. Så då måste ni in och kolla på dem.
 
 

My eyes hurts.

Ibland borde det vara förbjudet att behöva stiga upp vid fem och idag är en sån dag. Men jag har examination i skolan så det är bara att pallra sig upp. Det kommer bli en bra dag så lika bra att börja den tidigt som fan kanske. Ikväll blir det The Scams konsert så jag kommer stanna hos Amanda efter skolan och sova där. Så jag vet inte riktigt om det blir någon mer uppdatering på bloggen men vi har några timmar att slå ihjäl efter skolan så det blir det nog. Annars så hörs vi någon gång imorgon efter jag kommit hem från Växjö och sen från pappa. Fullt upp hela helgen nu.
 

Alla hjärtans dags present.

Fick en alla hjärtans dags present som jag väntat på i en evighet. Nu äntligen är den min, min, min. En fin snöglob med Eiffeltornet i och den är så söt. 
 
 

Försökte stiga upp tidigt.

Tänkte sticka till skolan en timme tidigare så jag slipper stressa och kan plugga lite innan vi börjar. Men det gjorde så ont i ögonen så jag ändrade larmet och sov en timme till. Jag får väl komma någon minut försent istället. Läraren vet att jag pendlar så tror inte att det gör så mycket. Skulle fan behöva sova i en dag eller två nu för kroppen är inte riktigt redig sen influensan än.
 

Tror jag börjar fatta nu.

Har suttit och pluggat hela eftermiddagen och gjort alla uppgifter som ska göras till skolan. Det går framåt men det är fortfarande en jävla massa frågetecken på en del uppgifter. Vi ska ju göra budgetar och att hålla reda på vad som ska vara i de olika budgetarna är fan inte lätt. Men alla uppgifter är lösta och allt är läst så nu ska jag bara lära mig hur man använder excel. Men nu blir det soffan och tv vilket jag har förtjänat efter flera timmars plugg.
 

Lillebror.

Jag och pappa var hemma hos Peter, Gabriella och Tyra och kollade på deras nya underverk. Så söt han är lillebror och sen är ju storasyster Tyra helt underbar som vanligt.
 
 

På fredag blir det konsert.

Längtar som fan till på fredag när jag och Amanda ska kolla på The Scams. Det var alldeles för längesen jag var på konsert så det är fan dags nu. Sen kommer ju även favoriten Adam Hector från Bullet vara DJ så det kan ju inte bli bättre. Åhh kan det inte bli fredag nu? 
 

Jag är fan lite blek fortfarande.

Jag är ju frisk nu men det tar fan ett tag innan kroppen blir riktigt normal igen. Jag är rätt trött och blek nu men det går väl över snart får jag hoppas på. Idag är det skola som gäller igen så det är dags att ta sig ner till cykeln nu.
 
 

Jag klarade duggan.

Duggan är godkänd så nu är allt från den första delen av kursen klart och godkänt. Så det känns skönt som fan nu när andra delen har börjat. Det är en jävla massa plugg nu så det är skönt att inte ha något bakom sig. Nu blir det att fortsätta att plugga då jag har lite att läsa till imorgon.
 

Det var fan segt att stiga upp idag.

Trött som fan men det är dags för skola så det är bara att hålla sig vaken. Det ska faktiskt bli skönt att lämna lägenheten lite nu. Jag är så uttråkad så det finns inte. Så ut och röra på sig lite och ha lite skola blir nog perfekt.
 

Imorgon blir det skola.

Jag är trött som fan på att vara sjuk så imorgon blir det skola även om jag har feber. Jag har spenderat dagen med att göra kompletteringen jag fick för att jag missade redovisningen så allt är klart för den nya delen av kursen. Så det är skönt som fan att inte ha något bakom sig utan bara kunna fokusera på det nya. Jag hoppas verkligen att febern inte kommer tillbaka mer för jag har fan varit sjuk i fem dagar nu. Det räcker med skiten nu för fan!
 

Bästa sättet att börja dagen på.

Jag är feberfri än så länge så får hoppas det håller och jag upptäckte att Lexa Vonn hade startat ett galleri åt mig. Så nu är jag officiellt en professionell groupie och finns med på The Plastics hemsida. Jag kommer ju sen under min praktik fixa min sida mer för nu finns jag bara med i deras galleri och fixa en blogg och facebooksida. Åhh jag längtar tills april när jag kan lämna ekonomin bakom mig och satsa helt på praktiken och allt det roliga som det innebär.
 
Tack för introduktionen Lexa, a classic nordic beauty. Kommer leva på det länge nu. 
 

Ingen som har några tips?

Jag behöver tips på vad fan jag kan hitta på nu när jag är sjuk. Jag är uttråkad som fan och orkar fan inte kolla på tv mer. Men sen kan jag inte göra något för ansträngande för då går febern upp. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Hade jag haft pengar hade jag shoppat som en jävla galning över internet. Men jag får absolut inte göra det, särskilt inte nu när jag missar att jobba denna helgen. Så nu roar jag mig med korsord. Japp så hög är nöjesfaktorn här hemma hos mig på en lördag som denna. Men snart tröttnar jag väl på det med när jag inte hittar mer ord som jag kan skriva i. Åhh ge mig tips på saker att roa mig med eller sväng förbi och roa mig för fan.
 

Bortskämd sjukling.

Självklart glömde min mamma köpa det viktigaste till mig igår så jag fick aldrig några gröna russin som jag hade cravings på. Då jag redan är bortskämd och de hade handlat en massa till mig så kände jag att jag inte kunde gnälla för att det glömdes bort. Men i morse så ringde mamma och sa att de hade köpt russin till mig igår kväll och skulle köra ut med dem till mig idag. Så jag fick precis det levererat till dörren. Japp jag är bortskämd och har världens snällaste föräldrar. 
 

Har tråkigt som fan nu.

Så här snygg hade jag kunnat vara imorgon på Screamers releaseparty men jag är sjuk så istället blir det att stanna hemma i pyjamas.
 

Fredag

Fredag idag och jag spenderar den med 39 graders feber. Den försvann helt igår och låg på 36,4 vilket är min vanliga temperatur. Men idag kom den tillbaka värre än någonsin och det känns inte som om den är på väg ner. Så det blir som ni förstår inget jobb i helgen vilket suger som fan. Jag blir sjuk en gång varannat år och självklart ska det bli nu. Men, men är jag sjuk nu slipper jag det sen. Nu sitter jag bara och väntar på att mamma och pappa ska dyka upp med lite förnödenheter så jag klarar mig i helgen. Ringde precis mamma för tredje gången med önskemål på vad jag kan tänkas behöva. Hur ska man kunna klara en influensa utan gröna russin liksom?
 

Åhh det är jobbigt att vara sjuk.

Men min feber har varit låg hela dagen så det här kan nog vara över snart. Jag tror starkt på att detvar stressen som gjorde det och slutar man stressa så förvinner det. Jag har verkligen inte gjort något för att känna stress utan bara tagit det lugnt som fan sen jag fick febern. Så som det ser ut nu så jobbar jag i helgen. Ska bara fixa med skjuts in till stan imorgon så jag kan vara i mammas lägenhet i helgen. Det blir nog bra detta tillsist. 
 
På tal om bra saker så meddelande Amanda att vi fick godkänt på vårat paper och det bara var småskit som vi skulle fixa till. Så det är ju skitbra. 
 

Mår lite bättre idag.

Jag har fortfarande feber och om jag börjar anstränga mig så blir det nog värre. Men just nu är det lugnt och jag har mest bara ont i kroppen. Ska spendera dagen i soffan och inte göra ett skit så förhoppningsvis blir jag frisk till helgen. Jag måste seriöst jobba i helgen för annars kommer jag aldrig ha råd  att köpa all merchandise som finns på Meat Loaf konserten. 
 

Det blir ingen skola imorgon.

Febern blir bara värre och jag har ont i större delen av kroppen så det blir ingen skola imorgon. Så det är ju lite illa då det är sista dagen på denna delen av kursen och vi ska ha redovisning. Men jag kommer inte ens lyckas ta mig till bussen imorgon när jag mår såhär så det är ingen idé. Åhh jag hatar att vara sjuk och det är så störigt när jag vet att det är stressen som gjort det och jag egentligen inte borde vara sjuk. 
 

Tack för den då!

Så har man blivit sjuk och har feber självklart. Min kropp klarar inte av stress så nu bröt den ihop och febern kom. Jag är inte förkyld och så utan bara feber och lite hosta men det är jobbigt det med. Särskilt när man vet att man måste till skolan imorgon då det är redovisning. och den är obligatorisk. Åhh hoppas det går över snabbt bara jag får vila för det är stressen som gjort att det blir såhär. Dagens plugg kan jag göra från soffan och jag får ta det lugnt imorgon när jag ska till skolan och sen kan jag vila hela fredagen. Jag ska jobba i helgen så det måste försvunnit tills dess. Men då jag inte är förkyld så ska det nog inte vara några problem. Nu blir det att tänka positivt och äta äppelpaj till middag för det blir man alltid frisk av.
 

Äntligen lite lugn och ro.

Jag och Amanda satt och skrev på vårat arbete fem timmar i sträck idag och nu är vi klara. Iallafall klara så pass mycket att nu skiter vi i det. Men jag är nöjd med vårt arbete och om vi inte har fattat helt fel så är det nog ett okej arbete. Jag tror ju inte vi blir underkända för det för då är han hård som fan i bedömningen. Men nu känns det bra som fan och jag ska kolla igenom det en sista gång ikväll och maila det till alla så det är klart inför imorgon. Imorgon blir det att förbereda redovisningen av det, storhandla och tvätta kläder hela dagen. Men nu tar jag det lugn framför tv:n för det har jag förtjänat.
 

Stress, stress, stress.

Ska sticka till skolan och skriva klart arbetet idag och det ska gå bra. Men känner mig stressad, men blir det klart idag så är stressen över sen. Hade fan hjärtklappning igår när jag skulle lägga mig och fick ingen ro alls till att sova. Upplägget på denna kursen är inte bra alls för ingen ska fan få hjärtklappning av stress från skolan. Men snart, snart så är det över och förhoppningsvis så är nästa del av kursen lugnare. 
 

Fick en paus i all stress på stationen.

Jag missade precis bussen hem vid två och var tvungen att vänta på stationen i en timme. Men det var så bra att precis efter att jag hade satt mig så kom en karl med väldigt mycket packning och en gitarr och satte sig vid en bänk framför mig. Troligtvis för att fördriva tiden så tog han fram sin aukustiska gitarr och började spela. Det var så fridfullt för all stress och kaos försvann och alla satt bara tysta och lyssnade medan folk sprang omkring som galningar runt omkring. Sen kom en familj med en väldigt liten söt bebis som var så underbra att man inte kunde kolla bort. Den lilla bebisen gick omkring på ostadiga ben och försökte dansa med till gitarrspelet och var så otroligt söt. Man glömde bort all stress när man hörde den fridfulla musiken och ett barn glada läten. Men tyvärr kunde det inte hålla sig så då bussar kom och gitarrer packades ner igen. 
 

Trött som ett as.

Det var inte roligt att behöva stiga upp skittidigt idag igen så är lite sur. Men jag ska nog lyckas ta mig till skolan trots att jag är trött. Jag har inte hunnit läsa alla arbeten heller men det skiter jag i för det är knappast mitt fel. Det finns iallafall en bra sak med dagen. Jag får använda min nya snygga jacka! Ja man får ta vara på de små sakerna som gör en lycklig i livet. Att få ha en ljus jeansjacka med teddyfoder från Lee på sig är en sån sak.
 

Nu kan jag plugga.

Nu har läraren lagt ut alla arbeten så man kan läsa dem. Det är fan illa att han skulle behöva göra det på sin helg när det skulle gjorts av de i klassen i fredags. Jag läser så mycket jag orkar och sen skiter jag i det. Jag ska inte behöva spendera min söndags kväll med det. Är trött och sur som fan nu vilket ni kanske märker. Men det strular ju till hela min planering och hela helgen när folk inte gör det de ska. 
 

Söndag

Min söndag borde bestå av plugg men då jag inte fått mina klasskompisars papers mailade till mig så sitter jag istället här och gör ingenting. Lite svårt att läsa inför ett handledarseminarium utan texter att läsa. Jaja skit i det nu för det är inget jag kan göra något åt iallafall.
 

Lee Rider.

Åhh jag snubblade över världens bästa fynd idag. En Lee Sherpa Rider i ljusblå denim med teddyfoder och den var på rea. Så inte nog med att jag äntligen hittade den underbara jackan som jag letar efter i två år nu, jag fick den även 900kr billigare. Fatta att jag är nöjd som fan nu och kan knappt vänta tills jag får använda den. Om man skulle gå ut och gå bara för att få ha den på sig lite?
 
 

Nu blir det loppis.

Hann ju aldrig med det förra helgen för vi var på auktion så nu jävlar ska det rotas bland second hand fynd och loppis grejer.
 

Dagen blev plötsligt jävligt mycket bättre.

Peter och Gabriella har fått en liten son och Tyra hor fått en lillebror. Den valde att ploppa ut inatt och bra var väl det för lilla Gabriella var väldigt tjock om magen. Åhh jag längtar tills jag får se honom och hålla i den nya lilla pallevanten. Men imorgon får jag iallafall krama lite på Tyra då vi ska skjutsa Gabriellas mamma och Tyra till bussen. De ska åka och hälsa på de lyckliga föräldrarna på BB i Växjö. 
 

Denna dagen har varit hemsk.

Det har varit ångest blandat med stress fram och tillbaka hela dagen. Men nu är det snart över och förhoppningsvis får jag en bra helg. Men nu mår jag inget bra alls. Så det blir att fixa lite mat och sen bädda ner mig i soffan och ta det lugnt. Fast egentligen behöver jag städa hela lägenheten men orkar fan inte.
 

Jag är uppstigen.

Men nog inte riktigt vaken då jag tidigare började leta efter socker i besticklådan. Men jag kan sova i en timme på bussen snart så detta ska gå bra. Jag upptäckte glatt att det jag hade försökt nöta in i huvudet igår faktiskt hade fastnat då jag bara låg och tänkte på affärsplattformer när jag skulle försöka somna. Så sover jag på bussen och sen läser igenom texten en gång till innan så är jag nog redo för duggan. Men nu är det frukost som gäller och sen ska jag dra.
 

RSS 2.0